View Full Version : Ankaragücü - Trabzonspor [1. Hafta]
TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2010, 03:40
http://www.yukleresim.com/images/80064585752301671427.jpg (http://www.yukleresim.com/)
izmer96
11.Ağustos.2010, 10:06
Cok kaliteli 2 kadronun karsilasmasi , bu hafta en cok izlemek istedigim mac , umarim adina yakisir bir mac olur , gollu beraberlik bekliyorum
Zekirdek
11.Ağustos.2010, 10:33
Denk güçlerin mücadelesi denebilir ama Trabzon bir adım önde. Bunada karşılık olarak Ankaragücü'nün saha ve seyirci avantajı var. Bu maç ALT biter skor olarakta ya beraberlik ya 1 farklı TrabzonSpor galibiyeti.
Bordo61Mavi
11.Ağustos.2010, 16:56
Ankaragucunun saha avantaji olabilir ama seyirci avantaji yok.
Gecen sezondan kalan ceza yuzunden seyircisizler.
Gecen sezonu 12 ci bitiren bi takim, yeni transferler var ama uyum sagladilarmi ? Umit Ozatin bu takimi oynatcak taktik bilgisi varmi ?
Kaza bela olmasa Trabzonspor bu maci alir :)
DisCo
12.Ağustos.2010, 22:00
Trabzonspor Şenol Güneş'le güven veren bir havaya büründü. Bu faktörle birlikte sezonu çok moralli kapatmaları belki de Süper Kupa'yı beraberinde getirdi.
Trabzonspor'un özgüveninde büyük bir artış var. Bunu lige yansıtacaklarını düşünüyorum. Devamlılığı da sağlarlarsa şampiyonluk yarışında olmaları içten bile değil.
Bordo61Mavi
13.Ağustos.2010, 04:14
Uefa da mucadele edecek ekiplerimizin butun maclari Cumartesi gecesine kadar oynanmasi lazimdiki rahat gitsinler maca, Pazar niye oynatiyorlarki
RasAnt
13.Ağustos.2010, 11:55
Bu seneki 2 şampiyon adayımdan biri trabzon bence maçı kazanacaktırr
C h A o S
13.Ağustos.2010, 13:34
A.Gücü'nde Serkan ayrıldı.Senecky'de sakatmış.Galiba kaleci problemi var.Ts rahat alır diyorum.
KaPaLı
14.Ağustos.2010, 04:28
Senecky - Umut Sözen - Muhammed Hanifi - Turgut Doğan Şahin sakat ve kadroda yer alamayacak olan oyuncular. Robert Vittek maç saatinde belli olacak. Son Slovakya milli takım maçında sakatlanmıştı Vittek. Antrenmana çıktı ama kondüsyoner eşliğinde çalıştı..
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2010, 11:11
Trabzonspor'un kadrosu daha güçlü ve birbirlerine uyumları daha fazla.Bu yüzden Trabzonspor'un kazanma olasılığı daha fazla.
KaPaLı
15.Ağustos.2010, 13:19
Senecky - Umut Sözen - Muhammed Hanifi - Turgut DOğan Şahin - Robert Vittek - Mehmet Çakır sakat..
Uğur Uçar geçen senede kart cezalısı..
Takımda oynayacak adam kalmadı (:
HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 13:22
Trabzonspor 3-2 kazancak diye umuyorum.Ankaragücü yenecek güçte hem yeni oyuncular hem sakatlar hemde daha yeni yeni birbirlerine alışmaları oyuncuların zorlucak gibi.
KaPaLı
15.Ağustos.2010, 13:25
Özden Öngün
*Güven Varol *Aydın Toscalı *Michal Zewlakow *Özgür Çek
*Jan Rajnoch
*Adem Koçak ________*Hürriyet Güçer
*Stanislav Sestak_____________________ *Marek Sapara
*Roguy Meye
Kadro bu şekilde olacak, Son dakikaya kadar sakatlık olmazsa.
HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 14:22
Özden Öngün
*Güven Varol *Aydın Toscalı *Michal Zewlakow *Özgür Çek
*Jan Rajnoch
*Adem Koçak ________*Hürriyet Güçer
*Stanislav Sestak_____________________ *Marek Sapara
*Roguy Meye
Kadro bu şekilde olacak, Son dakikaya kadar sakatlık olmazsa.
Nerdeyse 0 bi kadro çok sıkıntı çeker....
Zekirdek
15.Ağustos.2010, 14:29
Güven oynarsa 50 tane yersiniz. =) =) Güven oynarsa TrabzonSpor Güven oynamazsa Ankaragücü veya beraberlik bekliyorum.
Bordo61Mavi
15.Ağustos.2010, 15:06
kupa 11 i bozulmicak deniliyor ama ben Umut Bulutun baslicagini dusunuyorum
nekop
15.Ağustos.2010, 16:48
İlk hafta maçlarını genellikle kazanan bir takımız. Ankaragücü'nün eksikleri var bizimse önemli bir eksiğimiz yok. Maç zor geçecektir fakat ben 2-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.
izmer96
15.Ağustos.2010, 20:02
ilk 11 ler
ANKARAGÜCÜ
Özden
Rajnoch
Aydın
Zewlakov
Murat
Adem
Güven
Hürriyet
Sestak
Sapara
Meye
TRABZONSPOR (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Ftrabzonspor%2F)
Onur
Egemen
Glowacki
Serkan
Cale
Ceyhun
Selçuk
Colman (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fco lman%2F)
Burak
Alanzinho (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fal anzinho%2F)
Teofilo
Varonil
15.Ağustos.2010, 20:55
Sıkıcı bir oyun var şu dakikaya kadar.Jaja oyuna girse de biraz renklense maç.
Varonil
15.Ağustos.2010, 22:02
Teofilo coştu ya 2 gol birden attı Trabzon 2-0 önde.
yunusgs
15.Ağustos.2010, 22:03
Trabzonspor artık aradığı forveti buldu :D
RaSenGan
15.Ağustos.2010, 22:07
Teo bu sene çok can yakacak belli ki.
izmer96
15.Ağustos.2010, 22:07
Teo 2 mac 5 gol , Allah bereket versin
Hugo
15.Ağustos.2010, 22:08
Ohh be Yattara varmış :D
Addolorato
15.Ağustos.2010, 22:19
Teofilo tam beleşçi bugünde çok iyi yerlerde topla buluştu. Biraz daha iyi zamanlaması olsa bugün 4 gol atmıştı. Ofsayta çok düşüyor.
Hugo
15.Ağustos.2010, 22:25
Teofilo tam beleşçi bugünde çok iyi yerlerde topla buluştu. Biraz daha iyi zamanlaması olsa bugün 4 gol atmıştı. Ofsayta çok düşüyor.
Aynı David N'gog denen kazmayı tarif ettin Eralp :D
Bordo61Mavi
16.Ağustos.2010, 04:31
Umut Bulut diyorum macin adamiydi bana gore. Turkiye liginde defans arkasina kosu yapan en iyi oyunculardan biri, gerci kendi pek bitiremiyor ama olsun bugun 2 goldede vardi.
Colman butun mac boyunca kostu , her yerde pas aldi her yerdede forvetleri pozisyona soktu. Liverpool macinda aynisini istiyoruz :)
TeoGOL galiba basladi 2 resmi mac 5 gol :D kim istemez. InsAllah boyle devam eder
SENOL HOCAM SENI SEVIYORUZ
World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 04:36
Forvetin en iyi şeyi bu ya zaten..
Önceden sezme, pozisyon alma..(:
Zekirdek
16.Ağustos.2010, 11:53
Forvetin en iyi şeyi bu ya zaten..
