View Full Version : Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]
Homer J.S
18.Ağustos.2010, 17:09
http://img805.imageshack.us/img805/2107/tsfb.png
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçlarından sonra kalkacaktır.
Trabzonspor
20.Ağustos.2010, 13:40
Zorbirmaçtan sonra yine zorlu bir maç bizibekliyor.Takımın fizik gücü yerinde ama bu maçlar büyükmaçlar ne olacağı belli olmaz ama ben takımıma güveniyorum.Teo Fener'e de atacak :D
anil luque
20.Ağustos.2010, 13:45
Trabzonspor alır görüşündeyim , henüz sezon başı olmasına rağmen iyi bir form grafiği tutturdular..
LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 15:48
Fenerbahçe geçen senenin intikamı için çıkacaktır sahaya ancak Trabzonspor ise taraftarı önünde geçen seneki olayı tekrarlamak isteyecektir. Trabzonspor galibiyete yakın taraf.
SAİT71
20.Ağustos.2010, 16:19
Ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum. Zor maç olacak.
Clayman
20.Ağustos.2010, 17:40
Dün iki takımı da izledikten sonra Trabzon'un banko kazanacağını düşünüyorum. 2-0 alır Trabzon.
sananes
20.Ağustos.2010, 17:54
Alex'e bağlı herşey.Trabzon bizi çözdü çok koşan kalabalık orta saha hattı yapıp Kaptanın performansını düşürüyorlar buda bizim başarısız olmamıza sebep oluyo.Eğer kaptan biraz kasar,kendini zorlarsa Trabzonun planlarını bozabilir.Yenilmeyeceğimizi düşünuyorum eksiklerimizin dönmesi ile
GodfatheR
20.Ağustos.2010, 18:02
Emre oynamalı !
nannar
20.Ağustos.2010, 18:22
Trabzonspor heyecan yapmazsa çok rahat yener.... Çünkü cidden çok sağlam oyun oynuyorlar şu anda. Eğer 1 yenilgi ya da puan kaybından sonra psikolojik anlamda yıkım falan olmaz da sinirlerine hakim olurlarsa ilk 2'nin en büyük adayı zaten Trabzonspor bence. Fenerbahçe'nin Avni Aker'den puan alması zor görünüyor....
Ahmet Göktaş
20.Ağustos.2010, 22:25
Ligin en formda en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olan Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.
MeMo
20.Ağustos.2010, 22:29
Trabzon formda da olsa Fenerbahçe Fenerbahçe'dir en son böyle küçümsendiğimizde neler olmuştu hatırlarsınız.1-0 alırız Niang'dan gol bekliyorum.
nannar
20.Ağustos.2010, 22:40
küçümseme yok :) Trabzon formda diyoruz sadece.
MeMo
20.Ağustos.2010, 22:41
küçümseme yok :) Trabzon formda diyoruz sadece.
Aslında bu küçümseme kötü bir şey değil yani haklı da.Ama %100 Trabzon kazanır demek bana biraz abes geldi bilmem katılır mısınız.Çünkü daha önce bu tip durumlarda çok insanı şaşırttı butakım.
Universal
20.Ağustos.2010, 22:48
Liverpool önünden gelen bir Trabzon Fenerbahçe'ye karşı bir güç sergileyemez.
Bekq
20.Ağustos.2010, 22:51
Golsüz ve zevksiz bir maç olur. 0-0 yada 1-1 falan biter diye düşünüyorum.
Sirius Black
20.Ağustos.2010, 22:54
Fenerbahçe Onur engelini aşamaz, en fazla 1 gol atar, Teofilo bu seneki istikrarını devam ettirir, 2-1 ya da 3-1 Trabzonspor alır.
Revolution
20.Ağustos.2010, 23:32
2-1 Trabzon'un alacağını tahmin ediyorum. Niang gol bulabilir. Umut'un gol atacağını düşünüyorum :)
nannar
20.Ağustos.2010, 23:46
2 takım da yorgun dönüyor avrupadan :) trabzon liverpool ile oynadı da sanki fb dinlendi mi? ikisi de yorgun fakat orta alandaki selçuk-colman ve ceyhun üçlüsü daha dirençli kılıyor Trabzonspor'u. İyi olan ve hak eden kazansın.hakem hatalarıyla akılda kalan bir maç olmaması dileğiyle...
Clayman
20.Ağustos.2010, 23:51
2 takım da yorgun dönüyor avrupadan :) trabzon liverpool ile oynadı da sanki fb dinlendi mi? ikisi de yorgun fakat orta alandaki selçuk-colman ve ceyhun üçlüsü daha dirençli kılıyor Trabzonspor'u. İyi olan ve hak eden kazansın.hakem hatalarıyla akılda kalan bir maç olmaması dileğiyle...
Katılıyorum. Buna ek olarak Trabzonun kalesinde Onur var.
MeMo
20.Ağustos.2010, 23:52
Bizim kalemizde de milli kaleci var heralde.Formda olunca neler yaptığı ortada.
Clayman
21.Ağustos.2010, 00:21
Bizim kalemizde de milli kaleci var heralde.Formda olunca neler yaptığı ortada.
Ona bir itirazım yok. Peki sen Volkan'ın şuan formda olduğuna inanıyor musun ? Ya da şöyle sorayım. Onur mu daha hazır Volkan mı ?
Bekq
21.Ağustos.2010, 00:53
Ona bir itirazım yok. Peki sen Volkan'ın şuan formda olduğuna inanıyor musun ? Ya da şöyle sorayım. Onur mu daha hazır Volkan mı ?
Volkan'la Onur'u kıyaslayamazsın. Onur'un oynadığı resmi maç kadar Volkan'ın çıktığı milli maç vardır. Ayrıca Türkiye'nin 1 numaralı kalecisi Volkan'dır. Onur'la Volkan'ı kıyaslamak için en az 2-3 sene geçmesi lazım.
MeMo
21.Ağustos.2010, 00:55
Volkan.Young boys maçından beri formda sırf forma renginden dolayı bunu görmemezlikten geliyorsun.
GodfatheR
21.Ağustos.2010, 00:57
Bizi karamürsel sepeti sananlar P.tesi günü fena çuvallayacak ;)
Clayman
21.Ağustos.2010, 01:01
Volkan.Young boys maçından beri formda sırf forma renginden dolayı bunu görmemezlikten geliyorsun.
Fenerbahçe Young Boys maçından sonra 2 maç yaptı. Birini kazandı ki o maçta Volkan'a top dahi gelmedi. Öteki maçta da yenildi. Bu şekilde formda olduğunu nasıl anladın 2 maçta ?
tarikko
21.Ağustos.2010, 01:02
Onemli bir sorun olmazsa tam kadro cikacagiz bu maca.Emre ve Dia'da yetisecektir diye dusunuyoum.Bu maca yazacagim iki 11'den biri ile cikar heralde Aykut Hoca.
1.
Volkan
Gökhan - Lugano - İlhan - Santos
Mehmet - Cristian - Emre - Stoch
Alex
Niang
2.
Volkan
Gökhan - Lugano - Bilica - Santos
Mehmet - Selcuk - Emre - Stoch
Alex
Niang
Belkide Dia'yi oynatip daha degisik bir kadro ile cikabilir.Ama ben yine Mehmet ile baslayacagini dusunuyorum.
Maca gelince isimiz gercekten cok zor.Ama biz bu maclarin takimiyiz.Zorlaniriz ama kazaniriz bence.Niang gol atacaktir bu macta :) Oyle hissediyorum..
MeMo
21.Ağustos.2010, 01:03
Fenerbahçe Young Boys maçından sonra 2 maç yaptı. Birini kazandı ki o maçta Volkan'a top dahi gelmedi. Öteki maçta da yenildi. Bu şekilde formda olduğunu nasıl anladın 2 maçta ?
Young Boys maçlarını da saymıştım anlatamadım heralde.2 maçta 3 gol yememize rağmen çok iyi oynamıştı Volkan.
izmer96
21.Ağustos.2010, 02:08
Yahu bakiyorumda bazi arkadaslar istiyorki hic yorum yapilmasin FB basligina herhalde , hep denilsinki FB yener , zorlanmaz
Mac hakkindaki yorumum golsuz bir beraberlik olur diyorum , FB kotu bir donemden geciyor olabilir ama ligde garip oyniyan bir takim Fenerbahce bu tip maclarda ''favori'' olarak gorulmediginde cok rahat galibiyetler alabiliyor , ote yandan Trabzonspor da tam bir takim goruntusu ciziyor , cok iyi kadrolari var bu macda bu sezon lig de nasil bir tavir sergileyeceklerine dair ipculari olucakdir , sampiyonluga oyniyan bir takimmi yoksa ilk 4 e oyniyan bir takimmi
EreN
21.Ağustos.2010, 02:12
İki tarafında kadro yapılarına baktığımız zaman birbirine çok ters gelebilecek yönlere sahip. Fiziksel mücadelenin ön planda olmasını bekliyorum daha çok, fiziksel derken birebir tekme tokat değil, tamamen kondüsyonal gücün kazanacağı bir maç olacaktır. Fenerbahçe'nin rahatlıkla kazanabileceğim maçlar olmuyor genelde TS maçları. Her sonuca açık olabilecek bir maç gibi görünse de ben 2 farklı fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
RaSenGan
21.Ağustos.2010, 02:33
Gollü bir beraberlik bekliyorum maçtan.Ama iki takımdan birisi kazanacak olursa bu takım Fenerbahçe olur.
Memedov
21.Ağustos.2010, 02:38
Fenerbahçe bu tip maçları kazanan bir takım, tabii son hafta olmadığı müddetçe. :D
TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2010, 02:41
Fenerbahçe'nin çok iyi durumda olduğunu söyleyemeyiz. Antalyaspor galibiyetine rağmen Avrupa maçları nedeniyle sezona iyi başlayamadık. Trabzonspor ise bizim aksimize sezona Süper kupayla giriş yaptı ve Liverpool maçında da iyi bir direniş sergiledi. Bunlara rağmen sonuçta bu maç büyük bir maç ve Fenerbahçe Türkiye Liginde büyük maçlarda nası oynaması gerektiğini çok iyi biliyor ve bu maçta galibiyet bekliyorum.
Tarık'ın yaptığı 2. kadro bana göre Aykut hocanın çıkarabileceği en iyi kadrodur.
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 09:29
Fenerbahçe'nin kalesinde de Volkan var. Kaleyi boş bırakmıyoruz.
Volkan'ın sürekli bir formu var. Bazen manyak manyak goller yesede güzel bir performans sergiliyor. Ve Volkan o maçlara sakat çıktı. İlk Young Boys maçında sakatlanmıştı.
