PDA

View Full Version : Paok - Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç

tarikko
17.Ağustos.2010, 23:16
19 Ağustos 2010 Perşembe
UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu 1. Maçı

PAOK - Fenerbahçe

Stad: Toumba Stadı / 21.30

Yayin: Euro Futbol

Sekopej
17.Ağustos.2010, 23:21
Bekir, Bilica ve Stoch cezalı.

Lugano'nun yanında İlhan oynayacak. Acaba Niang ve Semih'i beraber oynatır mı yoksa sola Caner'i mi koyar belli değil, ayrıca Dia'nın da durumu tam belli değil, ayrıca Volkan'ın durumu da belli değil.:D

Babacan bugün idmandaydı ama eğer Demirel oynamazsa Mert oynayacak muhtemelen kalede. Yenilmeden gelmek iyi bir sonuç olur, eksikler yine var ama YB maçlarından daha bir oyun olacaktır, bu nedenle ümitliyim maçtan.

tarikko
17.Ağustos.2010, 23:26
Volkan(Mert)

Gökhan - Lugano - İlhan - Santos

Mehmet - Cristian - Emre - Dia(Caner)

Alex

Semih

Boyle bir 11 ile cikariz diye dusunuyorum..

sananes
17.Ağustos.2010, 23:30
şu cristianı oynatmaz umarım.Niangı bugün belki son yarım saat içinde bi zaman diliminde oyuna alır ama onla başlamaz.Özeri monte edebilir 11e gibi geliyo bana

sananes
17.Ağustos.2010, 23:49
Bu arada Young Boys Tottenham'i 3-1le geçti ilk maç.Sadece bize sürpriz yapan bi takım değil sanırım Young'lar

düzeltiyorum daha bitmedi dakika 60 şu an

CeNTeR_TR
18.Ağustos.2010, 00:35
Niang Fransada Marsilyada 2 maçada 11 çıktı yanılmıyorsam demekki Kondisyonu iyi.En azından iyiye yakındır diye düşünüyorum.

Bizimkilerin saçma saçma hareket yapmamaları lazım malum çok ateşli bir taraftar grbunun önüne çıkacağız.

Beraberlik iyi sonuç olacakdır.Skor tahminim ise 1-2 3-1 gibi alakasız 2 sonuç :n:

Since-1907
18.Ağustos.2010, 00:50
Zor maç olacak.Dia-Stoch-Bilica forma giyemeyecek.Forvet hattında büyük ihtimal yine Semih'i göreceğiz , Aykut hoca bu formuyla Semih'i keseceğini sanmıyorum. 2.yarı maçın durumuna göre Niang'ı izleyebiliriz.

Mert

Mehmet - Cristian - Emre - Caner

Alex

Semih

Bu kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum.Umarım 2.maç için istediğimiz sonucu alırız.

Varonil
18.Ağustos.2010, 01:46
Volkan oynayabilecek durumda.

Aykut Kocaman kazanan ilk 11'i bozmayacaktır.Semih,Mehmet Topuz ilk 11'de başlar.Niang skorun gidişatına göre 2.yarı oyuna girecektir.

Bilica ve Stoch cezalı.İlhan ve Caner oynayacaktır onların yerine de.

Seyirci baskısının altından kalkarsak Yunanistan'dan galibiyet ile Türkiye'ye döneceğimizi düşünüyorum.Tamam iyi bir takım PAOK ama biz onları içeride,dışarıda çok rahat yenebilecek güçteyiz.

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2010, 01:58
Niangın ismi Uefa'ya bildirildi mi bu tur için ?

F.Bahçe'nin işi deplasmanda zor olabilir ancak İstanbul'da turu geçeceğini düşünüyorum.

Varonil
18.Ağustos.2010, 02:34
Evet bildirildi Niang'ın ismi Murat Abi.

Young Boys Tottenham'ı 3-2 yendi bu arada.

SAİT71
18.Ağustos.2010, 11:49
Bu tip maçlarda deplasmanda alınacak beraberlik çok iyi sonuç olduğu için bizimde beraberliğe oynayacağımızı düşünüyorum. 1-1 biter.

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 11:57
Bu tip maçlarda deplasmanda alınacak beraberlik çok iyi sonuç olduğu için bizimde beraberliğe oynayacağımızı düşünüyorum. 1-1 biter.

Young Boys maçıda deplasmanda berabere bitmişti. Ama sonuç hüsran.

SAİT71
18.Ağustos.2010, 12:00
Young Boys maçındaki kadro ve konsantrasyon bence bu maçlar için artık ölçü olmaz. Çünkü 6-7 oyuncumuz yoktu.

Varonil
18.Ağustos.2010, 12:02
Young Boys maçıda deplasmanda berabere bitmişti. Ama sonuç hüsran.

Young Boys maçları ile bu maçı karşılaştırmayın.Kesinlikle çok daha farklı olacağını söyleyebiliriz.Eksiklerimiz çok fazlaydı.Orada oynanan kötü futbolu bir daha görmeyeceğimizi söyleyebilirim.O maçta oynamayan oyuncuların Antalyaspor maçında kadroya girmesi takım oyununa nasıl katkı sağlamıştı hepimiz gördük.İlk yarıda 6-0 bile yapabilirdik maçı.

PAOK maçları YB maçlarından çok daha farklı olacak hep birlikte göreceğiz.

nannar
18.Ağustos.2010, 12:48
Paok'un tribün liderleriyle görüşmüş Paok başkanı... Olay çıkarmayın demiş. Videolardan gördüğümüz kadarıyla deli bir seyircisi var :D Fenerbahçe için çok zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Bence Antalyaspor bu sene Konyaspor'la beraber ligin en zayıf halkaları olmaya adaylar. Bu yüzden lig maçındaki skoru unutarak çıkması lazım Fenerbahçe'nin. Paok mutlaka gol ya da goller bulur düşüncesindeyim. Fenerbahçe tur için umutlu dönmek istiyorsa mutlaka gol ya da goller atması lazım ve yenilse bile 2 fark yememesi lazım. Yunan takımları Fransızlar ve italyanlar gibi iyi savunma yapıyorlar. 2. maçta kadıköy'de fark atar,turu geçeriz falan diye düşünülmemeli...

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2010, 13:15
Fenerbahçe'nin eksik önemli oyuncuların dönmesi,Antalyaspor galibiyetin verdiği moralle PAOK karşısında YB karşılaşmalarından farklı bir performans göstereceğini düşünüyorum.Yine de deplasmanda işleri kolay değil.Bakalım nasıl bir maç olacak.