Önceden sezme, pozisyon alma..(:
Bunlar Güiza'da da var. :) :) İcraatta en az bunlar kadar önemli.
KaPaLı
16.Ağustos.2010, 11:59
Kendin nesinki yardımcın farklı olsun Ümit. Rajnoch gibi Alanzinho'ya adım attırmayan adamı çıkarıp Özgür Çek oyuna aldı. Tam takım ileri gidecek derken Meye denen özürlüyü sahada tutup Sestak oyundan çıkardı. Eee vardır bildiği dedik bu seferde Sapara çıktı Kağan girdi oyuna. 7 eksik vardı takımda normaldir bu sonuç ama Sedat hocada yağ sürdü Trabzonspor'un ekmeğine..
KaPaLı
16.Ağustos.2010, 12:36
Özden Öngün ( 4/5 ) : Maç boyunca takımın en gününde oyuncusu oldu. Yan toplara çıkışında problem olsada karşı karşıya pozisyonlarda gayet iyiydi. Yediği gollerde hatası hiç yoktu ve maç boyunca arkada güven verdi takım arkadaşlarına
Jan Rajnoch ( 3/5 ) : İlk yarıda Trabzonspor'un en formda oyuncularından olan Alanzinho'yu gölge gibi takip etti. Daha önce Bek oynamamasının verdiği rahatsızlıkla kademe hataları yaptı ama o kadar kusuru olacaktır. Çok iyi performans sergilerken anlaşılmayan bir kararla kenara alındı.
Michal Zewlakow ( 3/5 ) : Genel olarak iyi performans sergilesede ilk yarının son dakikasında Burak Yılmaz'ın direkten dönen pozisyonunda çok ters çalım yedi. Ligi tanımadığı çok açık. Çünkü oyuncuları tanısa Burak Yılmaz'ın sol ayağını hiç kullanamadığını görür ve o tarafa yatmazdı.
Aydın Toscalı ( 2 / 5 ) : Yenilen 2 goldede Aydın'ın hatası var. İlk golde yanından geçen Umut'a müdahele etmedi ve devam eden pozisyonda Özden'in pozisyon olmasını engelledi. Gördüğü sarı kart tam komediydi. Hiç olmayacak yerde saçma bir faul yaptı ve kart gördü.
Murat Duruer ( 3/5 ) : Daha önce sol açık ve Ortasahasının ortasında oynamıştı ama dün akşam oyuncuların sakatlığı ve kadronun yetersiz olması yüzünden sol bek olarak başladı. İlk yarıda Burak karşısında dimdik durdu ve Burak Yılmaz'ı oyundan sildi. 2. yarıda Yattara'nın oyuna girmesi ve yorulmanında etkisiyle oyundan düştü ama yinede maçın göze batan oyuncularından biriydi.
Hürriyet Güçer ( 3/5 ) : Hep alıştığımız Hürriyet. Ama artık kendini geliştirmek zorunda. Hucum anlamında hiç sahada yok. Oyunu 20 metrede oynamaktan vazgeçmeli artık.
Adem Koçak ( 4/5 ) : Ortasahada oyunu toparlayan oyuncu oldu. Dakika 70'ten sonra oyundan düştü ama hoca onu oyundan çıkarmayarak kumar oynamaya devam etti.
Stanislav Sestak ( 3 /5 ) : Çok şey beklenilen oyunculardan birisi Sestak. Ama dün akşam Güven sağ beke geçtikten sonra sürekli olarak geriye gelip Güven'e yardım etti ve hucum anlamında kendini gösteremedi. Vittek döndükten sonra yararlı olacaktır takıma.
Güven Varol ( 2 / 5 ) : Oyuna Sol açık olarak başlayıp sağ bekte bitirdi. Bir oyuncunun pozisyonuyla bu kadar oynanırsa ondan ne beklerseniz onu oynadı Güven Varol. Ortaları yerini bulmadı, rakibini sürekli kaçırdı. Yedek olarak takımda kalabilir ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz.
