Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Antalyaspor [1. Hafta]

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2010, 03:43
http://www.yukleresim.com/images/96394189451792080018.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Varonil
11.Ağustos.2010, 05:07
Öncelikle yeni sezon hayırlı uğurlu olsun.

Ligde ilk maçımıza kendi sahamızda çıkıyoruz.Seyircisiz oynayacağız,önemli bir handikap olacak.Ama sakatların büyük bir çoğunluğu takıma döndü.Mehmet Topuz,Özer,Gökhan Gönül,Lugano ilk 11'de oynayabilirler.

Antalyaspor'u hazırlık döneminde hiç seyretmedim.O yüzden pek bir bilgim yok yeni sezona nasıl girecekleri ile ilgili.Ama geçen seneden kalma pozitif oyunlarının üstüne koymuşlarsa,bir de seyircisiz oynayacağımızı düşünürsek tehlikeli bir maç olacaktır.Milli takımlarına giden oyuncularımız da sağlam bir şekilde gelirse şöyle bir 11'le çıkarız büyük bir ihtimal

Volkan Demirel

Gökhan Gönül-Lugano-İlhan-Andre Santos

Cristian(Mehmet Topuz)-Emre

Dia-Alex-Stoch

Gökhan Ünal

Güzel bir maç olsun.3 puanla başlayalım,sezonu güzel açalım.

goosfraba
11.Ağustos.2010, 05:45
öncelikle maç saatlerinin iftardan sonraya denk gelmesi güzel bir olay. taraftar iftarını yapıp öyle gidecektir maça. ligin ilk maçı olması ve bu maçın kadıköy'de oynanacak olması sebebiyle tribünler dolabilir. itici güç olan 12 numara ile bu maçı kazanabiliriz. lakin oyuncuların ruhsuz tavırları beni endişelendiren nokta. umarım defansif hatalar (bilica) yapmayız.

tahminimce 3 gol atarız ve bunlar da stoch ve dia'dan gelir :)

di canio
11.Ağustos.2010, 06:00
öncelikle maç saatlerinin iftardan sonraya denk gelmesi güzel bir olay. taraftar iftarını yapıp öyle gidecektir maça. ligin ilk maçı olması ve bu maçın kadıköy'de oynanacak olması sebebiyle tribünler dolabilir. itici güç olan 12 numara ile bu maçı kazanabiliriz. lakin oyuncuların ruhsuz tavırları beni endişelendiren nokta. umarım defansif hatalar (bilica) yapmayız.

tahminimce 3 gol atarız ve bunlar da stoch ve dia'dan gelir :)

Maç seyircisiz oynanacak ama :) 12 numaranın katkısı olmayınca yine ruhsuz bir futbol izleyebiliriz. Hoş olsa da oyuncular için farketmiyor ya.

goosfraba
11.Ağustos.2010, 06:04
aman allah'ım nasıl unuttum ben bunu :D doğru tabi stadı yaktık. düzeltme için sağol osman abi.

şimdi beklentim daha da düştü. beraberlik bekliyorum. kazansak bile pek farklı olmayacaktır skor. çok rezil oynuyoruz zaten.

izmer96
11.Ağustos.2010, 10:04
Fenerbahce'nin zor bir donemden gectigi bu anlarda evinde taraftarsiz olmasi isleri bence daha kotu etkiliycekdir , beraberlik cikar diyorum bu macdan

anil luque
11.Ağustos.2010, 10:32
Fenerbahçe zaten Young Boys yenilgisinden sonra moralman çok aşağılara düştü..
Oynadıkları oyunun da pek iç açıcı olduğu söylenemez , zaten aksi takdirde şu an ŞL'de olurlardı ve keşke olsaydı Fenrbhçe..
Maçın da seyircisiz olması işleri iyice kötüleştiriyor.. Ben beraberlik bekliyorum açıkçası..

Zekirdek
11.Ağustos.2010, 10:38
Seyircisiz oynamamız büyük bir handikap olarak gözüküyor. Zaten gol yollarındaki sıkıntımız hat safhada. Maçı kazanırsak bireysel yetenekten kazanırız. Galibiyet skorudaki fark 1'den fazla olmaz.

Varonil
11.Ağustos.2010, 10:55
Ben durumun şu anda o kadar vahim olduğunu düşünmüyorum.Bu takımın sadece üstüste maç kazanıp özgüvenini tekrar yakalamaya ihtiyacı var.Sakatlar iyileşti,uzun bir süredir takımla çalışıyorlar.

Zekirdek
11.Ağustos.2010, 11:01
Ben durumun şu anda o kadar vahim olduğunu düşünmüyorum.Bu takımın sadece üstüste maç kazanıp özgüvenini tekrar yakalamaya ihtiyacı var.Sakatlar iyileşti,uzun bir süredir takımla çalışıyorlar.

Abi Mehmet Topuz veya Özer forma giyebilecek mi?

Eğer ikisinden biri oynarsa şöyle bir kadro bekliyorum.

Volkan

Gönül - Bilica - İlhan - Andre

Topuz (Özer) - Cristian - Emre

Stoch - Dia

Güiza

İkiside oynarsa şöyle bir kadro.

Volkan

Gönül - Bilica - İlhan - Andre

Topuz - Özer - Emre

Stoch - Dia

Güiza

--------------------------------------------------------------------

İnşallah dediğim ikinci kadro olur ve orta saha daha sağlam olur. Güiza oynarsa gol atar demedi demeyin.

Varonil
11.Ağustos.2010, 11:15
Evet uzun zamandır takımla birlikte topla çalışmalara katılıyorlar,iyileştiler.Aykut Hoca'nın lig maçlarında Alex'i keseceğini düşünmüyorum.Güiza ile de başlayabilir belki forvette doğru söylüyorsun.

Zekirdek
11.Ağustos.2010, 11:25
Evet uzun zamandır takımla birlikte topla çalışmalara katılıyorlar,iyileştiler.Aykut Hoca'nın lig maçlarında Alex'i keseceğini düşünmüyorum.Güiza ile de başlayabilir belki forvette doğru söylüyorsun.

Semih'i zaten düşünmüyor. Gökhan'ında tutmadığı gayet açık. Gökhan ile yola çıkılmaz.

Sekopej
11.Ağustos.2010, 12:41
Seyircinin olmaması daha iyi, sakatlar takıma dönecek ama mutlaka aksayan yerler olacak, o dönemde sahadaki oyuncular ıslıklanma korkusuyla sorumluluk almaktan kaçmaları yüksek, çok kritik bir dönemdeyiz çünkü, kimse günah keçisi olmak istemez bu dönemde. O nedenle seyircinin olmaması, takımın toparlanma sürecinde iyi oldu.

Üst üste 2-3 galibiyet alınırsa ki Antalya maçı en kolay maç gibi duruyor, sonrasında PAOK deplasmanı, Trabzon deplasmanı var, takımın güveni yerine gelir, taraftardan gelebilecek olası tepkiler çok rahatsız etmez onları. Eğer PAOK maçı kaybedilmezse, Trabzon deplasmanından umutluyum. Sonrasında seyirci de iyileşmeyi görünce, desteğiyle 12. güç olacaktır.

anil luque
11.Ağustos.2010, 13:43
Orası öyle abi ama çıkışa geçmek isteyen bir takımın daima itici güce ihtiyacı vardır ve tam bu zamanda seyirci yok.. Bu açıdan düşünülürse seyircinin olmaması kötü..

Sekopej
11.Ağustos.2010, 14:10
YB maçında çıkışa geçmek istemiyor muydu bu takım?:) Gökhan'ı ıslıkladılar bu sefer de o maçta, bu maçta da hata yaparsam ıslıklanırım korkusu olursa, çıkışa geçemez ki takım, basit oynar, yanındakine topu verir benden çıksın olay der, takım 1-2 maç kazansın, ben sorumluluk alsam kazanıyoruz duygusu oyuncularda oluşsun, o zaman taraftarın desteği elbette itici güç olacak ama şu aşamada Fenerbahçe'de en büyük sorunlardan biri olan, takımı sahiplenmeme olayı, oyuncuların kendilerini tam anlamıyla oyune vermemeleri, taraftarın önünde daha da stres yaratır. Takımı için savaşan, mücadele eden, elinden geleni yapan oyuncuları zaten etkilemez, Emre, Lugano, Gökhan mesela bunları biliyorsun ki sahada olduklarında yapabileceklerinin en iyisini imkanları olduğu müddetçe yaparlar, diğer oyuncuların da bu izlenimi vermesi gerekir taraftara.

anil luque
11.Ağustos.2010, 14:27
Dediğin doğru abi.. Fenerbahçe'nin en büyük sorun taşın altına elini koyacak oyuncuların azlığı.. Hal böyle olunca takım pasifleşiyor. Taraftarın da daha sezonun basında bu denlı tepkı koyması ılgınc. Tamam ŞL'den elenmek büyük hayal kırıklıgı ama sonuçta Avrupa Ligi olayı vaar yani taraftarın biraz daha aklı selim davranması gerekir.Onlar da onca para döküyorlar maça geliyorlar stad hınca hınç dolu illaki güzel sonuçlar bekliyorlar.Ama ben şunu gördümki oyuncular inanılmaz baskı altnda. Birisi çalım deniyor kaptırınca hemen ıslıklar bilmem neler. Beşiktaşlı oldugum ıcın soylemıyorum bunu ama Q7 topu ayagına hemen hemen her aldıgında çalım dener biliyoruz yani bunu.Kaptırınca da 30-40 metre kosup gerı alıyor ama bu sefer de taraftarın gönlünü kazanıyor. İşte Fenerbahçe'de eksik olan bu , yani bir hata yapıldıgında 'ah bee , olsun koçum koş' gibi tepkiler yerine 'yuh ulan , nasıl kaptırırsın, böylelerinin takımda ne işi var' tepkileri ağır basıyor..

di canio
11.Ağustos.2010, 15:41
Şöyle de bir durum var; eğer kötü sonuç çıkarsa bu maç ve sonraki seyircisiz maçlardan, yönetim ve oyuncularımız başlarlar 'tekrar taraftarlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor, onların bize desteği gerekiyor, seyircisiz maç oynamaya sebebiyet verecek şeyler yapmamalılar' demeye. O kadar da yüzsüzdürler varolsunlar.

