View Full Version : Kayserispor - K.Karabük [2.Hafta]
Homer J.S
18.Ağustos.2010, 16:46
http://img842.imageshack.us/img842/8107/kayserikarabk.png
Zekirdek
18.Ağustos.2010, 16:47
2. Hafta olmasın.
Homer J.S
18.Ağustos.2010, 16:49
Düzelttim...
Varonil
18.Ağustos.2010, 16:49
Lige güzel başlayan iki takım.İlk hafta Karabükspor'un oynadığı futbolu daha çok beğenmiştim.Tipik bir beraberlik maçı gibi duruyor ama bir kazanan olursa ilk haftaki görüntüyü yansıtmaları durumunda Karabükspor olur bence.
deniz.91
18.Ağustos.2010, 19:19
İlk hafta oturmuş kardosu oaln ibb karşısında üç paunla başmamız takımın moralini artırdı baya şotanın ve birçok oyuncunun kadir hastaki ilk maçı o gazlada kazanırız diye düşünüyorum
vego
18.Ağustos.2010, 19:22
Kayserinin kadrosu daha kaliteli.Karabük'ün hücüm gücü yüksek.Bol gollü bir maç bekliyorum.3 golü geçer toplam gol bence.
barahir
18.Ağustos.2010, 19:23
İlk haftanın 2 galibi.. Güçler sanki eşit gibi ben beraberlik bekliyorum ama gollü.
ozaniel
19.Ağustos.2010, 00:00
Karabükten sürpriz bekliyorum, lige iyi başladılar, Kayseri ise forvet sorununu hala ise çözemedi.
anil luque
19.Ağustos.2010, 13:51
Ben de Karabük'ten ve özellikle Emenike'den umutluyum , ama beraberlik ağır basıyor..
SAİT71
19.Ağustos.2010, 14:06
Kayseri takım olarak daha iyi oyunculara sahip ve Süper Ligin tecrübeli takımlarından birisi. Karabük ilk maçta güzel işler yapsada bu maçta dayanması zor. Ben Kayseri'nin evinde de oynamasının avantajıyla maçı alacağını düşünüyorum...
Zekirdek
19.Ağustos.2010, 14:48
Cangele alır götürür. Kayseri daha ağırlıklı ve ev sahibi.
Hugo
20.Ağustos.2010, 21:19
Oh be bu maçı da izleyebileceğiz.. Bu sene en çok böyle maçlar için seviniyorum. Kasımpaşa, Kayseri ve Eskişehir maçlarını izlemek istiyorum.
Maçı Kayserispor 3-1 kazanacak diye düşünüyorum.
Clayman
20.Ağustos.2010, 21:23
Kayseri alır gibi ama beraberlik de çıkabilir. %50 Kayseri, %50 beraberlik.
DisCo
20.Ağustos.2010, 22:52
Karabük ilk yarıda daha etkili olan taraftı. Direkten dışarı giden topları var. Kayseri pas yapamıyor ancak golü buldu. Lig daha oturmadığından mı bilmiyorum ama Karabük iyi oynuyor.
DisCo
20.Ağustos.2010, 23:48
Yeni sezona Şota yönetiminde hazırlanan ve ligin ilk maçında İstanbul BŞB'yi deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Kayserispor 2. maçını da kazanmayı başardı. Karabükspor'u konuk eden Kayserispor rakibini Cangele'nin golüyle 1-0 mağlup etti.
Kayserisporlu taraftarların çok fazla ilgi göstermediği karşılaşmada daha etkili olan taraf Kayserispor olurken, ev sahibi ekibe bu zorlu müsabakada galibiyet golünü getiren isim, 26. dakikada Cangele oldu.
Bu galibiyetin ardından Kayserispor puanını 6'ya çıkarırken, Karabükspor 3 puanda kaldı.
KaPaLı
20.Ağustos.2010, 23:50
2. haftada bütün tribünlerde Ankaragücü'ne küfür etmek için ortak bir karar alınmış herhalde (: Kapalı Kale, Ankara'ya gelmeyecek diye fena oynamaya başladı (:
deniz.91
21.Ağustos.2010, 00:56
Takımı henzü oturmuş göremedim beklerimiz vasat sağ ve sol bek lazım kesinlikle takıma brde forvet lazım orta saha oyuncularıda iyi kaynaşırsa ligde iyi yerlere gelir bu takım umutluyum
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 09:18
Tahmin ettiğim gibi KayseriSpor Cangele'nin önderliğinde 3 puanı aldı. Tahminim Cangele bu sezon SakaryaSpor'daki günlerine dönecektir.
anil luque
21.Ağustos.2010, 15:31
Tahmin ettiğim gibi KayseriSpor Cangele'nin önderliğinde 3 puanı aldı. Tahminim Cangele bu sezon SakaryaSpor'daki günlerine dönecektir.
Evet yanına da tam anlaşabileceği türden birisi geldi , Andre Moritz. Birlikte çok can yakarlar bence..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2010, 15:34
Kayserispor bence çok iyi işler yapacak bu sene. Cangele-Moritz ikilisinin çok yakacağı kanısına katılıyorum.
Ayrıca Makukula'yı tekrar alabilmek için görüşmeler sürüyormuş.
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 15:37
Evet yanına da tam anlaşabileceği türden birisi geldi , Andre Moritz. Birlikte çok can yakarlar bence..
İkiside çok beğendiğim iki futbolcu ve gayet güzel işler yapacaklar.
Kayserispor bence çok iyi işler yapacak bu sene. Cangele-Moritz ikilisinin çok yakacağı kanısına katılıyorum.
Ayrıca Makukula'yı tekrar alabilmek için görüşmeler sürüyormuş.
Makakula alınırsa düşük bir meblaya alınsın. Cangele ikinci planda kalıyor Makakula gelince. Yada Makakule tek forvet sağda Moritz solda Cangele falanda oynayabilir. 3'lü forvet olabilir. STSL'de sevdiğim ve güvendiğim takımlardan biridir KayseriSpor.
Deus Dominus
21.Ağustos.2010, 20:57
İki takımında yeni transferi stoperleri çok beğendim. Karabük'te Deumi, Kayseri'de Amisulashvili çok iyi oynadı. Pozisyon sayısı olarak başa baş gibi görünsede maçın genelinde Kayseri üstünlüğü vardı, hak ettikleri bir galibiyeti aldılar.
KaRaBükLü KraL
21.Ağustos.2010, 21:03
Maça bakamadım ama mağlubiyet kötü oldu bi beraberlik iyi olurdu ama artık önümüzdeki hafta kazanmaya bakacağız:)
deniz.91
21.Ağustos.2010, 21:05
Makukula ile anlaşıldı bugün yarın gelecek takıma
ileri bölgemiz
Mehmet Eren - Moritz - Cangele
Makukula
Böyle olacak gibi ligdeki en iyi hucum hatlarından biri kanımca.Defasntada Amisulashvili ve Serdar Kesimal çok iyidi.Ön liberoda Selim Teber ve Snatana iyi tutarsa takım tutulmaz:)
CeNTeR_TR
22.Ağustos.2010, 22:13
Moritz'i Kasımpaşadayken çok beğeniyordum aynen devam ediyor adam yoluna helal olsun valla.
M.Eren Moritz Cangele Makukula çok can yakar gibi duruyor :0:
A.FaruK
23.Ağustos.2010, 00:35
Bu maçı izleyemedim ama geçen haftaki maçtan aklımda kalan sadece Karabük'ün 10 numarası. Cernat' tı galiba ismi. Gerçektende on numara topçuya benziyor. Bu maçta ne yaptı acaba ?