Log in

View Full Version : Galatasaray - Bursaspor [2.Hafta]

Pages : 1 [2]

BaFraLı
23.Ağustos.2010, 00:22
Rıdvan Dilmen'in gözleri gülüyor. Ne mutlu birilerini mutlu ediyorsa Galatasaray :D

RaSenGan
23.Ağustos.2010, 00:23
Takım iyice afallamış.Rijkaard'ı hiç yandan taktik verirken görmedim.Takım salmış kendini.Birilerinin ipi çekilecekse umarım ilk isim Rijkaard olmaz.Kadro zaten vahim.Doğru düzgün giden hiçbir şey yok.Hakem de sağolsun maça el attı.Tek iyi gördüğüm şey Ufuk'tu Aykut'tan kat kat iyidir o kalsın kalede eğer birisi alınmazsa.

Clayman
Volkan'ın ilk kartı gördüğü pozisyonun bir benzeri en az 5-6 pozisyon vardı maçta, onlarda da kart çıkmadı? hakemde kendi aklınca Volkan'a ikinci sarı kartı göstermeyerek dengeyi kurdu. Tek taraflı maç yönetmedi yani, Bursaspor'u kayıran yok merak etmeyin...hakemin kendi kabiliyetsizliği.

Böyle denge kuruyorsa dengesizliği nasıl acaba bu hakemin merak ettim.

Ahmet Göktaş
Rıdvan Dilmen'in gözleri gülüyor. Ne mutlu birilerini mutlu ediyorsa Galatasaray :D

Tolga aynen Rıdvan Bjk ve Gs yenilince 65 yaşında Erkek çocuk sahibi olmuş adam gibi seviniyor :D

Memedov
23.Ağustos.2010, 00:24
@ Revolution

Saldırmak Ne demek ? Siz almış olduğunuz mağlübiyeti Hakem'e yükleyip Bursaspor'un galibiyetine gölge düşürürseniz bende hakemin tek taraflı değil iki tarafa da anlamsız kararlar veriğini dile getiririm.

İki tarafında eşit şartlarda oynadığı maçta, pek eşit olmasada yediğimiz küfürler baz alınırsa Bursaspor anlının akıyla maçtan Galibiyetle ayrılmıştır.

Yönetimde sizin yaptığınız gibi hakemlere yüklenip, Galatasaray'ın içinde bulunduğu sorunları çözmezse Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonluk yarışında olabilmesinin imkanı yoktur.

deniz.91
23.Ağustos.2010, 00:24
Bursaya tebrikelr kaldığı yerden devam ediyo adamlar gsde ise hiç bir değişiklik yok hatta dahada gerilemiş bir takım var ortada barış ayhan sarp üçlüsü tam bir facia büyük umutlarla gelen cana neden yok gerçi girsede onuda pek tutmadım elano kaldığı yerden devam neill ve servette büyük form düşüklüğü var ali turan bu takımda yapamayacak gibi daha çok şey varf söylenecek bu takımla gs gitmez transfer bitimine 1 hafta kalmış acil transfer şart orta alana

Deus Dominus
23.Ağustos.2010, 00:27
'kendi aklınca' denge kurdu dedim :) dengeli bir halini hatırlayamadığımdan dengesiz hali bu diyebiliriz.

Suicider
23.Ağustos.2010, 00:28
Bu sene gs için ilk 5 başarıdır diyorum sürekli halada ısrarcıyım

Yakında seri yakalayıcaz fener gibi 7 de 7, 8de 8 falan ama tersten :D

Lucas Neill
23.Ağustos.2010, 00:29
15 e yakin korner kullandik bi tanesi olumlu degil.

LeqenDary
23.Ağustos.2010, 00:30
Bakıyorum da baya sevinen olmuş Galatasaray'ın yenilmesine : ) .

90 dakika küfür eden ? pis taraftarımıza teşekkür edelim,eğer ettilerse.

Ya olur mu ? Kendi taraftarlarına bakmazlar hiç hep biz yapıyoruz kötüyü .Maçın son 10 dakikasını izleyin kimin küfür ettiği anlaşılır .

