PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2010, 03:18
http://www.yukleresim.com/images/47400732911811078176.jpg (http://www.yukleresim.com/)

A.FaruK
24.Ağustos.2010, 03:23
Bu takıma inanmak istiyorum artık. Kazanmalıyız.

DisCo
24.Ağustos.2010, 03:47
Fenerbahçe bildiğimiz gibi oynarsa turu geçecek skoru elde eder diye umuyorum. Önemli nokta golü bulduktan sonra aynı tempoya devam edebilmektir.

ForsakeN
24.Ağustos.2010, 03:49
Maça iyi başlayıp 2-0'a getiririz diye düşünüyorum. Sonra 2. yarının sonlarına doğru golü yeriz ve tura veda ederiz.

Sheriff
24.Ağustos.2010, 03:58
Büyük olasılıkla kendi evimizde seyircininde desteğiyle, eksiklerimizinde oynamasıyla turu geçen taraf olacağız.

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2010, 04:27
İlk maçta alınan skor maalesef çok kötü. Maça hızlı başlayıp 2 gol atsak dahi rakibin atacağı 1 gol herşeyi tam tersine çeviriyor. Aragones zamanında piyango bir Fenerbahçe vardı; yani günü gününü tutmayan; maçlardan önce rahatça bu maçı kesin alırız diyemediğimiz bir Fenerbahçe. Bana göre şuan da aynı durumdayız. Maçı kazanmamız da kaybetmemiz de sürpriz olmaz.

Varonil
24.Ağustos.2010, 09:28
Türk Telekom tribününde yerimizi alıp,takıma sonsuz desteğimizi vermeye gidiyoruz bu maçta.

İlk maçta aldığımız çok tehlikeli bir skor.Maça çok hızlı ve tempolu başlamamız gerekiyor.Erken bir gol bulmak lazım.

Tabi bu maçta takım savunmamıza da çok dikkat etmemiz gerekiyor ki son maçlarda rakiplere ço pozisyon veriyoruz.Kesinlikle gol yemememiz gereken bir maç.

Biz bu takıma çok rahat 2 gol atarız ama sorun gol yememekte.Malesef çok rahat turu geçeriz diyemiyorum.

Beklediğim ideal 11 şöyle;

Volkan

Gökhan-Lugano-Bilica-Andre Santos

Dia-Cristian-Emre-Stoch

Alex

Niang

Umarım maçın sonunda gruplara kalan taraf oluruz.Başarılar Fenerbahçe'm.

GodfatheR
24.Ağustos.2010, 10:31
Maalesef umutsuzum. Her geçen gün bu takıma olan güvenim azalıyor, umarım beni yanıltırlar.

SAİT71
24.Ağustos.2010, 11:08
Benimde umudum yok. Trabzon maçındaki kademe hatalarını görünce bu maça olumlu bakacak taraflarım uyuştu valla.

Zekirdek
24.Ağustos.2010, 11:18
2-1 kazanırız ve turu kaybederiz.

murat taşlı
24.Ağustos.2010, 11:36
Bence tek sorun fiziki düşme olur zaten Aykut hoca bundan korkmuş olacak ki Alex ve stoch la başlamadı Trabzon da .

Universal
24.Ağustos.2010, 11:56
Ezer geçeriz, tribünde büyük bir psikolojik savaş olacak.

sui generis
24.Ağustos.2010, 12:10
bizim bu turu geçmek için kesinlikle en az 3 gol atmalıyız maalesef gol yemediğimiz mac kalmadı gibi bir sey. dia sakatsa fazla zorlamasınlar bence sol kanatta niang sagda stoch forvette semih olabilir birde christian yerine mehmet oynayabilir volkanın oynayıp oynamaması belkide gruplara kalıp kalmayacagımızın belli olusu olacak insallah gruplara kalan biz oluruz

yunusgs
24.Ağustos.2010, 13:55
Fenerbahçe'nin 1 gol yememesi çok önemli.Özellikle ilk gol rakipten gelirse,iş zora girer.Ama 2-0 olur da ondan sonra gelirse 1 gol,Fenerbahçe'nin skoru 3'e taşıyacağını düşünüyorum.Zor olur ama turu geçeriz.

