View Full Version : Galatasaray - Bursaspor [2.Hafta]
Homer J.S
18.Ağustos.2010, 17:02
http://img705.imageshack.us/img705/5223/gsbursa.png
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçı sonrası kaldırılacaktır.
anil luque
20.Ağustos.2010, 13:48
Bursaspor formsuz Galatasaray'dan en kötü 1 puan alır görüşündeyim , Gs Avrupa Ligi maçine konsantre olablir..
Varonil
20.Ağustos.2010, 14:15
Galatasaray'ın Karpaty maçını kazanmasının yaratacağı etki,bu maça da yansıyabilir,Bursaspor karşısına oldukça güçlü çıkabilirlerdi.Fakat üstüste alından kötü sonuçlar hem futbolcuları hem de teknik heyeti oldukça demoralize etmiş durumda.
Bursaspor kazanmak istiyorsa bundan daha kötü bir Galatasaray bulamaz.En kötü ihtimalde bile bu maçtan 1 puan alacaklardır.
Zekirdek
20.Ağustos.2010, 15:09
Bu maç 0/2 yani BursaSpor kaybetmez. Nedenine gelecek olursak TrabzonSpor şokunu güzel atlattılar fakat GalataSaray'da sorunlar bitmek bilmiyor. Kewell'i durdursalar maçı rahat kazanırlar. Stoperlerinde Baros'u güzel marke edebilmeleri gerekir.
LadroN
20.Ağustos.2010, 15:44
Nedense bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Futbolcular artık birşeyin farkına varmalılar zorlansak da kazanırız.Aksi takdirde rıjkaard valizini toplar.
LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 15:47
Bu hafta güzel maçlar var. Galatasaray - Bursa maçını bence rahat kazanacaktır herkes de hayret edecek gibime geliyor :)
Crocodile1963
20.Ağustos.2010, 15:57
ASY'ne ilk defa şampiyon ünvanıyla ve favori olarak çıkıyoruz. Sağbekte Ali Turan oynarsa Ozan İpek hayatının maçını oynar diye düşünüyorum. Ergic'in GS maçlarında bir şanssızlığı var(Bursa'daki maçta mükemmel vuruşu direkten dönmüştü bir önceki maçta altı pastan kaçırmıştı.) ancak bu maçta gol atmasını bekliyorum. Ona keza Sercan'da biraz akıllı oynarsa golle buluşacaktır. Turgay sakat oynamayacak, Insua'nın durumu cumartesi günü belli oluyor. Galatasaray oynadığı Avrupa karşılaşması nedeniyle yorgun olarak maça çıkacaktır. Umarım kazanan taraf biz oluruz. . .
nannar
20.Ağustos.2010, 16:30
Eğer sağ bekte ali turan,sol bekte hakan balta ile çıkarsak ve orta üçlünün biri ayhan olursa bursa en az 3 gol atar :) Galatasaray'ın kazanma ihtimali çok düşük...Ama sihirli bir değnek dokunursa bilemem
Nedvedmania
20.Ağustos.2010, 17:37
Benim için çok anlamlı bir maç olacak. Samiyendeki son maçıma gidiyorum. Sesim kısılana kadar bağırıcam. Samiyende olmanın zevkini yaşayacağım :)
Homer J.S
20.Ağustos.2010, 17:41
Benim için çok anlamlı bir maç olacak. Samiyendeki son maçıma gidiyorum. Sesim kısılana kadar bağırıcam. Samiyende olmanın zevkini yaşayacağım :)
Biz daha Ali Sami Yen'e gidemedik, muhtemelen gidemeyeceğiz de.
Clayman
20.Ağustos.2010, 17:41
Kazanmamızın gerekli olduğu fakat kazanamayacağımız maç. Bursaspor, Baros ve Kewell gününde olmazsa 1-0 veya 2-0 alır. Duruma göre bu skor 3-0 hatta 4-0 bile olabilir.
yunusgs
20.Ağustos.2010, 18:03
Artık bir şeyler ciddileştiğinin farkına varıyordur herhalde teknik kadro.Bu maçta Baros ilk 11 başlasın,Sabri sahada olsun ve de hafta içindeki maçtan biraz ders çıkartılmış olsun,kazanabiliriz.Bu hafta kazanırız diye düşünüyorum.Ne kadar kötü olursak olalım,son 2 sezondur ASY'de ligde FB hariç maç kaybetmiyoruz.
sananes
20.Ağustos.2010, 18:06
GS orta sahada ofansif hiç katkı vermeyen 3 oyuncu oynatmamalı Arda'yı monte etmeli 2 dmc 1 amc/mc gibi oynamalı bence.diğer türlü oynadıklarında bölgeler arası çok kopukluk yaşayıp zorluk çekiyolar.Böyle oynayıp birde Baros dönerse iddialı konuma gelebilirler.Buna rağmen benim tahminim Bursa'nın güzel kapanıp hızlı oyuncularıyla hücuma çıkarak en kötü beraberlik alacağı yönünde
ShevAnil
20.Ağustos.2010, 18:18
İddaa tabiriyle tam iy 2 den ms 2 lik maç. Bu oyun anlayışımızla Bursa'dan puan alabilceğimizi sanmıyorum.
uAburak89
20.Ağustos.2010, 18:34
Çoğu kişinin ters köşe olacağı bir maç olacak, kötü oynasak bile tribün bu maçı aldırır. Skor tahmini, 3-1.
King_91
20.Ağustos.2010, 20:51
Çoğu kişinin ters köşe olacağı bir maç olacak, kötü oynasak bile tribün bu maçı aldırır. Skor tahmini, 3-1.
hazır aldırmışken son 4-5 avrupa maçını ve geçen seneki bursa maçını da aldırsaydı keşke .. benim tahminim 0-2 .. 0 olursa iyidir .
Lucas Neill
20.Ağustos.2010, 20:53
Kötü performansimiz sacma sapan hatalarimiz devam ederse muhtemelen kaybederiz.Zaten sakatlar da baslamis yine ama umarim galip gelir devamini da getiririz.
C h A o S
20.Ağustos.2010, 20:55
Kötü performansımıza ve ruhsuz oyunculara rağmen içimden bir his alıcağımızı söylüyor.Alamazsak ise büyük protestolar yaşanır.
MeMo
20.Ağustos.2010, 20:59
Galatasaray gollü bir galibiyet alacak gibi.Oyuncular bu maçla çıkış arayacaklar bence.
ozaniel
20.Ağustos.2010, 22:42
Baroş'un karşısında iki ağır stoper ve bir ağır ön libero oynayacak. Bursa kazansa bile gol yemeden bitiremez maçı.
RaSenGan
21.Ağustos.2010, 02:36
Farklı bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.2-0 3-1 gibi biter maç tahminimce.Galibiyetin tüm Galatasaray camiası ve taraftarı açısından büyük moral olacağını oyuncular ve Rijkaard biliyordur.
Corpus
21.Ağustos.2010, 02:43
Alamazsan fena....Bizim Türkler biraz kewell ve baros u banttan izlerlerse bu maçı kazanırız. Yok aynı kafada devamsa 2-0 bursa alır :)
Memedov
21.Ağustos.2010, 02:47
Ben Bursaspor'un kazanıp Galatasaray'da bazı şeylerin değişeceğini düşünüyorum.
Suicider
21.Ağustos.2010, 03:01
Son performanslara bakarsak Bursa çok rahat alır maçı..Bizim kazanmamız için baya gol kaçırması gerekecek bursanın..
izmer96
21.Ağustos.2010, 10:54
BursaSpor Trabzonspor karsininda oynadigi gibi oynarsa Galatasaray cok raha bir galibiyet alir ama gecen sezonki gibi oynarsa Bursaspor orta bol gollu bir karsilasma cikar ama ben her halukarda Galatasaray'in evinde yenilicegini sanmiyorum
Clayman
21.Ağustos.2010, 11:40
Katılıyorum...
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 11:42
BursaSpor kazanacak ama pek birşeyler değişmeyecek. Değişen tek şey yönetimin istifa etmesi veya teknik direktörün gönderilmesi olur. Oyuncu geliş gidiş anlamında birşey olmaz.
Walter Sakana
21.Ağustos.2010, 12:09
Bence Bursaspor da henüz hazır değil. Ya G.Saray'ın farklı kazanacağını ya da gol düellosu şeklinde geçeceğini düşünüyorum. Nunez ve Aykut'un formuna bağlı...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2010, 15:40
Galatasaray çok kötü durumda... Bursaspor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum. Skor Tahminim 1-0 Bursaspor lehine.
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 15:50
Galatasaray'ın bu maçı kazanması için en az 2 veya 3 gol atması gerekecek. Çünkü BursaSpor'un en az 1 gol bulacağı aşikar.Kötü kaleci, kötü defans, kötü orta saha ve kötü defans - orta saha anlaşması var. Bu olumsuzlukların hemen düzelmesi imkansız. Bursa'nın yetenekli ayaklarına tehlikeli bölgelerde topla buluşturursa maçta ciddi bir fark bile oluşabilir. Galatasaray'a ise hücum anlamında Kewell ve Baros'a büyük yük biniyor. Çünkü yeni transfer Pino sakat ve yerinde muhtemelen Serdar Özkan oynayacak ve her zamanki vasat futbolunu sergileyecektir. Arda sezona çok güzel bir giriş yapsada bu aralar biraz düşmüş gibi. Kendisini toparlaması şart. Yoksa Galatasaray'ı çok zor günler bekliyor. Ama bu zorlu maçtan Galatasaray bir galibiyetle çıkarsa Galatasaray'a ilaç gibi gelir bu üç puan ama çok düşük bir ihtimal. Maçı Galatasaray'ın kendi sahasında oynamasıda bir handikap olarak sayılabilir. Nedeni ise uzun zamandan beri gelen kötü sonuçların takım üzerindeki yaşattığı baskı aşikar. Birde maça kötü başlayıp tepkilerde yükselirse Galatasaraylı futbolcular için bir kabusun başlangıcı olabilir.