World Hollow o1
Galatasaray'ın oyunu beni tatmin etti ama şöyle birşey var gol yollarında Baroş çok yanlız kalıyor buda takım adına çoğalmada sıkıntı Galatasaray için..

Seyir zevki güzel dakikaalar oldu top bi o kalede bir bu kalede.

Bursaspor çok iyi defans yapıp çok iyi bir şekilde ileri çıkıyorlar 2 3 hata dışında defansif olarak Ertuğrul hocaya helal olsun gerçekden başarıyı hak eden bir kişilik Sercan'a dicek pek söz bulamıyorum hızıyla uçurdu 1 2 pozisyon Volkan'a olağan üstü pas bıraktı ama gol olmadı.

Volkan Şen'in 2. sarısı es geçti Galatasaray biraz demoralize oldu eğer 10 kişi kalsaydı Galatasaray inanıyorum ki puan ya da puanlar çıkartırdı..

TR.CaPTaiN
Beyler germeden, gerilmeden, konuyu dağıtmadan devam edelim.

King_91
15 e yakin korner kullandik bi tanesi olumlu degil.

ardanın yaptığı bir orta yerini bulmadı ..

eGowiCh
23.Ağustos.2010, 00:31
Bursaspor hakettiği bir galibiyet aldı, tebrikler. Çok iyi oynadılar.

Galatasaray çok kötü gidiyor, yönetimin istifa etmesi lazım.

Baros ne goller kaçırdı. Güiza'yı çok ağır eleştirip dalga geçenler acaba Baros'un bugün kaçırdığı akıl almaz gollere ne diyecekler.

Lucas Neill
23.Ağustos.2010, 00:31
ardanın yaptığı bir orta yerini bulmadı ..

Aynen ön direge atiyordu simdide arka direk hastaligi basladi.

Hugo
23.Ağustos.2010, 00:32
Arda, korneri ön direğe kesen adam olarak bilinir zaten. Allah kullandırana akıl fikir versin.

King_91
23.Ağustos.2010, 00:32

Baros ne goller kaçırdı. Güiza'yı çok ağır eleştirip dalga geçenler acaba Baros'un bugün kaçırdığı akıl almaz gollere ne diyecekler.

baros dün attı bugun kaçırdı yarın yine atar .
guiza dün kaçırdı bugun kaçırdı yarın da kaçıracak :D

BaFraLı
23.Ağustos.2010, 00:33

Baros 1-2 maçta kaçırır öyle ama Güiza her maç veya 34 maçın 24 ünde rahat . Neyse bunlara hiç girmeye gerek yokta takım çok kötü gidiyo gerçekten. Rijkaard hariç bence üst yönetimdekilerde bir sorun var.

Hugo
23.Ağustos.2010, 00:33

Çünkü Baroş her maç kaçırmıyor böyle.. Ayrıca nasıl goller attığını da herkes biliyor Baros'un.
Her oyuncunun bazen bocaladığı maçlar olur. Güiza'nınkiler gol attığı maçlardan daha çok oldu Fenerbahçe'deyken.

Universal
23.Ağustos.2010, 00:34
Bursaspor güzel bir sonuç elde etmiş, tebrikler. Galatasray'ın iki hafta boyunca puan almaması düşündürücü.

ForCimbom
23.Ağustos.2010, 00:34

"kral"...

her girdiği pozisyonu atarak kral olmadı çünkü ;;)

eGowiCh
23.Ağustos.2010, 00:37
Gol kaçırmaktan doğal bir şey olamaz ama eleştiri yaparken insafsız olmamak lazım. Baros'un kalitesi belli, bugün goller de kaçırabilir, doğaldır, akıl almaz goller kaçırdı, fakat bu kötü topçu olduğu anlamına gelmez, tıpkı Güiza gibi. Anlatmak istediğim bu.

RaSenGan
23.Ağustos.2010, 00:38
Mümkünse Arda korner kullanmasın.Mümkünse ön direğe korner kullanılmasın.30 tane kornerden hiçbiri mi doğru düzgün bi işe yaramaz.

Clayman
23.Ağustos.2010, 00:40
Gol kaçırmaktan doğal bir şey olamaz ama eleştiri yaparken insafsız olmamak lazım. Baros'un kalitesi belli, bugün goller de kaçırabilir, doğaldır, akıl almaz goller kaçırdı, fakat bu kötü topçu olduğu anlamına gelmez, tıpkı Güiza gibi. Anlatmak istediğim bu.