GodfatheR
11.Ağustos.2010, 15:49
Tek ihityacımız kazanmak. İyi oyun filan bunlar zamanla oluşacaktır, ancak kazanmak zorundayız. Kazanalım ki takımın da Aykut hocanında kendine güveni gelsin, kazansınlar ki bizimde onlara güvenimiz gelsin :)

İyi oyun beklemiyorum kesinlikle, ama iyi sonuç alırız inşAllah. Ya kazanırız ya da kaybederiz diye düşünüyorum beraberlik ihtimali vermiyorum bu maça. Hadi bakalım Allah utandırmasın.

Bordo61Mavi
11.Ağustos.2010, 16:58
Fenerbahce alsa bile 1 gol ile alacaktir. Antalyasporu gecen sezondan biliyoruz, fizik gucleri cok iyi

DisCo
12.Ağustos.2010, 21:53
Fenerbahçe'nin farklı bir skorla kaybedeceğini düşünüyorum. Antalyaspor'un ne durumda olduğunu bilmiyorum fakat Fenerbahçe'den daha iyi durumda olduğu kesin gibi. Zaten kötü olsa bile en çok Fenerbahçe kadar kötü olacaktır.

Şuan iki takım arasındaki kalite farkı Fenerbahçe'de ki belirsizlik nedeniyle kapanmış durumda buna seyirci eksikliğide eklenirse Antalyaspor bana göre galibiyet açısında 1 adım önde. Skor tahmininde 3-0

MeMo
12.Ağustos.2010, 22:05
Bu maçı kazanmak çok önemli.Takım gerekli dersleri çıkarmıştır umarım.Forvetimiz ve Lugano o maçta oynarsa maçtan umutlu olurum.

Varonil
12.Ağustos.2010, 22:37
Niang bu maça yetişemeyecek büyük ihtimalle.Ama Mehmet Topuz,Özer ve Lugano'nun oynayabilecek olması çok güzel.

Zekirdek
12.Ağustos.2010, 22:39
Bu arada Stoch'ta formda gelecek. Milli takımdan golle dönüyor.

TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2010, 00:42
Transferlerin gecikmesi, bu formaya layık olmayan oyuncuların hala takımda olması, hazırlık maçlarından itibaren berbat futbol ve son olarak Y.Boys'a elenmemizden dolayı ligin ilk maçına kader maçı gibi bakabiliyoruz. Çünkü bu maçta kaybedilecekler muhtemel 3 veya 2 puandan ibaret değil; kötü bir başlangıç güven sarsıntısının şiddetini arttırabilir. Olası puan kaybında da tribünlerin sert tepkisi olabilirdi, bu açıdan seyircisiz maç avantaj sayılabilir.

En kötü senaryoyu ele aldık, tabi umuyoruz ki o varsayım gerçeğe dönüşmez. Güzel futbol, bol gollü galibiyet oyuncuların üzerlerindeki ölü toprağı atmasına yardımcı olabilir.

Aykut hoca muhtemelen Stoch'a Y. Boys maçında gördüğü kırmızı kartın cezasını bu maçta oynatmayarak verecek. Böylece Paok maçı için Dia'yı daha iyi hazırlama fırsatı da bulacak. Paok maçında Stoch cezası nedeniyle oynayamayacağından Dia'nın takıma alışmaya ihtiyacı var; bu maçta tercihini Dia'dan yana kullanır diye tahmin ediyorum. Stoch kontenjana takılmasa bile daha dengeli takım için Mehmet'e ihtiyaç var. Tabi saydığımız diğer faktörler olmasa Stoch yerine değil de Dia yerine Mehmet'i tercih ederdim.

Milli takımdan dönecek olan ve takımla fazla çalışma fırsatı bulamayan Lugano da muhtemelen yedek kalacak.

Tahmini kadrom;

http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/10872_Fenerbahçe_SK.jpg (http://www.footballuser.com/10872/Fenerbahçe_SK)

Belki Bekir yerine İlhan'ı oynatabilir.

Varonil
13.Ağustos.2010, 00:56
Hem Serkan Abi,hem de Muhammed Abi'nin söylediğine katılıyorum.Young Boys maçında tribünden gözlediğim şekilde taraftarın tepkisi oldukça sertti.O yüzden bu maçı seyircisiz oynanacak olması takımın iyiliği için çok daha iyi olacak.Bu maçla birlikte 2 Paok maçı,Trabzon maçı ve Manisa maçını sorunsuz geçersek,5.haftada seyircili oynayacağımız Beşiktaş maçında çok iyi bir şekilde açarız sezonu.

Zekirdek
13.Ağustos.2010, 01:02
Gökhan bugün Paf Takıma 3 tane atmış. Semih'te 1 tane atmış. Ama Semih daha etkili bir performans sergileyip Aykut hocayı forma seçiminde kararsız bırakmış diyorlar.

Varonil
13.Ağustos.2010, 01:05
Semih'i daha çok görmek istiyorum ben ilk 11'de.Kesinlikle takımla daha uyumlu oynadığını düşünüyorum Gökhan Ünal'a kıyasla.

Zekirdek
13.Ağustos.2010, 01:08
Semih'i daha çok görmek istiyorum ben ilk 11'de.Kesinlikle takımla daha uyumlu oynadığını düşünüyorum Gökhan Ünal'a kıyasla.

Bende ikisi arasında Semih'i tercih ederim. Çünkü Gökhan Ünal çekingen ve biraz ürkek sanki. Dalmıyor toplara pek.

CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 01:09
Seyircisi oynamamız handikap fakat ilk haftalarda 3 puan almak hele ki şu ruh haliyle takım için artı teşvik olacakdır.Kazanmalıyız kazanmak zorundayız.

Dia ve Stoch'un çok çalışması gerekecek ruhsuzlar gidip sakatlar tamamen düzeliip geri dönüncesine kadar.

Since-1907
13.Ağustos.2010, 01:10
Kolay maç olmayacak ama kazanmak zorunda olduğumuz bir maç.Mehmet Topuz'un durumu iyise Emre-Mehmet Topuz orta sahası yapabilir Aykut hoca.Stoch ve Dia ilk 11 de olacaktır büyük ihtimalle.Forvet seçimini bu sefer Semih'ten yana kullanmasını bekliyorum Aykut hocanın.

İyi de oynasak kötü de oynasak bu maçı kazanmalıyız.

di canio
13.Ağustos.2010, 05:00
Antalya buluşmasının programlarından birisi de bu maçı izlemekti bildiğim kadarıyla ve sonradan değişmediyse. İsmen sadece Hakan Abi ve Burak'ı bildiğim için onların nezdinde, buluşmaya katılamayacağım için katılacak tüm kardeşlerimden özür dilerim. Kısmetse başka bir buluşmada görüşür, tanışırız.

Maça dair Gökhan Gönül dışında oyunculardan bir beklentim yok. Eminim sezon başından beri yakaladıkları istikrarı(!) devam ettireceklerdir. Az bir umudum var maçla ilgili; o da Aykut Kocaman'a olan güvenimden kaynaklı. Kazanmak, kaybetmek de çok önemli değil benim açımdan, yeter ki 'biz başarabiliriz'e dair bir ufak kıvılcım görebileyim.

RasAnt
13.Ağustos.2010, 11:50
Bu maçı iddaa da oynayacam 0 2 açık oynayacam :)

sananes
13.Ağustos.2010, 11:51
Bu maçı iddaa da oynayacam 0 2 açık oynayacam :)

düşük bedelli bi kupon yap kazanırız zar zorda olsa:D

RasAnt
13.Ağustos.2010, 11:53
Yok abi inanmıorm ben bu takıma,gerçi son basına kapalı antramna maçında özer topuz oynamış orta sahada baroni oynamaz ise şansımız olabilir :)

Varonil
13.Ağustos.2010, 12:08
Bu ara Lugano Uruguay'ın hazırlık maçında 64 dakika forma giymiş.Eğer bu maçta sakatım diye oynamassa benim adıma biter Lugano.Bir daha da oynasın istemem.

CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 18:49
Bu ara Lugano Uruguay'ın hazırlık maçında 64 dakika forma giymiş.Eğer bu maçta sakatım diye oynamassa benim adıma biter Lugano.Bir daha da oynasın istemem.

Eğer oynamassa kesin manada gidecek demektir.O zaman büyük sıkıntılar bizi bekliyor demektir.

GodfatheR
13.Ağustos.2010, 18:59
Lugano hakkında yorum yapmak için Paok maçını bekliyorum. Oynarsa kalır. Yok ben sakatım yok baldırımda çekme var diyip oynamazsa o zaman yeni stoper bakalım.

GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2010, 03:28
Antalyaspor Fenerbahçe'yi zorlayacak kapasitede bir takım geçen seneden bildiğimiz kadarıyla.Fenerbahçe'de önemli eksiklerin tekrardan oynayabilecek duruma gelmeleri önemli.Bu durum maçı kazanma şanslarında önemli bir artışa neden olacaktır.Seyircisiz olması hem avantajlı (yukarıda yazılan mesajlarda açıklandığı gibi) hem de dezavantajlı.Açıkcası bu maçtan şu sonuç çıkar diye öngörüde bulunmak gerçekten zor.Her sonucun çıkması olasılığı birbirine yakın diye düşünüyorum.

Sheriff
14.Ağustos.2010, 04:06
İlk maçı kaybederiz diye umuyorum akıllanmamız açısından..

EmReLie
14.Ağustos.2010, 19:28
Dia Kadroda Yok.Güzel Maç Olacak. F.Bahçe'nin Kazanmasını İstiyorum.Ancak Hala Daha Oturmayan Şeyler Var.Sistem Yanlış 4-4-2 her zaman;)

sananes
14.Ağustos.2010, 21:08
Kazım'ı istemeyen Aykut hoca dia'nın alternatifi olarak kimi düşünüyo acaba safkan başka sağ açıgımız yok.Ayrıca Lugano bu maç oynarda Paok maçında yan çizebilir gitmek istiyosa.Kazanırız Mehmet ve Özer ikilisinin takıma katılması ile

Cengo
14.Ağustos.2010, 23:27
Fenerbahçe'nin farklı bir skorla kaybedeceğini düşünüyorum. Antalyaspor'un ne durumda olduğunu bilmiyorum fakat Fenerbahçe'den daha iyi durumda olduğu kesin gibi. Zaten kötü olsa bile en çok Fenerbahçe kadar kötü olacaktır.

Şuan iki takım arasındaki kalite farkı Fenerbahçe'de ki belirsizlik nedeniyle kapanmış durumda buna seyirci eksikliğide eklenirse Antalyaspor bana göre galibiyet açısında 1 adım önde. Skor tahmininde 3-0

Antalyaspor'un farklı kazanması gibi bir ihtimal bile yok, temenniden öte değil bu.

Fenerbahçe bu maçı alır, Antalyaspor ligin ofansif oynamaya çalışan ama alt seviye takımlarından biri, gol yedikleri anda biterler.

Dia'nın olmaması kötü ama Topuz oynarsa eksik olmaz.Sessiz maçta Antalyaspor'un 2. yarı fazla defansif kalıp baskıyı kabul ederek çözüleceklerini düşüyorum.Alex'in golle başlayacağına inandığım maç..

GeorgeWeah
14.Ağustos.2010, 23:37
Şu anda iyi durumda olmadığımız apaçık ortada. Eğerki takım isterse bu gerçekten önemli rahat kazanırız. Ama Young Boys maçındaki gibi ruhsuz olursak Antalya en kötü beraberlik alacaktır.

GodfatheR
15.Ağustos.2010, 00:32
Alex şov bekliyorum. Kaptan 2 gol bir asist yapacak 3-0 kazanıcaz :p :D

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2010, 02:01
Kim kızıyormuş Allah aşkına? Olayları öyle bir abartıyor ki bazı arkadaşlar.Hiç kimse görüşünü belirtmesin.İstediğiniz bu sanırım.Herkes düşüncelerini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde açıklamakta özgürdür.Katılmıyorsan saygılı bir şekilde karşı fikrini açıklarsın.Olay bu kadar basit.

HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 02:05
Yarın maç zevkli olucak gibi Hakan Abi'yle izlemek ayrı bir zevk olucak . FenerBahçe daha iyi durumda ama beraberlik bekliyorum.

tarikko
15.Ağustos.2010, 02:26
http://img832.imageshack.us/img832/8614/fbbbb.jpg

Maca boyle bir 11 ile cikariz diye dusunuyorum.Yeni sezon hayirli olsun.Insallah seyircisiz oynanacak macta zorlanmadan kazaniriz.Iyi baslamak gerekiyor lige.Insallah kazaniriz..

Dia oynamayacak buyuk ihtimalle.Ama belki yedek olabilirmis.Orada Mehmet oynar heralde.Ya da Ozer oynayabilir.

Basarilar takimimiza..

eGowiCh
15.Ağustos.2010, 16:13
Bekir-Bilica oynayacakmış defansta.

Hücum için Kocaman'ın iki alternatifi varmış.

1. Caner-Alex-Stoch, önlerinde Semih
2. Stoch-Alex-Topuz, önlerinde Semih

Deus Dominus
15.Ağustos.2010, 16:25
Fenerbahçe açısından çok önemli bir karşılaşma bana kalırsa. Galip gelmeleri durumunda hem güzel bir moral, güven olur hemde Paok takımından da büyük ihtimalle karşılaşayı izleyecek kişiler olacaktır. Durup dururken adamları heveslendirmemiş oluruz :) 2. bir Young Boys vakasını kaldıramayabilir taraftar, yönetim, oyuncular. Alex'in maçı olabilir diyorum bende GodfatheR gibi :)

Sekopej
15.Ağustos.2010, 16:56
Lugano niye oynamıyor yahu, sakatsa gitme kardeşim milli takıma çok mu önemli hazırlık maçı? Kal burada dinlen, önemli bir PAOK maçı var önümüzde.

Sakatım falan dinlemesin Aykut Kocaman, Lugano ile başlasın, dün açıklama yapıp bugün yine oynamayacaksa ne diye açıklama yapar? O nedenle Lugano oynayacaktır diye düşünüyorum.

eGowiCh
15.Ağustos.2010, 16:59
Lugano'yu PAOK maçı için Kocaman riske etmeyecekmiş, ama bence riske edilmeli. Antalyaspor maçı da önemli.

RasAnt
15.Ağustos.2010, 17:26
Alexin gene aylak aylak dolaşacağı maç olacaktır :)

Universal
15.Ağustos.2010, 17:31
Sezonun ilk maçı hayırlı olsun, Fenerbahçe can-ı gönülden kazanmasını istiyorum. :) Gene forvet ve ortasaha sorunumuz devam edecek; ama kesinlikle maça Semih ile başlamamız gerek.

Sekopej
15.Ağustos.2010, 17:32
Hayır, niye Alexciler ve Alexci olmayanlar diye taraftar bölünüyor onu da anlamıyorum, hepimiz Fenerbahçeli değil miyiz, şimdi Alex oynayıp goller atarsa ya da oynayıp maç boyu hiç etkili olamazsa ya da oynamayıp Fenerbahçe güzel oyunla kazansa ya da oynamayıp kötü oyunla maçı kaybetse...

Olasılıklar bunlar ve biz burada neyi konuşacağız, işte Alex olsaydı/olmasaydıdan ötesi, gördünüz mü diye başlayıp Alex üzerinden cepheleneceğiz, buna ne gerek var?

O nedenle bu tarz keskin yorumlar benim hiç hoşuma gitmiyor, taraftar birlik olması gerekirken, Alex yüzünden bölünme olmasını istemem açıkcası, maç sonu ne yorumlar gelecek, hep beraber göreceğiz, işte bakın biz haklıydık diyecek 2 taraf da sonuca göre.

tarikko
15.Ağustos.2010, 17:36
Lugano'yu oynatir Aykut Hoca.Riske etmeme gibi bir luksu olmamali.Zaten dun Lugano gorev verilmesi halinde oynayacagini soyledi.Oynar diye dusunuyorum..

SAİT71
15.Ağustos.2010, 17:56
Maçta takılabileceğimizi düşünüyorum. Özellikle bana 1-1 berabere yada 2-1 Antalya lehine olacakmış gibi geliyor. Yeni transferlerin geç alınması nedenyile takımda hala eksikler var. O nedenle diri görünen Antalyaspor karşısında zor maç olacaktır. Gerçi Antalya diri dedim ama Alman takımlarıyla yaptığı hazırlık maçlarını kaybetti. Oyun anlamında ne durumda olduklarınıda bilmiyorum. Bu maça bende Semih ile çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

Şunuda demeden geçemeyeceğim. Alex konusunda fikirlerimizi belirtelim fakat asla Alex'e kafayı takmayalım ve Alex karşıtı olmayalım. Çünkü bu adam çok maçlar aldı, çok goller attı.

HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 18:12
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/11416_Fenerbahçe_SK.jpg (http://www.footballuser.com/11416/Fenerbahçe_SK)

Kadro böyle olmalı bence.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 18:21
Böyle nasıl olur?

http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/11420_Fenerbahçe_SK.jpg (http://www.footballuser.com/11420/Fenerbahçe_SK)

Lim10
15.Ağustos.2010, 18:24
Hala Cristian'ı 11 e koyanlar var yahu, enteresan.

Zorlansak da kazanırız gibime geliyor 2-1, 3-1.

tarikko
15.Ağustos.2010, 19:21
Hala Cristian'ı 11 e koyanlar var yahu, enteresan.

Aslinda bende hayatta koymam ama Aykut Hoca'nin oynatacagini dusundugum icin koydum.Yoksa benim tercihim Selcuk'tan yana.Selcuk'u oynatirim daha iyi.

KanaKe
15.Ağustos.2010, 19:59
bu mac banko antalya diyorum bu defansla cok gol yeriz

Varonil
15.Ağustos.2010, 21:59
FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Stoch
Alex
Semih

Aykut Kocaman'dan tam da beklediğim gibi bir ilk 11.