ForCimbom
21.Ağustos.2010, 16:02
hangi tribün ?...
Nedvedmania
21.Ağustos.2010, 16:16
hangi tribün ?...
Eski açık tribün :)
Taraftar ne yapsın takım böyle oynarsa ? Geçen maç ilk yarı gereken uyarıyı yaptık işe yaradı 2. yarı hem futbolcular hemde taraftar süperdi. Hatta abim maçtan gelince "Maç hiç bitmesin istedik" dedi :)
ForCimbom
21.Ağustos.2010, 16:26
Eski açık tribün :)
Taraftar ne yapsın takım böyle oynarsa ? Geçen maç ilk yarı gereken uyarıyı yaptık işe yaradı 2. yarı hem futbolcular hemde taraftar süperdi. Hatta abim maçtan gelince "Maç hiç bitmesin istedik" dedi :)
tribün son 2 yıldır rezil durumda. bir ya da iki tane öyle maç var. gerisi palavra.
ölen kapalı dirilmediği sürece tribünden hayır gelmez...
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 16:28
Ruhsuz oyuncuya tribün ne yarar.
Ahmet Göktaş
21.Ağustos.2010, 17:37
Son 10 yılın en kötü Galatasaray'ı karşısında Bursa kazanır ve Rijkaard dönemi sona erer bence.
MaTRaKaN
21.Ağustos.2010, 19:36
1 puan biLe zor.Lig başı daha hiçbişi için geç değiL.
Ya yönetim ya Rijkaard'ın ipi çekilecek yenilirsek..
metaLwrath
21.Ağustos.2010, 19:50
Geçen sezon ligde iki maçta da yenemediğimiz iki takımla oynayacağız ..İşimiz çok zor bu 3 hafta..
Galatasaray - Bursaspor
Karpaty Liviv - Galatasaray
Eskişehir - Galatasaray..
bu 3 haftanın sonunda Teknik kadronun durumu belli olur..
sakary Ali
21.Ağustos.2010, 19:55
Galatasaray'da ilginç birşeyler oluyor futbol anlamında.Karpaty maçında isteksiz ne yaptığını bilemeyen bir Galatarasay vardı ilk yarı.Eper bu maçtada öyle bir görüntü çizerlese Bursaspor affetmez gibime geliyor.
Ama Galatasaray Ali Samiyende her zaman favoridir.
Deus Dominus
21.Ağustos.2010, 20:54
AliSamiYen'de 1 puan abile iyi sonuç olur Bursa'm için ama Galatasaray'ın durumunu göz önüne aldığımda ve avrupa ligi gruplara kalma rövanş maçı olduğunu da düşündüğümde galibiyet neden olmasın diyorum :) hele savunması bu kadar kötü durumdayken. Bursaspor kaybetmez, kazanırsa da tek farklı kazanır 0-1, 1-2.
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 01:42
Ertuğrul Sağlam Lig TV'ye bağlandı az önce. Insua ve Turgay'ın oynamayacağını söyledi.
Walter Sakana
22.Ağustos.2010, 13:20
Benim G.Saray kazanır dememin sebebi G.Saray'ın kötü durumda olması. Zaten şampiyonluk rehavetinde olan Bursa üstüne birde "G.Saray kötü, rahat yeneriz" rehavetine de girebilir. Eğer G.Saray iyi durumda olsaydı o zaman Bursa daha iyi motive olacaktı diye düşünüyorum.
King_91
22.Ağustos.2010, 13:33
galatasaray yenilse bile rijkaard veya yönetim gitmez rahat olun . tabi yenilgi 6-0 7-0 falan olursa iş değişir .
Night_Mare17
22.Ağustos.2010, 13:54
Bilet kaldıysa maça gideceğim bu zamanlarda takımın yanında olmamız gerekiyor
ozaniel
22.Ağustos.2010, 14:28
Baroş'un Bursa'nın iki ağır stoperini rahatça geçer, Galatasaray'ın da savunması kötü, oldukça gollü bir maç olur.
Revolution
22.Ağustos.2010, 14:35
galatasaray yenilse bile rijkaard veya yönetim gitmez rahat olun . tabi yenilgi 6-0 7-0 falan olursa iş değişir .
Bu maçta kaybedelim, Karpaty maçında da elenelim Rijkaard filan kalmaz. Yönetim de tükürdüğünü yalar.
DisCo
22.Ağustos.2010, 14:50
Takıma güvenmekten çok iki oyuncuya güveniyoruz. Birisi Baros diğeri ise Kewell. Birşeyler yapabilirlerse maçı kazanırız. Tutuk oynarlarsa Bursaspor'un galip geleceğini düşünüyorum.
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 15:39
Galatasaray, bu akşam oynayacağı Bursaspor maçına Sarı-Kırmızı PARÇALI forması ile çıkacaktır. Tüm taraftarlarımızı PARÇALI formalarını giyerek Ali Sami Yen'da buluşmaya çağırıyoruz. Tek vücut, tek PARÇA olma zamanı şimdi!
hele şükür :)
Revolution
22.Ağustos.2010, 15:40
Zaten her sene tanıtım gibi yeni formalarla çıkıyoruz ilk maçlara sonra paso parçalı... :)
Clayman
22.Ağustos.2010, 15:49
Bu sene ilk kez parçalı giyiyoruz sanırım. Güzel oldu da inşallah maç da güzel olur ama sanmıyorum. :)
yunusgs
22.Ağustos.2010, 16:10
Sonunda.Umarım Parçalı forma uğurlu gelir ve galibiyet alırız.
RaSenGan
22.Ağustos.2010, 19:38
Maça özel bir şekilde hazırlanmışız.Elano ilk 18'de olacakmış.Galibiyetten daha da eminim artık :)
Revolution
22.Ağustos.2010, 19:43
Elano-Barış-Cana oynasın ortasahada kazanırız bence.
Ziya38
22.Ağustos.2010, 20:51
GS ilk 11: Ufuk,Ali Turan,Neill,Servet,Hakan,Barış,Ayhan,Mustafa Sarp,Arda,Kewell,Baros
Zekirdek
22.Ağustos.2010, 20:53
Kewell, Baros ilk on birde. Onun yaptıklarını Ali Turan, Balta, Barış, Ayhan vb. yıkmassa şanslısınız.
Clayman
22.Ağustos.2010, 20:57
Kewell-Baros her zamanki gibi oynar, Arda da ondan bekleneni verirse iyi bir maç ortaya koyabiliriz. Tabi bu Bursa'nın direncine ve savunmasına bağlı.
BaFraLı
22.Ağustos.2010, 20:59
Hayır bende sizi anlamıyorum. Rijkaard geldiğinde herkes vöeeeyh falandı şimdi maçları kaybedelimde gönderilsin diyorsunuz. Zaten ülkemiz teknik patronunun arkasında durmadığı için hep kaybediyor ya. Adam 18 senedir aynı takımın başında iyi veya kötü kalabiliyor İngiltere'de falan bizdede 2-3 maç kaybettimi gitsin deniliyor. Karpty kim ki şimdi 2.maçta eleneceğimizi hiç düşünmüyorum ben. Bursa maçı çok zor geçecektir. Kazanırsak 1-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Ha futbol bu kaybedebiliriz de. İyi olan kazansın.
Clayman
22.Ağustos.2010, 21:06
Hayır bende sizi anlamıyorum. Rijkaard geldiğinde herkes vöeeeyh falandı şimdi maçları kaybedelimde gönderilsin diyorsunuz. Zaten ülkemiz teknik patronunun arkasında durmadığı için hep kaybediyor ya. Adam 18 senedir aynı takımın başında iyi veya kötü kalabiliyor İngiltere'de falan bizdede 2-3 maç kaybettimi gitsin deniliyor. Karpty kim ki şimdi 2.maçta eleneceğimizi hiç düşünmüyorum ben. Bursa maçı çok zor geçecektir. Kazanırsak 1-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Ha futbol bu kaybedebiliriz de. İyi olan kazansın.
Tolga, Ferguson iyi kötü her sene takımı iyi yerlere getirdi. Avrupa'da en kötü çeyrek final falan oynamışlardır o süre boyunca. E tabi ki gitmez. Zaten orayla burayı kıyaslamak imkansız. Geçtiğimiz sene boyunca biz de Rijkaard'ın arkasında durduk Fenerbahçe maçlarına, alınan kötü sonuçlara rağmen. Bu sene belki takım daha iyi diyerek yaz sezonu boyunca da arkasında duruldu ama herkesin bir sabır noktası var.
Evet, Karpaty kim ? Kadro kalitesi olarak kat kat üstünüz, hele ki evimizde çok rahat yenmemiz gereken takıma karşı 2-0 geriye düşüyorsak bunda bir sorun vardır. OFK Belgrad kim ? Kaza maza 2 gol de onlardan yedik. Senin adın Galatasaray'sa o hatalara izin verilmemesi gerekir.