Peki neden konu Güiza'ya geldi onu anlamadım. Hangisinin daha iyi golcü olduğu açık. İll tartışma istiyorsanız bu konuyu sabaha kadar tartışırım sizinle.

Suicider
23.Ağustos.2010, 00:41
Bu takımın korner çalışmadığını gösterdi bu pozisyonlar daha doğrusu takım hiç birşey çalışmıyor gibi duruyor..Napıyor bu adamlar antremanlarda yahu?..

deniz.91
23.Ağustos.2010, 00:41
Egemen Güizanın iyi topçu olduğuna hala inanan yok snaırım:)

ForCimbom
23.Ağustos.2010, 00:44

baros'un iyi topçu olduğunu biliyoruz, peki güiza ne alaka bu başlıkta ben onu çözemedim ?...

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 00:45
M.Helvacı: GS'yi taraftar değil , biz yönetiyoruz bugünki tepkiyi de aşırı buldum"

İşte en sevmediğim laf bu. Takımlar taraftar için vardır , ve de Ali Ece'nin dediği gibi , Taraftar , yönetiminden daha çok bilgili ise futbol hakkında , taraftar da yönetebilir.En azından türkiyede.

Lucas Neill
23.Ağustos.2010, 00:48
Mehmet Helvaci bi gezsin gelsin ya sacma sapan aciklama 6 ayda transferi bitiremiyosun taraftara suc buluyosun bi de 2.baskan olcak bu adam.Yarin bi gün Rijkaard'i kovarlar takim iyi yönetilmiyodu hoca tarafindan derler kendilerini kurtarirlar.Gecen senenin faturasini Haldun Üstünel'e kestiler.Taraftar bu oyunlara inanirsa yok stad yapiyoruz 2012 kriterleri bilmem ne diyerek uyutulursa Gs de yillarca yönetimsel anlamda gelisme olmaz.

IcedEarth
23.Ağustos.2010, 00:49
Yeteeeer Mustafa Sarp yeteeeeer..

Her maç banko bu adam yüzünden bir gol yiyoruz. E daha ne diye oynuyor bu o zaman?

Revolution
23.Ağustos.2010, 00:53
Savunma hattında onun yüzünden gol yemedik diyebileceğimiz belki de sadece Neill var..

Börk
23.Ağustos.2010, 00:55
Savunma hattında onun yüzünden gol yemedik diyebileceğimiz belki de sadece Neill var..

o da bugün yedirdi.

Lucas Neill
23.Ağustos.2010, 00:56
Neill ne yapsin cevresinde 6 tane kötü performans gösteren oyuncuyla

C h A o S
23.Ağustos.2010, 00:57
Şu Mehmet Helvacımıdır nedir kendine gelsin.Çıkmış orda taraftara laf atıyor.Ne kadarda olumlu konuştu öyle.Görünen köy klavuz istemez helvacı .Takımın durumunu görmüyor heralde.Çıkmış birde takımın bu kadrosu lig için yetersiz bulmuyorum,kaliteli oyuncular diyor.

IcedEarth
23.Ağustos.2010, 00:58
2. golü şimdi gördüm, Ufuk 30 cm. yanından geçen topa yetiş(e)miyor. Yatıyor, ama toparlanması için 2 saniye vakti varken onun yerine topu izliyor..

Suicider
23.Ağustos.2010, 00:58
Gençliğimi adam gibi şamp ligi göremeden geçiriyorum(z) yazıklar olsun..

Börk
23.Ağustos.2010, 01:00
Desenize Helvacı diğer maç küfür yiyecek.

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 01:02
Karpaty yerine sürekli röportajlarda Kharkiv diyen adamlar da bu ülke de spor adamıı.

zemlinskis
23.Ağustos.2010, 01:08
tamamda o dönemle bu dönem arasındaki lig kalitesi arasında o kadar büyük fark var ki
katılmamak mümkün değil...

