View Full Version : Karpaty - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç
Rick Nelson
27.Ağustos.2010, 01:25
2000'de UEFA'yı almış bir takımız..Fakat daha Karpaty'i yenemiyoruz..Hakan Balta sana yazıklar olsun ! Tam atağa çıkacağız top Serdar'a geliyor Serdar sırf pas atayım diye Ali Turan'a veriyor.Ayhan kendini Xavi zannedip çalımlara girişiyor.Servet'de öyle..Barış başka alemlerde.Takımda tek iyi diyebileceğim Ufuk var..Harika bir maç çıkardı.Gerçekten hak yerini buldu.Bu futbolla Karpaty'i yensek ne olurdu ki ?
Adnan Polat ve Sezgin eserinizle övünün..Keita ve Mehmet Topal'ı satarsan olacağı budur.
King_91
27.Ağustos.2010, 01:26
ben tromso'yu dibe vurduğumuz an zannetmiştim , yanılmışım . daha neler görecez bakalım ? 3te 3 ??? 4te 4 ???
izmer96
27.Ağustos.2010, 01:30
yahu Allah askina gozlerinizi acin biraz , Galatasaray'in 2 senedir orta saha ve defans problemi var , bunu futbolu bilmeyen ama 2-3 mac izlemis dahil herkes biliyor
Peki yonetim bu sene ne yapti ? aslanlar gibi oyniyan 3 macdan 1ini tek basina kurtaran Keita'yi satti yerine Pino diye birini getirdi (Pino'nun muzmin sakat oldugu GS yonetimine soylenmis fakat adam ucuz diye yinede almislar)
Peki yonetim ne yapti ? Mehmet Topal'i satti Cana'yi aldi diyelimki Cana en az Topal kadar iyi bir orta saha , ama sonuc itibariyle Keita'yi satip altinda bir adam getirip ve Mehmet Topal'i Cana ile degistirince zaten varolan problemlerin hic biri cozulmedi
Problemler hala ayni Kaleci yok Defans berbat , Orta Sahada top yapicak adam yok yonetim en azindan bu sorunlardan 1 tanesini cozdumu bu sene ? hayir birde bunlarin ustune her hafta en az 2 as adamimiz sakatliktan oyniyamiyor , hala su ortamda Rijkaard'i sucliyabiliyorsaniz diyebilicek bir lafim yok , Rijkaard sucsuzdur demiyorum ama bu isde en az sucu olan Rijkaard'dir
Yonetim goz gore gore takimi mahvetti , Adnan Polat 2 aydir her gun bu hafta 2 adam gelicek diyor fakat 2. ligde oyniyan Galatasaray'a gelmek istedigini belirten Emana'yi bile alma becerisi gosteremiyor
RiG0BeRT
27.Ağustos.2010, 01:35
UEFA'da havlu attık.Şimdi sırada Eskişehirspor mağlubiyeti var.Zaten Lige'de havluyu atınca Sakatlıkların hepsi düzelir merak etmeyin.Devre arası transfer sezonunada 10.sırada girersek süper transferler yapılır.İş işten geçmiş olcak ki transfer ozaman yapılcak.
Clayman
27.Ağustos.2010, 01:35
Söyleyecek o kadar çok şey var ki. Elim kolum ve dilim bağlanmış durumda...
RaSenGan
27.Ağustos.2010, 01:38
Üzülmüyorum. Çünkü Mustafa Sarp, Ayhan , Barış gibi adamların avrupada oynamaya hakkı yoktu. Hak yerini buldu. Tebrikler. Şimdi defolun gidin şu takımdan. Bu arma altında böyle oynayamazsınız. Defolun gidin !
Yerlerine oynayacak çok adam var ya.Ayrıca Mustafa Sarp en çok ruhuyla oynayan isim.Adam varını yokunu koyuyo ortaya ne yeteneği varsa sergiliyor.
DisCo
27.Ağustos.2010, 01:38
İyi antrenör ekibini iyi seçendir. Takımını fizik ve kondüsyon olarak iyi seviyeye getirendir. Takım ruhunu oluşturabilendir. Takım savunmasını öğretebilen duran top organizasyonu yaptırabilendir. Son olarak yetenekli oyuncudan anlayandır.
Kısaca bugün her takım için konuşuyorum. Serdar oynayamıyorsa yerine Pino'yu al. Gol yememen gerekiyorsa ve son dakikalardaysan defansif bir oyuncuyu oyuna al. Bunları hepimiz yapabiliriz.