Brişeyler değişecekse yönetim ile birlikte Rijkaard olmalı. Ben Rijkaard ilk geldiğinde şüphelerim vardı ama o an mutluluktan bunu dile getiremedim. Bu şüphelerim de an itibariyle kesinleşti ve Rijkaard'ın gitmesini istiyorum.
Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 21:08
Ufuk bu macta ins iyi performans gösterir de kaptirmaz kaleyi.
BAM üclüsü Kewell ve Baros'un performanslarina ayak uydurabilirse kazanabiliriz belki.
RaSenGan
22.Ağustos.2010, 21:10
Yine mi Ali Turan ?
Homer J.S
22.Ağustos.2010, 21:11
Cana, Elano, Musa yedek. Bu üçlüyü sürse orta sahaya daha iyi.
bySilver
22.Ağustos.2010, 21:11
Bursa bu maçı alamazsa tekrar şampiyonluk rüyadır rüya.
Bekq
22.Ağustos.2010, 21:13
Berabere bitmesi bizim için daha bir avantaj olur. Ama Galatasaray'ın yenmeside Rijkaard'ın kalmasını sağlayacaksa varsın yensinler. :D
BaFraLı
Tolga, Ferguson iyi kötü her sene takımı iyi yerlere getirdi. Avrupa'da en kötü çeyrek final falan oynamışlardır o süre boyunca. E tabi ki gitmez. Zaten orayla burayı kıyaslamak imkansız. Geçtiğimiz sene boyunca biz de Rijkaard'ın arkasında durduk Fenerbahçe maçlarına, alınan kötü sonuçlara rağmen. Bu sene belki takım daha iyi diyerek yaz sezonu boyunca da arkasında duruldu ama herkesin bir sabır noktası var.
Evet, Karpaty kim ? Kadro kalitesi olarak kat kat üstünüz, hele ki evimizde çok rahat yenmemiz gereken takıma karşı 2-0 geriye düşüyorsak bunda bir sorun vardır. OFK Belgrad kim ? Kaza maza 2 gol de onlardan yedik. Senin adın Galatasaray'sa o hatalara izin verilmemesi gerekir.
Brişeyler değişecekse yönetim ile birlikte Rijkaard olmalı. Ben Rijkaard ilk geldiğinde şüphelerim vardı ama o an mutluluktan bunu dile getiremedim. Bu şüphelerim de an itibariyle kesinleşti ve Rijkaard'ın gitmesini istiyorum.
Öyle diyosunda Rijkaard'ın istediği adam belki alınmıyor bunu kim bilir. Hocadan çok adam gibi yönetici gelmesi lazım. Senin transfer ustası bi yöneticin varken onla yolları arıyorsun. Ne diyim çok saçma bir politika.
Bu maçta zor geçecektir bakalım umarız kazanırız.
Lucas Neill
Bu arada Serdar Özkan kadroda yok sakat mi
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 21:14
Bursa bu maçı alamazsa tekrar şampiyonluk rüyadır rüya.
:D:D Beşiktaş dün şampiyonluğu bıraktı o zaman.
Bursaspor : Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Hüseyin, Volkan Şen, Ozan İpek, Batalla, Ivan Ergiç, Sercan
Ziya38
22.Ağustos.2010, 21:15
GALATASARAY: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Mustafa, Barış, Arda, Kewell, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard
BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Hüseyin, Volkan Şen, Ozan İpek, Batalla, Ivan Ergiç, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 21:16
Ozan Ipek sag kanada ray dösemese bari Ali Turan umarim bu macta iyi performans sergiler belki Baris sag acik gibi oynayabilir önlem olarak.
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 21:23
hadi Ufuk kap şu kaleyi Aykut'tan :D:D
RaSenGan
22.Ağustos.2010, 21:23
hadi Ufuk kap şu kaleyi Aykut'tan :D:D
Hepimizin dileği :)
Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 21:24
Elano,Cana gibi isimlerin sakatlıgı mı var yedekteler ? Dikkat ediyorum Rijkaard sürekli önemli maçlarda bile illaki 2-3 kaliteli adamı oturtup Ayhan-barış sarp gibi tekniği vasat oyuncuları oynatıyor. Yönetime vermek istediği bir mesaj mı var acaba bu hareketleri ile ? Çünkü sürekli kadro yetersizliğinden de yakınıyor.
RaSenGan
22.Ağustos.2010, 21:26
Elano,Cana gibi isimlerin sakatlıgı mı var yedekteler ? Dikkat ediyorum Rijkaard sürekli önemli maçlarda bile illaki 2-3 kaliteli adamı oturtup Ayhan-barış sarp gibi tekniği vasat oyuncuları oynatıyor. Yönetime vermek istediği bir mesaj mı var acaba bu hareketleri ile ? Çünkü sürekli kadro yetersizliğinden de yakınıyor.
Elano sakatlıktan yeni çıktı büyük ihtimalle ikinci yarı girer.Cana'da da bir sakatlık vardı bildiğim kadarıyla.
Clayman
22.Ağustos.2010, 21:28
Ozan Ipek sag kanada ray dösemese bari Ali Turan umarim bu macta iyi performans sergiler belki Baris sag acik gibi oynayabilir önlem olarak.
Çok güldüm buna :D Süperdi :D
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 21:40
Yılmaz Vural'da maçı izliyo, Rijkaard giderse o mu gelcek acep :n::n:
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 21:43
çok güzel bir pankartla çıktık :k::k:
yeni fontlarda parçalı da oldukça güzel duruyor :)
Rijkaard'a destek, Bursa'ya küfür var
garydelgadov
22.Ağustos.2010, 21:51
Bursa'ya ediLen küfrün açıkLaması varmı?
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 21:51
Bursa'ya ediLen küfrün açıkLaması varmı?
yok maksat rakip takıma küfür olsun, hakaret olsun
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 21:59
hiç bir zaman kaleyi tutmadı bu şutları barışın..
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 22:01
şu dakikalarda bi gol bulursak süper olur
garydelgadov
22.Ağustos.2010, 22:05
Ergic attı 0-1...
Clayman
22.Ağustos.2010, 22:06
İlk atakları gol oldu, beklediğim de buydu. Ergic, 0-1.
Crocodile1963
şu dakikalarda bi gol bulursak süper olur
Süper oldu vallahi. Ergiç
Suicider
evet devamıda gelir birazdan..
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 22:07
vay arkadaş Ufuk doğrusunu yaptı kaleden çıktı kurtardı dönen topu bizimkiler alamadı :D ama Volkan mındar etti bizim sol tarafı pozisyonda :D
Clayman
22.Ağustos.2010, 22:09
Bu maçtan sonra Rijkaard gider heralde artık.
Suicider
22.Ağustos.2010, 22:09
Bu maçta birkaç kırmızı çıkıcak gibi duruyor
Hugo
22.Ağustos.2010, 22:11
Ardaya saçma sapan yüksek toplar atmaktan vazgeçmek lazım.
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 22:12
Bu maçta birkaç kırmızı çıkıcak gibi duruyor
Neill atılacak gibi duruyor Sercan'a aynı hareketleri yapamaya devam ederse. . .
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:12
hiç bir pasımız yerini bulmuyor.Gayet güzel..
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:14
ardayla kewell'in kanat değiştirmesi gerek.
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:15
hakan saçmalıyor artık orta açarken..
triple flood olmuş bu :D
Corpus
22.Ağustos.2010, 22:18
Orta sahada mustafa sarp dışında koşan görmüyorum çok acı ....
Barış çıksın 10 kişi oynayalım?
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:18
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaçan gole bak
Clayman
22.Ağustos.2010, 22:19
Çok net bir fırsattı. Mustafa Sarp atamadı.
Clayman
22.Ağustos.2010, 22:20
Neill atılacak gibi duruyor Sercan'a aynı hareketleri yapamaya devam ederse. . .
Volkan Şen atılacak gibi duruyor hakeme böyle konuşmaya devam ederse. . .
Wesley Sneijder
22.Ağustos.2010, 22:21
Mustafa Sarp eski takımına atmaya kıyamadı herhalde, pozisyonu görmedim ama. :) Şaka bir yana, Bursa nasıl oynuyor?
Suicider
22.Ağustos.2010, 22:22
aferim sarp aferim yavrum böyle devam
Ahmet Göktaş
İvan Ergiç nasıl attı izleyenler ? :)
Crocodile1963
Ah be Bataja. . .
IcedEarth
Orta saha adamı kanser eder.
Corpus
Mustafa Sarp eski takımına atmaya kıyamadı herhalde, pozisyonu görmedim ama. :) Şaka bir yana, Bursa nasıl oynuyor?
Galatasaray ' ın pas hatası yapmasını bekliyor ve değerdirmeye çalışıyorlar. Sık sık pas hatası yaptığmız için işliyor şuan.
Suicider
22.Ağustos.2010, 22:24
yuh yuh kaçarmı bu ya bomboş yuh artık oynamayın gidin ya
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:24
kewell'in orta'daki verdiği falsoya dikkat (!)
edit: kewell vurdu ivankov uzandı
Clayman
22.Ağustos.2010, 22:25
Bu da kaçmaz yahu. Top kaleye girmek istemiyor heralde.
Suicider
kewell sert vurdu tam köşeden ivankov çıkardı
LadroN
Ya bi atamadık iyi oynuyoruz.
metaLwrath
taraftar çıldırdı.Bursa'yı boğmaya başladık.. Gol gelicek..