MeMo
15.Ağustos.2010, 22:03
Lugano ve Gökhan oynuyor çok gol yeme gibi bir durum olmaz sanırım.

Sekopej
15.Ağustos.2010, 22:06
Mehmet Topuz daha içeriye destek vererek Stoch da daha çok forvete destek vererek oynayabilir. Lugano'nun oynaması güzel, sakatım diye maçın ortalarında çıkıp, PAOK maçında oynayamayacak haldeyim demez umarım. Sahada olması defans adına çok önemli, saha dışı olayları farklı, sahada farklı, herşeyini verip oynuyor.

Semih artık bu takımda kalıcıyım demek istiyorsa kendini göstermeli, inşallah beni yanıltır da etkili olur bugün. Skora etki edebilecek isimler olarak da Alex ve Stoch'u görüyorum bu maçta.

GebzeLi1907
15.Ağustos.2010, 22:07
Cristian niye oynuyor ya
Topuzu al oraya Caner'i de sola koy Stoch da sağda oynasın
Gökhan ve Lugano'yu gördükten sonra gol yemeden kazanacağız diye düşünüyorum.
Semih'in performansınıda merakla bekliyorum

MeMo
15.Ağustos.2010, 22:07
Mehmet Topuz daha içeriye destek vererek Stoch da daha çok forvete destek vererek oynayabilir. Lugano'nun oynaması güzel, sakatım diye maçın ortalarında çıkıp, PAOK maçında oynayamayacak haldeyim demez umarım. Sahada olması defans adına çok önemli, saha dışı olayları farklı, sahada farklı, herşeyini verip oynuyor.

Semih artık bu takımda kalıcıyım demek istiyorsa kendini göstermeli, inşallah beni yanıltır da etkili olur bugün. Skora etki edebilecek isimler olarak da Alex ve Stoch'u görüyorum bu maçta.

Abi Lugano çıktı konuştu.Gitmiyorum bir yere dedi.Bu saatten sonra Lugano hakkında şüphem yok.

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 22:45
İstenmeyen iki adam golü yaptı.

MeMo
15.Ağustos.2010, 22:46
İstenmeyen iki adam golü yaptı.

Golü Guiza mı attı ? Aygün istisnaları ve günlük düşünceleri boşver :D Alex ve Semih Fenerbahçe efsaneleridir :)

Night_Mare17
15.Ağustos.2010, 22:48
Attı fener semih

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 22:49
Semih 2'yi attı Niang kulübeye geçer :p :D

MeMo
15.Ağustos.2010, 22:49
2-0 oldu Antalyaspor'a fark atıyoruz.

izmer96
15.Ağustos.2010, 22:57
FB cok hizli baslamis maca

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 23:00
Alex 3 yaptı asist Semih..Maç bitti zaten.Kadro konusunda işi zor Fenerbahçe'nin.

MeMo
15.Ağustos.2010, 23:00
Alex görevini yapıyor ;;)

RasAnt
15.Ağustos.2010, 23:01
Alexin gene aylak aylak dolaşacağı maç olacaktır :)

Lafımı geri alıyorum :)

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 23:01

Sen almadan yedirdi o lafı sana :D

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 23:03
4 oldu Gökhan Gönül :D

GebzeLi1907
15.Ağustos.2010, 23:04
4 oldu
Alex Semih Gökhan harika Mehmet Topuz Emre de gayet iyiler.

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 23:05
Saldırın çocuklar döner bu maç 4-4 biter :n:

MeMo
15.Ağustos.2010, 23:07

Sevindim :D

Takım çok iyi başladı lige bu kadarını beklemiyordum.

uAnil94
15.Ağustos.2010, 23:09
ömer çatkıç oynamadığı için oluyo hep bunlar :D :D

GeorgeWeah
15.Ağustos.2010, 23:09
Dakika 33 4-0. Tarihi fark olabilir bu maçta. Takımın da taraftara garezi varmış herhalde. :)

ozaniel
15.Ağustos.2010, 23:10
Antalya 4-4'e alışkın(Beşiktaş maçı) ama bu maçın dönmesi imkansız.

Clayman
15.Ağustos.2010, 23:11
Stadın zemini çok güzel görünüyor yalnız.

eng1n
15.Ağustos.2010, 23:18
Seyirsicisiz maçta olabilecek en yüksek tempo heralde.

eng1n
15.Ağustos.2010, 23:22
Alex çostu bir kere :D o ceza sahası içindeki çalımını görünce İnter maçında Deivid'e attırdığı gol geldi aklıma

barahir
15.Ağustos.2010, 23:23
Stadın zemini çok güzel görünüyor yalnız.

Yine de çok yumuşak, oturmamış henüz kalkıyo hemen..

Bekq
15.Ağustos.2010, 23:23
Ne olmuş takıma böyle. :D Ayrı bir hava, ayrı bir renk gelmiş. :D

Semih ise Niang'a forma şansı vermeyeceğe benziyor. Santos ve Cristian'da biraz daha ruhlarını koyarak oynasalar süper olur.

Addolorato
15.Ağustos.2010, 23:24
Fenerbahçe lige başlamak için daha iyi bir rakip bulamazdı heralde sahada rezalet bir Antalyaspor var. Fenerbahçe'de buldu yumuşak rakibi saldırıyor :D.

izmer96
15.Ağustos.2010, 23:25
Aykut Kocaman su takimi 1 mac once boyle adam edebilseydi keskede FB bir ust tura ciksaydi ama hala hic bir sey icin gec degil , ben kesinlikle boyle bir skor beklemiyordum , yeni transferlerde katilinca dahada iyi olucak isler herhalde gerci konusmak icin cok erken daha

barahir
15.Ağustos.2010, 23:27
bu maç yanıltmasın antalya çok kötü bence.. Umarım yanılırm..

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2010, 23:28
Biraz daha şanslı olabilseydik ilk yarıdan tarihi fark gelebilirdi.

GeorgeWeah
15.Ağustos.2010, 23:30
Baronin yerine savaşçı bir orta saha alınsa takım bayağı iyi olacak.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Ağustos.2010, 23:35
bu maç yanıltmasın antalya çok kötü bence.. Umarım yanılırm..

Antalya kotu oynuyo ama FB de cok uyumlu gorunuyo. Gormezden gelemeyiz.

Tek pas oyununu cok iyi oynuyolar. Gollerin erken gelmesi de Antalyanin planlarini altust etti. Cok bos alan bulmaya basladik. Mental yonden cok iyiyiz.

Clayman
15.Ağustos.2010, 23:40
Antalya kotu oynuyo ama FB de cok uyumlu gorunuyo. Gormezden gelemeyiz.

Tek pas oyununu cok iyi oynuyolar. Gollerin erken gelmesi de Antalyanin planlarini altust etti. Cok bos alan bulmaya basladik. Mental yonden cok iyiyiz.

Bir futbol takımının 1 maçta bu kadar değişebileceğine inanmıyorum açıkçası. Fenerbahçe'nin bugün bu kadar iyi gözükmesindeki sebep kesinlikle Antalyaspor'un berbat oluşu.

Ama gerçekten değiştiyse zaten 1-2 maç sonra anlarız. Bunu da en yakın olarak PAOK maçlarında göreceğiz gibime geliyor.

barahir
15.Ağustos.2010, 23:42
valla önümüzdeki PAOK veTrabzon deplasmanlarında görecez hanyayı konyayı.. Ama nolursa olsun destek KOCAMAN

eng1n
16.Ağustos.2010, 00:02
Spiker Mehmet Topuz'a Mehmet Yozgatlı demekte ısrar ediyor 2 oldu :D

GebzeLi1907
16.Ağustos.2010, 00:04
evet gökhan ın golünde de demişti :)
Semih kaptanlık pazubandını reddetti..Emre'ye verdi

C h A o S
16.Ağustos.2010, 00:14
Bu Semih'e çok üzülüyorum.Adam her oynadığında kalitesini belli ediyor ancak nedense hep yedek kulübesinde.Şu anda Türkiye'de ki en iyi yerli santrafor bence.Ancak o ne kadar performans verirse versin yine yedek kulübesinde.Haftaya Niang'ı kesin oynar ve Semih yine yedeklerde.Adamın kaderi bu heralde.

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 00:15
Off Aykut Kocaman Ne biçim bir oyundur bu (!)

Bir maç kazandık diye demiyorum bunları Aykut Hoca yerine Daum seslerini yükselten arkadaşlara diyorum :)

Suicider
16.Ağustos.2010, 00:16
ee 5 olmadımı daha ?

barahir
16.Ağustos.2010, 00:18
4-0 olsun bizim olsun.. Oyuncular sıkmıyolar fazla..

Suicider
16.Ağustos.2010, 00:20
iyi iyi fazla atmsınlar yav yazık şifoya

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 00:21
İlk yarı bittiğinde dışarda olduğumdan dolayı '' Hakan Abi'yi '' aradım dedim abi maç ne alemde ?

Dedi iyikide izlemiyorsun ben bu kadar kötü maç görmedim falan sonra ben şok oldum dedim ilk haftadan gitti puan veya puanlar :)

Sonra 25.dakikada maç bitti 4-0 deyince rahatladım :)

Güzel bir başlangıç oldu.

Fenerbahçenin yeni forveri kim olmalı konusunda yazdığım bir mesaj ve aldığım cevap ;)

Yırtıcı bir forvet olsun kafi.

Bknz ; Nonda.