TR.CaPTaiN
18.Ağustos.2010, 14:00
Bizler için Yunanistan'daki maçlar, onlar için de Türkiye'deki maçlar normal maçlara göre daha zor oluyor. Ancak; Fenerbahçe tecrübeli bir takım ve çok ciddi deplasmanlardan istediğimiz skorlarla ayrılmışlığımız var. Ayrıca Paok başkan taraftarlarına; eğer siz burda olay çıkarırsanız deplasmandaki maç bizim için çok daha zorlu hale gelir demiş. Bu da Paok taraftarının pislik çıkarma ihtimalini azaltıyor. Bu açıdan ilk maçın deplasmanda olması avantaj da sayılabilir. Bir de gollü beraberlik veya galibiyet alırsak büyük yol katetmiş oluruz.

Mutlak galibiyete ihtiyacımızın olmadığı maçlarda Bilica iyi bir oyuncu, bu açıdan önemli bir eksik. Stoch hücumda rakibi karıştırabilirdi, o da önemli bir eksik. Yerine muhtemelen Caner oynayacak. Sağda Mehmet-Gökhan uyumu güzel olduğundan Dia'yı ciddi bir eksik olarak düşünmüyorum. Volkan'a gerek bu tip maçlar için tecrübesi gerekse yeteneğiyle çok ihtiyacımız var ancak yetişemezse de Mert'e güveniyorum. Mert'in kendisini göstermesi için çok önemli bir fırsat olur.

Aykut hoca formda Semih'i keserse her röportajda futbolcuların Aykut hocanın adaletine güveniyoruz sözleri sözde kalır, özde değişir. Dolayısıyla ben Semih'i keseceğini zannetmiyorum ama maçın gidişatına göre Niang kozunu kullanabilir. Bana kalırsa defansı Cristian'dan daha iyi olan Selçuk bu maçta oynatılmalı ama tahminimce Aykut hoca yine Cristian'la başlayacak.

---------------------Mert

Gökhan---Lugano---Bekir---Santos

Mehmet---Cristian---Emre---Caner

----------------------Alex

---------------------Semih

C h A o S
18.Ağustos.2010, 14:13
Deplasman maçlarını NtvSpor vermiyecek miydi? :S

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 14:16
Deplasman maçlarını NtvSpor vermiyecek miydi? :S

Bilmiyorum ki bu maçın gösterilmesi lazım. Ama ne bir ses var nede başka birşey.

C h A o S
18.Ağustos.2010, 14:33
Ne güzel deplasman maçlarını Ntvspor'dan izleriz diyorduk ama dzmart orayada el atmış.

TR.CaPTaiN
18.Ağustos.2010, 14:40
Profesyonel Futbol Takımımız, 19 Ağustos 2010 Perşembe günü PAOK takımı ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk karşılaşması için Selanik'e gidiyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 14.00'te kalkacak bir uçakla Yunanistan'a gidecek kafilemizde 20 oyuncumuz bulunuyor. Oyuncularımızın isimleri şöyle: Volkan Demirel, Mert Günok, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, İlhan Eker, Önder, Andre Santos, Okan Alkan, Caner, Selçuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Alex, Gökhan Ünal, Semih, Niang.

sananes
18.Ağustos.2010, 14:44
Yahu avrupa maçlarının kapalı kanalda verilmesi yasak değil miydi son senelerde bu d smarttan çektiğimiz nedir

MeMo
18.Ağustos.2010, 14:57
Umutluyum bu maçtan.1-0 alırız gibi geliyor.

mersinlivolkan
18.Ağustos.2010, 15:04
Sanırım bilica stoch dia oynamayacak. Bence Antalya maçında ki ilk 11 bozulmamalı.Bilica yerine İlhan oynamalı geri kalan kadroda Stoch yerine Caner veya Özer oynamalı. Çok zor atmosferde geçecek maç.Beraberlik fena sonuç olmaz.

C h A o S
18.Ağustos.2010, 15:06
Bekir'de kart cezalısı diye biliyorum.

GebzeLi1907
18.Ağustos.2010, 15:14
---------------Volkan

Gökhan Lugano İlhan Santos

---------------Cristian------------

Dia Emre Mehmet Topuz Caner

-------------Semih(Niang)----------

şeklinde çıkarsak daha dirençli oluruz bana göre, Alex deplasman için yedek otursa iyi olur gibi geliyor.

1-0 olsun bizim olsun

RasAnt
18.Ağustos.2010, 17:03
Ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum

tarikko
18.Ağustos.2010, 19:37
Yunanistan'a giden kadro aciklandigina gore su 11 ile cikacagiz cok buyuk ihtimalle:

Volkan

Mehmet - Cristian - Emre - Caner

Alex

Semih

Deus Dominus
18.Ağustos.2010, 20:28
Alex'le başlamak maça on kişi başlamak gibi olur bu karşılaşmada. Rakibin en önemli oyuncusu için özel tedbir alır her takım. Alex'e adım attırmazlar.

Varonil
19.Ağustos.2010, 00:26
"Farklı bir Fenerbahçe olacak"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, PAOK maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu...

18 Ağustos 2010 Çarşamba - 21:53
AA
Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri PAOK'un gücünü bildiklerini belirterek, ''Ancak Fenerbahçe de son derece güçlü bir takım'' dedi.

Karşılaşmanın yapılacağı Toumba Stadı'nda antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen Kocaman, iki takım için de şanslı bir kura olduğunu söylemenin doğru olmadığını belirterek, ''Bunca rakip arasında, Şampiyonlar Ligi'nde büyük umutlarla ön elemeye başlamış, ancak elenmiş güçlü iki takımın mücadelesi olacak'' diye konuştu.

Aykut Kocaman, bir tarafıyla da çok şanslı bir kura olduğunu düşündüğünü ifade ederek, şöyle devam etti:

''Bizler açısından burada olmak çok önemli. Aynı coğrafyanın insanlarıyız. Buraya uzun yıllar sonra bir kez daha geliyorum. Aldığımız nefes aynı gibi, çok yakınız birbirimize.

Ayrıca burası Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün doğduğu bir yer. Burada olmak bu anlamda bizim için gurur verici. Umarım yarınki maç bu duygularımıza eşlik eden bir maç olur.''