Clayman
Kewell müthiş vurdu, Ivankov aynı güzellikte çıkardı.
Hugo
22.Ağustos.2010, 22:26
gol falan atamayız yahu biz..
IcedEarth
22.Ağustos.2010, 22:26
Kötü oynamıyoruz ama gol bulamıyoruz.
Corpus
22.Ağustos.2010, 22:27
Sarp-kewell-baros gol ayaklarımız :D
Kewell atacak inanıyorum...
Çok güzel baskı kurdu GS . Bursa defanstan çıkmakta zorlanıyor...
MaTRaKaN
22.Ağustos.2010, 22:27
YeniLsek biLe güzeL oynarak oLsun.GeLecek maça ümidimiz oLur..
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:29
vederson berbat vurdu :)
LadroN
22.Ağustos.2010, 22:30
İlk yarı atarsak maçı alırız.
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 22:31
5 saniye geç atarsın ıslıklarlar, erken kullanmaya çalışırsın engellerler. Çok güç anlamak. . .
IcedEarth
Bir orta saha alınsın, Sabri'yle Elano da dönsün olur bu iş...
Suicider
spikerde dalga geçer gibi konuşuyor..
Suicider
22.Ağustos.2010, 22:32
inanılmaz bir pozisyon ömer girdi araya
IcedEarth
5 saniye geç atarsın ıslıklarlar, erken kullanmaya çalışırsın engellerler. Çok güç anlamak. . .
5 saniye?? 30 saniyede attı bir aut atışını. Engellemeye gelince, kontra atak yemeyelim diye engelledi orada..
Crocodile1963
Hala Ömer'e yavaş mı diyor bunlar. . .
GebzeLi1907
22.Ağustos.2010, 22:33
ömer erdoğan golü kesti desek yeridir.
baros cok rahat top alabiliyor defansın önünde veya veya arasında ama arkadakilerden destek yeterisiz.
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:35
bu yapılmaz !!!!!!!!!!!!!!!!! volkan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suicider
22.Ağustos.2010, 22:35
GÖstermedi kırmızı kartı hakem yuh yaa
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 22:36
Arda'yı bıraksanız hakemi dövecek . . .
Clayman
Volkan Şen'in atılması gerek.
Suicider
VOlkanı atmadı başladı bizimkilere sarı göstermeye devam hakem devam..
Clayman
Volkan Şen'i görüyoruz.
IcedEarth
22.Ağustos.2010, 22:37
Hakem için diyeceklerim vardı ama diyemiyorum çünkü demem durumunda atılıyoruz siteden maalesef..
Corpus
Yok artık ....volkan bile biliyor ne yaptığını hakem bilmiyor.!
Suicider
Objektif olup şunu yazarken hakem volkanı atamadı yazabilir misin acaba? sanmıyorum..Bu arada bizimkiler haketti sarıyı
Crocodile1963
Baroş hakemle birebir markaj a giriyor :D
metaLwrath
baros'un kartı çok haklı..
Homer J.S
22.Ağustos.2010, 22:38
Görmek istediğim Galatasaray'ı sonunda görüyorum ama görmek istediğimiz hakem performansıyla hiçbir zaman maç yönetilmedi Türkiye'de.
GebzeLi1907
22.Ağustos.2010, 22:38
kırmızı lazımdı da bu kadar itiraz hakemle uğraşmak fazla bence
baros da hakemin üstüne oynuyor
Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 22:39
Hakeme selamlarimi yolluyorum bu son 4 büyükler maci olur heralde.
M.Scofield
volkan hareketi kart değilmi? benmi yanlış biliyorum yoksa elle bilerek dokunuyor
metaLwrath
Çok gergin bir maç oluyor
LeqenDary
22.Ağustos.2010, 22:40
Bu hakemlerle bu lig yürümez Volkan pozisyonda eyvah diyor zaten .
Maça gelinca birazda şans olacak bir takımda bizde o yok .Bursa ilk gelişinde adamın önüne düşüyor bu kadar da olmaz .
E.Cartman
yok artık hakem bizim oyuncuları yedi resmen, psikolojikman çökcek hepsi görceksiniz Volkan bile ben n'aptım dedi üzüldü hakem görmedi. Biz bu maçı kazanamayız artık
Lucas Neill
Volkan bile anladi hareketeni 4 tane hakem diye konulanlar anlamadi.
RaSenGan
Hakem ilk maçına çıkıyor galiba.Adamın kurallardan falan hiçbir şeyden haberi yok.Şampiyon Bursa'dan eser kalmamış kendi sahalarından zor çıkıyorlar.İkinci yarı bu oyun devam eder ve şanssızlıklar peşimizi bırakırsa 2-3 tane atarız herhalde.
izmer96
Basiretsiz Hakem cesaret edip gosteremedi 2. sari karti Volkan'a , 2. haftadan basladi hakem skandali !
LeqenDary
22.Ağustos.2010, 22:41
Ortamı geren Volkan Şendi zaten kendi takımınıza bakın sonra buraya yazın .Düşen adamın üstüne yürüyor görmüyor musunuz ?
Corpus
Galatasaraylı oyuncular aynen bu şekilde koşmaya devam etsinler yenilsinler sorun değil. Yeterki koşalım pozisyon bulalım.
Clayman
Baros'un o hareketi yapmaması gerekirdi. Ve Volkan Şen'in de %100000000000000 atılması gerekirdi. Bunu göremeyenlere üzülüyorum gerçekten :)
eXcitinG
HakemLer daha sezon başından kontroLü kaybetti. İLerLeyen haftaLarda oLuşacak hakem hataLarını düşünmek istemiyorum. VoLkanın gözünün içine bakıyor, VoLkan ne yaptım diye isyan ediyor ama kırmızı kartı veremiyor. Diyecek açıkLama yok.
Suicider
Aynen volkana bile sorsanız ben çıkayım maçtan diyecek ama hakem atmıyor böyle önemli bir maçta gs için böyle kritik bir dönemde böyle bir hata geliyor büyük şansızlık..
Oghuse
22.Ağustos.2010, 22:42
Ertuğrul Sağlam'ın yerinde olsam Volkan'ı çıkarırım şimdi en ufak hareketinde hakem hatasını hatayla telafi etmeye çalışıp kırmızıyı gönderebilir.
Maç için çok fazla yakınmaya gerek yok, Batdal - Baros ikilisi sahada olmadıkça pozisyon şansı çok zor. İlla tutturulmuş bir sistem diye ama sistemi bozan 5 metre ötesine pas atamayan ortasaha 3lüsü oldukça neye yarar o sistem.
M.Scofield
22.Ağustos.2010, 22:42
tam bi skaldal gerçekten bu kadar da olmaz
Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 22:43
Tek bi pozisyon verdik golü yedik sansli olursak dayanamaz bursanin top oynadigi yok bizimkiler mücadele etsin pozisyona girsinler varsin yenilelim önemli degil
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:44
40 yılın başı güzel oyna onda da hakem katletsin maçı olacak şey değil :)
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 22:44
Volkan çocukca hareketler yapıyor. Yere düşmüşsün neden topa elle ellersin anlamıyorum zaten. Hakem atması lazımdı ama bu olayı neden eyyamcı hakemlere çekiyorsunuz anlamıyorum. İlk sarı kartı başka bir hakem mi verdi Volkan'a ?
garydelgadov
22.Ağustos.2010, 22:45
VoLkan atıLmaLıydı ama Baros'un hareketi masum değiLdi bence.O da atıLmaLıydı diye düşünüyorum.
eXcitinG
22.Ağustos.2010, 22:46
Konun amacından dışarı çıkmayın.
LeqenDary
Taraftarları çok iyi gördüm özellikle Karpaty maçından sonra toparlanmışlar .
King_91
VoLkan atıLmaLıydı ama Baros'un hareketi masum değiLdi bence.O da atıLmaLıydı diye düşünüyorum.
Hareketi sinirden görmedim ama Baros'u atmak da yemedi herhalde o kadar itiraz olunca bi şey olduğunu anladı . zaten baros'u da atsa bir daha maç falan yönetemezdi . volkanı atma çok açık atılması gerekirken rakip sinirlensin onu at .. bir hatada maçın nasıl bitirileceğinin resmi ..
Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 22:47
Elano ve Cana ikinci yari girmeli hücüm anlaminda daha iyi olmak istiyorsak.
C h A o S
Baros'un kartı doğruydu.İkinci pozisyonu diyorsan orda çarpıştılar.
Memedov
Volkan'ın kırmızı kart görmesi lazımdı.
Maç başından bu yana hakemin verdiği kararlar ilginçti zaten, Galatasaray lehine de maç başından bu yana baya bir karar verdi.
İkinci yarıda Ertuğrul hoca Sercan'ı Sağ kanada alıp Volkan Şen'in yerinede Santrafora Nunez'i alırsa Samiyenden 3 puanla dönmememiz için bir sebep yok.
M.Scofield
gole kadar çok iyiydi ama golden sonra pek iyi sayılmazlar
Homer J.S
Maçı konuşmaya devam edelim.
sentugo
22.Ağustos.2010, 22:48
Gs iyi oynadı ilk yarı.. Gol atmadılar.. Bizde hiç iyi oynamadık. 1-2 tane yakaladık hemen attık golü..