Lviv'in golünü atan oyuncu daha maçın başlarında sarı kart görmüştü. Rijkaard, Arda sen yetenekli adamsın. Üzerine oyna ve attır gibi bir taktik vermiş midir. İyi antrenör budur.
Rijkaard bunların hiçbirini yapamadığı için suçludur. Kadro kalitesinin geçen seneden ne farkı var. Sadece ve sadece Keita yok. Galatasaray tek oyuncuya bağlı kalacak kadar acizmidir. Leo Franco'yu arıyorsanız, Emre Güngör'ü arıyorsanız bilemem.
Yönetime niye kızıyoruz. Maddi tasarruf yapıyoruz diyerek oyuncu almıyorlar. Elimizdeki oyuncuları satıyorlar. Tasarruf yapıyorsan oyuncu satmazsın ve almazsın. Yerlerine daha kötülerini daha pahalıya alıyorlar. Yoksa Mehmet Topal'da öyle müthiş oyun kuran bir adam değildi.
Kısacası yönetim transferi bilmediği için suçludur. Bunun konusu ayrı tartışılır. Rijkaard, tam bir fm antrenörüdür. Bu elenmenin sorumlusu odur.. DC'yi DC'de oynat. DM'yi DM oynat. Takıma senin bir katkın olmasın. Hepimiz için söylüyorum. Para istemiyoruz, o havayı solumak yeter. Bu kadarını bizde yaparız.
10 senede her yıl bir genç bir dünyada isim yapmış adam alınsaydı şimdiye kadro tamamdı. İşi bilmeyenler başta olduğu sürece böyle olur. İşi bileni yetiştirecek alt yapıda yok oda ayrı sorun.
ShevAnil
27.Ağustos.2010, 01:39
Avrupa bitti koca bir sezon boşa geçecek koy Emre Çolak'ı, Serkan Kurtuluş'u, Musa Çağıran'ı bi kaç genç oyuncu kazanalım bari...
KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2010, 01:44
Emre Çolak neyin artistliğini öğrenmiş ne yaptı maçta ben artistlik olarak değerlendirilebilecek bi hareketini görmedim eğer sarı kart falan gördüyse buna artistlik diyosan tüm futbolcular artist o zaman
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 01:46
Yerlerine oynayacak çok adam var ya.Ayrıca Mustafa Sarp en çok ruhuyla oynayan isim.Adam varını yokunu koyuyo ortaya ne yeteneği varsa sergiliyor.
Yetenekleri ortada işte aygün :) Sadece ruhla olmuyor birazda yetenek lazım.
Suicider
27.Ağustos.2010, 01:47
İki yönlü adam arayıp duruyorlar bu takıma Musa diye bir çoçuk alındı o niye oynamıyor bence şuan takımda iki yönlü oynayacak elimizdeki en iyi oyuncu..
berkay19
27.Ağustos.2010, 01:47
Emre Çolak neyin artistliğini öğrenmiş ne yaptı maçta ben artistlik olarak değerlendirilebilecek bi hareketini görmedim eğer sarı kart falan gördüyse buna artistlik diyosan tüm futbolcular artist o zaman
Mesajım silinmiş. O yediğimiz golün başı ama genel bir tepki olduğu için bendeki sanırım gereksiz suçlamalarda bulunuyor insan yine de Arda ve Hakan Balta için söylediklerimde geriadım atmıyorum.
RaSenGan
27.Ağustos.2010, 01:48
Yetenekleri ortada işte aygün :) Sadece ruhla olmuyor birazda yetenek lazım.
Yeteneği olanları da görüyoruz ruh olmayınca yetenek ortaya çıkmıyo :)
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 01:50
Yeteneği olanları da görüyoruz ruh olmayınca yetenek ortaya çıkmıyo :)
İşte sorun orda zaten. Ya sadece ruh var ya sadece yetenek. İkisindende biraz olması lazım başarı için.
LifeYourself
27.Ağustos.2010, 01:51
en iyisi mustafa sarp futbolu bıraksın bunlara ruhun nasıl bişi olduğunu öğretmek için ayrı bir statüde hocalık yaparak takıma hizmet etsin.Hergün 1 saat mustafadan ders alsınlar:zuhaha
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 01:53
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.
Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var" diye yanıt verdi.
Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, "Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak" dedi. Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, "Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.
Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.
Night_Mare17
27.Ağustos.2010, 01:54
Karpaty de yetenek yoktu ruh vardı sadece ?
RiG0BeRT
27.Ağustos.2010, 01:59
Zaten son 2 dakikada gol atmak yetenek değil Ruh işidir.Adamlar inandı ve 10 kişide olsa başardı.
Suicider
27.Ağustos.2010, 02:00
"Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı.
Adam daha ne desin herşeyi anlatmış yani..Kendisininde suçu var ama haklı yani..
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 02:00
Karpaty de yetenek yoktu ruh vardı sadece ?
Onların 11 futbolcusu da inanmıştı. Bizimkilerde ruhta yok yetenekte. Takımda yeteneği olan adamları sayalım bakalım kim var ? Neill , Kewell , Baros , Arda , Pino , Servet , Elano. Sadece 6 kişi. Bunların zaten 3 tanesi sakat. Geri kalan 4 kişiylemi maç alacağız :)
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 02:02
Şu kadroya bak.
Ufuk, Ali , Neill, Servet, Hakan, Barış, Ayhan, Mustafa , Serdar , Baros, Arda
Sıradan bi anadolu takımından farkı yok.
King_91
27.Ağustos.2010, 02:03
Şu kadroya bak.
Ufuk, Ali , Neill, Servet, Hakan, Barış, Ayhan, Mustafa , Serdar , Baros, Arda
Sıradan bi anadolu takımından farkı yok.
neill baros arda hariç harbiden öyle
KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2010, 02:03
Sen onu 2 yap Servet'te yetenek falan yok bence
RaSenGan
27.Ağustos.2010, 02:04
Onların 11 futbolcusu da inanmıştı. Bizimkilerde ruhta yok yetenekte. Takımda yeteneği olan adamları sayalım bakalım kim var ? Neill , Kewell , Baros , Arda , Pino , Servet , Elano. Sadece 6 kişi. Bunların zaten 3 tanesi sakat. Geri kalan 4 kişiylemi maç alacağız :)
Topu dibindeki adama atamayan Servet'te hangi yetenek var merak ettim :) Hızlı mı,oyuncuyu hiç kaçırmıyor mu,oyunu çok iyi mi kuruyor nedir yeteneği Cihan :)
vego
27.Ağustos.2010, 02:04
baros ve arda dışında neill da tabii
berkay19
27.Ağustos.2010, 02:05
Sen onu 2 yap Servet'te yetenek falan yok bence
Abi sencesi bencesi yok ya artık. Arda da bitmiş çeneye vuruyo artık zaten!
KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2010, 02:05
Topu dibindeki adama atamayan Servet'te hangi yetenek var merak ettim :) Hızlı mı,oyuncuyu hiç kaçırmıyor mu,oyunu çok iyi mi kuruyor nedir yeteneği Cihan :)
6-3=4:confused:
Garip bi matematik hesabı
Yanlış mesajı seçtik ama anlayıverin:)
izmer96
27.Ağustos.2010, 02:09
Adnan Polat ne diycek yarin cok merak ediyorum , 2 adam geliyor pazartesine kadar der ihtimalen
RaSenGan
27.Ağustos.2010, 02:12
7 kişi yazmış 6 kişi demiş :)
KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2010, 02:13
7 kişi yazmış 6 kişi demiş :)
Ha tamam dikkat etmedim ona direk yazılanı okudum:)
Zekirdek
27.Ağustos.2010, 02:14
Servet yetenekli futbol enteresan. :) Oynamayan Pino'da izlemeden yetenekli oldu.
King_91
27.Ağustos.2010, 02:14
Adnan Polat ne diycek yarin cok merak ediyorum , 2 adam geliyor pazartesine kadar der ihtimalen
daha eylüle kaç gün var azıcık sabredin !!
LaigLeNoiR
27.Ağustos.2010, 02:16
Madem tasarruf yapıyorsun sezon başında kimseyi göndermeden satarsın Arda'yı 15'e yerine 2 tane sağlam yabancı alırsın. Birsürü paradan bahsediliyor. Quaresma bile 7 milyon euroya geldi o ayarda 2 tane oyuncu alabilirdi GS madem tasarruf yapıyorsa.
LaigLeNoiR
27.Ağustos.2010, 02:16
daha eylüle kaç gün var azıcık sabredin !!