Lim10
21.Ağustos.2010, 09:41
Umarım yabancı kontenjanından dolayı stoperde İlhan yada orta sahada Cristian ile başlama hatası yapmaz Aykut hoca.Ve artık şu değişimi yavaştan görmemiz gerektiğini düşünüyorum.Bu maçta Özer'in 11 başlaması durumunda orta saha direncimizin daha fazla olacağından dolayı, bir bakıma kuvvetli olan Ts orta sahasına daha rahat karşılık verebiliriz diye düşünüyorum.İki takımda zor Avrupa maçları oynadı ve henüz sezon başı olduğunu düşünürsek, bana beraberlik daha yüksek bir olasılık gibi geliyor.Ts'nin savunmayı nispeten önde kuracağını düşünürsek, Niang bu maçta ilk golünü atabilir.
Varonil
21.Ağustos.2010, 13:07
Egemen ve Glowacki gibi 2 stoper tam Niang'ın işine gelecek türden.Bu maç,Niang'ın maçı olur,2-0 veya 2-1 kazanırız ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2010, 15:37
Trabzonspor ve Teofilo sezona çok iyi başladı. Trabzonspor'un 2-0 yada 2-1 kazanacağını düşünüyorum. Teofilo yine gol atabilir.
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 15:42
Teofilo etkili olacak diyenlerin aksine karşı bir görüşteyim. Teofilo sezona güzel bir giriş yaptı ve bayabi golle buluştu ama hiç birinde özel bir çabası yok. Ya Umut attırdı yada başkası. Fenerbahçe defansı ise Umut ve Teofilo'yu marke edeceğini düşünüyorum. Lugano tek başına birini belkide ikisini marke bile edebilir. Ve Fenerbahçe ilk skoru bulursa Teofilo'nun hiç gol atma şansı olmaz çünkü Fenerbahçe skor olarak öndeyken çok güzel takım savunması yapabiliyor. 3 sonuçlu bir maç.
Bordo61Mavi
21.Ağustos.2010, 18:12
Lugano umutla teo yu tek basinami tutacakmis :D:D:D
Lugano daha gecen sene Umutun tr ligindeki en zor marke ettigi futbolcu dedi :)
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 18:19
Lugano umutla teo yu tek basinami tutacakmis :D:D:D
Lugano daha gecen sene Umutun tr ligindeki en zor marke ettigi futbolcu dedi :)
Diğer takımlara karşı oynadığı defanslar kat ve kat daha iyi bir oyuncu. İkisi bir arada zor olur ama zaten Umut'u marke ettikten sonra Teofilo birşey yapamıyorki.
SAİT71
21.Ağustos.2010, 18:19
Lugano Teofilo'yu tutarsa yeter Umutuda Volkan tutar :D
Bordo61Mavi
21.Ağustos.2010, 18:31
Diğer takımlara karşı oynadığı defanslar kat ve kat daha iyi bir oyuncu. İkisi bir arada zor olur ama zaten Umut'u marke ettikten sonra Teofilo birşey yapamıyorki.
Zaten umut teo la beraber kolombiyadada oynuyordu ondan teo orda cok gol atti :) Bursa macinda umut oynadimi ? Skor kac kacti ? Golleri kim atti ?
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 18:33
Zaten umut teo la beraber kolombiyadada oynuyordu ondan teo orda cok gol atti :) Bursa macinda umut oynadimi ? Skor kac kacti ? Golleri kim atti ?
Ankaragücü maçında da Teofilo'nun yanında ben oynamıştım.
Bordo61Mavi
21.Ağustos.2010, 18:42
AMA bi karar ver :D sen bisey yapamiyor diyorsun teo kendi basina sonra ankaragucu maci diyorsun :):) bursayi adamdan saymiyormusun
Zekirdek
21.Ağustos.2010, 18:44
AMA bi karar ver :D sen bisey yapamiyor diyorsun teo kendi basina sonra ankaragucu maci diyorsun :):) bursayi adamdan saymiyormusun
Teofilo aldı demiyorum. Umut girdi ve oyun değişti diyorum. Bursa o maç inanılmaz kötüydü ve maçı kaldıramadı. Orada mesajı yanlış anlama sebebi olarak bir kelimeyi yazmayı unutmuşum. Pardon.
sakary Ali
21.Ağustos.2010, 20:34
Trabzonspor sezona muhteşem başladı.Bence şuanda ligin en formda takımları.Kalede Onur çok güven veriyor ileride Teofilo golleri bulmaya başladı.Yattara iyileşti.
Fenerbahçe ise Paok maçında bana göre kötü bir sonuç aldı turu geçmeside çok zor bence.Moralsiz diyebiliriz Fenerbahçe için.
Gönlüm Trabzonspor'dan yana.
Deus Dominus
21.Ağustos.2010, 20:46
Mücadelenin üst seviyede olacağı bir karşılaşma bekliyorum. Trabzonspor daha ağır basan taraf benim gözümde. Sebepleri şu anda en oturmuş Türk takımı olmaları, Şenol Güneş faktörü, iç saha avantajı. Bir avantajda Fenerbahçe'nin PAOK karşılaşmasının olması. Fenerbahçe kazanmak zorunda olduğu bir karşılaşmaya çıkacak hafta içi, Trabzonspor ise prestij mücadelesi verecek bir bakıma. Kazansa da kaybetse de sonuç onlar için hüsran olmayacaktır.
Raten
22.Ağustos.2010, 03:27
Orta sahanın direncini mutlaka artırmalıyız.Emre-Cristian, Emre-Selçuk ikilileri sıkıntı yaratacak.Emre oynayamaz veya iyi performans gösteremezse işimiz çok zor.Ben yine de Emre'nin iyileşip iyi performans sergileyeceğini ve Niang'ın ilk 11de başlayacağını varsayarak zor da olsa kazanırız diyorum.
nekop
22.Ağustos.2010, 03:47
Geçen hafta 2 gol atmış bir Semih varken herkesteki bu Niang aşkını çözemiyorum.
DisCo
22.Ağustos.2010, 03:53
Adım Semih değil Smith olsaydı diye boşuna demedi.
Raten
22.Ağustos.2010, 03:57
Niang daha seri ve hareketli bir oyuncu.Trabzonspor'a karşı Semih'ten daha faydalı olacaktır.
DenizlispoR
22.Ağustos.2010, 04:12
Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum , PAOK maçı yüzünden moralsiz olan Fenerbahçe'nin Teofilo'yu tutmakta zorluk çekeceğini düşünüyorum .
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2010, 04:19
Eğer oynarsa Fenerbahçe'ye en büyük sıkıntıyı Umut çıkarır. Her ne kadar beğenilmese de ülkemizde rakip defansı en çok hırpalayan oyuncuların başında geliyor.
GeorgeWeah
22.Ağustos.2010, 04:32
Sakat maç. Favori yok. Fenerbahçe çok kötü oynayıp ezilebilir de çok iyi oynayıp da rahat bir galibiyet de alabilir.
deniz.91
22.Ağustos.2010, 12:27
Trabzonu bir adım önde görüyorum.Takım olarak daha formda.Ningın performansı önemli sonuç için
sananes
22.Ağustos.2010, 12:53
adalet açısından Aykut hoca Niang'ı değil Semih'i oynatmalı bunun dışında Umut oynarsa trabzonda zorlanırız belki girdiğinde atmakta zorlanıyo pozisyonları ama çok yırtıcı bi oyuncu dağıtıyo savunmamızı.Orta sahada Alex oynamamalı bu maç en azından direk başlamamalı bi çıkıp bakalım rakibi tartalım orta sahayı vermeyelim onlara gerekirse ikinci yarı girer oyuna
World Hollow o1
22.Ağustos.2010, 13:34
Semih bu maç kafayla gol atabilir.. :)
Since-1907
22.Ağustos.2010, 14:23
Volkan Demirel çok büyük olasılıkla forma giyemeyecekmiş maçta.
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2010, 15:12
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçemizin 21 kişilik maç kodrosunda şu oyuncular yer almaktadır:
Mert, Ertuğrul, Alper, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Bekir, İlhan Eker, Andre Santos, Okan, Caner, Selçuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer, Alex, Semih, Niang ve Stoch
Fenerbahce.org
Volkan, Dia, Kazım ve Gökhan Ünal yok.
MeMo
22.Ağustos.2010, 15:14
Mert hazırlık maçlarında iyi bir performans sergilemişti,potansiyeli var.Ama bu maça ne kadar hazır,kaldırabilir mi orası soru işareti.
Sekopej
22.Ağustos.2010, 15:23
Volkan PAOK maçında oynayabilecek duruma gelecekse bu maçta oynamasa da sorun değil, bu maçın telafisi var çünkü.
Mert geçen hafta ilk defa ligde forma giymişti, şimdi ilk defa ilk 11'de başlayacak, hayırlısı.
bySilver
22.Ağustos.2010, 16:58
Fenerbahçe, Trabzonspor maçı kadrosundan Volkan Demirel'i çıkardı. Sakatlığı dolayısıyla daha önce de oynaması beklenmeyen ancak PAOK maçında sahada olan milli kalecinin Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.
fanatik
nannar
22.Ağustos.2010, 17:02
Teofilo etkili olacak diyenlerin aksine karşı bir görüşteyim. Teofilo sezona güzel bir giriş yaptı ve bayabi golle buluştu ama hiç birinde özel bir çabası yok. Ya Umut attırdı yada başkası. Fenerbahçe defansı ise Umut ve Teofilo'yu marke edeceğini düşünüyorum. Lugano tek başına birini belkide ikisini marke bile edebilir. Ve Fenerbahçe ilk skoru bulursa Teofilo'nun hiç gol atma şansı olmaz çünkü Fenerbahçe skor olarak öndeyken çok güzel takım savunması yapabiliyor. 3 sonuçlu bir maç.
Dünyada böyle bir oyuncu yok :n: varsa bile bunu size kaptırmazlar :p
GodfatheR
22.Ağustos.2010, 17:57
Bilica-Lugano ilk 11 de yer alırsa Trabzon'da gol yemeyiz.
Varonil
22.Ağustos.2010, 17:59
Mert ilk 11'de başlayacak demek.Onun adına çok iyi bir şans olacak bu maç.Genk ve Antalya maçlarında iyi izlenimler vermişti.Bakalım bu maçta nasıl bir performans sergileyecek.
eGowiCh
22.Ağustos.2010, 19:05
Mert kalede, yedek kaleci ise Ertuğrul.
Muhtemel onbir: Mert, Gökhan-Lugano-Bilica-A.Santos, M.Topuz-Cristian-Emre-Stoch, Alex, Semih
Issiar Dia kadroda yok, Niang yedek.
SAİT71
22.Ağustos.2010, 19:12
Bu kadro ile kaybedeceğimizi sanmıyorum. Bir tek kalede sıkıntı yaşayabiliriz o da Mert'in çok maç tecrübesi olmamasından dolayı yoksa Mert Volkan'dan sonraki en iyi kalecimiz.
GodfatheR
22.Ağustos.2010, 19:57
Lig Tv'de Emre yok dediler umarım doğru değildir :/
RaSenGan
22.Ağustos.2010, 20:05
Bu kadro ile kaybedeceğimizi sanmıyorum. Bir tek kalede sıkıntı yaşayabiliriz o da Mert'in çok maç tecrübesi olmamasından dolayı yoksa Mert Volkan'dan sonraki en iyi kalecimiz.