Güçlü bir takımla oynayacaklarını bildiklerini kaydeden Kocaman, ''PAOK, kendi sahasında rakibe üstünlük sağlamak için her türlü enstrümanı kullanacak bir ekip. Ancak Fenerbahçe de son derece güçlü bir takım. Son 10 senede Avrupa kupalarında rüştünü ispatlamış bir takım. Yarınki maçta Young Boys karşılaşmalarının biraz daha ötesinde bir Fenerbahçe olacağını biliyorum'' diye konuştu.

''VOLKAN İÇİN SON ANA KADAR BEKLEYECEĞİZ''

Aykut Kocaman, sakatlığı bulunan kaleci Volkan Demirel'in oynayıp, oynamayacağının maç saatinde belli olacağını söyledi.

Kocaman, kaleci Volkan Demirel'in durumuyla ilgili olarak, ''Volkan Demirel için son ana kadar bekleyeceğiz. Oynama ihtimali olduğu kadar oynamama ihtimali de var'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Yeni transfer Niang'ı oynatmayı düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine Aykut Kocaman, ''Niang'ı kullanmayı düşünüyorum ancak başlarken mi, sonradan mı, bunun için 24 saatimiz daha var'' yanıtını verdi.

Fenerbahçe olarak Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istediklerini ancak bunun olmadığını dile getiren Kocaman, bundan sonra Avrupa Ligi'nde yer almak istediklerini söyledi.

PAOK'un iki maçını izlediğini, bir maçını da yardımcısının takip ettiğini anlatan Kocaman, karşılarında disiplinli ve sert bir takım olduğunu, arkasına seyirci desteğini almış, topun arkasına geçmeyi seven bir takımla oynamanın kolay olmayacağını ifade etti.

KARTLAR KONUSU

Aykut Kocaman, bir gazetecinin, ''Young Boys maçlarında oyuncular 9 sarı, 2 kırmızı kart gördü. PAOK maçı öncesi bu yönde bir uyarınız oldu mu?'' şeklindeki sorusu üzerine, şunları söyledi:

''Sadece PAOK maçı öncesi değil, Young Boys maçlarından önce de sezona başlarken bu konuyla ilgili toplantılarımızı yapmıştık ancak her zaman her söylenen, her istenen anında olmuyor. Futbol oyunu çok anlık olayların olduğu bir oyun. Anlık davranışların cezasının kesildiği bir oyun. Anlık olaylardır, ne Avrupa'da ne Türkiye'de genele yayılacağını düşünmüyorum. Zaman geçtikçe bu konuda da oyuncularımız doğru davranışlara doğru gideceklerdir. Mesleki anlamda da gitmek zorundalar zaten. Bunun dönemsel olarak, anlık bir şey olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılmam.''

anilton
19.Ağustos.2010, 01:37
Hazır Dia ve Stoch yokken Niang'ı kanatta kullanmalı Aykut Hoca.Sürati ve driplingleri ile etkili olabilir bu bölgede.

vego
19.Ağustos.2010, 02:35
Kanarya Yunan semalarında

19 Ağustos 2010 00:07 | NTVSpor.net
Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'a elenerek hayal kırıklığı yaratan ancak ligdeki farklı Medical Park Antalyaspor galibiyeti ile yaralarını saran Fenerbahçe, PAOK deplasmanında avantaj arıyor.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/fener600_J9EKL.jpg
Fenerbahçe ile Yunanistan'ın PAOK takımları, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Selanik'te karşı
karşıya geliyor.

Toumba Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak maçı Alman hakem Manuel Grafe yönetecek.
Karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynanacak ve kupada gruplara kalacak ekip belli olacak.
AVRUPA'DAKİ 167. MAÇ
Fenerbahçe, PAOK maçıyla Avrupa kupalarındaki 167. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 166 maçın 57'sini kazanırken, 29 beraberlik, 80 yenilgi aldı. Rakip filelere 207 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 268 gol gördü.
DEPLASMAN KARNESİ ZAYIF
Fenerbahçe'nın PAOK sınavı, sarı-lacivertlilerin Avrupa arenasındaki 85. deplasman maçı olacak.
Kupalardaki son deplasman maçında bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Young Boys takımıyla 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, bugüne dek 84 deplasman maçında 17 kez kazanırken, 15 beraberlik, 52 de yenilgi aldı.
MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Volkan Demirel (Mert Günok), Gökhan Gönül, Lugano, İlhan, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Özer (Caner), Alex, Semih.
PAOK: Kresic, Boussaidi, Contreras, Malezas, Lino, Vieirinha, Vitolo, Garcia, Sorlin, Ivic, Salpingidis

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 03:12
Özer veya Caner demiş solda ama aslında Mamadou Niang da oynayabilir orada. Niang'ı orda oynatmazsa en ideal aday Özer. Stoperde de İ.Eker veya Önder oynayacak. Hatta bence kalede de V.Babacan oynamalı Volkan sakatsa.

Börk
19.Ağustos.2010, 03:15
bizim için zor bir maç olacak.sert bir lig,ateşli taraftar.umarım avantajlı bir skorlar döneriz.

Sekopej
19.Ağustos.2010, 14:16
Emre'nin sağ üst adelesinde sertleşme varmış, bu nedenle forma giyemeyecekmiş, şu talihsizliklerden bir türlü kurtulamadık ya.

Emre yerine Özer oynayabilir ya da Özer sağ kanada geçip Mehmet ortaya Cristian'ın yanına gelebilir. Niang da sol tarafta başlayabilir.

Umarım orta sahayı Selçuk-Cristian yapmaz, bu ikisinin beraber oynadığı maçlarda orta sahanın çok etkisiz olduğunu görmüştük.

GeorgeWeah
19.Ağustos.2010, 14:22
Antalya maçı ölçü değildi. Fakat o oyun tarzını her maçta gösterirsek iyi bir sonuç alırız. Önemli olan ruh, inanç ve güven. Young Boys maçındaki gibi ruhsuz ve gamsız olursak ağır bir mağlubiyet alınabilir bu gece.

King_91
19.Ağustos.2010, 14:22
Niang listeye eklendi mi ?

anil luque
19.Ağustos.2010, 14:32
Fenerbahçe'nin işi zor ama en kötü bir beraberlik alırlar diye düşünüyorum ki alıp burda işi bitirelim..

Sekopej
19.Ağustos.2010, 14:36
Niang listeye eklendi mi ?

Evet, eklendi.

zemlinskis
19.Ağustos.2010, 15:04
Beraberliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum hele ki Volkan Demirel yoksa Fenerbahçe açısından maç çok zor geçecektir...