Kemal Sunal'ın filmine benzedi şunun şurasında Eylül'e kaç gün kaldı ki Canım.
DisCo
27.Ağustos.2010, 02:19
Hakan Balta'nın sorunları var sanırım. 2 maç ve 2 hata.
Bunu çözemeyenlerin üzerine oynatanların suçudur. Hala transfere, oyunculara bağlanmasını anlamıyorum.
Şampiyon olunan yıldaki Servet'le şimdiki aynı mı?
Arda nerde...
Sakatlanmayan bir takım revire döndü.
Madde madde sayarım. Bunlar Keita satıldı diye mi oluyor.
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 02:21
Servet arada çok kritik hatalar yapıyor ama vucudunu kullanmayı çok iyi biliyor. Servetin en çok sevdiğim yanı o zaten. Adama bi görüs atıyor adam uçuyor :D
Sonradan editlemiştim o mesajı ama bi kısmı kalmış. O kadarda önemli değil :)
Servet yetenekli futbol enteresan. :) Oynamayan Pino'da izlemeden yetenekli oldu.
İzleseydin o zaman ne yapayım ? Pino hayatında sadece galatasaraydamı maç yapıyor ? Otur izle yaptığı maçları sonra yeteneğini gör. Takım değiştirdi diye yeteneklerini kayıp mı etti. Oynadığı ilk maçlarda kalitesini ortaya koydu. Aynı kewell gibi. Oda ilk maçında çok güzel oynamıştı.
King_91
27.Ağustos.2010, 02:23
elano'yu oynatmadık satabilmek için inşallah satabiliriz satamaz da elimizde kalırsa zaten az olan verim iyice azalacak .. ben olsam ben de oynamam gerçi 3 ay satmaya çalış satamayınca hadi sen oyna bizim takımda .. iyi be ..
GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 02:27
Dert ortağım benim :)
Yazık böyle büyük kluplerimiz ne hallere düştü gerçekten çok yazık.
Türk futbolu anca kendi içinde gelişsin dursun
her sene bu sene ligimiz cok iyi cok kalite anadolu kaliteli adam alıyor diyelim duralım
elendiğimiz takımlara bak ülkenin en büyük iki klubu olarak.
maxsleox
27.Ağustos.2010, 03:10
Skibbe ile Galatasaray 2002 yılından sonra Avrupada hatırı sayılabilecek bir başarı gösterdi, bu başarıda Baroş, Kewell, Lincoln ve Arda ön plandaydılar.Şuan beğenilmeyen Servet ve Ayhan'ın iyi bir form grafiği vardı.
O dönemde defansta Meira vardı, yönetim Meira'yı yolladı hemde stoper sıkıntısı çektiğimiz anda.Bu yönetimin ilk hatasıydı, Meira'ya iyi bir teklif gelmiş olabilir ancak stoper sıkıntısı çektiğin bir dönemde Meira'yı göndericeksen yerine yine aynı kalitede hatta ondan daha kaliteli bir oyuncu alınmalıydı çünkü bir hedef vardı ve herşey yolunda gidiyordu.Sanırım Meira satıldığında bizim için transfer sezonu bitmişti, o zamanda oyuncuyu kesinlikle göndermemek gerekiyordu.
Adnan Polat yapmış olduğu demeçlerde ''Kadıköy'de final oynuyacağız'' diyordu.Final oynuyacak bir takım stoperk eksiği varken nasıl olurda eksik olduğu bölgedeki oyuncusunu satarak takımı defanssız bırakır ?
Skibbe ligde aldığı mağlubiyetle gönderiliyor ve yerine tecrübesiz ama Galatasaray efsanesi Bülent Korkmaz getiriliyor.Yönetimin bir diğer hatası daha, Galatasaray gibi beklentileri yüksek olan ki kendisininde beklentileri yüksek bir başkan nasıl olurda tecrübesiz birine takımı emanet eder? Avrupada elenmemiş olmasına rağmen.Neyse Bülent kaptanımız Bordeaux maçından alnının teriyle çıkıyor birazda şans yanımızda oluyor tabi.Sabri son saniye golüyle bizi sokağa döküyor.Hambourg gibi Almanların yükselişte olan takımıyla karşılaşıyoruz.Stoperde Kewell oynuyor :), Hambourg'a evimizde üstün olmamıza rağmen maçın son anlarında konsantrasyon olamama sorunu yüzünden elimizle rakibe turu veriyoruz.