Zaten Volkan'dan sonra ikinci kaleci Mert :) Babacan kiralık gitti.
CeNTeR_TR
22.Ağustos.2010, 22:20
Volkan'ın oynamayacak olması bizim için büyük bir dezavantaj.
Trabzonspor kendi sahasında çok pozisyona girecekdir baskıdan dolayı.Kaleci yönünde büyük sıkıntılar yaşayabiliriz.Eğer yaşamassak beraberlik dahi iyi sonuç olacakdır.Şuanki Trabzonspor takımından.
ozaniel
22.Ağustos.2010, 23:22
Bence Babacan'ın başka bir yedek kaleci bulunmadan gitmesi yanlıştı, Mert'in pek tecrübesi yok, Fenerbahçe savunmasının çok iyi oynaması gerek. Trabzon şu anki form durumuyla bir adım önde.
barahir
22.Ağustos.2010, 23:44
galibiyet beklemiyorum, beraberlik çok iyi sonuç bence..
KanaKe
22.Ağustos.2010, 23:47
yorumum niye silindi ki ? gercekleri söylüyoruz fenerbahceli renkdaslarin hosuna gitmiyor anlasilan trabzona yenilir bu takim ama tek ama cift fark belkide 3-4 tane yerler kadroda eksik cok kaldiki sadece emrenin yoklugunda bile takim zorlanirken 2 as oyuncumuz kadroda yok trabzon biraz yorgun olabilir belki fakat kadro olarak cok güclüler özellikle ofansta alternatifleri bol cok iyi oyunculara sahipler.. niangi sonradan sokacaksa cok büyük yanlis yapar semih trabzon defansi karsisinda cok zorlanir niang gibi hareketli bir adam trabzon defansini zorlayabilir..
tarikko
23.Ağustos.2010, 00:10
Ben Niang'in oynayacagini dusunuyorum.Aykut Hoca PAOK macinin ikinci yari performansindan sonra Niang'i oynatacaktir bence.Hem Trabzon defansina karsi daha etkili olacaktir..
A.FaruK
23.Ağustos.2010, 00:26
Bence Volkan yerine Emre daha büyük kayıp olur oynayamıyacaksa. Gerçi pek bi bilgim yok son durumu hakkında.
eGowiCh
23.Ağustos.2010, 02:57
Alex'in bu maçta oynamaması lazım, güçlü bir rakiple oynayacağız, Alex Trabzonspor defansı ve orta sahası arasında kaybolur. Daha dirençli ve güçlü oyuncular, Niang-Semih ikilisi gibi, bugün sahada olmalı.
Sheriff
23.Ağustos.2010, 02:58
Hiçbirşey olmaz Egemen, Alex'ten bahsediyorsun, ne zor maçlar çıkarmış. Asıl Trabzon maçında bi top atar aradan bi boşta kalır ceza sahasında, maç gelir..
eGowiCh
23.Ağustos.2010, 03:14
Alex Antalyaspor maçındaki gibi rahat alan bulamaz, sıkı markaj altında olur ve alan bırakılmaz. Trabzonspor Ceyhun-Selçuk-Glowacki-Egemen dörtlüsü ve bekleri de katarsak, Alex'i oynatmaz. Üstelik oyuncular çok formda.
Crocodile1963
23.Ağustos.2010, 03:37
Trabzon'un iki farklı galip geleceğine inanan varsa iddaa 1'e 6 oran veriyor. Üstelik tek maç oynama imkanı da var. . .
izmer96
23.Ağustos.2010, 09:29
Cok acikca kimin yendigi hicde umrumda degil , tek dilegim pazartesi aksami isden donup yemegimi yedikten sonra tv karsisinda bana gunun yorgunlugunu unutturucak heyecanlandiricak guzellikde bir mac olmasi
RasAnt
23.Ağustos.2010, 14:24
Umarım kazanırız ancak trabzonun form grafıgı ve kalecileri onur beni düşündürüyor
anil luque
23.Ağustos.2010, 14:25
Byük ihtimallae öyle olacak abi , ben de bütün gün odamda yattıktan sonra salonda güzel bir maç izlemek istiyorum =D
Volkan'ın olmaması Fenerbahçe iiçin bir dezavantaj ama Mert kendini göstermek isteyecektir ve ekstra bir performans sergileyebilir yetenekleri doğrultusunda tabi bu da avantaja dönüştürebilir bu durumu..
Sekopej
23.Ağustos.2010, 14:29
Volkan'ın değil de eğer Emre oynamazsa Emre'nin yokluğunu çok ararız hele ki orta saha yine Selçuk-Baroni şeklinde olursa.
titates1
23.Ağustos.2010, 15:12
emre oynamazsa orda kesinlikle topuz oynamalı
GodfatheR
23.Ağustos.2010, 15:51
2003-2004 sezonunda Kadıköy'de ilk hafta İstanbulspor'dan 3 yemiştik kalede rahmetli Enke vardı. Bir sonraki hafta Avni Aker'e gitmiştik bu sefer kalede Volkan vardı ve Volkan o formayı bir daha bırakmadı. Birinin talihsizliği başkasının şansı olabiliyor, belki de bu gece Mert'in gecesi olabilir.
Emre oynamazsa Aykut Hoca yine Seçuk-Baroni ikilisinde ısrar etmez umarım.
KanaKe
23.Ağustos.2010, 15:53
kalede volkan yoktu recep vardi yanlis hatirliyorsun.
Varonil
23.Ağustos.2010, 15:56
Recep vardı ama söylemeye çalıştığı şey doğru.Engin'in sakatlığında Rüştü,Rüştü'nün sakatlığında da Volkan vitrine çıkmıştı bundan önce Fenerbahçe'de.Belki bu sefer ilk 11'deki yerini alamasa bile arkada Volkan'ın formasını her an alabilecek bir alternatif olsun yeter.
KanaKe
23.Ağustos.2010, 15:58
volkan o güne kadar 3. kaleci konumundaydi 2005 ten sonra oynamaya basladi yaptigi hatalarda o dönem cok göze batiyordu bu yüzden rüstü gidene kadar as kaleci olamadi adam son 3 senedir as kaleci öyle abartilacak performansta sergilemiyor cok cok iyi oynadigi maclarda bile en ufak hatada takimi yakabiliyor.
Varonil
23.Ağustos.2010, 16:01
Volkan bana kalırsa Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasındadır şu anda ;)
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 16:02
Volkan bana kalırsa Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasındadır bence şu anda ;)
Yok artık daha neler.
Hiç olurmu öyle şey (!)
Volkan öylesine bir kaleci işte :0:
Emre'de oynamazsa işimiz çok zor en azından orta sahayı Topuz-Özer ikilisi yapsa bu maçta bari Aykut Hoca.
SAİT71
23.Ağustos.2010, 16:07
Volkan son senelerde GENELE baktığımızda çok iyi bir performans sergiliyor. Bir çok maçta kritik kurtarışlar yapıyor. Hele Avrupa'da süper stoperlerle oynasaydı esamesi daha fazla olurdu. Volkan üstün bir performans gösteriyor F.Bahçe takımına bakınca. En göze batan kare as oyunculardan birisi bence.
KanaKe
23.Ağustos.2010, 16:16
tamam tamam volkan cok iyi kaleci kizmayin siz :) dogrulari söylüyoruz suclu oluyoruz volkan gecen sene lille macinda sahanin en iyi adamiydi degilmi? peki yaptigi hata takimin elenmesine maal olmadi mi ? ya adami daha 2,5 sene evvel isliklayanlar tribündekiler degilmiydi ne olduda volkan en iyi 10 kaleci arasina girebildi 2,5 senede
Varonil
23.Ağustos.2010, 16:28
Hata yapmayan kaleci var mı? Petr Cech Euro 2008'de Türkiye maçında topu elinden kaçırdı ve takımının çeyrek finale gidememesine neden oldu.Peki Çekler Cech'i yerden yere mi vurdular o maçtan sonra?
ozaniel
23.Ağustos.2010, 16:33
Volkan 22 yaşındaki bir kalecinin zihinsel özelliklerine sahip, bu yüzden çok yetenekli olmasına rağmen çok saçma goller yiyebiliyor, günü gününe uymuyor, çok bariz hatalar yapabiliyor. Ondan 8 yaş genç Onur'un zihinsel yönü çok daha gelişmiş. Ama Volkan yine de sırf yeteneğiyle Türkiye'nin 1. kalecisi olabiliyor.
DisCo
23.Ağustos.2010, 16:59
Fenerbahçe'nin oyuncu anlamında yaptığı en iyi şey kaleci çıkarmaktır. Milli takım kalesini çoğunlukla Fenerbahçe kalecileri korumuştur. Belki alt yapıdan defans için ortasaha için oyuncu çıkaramıyorlar ama adamlar kaleci işinden anlıyor.
Bugüne kadar da Volkan yaptığı onca iyi işle beraber yediği hatalı golleriyle gördüğü gereksiz kartlarla jölesiyle derken beğenilse de beğenilmese de Türkiye'nin en iyi kalecisiydi. Bugün devir biraz değişti. Kabul etmek gerekir ki Onur, Volkan'dan iyi bir kalecidir. Tabi ki birisi daha çok forma giydi. Birisi Avrupa'da daha tecrübeli. Ancak Onur daha bunları yapmadan aynı seviyede. Bir de bu tecrübeleri yaşarsa daha iyi yerlere gelir.
Varonil
23.Ağustos.2010, 17:02
Onur'un çıktığı resmi maç sayısı kadar Volkan Milli Takım'da forma giydi.Onur şu anda yetenek,mental ve potansiyel olarak Volkan'dan daha iyi olabileceğinin sinyalini veriyor.Ama en iyi olabilmesi için 1-2 yıl daha gerek diye düşünüyorum.
Clayman
23.Ağustos.2010, 17:04
Hata yapmayan kaleci var mı? Petr Cech Euro 2008'de Türkiye maçında topu elinden kaçırdı ve takımının çeyrek finale gidememesine neden oldu.Peki Çekler Cech'i yerden yere mi vurdular o maçtan sonra?
Ne o maçtan önce ne de o maçtan sonra Cech'ten böyle kritik bir hata görmedim fakat Volkan'ın sayabileceğimiz hataları mevcut. Schalke ve İtalya maçlarından başlayabiliriz :) Ama tabi ki bu Volkan'ın kötü kaleci olduğu anlamına gelmez. Zaten onu kötüleyen de yok. Volkan maç kazandırdığı gibi maç da kaybettiren kalecidir.
Burda anlatmak istediğimizse Onur'un şu genç yaşında Volkan kadar kaliteli olduğu ki uluslararası ilk turnuvası oldu sanırım Avrupa Ligi. Onda da bir dünya devine kalesini kapattı. Trabzonspor'da kaldığı müddetçe takımı Avrupa kupalarına katılırsa sorun yok ama Trabzonspo sık sık katılamazsa Onur'un Avrupa'da boy gösterebileceği Türk veya yabancı bir kulübe gitmesini isterim, Milli Takım açısından.
sananes
23.Ağustos.2010, 17:05
Onur için daha kat edecek yol var bence çok çabuk gaza gelinmeden beklenmeli potansiyel olarak Volkan'dan iyi ve istanbul takımlarında oynamıyo bu avantaj.Keza İstanbul'da dağıtma potansiyeli daha çok oluyor futbolcuların.Ama en azından bu sezon bitene kadar bi takip edilmeli Volkandan iyi mi diye.