Since-1907
24.Ağustos.2010, 14:03
1-0 çok ters bir skor.Maçın başlarında 1 gol bulmamız çok önemli tur açısından.Erken gelecek bir gol hem taraftarı hem futbolcuları morallendirir.Ne kadar atak oynamamız gerekse de savunmada çok önemli bu maçta.Paok iyi kontra atak yapabilen bir takım görüntüsü çiziyor.Bu konuda da dikkatli olmalıyız.

Zor maç olacak ama umarım turu geçen taraf biz oluruz.Başarılar Fenerbahçem.

nannar
24.Ağustos.2010, 14:03
Fenerbahçe maçında ilk golü eğer PAOK bulursa turu vermez. FB ilk golü bulunca tempoyu arttırıp 2. golü de atarsa Paok'un direnci kırılır ve savunma anlayışında mecburen açıklar verir. Yani Fenerbahçe'nin savunmada çok dikkatli olup gol yemeden 1 ya da 2 farklı öne geçmesi lazım. Hafta sonunda Trabzon maçında baya yoruldu takım. Yunan ekibi kolay gol yemiyor gibi ama bakalım. Açıkcası ben bu maçta neler olabileceğini kestiremiyorum. Hak eden taraf kazansın... Ülke puanı adına , başarılar Fenerbahçe....

Bordo61Mavi
24.Ağustos.2010, 14:25
Fenerbahce bizim macta oldugu gibi cift forvet cikarsa bu maci kesin alir.

sui generis
24.Ağustos.2010, 14:35
Fenerbahçe maçında ilk golü eğer PAOK bulursa turu vermez. FB ilk golü bulunca tempoyu arttırıp 2. golü de atarsa Paok'un direnci kırılır ve savunma anlayışında mecburen açıklar verir. Yani Fenerbahçe'nin savunmada çok dikkatli olup gol yemeden 1 ya da 2 farklı öne geçmesi lazım. Hafta sonunda Trabzon maçında baya yoruldu takım. Yunan ekibi kolay gol yemiyor gibi ama bakalım. Açıkcası ben bu maçta neler olabileceğini kestiremiyorum. Hak eden taraf kazansın... Ülke puanı adına , başarılar Fenerbahçe....

hak eden mi kazansın bence direkt fenerbahçe kazansın:D:D

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:23
Zevkli bol gollü maç olur Fenerbahçe kazanır ama skora göre kim tur atlar bilemiyorum.

MeMo
24.Ağustos.2010, 16:25
Zor olacak ama 2 farklı skorla eleriz gibi geliyor.Yeterki ilk golü biz yemeyelim...

RasAnt
24.Ağustos.2010, 16:56
Bu turu geçeriz başka bir alternatif düşünemiyorum

LadroN
24.Ağustos.2010, 17:20
Yunanı denize dökmek gerek inşallah 3-1 kazanırız.

LeqenDary
24.Ağustos.2010, 17:53
İlk golü bulanın turu alacağı karşılaşma .İnşallah bu Fener olur ..

zemlinskis
24.Ağustos.2010, 20:07
Volkan ve Stoch dönerse Fenerbahçe rahat tur atlayacaktır.Aksi takdirde işleri çok zor...

tarikko
24.Ağustos.2010, 20:27
Volkan ve Stoch dönerse Fenerbahçe rahat tur atlayacaktır.Aksi takdirde işleri çok zor...
Volkan oynayacak buyuk ihtimalle.Yetistirilecektir maca.Stoch zaten Trabzonspor macindan sonra yine yedek baslarsa yok artik derim :) Alex ve Stoch oynayacaklardir.Umarim Dia'da yetisir maca..

Universal
24.Ağustos.2010, 20:36
Semih ve Niang ile çift forvet olarak çıkmak zorundayız. Bu iki isim çok etkili olacak. Arkalarında Özer, Stoch ve Dia olabilir.