Bülent Korkmaz ile sezon sonu yollar ayrılıyor ve yerini Barcelona'yı Şampiyonlar ligi şampiyonu yapan Rijkard göreve geliyor.Yönetimin bana göre yapmış olduğu en akıllı seçimdi.Elano, Keita, Leo gibi ünlü isimlerde takıma alınıyor.Lige güzel başlangıç yapıyoruz ve seriye bağlıyoruz.Avrupada yine aynı şekilde gruplardan çıkıyoruz.Devre arasında Jo, Dos Santos ve Neil ile anlaşıyoruz. Baroş'un sakat ve alternatifi olmamasına rağmen Nonda kendisi gol atsada çoğu kişi tarafından beğenilmiyordu,bana göre Nonda'nın gitmesi doğruydu ancak yerine Avrupa kupalarında oynuyamıycak bir oyuncunun alınması mantıksızlığında ötesinde bir durumdu.Stopersiz kaldığımız önceki dönemde bu seferde forvetsiz kalıyorduk.Yönetimin ders almadığını görmüş oluyorduk.Atletico Madrid'e elenip ligdede hüsrana uğrayıp ligi bizi tatmin etmeyen bir sırada bitiriyorduk.Rijkard'ın tek artısı sezon başında 7-8 lig maçı ve Avrupada gruplardan 1.olarak çıkması oluyordu.Yeni sezona girerken takıma forvete iyi bir alternatif, orta sahaya, defansa ve kaleyi güvenle koruyacak oyuncuların olması beklenirken.Kalecimiz Leo'nun gönderilmesi ve yerine bir oyuncuyla anlaşılmaması ilginç bir durumdu.Defans bölgemize 6 ay oynamamış Ali Turanla başlamak ,stoper ve sol bekte alternatifin olmaması önceki sezondan daha zor başlangıçtı.Orta sahada bir değişikliğin olmaması da ayrı bir durum.Topal'In yerine Cana'nın gelmesi,Keita'nın yerine Pino'nun gelmesi ve Jo'nun yerine Batdal'ın gelmesi takım kadrosundaki düşüşü gösteriyordu.Elano zaten Rijkard'ın sistemine uyan bir oyuncu değildi hala alınmasını anlamış değilim, Barcelonadaki sisteminde o bölgede Xavi ve İniesta'nın Elano ya Hiçbir benzer yanı yok.İkiside oyunu iki yönlü oynayan oyuncular,Emre Belözoğlu bu oyuncuların iki-üç gömlek düşüğü.Avrupada bir çok oyuncu bulanabilirdi oyunu iki yönlü oynayan.Cana Yaya Toure tarzı ama onun baya kalitesizi tabiki ancak bir görev adamı diyebiliriz kendisi için bana göre Topal o bölgede Cana'dan daha etkiliydi.
Sakatlık sorunu zaten bizde artık bir huy oldu, bu takıma gelen oyuncular sürekli sakatlar, koskoca Galatasaray şu sakatlık sorununu bir türlü çözemedi.Rijkard bana göre bu takıma sadece geldiği ilk 3-4 ay katkı sağlamıştır, bundan başkada bir katkısı olmamıştır, kendisi'nin tek bir sisteme bağlı olduğunu düşünüyorum ancak o sistemi bu takım oynuyamıycak kapazitede,oyunu iki yönlü oynuyacak orta sahamız'ın olmaması Keita'nın gitmesi ve defanstaki ağır oyuncular ve en önemlisi formsuz Ali Turan gibi oyuncularla bu takımı o sistemde hayatta oynatamaz.Ya biran önce sistem değişmeli Ya da Rijkard ile yollar ayrılmalı çünkü bu yönetim Rijkard'ın istediği oyuncuları alabilecek kapazitede değilki tam tersine geçen sezona oranla bu sezon hem kadromuz dar hemde oyuncu kaliteleri düştü.Böyle bir yazı yazayım içimdekileri dökeyim dedim.Bazı yerleri atladım kusura bakmayın.
ShevAnil
27.Ağustos.2010, 03:20
Skibbe ile Galatasaray 2002 yılından sonra Avrupada hatırı sayılabilecek bir başarı gösterdi, bu başarıda Baroş, Kewell, Lincoln ve Arda ön plandaydılar.Şuan beğenilmeyen Servet ve Ayhan'ın iyi bir form grafiği vardı.