Volkan Şen'in yaptığı kasti bir şey değil.. Ama kurallar atılması yönünde.. Zaten kendi de farkında :D yani böyle şeyler olur.. Burada bir artniyet aramamak lazım ne halemde ne oyuncuda..
sananes
22.Ağustos.2010, 22:50
iyi oynuyormuş gs o yüzden taraftarda takıma ayak uyduruyordur zaten şahsi yorumum takımlar yenildiklerinden cok ruhsuz oldukları için tepki çekiyorlar.Ayrıca ilginç bi maç oluyo gibi ben fenerbahceli olarak bursa yenilmesin isterim.Ama GS söylendiği kadar baskı kurmuşsa bi anda kilidi açabilir
Sirius Black
85'de atarız, 86'da atarız, ben bu maçı öyle ya da böyle alacağımıza inanıyorum.
Suicider
:D :D bursa taraftarı görmeyeli çok insancıl olmuş yahu :D umarım haftaya aynı pozisyon size olurda hepbirlikte forumda hoşgörüyle karşılarız bende katılırım :)
KaPaLı
22.Ağustos.2010, 22:51
zaten baros'u da atsa bir daha maç falan yönetemezdi . ..
Nasıl yani ?
LadroN
22.Ağustos.2010, 22:51
Hadi alalım şu maçı bizde Elimizden Geleni yaparız
Suicider
22.Ağustos.2010, 22:52
Nasıl yani ?
Gs li federasyon üyeleri araya girer birdaha maç yönettirmez demeye çalıştı arkadaş.Duymak istediğinizi söyleyim herkes mutlu olsun...
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:52
http://img90.imageshack.us/img90/4623/volkansen.jpg
işte o an..
Deus Dominus
22.Ağustos.2010, 22:53
Takımda en iyi oynayan oyuncumuz Volkan ama atılmaya en yakın oyuncu da o...maça devam etmesi risk taşıyor, Sercan'ı sağa çekip forvete Nunez'i alsa fena olmaz. Birde Vederson şu anda en sahadaki en kötü oynayan oyuncu durumunda, önündeki Ozan'da gününde değil...Mustafa Keçeli'yi özledim...
maçı kim kazanır bu dakikadan sonra bilemem ama tek bildiğim birşey var, bu maç kolay kolay 11 vs. 11 bitmez :)
King_91
22.Ağustos.2010, 22:53
Nasıl yani ?
hemen öküz altında buzağı arama ;) vermediği bir kart sonucunda rakip sinirlenip atılınca adamın vermediği karar duble etki göstericek ve adam direk olarak maçın sonucunu belirlemiş olacakto 11-10 olması lazımken 10-11 yapmış olacaktı yani . e bu bariz hatadan sonra da federasyon kolay kolay maç vermez adama diye düşünüyorum . benzer açıklamayı yapmıştım zaten de sen sadece bunu okumuşsun ..
Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 22:54
İnsua girse keşke yaa :icon_cool:
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 22:54
İnsua girse keşke yaa :icon_cool:
18'de yok. Riske edilmedi. . .
Clayman
22.Ağustos.2010, 22:55
Herşeye rağmen oyuncularda bir hırs taraftarda bir hırs var. Maçı çevirmeye karar vermiş gibiler ama bal yapamadıktan sonra önemi yok.
RodRiGOtELLo14
22.Ağustos.2010, 22:56
Ozan İpek zamanında yapılan BJK röportajından sonra çökmüş. Takip eden arkadaşlardan bilgiler alıyordum moralsiz vs diyorlardı. Geçen seneki halide yok herhalde İnsua vs gelince yedeğe geçer..
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:56
2. gol geliyordu..
eXcitinG
22.Ağustos.2010, 22:57
İnsua ve Ozan ayrı mevki oyuncuLarı. Bursaspor un kadrosunda aLternatifi en zayıf nokta soL açık. Ozan koLay koLay kesiLmez.
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 22:57
Volkan golü atsaydı hakemin işi bitmişti. . .
Clayman
22.Ağustos.2010, 22:58
Ömer Erdoğan kötü düştü. Umarım birşeyi yoktur.
RodRiGOtELLo14
22.Ağustos.2010, 22:59
İnsua ve Ozan ayrı mevki oyuncuLarı. Bursaspor un kadrosunda aLternatifi en zayıf nokta soL açık. Ozan koLay koLay kesiLmez.
Biliyorum ama Nunez'de solda oynayabiliyor. Diğer yedek Arjantili'de var. Yani böyle kötü oynamaya devam ederse kesilir bence..
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 22:59
Volkan golü atsaydı hakemin işi bitmişti. . .
Hakem Volkan'ı atsaydı Bursa'nın işi bitmişti.
sananes
22.Ağustos.2010, 23:00
Ozan'a alternatif aranacaksa volkanda orda oynayabilir.Volkan şu an için cıkarılmamalı cok iyi kontra silahıdır Volkan.
Revolution
22.Ağustos.2010, 23:00
Hakem Volkan'ın elle aldığı pozisyondan sonra kontrolünü yitirmeye başladı. Umarım maç çığrından çıkmaz ve bence en yürekli futbolumuzu oynuyoruz bu seneki.
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 23:03
golcü oyuncu ivankov'dan bir çalım arda'ya
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:04
messi misin be adam :D
LadroN
22.Ağustos.2010, 23:04
Bursaspor 1 puana çıkmış gibi.Arda bu gün kötü.
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 23:06
1 gol mutlaka gelicek.
edit: yine gol kaçtı..
LadroN
22.Ağustos.2010, 23:08
1 kornerde gol olsun.
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 23:10
Tam 30 orta açmışız..
Bursa 5.
..
31 oldu..
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:10
14 korner kullanmışız 1 tane gol olmaz mı yahu
Corpus
22.Ağustos.2010, 23:12
Korner bugı deniyoruz ama olmuyo :zuhaha
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:13
orta sahaya elano girsin..
LadroN
22.Ağustos.2010, 23:14
Kewell Baros gününde olsa fark olurdu.
Clayman
Müthiş goller kaçıyor. Top bugün sevmedi bizi.
Suicider
Aferin Ufuk
Memedov
Ayhan'ın yaptıgı hareket sarı karttı. hakem ilk yarı Volkan'a vermediği sarı kartın etkisinde olacak ki ikinci sarıyı gösterip Ayhanı oyundan ihraç etmedi.
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:15
yuh abicim daha nası pozisyon olsun vursanıza ya
Corpus
22.Ağustos.2010, 23:15
biriniz vursun be arkadaş biriniz !!!!
Clayman
22.Ağustos.2010, 23:16
Hakem kontrolünü kaybetti iyice. Çok çok daha sertleşebilir maç.
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:17
Hakem kontrolünü kaybetti iyice. Çok çok daha sertleşebilir maç.
Ktılıyorum kırmızı kart çıkar bu maçta eğer hakem verebilirse..
LadroN
22.Ağustos.2010, 23:18
Asın şu frikiği.
Clayman
22.Ağustos.2010, 23:19
Ktılıyorum kırmızı kart çıkar bu maçta eğer hakem verebilirse..
Az önce yanlış görmediysem futbolcularımızdan biri Volkan'ı adeta tekmeledi yerde. Bunlar tamamen zincirleme. Volkan atılsaydı bunlar olmayacaktı.
Bu arada Arda'nın müthiş frikiğini Ivankov çıkardı.
LadroN
22.Ağustos.2010, 23:20
Yat İvankov yat.Volkan topu tut.Sercan yavaş çık.Bursa şampiyon ol.
Clayman
22.Ağustos.2010, 23:20
Elano girdi Barış çıktı. Ofansif bir hamle, umarım faydasını görürüz.
Corpus
22.Ağustos.2010, 23:22
Vurun be kardeşim bir kişinin de ayağı düzgün olsun
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 23:23
Ozan girdi Batalla çıktı. . .
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:24
Fm de delirdiğmiz maçlar gibi oluyor maç..
barahir
22.Ağustos.2010, 23:26
Öyle diyosunuz da bursa sizden daha net pozisyonları kaçırıyo 10 dakkadır..
Crocodile1963
Ozan'dan iyi bir maç bekliyordum ancak onun işini Volkan yapıyor. . .
Clayman
Elano hiç beklemediğim kadar hırslı. Hayret :)
Corpus
22.Ağustos.2010, 23:27
Öyle diyosunuz da bursa sizden daha net pozisyonları kaçırıyo 10 dakkadır..
Total oynayan her takım pozisyon verecektir. Ancak kaliteden dolayı biz biraz daha fazla veriyoruz. Bizim girdiğimiz pozisyonlarla onlarınki karşılaştırılamaz bile.
Crocodile1963
Neler kaçmaya başladı . . .
metaLwrath
son 1 dk'da 3 faul oldu..
Revolution
22.Ağustos.2010, 23:28
Takım inanılmaz yürekli. Böyle oynasınlar canımı yesinler tek kelime laf edemem. Kaybedelerse de canları sağolsun ama birşey var ki bugün top bizi sevmiyor arkadaş.
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:28
Hakemin bir yanlış kararı nelere mal oldu yazık oyuncuların hırsı sinire dönüştü..
Corpus
22.Ağustos.2010, 23:29
Takım inanılmaz yürekli. Böyle oynasınlar canımı yesinler tek kelime laf edemem. Kaybedelerse de canları sağolsun ama birşey var ki bugün top bizi sevmiyor arkadaş.
son derece katılıyorum.
Bursa ' dan yere yatmayan oyuncu kaldı mı ?
Bu profesyonellik değil çirkeflik olur.