Marek Sapara ( 3/5 ) : Geçen seneden kalan yorgunluğunu hala atamamış üzerinden. Ondan beklenen oyunu bir türlü sergileyemedi Sapara. Onun önünde oynayan Meye'nin statik olarak oynamamasınında etkisi var ama Norveç'te oynayan, Slovakya forması giyen Sapara bu değil. Önünde Vittek oynadığında daha etkili olacaktır diye umuyorum.
Roguy Meye ( 2/5 ) : Herhalde A2 takımda oynayan 18 yaşında genç birisi olsa Meye'nin yapacağını yapardı. Mademki böyle bir oyuncu aranıyordu niye o zaman Vassell gönderildi. Diyelimki gönderildi, niye Meye alındı tekrar takıma ? 1 tane olumlu hareketi yok takım için. Oyun 0-0 giderken kaçırdığı bir gol varki evlere şenlik cinsinden. Acilen takımdan gönderilmeli. Yerine Teoman'da oynasa fark etmez.
Sonradan Oyuna Giren Oyuncular..
Dk.46 - Özgür Çek ( 3/5 ) : Fenerbahçe PAF takımında oynadığı pozisyonda oynadı ve oyuna girdikten sonra hareket getirdi. Şanssızlığı onunla beraber Yattara'nında oyuna girmesi oldu. Sürekli geri gelmek zorunda kaldı. Kesinlikle 11 oyuncusu olmalı ve artık takımda forması garanti oyunculardan birisi olmalı.
Dk. 55 - Metin Akan ( 2/5 ) : Metin'in tekniğinin kısıtlı olduğunu ve sadece takım oyuncusu olduğunu yoldan geçen herhangi birine sorsanız o bile size bunu söyleyebilir. Böyle bir oyuncuyu Sestak'ı oyundan çıkartıp sahaya sürmek intihardan başka hiçbirşey değil. Yedeğin yedeği olacak düzeyde bir oyuncu Metin.
Dk. 75 - Kağan Söylemezgiller ( 4/5 ) : Şimdi diyeceksinizki işmi bu. Dakika 75'te girmiş oyuncuya böyle bir puan verilirmi. Evet verilir. Hiç oynamadığı pozisyonda oynamasına rağmen, Oyun 1-0 giderken oyuna alınıp yem edilmeye çalışırken Kağan karşısında oynayan Cale'yi hucuma çıkartmadı. Sürekli ortaya gelip pres yaptı. Özgür Çek için söylediğim gibi bu oyuncuda 11 oyuncusu olmalı. Güven Varol yerine Kağan'ı oynatmak en akıllıca hareket olacaktır. Çünkü Kağan şu anda kadroda olan oyuncular içerisinde, oyunun 2 yönünü oynayabilen tek oyuncu.
Kaynak: http://www.ihtiyarlar.com/haber/293/ankaragucu-trabzonspor-oyuncu-puanlari.html
KanaKe
16.Ağustos.2010, 14:51
trabzonu cok begendim.. ofansta cok iyi organize oluyorlar defansta da egemen ile polonyali stoper iyi bir ikili olusturmus gibi.. teofilo'ya hayran kaldim adam tam bir golcü nerede ne zaman duracagini cok cok iyi biliyor gecen sene adama bir ton laf ettiler böyle golcümü olur dediler bu sene bütün bu laflari yedirtecek anlasilan.. birde merak ettim ankaragücünde vittek niye oynamadi? sestakla milli takimda iyi bir ikiliydiler ümit özat niye oynatmadi sakatligimi var? birde meye gibi 3. sinif adamin süper ligde ne isi var 2. ligde bile zor oynar o adam artik böyle 3. sinif afikali futbolculari ligde görmekten sikildim anadolu takimlari vizyon degistirmeli... sestak vittek sapara gibi adamlar getirmeli.