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 15:05
Mert için çok önemli bir sınav. Başarılı olursa çok güzel olur.

RasAnt
19.Ağustos.2010, 15:37
Selcuklu ve Baronili bir orta saha aman yarabbi

C h A o S
19.Ağustos.2010, 15:40
Emre sakatlığı nedeniyle yokmuş.Orta sahada bayaa zorlanıcak gibi Fb.

sananes
19.Ağustos.2010, 15:50
Emre'nin sağ üst adelesinde sertleşme varmış, bu nedenle forma giyemeyecekmiş, şu talihsizliklerden bir türlü kurtulamadık ya.

Emre yerine Özer oynayabilir ya da Özer sağ kanada geçip Mehmet ortaya Cristian'ın yanına gelebilir. Niang da sol tarafta başlayabilir.

Umarım orta sahayı Selçuk-Cristian yapmaz, bu ikisinin beraber oynadığı maçlarda orta sahanın çok etkisiz olduğunu görmüştük.

haftalardır transfer bölümünde söyluyorum Emre'ye onun tarzında bi yedek almak zorundayız.Çok maç kaçırma potansiyeli var sezona cristian selcuk ikilisine güvenerek giremeyiz

ForsakeN
19.Ağustos.2010, 16:07
Emre,Bekir,Bilica,Stoch,Dia,Guiza,Kazım oynamayacak.

Fenerbahçe'nin bu gelişme sonrası sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor; Volkan, Gökhan, Lugano, İlhan, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Caner, Alex ve Semih.
Ntvspor

vego
19.Ağustos.2010, 16:13
of of of ciddi eksikler bunlar

GodfatheR
19.Ağustos.2010, 16:19
Ortada Topuz, sağ tarafta Niang daha mantıklı bir tercih olabilirdi.

GebzeLi1907
19.Ağustos.2010, 16:21
Cristian la Selcuk yan yana of of.
Yapma Aykut hoca öyle cıkma
Topuz'u göbeğe kanata ya Niang Ya Özer'i kullan..

Özgür Çetin
19.Ağustos.2010, 16:41
zorda olsa avantajı alırız

Varonil
19.Ağustos.2010, 17:21
Hazır Emre'de yokken Topuz'u ortaya çekip Niang'ı sağ kanatta değerlendirebilirdi Aykut Hoca.Neyse bir bildiği vardır diyorum.Antalya maçındaki Gökhan Gönül-Mehmet Topuz uyumunu bozmak istemedi herhalde.

Emre'nin sakatlığı kötü oldu.Yine de kazanacağımızı düşünüyorum,ama bir beraberliğe ya da tek farklı mağlubiyete üzülmem.

Hugo
19.Ağustos.2010, 17:24
Niang Sol kanat oynayabilir.

tarikko
19.Ağustos.2010, 17:28
Orta sahada Selcuk-Baroni :( Insallah bir surpriz olurda Mehmet oynar birinin yerinde.Sagda da Ozer..

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 17:33
Selçuk ön libero, Baroni de Emre gibi oynayacak. Bence böylesi daha doğru. Eğer Baroni etkisiz olursa ilerleyen dakikalarda o bölgeye Topuz'u veya Özer'i çekebilir.

MeMo
19.Ağustos.2010, 17:34
Baroni geçen sene ki Twente deplasmanındaki gibi oynarsa şansımız artar.

goosfraba
19.Ağustos.2010, 17:41
Abidin Fener Dedi. :D

http://i.sabah.com.tr/sbh/2010/08/19/Haber/552772883081.jpg?554494412527

Güney Afrika'da İspanya'nın şampiyonluğu ile sona eren 2010 Dünya Kupası'nda en fazla konuşulan olaylardan birisi ahtapot Paul'ün yaptığı müthiş tahminler olmuştu.

Almanya'nın kupada oynadığı 7 maçın sonucunu da bilen Paul, finalde de İspanya'nın Hollanda'yı mağlup edeceğini doğru tahmin ederek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

TAHMİNLERİ İLE ÜN YAPTI
Takvim Gazetesi'nden Bora Çete'nin haberine göre; Yaptığı tahminlerle ahtapot Paul'ün rakibi olarak gösterilen tavşan Abidin'e Paok ile Fenerbahçe arasındaki Avrupa Ligi play-off turu eşleşmesinin nasıl biteceğini sordular.. Üzerinde Yunan ekibi ve Fenerbahçe'nin isimlerinin yazılı olduğu kartonlar hazırlandı ve bunlar tavşan Abidin'in önüne koyuldu. Önce kartları süzen Abidin ardından da hiç tereddüt etmeden üzerinde "Fenerbahçe" yazan kartonu seçti. Yani Abidin'e göre Fenerbahçe, Paok'u eleyerek Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak.

SAHİBİ DE ÇOK İDDİALI
Tavşan Abidin'in bu tahmininden sonra tüm gözler bu akşam Selanik'te oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Sarı-Lacivertliler önümüzdeki hafta ise Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Yunan ekibiyle rövanşa çıkacak. Tavşanın sahibi ise, "Abidin'in doğru tahmin yapacağından eminim. Herkes Fenerbahçe'nin iki maç sonunda tur atladığını görecek" diye iddialı konuştu.

nannar
19.Ağustos.2010, 18:03
Stoch ve Emre çok önemli eksikler... Hem hücumda üretkenlik adına hem de Emre'nin savunmaya yaptıgı ktkıyı düşünürsek Fenerbahçe'nin işi baya zorlaştı bu akşam. Alex'e çok iş düşecek hücumda pozisyon üretme konusunda

Raten
19.Ağustos.2010, 19:52
Aykut Hoca Mehmet'i ortada Özer'i sağda kullansa daha iyi olur.Bugün hücumda çok fazla üretken olabileceğimizi düşünmüyorum.Umarım iyi savunma yapıp avantajlı bir skorla döneriz İstanbul'a.

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 19:55
Aklımdan 2-2 lik bir beraberlik geçiyor.

Ahmet Göktaş
19.Ağustos.2010, 20:52
Fenerbahçe antalya karşısında her ne kadar farklı bir skor almış olsada bu maçın çok zor olacağını düşünüyorum onlar için.

Paok taraftarı gerçekten inanılmaz ve paok kardorusu da oldukça iyi. Ben 2-1'lik paok galibiyeti yada 2-2lik bir beraberlik bekliyorum

di canio
19.Ağustos.2010, 21:26
Kadro belli olmuş.
Volkan D., G.Gönül, Lugano, İlhan, Santos, M.Topuz, Christian, Selçuk, Caner, Alex, Semih

EndoplazmiK RetikuluM
19.Ağustos.2010, 21:28
Çok zorlanıcaz.