Maca gelecek olursak Alex oynamadan emre-mehmet-özer yapılsa orta saha daha mantıklı ama yapmıyor hoca.Emre yoksa arkayıda Selcuk-Cristian yapıyor tamamda bunları daum'da yapıyodu yani biraz yenilik yapabilmeli bence hadi diyelim Alex'İ kesemiyorsun tamam kesme ama Emre yokken Allah aşkına cristian-selçuk ikilisini oynatma
MeMo
23.Ağustos.2010, 17:14
Dünyada böyle bir oyuncu yok :n: varsa bile bunu size kaptırmazlar :p
Var öyle oyuncu Zico'nun 2.senesinde Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı maçlarda Lugano'nun kimleri marke ettiğine bak istersen ne Umut'la ne Teofilo'yla kıyaslanacak isimler değildi.
sananes
23.Ağustos.2010, 17:25
Trabzon'un en tehlikeli silahı Umut çünkü yıpratıcı forvet bu adam.Ama şu da var belki golü Teo atar bize vuruşları iyi çünkü ama Umut bizim dengemizi bozabilecek forvet.Umarım birlikte oynamazlar Jaja falan oynasında Umut oynamasın o derece istemiyorum oynamasını.Nasıl anadolu takımlarındaki siyahi oyuncular hep etkili olmuştur bize karşı Umutta aynı tarz işte bitiricilikleri kısıtlı ama çok pozisyona giren defansı yoran,bozan,dağıtan forvetler.
eGowiCh
23.Ağustos.2010, 17:56
Fenerbahçe'nin oyuncu anlamında yaptığı en iyi şey kaleci çıkarmaktır. Milli takım kalesini çoğunlukla Fenerbahçe kalecileri korumuştur. Belki alt yapıdan defans için ortasaha için oyuncu çıkaramıyorlar ama adamlar kaleci işinden anlıyor.
Bugüne kadar da Volkan yaptığı onca iyi işle beraber yediği hatalı golleriyle gördüğü gereksiz kartlarla jölesiyle derken beğenilse de beğenilmese de Türkiye'nin en iyi kalecisiydi. Bugün devir biraz değişti. Kabul etmek gerekir ki Onur, Volkan'dan iyi bir kalecidir. Tabi ki birisi daha çok forma giydi. Birisi Avrupa'da daha tecrübeli. Ancak Onur daha bunları yapmadan aynı seviyede. Bir de bu tecrübeleri yaşarsa daha iyi yerlere gelir.
Onur, Volkan'dan iyi bir kaleci değil. 1-2 maç oynamakla iyi kaleci olunmaz. Onur'un Fenerbahçe ve Liverpool maçlarındaki performansı olağanüstüydü, ancak bu iki performansı ve geçen sene gösterdiği performans onu hemen Volkan'dan daha iyi yapmaz. Volkan'ın ben sana sayısız olağanüstü performansını sayabilirim. Biri Arsenal deplasmanı, biri içerdeki Chelsea maçı. Deplasmandaki Young Boys maçı, geçen seneki Beşiktaş derbisi, Galatasaray derbisi. Volkan'ın müthiş performansı bir iki maçla veya yarım sezonla sınırlı değil. Fenerbahçe'ye çok puan kazandırdı, çok maç kazandırdı, hatta çeyrek finale götürdü Fenerbahçe'yi, daha ötesi var mı?
Onur bunları yapmadan aynı seviyede demek, Aykut Türkiye'nin en iyi kalecisidir demekle eşdeğer. Onur'dan daha iyi bir kaleci var, Sinan Bolat. Şu an en iyi Volkan'sa, onu Onur'dan önce Sinan Bolat izler.
Ne o maçtan önce ne de o maçtan sonra Cech'ten böyle kritik bir hata görmedim fakat Volkan'ın sayabileceğimiz hataları mevcut. Schalke ve İtalya maçlarından başlayabiliriz :) Ama tabi ki bu Volkan'ın kötü kaleci olduğu anlamına gelmez. Zaten onu kötüleyen de yok. Volkan maç kazandırdığı gibi maç da kaybettiren kalecidir.
Burda anlatmak istediğimizse Onur'un şu genç yaşında Volkan kadar kaliteli olduğu ki uluslararası ilk turnuvası oldu sanırım Avrupa Ligi. Onda da bir dünya devine kalesini kapattı. Trabzonspor'da kaldığı müddetçe takımı Avrupa kupalarına katılırsa sorun yok ama Trabzonspo sık sık katılamazsa Onur'un Avrupa'da boy gösterebileceği Türk veya yabancı bir kulübe gitmesini isterim, Milli Takım açısından.
Demek ki maç izlemiyorsun ki görmüyorsun. Cech'in Premierlig'de yaptığı inanılmaz hatalar var. Şu an hangi maçlar olduğunu hatırlamıyorum ama hatalı yediği gol gözümün önünde. Biraz araştırırsan bulursun.
Dünyanın en iyi kalecilerinden biri Reina, adam geçen hafta öyle bir gol yedi ki Arsenal'e karşı, sen ben yemeyiz öyle gol. Her kaleci komik ve hatalı goller, akıl almaz goller yerler. Önemli olan uzun zaman zarfında gösterdiği performans. Bir iki hata yaptı diye kalecinin seneler boyu istikrarlı ve kaliteli performansına laf edilemez.
Barcelona'da oynamış Rüştü, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük kalecilerinden biridir, yediği golleri bir hatırlayın. Mesela aklıma MTK maçında yediği gol, EURO 2008'de Hırvatistan maçında yediği, Almanya maçında yediği gol, aklıma hemen bunlar geldi. Ancak bir de müthiş performansı, inanılmaz kurtarışları ve kazandırdığı maçlar var. Şimdi Rüştü basit hatalar yaptı diye, inanılmaz hatalar yaptı diye kötü kaleci mi?
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 18:19
Onur Volkan'dan iyi bir kaleci değil fakat 2 yıl sonra Onur bu şekilde devam ederse Volkan'ı bayağı bir geride bırakır.Volkan için Avrupa'da en iyi kalecilerden demek veya en iyi kalecilerden değil demek kişiye göre değişir.Kimileri sadece iyi olduğu maçları göz önünde bulundurur kimileri kötü olduğu maçları.Bir çok maçı kurtardı bir çok maçı kaybettirdi.
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 18:20
Barcelona'da oynamış Rüştü, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük kalecilerinden biridir, yediği golleri bir hatırlayın. Mesela aklıma MTK maçında yediği gol, EURO 2008'de Hırvatistan maçında yediği, Almanya maçında yediği gol, aklıma hemen bunlar geldi. Ancak bir de müthiş performansı, inanılmaz kurtarışları ve kazandırdığı maçlar var. Şimdi Rüştü basit hatalar yaptı diye, inanılmaz hatalar yaptı diye kötü kaleci mi?
Rüştü'yle diğer kalecileri bir mi tutuyorsun ? Rüştü'ye kimse kötü kaleci diyemez.Ama Volkan Rüştü'nün yaptıklarının hangisini yaptı ?
SAİT71
23.Ağustos.2010, 18:27
Bakalım Onur Volkan'ın ki kadar önemli ve büyük maç yaptığında performansı nasıl olacak. 2 maçta iyi kaleci olunmuyor. Biz ona potansiyel diyoruz.
Diyelimki 2 yarış arabası var. Birisi yıllardır üst sınıfta yarışıyor ve hem kaza yapıp finish göremiyor hemde 1. olabiliyor. Ama yeni bir araba çıkıyor 2 yarışa çıkıp lider oluyor bu arabanın diğer arabayı geçip kendini kanıtlaması için o arabanın çıktığı kadar yarışa çıkıp birinci olması lazım.
Rüştü zamanında iyi kaleciydi ama Volkandan iyi değil. Rüştüde eskiden abuk sabuk hatalar yapıyordu. euro 2008'dede 2-3 gol yediren hatası oldu. 2002 de en iyi performansını gösterdi zaten. Onun dışında bir şeyini göremedik.
Birde Avrupadaki kalecilerin takım kadrosu defans oyuncularıyla bizim takımdaki oyuncuların kalitesine görede konuşmak lazım. Birisi Puyol la Marquez ile oynuyorsa diğeri Bilica Bekir ile oynuyor... (Avrupada)
Varonil
Rüştü'yle diğer kalecileri bir mi tutuyorsun ? Rüştü'ye kimse kötü kaleci diyemez.Ama Volkan Rüştü'nün yaptıklarının hangisini yaptı ?
Egemen'in söylediğinden o sonucu nasıl çıkarttın anlamak akıl karı değil.Rüştü'yü kötülemedi kimse.Burada söylemeye çalıştığımız hatalı gol yemeyen,maç kaybettirmeyen kaleci olmadığı.Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi Rüştü'nün bile yemiş olduğu hatalı goller var,kısacısı her kaleci hata yapabilir,maç kaybettirebilir.
ozaniel
Rüştü Barcelona'da yedek kaldıktan sonra çöktü, eski Rüştü olamadı, hata yaptığı maçlar o dönemlere geliyor. Ama ondan önce Dünya'nın en iyi kalecilerindendi. Hatta Oliver Kahn olmasa 2002 Dünya Kupası'nın en iyi kalecisi bile seçilebilirdi. Volkan ise Euro 2008'de profesyonellik dışı davranıp kırmızı kart yemişti. Türkiye'den hiçbir kaleci Rüştü'yle bir tutulamaz.
Zekirdek
23.Ağustos.2010, 18:29
Bu Volkan - Onur örneği veya Rüştü - Onur diyelim. Schumacher ile Rosberg gibidir. Ama Rosberg asla bir Schumacher olamaz. Anlık büyütmedir. Yada o an gösterdiği performansı sürekli göstermesi gerekir. Rosberg Williams ile ilk çıktığı yarışlarda Schumacher'in veliahtı diye bahsedilirdi ama yıllar geçti birşey olmadı.
DisCo
23.Ağustos.2010, 18:46
Oyuncuların beğenilmesi kişiden kişiye göre değişir. Ancak biraz elma ile armut toplanıyor gibi.
Volkan efsaneleşmiş ve futbolu bırakmış bir kaleci değildir. Öyle olsaydı Onur'un onu geçmesi için daha çok çalışması gerekir diyebilirdik. İki kalecide aynı dönemde aktif oynuyor. Bugün karşılaştırdığınızda Onur daha güven vermektedir. Tabi başta dediğim gibi Volkan'ı ya da başka birini daha iyi görenlere saygım var. Tartıştığım konu Volkan'ı beğenenlerin öne sürdüğü daha çok oynamış, daha çok Avrupa görmüş sebebidir.