O dönemde defansta Meira vardı, yönetim Meira'yı yolladı hemde stoper sıkıntısı çektiğimiz anda.Bu yönetimin ilk hatasıydı, Meira'ya iyi bir teklif gelmiş olabilir ancak stoper sıkıntısı çektiğin bir dönemde Meira'yı göndericeksen yerine yine aynı kalitede hatta ondan daha kaliteli bir oyuncu alınmalıydı çünkü bir hedef vardı ve herşey yolunda gidiyordu.Sanırım Meira satıldığında bizim için transfer sezonu bitmişti, o zamanda oyuncuyu kesinlikle göndermemek gerekiyordu.
Adnan Polat yapmış olduğu demeçlerde ''Kadıköy'de final oynuyacağız'' diyordu.Final oynuyacak bir takım stoperk eksiği varken nasıl olurda eksik olduğu bölgedeki oyuncusunu satarak takımı defanssız bırakır ?
Skibbe ligde aldığı mağlubiyetle gönderiliyor ve yerine tecrübesiz ama Galatasaray efsanesi Bülent Korkmaz getiriliyor.Yönetimin bir diğer hatası daha, Galatasaray gibi beklentileri yüksek olan ki kendisininde beklentileri yüksek bir başkan nasıl olurda tecrübesiz birine takımı emanet eder? Avrupada elenmemiş olmasına rağmen.Neyse Bülent kaptanımız Bordeaux maçından alnının teriyle çıkıyor birazda şans yanımızda oluyor tabi.Sabri son saniye golüyle bizi sokağa döküyor.Hambourg gibi Almanların yükselişte olan takımıyla karşılaşıyoruz.Stoperde Kewell oynuyor :), Hambourg'a evimizde üstün olmamıza rağmen maçın son anlarında konsantrasyon olamama sorunu yüzünden elimizle rakibe turu veriyoruz.
Bülent Korkmaz ile sezon sonu yollar ayrılıyor ve yerini Barcelona'yı Şampiyonlar ligi şampiyonu yapan Rijkard göreve geliyor.Yönetimin bana göre yapmış olduğu en akıllı seçimdi.Elano, Keita, Leo gibi ünlü isimlerde takıma alınıyor.Lige güzel başlangıç yapıyoruz ve seriye bağlıyoruz.Avrupada yine aynı şekilde gruplardan çıkıyoruz.Devre arasında Jo, Dos Santos ve Neil ile anlaşıyoruz. Baroş'un sakat ve alternatifi olmamasına rağmen Nonda kendisi gol atsada çoğu kişi tarafından beğenilmiyordu,bana göre Nonda'nın gitmesi doğruydu ancak yerine Avrupa kupalarında oynuyamıycak bir oyuncunun alınması mantıksızlığında ötesinde bir durumdu.Stopersiz kaldığımız önceki dönemde bu seferde forvetsiz kalıyorduk.Yönetimin ders almadığını görmüş oluyorduk.Atletico Madrid'e elenip ligdede hüsrana uğrayıp ligi bizi tatmin etmeyen bir sırada bitiriyorduk.Rijkard'ın tek artısı sezon başında 7-8 lig maçı ve Avrupada gruplardan 1.olarak çıkması oluyordu.Yeni sezona girerken takıma forvete iyi bir alternatif, orta sahaya, defansa ve kaleyi güvenle koruyacak oyuncuların olması beklenirken.Kalecimiz Leo'nun gönderilmesi ve yerine bir oyuncuyla anlaşılmaması ilginç bir durumdu.Defans bölgemize 6 ay oynamamış Ali Turanla başlamak ,stoper ve sol bekte alternatifin olmaması önceki sezondan daha zor başlangıçtı.Orta sahada bir değişikliğin olmaması da ayrı bir durum.Topal'In yerine Cana'nın gelmesi,Keita'nın yerine Pino'nun gelmesi ve Jo'nun yerine Batdal'ın gelmesi takım kadrosundaki düşüşü gösteriyordu.Elano zaten Rijkard'ın sistemine uyan bir oyuncu değildi hala alınmasını anlamış değilim, Barcelonadaki sisteminde o bölgede Xavi ve İniesta'nın Elano ya Hiçbir benzer yanı yok.İkiside oyunu iki yönlü oynayan oyuncular,Emre Belözoğlu bu oyuncuların iki-üç gömlek düşüğü.Avrupada bir çok oyuncu bulanabilirdi oyunu iki yönlü oynayan.Cana Yaya Toure tarzı ama onun baya kalitesizi tabiki ancak bir görev adamı diyebiliriz kendisi için bana göre Topal o bölgede Cana'dan daha etkiliydi.