RaSenGan
19.Ağustos.2010, 21:30
Maçı Cristian-Selçuk ikilisi çözer gibi.Alex'e özel bir önlem alınacağı belli.İlhan Young Boys maçında pek güven vermiyordu bu maç nasıl olur bilmiyorum.Beraberlik bekliyorum maçtan 0-0 1-1 gibi.

goosfraba
19.Ağustos.2010, 21:35
-------volkan

gg--lugano--ilhan--santos

----cristian--selçuk

topuz---alex----caner

----------semih

barahir
19.Ağustos.2010, 22:00
Emre'nin olmaması çok büyük handikap..

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 22:03
Niang niye yok anlamadım. PAOK kazanır. Tahminim 2-0.

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 22:11
Taraflarların yanında getirdiği Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerine Yunan polisi el koydu.

Clayman
19.Ağustos.2010, 22:13
Taraflarların yanında getirdiği Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerine Yunan polisi el koydu.

Hepsine el koyamadıklarından adım gibi eminim :D

barahir
19.Ağustos.2010, 22:23
Yenersek dayak yeriz.. Adamlar nası ses çıkarıyolar öyle:) Beraberlik neyimize yetmiyo :)

Addolorato
19.Ağustos.2010, 22:36
Galatasaray 2-0 yeniliyor Trabzon'un işi zor bir tek Fenerbahçe'ye kaldı onurumuz. Umarım PAOK'u elerler ve gruplara kalan bir takımımız olur Beşiktaş ile beraber.

barahir
19.Ağustos.2010, 22:37
Niang'ın işi zor..

barahir
19.Ağustos.2010, 22:39
PAOK attı..

Zekirdek
Niang'ın işi zor..

Noldu niyeki?

LaigLeNoiR
Al birini vur ötekisine, Galatasaray'a derken F.Bahçe'de yedi golü.

barahir
19.Ağustos.2010, 22:40
Semih bu aralar baya iyi, takıma her atakta pozisyonu o hazırlıyo..

Addolorato
19.Ağustos.2010, 22:40
Vieirinha 19. dakikada atmış..

LadroN
19.Ağustos.2010, 22:45
obaa iki takımımız da dökülüyor

barahir
19.Ağustos.2010, 22:46
Valla bizim takım çok da kötü oynamıyo.. Hele de Young Boys maçlarından sonra..

sananes
19.Ağustos.2010, 22:52
Ya anlamadığım şu bu Şelçuk-Cristian yanyana oynamaz bin sefer denedi geçen sene Daum bunu nasıl göremez Aykut hoca hadi onları oynattın önlerine Alex'i koymamalısın o iki top yapma özürlü adamın önüne Özer'i yada Topuzu koyman gerekki dinamizmi korunsun takımın.Cidden çok üzücü bu tablo daumun vazgeçemediği bi çok şeyden vazgeçemiyo hoca bu benim için hayal kırıklığıdır Okan'ı Gökhan'ın yoklugunda oynatamadığı gibi.

goosfraba
19.Ağustos.2010, 23:23
niang oyunda...

barahir
19.Ağustos.2010, 23:24
Haydi Bismillah..

barahir
19.Ağustos.2010, 23:29
Alex'e faul vermeyecek hakem tanımıyorum.. Müthiş faul alıyo hakkaten..

barahir
19.Ağustos.2010, 23:35
PAOK 10 kişi kaldı.

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 23:35
Fenerbahçe bu aralar iyi oynuyor galiba.

barahir
19.Ağustos.2010, 23:38
Evet baya bastırıyoruz rakip gömülmüştü resmen.. Şimdi tam gömülürler..

goosfraba
19.Ağustos.2010, 23:41
niang sakatlandı.

edit: durumu iyi, devam ediyor.

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 23:42
niang sakatlandı.

edit: durumu iyi, devam ediyor.

Devam edebilecekmiş.

eng1n
19.Ağustos.2010, 23:44
Selçuk oyun kurmaya çalışıyor of of

goosfraba
19.Ağustos.2010, 23:45
özer oyuna girmeye hazırlanıyor. paok'û 10 kişi yakalamışken en az 1 gol atabilmeliyiz.

goosfraba
19.Ağustos.2010, 23:46
paok 10 kişi kalınca veirinha kanattan göbeğe geldi ve oyun kuruyor. iyi bir oyuncu.

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 23:58
Penaltımız verilmedi galiba. Bu arada topla oynama %70' 30 öndeyiz ama icraat yok ya. Haydi bastırın bir gol atın ya.

barahir
20.Ağustos.2010, 00:01
İstanbulda işimiz zor

LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 00:07
58.dakikadan beri 10 kişi oynuyorlar. 1 gol atsak bari.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 00:09
Papazoğlu inanılmaz bir gol kaçırmış.

KanaKe
20.Ağustos.2010, 00:09
biz burda bas bas bagirdik paoka karsi zorlanirlar diye sakalimiz var ama dinleyen yok :) fark atariz dediler nereye fark atiyor gördük iste...

goosfraba
20.Ağustos.2010, 00:10
%100 lük pozisyon kaçtı.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 00:11
biz burda bas bas bagirdik paoka karsi zorlanirlar diye sakalimiz var ama dinleyen yok :) fark atariz dediler nereye fark atiyor gördük iste...

Boşver taraftarlara kalsalar her takıma fark atıyorlar.

Nedvedmania
20.Ağustos.2010, 00:13
Maç bitmiş sanırım.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 00:13
Maç bitti inşallah İstanbul'da.

goosfraba
20.Ağustos.2010, 00:15

buradaki %70 kesim takımın son durumunu bilmeden yorum yapıyor.

emre, stoch, dia, bilica gibi oyuncular yoktu bu maçta. olsalardı daha iddialı bir konuma gelirdik.

-------volkan

gg---lugano--bilica--santos

-----emre---selçuk

dia-----alex----stoch

-------niang

bu kadro ile bir de kadıköy'de görüşelim paok ile.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 00:16
Selçuk yerine Topuz daha iyi olur.

goosfraba
20.Ağustos.2010, 00:17
Selçuk yerine Topuz daha iyi olur.

defansif yönden selçuk veya cristian daha iyi olur. emre - topuz oynarsa çok atak yeriz.

lakin selçuk ve cristian ile de bu takım gitmez. acil ön libero transferi şart.