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 23:31
Durup dururken aniden yere yatıyorlar zaten. Yoksa kimsenin gelip birşey yaptığı yok. . .
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 23:31
hakan balta bildiğin dümdüz oyuncu..
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 23:32
Gollll .. .. .
barahir
22.Ağustos.2010, 23:32
Ahanda 2-0 oldu ergic
Bursa bu sezonun da en büyük favorisidir bence trabzonla beraber..
metaLwrath
22.Ağustos.2010, 23:33
2-0 kepazelik. Ufuk ne yapsın peki..
Suicider
Hadi hayırlı olsun tebrikler bursa
Clayman
Topun kimi sevip sevmediği açık. 2-0 oldu yapacak birşey yok.
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:34
Galatasaray olarak böyle goller yemeye alıştık yapacak birşey yok her 2 maçta 1 böyle golelr yiyoruz
Clayman
Bugün bazı şeyler değişecek heralde.
sentugo
Bursa hak etti ama yinede..
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:35
Bursa herşeyi hakediyor canım hakem sağolsun belki volkanı atsa şuan başka şeyler konuşuyor olacaktı yazık oldu..
Clayman
Spiker Steinert'e "Esteyner" dedi :D
Aydin
Bence hakeden değil ama akıllı oynayan kazandı. Tebrikler Bursaspor.
Clayman
22.Ağustos.2010, 23:37
Katılıyorum.
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 23:37
Spiker Steinert'e "Esteyner" dedi :D
Doğrusu öyle kendi röportajında söylemişti. . .
Clayman
22.Ağustos.2010, 23:38
Doğrusu öyle kendi röportajında söylemişti. . .
"Şıtaynert" diye okunduğunu sanıyordum :D 2. bir Cana vakası :D
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 23:39
taraftar Adnan Sezgin istifa diye bağırdı şimdi de Haldun Üstünel diye bağırıyorlar
Corpus
22.Ağustos.2010, 23:40
Saf bir doğru :) Kesinlikle katılıyorum
metaLwrath
Rijkaard maçtan sonra ne diyecek çok merak ediyorum.
Revolution
Durup dururken aniden yere yatıyorlar zaten. Yoksa kimsenin gelip birşey yaptığı yok. . .
Bursaspor o zaman Şampiyonlar Ligi'nde ayağa kalkamaz.
Crocodile1963
"Şıtaynert" diye okunduğunu sanıyordum :D 2. bir Cana vakası :D
TRT Spikeri Şıtaynert diyor, LigTV Estaynert :)
Clayman
22.Ağustos.2010, 23:41
Bütün gidişatı etkileyen bir hakem ve kaçan pozisyonların damgasını vurduğu maç oldu. Hak edenin değil de topun sevdiği taraf kazandı.
C h A o S
La la la la la la Abdul Kader Keita . Son söz bu !
metaLwrath
6 dk uzatma
3 3 3 3 3 3 3
C h A o S
22.Ağustos.2010, 23:42
H.Balta,Ali Turan,Barış,Mustafa Sarp,Ayhan bu takımın oyuncuları değil.Ve ne yazıkki hepside ilk 11 de oynuyor.Gerçekten yazık.Düştüğümüz hallere bak.
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 23:42
+6 uzatma +Abdul Kader Keita :k::k::k::k:
barahir
22.Ağustos.2010, 23:43
ben kendimi bildim bileli ilk kez galatasarayı bu kadar kalitesiz bi kadroyla görüyorum..
KanaKe
22.Ağustos.2010, 23:43
H.Balta,Ali Turan,Barış,Mustafa Sarp,Ayhan bu takımın oyuncuları değil.Ve ne yazıkki hepside ilk 11 de oynuyor.Gerçekten yazık.Düştüğümüz hallere bak.
takimda onlarin yerine baska adammi var ? rijkaard ne yapsin, yönetim transfer yapsaydi o bölgelere simdi böyle olmazdi.
C h A o S
22.Ağustos.2010, 23:44
takimda onlarin yerine baska adammi var ? rijkaard ne yapsin, yönetim transfer yapsaydi o bölgelere simdi böyle olmazdi.
Rijkard'a laf söyleyen yok zaten.Suç tamamen yönetimin.Kaç aydır eksik bölgelere transder yapmadılar.Birde oturmuş orda maç izliyor ! Utanmaz herifler.Oraya gelen taraftara yazık.
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 23:45
Harry Harry Kewell, Harry Harry Kewell :k::k::k::k:
LeqenDary
22.Ağustos.2010, 23:45
Bu maçın özeti o hakemle ilgili söylenen ve ooo Haldun Üstünel tezahüratıdır .Bir de Keita tabi .
Basiretsizlik ve becerisizlik olunca olmuyor işte .Arda'ya da bu oyun yakışmıyor açıkcası , bu adam hem kaptan hemde takımın 10numarasıysa ekstra birşeyler verecek takıma .Ali Turan'la Balta evlere şenlik zaten .
RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 23:46
ben kendimi bildim bileli ilk kez galatasarayı bu kadar kalitesiz bi kadroyla görüyorum..
Sorun kalitede değil.Ruh yok.Eee sonuçta Takımın başında Ruhsuz bir hoca var :n:
Corpus
22.Ağustos.2010, 23:46
Ledesme - Baptista yerine ayhan-barış oynuyor suç rijkaard da olamaz :)
Crocodile1963
22.Ağustos.2010, 23:47
Ergic'in GS maçlarında bir şanssızlığı var(Bursa'daki maçta mükemmel vuruşu direkten dönmüştü bir önceki maçta altı pastan kaçırmıştı.) ancak bu maçta gol atmasını bekliyorum.
Maç öngörümüz gerçekleşmiş. Şampiyonluk yolunda büyük bir galibiyet aldık. Yalova - Topçular yolcusu kalmasın. . .
Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 23:49
Dicek bisey yok kalitesiz kadro, kötü yöneticilik, isteksiz futbolcular, sanssizlik, sonuc rezalet.
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 23:50
2. gole çok üzüldüm ya... Ufuk bana Aykut'tan daha çok güven verdi inşallah kalıcı olur.
Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 23:50
Bursaspor kazandı gerçekten tebrik ediyorum :icon_smile:
Homer J.S
22.Ağustos.2010, 23:51
Sorun kalitede değil.Ruh yok.Eee sonuçta Takımın başında Ruhsuz bir hoca var :n:
Tabi, takım A kalite.
zemlinskis
22.Ağustos.2010, 23:51
Yazıklar olsun böyle takıma...Allah böyle yönetimi kimsenin başına vermesin.Geçen seneki rüya kadrodan sonra şu takımın haline ne demeli..Ali Turan'lar M.Sarp'lar Ayhan'lara kaldık..Yönetim acilen istifa etmelidir.Bu takımı yönetmeyi haketmiyor ve beceremiyorlar.Rjikaard ın hiçbir suçu yok..Elindeki malzeme bu kadar...
C h A o S
22.Ağustos.2010, 23:52
Arkadaşlar Rijkard'da ne suç var anlamıyorum.Mourinho'da olsa,Wenger'de olsa sahaya bu kadroyu sürer.Elimizde başka oyuncu yok.Bir çok mevkide eksiklikler var.Yönetim kaç aydır yatıyor takımı süründürüyorlar resmen.
Memedov
22.Ağustos.2010, 23:55
Geçen Sezon Ankaragücü takımına Alisamiyen deplasmanında taraftarlar küfür ettiği için saha kapatma veren Federasyon Maç boyunca Bursaspor Takımına Küfür eden Galatasaray takımına ne ceza verecek bakalım çok merak ediyorum.
Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlarda haklı Bursaspor'u 11 kişi yenmek zordur, 10 kişi olsaydı Galatasaray'ın bir şansı olabilirdi. Hakemde o şansı Volkan Şen'e Kırmızı Kart vermeyerek yok etti. Bu Galibiyetle bu sezonda Şampiyonluğun En büyük adaylarından biridir Bursaspor Tebrikler.
Lucas Neill
Yöneticiler bu takima 6 aydir gereken takviyeleri yapmadi sonucuna katlanmak lazim.Haftaya da eskisehirle oynayacagiz zaten maglup olcaz 3 de 0 olcak hayirlisi artik.
M.Scofield
hakan balta, servet, bariş, mustafa, ayhan, ali turan, bu takımdan kesinlikle göndermeli
Varonil
22.Ağustos.2010, 23:56
Bursaspor'u cidden tebrik etmek lazım.Demek ki Süper Kupa yenilgisi bu takımın ayaklarının daha sağlam yere basması için gerekiyormuş.Bursaspor şampiyon görüntüsüne yakışan bir mücadele örneği ortaya koydu.
Galatasaray'ı istekli ama son bölgede oldukça pasif gördüm.Sezon başında bu puan kayıpları çok can sıkacaktır.
Suicider
22.Ağustos.2010, 23:57
Geçen Sezon Ankaragücü takımına Alisamiyen deplasmanında taraftarlar küfür ettiği için saha kapatma veren Federasyon Maç boyunca Bursaspor Takımına Küfür eden Galatasaray takımına ne ceza verecek bakalım çok merak ediyorum.
Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlarda haklı Bursaspor'u 11 kişi yenmek zordur, 10 kişi olsaydı Galatasaray'ın bir şansı olabilirdi. Hakemde o şansı Volkan Şen'e Kırmızı Kart vermeyerek yok etti. Bu Galibiyetle bu sezonda Şampiyonluğun En büyük adaylarından biridir Bursaspor Tebrikler.