Crocodile1963
23.Ağustos.2010, 01:11
Maçı sakin kafayla bir kez daha izledim. Galatasaray'ın atakları duran toplardan eğer onları etkili kullansaydı zaten 1-2 gol bulurdu.

Volkan yaptığı o hareketten sonra atılmalıydı kabul ama kimse Ayhan'ın attığı tekmeyi görmüyor.

GS taraftarlarının büyük bölümü Mustafa Sarp'ı izlemek için mi kombine alıcağız diyor ama bu takımda top kovalayan, geriden gelip gol arayan duran toplardan gol atan başka adam yok nedir bu adamdan isteğiniz bilmiyorum Alex gibi pas atıcak hali yok ya.

Batalla biraz becerikli olsa maç ilk yarıdan kopardı. Volkan maçın kahramanlarından biriydi çok büyük işler yaptı, birçok TV kanalında methiyeler yapılmaya başlamışlar "Türkiye'nin Messi'si Volkan'dır. Volkan, Arda'dan daha yetenekli futbolcudur, haksızlık etmişiz." gibilerinde.

Ozan kötü gibi görünüyor ama defansa büyük katkı yapıyor. Vederson ile birlikte Arda'yı bu maçta kitlediler.

Maçın kahramanı Kaptan Ömer seçilmiş. Yine bandajlı bir kafayla Kadıköy zaferinden sonra bir galibiyet daha elde ettik.

Aynı sene içerisinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yenmeyi başardık. Tesadüf veya hakem hatası olmasa gerek. . .

Nedvedmania
23.Ağustos.2010, 01:21
Bugün taraftar çok güzeldi. Kapalıya ne olmuş anlıyamadım. Neredeyse hepsi bağırıyordu. Eski açık zaten bağırıyor. Yeni açıkda da gelişme var. Eskiden sadece en sol bağırıken şimdi ortaya kadar gelmiş :)

Takım biraz güzel oynadı. Ama bitiricilik çok kötüydü. 3 tane kale dibinden dokunamadığımız için gol kaçtı. Maç 3-0 bitebilirdi ama olmadı.

Hakemin kim olduğunu bilmiyorum ama her kimse ve eğer bilerek hata yaptıysa Allah'ından bulsun. Orda Volkan şen bile topu elledikden sonra eyvah yedim kırmızı diyor ama hakem bizim adama kart veriyor. Bursalı futbolcuların bugün ne olduklarını gördüm. Yahu sen şampiyon takımsın biraz cesur ol. Kalecisi zaman geçirir futbolcusu yere yatar kalkmaz (Gerçi üç tane adam saolsun kalktı. Hemde zımba gibi. Hakem düdük çalana kadar yattı kıvrandı , düdük sesini duyar duymaz ayağa kalktı yürümeye başladı) Bursaya olan sempatim vardı ama oda gitti.

Tribünden bazı kişiler "Adnan Polat İstifa" demeye çalıştı ama engellendiler. Sonra hep beraber "Adnan Sezgin istifa" diye bağırttılar. Neden anlamadım ama Haldun Üstünel diye bağırmaya çalıştığımızda susturmaya çalıştılar ama başaramadılar :)

Umarım bu yenilgiden bir hayır çıkar :)

KaRaBükLü KraL
23.Ağustos.2010, 01:23
Geçen sene önümüze gelene 4-5 ata ata gidiyoduk sezon sonu kötü bitti bu senede her maç 2 yemeye başladık sene sonu iyi bitecekse bırakın 2 maç daha kaybedelim:)

Revolution
23.Ağustos.2010, 01:27
Takımın gidişatı iyi. Kimse dokunmasın takıma bırakın savaşsın adamlar küstürmeyin kimseyi şu futbola. Bugün ellerinden gelen herşeyi yaptılar, ama beceriksizler ama futbol zekaları yok ama varını yoğunu koydu herkes. Benim takımım böyle oynasın küme düşsün canım feda. Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter Aslanım! Her maç böyle savaş canımı al.