Volkan 17 maç 11 gol
Onur 17 maç 10 gol
titates1
23.Ağustos.2010, 18:54
Oyuncuların beğenilmesi kişiden kişiye göre değişir. Ancak biraz elma ile armut toplanıyor gibi.
Volkan efsaneleşmiş ve futbolu bırakmış bir kaleci değildir. Öyle olsaydı Onur'un onu geçmesi için daha çok çalışması gerekir diyebilirdik. İki kalecide aynı dönemde aktif oynuyor. Bugün karşılaştırdığınızda Onur daha güven vermektedir. Tabi başta dediğim gibi Volkan'ı ya da başka birini daha iyi görenlere saygım var. Tartıştığım konu Volkan'ı beğenenlerin öne sürdüğü daha çok oynamış, daha çok Avrupa görmüş sebebidir.
Volkan güven vermeyecek ne yaptı geçen sezon + bu sezon oynanan maçlarda müthiş bir performans sergiledi ... onur bunun üstüne ne zaman çıktı ?
SAİT71
23.Ağustos.2010, 18:58
Bende farklı görüşlere saygı duyuyorum ama burada eşitsizlik var.
Mesela deniyorki: Volkan Schalke maçında topu ıskaladı, Volkan Euro 2008'de atıldı, İtalya maçında adama verdi gol yedirtti. Amenna. Acemice hatalar. Fakat Onur'a Volkan'dan iyi diyebilmek içinde Onur'un bu turnuvalarda da oynayıp nasıl bir performans gösterdiğine bakmak lazım. Yani Volkan'ı CL'deki hatasından dolayı yargılayıp Onur daha iyi kaleci deniyor. Ama Onur daha 1 kez bile Şampiyonlar Ligi'nde oynamamış. Şöyle kıyas olunabilir ama o bile eşitsizlik olur. Süper Ligdeki performansına göre Onur daha güven veren bir kaleci denebilir çünkü Onur en azından Süper Ligde maç oynamış.
Geçen sezona bakarsak kaç maç gol yemedi. Bu sezonun ilk maçında da gol yemedi. Genel olarak son yıllarda çok iyi performansı var.
Geveleyip duruyorum ama kısacası anlatmak istediğim bir kalecinin iyi olduğunu anlamak için önce büyük turnuvalarda izlemek lazım. Misal Liverpool maçında Allah nazarlardan saklasın süperdi. Böyle devam ederse (her yıl avrupada) bırakın Volkan'ı Cech ile kıyaslanan bir kaleci olur.
DisCo
23.Ağustos.2010, 19:00
Volkan güven vermeyecek ne yaptı geçen sezon + bu sezon oynanan maçlarda müthiş bir performans sergiledi ... onur bunun üstüne ne zaman çıktı ?
Lille maçında bundan kaleci olmaz görüşüde vardı Volkan çok iyi kalecidir hata yapar görüşüde. Sen C. Ronaldo'yu oynatırsın ben Messi'yi oynatırım. İkiside kötü oyuncu mu? Birisi sana daha güven verir. Bütün mesele bu. En iyi kalecilerde hata yapar. Dikkat edersen ben Volkan'ın eleştirildiği konuları yazdım. Jölesini bile ekledim ki sürerse sürer kimene.
Ama Onur Volkan'dan iyidir derken şurda hata yapmıştı o yüzden Onur daha iyidir demiyorum. Şuan ki performansına baktığımızda geçen seneye baktığımızda Onur daha iyidir.
Varonil
23.Ağustos.2010, 19:03
Tartıştığım konu Volkan'ı beğenenlerin öne sürdüğü daha çok oynamış, daha çok Avrupa görmüş sebebidir.
Daha 1 yıldır düzenli forma giyen bir kalecinin yanında 6 Yıldır Fenerbahçe'nin ve Türk Milli Takımının 1.kalecisi daha çok güven verir takımının taraftarına.Burada kimse Onur'u kötülemiyor.Farklı görüşlere saygımız var.
Hatta isterim ki Onur Kıvrak hem Rüştü'den hem Volkan'dan daha iyi yerlere gelsin,yurtdışına transfer olup büyük kulüplerden üstdüzey futbol oynasın.Çok güzel olur.Yalnız sırf Volkan Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın kalecisi diye yargılanıp daha 1 senedir resmi maç oynamaya başlanan bir kaleciden daha az güven veriyor denirse burada bir eşitsizlik oluyor.
DisCo
23.Ağustos.2010, 19:06
Burada üyeleri uyarmak senin görevin değil yöneticilerin görevidir. Burada Trabzonspor - Fenerbahçe maçı varken Volkan-Aykut ya da Onur-Serkan Kirintili tartışması yapmıyoruz.
Volkan'da Onur'da bu maçta oynayacak ve belki de maçın en kritik adamları olacaklardır. Bunun konuşulmasının maç dışında olduğunu kimse söylemeyez.
Ama bu mesaj için denebilir.
Biz çok gördük formasında sarı lacivert varken kömüş - beceriksiz denilip sonra formasındaki renkleri değişince dünya yıldızı olan adamları o yüzden takmayın be arkadaşlar . . .
Servet'i niye katıyorsun. :)
murat taşlı
23.Ağustos.2010, 19:07
onur iyi kaleci olmaya aday bir kalecidir volkan iyi bir kalecidir onur a volkan dan daha iyi demek onur için kötülük yapmak demektir zaten Türkiye de bir çok futbolcuda böyle kayboluyor emeklemeden koşmak olmaz.
Sekopej
23.Ağustos.2010, 19:10
Tüm suç Karşıyaka yönetiminin. Aceleci davranıp Fenerbahçe'nin teklifinin 3'te 1'ine Trabzon'a satmasaydı, biraz daha bekleselerdi, şimdi Fenerbahçe'nin önümüzdeki 10 sene kaleci sıkıntısı çekmeyeceğinin garanti olduğunu konuşuyor olurduk.
Babacan ilk senelerinde olabilir havası veriyordu ama büyük bir kalecinin arkasında sürekli yedek beklemek oyuncunun kafa olarak da gelişmesini engeller, Babacan asla Demirel'i geçecek ışığı vermediğini kendisi de bildiğinden, kendini geliştiremedi.
Şimdi Mert'i göreceğiz, ben bu kaleyi alabilirim ışını verecek mi yoksa parlayıp sönecek mi? Bunu da 1-2 maçla göremeyiz çünkü Volkan bu kalenin daha uzun yıllar sahibi olacak, o nedenle Mert için de fazla ümitlenmiyorum, Mert'ten 1 sonraki kademede yer alan kalecilerimizin kaliteli olması önemli ki Volkan'dan sonra kaleye geçebilsin.
Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 19:13
Ben ikisininde çok iyi oldugunu düşünüyorum şahsen tercih yapmak zor olur ikisi arasında ama Volkan biraz daha ağır basıyor tecrübe olarak. Ama Onur'un da çalışırsa Volkanı geçebilecek potansiyeli var.
DisCo
23.Ağustos.2010, 19:14
Yalnız sırf Volkan Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın kalecisi diye yargılanıp daha 1 senedir resmi maç oynamaya başlanan bir kaleciden daha az güven veriyor denirse burada bir eşitsizlik oluyor.
Ben şuanki performansıyla Onur mu Volkan mı deseler Volkan'ın tecrübesine bakmadan Onur'u oynatırım. Bu Volkan kötü kalecidir demek değildir. Mesela geçen sene Volkan kaleyi gole kapatmıştı. O gün konuşuyor olsaydık Volkan derdim.
İşin içine kariyer, maç teçrübesi, kazandığı para, oynadığı takım diye kapsamı genişletirsek tabi Volkan'dır. İlk mesajımda da demişim. devir biraz değişti çünkü bugünki şartlarla aynı performansı gösteriyorlar. Birde bu tecrübeleri aynı olursa neler olur diyorum.
SAİT71
23.Ağustos.2010, 19:15
Bence Onur böyle devam ederse, Volkan'ın yaşına geldiğinde kensini bir Avrupa'nın elit takımında izleriz. Ama bu performansını genele yayarsa..
Bordo61Mavi
23.Ağustos.2010, 19:25
Var öyle oyuncu Zico'nun 2.senesinde Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı maçlarda Lugano'nun kimleri marke ettiğine bak istersen ne Umut'la ne Teofilo'yla kıyaslanacak isimler değildi.
Arkadas Luganonun 2 oyuncu birden marke edebilecegini yazmis. Ben hatirlamiyorumki Zico tek stoper oynasin :) Boyle bi taktik kimse yapmamis bugune kadar :) Fm de belki
KanaKe
23.Ağustos.2010, 19:27
Lugano ile Edu o dönem iyi ikiliydiler Edu'nun hakkini yememek lazim..
MeMo
23.Ağustos.2010, 19:29
Arkadas Luganonun 2 oyuncu birden marke edebilecegini yazmis. Ben hatirlamiyorumki Zico tek stoper oynasin :) Boyle bi taktik kimse yapmamis bugune kadar :) Fm de belki
Abartı yapmış arkadaş :D Ama Lugano'nun küçümsenmesi doğru değil :)
Bordo61Mavi
23.Ağustos.2010, 19:36
Abartı yapmış arkadaş :D Ama Lugano'nun küçümsenmesi doğru değil :)
Luganoyu kimse kucumsemiyor :) Arkadas abartmaktanda ileri gitmis :)
Neyse mac icin yorum yazmadim henuz.
Avni Akerde son hangi maci oynadik onu bile hatirlamiyorum 126 gunmu ne yaziyordu, yani taraftar ozlemis. Bu mac cok iyi bi taraftar destegi olacaktir. Trabzon saldiracaktir.
Mac berabere bitecek bana gore ama InsAllah biz aliriz
vego
23.Ağustos.2010, 19:39
Lugano çok iyi stoper gerçekten Türkiye'ye gelmiş en iyi stoperler biridir.Yanına FM'den örnekle söyleyeyim Otamendi gibi bir stoper olsaydı fenerbahçe gerçekten defansta hiçbir sıkıntısı olmazdı herhalde.
Allah Mert'in yardımcısı olsun eğer bu maçta 1 hatalı gol yerse bizim basınımız yerle bir edbilir genç kaleciyi psikolojik olarak çok iyi hazırlanması lazım Mert'in.Hazırlanmıştırda.Ama genede
21 yaşında bir kalecinin ilk 90 dkikasını Trabzon deplasmanında oynaması hem iyi hem kötü.Mert bu maçtan anlının akıyla çıkarsa ne ala.Ama 2-3 gol yerse kariyeri başlamadan biter.Hele golde hata yaparsa.Basın çiğ çiğ yer.
Volkan-Onur konusuna gelirsek:
Volkan kendini ispatlamış bir kalecidir ve milli takımımızın 1. Kalecisidir.Onur ise yeni patlama yapmış ve potansiyelli bir kalecidir.Bu bana Elmayla armutu kıyaslamak gibi geldi ne yalan söyleyeyim.
Volkan'ı Rüştüyle kıyaslarsın atıyorum Onur'uda Babacan ile hangisi potansiyelli diye.Şu bir gerçekki Onur böyle gitsin Volkan'nın önüne geçebilir/geçemez onu ben bilemem.Ama bu performansı bir 1-2 yıl devam ettirsin.