KanaKe
20.Ağustos.2010, 00:18
takimin son durumundan haberimiz var merak etmeyin :) bu takim güya dünya takimi degilmi kardesim ? yedek oyuncularida en az ilk 11 de oynayan adamlar kadar iyi olmak zorunda degilmi? e peki neden en ufak bir eksiklikte takim sahada dökülüyor? paok fenerbahcenin seviyesinde bir takim mi? hayir degil fakat fenerbahcenin antalya karsisindaki oyunu herkesin gözünü boyamaya yetti takim kosmuyor birkere %70 %80 topla oynasa ne yazar hepsi geri pas zaten onlarin.. hirs yok adamlarda ruh yok umurlarinda degil artik kaybetmisler kazanmislar..

goosfraba
20.Ağustos.2010, 00:25
takimin son durumundan haberimiz var merak etmeyin :) bu takim güya dünya takimi degilmi kardesim ? yedek oyuncularida en az ilk 11 de oynayan adamlar kadar iyi olmak zorunda degilmi? e peki neden en ufak bir eksiklikte takim sahada dökülüyor? paok fenerbahcenin seviyesinde bir takim mi? hayir degil fakat fenerbahcenin antalya karsisindaki oyunu herkesin gözünü boyamaya yetti takim kosmuyor birkere %70 %80 topla oynasa ne yazar hepsi geri pas zaten onlarin.. hirs yok adamlarda ruh yok umurlarinda degil artik kaybetmisler kazanmislar..

yedeklerimiz neden iyi değil sorusuna ''dünya kulübüyüz'' diyenler cevap vermeli :) yani yöneticiler.

ruhsuz olduklarına katılıyorum. cristian-selçuk ikilisine ortasahayı emanet edersek, ne bir yaratıcılık görürüz, ne de mücadele. o bölgeye en az 2 transfer şart. en az bir tane emre gibi pırpır ve pas yapmasını seven ve bir tane de defansif yönü çok iyi olan -ki kendileri fransa'da oynamaktadırlar- bir oyuncuya ihtiyacımız var.

sağ - sol ve forvet bölgeleri iyileşti ama bu sefer de göbek patlak veriyor.

Raten
20.Ağustos.2010, 00:25
buradaki %70 kesim takımın son durumunu bilmeden yorum yapıyor.

emre, stoch, dia, bilica gibi oyuncular yoktu bu maçta. olsalardı daha iddialı bir konuma gelirdik.

-------volkan

gg---lugano--bilica--santos

-----emre---selçuk

dia-----alex----stoch

-------niang

bu kadro ile bir de kadıköy'de görüşelim paok ile.

Katılıyorum.Eksikler giderildikten sonra özellikle de forvette Niang ile oynayınca PAOK'u en az 2 farkla yeneriz.Young Boys maçında son dakikada Semih kaçırmıştı bu maçta da Mehmet kaçırdı.Böyle son dakikada kaçan goller daha çok üzüyor adamı.Emre-Stoch-Niang üçlüsünün direk 11 oynayacak olması 2. maç için yeter de artar bile.Ancak tekrar gördük ki orta sahaya mutlaka bir transfer lazım.İleride İlhan-Bekir de Deniz, Selçuk statüsüne geçer gönderilmesi istenen futbolculara dönüşür diye düşünüyorum.

Bekq
20.Ağustos.2010, 00:31
Birşey olacağını düşünmüyorum. Evimizdeki maçın skoru tahminimce 1-1 yada 2-1 olacak. Eleneceğimizi düşünüyorum.

Semih gitsin. Gerçekten gitmesini çok istiyorum. Kariyerini Fenerbahçe için heba ediyor. Gitsin avrupaya kendine değer verecek bir takıma. Yazık gerçekten.

Ahmet Göktaş
20.Ağustos.2010, 00:32
bu PAOK'taki Papazoglou türk asıllı mıydı ?

ForsakeN
20.Ağustos.2010, 00:33

Yunanlarda oluyor öyle oglou ile biten soyadlar.Daha önce de görmüştüm. Sanırım Türkiye'deki Rumlarla alakalı olan bir şey o soyadlar.

MeMo
20.Ağustos.2010, 00:34
Cristian'ın bu takımda işi yok hatta hiç bir takımda işi yok.Geçen sene bazı bölümler iyi oynamıştı ama artık ondan da eser yok.

LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 00:34
Birşey olacağını düşünmüyorum. Evimizdeki maçın skoru tahminimce 1-1 yada 2-1 olacak. Eleneceğimizi düşünüyorum.

Semih gitsin. Gerçekten gitmesini çok istiyorum. Kariyerini Fenerbahçe için heba ediyor. Gitsin avrupaya kendine değer verecek bir takıma. Yazık gerçekten.

Semih'in gidebileceği en iyi ligler Almanya, Hollanda belki de Fransa (pek ihtimal vermiyorum).

Umarım turu geçeriz İstanbul'da.

Bekq
20.Ağustos.2010, 00:36
Semih'in gidebileceği en iyi ligler Almanya, Hollanda belki de Fransa (pek ihtimal vermiyorum).

Umarım turu geçeriz İstanbul'da.

Nereye giderse gitsin. İsterse Katar'a gitsin ama gitsin yani. Yemin ediyorum acıyorum o adama.

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 00:37
Maçla ilgili söylenecek tek şey var; Manuel Gräfe Allah cezanı versin. Maçı aldın, zorla PAOK'a kazandırdın.

izmer96
20.Ağustos.2010, 00:38
Al Fenerbahceyi vur Galatasaray'a , gerci FB'nin deplasmanda almis oldugu bu skor cokda kotu sayilmaz eler kadikoyde Paok'u

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 00:39

Anadolulu Rumlar da var böyle isimler. Mesele Patsaoglou, Papazoglou vb gibi.

Uzatmalarla birlikte 35 dakika 10 kişi oynayan rakibimize karşı tek pozisyonumuzu 90+1 de buluyorsak maç hakkında konuşacak fazla şey yok demektir.

Emre'nin olmayacağını öğrendiğim anda buradan avantajlı bir skorla dönme ihtimailimiz olmadığını düşünmüştüm zaten.

Rövanş çok da farklı olmayacaktır bana kalırsa. Önce golü atıp 1-0 öne geçeriz maç rölantide giderken 1-1 olur ve öyle maçın sonunu getiririz diye dtahmin ediyorum. Klasik Fenerbahçe taaaaaa Pereira döneminden beri.