Nedvedmania
23.Ağustos.2010, 01:29
Puan Durumuna baktım da 17. yiz :D Normalde sinir küpü olmam lazım ama sağ olsun yönetim futboldan soğuttu için gülüyorum artık :D

metaLwrath
23.Ağustos.2010, 01:32
Çıkıyorsun tv'ye ve birbirinden saçma cevaplar veriyorsun mehmet helvacı..takımda sorun yokmuş gayet kaliteliymiş, rijkaard'ı teknik anlamda tartışamazmışız, 2 maçtan böyle konuşmak yersizmiş..

Sorun yönetimde o zaman diyince sorun yok herşey düzelecek demeyi biliyorsun.Görmüyor musun be adam takımın halini.Bunun adı göz boyamaktır.Seçimden önce 2 yıldız alıp gelen yönetim sensin, bu sene o kadar yıldızını satıp, transfer dönemi bitmesine 8 gün kala daha transfer yapacağız sakin olun diyorsun.Bu saatten sonra alacaksın adamı önce bi takıma alışacak da uyum sağlayacak da..

Dalga mı geçiyorsun sen bizimle.Sonra da tutup bırakın da bu takımı biz yönetelim diyorsun.Tamam o zaman stadları doldurmayalım , kombine, lisanslı ürün almayalım.Yönetin kendi cebinizden madem ?

di canio
23.Ağustos.2010, 01:36
Güzel ve zevkli maç oldu. Galatasaray geçtiğimiz maçlardakinden daha istekli, daha mücadeleciydi. Bursaspor bıraktığı yerden devam ediyor. Geçen sezon sanırım en çok sıkıntı yaşanan savunmanın göbeğine Stepanov gibi kaliteli bir transfer yapıldı. Bu transfer şu an olmasa da ilerleyen haftalarda etkisini gösterecektir. Geçtiğimiz sezon yine sıkıntı yaşanan savunmanın soluna da transfer yapıldı. Ancak Vederson'un Keçeli'den farkı olmadığını düşünüyorum, zaten asıl mevkisi de orası değil. Bursaspor bu sezon o bölgede yine sıkıntı yaşayacaktır.
Volkan Şen her maç daha da üstüne koyuyor sanki, her maç hayran bırakıyor kendisine. Ama Messi gibi, Deco gibi, Arda'dan daha iyi diyerek şımartmayalım. Bırakalım o isimleri, Volkan kalsın bize. Ömer Erdoğan da çok iyiydi. Galatasaray'da da Harry Kewell ve 2 gol yemesine rağmen Ufuk iyiydi. Hakemin Volkan ve Ayhan'ı atmaması büyük yanlıştı. Ama bu, maça hakemin damgasını vurduğunu göstermez. Bu hakemi geçen sezon da bazı maçlarda izlemiştim, iyi bir hakeme benziyor. Bu maçta önemli hatalar yaptı maalesef. Sezon böyle hakem hatalarıyla başlamasaydı keşke.

Rick Nelson
23.Ağustos.2010, 01:38
Çıkıyorsun tv'ye ve birbirinden saçma cevaplar veriyorsun mehmet helvacı..takımda sorun yokmuş gayet kaliteliymiş, rijkaard'ı teknik anlamda tartışamazmışız, 2 maçtan böyle konuşmak yersizmiş..

Sorun yönetimde o zaman diyince sorun yok herşey düzelecek demeyi biliyorsun.Görmüyor musun be adam takımın halini.Bunun adı göz boyamaktır.Seçimden önce 2 yıldız alıp gelen yönetim sensin, bu sene o kadar yıldızını satıp, transfer dönemi bitmesine 8 gün kala daha transfer yapacağız sakin olun diyorsun.Bu saatten sonra alacaksın adamı önce bi takıma alışacak da uyum sağlayacak da..

Dalga mı geçiyorsun sen bizimle.Sonra da tutup bırakın da bu takımı biz yönetelim diyorsun.Tamam o zaman stadları doldurmayalım , kombine, lisanslı ürün almayalım.Yönetin kendi cebinizden madem ?

Başından sonuna kadar haklısın..8 gün kala transfer yapacaklarmış.Adnan Sezgin sağolsun..

Nedvedmania
23.Ağustos.2010, 01:41
Başından sonuna kadar haklısın..8 gün kala transfer yapacaklarmış.Adnan Sezgin sağolsun..