Varonil
23.Ağustos.2010, 21:03
Alex'in bu maçta oynamaması lazım, güçlü bir rakiple oynayacağız, Alex Trabzonspor defansı ve orta sahası arasında kaybolur. Daha dirençli ve güçlü oyuncular, Niang-Semih ikilisi gibi, bugün sahada olmalı.
Aykut Hoca duydu seni sanırım :D
İlk 11'ler ..
TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Glowacki
Egemen
Cale
Colman
Selcuk
Ceyhun
Alanzinho
Yattara
Teofilo
FENERBAHÇE
Mert
Gökhan
Lugano
Bilica
Andre Santos
Emre
Cristian
Mehmet Topuz
Özer Hurmacı
Semih Şentürk
Niang
GebzeLi1907
23.Ağustos.2010, 21:04
Aykut Kocaman sana helal olsun Alex yedek oturtmuş bu maça
çok doğru çok güzel bi hamle fizik olarak kaybolup gidecek diye düşünüyordum ts ortasahası arasında.
Korkmadı, onunla değişimin geleceğine tamamen ikna etti beni.
ilk onbirimiz.
Mert,Gökhan,Lugano,Bilica,Santos,Cristian,Emre,Meh met,Özer,Semih,Niang.
pas yapacak oyunu kontrolünde tutacak mücadeleden de kaçınmayacak bi kadro
tosunpasa
23.Ağustos.2010, 21:05
FENERBAHÇE: Mert, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Baroni, Özer, Semih, Niang
bu kadroyla çıkacakmışız. harika bir kadro bence. baroni yerine transfer olana kadar selçuk oynasa daha iyi olur gibi ama bu kadro beni heycanlandırmaya yetti .)
titates1
23.Ağustos.2010, 21:06
şu maçta Alex'siz şu sistemle kazanırsak çok güzel günler bekliyor bizi çook ...
Night_Mare17
23.Ağustos.2010, 21:07
Lugano 2 oyuncuyu marke edemez ama birine yapıstı mı da bırakmaz dünyada yok 2 oyuncuyu marke edebilen biri :D
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 21:10
Ohh bee en sonunda beklediğim kadro. Hızlı, dikine oynayan bir takım ve en önemlisi Semih, Niang ilk 11'de..
Neron_FB
23.Ağustos.2010, 21:11
bu kadroyu öğrenince ben de çok heyecanlandım. Bu maçta alexsiz kazanırsak ve mert de gol yemezse en azından hatalı gol yemeyip takımın galibiyetinde katkısı olursa fener için normal 1 lig maçından çok daha fazlası olacak bu maç..
GebzeLi1907
23.Ağustos.2010, 21:13
evet bu maç oynayacağımız futbol, kazanmamız çok önemli
maçtan cok ümitli değildim beraberliğe iyi olur diye bakıyordum ancak şu kadrodan sonra galibiyeti ve iyi futbolu çok istiyorum
di canio
23.Ağustos.2010, 21:15
Semih'le Niang'ın uyumunu çok merak ediyorum. Bu kadro Fenerbahçe'de devrim niteliğindedir eğer Alex'in sakatlığı yoksa. Alex'e hayran olan birisi olarak Aykut Kocaman'a olan güvenim artmıştır.
tarikko
23.Ağustos.2010, 21:17
Iyi kadro olmus diyebiliriz umarim Aykut Hoca'nin Alex kumari tutar.Bu arada herseyi anladikta Stoch neden yedek yahu!
di canio
23.Ağustos.2010, 21:20
Iyi kadro olmus diyebiliriz umarim Aykut Hoca'nin Alex kumari tutar.Bu arada herseyi anladikta Stoch neden yedek yahu!
Stoch'a da değinecektim unutmuşum, sen yazınca aklıma geldi. Stoch'un da 11'de oynamaması daha güzel olmuş bence. Saçma bir şekilde önemli bir maçta takımı eksik bırakmıştı. Biraz katlansın yaptığının sonucuna. FBTV'de izlediğim idman görüntülerinde Özer de çok iyi gözüküyordu.
eGowiCh
23.Ağustos.2010, 21:20
Aklın yolu bir. Helal olsun Aykut Hoca.
Kazanma umudum arttı şimdi kadroyu görünce. Stoch neden yok, onu anlamadım.
Edit: Stoch'un olmamasının sebebi, Yattara'nın oynaması sanıyorum. Yattara o kanadı çok zorlayacağından, sol kanattan atak yememek için defansa daha çok yardım eden Özer tercihi bence doğru.
Oyunun gidişatına göre Stoch girer oyuna, rakibin yorulduğu anda iyi iş yapar.
Helal olsun Aykut Hocaya, çok cesur ve doğru kararlar verdi, umarım sonuç da istediğimiz gibi olur.
tosunpasa
23.Ağustos.2010, 21:25
bu takımda kimsenin yeri garanti değil mesajı veriyor gibi aykut hoca. en iyisinide yapıyor. böyle yürekli hocalar lazım..
Deus Dominus
23.Ağustos.2010, 21:38
Tek istediğim dünkü GS-Bursa maçı gibi bol pozisyonlu, kendini izleten bir karşılaşma olması. İyi olan, hakeden kazansın.
MaTRaKaN
23.Ağustos.2010, 21:52
aLex'i yedek oturtmak büyük cesaret.hLL aykuta..
barahir
23.Ağustos.2010, 21:53
Aykut hoca varken özeri kimse kesemez artık :)
CeNTeR_TR
Stoch niye yok ?
Alex'siz ilk defa oynayacağız bakalım neler olacak :) Ama bu kadro Trabzonspor fırtınası karşısında iş yapabilir.
Fakat ben beraberliğe halen daha iyi sonuç diyorum.
Clayman
Çok ilginç, güvenlik görevlileri martı kovalıyor :D Martıyı gözaltına aldılar :D
vego
23.Ağustos.2010, 21:57
hakem ofsaytı çok iyi görmüş
MaTRaKaN
Martıyı göz aldına aLmışLar :D:D
vego
Trabzon ilk dakikalarda baya etkili
nannar
23.Ağustos.2010, 22:00
Stoch niye yok ?
FB'nin kanatlarda Stoch ve Kazım oynarken beklere savunmaya yardım gelmediği için sanırım bugün aykut bekleri düşünerek savunma da yapacak oyuncular koymuş kanatlara....
iki takıma da başarılar
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:01
FB'nin kanatlarda Stoch ve Kazım oynarken beklere savunmaya yardım gelmediği için sanırım bugün aykut bekleri düşünerek savunma da yapacak oyuncular koymuş kanatlara....
Değişik bi yaklaşım ama oldukça mantıklı.
Alex'i tempoyu kaldırabilmek için kesdiğini çözdüm ama Stoch'un kesik yemesini açıkçası bu sebepe bağlayamamıştım.Umarım böyledir başka bir sebebi yokdur.
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:05
İlk 12 dakika henüz pozisyonumuz yok :0:
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:07
ahanda 1-0..Yahu iki maçtır alakasız goller..
Clayman
23.Ağustos.2010, 22:07
Trabzon attı. Baroni kendi kalesine attı 1-0.
Zekirdek
23.Ağustos.2010, 22:08
Hay Cristian iş yaptığın yok bali kendi kalene çalışma yahu.
CeNTeR_TR
2-0 yattara.
nannar
TRT radyonun spikeri ilk goldeki frikiki Selçuk Şahin'e attırdı yaww... Diyorki Selçuk vurdu ama FB savunmasına çarparak girdi gibi... Ben de diyorum ne oldu... Bu arada Yattara 2-0 yaptı :D
MaTRaKaN
2-0 oLdu nasıL oLdu anlamaıdm :D
Clayman
Yattara attı 2-0. Trabzon müthiş.
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 22:09
2 oldu :) Baroni 90'a asmış yalnız :D
CeNTeR_TR
2-0 oLdu nasıL oLdu anlamaıdm :D
Baroni kendi kalesine sonrada Mert sağolsun.
nannar
Trabzonspor heyecan yapmazsa çok rahat yener.... Çünkü cidden çok sağlam oyun oynuyorlar şu anda. Eğer 1 yenilgi ya da puan kaybından sonra psikolojik anlamda yıkım falan olmaz da sinirlerine hakim olurlarsa ilk 2'nin en büyük adayı zaten Trabzonspor bence. Fenerbahçe'nin Avni Aker'den puan alması zor görünüyor....
Trabzon kimseyi yanıltmayacak gibi ama daha maç 90 dakika... Tabi bu skordaki en önemli şeylerden biri de kalede Volkan'ın olmayışı....
nekop
Maçı NTVSPOR'un canlı anlatımından takip ediyordum. Önce Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe yazdı. Gol Cristian tam bu adamda yılda 2 gol anca atar oda bize denk geldi diyecektim ki kendi kalesine attı diye düzeltildi. :D
vego
23.Ağustos.2010, 22:10
Mert'e yazık oldu her ne kadar hatası olmasada (golleri göremedim yayın giiti hata yapmamadı daha:D)bizim basın yer çocuğu
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:11
Mert'e yazık oldu her ne kadar hatası olmasada (golleri göremedim yayın giiti hata yapmamadı daha:D)bizim basın yer çocuğu
İlk golde var yahu hatası.Öne çıkmamalıydı.Önde kaldı yani :)
barahir
23.Ağustos.2010, 22:11
golü de topuz atmış baroni değil..
GebzeLi1907
23.Ağustos.2010, 22:13
trabzon ortasahası gibi ortasaha uzun zamandır yok ligde bizim aurelio appiah'lı dönemden beri en gördüğüm en iyi ortasaha
vego
23.Ağustos.2010, 22:14
İlk golde var yahu hatası.Öne çıkmamalıydı.Önde kaldı yani :)
ooo bitti o zaman:)
şansa bak 13 ile 18 arası nette yayın gitti 2 gol olmuş:zuhaha
vego
23.Ağustos.2010, 22:15
Niang glowackiyi pazara yolladı:D egemen son anda
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:16
ooo bitti o zaman:)
şansa bak 13 ile 18 arası nette yayın gitti 2 gol olmuş:zuhaha
Bitti bitti zaten :n:
Ama maçtan sonra sahip çıkma dalevereleri olacaktır ama :0:
nannar
23.Ağustos.2010, 22:18
yattara da baya hevesli oynuyor sanırım... trt spikeri gollerde hiç heyecan yapmadı yahu. ben gol olduğunu bile sonradan anladım.iyi bir radyo bilenler bana özelden link verirse sevinirim :p
RiG0BeRT
23.Ağustos.2010, 22:19
Bir kaleci bu kadar fark yaratıyor işte.
Hugo
23.Ağustos.2010, 22:19
yattara da baya hevesli oynuyor sanırım... trt spikeri gollerde hiç heyecan yapmadı yahu. ben gol olduğunu bile sonradan anladım. iyi bir radyo bilenler bana özelden link verirse sevinirim :p
NTVRadyo'dan dinlemek lazım.
