PDA

View Full Version : Bir Projem Var: Türkçe (Turkish) Football Manager (Yama Çalışması)

EmReLie
11.Ağustos.2010, 03:46
Arkadaşlar Yani FM Severler,

Fm 2010 ve 11'in Türkçe Olması Durumunu Aşırı Derecede Kafaya Taktım.Yakın vakitte Fm 2011 çıksa da Türkçe hemen olmayacak...
O Yüzden Ekim Ayına Kadar Fm 2010 % 95 üstünde Türkçe Çıkarmak İstiyorum. Deneyimim yok;Sadece english dosyalarında editleme yaptım (türkçe dil yaması olanlarda) bir değişiklik olmadı.
O Yüzden bu işte deneyimi iyi,hatayı aza indirebilecek gönüllü arkadaşlar arıyoruz.Belki Ekimden Sonra Türkçe olmazsa büyük ihtimal olmayacak; türkçe'sine biz ayak basabiliriz..

Bilmiyorum,Saçma Bulanlar,Olmaz Diyenler,Hadi ben neyse Senin Ne İşin Var Diyenler,Boşuna Diyenler vs. kararlarına ve düşüncelerine saygı duyuyorum.

İlk Etapta Bu Konuda Biraz Bilgi Almam,Yetişmem Gerek.
2.Etapta Çalışmalar Olacaksa bunlara Katılmak Olacak.

Ahmet Göktaş
11.Ağustos.2010, 05:37
Çok çok çok iyi ingilizcen olmalı.

Not: Yorma kendini boşuna

Diptot: Yine de sen bilirsin tabi :)

goosfraba
11.Ağustos.2010, 06:02
turksportal çeviri ekibi yıllardır çeviri yapıyor ve en büyük yüzdeyi yanlış hatırlamıyorsam fm2008'de gördük. yani tek başına bu işe başlasan rahat bir şekilde 3 yılda fm2011'i türkçeleştirirsin. (tahmindir ama aşağı yukarı böyle olur.)

fm2011'in çıkmasına yakın çeviri ekibimiz bu konuda bilgilendirme amaçlı bir açıklama yapacaktır zaten.

SAİT71
11.Ağustos.2010, 11:00
Kardeş sen tek başına binlerce kelime ve cümleyi nasıl çevireceksin. Hevesini kırmak istemem ama Fm 2012 inşallah Türkçe çıkacak, o oyun çıkar sen hala çeviri yapıyor olursun. Bence yorma kendini..

HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 15:53
Fm 2015'de çıkarsa denerim senin çevirmeni başarılar.

EmReLie
11.Ağustos.2010, 16:08
Tek başıma değil dediğim gibi ekip oluşturmak gerek. ayrıca 0 dan yazmayabiliriz var olan yamanın oranını yükseltebiliriz.

Aydin
11.Ağustos.2010, 16:38
bir kere teknik olarak %100'ün çıkması imkansız. oyundaki bazı yerler salt İngilizce dosyasıyla editlenemiyor. bu yüzden %100 TR yama diye birşey olmaz.

hevesini kırmak istemem ama bir anlık gazla başlayan bir sürü arkadaş gördük bu uğurda. bence kendin bir ekip yaratacağına, diğer sitelerde olan ekiplere katılırsan emeğinin karşılığını almış olursun.

0'dan başlayarak bu iş yapılmaz çünkü. bunu bilen siteler zamanında yamamızı kullanarak, copy paste yaparak bu işi yapmaya kalkıştılar.

HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 00:52
eee hedef 2015'de heralde nedir ?