Galatasarayı Bu halde 8 kişi olsanızda yenersiniz zaten...Sadece şansımız artacaktı tabiki yenecektik diye birşey söylenemezdi..
izmer96
22.Ağustos.2010, 23:57
son 5 dakka guzel tezahurat vardi , lalalala Abdel Kader Keita , Haldun Ustunel oleey , vede ''Defol git'' Adnan Sezgin !
Clayman
22.Ağustos.2010, 23:58
Arkadaşlar Rijkard'da ne suç var anlamıyorum.Mourinho'da olsa,Wenger'de olsa sahaya bu kadroyu sürer.Elimizde başka oyuncu yok.Bir çok mevkide eksiklikler var.Yönetim kaç aydır yatıyor takımı süründürüyorlar resmen.
Rijkaard'da sorun yok. Bizim istediğimiz bu kadroya uygun, en iyi taktiği yaratabilecek teknik direktörün gelmesi. Yönetim Rijkaard'ın istediği futbolcuları almadığı için adam oturtamadı sistemini. Zaten daha fazla sinirlerinin yıpranmaması için gitmesini istiyorum şahsen. Ha, bir şekilde onun istediği adamlar alınacaksa kesinlikle kalmalı ama alınmayacaksa boşuna vakit ve puan kaybı. Hemen gitsin ve yerine bu kadroya uygun bir teknik adam gelsin.
Memedov
Galatasarayı Bu halde 8 kişi olsanızda yenersiniz zaten...Sadece şansımız artacaktı tabiki yenecektik diye birşey söylenemezdi..
O zaman Bursaspor'un aldığı Galibiyeti Hakeme Yüklemek yersiz. Tebrik Etmeyi Öğrenmek gerekiyor bazen.
Deus Dominus
Psikolojik savaştan galip çıkan takım Bursaspor! :) Şampiyonlar Ligi'nde de buna benzer baskılı oyunlar oynayacağız, güzel bir test oldu. Net bir şekilde hak ettik diyemem ama sonuca gitmeyi bildik, galip geldik. Hem de kupon tuttu :D değmeyin keyfime.
E.Cartman
22.Ağustos.2010, 23:59
Adnan Polat eğer Adnan Sezgin'i gönderirse önümüzdeki 10 yılın seçimlerini kazanır :n::n:
King_91
tamam takım a kalite değil de . mondi - cihan - orhan - song - tomas - ayhan - iliç - saidou - necati - ümit karan - h.şükür 11'iyle ya da buna benzer bi takımla şampiyon olan takımdan da güçsüz değiliz kimse kendini kandırmasın . sadece kalecimiz şu anda daha kötü . ama oynamaya çalıştığımız sistemle kadro yapımızın alakası olmayınca böyle oluyor maalesef . En azından bugun mücadele ettik iyi de oynadık bana kalırsa . son pozisyonları çok ciddiye almıyorum . pozisyonlardan biri gol olsa o pozisyonlar olmayacaktı . şans faktörü de yanımızda değildi . hakem volkan'ı atsa çok farklı olacaktı tabi herşey çünkü her atağı volkan şekillendirdi 2.yarı . onun yokluğu hemen hemen hiç atak yapamayan bir bursa demek olacaktı . zaten topu topu kaç atak var kontrolün tümüyle gittiği 80 sonrası hariç .
rijkaard'dan başka rekor beklerken o tersten rekor kırmaya kalktı sanırım . takımın potansiyelinin göstergesi bu maç bu kadar eksikle bile herkesi yenebilecek güçte oluşu umut verici ama artık kazanmak lazım . haftaya da eskişehir var . onları iyiyken de yenemiyoruz zaten .. allah sonumuzu hayır etsin ..
Ahmet Göktaş
İstifa sesleri var karıştı kulüp , Yıldırım Demirören yeter melodisi ile birine yeter diye bağırıyordular duyamadım tam :icon_biggrin::icon_biggrin: Sezgin gider ama Üstüneli de kimse geri dönecek diye boşuna beklemesin bence :icon_biggrin: Telegol'ü açın Erman&Ahmet ikilisi yiyor Polat ve yönetimini :zuhaha
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 00:00
Ne kadar ayıp Memedov. Sahaya adam atıldığı anda kapatmayan TFF 2 küfürlemi kapatacak. Çok ayıp senin yaptığın, çok...
Lucas Neill
23.Ağustos.2010, 00:00
Beyler hedef 2012 kriterleri fazla yüklenmeyelim Adnan Polata :D
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 00:01
tamam takım a kalite değil de . mondi - cihan - orhan - song - tomas - ayhan - iliç - saidou - necati - ümit karan - h.şükür 11'iyle ya da buna benzer bi takımla şampiyon olan takımdan da güçsüz değiliz kimse kendini kandırmasın . sadece kalecimiz şu anda daha kötü . ama oynamaya çalıştığımız sistemle kadro yapımızın alakası olmayınca böyle oluyor maalesef . En azından bugun mücadele ettik iyi de oynadık bana kalırsa . son pozisyonları çok ciddiye almıyorum . pozisyonlardan biri gol olsa o pozisyonlar olmayacaktı . şans faktörü de yanımızda değildi . hakem volkan'ı atsa çok farklı olacaktı tabi herşey çünkü her atağı volkan şekillendirdi 2.yarı . onun yokluğu hemen hemen hiç atak yapamayan bir bursa demek olacaktı . zaten topu topu kaç atak var kontrolün tümüyle gittiği 80 sonrası hariç .
rijkaard'dan başka rekor beklerken o tersten rekor kırmaya kalktı sanırım . takımın potansiyelinin göstergesi bu maç bu kadar eksikle bile herkesi yenebilecek güçte oluşu umut verici ama artık kazanmak lazım . haftaya da eskişehir var . onları iyiyken de yenemiyoruz zaten .. allah sonumuzu hayır etsin ..
tamamda o dönemle bu dönem arasındaki lig kalitesi arasında o kadar büyük fark var ki
King_91
ayrıca ali turan bu takımın oyuncusu falan değil . hatta oyuncu bile olduğundan şüpheliyim en azından sağ bek için . serkan kurtuluş bu kadar mı kötü antrenmanlarda da şu ali'nin yerine oynayamıyor ?
LeqenDary
Adnan Polat eğer Adnan Sezgin'i gönderirse önümüzdeki 10 yılın seçimlerini kazanır :n::n:
Önce kendisi gitsin .Tamam Adnan Sezgin Haldun Üstünelle karşılaştırılamaz ama o da emir kulu .Haldun Üstünel tabiki çok daha ikna ediciydi ama emir verenlerin gitmesi lazım öncelikle .
Crocodile1963
23.Ağustos.2010, 00:02
Bursaspor bu galibiyetiyle şampiyonluğuna bir imza çekmiştir. R.Dilmen
King_91
23.Ağustos.2010, 00:03
tamamda o dönemle bu dönem arasındaki lig kalitesi arasında o kadar büyük fark var ki
ligin kalitesinin artışının bizim kalite artışımızdan fazla olduğuna inanmıyorum ben .
Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 00:03
Luce gelip bu sezon GS'yi şampiyon bile yapar bu kadar umudu kesmemek lazım. Lucescu Galatasarayın bu sezon için tek kurtuluş yoludur herşey için geç olmadan.
C h A o S
23.Ağustos.2010, 00:04
Az önce bu sinirle bile bi taraftar beni güldürdü.Telegolde az önce"Ali Turan'ı 6 ay beklediler.130kiloyum benide beklerler mi 6 ay.90 dakka koşup dururum" gibi bir şey dedi :D
Deus Dominus
23.Ağustos.2010, 00:05
Öyle kolay olmuyor t.d. göndermek getirmek Ahmet. Her avrupa liginde sezon başlıyor, başladı. Hadi Rijkaard gitti diyelim, şu an bir takımın başında olan başka bir teknik direktörü getirmek kolay değil.
Ahmet Göktaş
Az önce bu sinirle bile bi taraftar beni güldürdü.Telegolde az önce"Ali Turan'ı 6 ay beklediler.130kiloyum benide beklerler mi 6 ay.90 dakka koşup dururum" gibi bir şey dedi :D
Aynen bende gördüm beklesinler beni diyo Erman kahkaha attı :)
@Deus Dominicuos
Evet orası da var tabii. Luce diyorum da onu Shaktardan hele şu saatten sonra almak çok zor. Keşke biraz öngörüsü kuvvetli olan yönetici olsaydı GS'de Üstünelden başka da, bu sezon böyle olacağını tahmin edip erken davranılsaydı Luce için.
LeqenDary
Belki de verecek bu konudan çıkıpta ortalığı karıştırmanın manası yok .Hatta 15 maç versinler taraftarsız oynayalım ama şu konular yersiz .Bunu konuştuğunuz kadar hakemi konuşun , aynı pozisyonu biz yapsaydık hep 3 büyükleri destekliyorlardan başlardınız .
RiG0BeRT
23.Ağustos.2010, 00:06
Tabi, takım A kalite.
Takım A kalite değil ama oynadığımız takımların hiç biride Galatasaray'dan daha iyi değil.
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 00:06
Önce kendisi gitsin .Tamam Adnan Sezgin Haldun Üstünelle karşılaştırılamaz ama o da emir kulu .Haldun Üstünel tabiki çok daha ikna ediciydi ama emir verenlerin gitmesi lazım öncelikle .