Bugün anlatmıyor ama Ali Ferahbot anlatınca maçlar ayrı bir heyecanlı oluyor.
http://www.canliradyo.gen.al/canli_ntv_radyo_dinle.php
nannar
23.Ağustos.2010, 22:20
2-1 oldu sanırım ...
vego
Maç böyle biterse Alex'siz olmuyor manşetleri her gazetiyi süsler bu arada gol lugano2-1
CeNTeR_TR
Lugano 2-1
C h A o S
Lugano 2-1
Night_Mare17
23.Ağustos.2010, 22:21
lugano attı
barahir
bu harika oldu..
nannar
evet 2-1 olmuş :n: valla trt spikeri insanı basur eder :D
Clayman
2-1 oldu. Lugano attı.
GebzeLi1907
Lugano cok güzel be.
Semih'in inatcılığı getirdi golü o topu cok güzel cevirdi.
nannar
NTVRadyo'dan dinlemek lazım.
Bugün anlatmıyor ama Ali Ferahbot anlatınca maçlar ayrı bir heyecanlı oluyor.
http://www.canliradyo.gen.al/canli_ntv_radyo_dinle.php (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.canliradyo.gen .al%2Fcanli_ntv_radyo_dinle.php)
teşekkürler ;)
Börk
Diego Lugano, çok farklı bir adam.
nannar
23.Ağustos.2010, 22:22
3-1 glowacki :n: bu nasıl maç yaww :D
GebzeLi1907
2 ye sevinirken 3 ü yedik tüküreyim böyle işe ya
Hugo
birden goller geldi ne oldu anlamadım yahu :)
3-1 oldu.
Revolution
Çok zevkli bir maç oluyor gerçekten. Trabzon maça inanmış. 3-1 oldu bu arada..
vego
3-1....................
barahir
3 oldu.. off
Clayman
3-1 oldu golü kaçırdım :D
KanaKe
söylediklerim tek tek oluyor demekki mesajlari silmek ise yaramiyormus.. dua edinde 5 yemiyelim trabzondan
nannar
keşke gitseymişim maça :(
CeNTeR_TR
3-1 ..........
DisCo
Müthiş bir maç oluyor. Trabzon vites yükseltince atıyor. İhtiyaç ve yemek molası verildi.
Hugo
River Plate - Independiente maçı gibi oluyor :D
Zekirdek
Oh be sonunda gol geldi. Maçı çevirirsek süper olur.
GebzeLi1907
23.Ağustos.2010, 22:23
3 tane adam bom boş duran topda gelen ortaya birbirlerine carpıyolar ne biçim iş
Night_Mare17
3 oldu glowacki
Ahmet Göktaş
Noluyor la Msn'de 1-0 diyorlar radyoyu açmaya gidiyorum spiker 2-0 diyor , geliyorum 2-1 diyorlar , gidiyorum radyoya spiker 3 diyor karar verin :D:D:D:D:D:D:D
Volkan Şen
23.Ağustos.2010, 22:24
3 oldu bu maç +7 olur :D
eXcitinG
23.Ağustos.2010, 22:24
Maça bak, çay demLe.
nannar
23.Ağustos.2010, 22:25
Oh be sonunda gol geldi. Maçı çevirirsek süper olur.
geride kaldın sen 3-1 oldu :D
Ahmet Göktaş
Alt oynayan var mıydı bu maça aramızda ? :D
CeNTeR_TR
Tahrik olduğum falan yok;17'ye karşı 1'iz onuda biliyorum sevindiklerini ve bu sevinci gizlemede güçlük çektiklerinide biliyorum.Yazılanları zerre umursadığım da yok!
Ancak aynısını biz onlara yapsak olacak olanlar nedir bunu soruyorum.
Yok yani bundan sonra bizde mi yazalım "ahuhauhaha Galatasaray gol yedi :D :zuhaha"
Bumu yapılması gereken? Sidik yarışına mı dönmesi lazım?
:) Kinaye yaptım ama sen yanLış anLadın heralde .)
IcedEarth
23.Ağustos.2010, 22:26
Maçta orta saha yok mu acaba? Ne zaman radyo bu maça dönse pozisyon var.
eXcitinG
Sezen aksu nun bir şarkısı vardır. Ne seninLe ne de sensiz diye..
Ne aLex siz, Ne aLex Le...
BaFraLı
Alt oynayan var mıydı bu maça aramızda ? :D
Ben alt oynadım tek maç diye. 2 lira oynadım 3.50 lira alacaktım ki olay bitti zaten.
GebzeLi1907
23.Ağustos.2010, 22:27
özer ne biçim pas hataları yapıyosun ya
IcedEarth
Ben alt oynadım tek maç diye. 2 lira oynadım 3.50 lira alacaktım ki olay bitti zaten.
Tek maçsa niye 2 lira oynadın hocu :zuhaha Bari 100 lira filan oynasaydın..
MeMo
Vay anasını 3-1 olmuş eve geldim maçtan haberim yoktu.
RiG0BeRT
23.Ağustos.2010, 22:28
Trabzonspor'un bu gidişatı bozulmazsa abartısız Şampiyon olur.Heleki Avni Aker'de puan alabilen takım kendini şanslı saymalı.
BaFraLı
23.Ağustos.2010, 22:28
Tek maçsa niye 2 lira oynadın hocu :zuhaha Bari 100 lira filan oynasaydın..
100 Lira oynasak daha 27. dakikada battıydık :D
vuque
23.Ağustos.2010, 22:29
:) Kinaye yaptım ama sen yanLış anLadın heralde .)
Pm'den açıklamıştım ama birde buradan açıklayayım yanlış anlaşılma olmasın.Senin verdiğin cevap üzerinden ana olaya cevap verdim sana değil yani :p
vego
23.Ağustos.2010, 22:29
tribünler boş sanki
nannar
23.Ağustos.2010, 22:30
Trabzonspor'un bu gidişatı bozulmazsa abartısız Şampiyon olur.Heleki Avni Aker'de puan alabilen takım kendini şanslı saymalı.
ben bunu dediğimde diğer büyükler bırakmaz diye yorumlar yapılıyordu ama sanırım bu maçtan sonra hak verirsiniz. her mevkisinde de sıkıntı olmayan tek takım Trabzon :) orta 3 lüsü en iyi olan takım da trabzon. yani bence az ve öz transferle takımı bozmadan iyi bir giriş yaptılar. bakalım neler olacak...
DisCo
Stoch oyuna giriyor. Semih çıktı.
Emre de kasığını tutuyormuş.
vego
Stoch girecek oyuna
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:31
Pm'den açıklamıştım ama birde buradan açıklayayım yanlış anlaşılma olmasın.Senin verdiğin cevap üzerinden ana olaya cevap verdim sana değil yani :p
Mesajı atmadan önce yazmıştım heralde o yorumuda :) Neyse sıkıntı yok demek istediğimiz anLaşıLsın gerisi probLem değil :)
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 22:31
Stoch girecek Semih çıkacak.
barahir
23.Ağustos.2010, 22:32
Semih sakatlandı.. stoch sola, alexin yerine de özer geçecek sanırım..
nannar
semih-stoch değişikliği oldu.sakatlık söz konusu sanırım
vego
semih çıktı stoch girdi.Sakatlanmış Semih özer alex'in bölgesine geçti.
Fener'in golünde Semih'in payı büyüktü.
IcedEarth
100 Lira oynasak daha 27. dakikada battıydık :D
Ya onu ben üst okumuştum da :zuhaha
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:33
Stoch'un girmesi iyi oldu :)
3-2 Biterse ilk yarı maç dönebiLir ama 3-1 de işimiz çok zor :n:
barahir
23.Ağustos.2010, 22:34
Cristian aksıyo.. Selçuğun girmesi lazım..
RaSenGan
3-2 oldu M.Topuz attı.
vego
Topuz 3-2 Asist Stoch
DisCo
Onur'a nazar vurduk. :]
GebzeLi1907
helal stochh helal mehmett
nannar
mehmet topuz 3-2 oldu :D
barahir
Stoch müthiş attırdı adama:D
CeNTeR_TR
Stoch'un girmesi iyi oldu :)
3-2 Biterse ilk yarı maç dönebiLir ama 3-1 de işimiz çok zor :n:
3-2 oLdu :n:
Neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm :n:
Clayman
Mehmet attı. Tekrar 3-2.
IcedEarth
23.Ağustos.2010, 22:35
Yahu bu TRT spikeri ne böyle ya, gol mu oluyor yoksa top orta sahada mı dönüyor belli değil.
Hiçbir ton oynaması olmadan aynen şöyle dedi:
Mehmet Topuz ilerliyor vuruş ve gol sayın seyirciler..
Vay anasını arkadaş spiker faciası resmen..
Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 22:35
4-6 oynayıp iyi para basanlar yarın ilk iş bir araba ve ev alırlar sanırım :zuhaha
@orhan
Tekrar 3-2 nasıl oluyor :zuhaha
vego
23.Ağustos.2010, 22:36
Sarı kart Egemen
Zekirdek
23.Ağustos.2010, 22:37
Mehmet her iki kaleyede çalışıyor. :) :)
barahir
4-6 oynayıp iyi para basanlar yarın ilk iş bir araba ve ev alırlar sanırım :zuhaha
@orhan
Tekrar 3-2 nasıl oluyor :zuhaha
+7 bitebilir ama bu maç :D
vego
Onur ilk kez 1 maçta 2'den fazla gol yemiş ligde? 20 maçta
Ahmet Göktaş
Obaaa 3-3 mü oldu öyle duydum yan odadan sanki spikerde bir heyecanlı anlatıyorki sormayın.
Ayrıca şu trt 1 spikeri midir kimdir 2 cümlesinden biri "çok ilginç bir maç oluyor "
nannar
23.Ağustos.2010, 22:38
ikinci yarı daha çok gol olur bu maçta :n:
barahir
Onur nasıl tutarsın sen onu
vego
3 dk uzatma
Clayman
İşte Onur bunları çok iyi yapıyor. Müthiş refleks.
Revolution
Ne maç ama ya :D
nannar
23.Ağustos.2010, 22:39
Yahu bu TRT spikeri ne böyle ya, gol mu oluyor yoksa top orta sahada mı dönüyor belli değil.
Hiçbir ton oynaması olmadan aynen şöyle dedi:
Mehmet Topuz ilerliyor vuruş ve gol sayın seyirciler..
Vay anasını arkadaş spiker faciası resmen..
http://www.canliradyo.gen.al/canli_ntv_radyo_dinle.php burdan dinle sen de... TRT beni basur etti :n:
vego
yattara!!!!!!son anda mert
Ahmet Göktaş
Gol değilmiydi 3 dk. uzatma demiş sanırım pardon 3 deyince yok artık dedim.
