Log in

View Full Version : Tek Tuşla SS alan Fm 2010 Teması Varmı?

Bekq
20.Ağustos.2010, 14:11
Arkadaşlar Windows7 64 Bit kullanıyorum. Oyunları tam ekranda oynadığım zaman ss alamıyorum. Alınca simsiyah bir ekran çıkıyor. Fm 08'de dDs 2.1 vardı. O skinde Alt+F9 ile .png olarak ss alabiliyorduk. Fm 2010 içinde buna benzer otomatik ss alan bir skin varmı?

Not: Konu yanlış yerdeyse yöneticiler doğru yere taşırsa sevinirim, teşekkürler.

KaRaBükLü KraL
20.Ağustos.2010, 14:39
Bende de aynı sorun var dediğin gibi tam ekranda ss alınmıyor ama alt+f9 komutu ile Belgelerim/SI/screenshot klasörüne kaydediyo ssleri ama o da olmuyosa pencere modunda oyna rahat rahat ss alırsın...

Bekq
20.Ağustos.2010, 14:58
Bende de aynı sorun var dediğin gibi tam ekranda ss alınmıyor ama alt+f9 komutu ile Belgelerim/SI/screenshot klasörüne kaydediyo ssleri ama o da olmuyosa pencere modunda oyna rahat rahat ss alırsın...

Ben Alt+F9 tema özelliği sanıyordum ama meğerse oyunun özelliğiymiş. :D

Teşekkür ederim bilgi için. :p

nannar
20.Ağustos.2010, 16:28
onu değiştirebiliyorsunuz.ayarlarda shortcuts yazan yerde screenshot yazan yeri bulup kısayolunu "p" olarak ayarladım ben :)

playeray
20.Ağustos.2010, 16:50
Öyle bir şey varsa ben de deneyeyim. Gerçi bende tam ekranda ss alıyor.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 16:51
Ben Print Screen kullanıyorum sizinki daha mı farklı oluyor.

Micoud
20.Ağustos.2010, 17:35
onu değiştirebiliyorsunuz.ayarlarda shortcuts yazan yerde screenshot yazan yeri bulup kısayolunu "p" olarak ayarladım ben :)

Sorumu bagislayin; kisayolu "p" yaptim demissiniz, search'te icinde "p" harfi gecen klup, oyuncu ...vs. ararken de otomatik olarak ekranin fotografini alip bilgisayara kayit ediyor mu yoksa ayrica paint'e girip yapistir seklinde mi yapiyorsunuz? Eger ki otomatik olarak fotografi cekiyorsa, ve otomatik olarak kaydediyorsa birsuru gereksiz screenshot'lar birikir belgelerimde. Bu soruyu; CTRL+P seklinde gibi herhangi bir kombinasyonla yapmadiginizi dusunerek soruyorum.