Log in

View Full Version : Maç Konuları

di canio
24.Ağustos.2010, 00:41
Maç konularında arkadaşlar maçı anlatmasalar daha iyi olur sanırım. Gelişen bir pozisyonla ilgili yorumları farklı tutuyorum bu durumdan. Demek istediğim "Gol. Semih attı. Dakika 23" gibi mesajlar arka arkaya bir.ok kullanıcı tarafından yazılınca karmaşa ve kötü bir durum ortaya çıkıyor. Bu da konuların birçok benzer mesajla şişmesine neden oluyor. Bu konuda bir girişim olabilir mi acaba? Konuyu okuyan arkadaşlardan da ricam biraz daha seçici davranabilir miyiz maç konularındaki mesajlarda?

DisCo
24.Ağustos.2010, 00:50
Geçmiş dönemde bu tarz mesajları temizliyordum. Gerçekten kirliliğe yol açıyor.

RaSenGan
24.Ağustos.2010, 00:57
Gol Barış,Gol 2-1,Gol Ahmet attı,Gol dk 38 gibi mesajlar gerçekten boş kirlilik yaratıyor hele çok önemli bir golse neredeyse bir sayfanın yarısı böyle geçiyor.

Gerçi bu akşam bir tane böyle bir mesaj yazdım ama olsun :rolleyes: :icon_biggrin:

Suicider
24.Ağustos.2010, 00:58
Güzel bir konuya değindin aslında hepimiz yazıyoruz yazmamız gerekiyor ama işte artık refleks midir nedir yazıyoruz :)

C h A o S
24.Ağustos.2010, 01:23
Gol olunca insanın hemen yazası geliyor.Kendi adıma daha yazmıyacağım o tür mesajlar :)

Clayman
24.Ağustos.2010, 01:24
Güzel bir konuya değindin aslında hepimiz yazıyoruz yazmamız gerekiyor ama işte artık refleks midir nedir yazıyoruz :)

Aynı görüşteyim ben de. Ben de yaptım bugün her golde :D Maçın heyecanından olduğunu düşünüyorum ben de.

Hugo
24.Ağustos.2010, 01:40
ben başkaları yazar diye girişmiyorum artık o işe :)

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2010, 06:20
Golün nasıl olduğu veya golün maça etkisi yazılsa daha iyi olur bence de.10 tane arka arkaya gol x attı yorumunun gerçekten bir manası yok.İnterneti olan herkesin haberi oluyor zaten gol olup olmadığından.En azından gol ile ilgili hisler yazılabilir.X gol attı mesajından daha anlamlı olduğu kesin.

di canio
24.Ağustos.2010, 06:45
Golün nasıl olduğu veya golün maça etkisi yazılsa daha iyi olur bence de.10 tane arka arkaya gol x attı yorumunun gerçekten bir manası yok.İnterneti olan herkesin haberi oluyor zaten gol olup olmadığından.En azından gol ile ilgili hisler yazılabilir.X gol attı mesajından daha anlamlı olduğu kesin.

Anlatmak istediğim de o aslında. Yani; "Nobre attı", "Bursa 1-0", vb. gibi haber nitelikli mesajlar yerine, yorumlar yazılsa maç konuları da içi boş mesajlarla dolmamış olur. Mesela ben Trabzonspor-Fenerbahçe maçı esnasında maçı izledim, foruma bakmadım. Maç bittikten sonra neler yazılmış diye girdiğimde 16 sayfa idi konu içeriği. Son okuduğum mesajdan itibaren okumaya başladım. Mesajların çoğu bahsettiğim gibi mesajlardı.

sakary Ali
25.Ağustos.2010, 01:47
bir tane anadolu maçında hiç mesaj yokken bari maçın skorunu yazayım dedim uyarı almıştım.ama silindi şimdi.ilk ve tek uyarımdı :D