Ama ben inatla Semih'in bu takımın forveti olması gerektiğini savunacağım.

Neden ? avrupa'da bir tane bile adam geçemesin , tek adam markaja verilse adım atamayacak hale gelsin , koşmasın , top almasın , arkasında alex oynarsa ileride baskı yapmadığı için anadolu takımları 3 pasla ceza sahamıza gelsin diye mi

Neden ; Güiza gibi adam almaktansa Semih olsun diye. Neden ; Rakip savunma markaja verdiği zaman arkadaşlarına boşluk açsın diye Neden ; Koşmasın mı top almasın mı :u: Neden ; Türkiye Ligin'de sadece son 30 dakika oyuna girerek gol kralı olduğu için ;)

Semih Olmalıydı diyordum Niang'a kadar Semih Niang ikilisi olsa 40 gol derim ikiliden ama çok zor bizim sisteme göre.

Zekirdek
16.Ağustos.2010, 00:23
Alex tartışmaları umarım son bulmuştur. İkinci yarı Mert'in oyuna girmesine sevindim. Ayağı alışsın biraz.

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 00:24
Alex tartışmaları umarım son bulmuştur. İkinci yarı Mert'in oyuna girmesine sevindim. Ayağı alışsın biraz.

Alex tartışması son bulmaz :)

6 yabancı hakkımız var unutmayalım ; Santos - Lugano - Dia - Stoch - Niang

Alex'in oynaması için Bilicayı kesecek o zaman İlhan oynayacak ve biz yine savunma zaaflarımızı konuşacağız.

Sheriff
16.Ağustos.2010, 00:27
Bilica'nın oynaması zaten başlı başına savunma zaafı bence, oyüzden boşver Bilica kalsın kenarda :D

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 00:29
Bilica'nın oynaması zaten başlı başına savunma zaafı bence, oyüzden boşver Bilica kalsın kenarda :D

Şefim o zaman adam gibi bir savunmacı alacaklar olacak bitecek :) Yoksa çok sıkıntı çekeriz İhan savunmada off off off :n:

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 00:30
1 Gitti 33 kaldı // 4-0 lık galibiyetle 3 puanı alan taraf olduk.

Tebrikler Fenerbahçe'm.

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 00:34
Tebrikler. İlk yarı muazzam top oynadık, özlediğimiz futbol buydu. Sahanın yıldızı bana göre Gökhan Gönül (2 tane çizgiden top çıkardı, bir gol attı, sağ tarafı inanılmaz kullandı). Onu da Semih, M.Topuz, Alex gibi isimler takip etti.

Semih yeniden doğmuş gibiydi, hem de Niang'ın geldiği günde. Bu tabloya bakarsak Niang-Semih ikilisi iyi iş yapar. Issiar Dia yedek kalacak muhtemelen, kontenjana takılıyor. Niang girince Baroni kesilecek, Alex kesilmezse eğer Dia yedek.

Varonil
16.Ağustos.2010, 00:35
Lige 3 puanla başlamak güzel oldu.İlk yarı çok iyi oynadık.

Antalyaspor çok kötü bir görüntü içerisindeydi.İlk yarı hiç baskı yapmadılar.Semih-Alex çok uyumlu bir tablo çizdiler.Yine de her ne kadar kötü de olsalar bu bir lig maçı ve 3 puan maçı.PAOK maçları ve Trabzon maçı çok daha iyi bir cevap verecektir bizlere.

Fenerbahçe baştan sonra oyunun insiyatifini elinde tutan taraftı.2.yarıda 4 golün avantajını kullanarak çok fazla sıkmadık kendimizi.

Savunmada Lugano farkı belli oldu.Cristian daha dikine oynayan ve sorumluluk alan bir maç çıkarttı.Stoch da fena değildi ame etkili de değildi.

Sonuç olarak,Kocaman adımlarla geliyoruz ! Biraz daha zamana ihtiyacımız var,herşey çok daha güzel olacak.

Bekq
16.Ağustos.2010, 00:36
Topuz'u ortaya alıp sağa Dia geçebilir. Ama Alex'in yedek kalması gerekiyor.

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 00:36
Tebrikler. İlk yarı muazzam top oynadık, özlediğimiz futbol buydu. Sahanın yıldızı bana göre Gökhan Gönül (2 tane çizgiden top çıkardı, bir gol attı, sağ tarafı inanılmaz kullandı). Onu da Semih, M.Topuz, Alex gibi isimler takip etti.

Semih yeniden doğmuş gibiydi, hem de Niang'ın geldiği günde. Bu tabloya bakarsak Niang-Semih ikilisi iyi iş yapar. Issiar Dia yedek kalacak muhtemelen, kontenjana takılıyor. Niang girince Baroni kesilecek, Alex kesilmezse eğer Dia yedek.

Alex kesilmezse yeni transferi kesmek biraz zor olur Egemen :) Kesilecek adam o zaman Bilica olur ve savunma İlhan Lugano ikilisinden oluşur düşüncesindeyim.

Dia'ya o kadar para verdikten sonra kesmek bence Mourinho tarzı bir adamın işi olur :)

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 00:40
Alex kesilmezse yeni transferi kesmek biraz zor olur Egemen :) Kesilecek adam o zaman Bilica olur ve savunma İlhan Lugano ikilisinden oluşur düşüncesindeyim.

Dia'ya o kadar para verdikten sonra kesmek bence Mourinho tarzı bir adamın işi olur :)

Bilica bugün iyi performans gösterdi. Nitekim Lugano-Bilica ikilisi varken çok az gol yedik geçen sene, hatta 9-10 maç hiç gol yemedik. Bu yüzden Aykut Kocaman defanstaki ikiliyi kolay kolay bozmaz. Hele ki Bilica'yı beğendiğini bu hafta röportajında açıklamışken.

Dia'nın oynaması için Alex kesik yiyecek o zaman.

Niang-Semih
Stoch-Emre-Topuz-Dia

olabileceği gibi, Semih'i çıkarıp Selçuk'u da orta sahaya koyabiliriz, tek forvet oynamak istiyorsak.

Sekopej
16.Ağustos.2010, 00:44
Öncelikle Antalya'Nın tam olarak hazır olmadığını söyleyelim sonra Fenerbahçe'ye geçelim.

Sezon başında 13-14 oyuncu vardı, hazırlık maçlarında sürekli aynı oyuncular, YB maçlarında aynı oyuncular vardı. Sakatların dönmesi beni transferden daha mutlu eder diyordu hep Aykut Kocaman.

YB maçından farklı 7-8 oyuncu bugün sahadaydı, sanırım bu da yeterlidir farkı görmek için. Semih'in ben de varım demesi için son şansı, pek sanmıyorum ama inşallah beni yanıltır dedim ve öyle de oldu. 3 gole direk etki etti. Gökhan'ın golü ise zaten acayipti, herkes şaşırdı.:D

Antalya kötü olsa da, Fenerbahçe'nin isteği, sürekli tek paslar yapması, hep dikine düşünmesi çok keyifli bir 45 dakika izletti bize. 2. devre zaten tamamen kontrollü oyuna döndü takım, fark daha da artabilirdi yine de.

Semih, Alex, Gökhan, Mehmet, Emre öne çıkan isimlerdi, Lugano'nun savunmaya girmesi daha derli toplu hale getirmiş takımı ama yine de üzerine gelen rakip olduğunda görmek lazım.

Mehmet'in etkili oyunu, Özer'in sakatlığı atlatması ile Dia'nın da artık yerini garanti görmüyorum. Dia kulübede oturabilir, Semih kötü oynayana kadar Niang formayı giyemez. Aykut Kocaman bu konuda adaletli davranacaktır, Semih atmaya devam ederse, oynamaya da devam eder ama ilk kötü maçında yedeğe geçer.

Beklentilerin aksine güzel bir maç ve galibiyetle açılış oldu. Ayrıca alternatifli hücum elemanları ile sıkıntı yaşanan anlarda çok farklı şeyler denenebilir, orta sahaya Cristian'dan daha iyi isim alınırsa, çok daha güzel günler görebiliriz. Daha ciddi rakipler karşısında da bu kadroyu görüp (PAOK ve Trabzon maçları) daha doğru yorumlar yapabiliriz.

Bu arada maçı 90 dakika izlemek isteyenler varsa, Fenerbahçe TV, salı günü saat 24'de maçın tamamını verecek, kaçırmayın.

TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2010, 00:46
İlk yarı Fenerbahçe'nin takım olarak herşeyi yaptığı, Antalyaspor'un ise ancak izlediği bölümdü. Fenerbahçe'de hücumda Alex-Semih uyumu, sağda Mehmet-Gökhan'ın Almanya stilinde işleyen çarklar misali ileri-geri müthiş çalışması, defansta Lugano'nun varlığı, ortasahada Emre'nin çalışkanlığı, üretken olamasa da Stoch'un çabalaması, Bilica'nın hemen hemen hatasız oynaması ilk yarıda maçı koparmamızı sağladı. İlk yarıdaki iyi futbolda Antalyaspor'un geçen senenin Sivas'ı görüntüsünü çizmesi de etkiliydi. Ancak Fenerbahçe'nin futbolu da göz ardı edilemez. İkinci yarıda yorumlamaya değecek pek birşey olmadı.Fenerbahçe'nin sahaya 4-0'ın rahatlığıyla, Antalyaspor'un ise skorun umutsuzluğuyla çıkması doğal olarak 2. yarıda temposu düşük bir oyun ortaya çıkardı.