Revolution
Topuz fena kaçırdı.
vego
23.Ağustos.2010, 22:40
topuz 2. golün aynı pozisyonu buldu çok kötü vurdu
nannar
kaleciyle karşı karşıya ve dışarı attı dedi mehmet topuz için :D trabzon savunması da sos vermeye başladı sanırım :D
Ahmet Göktaş
Spikere baksana yaa göktaşı düşse stadın içine "evet bu arada bir göktaşı düştü hepimiz ölüyoruz sayın seyirciler maçta çok ilginç bu arada" diyecek. Ölmüş bu götürün bunu :(
GeorgeWeah
23.Ağustos.2010, 22:41
Stoch böyle giderse Alex ten sonra yeni bağımlılık yaratan oyuncumuz olacak.
vego
İlk yarı bitti.3-2
Volkan Şen
sizce maç kaç kaç biteri arkadaşlar ? bu bir ankettir :D
GebzeLi1907
23.Ağustos.2010, 22:42
öfff..
özer ikinci yarı topuz'a stoch'a uyum sağlasın bu maçı alırız
yada selcuk baroni
özer alex değişikliklerini mecbur kılıyo özer'in bu hali.
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:43
Vöeevvvvvv bu nasıl maç arkadaş (!)
Bekliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum.İlk gol fasa fiso aynı geçen seneki Burak'ın istemeden gol yapması gibi :) Top bir o kalede bi bizim kalede.Stoch girdikten sonra biraz daha olsun orta sahada egemen olmaya başladık.
2.yarı 60-65'e kadar gol yemeden bir gol bulursak maçı kazanabilirz aksi halde şansımız zor değil çok zor.Niang'dan bir gol bekliyorum :0:
MeMo
23.Ağustos.2010, 22:44
Bu takım bu sene garip işlere imza atıyor bakalım sonu ne olacak :D
RaSenGan
5-5 bitmesini bekliyorum maçın :D
MeMo
5-5 bitmesini bekliyorum maçın :D
Olur ben razıyım :D
BleedingMoon
23.Ağustos.2010, 22:46
stoch'un pasına 5 veren araştırmacıyı kutlarım. 5 lan? lugano'nun bile 9 galiba.
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 22:46
Olur ben razıyım :D
1 puan iyidir diyorsun yani :D
MeMo
23.Ağustos.2010, 22:47
Bu arada maçı izleyen arkadaşlar Fenerbahçe nasıl oynuyor? Paok maçındaki gibi etkisiz mi yoksa bir kıpırdanma var mı ? :D
nannar
5-3 trabzon alacak bence :)
vego
ilk yarının nasıl geçtiğini anlamadım:D
MeMo
1 puan iyidir diyorsun yani :D
Maç 3-1 olmuştu Aygün ne bekliyorsun :D
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 22:48
Maç 3-1 olmuştu Aygün ne bekliyorsun :D
3-2 olmuş takım hareketlenmiş devre arası alırlar gazı çevirirler belki :D
Homer J.S
23.Ağustos.2010, 22:48
Mükemmel bir maç..
Trabzon böyle devam ederse ikinci yarıda geriye bile düşer, toparlanması lazım.. Orta sahada fazlasıyla boşluk veriyor.
BleedingMoon
23.Ağustos.2010, 22:49
Bu arada maçı izleyen arkadaşlar Fenerbahçe nasıl oynuyor? Paok maçındaki gibi etkisiz mi yoksa bir kıpırdanma var mı ? :D
tek kale oynuyoruz. trabzon kontralarla gol arıyor.
MeMo
23.Ağustos.2010, 22:49
2.yarı çok gol olacağını sanmıyorum.Belki Trabzon son 15dk'da falan kontradan goller bulursa.Bu maç en fazla 4-3 biter düşüncesindeyim.Tabi futbol bu belli olmaz hele bu maçta :D
Zekirdek
23.Ağustos.2010, 22:50
Volkan sakatlanmasaydı herşey daha farklı olabilirdi.
CeNTeR_TR
stoch'un pasına 5 veren araştırmacıyı kutlarım. 5 lan? lugano'nun bile 9 galiba.
Aynen katılmamak elde değil :)
Fm profiline göre oyumcu yorumlamak saçma geliyor ama yazını okuduktan sonra merak ettim baktım :
http://www.yukleresim.com/images/20663022061166651116.png (http://www.yukleresim.com/)
TR.CaPTaiN
Şenol Güneş'e deselerdi ki Fenerbahçe'nin kadro seçimi de senin elinde. Trabzon yararına Fenerbahçe'nin kadrosunu sen seç; o da bu kadroyla çıkardı. Aykut hoca dua etsin Stoch girdikten sonra etkili(hatta söylenir mi bilmiyorum dua etsin Semih sakatlandı) , Stoch da gününde olmasa şuan soyunma odasına 3-1 geride girmiştik muhtemelen 2. yarıda Trabzon farkı arttırmaya oynayacaktı.
Umarım 2. yarı Özer yerine Alex girer.
GebzeLi1907
özer cok kötü onun dışında trabzon ortasahada bize karşı biraz daha üstün olsada cok kötü değiliz çevrilmeyecek maç havası yok.
ama cok adam kacırıyo savunma bilica ve santos heleki.
izmer96
23.Ağustos.2010, 22:51
cok guzel mac oluyor coooooooooook
barahir
23.Ağustos.2010, 22:52
valla ben beraberliğe dün de söyledim dünden razıyım..
GeorgeWeah
2. yarıda maçı çevireceğimize inanıyorum. Alex de girerse golleri buluruz.
MeMo
özer cok kötü onun dışında trabzon ortasahada bize karşı biraz daha üstün olsada cok kötü değiliz çevrilmeyecek maç havası yok.
ama cok adam kacırıyo savunma bilica ve santos heleki.
Takım bu saçma gol yeme alışkanlığından kurtulamazsa işimiz zor Paok maçında.Mağlubiyet bile alabiliriz.
BleedingMoon
23.Ağustos.2010, 22:53
Aynen katılmamak elde değil :)
Fm profiline göre oyumcu yorumlamak saçma geliyor ama yazını okuduktan sonra merak ettim baktım :
http://www.yukleresim.com/images/20663022061166651116.png (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.yukleresim.com %2F)
allah allah biraz fazla kötümser hatırlamışım :D
ancak 8 de önünü göremeyen lugano ve servet gibi futbolcularda bile yok.
barahir
Şenol Güneş'e deselerdi ki Fenerbahçe'nin kadro seçimi de senin elinde. Trabzon yararına Fenerbahçe'nin kadrosunu sen seç; o da bu kadroyla çıkardı. Aykut hoca dua etsin Stoch girdikten sonra etkili(hatta söylenir mi bilmiyorum dua etsin Semih sakatlandı) , Stoch da gününde olmasa şuan soyunma odasına 3-1 geride girmiştik muhtemelen 2. yarıda Trabzon farkı arttırmaya oynayacaktı.
Özer yerine alex giremez 7 yabancı oluyor..
eGowiCh
Ne maç oluyor ama. Stoch girince maçın gidişatı Fenerbahçe'ye döndü, Trabzonspor haliyle yoruldu, o faktörü de unutmamak lazım.
Mert yerine Volkan olsa bugün kalede skor böyle olmazdı.
İlk yarının sonlarında takım komple çok iyi oynamaya başladı, aynı şekilde devam ettirmemiz lazım.
M.Topuz golden daha rahat bir pozisyonu harcadı, mutlak gollüktü. Niang'tan ikinci yarı gol bekliyorum.
GebzeLi1907
Şenol Güneş'e deselerdi ki Fenerbahçe'nin kadro seçimi de senin elinde. Trabzon yararına Fenerbahçe'nin kadrosunu sen seç; o da bu kadroyla çıkardı. Aykut hoca dua etsin Stoch girdikten sonra etkili, o da gününde olmasa şuan soyunma odasına 3-1 geride girmiştik muhtemelen 2. yarıda Trabzon farkı arttırmaya oynayacaktı.
onun için cristian selcuk değişkliğide gerekli
45.dakikada 3 oyuncu değiştirme hakkını kullanmak büyük risk
aykut hoca özer in dilinden anlar, biraz aklını başına getirip moralle yollasa sahaya
Volkan Şen
23.Ağustos.2010, 22:54
Baroninin yerine girebilir anca Alex
MeMo
23.Ağustos.2010, 22:56
Selçuk-Cristian
Alex-Özer
Değişiklikleri gelebilir.
eGowiCh
Baroninin yerine girebilir anca Alex
Baroni yerine Alex girerse intihar olur.
Alex'in oyuna hiç girmemesi lazım, rakip orta sahada zaten üstünlük kurdu bize karşı. Alex girerse daha sıkıntılı olur. Alex sonradan girdiğinde etkili olur mu olamaz mı, tartışmalı.
TR.CaPTaiN
Cristian yerine Selçuk, Özer yerine Alex şekliyle kontenjana da takılmadan toparlanma şansı buluruz.
Neron_FB
23.Ağustos.2010, 22:57
Özer kanat oyuncusu değil hiç bir zamanda bir büyük maçta o mevkiide iyi oynaması beklenemez. Semihin çıkması çok iyi oldu, keşke sakatlanmasaydı ama yine de çıkması iyi oldu. Özer alexin yerinde, stoch da kendi yerinde oynamaya başlayınca tek kale oynamaya başladık. Fener bu tempodan kopmazsa alabilir maçı..
vego
alanzinho çıktı Umut girdi Fenerde değişikilk yok 2.yarı başladı Umut solda yattara sağda Teo ortada
barahir
Alanzinho ile umut değişti..
izmer96
insan kendi kendine Stoch bu kadar iyi ise bastan niye oynamadi diye sormadan gecemiyor
Volkan Şen
23.Ağustos.2010, 22:58
Alanzinho ile umut değişti..
sizce şenol hoca neyi düşünürekten yaptı bu değişikliği ?
CeNTeR_TR
Koşan basan Trabzonspor karşısında Alex yanlış seçim olur sanki.
Ama girersede oyunu değiştirebilir.
Ya İstiklal ya Ölüm (!) Saldır Fenerbahçe'm
barahir
biz bu stoch'u 2 yıl sonra 3 katına satarız..
vego
Umut adam kovalar alanzinho kovalamaz.
GebzeLi1907
23.Ağustos.2010, 22:59
golü yedik dedim valla
santos beeee
vego
çok net gol kaçırdı Teo yattara parçaladı orayı parçaladı
CeNTeR_TR
Aman aman ne gol kaçtı . . .
Volkan Şen
23.Ağustos.2010, 23:00
böle gol kaçarmı ya inanamadım.
CeNTeR_TR
böle gol kaçarmı ya inanamadım.
Daniel Güizayı hiç izledin mi sen :n:
Clayman
Teofilo inanılmaz bir gol kaçırdı.
vego
Trabzon fena geliyor çok fena Teo bir gol daha kaçırdı.
Revolution
Teofile sanki yorgun gibi biraz yahu..
nannar
23.Ağustos.2010, 23:01
neler kaçırıyor trabzon yahu :n:
Volkan Şen
Daniel Güizayı hiç izledin mi sen :n:
izlemezmiyim geçen sezon şampiyon olduğumz trabzon - fener maçı geliyor aklıma :D
barahir
Trabzon çok etkili bu aralar..