Sakatlık sorunu zaten bizde artık bir huy oldu, bu takıma gelen oyuncular sürekli sakatlar, koskoca Galatasaray şu sakatlık sorununu bir türlü çözemedi.Rijkard bana göre bu takıma sadece geldiği ilk 3-4 ay katkı sağlamıştır, bundan başkada bir katkısı olmamıştır, kendisi'nin tek bir sisteme bağlı olduğunu düşünüyorum ancak o sistemi bu takım oynuyamıycak kapazitede,oyunu iki yönlü oynuyacak orta sahamız'ın olmaması Keita'nın gitmesi ve defanstaki ağır oyuncular ve en önemlisi formsuz Ali Turan gibi oyuncularla bu takımı o sistemde hayatta oynatamaz.Ya biran önce sistem değişmeli Ya da Rijkard ile yollar ayrılmalı çünkü bu yönetim Rijkard'ın istediği oyuncuları alabilecek kapazitede değilki tam tersine geçen sezona oranla bu sezon hem kadromuz dar hemde oyuncu kaliteleri düştü.Böyle bir yazı yazayım içimdekileri dökeyim dedim.Bazı yerleri atladım kusura bakmayın.
Tamamını okudum, ellerinize sağlık :)
Alicanfmfan
27.Ağustos.2010, 04:01
90+1 de tamamen şans golü atıp 90+3 de hakan baltanın hatasından gl yersen ve bi sürü yeteneksizlerle oynarsan elenirsinde rezilde olursun.
Teşekkürler yönetim bizi bu günleri yasattıgınız için.
Zekirdek
27.Ağustos.2010, 04:08
Bu maçtaki golleri Avrupa'da (özelliklede 5 büyük lig) göremezsiniz. İlkinde adamın ayağı kayıyor top Aydın'ın önünde düşüyor ve gol atılıyor. Haydi buna şanssızlık diyelimde Hakan Balta'nın yaptığı bir hatayı bir insanoğlu yapmaz arkadaşım ya.
A.FaruK
27.Ağustos.2010, 04:11
Turu hediye etmek bu olsa gerek. Yarın ve ya ertesi gün Fenerle birlikte 2-3 transfer yapılır. Yine bunlar unutulur.
tarikko
27.Ağustos.2010, 04:15
Kadikoy'de iken bu maci duydugumda cok sasirdim.90+1'de atip +3'de yemek gercekten cok dramatik bir veda.Kotu oldu..
Bordo61Mavi
27.Ağustos.2010, 04:19
Bu takim 4-4-2 oynatan bi teknik adamin eline gecmesi lazim, en azindan 4-4-1-1.
Birinin kellesi gidecek ve korkarimki bu Riijkard olcak, herzaman oldugu gibi kurban teknik direktor olcak.
Ne zaman ADAM gibi yapilcak bu yoneticilik isi Turkiyede
Selman Ozturk
27.Ağustos.2010, 04:26
Bu takim 4-4-2 oynatan bi teknik adamin eline gecmesi lazim, en azindan 4-4-1-1.
Birinin kellesi gidecek ve korkarimki bu Riijkard olcak, herzaman oldugu gibi kurban teknik direktor olcak.
Ne zaman ADAM gibi yapilcak bu yoneticilik isi Turkiyede
Hani hep diyoruz ya bizim futbolcu alt yapımız kötü diye. Asıl problem yönetici alt yapımızda. Biz millet olarak yönetici yetiştiremiyoruz maalesef...
Facx
27.Ağustos.2010, 04:28
belliydi elenceğimiz o orta sahayla cruyff bizzat gelse 4-3-3 oynatamaz yönetim transfer döneminin bitimine 5 gün kala 3 transfer daha yapcaz diyo transfer dediğin lig / avrupa kupaları başlamadan bitmelidir
Bordo61Mavi
27.Ağustos.2010, 04:31
Hani hep diyoruz ya bizim futbolcu alt yapımız kötü diye. Asıl problem yönetici alt yapımızda. Biz millet olarak yönetici yetiştiremiyoruz maalesef...