Bu maç 1239813. kez gösterdi ki kadronda Alex gibi bir oyuncu varsa onu kullanmak zorundasın. Semih'e çok güzel bir asist, kaleciye müdahale şansı vermeyen tek vuruşla maçın erkenden bitmesinde büyük pay sahibi oldu. Semih de artık yerini Gökhan'a kaptırıp 3. forvet durumuna düşeceği bir dönemde iyi bir maç çıkararak tekrardan 2. forvet durumuna yükseldi diye düşünüyorum. Bu maçta en çok beğendiğim 2 oyuncu Gökhan ve Mehmet; sağ koridoru muhteşem şekilde kullandılar. Beraber hücum yaptılar, beraber geriye döndüler; yeri geldi pozisyon içinde mevki değiştirdiler. Saçları uzattı 38'i sırtına geçirdi, sezona muhteşem başladı. :} Solda Stoch'un hücum anlamında daha etkili olmasını bekliyordum fakat olamadı. Buna rağmen gerek defansına yardım etmesi gerekse sürekli yer değiştirip arayış içinde olması beni memnun eden bir durumdu. Lugano oynadığında hem Fenerbahçe defansında hem de Bilica'nın oyununda çok büyük oranda yükseliş oluyor. Bugün Bilica da beğendiğim oyuncular arasındaydı.

Yaklaşık 75. dakika civarında Ligtv pas sayısını verdi; Fenerbahçe: 300, Antalyaspor: 252 şeklindeydi. Geçen sene Fenerbahçe'nin 500+ pas yaptığı maçlar oluyordu. Rakibin dengesini bozmak için topu daha fazla dolaştırıp daha fazla pas yapmalıyız.

Seyircisiz maçların tadı tuzu olmuyor. Umarım bu sene seyircisiz oynama cezası almayız.

Fenerbahçe'yi daha ciddi şekilde değerlendirmek için Paok ve Trabzonspor maçlarını izlemek gerek.

Güzel galibiyet için takımımıza tebrikler.

tarikko
16.Ağustos.2010, 00:58
Tebrikler Fenerbahce'm.Harika oyunla sezona muthis basladik.Semih ve Alex macin yildizlariydi.Semih'de tam Niang'in geldigi gun sovunu yapti :D Alex ise kendini elestirenlere guzel bir cevap verdi bu macta.Alex'in varsa oynatacaksin arkadas.Bu adamin olusu yeter be!

Bugun ayrica Gokhan ve Mehmet'i cok begendim.Gokhan zaten bildigimiz Gokhan'di.Mehmet ise bekledigim gibi cok iyi basladi sezona.Daha da iyi olacaktir..

Niang ve Dia'nin gelmesiyle bu takim cok daha iyi olacaktir.Ve savasci bir onlibero alinirsa sezonun en buyuk favorisi oluruz bana gore.Simdi sira PAOK'ta...

sananes
16.Ağustos.2010, 01:02
Bilica böyle oynarsa çok zor kesilir.Lugano gününde değildi ama Bilica tek başına kapattı savunmayı.

Alex bugün çok etkliliydi ama hala onun olmadığı bir sistemi savunuyorum.Antalya'da etkiliydi Alex'in bu rahat oyununda Young Boys tarzı takımlar bizi her zaman zorlayabilir Alex'in sevdiği düşük tempoda.Ama tabi Antalya vb. takımlarla oynadığımızda Alex tek başına alır maçları tamamen kesmeye de gerek yok Kaptanı.

Semih çok şanslı bir ilk gol attı.Zaten ben Semih sahadayken futbol şansının da yanında olduğuna inanırım.Ama benim gözümde sınıf atlaması Alex'e yaptığı asistten sonra gerçekleşti.Sadece belli bi seviyenin üstü oyuncular yapabilir o asisti.

Baroni yakışmıyor takıma.Yerine Selçuk oynasa o da yakışmaz.O yüzden o pozisyondaki alternatiflerimizi arttırmalıyız.

Bilica agresifte değildi bugün ve cidden çok iyi oynadı böyle devam ederse kesilmesi takım için zor olur zaten geçen senede Lugano-Bilica ikilisi en ideal ikili idi.

Stoch 80küsürüncü dakikada bile topu alıp defansı yarmak için dikine oynamaya kalkıyo çok olumlu bi tavır bu takımımız için

Son olarak Caner'i yazacağım girdikten sonra güzel ortalar yaptı.Onun başarılı olmasını çok istiyorum umarım gittikçe daha iyiye gider.

GodfatheR
16.Ağustos.2010, 01:11
İnanılmaz oynadık, gözü kapalı pas atıyordu oyuncular birbirlerine. Bugün ki değişim topu atanın boşa kaçmasıydı bence, al-veri çok iyi yaptık.Semih,Topuz,Gönül harikaydılar.

Semih ve Alex konusunda haklı çıkmaktan da çok mutluyum ;)

A.FaruK
16.Ağustos.2010, 01:22
Galibiyetin sevinci ayrı ama benim için tekrar takımdaki oyuncuların geri dönmesi ayrı bir sevinç kaynağı. Özer'i , Mehmet'i tekrar takımda görmek hemde diri bir şekilde çok güzeldi bence. Bu maçı ölçü almamak lazım belkide ama önümüzdeki hafta bir nebze olsun takımı tam analiz etme şansı bulacağız gibi.

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 01:44
Maçın ilk yarısının özetini izledimde sadece abartısız 7-8 olabilirmiş :)

Güzel başladı herşey Rıdvan'ında dediği gibi haftaya Trabzondan 1 puan çok güzel olur.

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 01:45
2.Yarı izledim iyi takım görüntüsü verdik 3 4 geldiler bunlarıda Aykut hoca görmüştür idmanlarda çalışılacaktır..

Hep söyledim, Fenerbahçe kadrosuyla zaten ligi götürür önemli olan takımdaki kaybetme korkusunu oyunculara aşılamak, önemli olan oyuncularımıza tek sonuç galibiyet olduğunu öğretmek ilerisi için güzel şeyler olucak..

Dikkatimi çeken Emre ve Semih arasındaki kaptanlıkdı güzel şeyler bunlar Emre futboluylada karakteriylede çok tuttuğum topçu inşALLAH sene boyunca bu temponun üstüne çıkarız iyi şeyler olur..

Bekq
16.Ağustos.2010, 01:50
2.Yarı izledim iyi takım görüntüsü verdik 3 4 geldiler bunlarıda Aykut hoca görmüştür idmanlarda çalışılacaktır..

Hep söyledim, Fenerbahçe kadrosuyla zaten ligi götürür önemli olan takımdaki kaybetme korkusunu oyunculara aşılamak, önemli olan oyuncularımıza tek sonuç galibiyet olduğunu öğretmek ilerisi için güzel şeyler olucak..

Dikkatimi çeken Emre ve Semih arasındaki kaptanlıkdı güzel şeyler bunlar Emre futboluylada karakteriylede çok tuttuğum topçu inşALLAH sene boyunca bu temponun üstüne çıkarız iyi şeyler olur..
Önümüzdeki maçlarıda düşünüp 2. yarı tamamen çekildik. Tamamen olmasada fazla atağa çıkmadı.

Ayrıca eklemede yapayım. 2. Yarı Antalyaspor iyi falan değildi. Sadece toparlanmış takım görüntüsü verdiler. Fenerbahçe bastırsaydı tarihi fark olurdu.

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 01:55
Tabii havanın verdiği fiziksel yorgunlukda oldu skorun verdiği hadi bitsede duşa girsem düşünceleri olmuştur..
ama yinede ne olursa olsun 2 3 defa etkili geldiler her zaman önemli olan senin o an oynadığın maçtır o maçdan 3 puanı çebine koyup maç bittikden sonra diğer maça düşünmeye geçmek daha mantıklı.. :)

Bekq
16.Ağustos.2010, 01:57
Tabii havanın verdiği fiziksel yorgunlukda oldu skorun verdiği hadi bitsede duşa girsem düşünceleri olmuştur..
ama yinede ne olursa olsun 2 3 defa etkili geldiler her zaman önemli olan senin o an oynadığın maçtır o maçdan 3 puanı çebine koyup maç bittikden sonra diğer maça düşünmeye geçmek daha mantıklı.. :)

Tabiikide 90 dakika düdüğü çalmadan maç bitmiş sayılmaz. Ama oyuncular son dakikalarda atağa bile çıkmadılar. 2 Takımda bitsede eve gitsek havasında oynadılar. :)

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 02:00
Aynen öyle tabii önemli olan her maçdan takım olarak iyisinide kötüsünüde takımca izleyip tartışmak böyle bir ortam oluşturulacaktır yeni transferlerle birlikde herşey daha iyi olacaktır umarım(z)..

Bekq
16.Ağustos.2010, 02:01
İnşallah öyle olur. Niang'ın Semih ile formayı kapma yarışı çok güzel olacaktır. Tabiiki Semih'e adaletli davranılırsa. :)

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 02:32
Niang varsa Niang oynar. Dünyadaki futbolcuları A, B, C, D, E, ... gibi sınıflamaya kalkarsak, Niang B sınıf bir futbolcu ve takımda kesinlikle oynar, oynayacak da. Semih-Niang'ı oynatır umarım Aykut Kocaman. Hem adaletli hem güzel bir seçim olur. Tek forvet sevdasından vazgeçilse bence daha iyi sonuçlar alırız.

