View Full Version : F.Bahce'den Umut'a Kanca
OmuraK
06.Mayıs.2006, 17:45
Fenerbahçe, Ankaragücü'nün yıldız golcüsü Umut Bulut'u yakından izliyor. Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-lacivertli kulüp, Ankaragücü'nün genç golcüsü Umut Bulut'a kancayı taktı.
Fenerbahçe, 3 sezondur gösterdiği performansla transfer döneminde adından sık sık söz ettiren Umut'u yakın takibe aldı. Bu sezon 15 gol atan golcü oyuncu için Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ı arayarak bilgi aldığı öğrenildi. Karaman'dan olumlu referans alan Daum'un golcü oyuncunun transferinde ısrarcı olacağı öğrenildi.
23 yaşındaki golcü oyuncu, bugüne kadar 21 kez Ümit Milli, 2 kez A2 Milli ve 6 kez de A Genç Milli Takımı'nın formasını giydi.
Ankaragücü Yönetim Kurulu, devre arasında yeni sözleşme imzalayan Umut'un bonservis bedelini 6 milyon dolar olarak belirlerken; golcü oyuncuyla Fransız kulübü Paris Saint Germain'in de yakından ilgilendiği öğrenildi.
barahir
06.Mayıs.2006, 17:48
Walla açık söyleyim Umut çok başarılı bi futbolcu. Hele hele olmadık yerden, olmayan posizyondan gol yapması onun en büyük özelliği bence inş. alınır. Ama bonservisi çok yüksek bence. Dalga mı geçiyolar
ForsakeN
06.Mayıs.2006, 17:54
Umut'u ben çok beğeniyorum.Fener'e giderse başarılı olur.Ama 6 milyon dolar bence de çok pahalı bir fiyat.
zargı
06.Mayıs.2006, 18:02
bence oynatmayacaklarsa alıpta hayatını bitirmesinler cünkü türkiyede zaten cok nadir yetişiyo böle futbolcular şimdi fener alırda kenarda oturtursa ki öle olacak bu adamın futbol hayatı biter o zaman
ForsakeN
06.Mayıs.2006, 18:26
bence oynatmayacaklarsa alıpta hayatını bitirmesinler cünkü türkiyede zaten cok nadir yetişiyo böle futbolcular şimdi fener alırda kenarda oturtursa ki öle olacak bu adamın futbol hayatı biter o zaman
doğru söylüyosun.Zafer Biryolu da aldılar ama oynatmıyorlar.Eğer ihtiyaçları yoksa kanca manca takmasınlar bıraksınlar çocuğu belki de avrupaya gider.
barahir
06.Mayıs.2006, 18:28
Aslında orasıda öyle hem elimizde semih gibi bi yetenek varken bence nobreyede gerek yok onun yerine sağ veya solbek alınabilir
enesao
06.Mayıs.2006, 19:25
fm yine gerçek oluyor eğer umut alınırsa çünkü ben ne zaman yeni oyun açsam fenerbahce umutu alıyoo...
zargı yada katılıyorum oynatmıcaklarsa almasınlar..
Selman Ozturk
06.Mayıs.2006, 19:32
Daum gibi yabancı aşığı ve genç oyuncu düşmanı bir hoca varken Umut'un Fenerbahçe'ye gitmesi hayatının yanlışı olur.Daum Semih'i Fenerbahçe'den soğuttu sezon başında neredeyse ayrılıyordu.Bir cümlesiyle Olcan'ı adeta futboldan nefret ettirdi. Türkiye'nin gol kralı Zafer Biryol Daum'un Nobre inadı yüzünden daha 1 maç bile doğru dürüst oynayamadı. Olaylar bu yönde gelişiyorken bir de Umut'u transfer etmesi Türkiye'nin bir yıldızının daha kayması demektir.
Frank_Castle
06.Mayıs.2006, 19:53
Semih bence daha iyi oyuncu ..
Sonuçta umut alınsa bile, uyum sorunu yaşayacakta, istanbulun hayatına alışacakta, yoldan sapmayacakta .. ooo .. elinde semih varken gereksiz bir transfer ..
Berkaiser
06.Mayıs.2006, 21:41
Umut kendi iyiliği için Fenerbahçe'ye gitmemeli.Zafer'in halini görüyoruz.
emirduman
06.Mayıs.2006, 22:07
Gereksiz bir transfr olur..
Ayrıca kendisinin futbolunu da pek beğenmem...
gorkemyilmazkarasu
07.Mayıs.2006, 00:17
bir yıldız daha kayıyor desene yazık :(
Universal
07.Mayıs.2006, 00:25
iyi bir genç oyuncu inşallah alırlar
10_Osmanozc
07.Mayıs.2006, 00:26
Bence Umut küçük takım oyuncusu
Berkaiser
07.Mayıs.2006, 00:28
bir yıldız daha kayıyor desene yazık :(
Aynen öyle.:(
ewrim_FB
07.Mayıs.2006, 14:29
bence daha umut un zamanı var yani 1-2 sezon daha a.gücünde oynaması lazım 4 büyük kulüpten biri sezon sonu alırsa aynen tarık daşgün e döner...
RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 14:36
Bence TRABZONSPOR'a gitmeli İstanbul hayatına alısamaz yada baska türlü alışır.
bence FB ye giderse kendine yazık eder. ben ppek oynayacağını sanmıyorum...
Maymuncuk
07.Mayıs.2006, 14:43
Gereksiz bir transfr olur..
Ayrıca kendisinin futbolunu da pek beğenmem...,
Aynen..
Hele Fenerbahce'de ilk 18'e nasil girebilir ?
Ankaragücü1910
07.Mayıs.2006, 21:42
ben bi ankaragüçlü olarak Umut hiç bir yere gitmeyecek hele bugünde gol attıktan sonra süper sevindi kimse veremz o parayı
RoCCo_42
08.Mayıs.2006, 00:59
ben bi ankaragüçlü olarak Umut hiç bir yere gitmeyecek hele bugünde gol attıktan sonra süper sevindi kimse veremz o parayı
bence yanılıyorsun kardesim nedeni acık ANKARA takımları ellerindeki kıymetleri dogru dürüst tutamıyor rakibiniz GENCLERBİRLİGİ içinde geçerli bunlar ANKARASPOR içinde.
Bi ara PSG izlemeye geldi UMUT'u insallah giderse yurtdısına giderde ülkemizi ve ANKARAGÜCÜ'nü güzel bir sekilde temsil eder.
Del Piero_10
08.Mayıs.2006, 16:34
z.biryol gibi onuda süründürürler(/c)
Burak Duran
08.Mayıs.2006, 17:39
fenere gsye bjkye gelmein böyle oyuncular ya yurtdışına gitsin ya olduğu yerde kalıp pişsin
emirduman
08.Mayıs.2006, 18:05
,
Aynen..
Hele Fenerbahce'de ilk 18'e nasil girebilir ?
Giremez ki abi zaten, hem yani girebilseydi bile ben pek beğenmiyorum kendisini dediğim gibi...
Avrupa'da beklediğimiz o önemli başarıları bence forvette Umut'la sağlayamayız, takım ne olursa FB, GS, BJK, X, Y, Z... konu değil...
Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 18:33
çok sevdiğim bi oyuncu işallah bize gelmezz yazık olur daum varken giremez takıma zaten semih varkende gereksiz olur
marcovb
09.Mayıs.2006, 18:50
yabancı sayısı artmazsa 6 milyonda isterler 16 milyonda
SeZeRinHo
09.Mayıs.2006, 21:46
Fmde fenerbahçeyi çalıştırıyorum yedek golcü olarak umutu aldım aslında çok ii ama kadrom baya bi geniş ona gelene kadar...Anelka,Berbatov,Semih,Halil Altıntop ve Tuncay var
mustang
09.Mayıs.2006, 21:52
ASLINDA fenerbahçe hiç bir yetenekli yıldızı almayacak çünkü ,alınca yok ediyor fener kendini ıspatlamış ve deneyimli oyuncu alacak örnegin anelka appiah ,alex vs..... fener kimleri yok etmedi ki
Cancanokan
09.Mayıs.2006, 21:57
Umut kendi iyiliği için Fenerbahçe'ye gitmemeli.Zafer'in halini görüyoruz.
Aynen katılıyorum fenere geleceği olan bir türkün gitmemesi gerekiyor giderse yazık olur
Aynen katılıyorum fenere geleceği olan bir türkün gitmemesi gerekiyor giderse yazık olur
ben sana katılamayacağım bu konuda gerçekten geleceği olan bir türk ise zaten FB kadrosundada yerini alır...
gorkemyilmazkarasu
10.Mayıs.2006, 19:02
ben sana katılamayacağım bu konuda gerçekten geleceği olan bir türk ise zaten FB kadrosundada yerini alır...
mesela kim var yıldız olarak gelip takımda futbolunu zirveye çıkaran türk oyuncu?serkan bu takıma 19 yaşında yıldız olarak geldi geldiği günden beri futboluna bişey katmışmı?tuncay 20 yaşında sakaryaspordan nasıl geldiyse hala aynı 1 gr ilerleme yok?kemal aslan gelmeden önce ümit millide kaptandı keşke geldiği günkü kadar futbol oynayabilse futbolu geri gitti?mahmut hanefi,servet,deniz barış da bunlara örnek gösterilebilir...bunlar acaba futbolcunun suçumu yoksa bu oyunculara yeterli ilgiyi göstermeyen teknik heyettemi?bence oyuncuda değil...