Raten
20.Ağustos.2010, 00:40
İşin ayrı bir boyutu ama Alman hakem de çok fenaydı.En sonda da kaleci 1 dk yatmasına rağmen tam ataktayken bitirdi.Ondan önce elle oynanan tüm pozisyonları es geçti.Özellikle bir tanesi kesin penaltıydı.

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 00:45
Çok net bir penaltımız verilmedi ama rakip de haksız 10 kişi kaldı bana göre. Neyse hakem ne yaptığını bilmiyordu zaten. Tribünün etkisinde kaldı fena halde.

Yalnız Niang oyuna girdi 5 dakikada ben iyi futbolcuyum diye bağırdı arkadaş. Keşke çok daha önceden katılsaydı takıma.

Sekopej
20.Ağustos.2010, 00:45
1-0 çok da iyi bir sonuç değil, keşke 2-1 yenilseydik, içeride 1 gol kesin yeriz, 3 atar mıyız? Kadronun durumuna bağlı.

Selçuk ve Baroni ile başlanacak dendiğinde zaten ümidimi kesmiştim, diğer eksikler neyse de, Emre çok önemli. Ayağına top aldığında Baroni sinir krizi geçiriyorum artık, dikine ya da ters kanada 1 tane top atmıyor, topu alıp bekliyor bekliyor, sağa dönüyor sola dönüyor geriye veriyor. Selçuk en azından kısıtlı tekniğiyle bile bazı şeyler deniyor, risk alıyor ama Baroni de bu hiç yok. Eğer adam alınmayacaksa orta sahaya Selçuk'u Baroni'ye tercih ederim.

2 YB maçına göre daha ne yaptığını bilen, topa hakim sakin bir Fenerbahçe vardı. O kötü, aciz geçilen 2 maçın ardından düzelen bazı şeyler var. Fenerbahçe aslında 11'e 11'ken tempo yapıp saldırmaya başladı, rakip ne güzel 10 kişi kaldıktan sonra oyunun tek hakimi olsa da gol getirecek baskıyı kuramadı, bunu da engelleyen, pas trafiğinde orta sahada topun Baroni'ye gelmesi.

1-0 yine de kötü değil, PAOK çok da etkili bir takım değil, İstanbul'da erken golü bulmalıyız mutlaka, yenilecek golden sonra 3 atmamız gerekecek çünkü. Tam kadro çıkmayı ümit ediyorum sadece, en azından tam kadroyu izleyelim, onlarla daha iyi olacağını düşünüyorum, olmuyorsa da geleceğe o şekilde bakalım.

MeMo
20.Ağustos.2010, 00:46
Rövanşda şansımız %50 ilk 20dk bir gol bulur ve fazla pozisyon vermezsek eleriz bence...

Suicider
20.Ağustos.2010, 00:47
Beklediğim bir sonuçtu umarım fener istanbulda turu geçer..

tarikko
20.Ağustos.2010, 00:47
Bu macla PAOK'un abartilidigi kadar iyi takim olmadigini gorduk.Young Boys daha iyi takimdi PAOK'a gore.Ben Istanbul'da tam kadroyla eleyecegimizi dusunuyorum.Bunu gercekten inanarak soyluyorum.biz.Bu kadroyla cikarsak PAOK'u Istanbul'da eleriz:

Volkan

Gökhan - Lugano - İlhan(Bilica) - Santos

Dia - Mehmet(Selcuk) - Emre - Stoch

Alex(Semih)

Niang

Macla ilgili olarak tek olumlu sey Niang'in etkileyici performansiydi.Tekmeye kafa uzatti macta bir ara.Yillar sonra aradigimiz forvet..

Rsa
20.Ağustos.2010, 00:49
Erken bir yorum olabilir ama Niang 45 dakikada farkını belli etti.İstanbul'da turu geçeriz inşallah.

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 00:50
Hakem haksız yere atmadı bence. Aynı pozisyonu Ediz yaptı direk kırmızı gördü bu hafta. Niang'ın sakatlandığı pozisyonda da yerde yatan adam makasa almaya çalıştı Niang'ı onu atladı mesela sonra sarı kart gösterdi o oyuncuya başka pozisyondan dolayı.

LeqenDary
20.Ağustos.2010, 00:56
Maçı tam izleyemedim ama son dakikalara baktım biraz .Paok'lu adam altıpastan boş kaleye atamadı, döndü top M.Topuz atamadı karşı karşıya .Rövanş için Fener'in işi zor, kontra silahları var rakibin .Ama inşallah turu atlayacak skoru elde eder Fenerbahçe .

Varonil
20.Ağustos.2010, 01:08
Selçuk,Cristian,Mehmet Topuz ve Caner.Ortasahadaki bu 4 isimde inanılmaz bir şekilde kötü olunca yenilgi kaçınılmaz oldu.Defanstan topu alıp,ileriye taşıyacak bir oyuncunun yanı bir Emre Belözoğlu'nun eksikliğini çok hissettik.

Niang buldozer gibiydi yahu,rakip her top Niang'a geldiği zaman 2-3 kişi birden indirmeye çalıştı.Bu Niang takıma biraz daha alışsın,takımı şaha kaldırır.

Kadıköy'de biz bu takıma en az 2 gol atarız,ama sorun gol yememekte.Gol yemememiz lazım.Bu yenilgiye rağmen turu geçeceğimizi düşünüyorum ..

TR.CaPTaiN
20.Ağustos.2010, 01:11
Kötü değildik ama iyi olduğumuz da söylenemez. Özellikle topa fazla sahip olup fizik olarak rakibe iyi karşılık verdik ancak üretkenlik konusunda yeterli değildik. Yani birşeyler yapmaya çalışan ama son bölgede bir türlü gerekli hamleleri yapamayan bir Fenerbahçe vardı. Bunda ortasahadaki ikilinin hücum yönlerinin iyi olmamasının büyük etkisi vardı. Esasen maçtan önce belliydi. Gerek Cristian gerekse Selçuk göbekten bir türlü hücuma katkı sağlayamadı. Bu açıdan Emre'yi çok aradık. Emre ön bölgedeki oyuncularla sık sık verkaçlara giren, oyunu yönlendiren, ortasahayı hücuma bağlayan bir oyuncu. Bugün Emre'nin görevi Cristian'a verildi ama beceremedi. Emre'nin bu takım için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Emre yerine Mehmet Topuz oynatılıp sağ tarafta Özer değerlendirilseydi bence bu maçtan en kötü beraberlikle ayrılırdık.