Issiar Dia da transfer edildiyse, kulübe için edilmedi. O da oynayacaktır mutlaka, yoksa Aykut Kocaman kendisiyle çelişir. Kafasında nasıl planlar var bilmiyorum, en iyi kendi bilir, transferleri yapan o, belli planları olan o. Yakında göreceğiz. Çok merak ediyorum kafasındakini.

Sekopej
16.Ağustos.2010, 02:41
Her gelen direk 11'de oynayacak diye bir kural yok, Dia sağ kanat için alındıysa, şu anda Mehmet Dia'dan daha iyi görüntüsü var, Dia yeni transfer diye oynayacaksa kendisiyle çelişir Aykut Kocaman. Üstelik Dia daha genç, zaman zaman yedek oturması da sorun çıkarmaz. Mesela PAOK maçında Stoch cezalı, sağda Mehmet solda Dia oynayabilir, Dia o maçta çok iyi performans gösterirse, Trabzon maçında kimi oynatacağına karar vermek için Aykut Kocaman sıkıntıya düşsün, ne güzel.:)

PAOK maçında da Niang ilk 11'de başlamaz, Semih eğer gol atarsa o maçta da, Trabzon maçında da oynar. Niang buraya elbette oynamaya geldi ve oynayacak da, bu takımın 1. forveti de olacak. Ama Semih formdaysa, daha dün gelen Niang, onu kesip ilk 11 başlarsa hoş olmaz, takımda dengeleri iyi sağlamak gerekir. Maç sıkıntılı geçer, Niang girer, 2 gol atar, sonraki maç yeri garanti olur, sonra da zaten formayı kaptırmaz.

Ofansif oyuncuların fazlalığı bu nedenle fayda sağlayacak, o nedenle zaman zaman Alex'in zaman zaman Dia'nın ya da diğer oyuncuların yedek kaldığını görebiliriz, bu dengeyi iyi sağlarsa Aykut Kocaman, rekabet başarıyı da getirir.

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 03:25
Niang gibi bir adamın varsa yedek oturtamazsın. O zaman da adama sorarlar; forvetim yok diye yeri göğü inlettin, gidip çok kalitesini de aldın, o zaman niye yedek oturtuyorsun?

Niang PAOK maçında onbir başlamalı, eğer Semih'e ayrıcalık yapmak isterse Kocaman, ikinci forvet olarak oynatabilir. Niang gibi hazır ve tecrübeli bir adamın oynamaması için hiçbir neden yok. Ha Niang gelir, hazır değildir, sakattır vs., onlar başka ama şu anki Niang hazır, PAOK maçı için de biçilmiş kaftan, deplasman maçında rakibi bozacak ve gol yollarında etkili olacak bir oyuncuyken onu yedek bekletmek doğru olmaz diye düşünüyorum.

Semih ile Emre arasındaki kaptanlık pazubandı konusundaki diyalog ilginçti. Orda ne geçti aralarında bilmiyorum ama Alex'in verdiği bandı Semih takmayarak yönetime bir mesaj yolladı sanırım. Ya Emre'nin kaptanlığına tepkiydi, ya Niang'ın transferine tepkiydi, bilemiyorum.

BleedingMoon
16.Ağustos.2010, 03:34
biliyoruz ki semih ceza sahası içinde gerçekten etkili bir oyuncu. ceza sahası dışında da top tutabilen bir oyuncu, o kadar. ancak niang çok daha fazlası.

semih hakkındaki üzüldüğüm tek şey seneye beleşe gidecek olması. şu beleşe gitme meselesine bir çözüm bulamadık.

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 03:37
biliyoruz ki semih ceza sahası içinde gerçekten etkili bir oyuncu. ceza sahası dışında da top tutabilen bir oyuncu, o kadar. ancak niang çok daha fazlası.

semih hakkındaki üzüldüğüm tek şey seneye beleşe gidecek olması. şu beleşe gitme meselesine bir çözüm bulamadık.

Çift forvet oynatırsın, ne şiş yanar ne kebap. Çift forveti ne Daum, Aragones, ne Zico, hiçbiri oynatamadı, cesaret edemediler. Zico ve Aragones denedi ama baskılar üzerine aynı formata döndü. Kocaman umarım farklı bir şey yapar ve böylesine radikal bir çözüm bulur.

BleedingMoon
16.Ağustos.2010, 03:42
alternatif olarak aykut hoca alex'siz üçlü orta saha düşünüyor. bugün yani dün onu denedi bir ara. baroni
mehmet (özer) ve emre.

orta sahada selçuk kazması oynamasın da kim oynarsa oynasın. razıyım. baroni'ye binlerce kez razıyım. ancak geçen senenin ilk yarısındaki baroni geri dönse iyi olur. geçen senenin ikinci yarısındaki kaldığı yerden devam ediyor. çok ruhsuz. bize appiah gibi bir adam lazım aslında.

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 03:50
Yerli futbolculardan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, bana göre bunların yeri garanti. Yabancılardan Lugano, Andre Santos, Stoch, Niang garanti.

Volkan
G.Gönül-Lugano-***-Andre Santos
M.Topuz-***-Emre-Stoch
***-Niang

Şimdi böyle bir tablo çıkıyor.

Esas sorun da bundan sonra başlıyor. Kontenjana göre 2 yabancı daha yıldızlı yerlere konulabilir. Yani 3 yıldızlı mevkiden biri yerli olacak. Yerli hakkımı stoperde kullanacağım dersen en uygun isim İlhan Eker. Orta sahada kullanacağım dersen Selçuk, Özer akla geliyor. Forvette kullanacağım dersen Semih.

2 yabancı olarak da kim kullanılacak? Defans için Bilica, orta saha için Dia, forvet arkası için Alex var. Üçünden biri kesik yiyecek, ama hangisi?

Zor seçim gerçekten. Kaptan Alex mi, büyük umutlarla yeni transfer edilen Dia mı, Lugano ile uyumlu olan ve sorunlu bölge diye tabir edilen Bilica mı?

Aykut Kocaman Dia'yı transfer ettirdiğine göre kullanacak, Bilica'yı beğendiğini söylüyor, Alex ile de sorun yaşadı ama tepkilerden dolayı kesemeyebilir. Gerçekten çok zor bir seçim.

BleedingMoon
16.Ağustos.2010, 03:58
mehmet topuz'dan çok sağ tarafta dia'nın yeri garanti. alex'in yeri her zaman garanti. alex alex'tir.

bu durumda:

niang
stoch-alex-dia
emre-baroni
andre-ilhan-lugano-gökhan
volkan

özer ve mehmet topuz da joker oyuncular. kadroda kim sakatlanırsa görev onlarda.

ilhan benim için hala kocaman bir soru işareti. lugano'nun yanında bir izlemek lazım.

alex yorulunca daha önce belirttiğim sistemi yavaş yavaş oturtmak için alex oyundan alınacak. baroni, emre, mehmet ya da özer üçlü baklava orta sahası olacak.

Bekq
16.Ağustos.2010, 04:04
mehmet topuz'dan çok sağ tarafta dia'nın yeri garanti. alex'in yeri her zaman garanti. alex alex'tir.

bu durumda:

niang
stoch-alex-dia
emre-baroni
andre-ilhan-lugano-gökhan
volkan

özer ve mehmet topuz da joker oyuncular. kadroda kim sakatlanırsa görev onlarda.

ilhan benim için hala kocaman bir soru işareti. lugano'nun yanında bir izlemek lazım.

alex yorulunca daha önce belirttiğim sistemi yavaş yavaş oturtmak için alex oyundan alınacak. baroni, emre, mehmet ya da özer üçlü baklava orta sahası olacak.

7 yabancı var orda renktaş. :)

BleedingMoon
16.Ağustos.2010, 04:11
desene gene selçuk'a kaldık :D. korktuğum başıma geldi. ilhan'ı monte etmeye çalışmama rağmen 7 yabancı olmuş. hiç dikkat etmedim.

ShevAnil
16.Ağustos.2010, 04:42
Beklemediğim kadar fiyasko bir Antalya vardı bugun. Fenerbahçe maçı hakederek ve eze eze kazandı, tebrikler Fenerbahçe...

Çift forvet oynatırsın, ne şiş yanar ne kebap. Çift forveti ne Daum, Aragones, ne Zico, hiçbiri oynatamadı, cesaret edemediler. Zico ve Aragones denedi ama baskılar üzerine aynı formata döndü. Kocaman umarım farklı bir şey yapar ve böylesine radikal bir çözüm bulur.

Fenerbahçe 4-4-2 oynayabilicek kadroya sahip değil. Ortasahanın göbeğindeki adamlardan birisi Emre olurda diğeri Alex olursa Defansif açıdan fiyasko olur. Eğer Emre-Baroni olursa, ofansif anlamda yükün tamamı Emre'ye binmiş olur. Emre çok yıpranır. İdeal diziliş 4-4-1-1 olmalı kesinlikle.

GodfatheR
16.Ağustos.2010, 10:47
Dünkü Mehmet Topuz'a hayran kaldım yalnız mükemmeldi.