Bana kalırsa bitane yıldız alıp kendilerini affettirecekler. Umarım almazlar. Umarım affedilmezler. Biz Mustafa sarpla , ayhanla , barışla oynayalım ama Sezgin gitsin artık.

eGowiCh
23.Ağustos.2010, 01:46
Bu hakemlerle lig bitmez. Volkan Şen ile Baros kesin atılması lazımdı, ikisini de atmaya cesaret edemedi.

Helvacı'ya kızmak anlamsız. Helvacı hukuk profesörü, çok beyefendi bir insan. Hataları yapan Adnan Sezgin.

Clayman
23.Ağustos.2010, 01:48
Bu hakemlerle lig bitmez. Volkan Şen ile Baros kesin atılması lazımdı, ikisini de atmaya cesaret edemedi.

Helvacı'ya kızmak anlamsız. Helvacı hukuk profesörü, çok beyefendi bir insan. Hataları yapan Adnan Sezgin.

Ayhan'ı da atılacaklar listesine ekleyebiliriz. Tabi şunu da bilmek gerekiyor, Volkan atılsaydı, bu gerginliklerin, sert hareketlerin hiçbiri olmayacaktı.

Crocodile1963
23.Ağustos.2010, 01:49
Maçı yorumlayan Ergiç; “Herkes için büyük bir duyguydu.. Uzun süre sonra burada galip geldi Bursaspor. Taraftarlar ve camia için bu çok iyi bir galibiyet.. Kariyerimde 2 gol olup olmadığını hatırlamıyorum, atmış olabilirim ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Bugün, G.Saray değişik bir taktikle oynadı. Biz de bu nedenle biraz savunmada oynadık.. İkinci gol biraz şanstı ama 2 gol attığım için sevinçliyim” dedi.

Ergiç, “Bugün takımdan bir kare as yapsan, kimleri seçersin?” diye soran muhabire ise; “Ben, ben, ben ve yine ben” diye esprili bir cevap verdi.

Ajansspor

eGowiCh
23.Ağustos.2010, 01:50
Ayhan'ı da atılacaklar listesine ekleyebiliriz. Tabi şunu da bilmek gerekiyor, Volkan atılsaydı, bu gerginliklerin, sert hareketlerin hiçbiri olmayacaktı.

O mantıkla bakarsak, Volkan Şen'in gördüğü ilk sarı kartta da Galatasaraylı futbolcu Ergic'e ceza sahasına yakın bir noktada faul yaptı. O faul kararına sinirlenen Volkan da gereksiz bir bölgede sert bir şekilde rakibine girdi ve sarı kart gördü.

Öyle düşünmemek lazım bu sebeple. Hakem çok ama çok kötü bir maç yönetti.

E.Cartman
23.Ağustos.2010, 01:51
Bugün taraftar çok güzeldi. Kapalıya ne olmuş anlıyamadım. Neredeyse hepsi bağırıyordu. Eski açık zaten bağırıyor. Yeni açıkda da gelişme var. Eskiden sadece en sol bağırıken şimdi ortaya kadar gelmiş :)

UA bu sezon kapalıya geçti ondandır :D

Takımın gidişatı iyi. Kimse dokunmasın takıma bırakın savaşsın adamlar küstürmeyin kimseyi şu futbola. Bugün ellerinden gelen herşeyi yaptılar, ama beceriksizler ama futbol zekaları yok ama varını yoğunu koydu herkes. Benim takımım böyle oynasın küme düşsün canım feda. Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter Aslanım! Her maç böyle savaş canımı al.

:yildiz:

Bana kalırsa bitane yıldız alıp kendilerini affettirecekler. Umarım almazlar. Umarım affedilmezler. Biz Mustafa sarpla , ayhanla , barışla oynayalım ama Sezgin gitsin artık.

Bu saatten sonra Ronaldinho ününde bi yıldızdan aşağısı kesmez beni :n::n:

Clayman
23.Ağustos.2010, 01:54
O mantıkla bakarsak, Volkan Şen'in gördüğü ilk sarı kartta da Galatasaraylı futbolcu Ergic'e ceza sahasına yakın bir noktada faul yaptı. O faul kararına sinirlenen Volkan da gereksiz bir bölgede sert bir şekilde rakibine girdi ve sarı kart gördü.