Adnan Sezgin transferde tek yetkili, Polat'a Misimoviç'i aldım ama belirlediğimizden 1M€ fazla vericez dedi de Adnan Polat mı izin vermedi :D:D sanmıyorum öyle bi şey olduğunu yoksa geçen sezon da olmazdı böyle transferler 1 sezonda insan bu kadar fazla değişmez ya :D
Hugo
23.Ağustos.2010, 00:07
Bursaspor bu galibiyetiyle şampiyonluğuna bir imza çekmiştir. R.Dilmen
Haha Klasik Rıdvan Dilmen! En büyük skor yorumcusudur Türkiye'deki.
Son 2 hafta kala fener kesin şampiyon diyen de kendisiydi. Başka bir ihtimal de yoktu yani..
Bu hafta daha iyi oynadık ama çok gol kaçırdık. Bu maç için kimseyi suçlayamayacağım.
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 00:08
Belki de verecek bu konudan çıkıpta ortalığı karıştırmanın manası yok .Hatta 15 maç versinler taraftarsız oynayalım ama şu konular yersiz .Bunu konuştuğunuz kadar hakemi konuşun , aynı pozisyonu biz yapsaydık hep 3 büyükleri destekliyorlardan başlardınız .
Pardonda maçla ilgili yorum yapmış. 90 dakika küfürlerden rahatsız olmayan yoktur herhalde.
Ahmet Göktaş
Erman Toroğlu : GSnin tüm futbolcuları balayında şuan.Hatta balayında bile biraz çalışırsın hanıma falan GS onu da yapmıyor. :) Yok artık Erman yine coştu :)
izmer96
Su anda Volkan konusuyor canli Lig Tv de , takimi 10 kisi biraktigimi zannetigim icin pismanlik duydum diyor o yuzden oyle bir tepki verdim diyor , adam bile kirmizi diyor ama Basiretsiz hakem veremedi saglik olsun macin sonucunu etki eden bir karar oldu ama bu Galatasaray'in cok kotu oynadigi gercegini degistirmez
Varonil
23.Ağustos.2010, 00:09
Yanlış birşey söylememiş Rıdvan Dilmen.
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 00:10
Erman Toroğlu : GSnin tüm futbolcuları balayında şuan.Hatta balayında bile biraz çalışırsın hanıma falan GS onu da yapmıyor. :) Yok artık Erman yine coştu :)
Erman the King :zuhaha:zuhaha
LeqenDary
Adnan Sezgin transferde tek yetkili, Polat'a Misimoviç'i aldım ama belirlediğimizden 1M€ fazla vericez dedi de Adnan Polat mı izin vermedi :D:D sanmıyorum öyle bi şey olduğunu yoksa geçen sezon da olmazdı böyle transferler 1 sezonda insan bu kadar fazla değişmez ya :D
Adamın girişken olup olmadığı etkiler .Haldun Üstünel cin gibiydi çok iyi pazarlık yapıyordu .Zaten bu sene transfer bütçesini kısıcağız diyordu Adnan Polat , bu yüzden gecikti .Bunda suç Adnan Polat ve ekibinindir kimse kusura bakmasın .
Memedov
Hakem'e yükleneceğinize takımınızın oynadığı oyuna bakın ilk baş. İkinci yarıda Galatasaray'ın maçı çevirme adına tek bir pozisyonu yok.
Hakem'i konuşurken 2. yarının başlarında Ayhan'ın Batalla'nın bileğine kasti olarak vurmasına rağmen ikinci sarı kartı gösterip Ayhan'ı oyundan atma cesaretinin olmamasını da konuşun.;)
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 00:11
Adamın girişken olup olmadığı etkiler .Haldun Üstünel cin gibiydi çok iyi pazarlık yapıyordu .Zaten bu sene transfer bütçesini kısıcağız diyordu Adnan Polat , bu yüzden gecikti .Bunda suç Adnan Polat ve ekibinindir kimse kusura bakmasın .
bu cümlesini hatırlamıyorum Polat'ın o zaman sözümü geri alırım ben :)
ama keşke Haldun gitmeseydi ya en azından City'den Ireland'ı alırdık hatta Robinho'yu bile alırdık :zuhaha:zuhaha
Hugo
23.Ağustos.2010, 00:12
Hakem'e yükleneceğinize takımınızın oynadığı oyuna bakın ilk baş. İkinci yarıda Galatasaray'ın maçı çevirme adına tek bir pozisyonu yok.
Hakem'i konuşurken 2. yarının başlarında Ayhan'ın Batalla'nın bileğine kasti olarak vurmasına rağmen ikinci sarı kartı gösterip Ayhan'ı oyundan atma cesaretinin olmamasını da konuşun.;)
Volkan'ı atamayınca Ayhan'ı da atamadı. Bunu bağdaştıramayacak ne var?
LeqenDary
23.Ağustos.2010, 00:13
Pardonda maçla ilgili yorum yapmış. 90 dakika küfürlerden rahatsız olmayan yoktur herhalde.
90 dakika mı ? Biz mi sağır mıyız yahu ? Maçın başında birde belki sonunda edildi , sonundakini de fazla duymadım .Biz küfür ettiysek Bursa alasını etti maçın sonlarında biraz tarafsız bakın .
Suicider
Tabiki konuşuruz evet oda kırmızıydı ama hakem volkandan başladı ve bir zincir oalrak hatalar devam etti önemli olan ilk ne yaptığıdır çünkü ondan sonra herşey bambaşka oalbilirdi hakem İKİ taraf adına da tamamen kötü bir maç yönetmiştir bunu sizde kabul ediyorsunuz bizde..
Ahmet Göktaş
Şu Adnan Sezgin neden bu kadar tutuluyor yönetim içinde cidden merak ediyorum. İnamoto zamanlarını hatırlıyorum da tekrar aynı şeyler aynı kişi döneminde yaşanınca artık ben iyi niyetli bakamıyorum bu Adnan Sezgin için.
Bu arada GS taraftarı çok ayıp etmiş çık çık çık , 17 takım taraftarının da küfür etmediği bir ligde ettikleri 10 dakikalık küfür çok ayıp çokkk.
LeqenDary
23.Ağustos.2010, 00:14
bu cümlesini hatırlamıyorum Polat'ın o zaman sözümü geri alırım ben :)
ama keşke Haldun gitmeseydi ya en azından City'den Ireland'ı alırdık hatta Robinho'yu bile alırdık :zuhaha:zuhaha
2012 muhabbettinden o cümle .Avrupa Ligleri olayları katılamayacakmış borçlu olan galiba .
Börk
23.Ağustos.2010, 00:15
Eline topu alıp atılacağını kabul eden bir oyuncunu hakem tarafından atılmadığı , lig maçları için yüksek bir mevla ödediğimiz , anadolu kulüplerinin sponsor dahi bulamadığı , her sene ivankov'un 20.dakikadan itibaren oyunu soğutma çabalarının olduğu bir ligdeyiz biz.Futbol zevkinin olmadığı bir ligdeyiz.
90 dakika küfür yoktu sahada izleyenler başka maçı izlemiş herhalde : ) . Son dakikalara doğru " Abdul Kader KEİTA" tezahüratları çok hoşuma gitti.Her gün başka bir ders alıyoruz . Tebrik ederim Bursaspor'u.Başta hakemi , sonra da İvankov'u.Primi hak etti İvankov : )
Deus Dominus
23.Ağustos.2010, 00:15
Volkan'ın ilk kartı gördüğü pozisyonun bir benzeri en az 5-6 pozisyon vardı maçta, onlarda da kart çıkmadı? hakemde kendi aklınca Volkan'a ikinci sarı kartı göstermeyerek dengeyi kurdu. Tek taraflı maç yönetmedi yani, Bursaspor'u kayıran yok merak etmeyin...hakemin kendi kabiliyetsizliği.
Revolution
23.Ağustos.2010, 00:17
Kimse oynadığımız futbola toz kondurmamazlık laf etmiyor. Golü hakem yüzünden yemediğimizi herkes biliyor. Hakemin yüklenilmeyecek bir tarafı yok ama saldırmadan önce 1 kez daha düşünsen iyi edersin bunun için :)
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 00:19
2012 muhabbettinden o cümle .Avrupa Ligleri olayları katılamayacakmış borçlu olan galiba .
Giderleri gelirlerinden fazla olan takım :)
Volkan'ın ilk kartı gördüğü pozisyonun bir benzeri en az 5-6 pozisyon vardı maçta, onlarda da kart çıkmadı? hakemde kendi aklınca Volkan'a ikinci sarı kartı göstermeyerek dengeyi kurdu. Tek taraflı maç yönetmedi yani, Bursaspor'u kayıran yok merak etmeyin...hakemin kendi kabiliyetsizliği.
zaten hakem 2 taraf adına da kötü maç yönetti ama maçın kırılma anı o pozisyondu, o pozisyon olmasa bizim oyuncular bu kadar gerilmeyecekti sizinkilere sert girmeyecekti sonra onlarda gerilmeyecekti vs :D
Börk
23.Ağustos.2010, 00:22
Bakıyorum da baya sevinen olmuş Galatasaray'ın yenilmesine : ) .
90 dakika küfür eden ? pis taraftarımıza teşekkür edelim,eğer ettilerse.
Hak eden kazandı bir nevi,keşke Volkan Şen atılıp kazansaydı da Bursaspor en azından savunacak bir şeyimiz olmazdı : )