Universal
16.Ağustos.2010, 11:15
Ah bi de seyirci olsaydı. :)

Fenerbahçe'nin uzun süre sonra rahat bir maç kazandığını görmek ne güzel. :)

Çubuklu forma arkasında ki yazılan beyaz yazı çok kötü duruyor.

sananes
16.Ağustos.2010, 13:11
Dün Mehmet cidden çok iyiydi ama hala eksikleri var saha görüşü çok iyi değil mehmet'in yada Fenerbahçe formasıyla panikliyo bu yönde çalışmalarını sıklaştırırsa ve orta sahaya Emre'nin yanına monte edilirse bizim Sweinsteiger'ımız olabilir

Since-1907
16.Ağustos.2010, 13:16
Maça çok iyi başladık , nitekim bunun sonucunu 28.dk da skoru 4-0 yaparak aldık.Mehmet - Gökhan sağ kanadı müthiş kullandı.Çok iyi anlaştılar birlikte ileriye çıkıp birlikte döndüler.Alex diyecek bir söz yok.Yine gösterdi kalitesini gerek attığı gol gerekse attırdığı golle.Emre alıştığımız performansını koydu çok çalıştı yine.Stoch kendinden beklediğimiz performansı çok ortaya koyamasa da defansa yardımı olsun gelip geriden top alıp çabalaması olsun sahada iyi gözüktü.Lugano-Bilica birlikte oynayınca defansta sorun olmuyor.Lugano sayesinde Bilica da çok iyi gözüktü.

Güzel futbolla 3 puanı almamız ilk hafta açısından güzel bir başlangıç oldu

Tebrikler Fenerbahçem..

goosfraba
16.Ağustos.2010, 13:17
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs317.snc4/41177_430050497239_41418712239_4733554_72805_n.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=2233008&id=41418712239)

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 14:07
Niyang sanırım sağdaki tam türk modeli olmuş, kemeri göstermiş telefonuda yana takmış ooh..

KanaKe
16.Ağustos.2010, 14:41
Niang varsa Niang oynar. Dünyadaki futbolcuları A, B, C, D, E, ... gibi sınıflamaya kalkarsak, Niang B sınıf bir futbolcu ve takımda kesinlikle oynar, oynayacak da. Semih-Niang'ı oynatır umarım Aykut Kocaman. Hem adaletli hem güzel bir seçim olur. Tek forvet sevdasından vazgeçilse bence daha iyi sonuçlar alırız.

Issiar Dia da transfer edildiyse, kulübe için edilmedi. O da oynayacaktır mutlaka, yoksa Aykut Kocaman kendisiyle çelişir. Kafasında nasıl planlar var bilmiyorum, en iyi kendi bilir, transferleri yapan o, belli planları olan o. Yakında göreceğiz. Çok merak ediyorum kafasındakini.
Niang nasil B sinfii futbolcu ben onu anlamiyorum adam avrupanin en iyi 10 forvetinden birisi niang 1. sinif topcu son 5 sezon marsilyada harikalar yaratmis bir oyuncu yönetimin dedigi gibi fransa liginin en cok konusulan oyuncusu bu kesinlikle dogru fransa ligini biraz takip edenler bilir... hatta yanilmiyorsam arsenal teklif yapmis gecen sene marsilya vermemis...

dün macta antalya bekledigimden cok kötüydü takim zorlanmadan kazandi tebrik etmek lazim 25 dakikada isi bitirdiler.. fakat bu mac kesinlikle ölcü olarak alinamaz cok kötü direncsiz bir takima karsi oynadik 90 dakikada kalemize en fazla 4-5 kere gelebildiler... dün ridvan dilmeni izledim cok dogru tespitlerde bulundu young boys macinda ilk 11 de 8 oyuncu farkliydi as oyuncular degillerdi eksik olan 8 oyuncu gelince takim asil oyununu oynamaya basladi bir sakatlik felan olmassa paoka karsi galibiyet bekliyorum.. dün mehmeti cok begendim bu gidisle dia'ya formayi kaptirmayacak gibi görünüyor.

LaigLeNoiR
16.Ağustos.2010, 14:44
Bu maçta F.Bahçe'ye çok sinir oldum.

Bizim Türk takımlarının klasik hastalığıdır zaten. Dakika 30 sen 4-0 yapmışsın geri kalan 60 dakikada 1 gol bile atamıyormusun ? Atabilirsin istersen ama zorlamıyorsun. Neden ki ? At kardeşim atabildiğin kadar 10-15 tane at ne olacak.

MeMo
16.Ağustos.2010, 14:47
Bu maçta F.Bahçe'ye çok sinir oldum.

Bizim Türk takımlarının klasik hastalığıdır zaten. Dakika 30 sen 4-0 yapmışsın geri kalan 60 dakikada 1 gol bile atamıyormusun ? Atabilirsin istersen ama zorlamıyorsun. Neden ki ? At kardeşim atabildiğin kadar 10-15 tane at ne olacak.

Hafta içi olan Paok maçı,sıcak,seyircini olmaması aklıma gelen ilk 3 sebep.

LaigLeNoiR
16.Ağustos.2010, 14:48
Hafta içi olan Paok maçı,sıcak,seyircini olmaması aklıma gelen ilk 3 sebep.

E o zaman 2-0 da niye bırakmadı da 4 tane attı.

Onu bunu bilmem arkadaş. Sadece F.Bahçe için de demiyorum. Tüm takımlar için geçerli.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2010, 14:51
Antalya da toparlandı ikinci ayrıca o sıcakta fazla sıkmak istememeleri normal
dün rıdvan dilmen de söyledi eskiden o dedi
ilk yarı 5 0 olmuş teknik direktör cocuklar 0 0 gibi oynucaksınız derdi dedi güldü güldürdü anlatırkende :)
gerçektende öyle 4 0 dan sonra rölanti cok normal
kaldiki devreden sonra başladı o yavaşlık ilk yarı sonuna kadar 6 7 olabilirdi pozisyona girildi kaçtı

RasAnt
16.Ağustos.2010, 17:39
İlk yarı 4 attı,soyunma odasındada aykut zorlamayın oyunu rolantiye alın paok maçı var demiştir normal yani

Varonil
16.Ağustos.2010, 20:20
Ayrıca bilmiyorum ne kadar dikkat çekti ama,Fenerbahçe'de değişim başlamıştır artık.Bu değişim biraz sancılı olacaktır ama Aykut Kocaman kandırılmanın biteceği,performansların,adale gücünün ve yeterli yeteneğin yarışacağı bir takım kurmanın peşinde.

Bir de söyleyebilirim ki takımda oyuncular için gerçek savaş şimdi başlıyor.

Alex'i yanına oturtan,en flaş transferi için “Önce Semih'i geçmesi lazım” diyen bir teknik direktör var takımda.Kimsenin yeri garanti değil.Bu rekabet takıma çok olumlu yansıyacaktır.

Güzel günler yakında ..

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 21:47
Niang nasil B sinfii futbolcu ben onu anlamiyorum adam avrupanin en iyi 10 forvetinden birisi niang 1. sinif topcu son 5 sezon marsilyada harikalar yaratmis bir oyuncu yönetimin dedigi gibi fransa liginin en cok konusulan oyuncusu bu kesinlikle dogru fransa ligini biraz takip edenler bilir... hatta yanilmiyorsam arsenal teklif yapmis gecen sene marsilya vermemis

Futbolcuları sınıflarsak, A sınıfı futbolcular şunlar: David Villa, F.Torres, Drogba, Xabi, Iniesta, Terry, Lampard, Gerrard, C.Ronaldo, Kaka, Messi ...

B sınıfı ise bir alt sınıf oluyor.

En iyi 10 forvet: David Villa, Drogba, Forlan, Diego Milito, Torres, Higuain, Ibrahimovic, Eto'o, Anelka, Rooney sayabiliriz, artı Klose, Luis Fabiano, Adebayor, Tevez de ilave edilebilir.

Niang en iyi 10 forvetten biri değil, abartmaya gerek yok.

Deus Dominus
17.Ağustos.2010, 00:21
Niang bence de A sınıf bir forvet ancak o ilk saydıklarınız A++ :)

Lim10
17.Ağustos.2010, 01:03
Aykut Kocaman maçtan sonra yaptığı basın toplantısında Semih'in performansına değinip, Niang'ın transferiyle ilişkilendiren bir muhabire: "Semih'in iyi oynaması Niang'ın gelişine bağlıysa, her hafta yeni bir oyuncu transfer edemeyiz".Mourinhovari bir demeç.Bu adamı seviyorum.Cümledeki aba altından sopa göstermeye bakarmısınız:)

İyi başladık.PAOK'dan iyi bir skorla dönüp, Avni Aker'den en az 1 puanla dönersek, güzel günler bizi bekliyor İnşallah.

Sekopej
18.Ağustos.2010, 00:54
Fenerbahçe TV şu anda maçı veriyor, 90 dakika, sonuç belli ama yine de izlemek isteyenler varsa hatırlatayım dedim.

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2010, 12:58
Fenerbahçe'nin bu kadar farklı kazanacağını pek kimse beklemiyordu.Maçın tamamını seyretmedim ama sanırım bu sonucun çıkmasında Antalyaspor'un performansının da baya katkısı varmış yorumlardan anlayabildiğim kadarıyla.Fenerbahçe'nin kötü bir görüntü sergilediği sezon başındaki maçlardan bir çok oyuncunun değişmesi ilerisi için Fenerbahçeli taraftarları umutlandırıyordur.İlerideki PAOK ve Trabzonspor maçları Fenerbahçe'nin durumu hakkında sağlıklı bir fikir edinmek için daha belirleyici olacaktır.O maçlarda da iyi sonuçlar gelirse Fenerbahçe'nin önü açık diye düşünüyorum.Son olarak Semih'e değinmek istiyorum.Bu adam ne kadar bitti denilse de her seferinde performansıyla taraftarları memnun ediyor.Bakalım devamı gelecek mi bu başlangıcının.