Öyle düşünmemek lazım bu sebeple. Hakem çok ama çok kötü bir maç yönetti.

İyi de Volkan atılsaydı orada son bulacaktı belki de. Gereksiz yere uzatmış oldu hakem gerginliği ve gerginliği artırmış oldu. Yoksa o tarz fauller her zaman yapılıyor ama bu tarz hakem hataları sartliği kat be kat artırır.

Rick Nelson
23.Ağustos.2010, 01:59

Katılıyorum..Ben Haldun Üstünel'in gitmesinden çok Adnan Sezgin'in yerine geçmesine üzüldüm diyebilirim..Ah o Feldkamp'lı günler...

E.Cartman
23.Ağustos.2010, 02:03
şu anda arkasından tonlarca laf ettiğimiz Lincoln'ü özler durumdayım hiç değilse bi hareketlilik kazandırıyodu en kötü oynadığı maçta bile 3-4 tane adam gibi pozisyon yarattırıyodu adam, bileydik Ayhan, Mustafa, Barış 3lüsüne düşeceğimizi izin verir miydik gitmesine :zuhaha:zuhaha

di canio
23.Ağustos.2010, 02:06
Transferin son günleri yaklaşmışken, taraftar baskısı ve panikle Sergio Almaguer gibi bir son dakika transferi yapılmaz umarım.

E.Cartman
23.Ağustos.2010, 02:13
Transferin son günleri yaklaşmışken, taraftar baskısı ve panikle Sergio Almaguer gibi bir son dakika transferi yapılmaz umarım.

Inamoto'yla Bouzid iyiydi ya Almaguer nerden çıktı :D

ThersoN
23.Ağustos.2010, 02:35
Galatasaray: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan, Mustafa Sarp, Ayhan, Barış (Dk. 70 Elano), Arda, Kewell, Baros

kırmızı ile belirttiklerim eğer GS hedeflerine ulaşmak istiyorsa 18'e bile alınmaması gereken isimler

anil luque
23.Ağustos.2010, 02:49
Ufuk'tan ne istiyorsun be abi sanki doğru düzgün şans verildi çocuğa..?

KaRaBükLü KraL
23.Ağustos.2010, 02:52
Bende onu soracaktım Ufuk yerine H.Balta'yı işaretlemen gerek bence bu akşamki performansına bakarsak

Alicanfmfan
23.Ağustos.2010, 03:19
Hak etmedik galibiyeti , onun dısında herşeyi hak ettik ama bu hakem o pozisyonu görüpte ikinci sarıdan kırmızı veremiyorsa bu lig ne izlenir , ne de yorum yapılır.

Crocodile1963
23.Ağustos.2010, 03:34
Bütün kanalları izledim bir Allah'ın kulu çıktıpta "Bursa, Sivas gibi olur." demedi, sıkıntı var . . .

sakary Ali
23.Ağustos.2010, 03:37
Tolga, Ferguson iyi kötü her sene takımı iyi yerlere getirdi. Avrupa'da en kötü çeyrek final falan oynamışlardır o süre boyunca. E tabi ki gitmez. .
İlk veya ikinci sezonlarında yanılmıyorsam 11.oldular.

Alicanfmfan
23.Ağustos.2010, 03:42
Bütün kanalları izledim bir Allah'ın kulu çıktıpta "Bursa, Sivas gibi olur." demedi, sıkıntı var . . .

Şampiyonlar Ligi'nden sonra derler belki.

Crocodile1963
23.Ağustos.2010, 03:45
Bünye alışkanlık yaptı, bütün programlarda söylüyorlardı şöyle olucak,böyle dağılacak diye. İnsan beklenti içine giriyor tabi. . .

Alicanfmfan
23.Ağustos.2010, 03:49
Bünye alışkanlık yaptı, bütün programlarda söylüyorlardı şöyle olucak,böyle dağılacak diye. İnsan beklenti içine giriyor tabi. . .

Avrupada böyle hakemler yok yalnız , fırsat olursa konusurlar affetmezler :)

ShevAnil
23.Ağustos.2010, 05:25
İddaa tabiriyle tam iy 2 den ms 2 lik maç. Bu oyun anlayışımızla Bursa'dan puan alabilceğimizi sanmıyorum.