Kesinlikle abi, yani bi gun icinde yonetimin ayri kolarindan birbirinle celisen 4-5 aciklama gelebiliyor :) Trabzonspor zaten bunu en iyi yapanlardan
Dun sabah Umutu istediler
Ogleye dogru satmicaz
Ogleden sonra satabiliriz
Aksam ustu 3 degilde 3.5 versinle
Aksamdan sonra Umut kadro disiymis
Gece yok yok sakat degil kadro disi
Ve bunu en son duyanda takimin teknik direktoru :)
Galatasarayi sevebilirsin Adnan bey ama inanki bu isi yapamiyorsunuz. Bu is seyrantepe de oynamak degil, orda oynamayi bu formayi tasiyabilcek futbolculari getirebilmektir. Teknik adama yukleyin ama hep :)
Zekirdek
27.Ağustos.2010, 04:31
Selman abi bizim klüplerimizde keşke Alman klüpleri gibi yönetilse. Hepsi futbolun içinde olan adamlar. Bayern Munich yöneticilerine bakılırsa neredeyse hepsi futbolun bir yerlerinden gelmiş.
Facx
27.Ağustos.2010, 04:34
yetişen yönetilerde bi şekilde aşağı indiriliyo(bknz. haldun üstünel )
RiG0BeRT
27.Ağustos.2010, 16:13
Çağlar sakatlıktan kurtulsada Bizde Hakan Balta yüzünden saç yolmaktan kurtulsak.
eGowiCh
27.Ağustos.2010, 16:25
Hakan Balta turu verdi resmen, yazık oldu. Sıradan Avrupa takımlarına elenmek adetimiz oldu Türk futbolu olarak. Geçmiş olsun hepimize.
RiG0BeRT
27.Ağustos.2010, 16:28
Önceden Şampiyonlar Ligi Elemelerini %90 geçerdik.Gruplara kalırdık.Gruplardanda en kötü 3. olup UEFA Giderdik.Sonra yavaş yavaş Şampiyonlar Ligi Elemelerini geçememeye başladık.Sonra aynı senaryo Kupa 2'de başladı.Geçen sezon güle oynaya geçtik Ön elemeleri.Aradan 1 Sene geçti Kupa 2'de bile Gruplara kalamıyoruz.Sadece şu örnekten bile Türk Futbolunun ne kadar geri gittiğini görebiliyoruz.
Varonil
27.Ağustos.2010, 18:14
Stadta bizim maç uzatmalara giderken Galatasaray'ın maçını sorduğumda şok geçirdim gerçekten.Eve gidince özeti de seyrettim,Hakan Balta turu vermiş adeta.
Acaba kendimizi fazla mı dev aynasında görüyoruz Türk futbolu olarak.Umarım bu 2 takımımızın da elenmesi bazı şeylerin değişmesine neden olur,hayırlara vesile olur.
eXcitinG
27.Ağustos.2010, 18:20
Yok abi biz eLemeLerde büyük takımLar iLe oynamaLıyız. O zaman turu geçme şansımız daha fazLa oLur. Küçük takımLar bozuyor bizi.
Universal
27.Ağustos.2010, 19:18
Üzüldüm... Ne diyeyim gerçekten yazık oldu...
izmer96
27.Ağustos.2010, 19:25
Tum Galatasaray taraftarinin bastan sona 2 kere okumasi gereken bir yazi !
http://www.webaslan.com/yazar/ant_ipek/38969/14-caresiz-adam.php?ref=AKM8&adv=1
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 20:21
Ayhan bey pişkin pişkin Dışarıda taraftar varmı diye soruyor. Artık sizi protesto etmeye yoruldu taraftar. İnşallah bu video uA forumlarında yayınlanırda samiyende güzel bir proteso yaparız.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1468637370284&ref=mf
LeqenDary
28.Ağustos.2010, 00:30
Şu Ayhan'ı gördüm ya yazıklar olsun sizin gibi insana .Allah kahretsin size bu formayı giydiren o yönetici bozuntularına .Bizim üzüldüğümüz kadar siz üzülseydiniz biraz ruhla oynardınız sahada .
Nedvedmania
28.Ağustos.2010, 15:56
Oh be istediğim oldu. uA tepki gösterdi. İnşallah maçta da tepki gösterirler.
http://img26.imageshack.us/img26/7596/1124582100828131326.jpg (http://img26.imageshack.us/i/1124582100828131326.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)