Bugün düdükleri hakem mi çaldı yoksa Paok taraftarı mı çaldı belli değildi. Pozisyonu devam ettirirken tribünlerden uğultular çıkıyor ve hakem pozisyondan 5 saniye sonra düdüğünü çalıyor. Tribünlerden etkilenen çok hakem gördük ancak tribünler ne derse onu harfiyen uygulayan hakeme az rastlanır. Tartışmalı bir de penaltı pozisyonu vardı.

Son dakikalarda maç çok rahat 2-0 da olabilirdi 1-1 de olabilirdi. 1-0 maalesef avantajlı bir skor değil. Kadıköy'de rakip 1 gol bulduğu anda 3 gol atmamız gerekecek.

Varonil
20.Ağustos.2010, 01:15
2.yarı takım biraz daha hareketliydi,ama son hamleleri yapmakta çok sıkıntı çektik.

Haftaya gerçekten çok iyi bir atmosfer olması lazım Kadıköy'de.Bugün hakem maçta seyirci baskısının altından kalkamadı,çok gereksiz,basit fauller çaldı takımımız aleyhine.

M.O.S.H
20.Ağustos.2010, 01:52
dunya uzerinde 4-4-1-1 sistemini kullanan tek takım bizizdir heralde ... aynı anda selcuk ve cristianı oynatırsan uretken olamazsın hadi mecbur kaldın oynattın diyelim ozaman kanatları forvete yakın oynatmalısınki forvetle pas alışverişi yapıp pozisyon bulabilesin yoksa yıllardır alexe baglı bi takım olursun ... gokhan bizim icin buyuk bir sans bugun savunmada zaman zaman aksadı ama olsun o kadar ... lugano her zamanki gibiydi ... ilhan ne hızlı ne agresif nede beklendigi gibi top kullanabiliyo yetersiz ... santos kaliteli ama daha hızlı olmalı ... selcuk tek yonlu bi oyuncu top kapıyo mucadele ediyo ama oyunu ileri yone hic bi sekilde oynayamıyo ... cristian ise tanımsız bi oyuncu ne top kapabiliyo ne topu ileri hızlı oynayabiliyo ne mucadele ediyo kısacası acilen takımdan kesilmesi lazım ben bole bi fiyasko oyuncu gormedim ... caner kotuydu ugur boralın tecrubesiz hali gibiydi bi fark goremedim ... topuz cok mucadele ediyo her seyi azar azar yapmaya calısıyo bide mevkisi belli olsa ... alex zaman zaman ortadan kaybolsada fena degildi ama takımın iyiligi icin gitmeli yoksa bu taktik bole devam eder bizde yıllardır oldugu gibi kotu futbol izlemeye devam ederiz ... semih gayet iyiydi ayagında cok iyi top tutuyo ve bunları olumlu kullanıyo sanırım 2.sarı kartı gorebilir diye cıkarıldı oyundan ... ozer bu takıma artık monte edilmeli ama 4 lu orta sahanın soluna degil forvete yakın oynamalı arda gibi ... niang cok kaliteli ama bu sistemde oda cok zorlanabilir dia ve stoch ona yakın oynatılırsa baros gibi bi etki yaratır ... gelelim aykut hocaya transferler iyi hosta neden hala 4-4-1-1 de ısrar ediyor anlamıyorum ayrıca biraz daha cesur olmalı 10 kisilik paoka karsı pozisyon bulmalısın tabi bu sistemle zor biraz rovansta bu cag dısı sistemden vazgecerse ve diayla stoch oynarsa eleyebilirz yoksa zor biraz

ForsakeN
20.Ağustos.2010, 02:24
2. yarı %70 e varan topla oynama üstünlüğümüz vardı fakat göbekte oynayan 2 oyunucumuz Selçuk ve Cristian olunca çok yavaş paslaşıldı. Oyunun temposu onların istediği düzeyde düşük kaldı. Emre-Stoch olsaydı büyük ihtimal kazanırdık bu maçı

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2010, 11:28
Dün maçta forma giymeyen eksiklerin rövanş maçında oynayacaklarını varsayarsak çok kötü bir sonuç değil diye düşünebiliriz.Fenerbahçe'nin ikinci maçta işi kolay değil yine de.

MeMo
20.Ağustos.2010, 12:51
Kadıköyde Stoch,Emre,Dia,Bilica gibi isimler oynayacak.Oyunun hakimiyetini ele alırsak ilk dakikadan itibaren geçeriz turu.

Addolorato
20.Ağustos.2010, 13:04
Özetini izledim PAOK kalecisi coşmuş valla. Fenerbahçe bu oyununu oynarsa ve eksiklerde takıma monte olursa çok rahat geçer Kadıköy'de turu.

eGowiCh
20.Ağustos.2010, 13:56
Çok kötü bir skor aldık. Maç boyunca bir tane net pozisyona girdik, o da son dakika M.Topuz'un pozisyonu. YB maçında da son dakika Semih ile pozisyona girmiştik.

Her şeyi anlatan da bu zaten, 10 kişi kalmış bir rakibe karşı sadece 1 tane pozisyona girebiliyoruz. Geçen sene olduğu gibi yine pozisyona girme kıtlığı var. Bu sistemle Niang da gol atamaz, buraya yazıyorum. Acilen sistemin değiştirilmesi lazım. Alex'in kulübüye gelip yerine Niang-Semih oynaması daha doğru olur.

Dün sahada G.Gönül ve M.Topuz çok iyiydi. Sahanın yıldızı iki futbolcuydu.

Trabzonspor büyük ihtimalle bizi ligde yener bu futbolla oynarsak.

KanaKe
21.Ağustos.2010, 13:25
yine rakip cok hafifa aliniyor rahat gecer felan deniliyor hicte rahat gecemez göreceksiniz kadiköyde ecel terleri dökücekler bu kadar eksikle zor geceriz takimdan 2 adam eksildimi bitti takim top mop oynamiyor arkadas nasil bir takim bu ben anlamiyorum.. emre gitti orta saha tamamen cöktü stoch gitti kanatlar cöktü..

SAİT71
21.Ağustos.2010, 14:13
Açıkçası ben emin değilim. Paok ne yapacağı belli olmayan bir takım. Adamlar 3-0 lık skora ulaşabilirlerdi. Allah'tan dokunamadılar boş kaleler yerine auta diktiler.