7 lirayı bilsekde gidip 1.60'dan yatıyoruz :) Maç 1-0 ken son vuruşu yapamadığımız 3 pozisyon oldu bunları atsaydık farklı şeyler olabilirdi ama genede kazanmayı haketmedik. Volkan'ın pozisyonu taa orta sahanın ilersinde olmuş burda takdir hakemindir fazla sorgulamayada gerek yok.

Tebrikler Bursaspor'a... 2 Maç 6 Puan...

izmer96
23.Ağustos.2010, 09:27
Benim anlamadigim bir sey neden tum taraftarlar Adnan Sezgin'e kizgin ? neden hesap ona kesiliyor ? almaya ugrastigi adamlarin %80 ini getiren Haldun Ustunel degilmiydi ? peki bu kadar basarili bir adami egosu ugruna gonderen Adnan Polat degilmi ? Haldun Ustunel'in yerine transferin basina futboldan zerre kadar anlamayan Adnan Sezgin'i getiren yine Adnan Polat degilmi ? burda bir suclu varsa oda Anan Polat'dir , Galatasaray'i goz gore gore bu hallere getirmistir bu saatten sonra hala en iyi transferi yapicaz diyorlar dalga gecer gibi , takimin ne ozguveni kaldi , nede Rijkaard'a inanci bu saatten sonra Xavi ile Iniesta'yi getirsen ne olur orta sahaya , insallah iyi transferler yaparlar insallah takim toparlanir bende bu soylediklerimi yerim ama cok zor bir ihtimal vesselam Galatasaray donulmez bir yola girdi bir sezon daha heba olmak uzere ...

SAİT71
23.Ağustos.2010, 11:30
Dünkü Ligtvdeki hakem Marcus kırmızıda gösterebilir fakat oyuncu refleksle yaptığı için o hareketi anlarım dedi. Yani sarı kart göstermemesine birşey demedi. Lakin bana kalırsa 2. sarı kartı göstermeliydi hakem.

Oyuna bakacak olursak Bursa daha net fırsatlar yakaladı. Etkili ataklar yaptı ama son bitirici hareketi 2. gole kadar yapamadılar. Maç daha erken kopabilirdi ama geç bitirdiler maçı. Tebrik ederim. Ama Bursaspor savunması bir kaç pozisyonda çok açık verdi ve ağır kaldı. Avrupa'da basit hatalar yapmamalılar.

metaLwrath
23.Ağustos.2010, 12:01

33 yaşında Galatasaray'a geldi..Fatih terim almıştı.Ama kimse niye alındığını anlayamamıştı..

Ayrıca "Şampiyonlar liginde oynayan ilk meksikalı" kendisi :)

E.Cartman
23.Ağustos.2010, 14:00
BURSASPOR MAÇINDA SADECE TEK OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

G.Saray, geçen yılın şampiyonu Bursaspor karşısında mücadeleye iyi başlamasına karşın yenik duruma düştü. Takımı ilk yarıda geriye düşmesine rağmen Frank Rijkaard, Bursaspor karşısında 3 oyuncu değişikliği hakkının sadece birini kullandı. O da sakatlığı yüzünden geç gelen ve henüz takımla 1 antrenmana çıkan Elano idi. G.Saray özellikle maçın son 15 dakikasında seyirci protestosunun da etkisiyle oyundan tamamen düşdü. Ancak Frank Rijkaard yedek kulübesinde Lorik Cana, Musa gibi yeni transferler olmasına rağmen başka bir değişiklik yapmadı adeta takımının yenilgisine seyirci kaldı. Rijkaard'ın oyuncu değişikliği yapmayarak transferde geç kalan yönetime mesaj verdiği ileri sürülüyor.

Gelinde burda bana medya art niyetli değil diyin. kenarda Musa, Cana gibi transferler varmış, tabi bunları oyuna sokunca GS bi anda 3 gol atıcak demi, biri 19 yaşında diğeri sakatlıktan çıkalı 1-2 gün olmuş

CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 23:21
Bursayı tebrik etmek lazım zor denilen maçtan kolay galip ayrıldılar :n: :n: :D :D