Universal
24.Ağustos.2010, 23:48
Semih, twitter sayfasına oynamam zor dedi. Bakalım ne olacak...

barahir
24.Ağustos.2010, 23:53
Semih ve Niang ile çift forvet olarak çıkmak zorundayız. Bu iki isim çok etkili olacak. Arkalarında Özer, Stoch ve Dia olabilir.

Bu kadroyla oynarsak bırak turu geçmeyi fark yeriz..5 tane savunması olmayan adamla defans yapmamız imkansız ötesi..

Ben olsam Niang, Stoch, Topuz, selçuk emre özer ile oluştururdum ön tarafı

GebzeLi1907
25.Ağustos.2010, 00:53
Dia ne durumda acaba
Dia oynayabilecek halde ise ortasahayı Emre Mehmet le kurup
önlerine de Dia Alex Stoch koyduk mu önünde ister Semih oynasın ister Niang farketmez
Baroni Selcuk gibi mıymıntı adamları izlemek istemiyorum bu maçta tempolu bi futbol bekliyorum kazanacağımıza inanıyorum paok tan çok kaliteli bi takımız

C h A o S
25.Ağustos.2010, 01:17
Paok 45 otobüsle İstanbul'a 2250 taraftarla geliyormuş.Bayaa ateşli bir maç olucak.

Suicider
25.Ağustos.2010, 01:25
Bilica nın Paok maçında oynaması zor falan yazıyordu ntvsporda ama doğrumu acaba?

vego
25.Ağustos.2010, 01:27
Dirseğinde doku ezilmesi varmış yetiştirmeye çalışıyorlar

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 04:08
Taraftar şov yapar bizimkilerde onlara eşlik ederse kazanırız ;)

Açıkçası taraftarın takımı öyle bir ateşlemesi lazım ki yer yerinden oynamalı bu maç esnasında.

Savaş tarzında bir maç olmalı (!)

GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2010, 14:17
Aykut hocanın iyi bir 11 tercih etmesi ve Fenerbahçe'li oyuncuların sezon başından beri tam olarak yansıtamadıkları potansiyellerini ortaya koymaları gerecek.Çünkü işleri kolay değil.Açıkcası Fenerbahçe'nin ne yapacağını kestirmek kolay değil.

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 15:58
Muhtemel onbir:

Mert, G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos, M.Topuz-Baroni-Emre-Stoch, Alex, Niang

Dia takımla birlikte çalışmalara başladı, ancak forma şansı vermeyecek Aykut Hoca sanırım. Maçın gidişatına göre Dia'yı sonradan oyuna alabilir.

Homer J.S
25.Ağustos.2010, 16:00
Şu kadroda Niang'ın olması bile rakip için başlı başına bir tehlike.

Fenerbahçe'nin maçı 2-0 kazanıp turu geçeceğine inanıyorum.

Nedvedmania
25.Ağustos.2010, 16:04
Maçtan çok taraftarları merak ediyorum :)

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 16:10
Maçtan çok taraftarları merak ediyorum :)

PAOK'a elenirsek, kıyamet kopar. Taraftardan yönetim istifa sesleri yükselir. Ortalık bir hayli karışır.

Niang Kadıköy'e çıkacak ilk kez, taraftarın sevgi seli olacak. Gol de atarsa, harika bir atmosfer olur.

Neron_FB
25.Ağustos.2010, 16:23
maçı kesin alırız.. ama tur çok zor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 16:27
Fenerbahçe'nin kazanacağını fakat kesinlikle golde yiyeceğini düşünüyorum... Umarım turu geçecek kadar gol atar Fenerbahçe.

Arbitre
25.Ağustos.2010, 16:54
içimde kötü bir his var

DisCo
25.Ağustos.2010, 16:58
Niang'tan goller bekliyorum. Trabzon maçında biraz şanssızdı. Bu maçta taraftar etkisiyle daha etkili vuruşlar yapacaktır.

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 17:08
Niang'tan goller bekliyorum. Trabzon maçında biraz şanssızdı. Bu maçta taraftar etkisiyle daha etkili vuruşlar yapacaktır.

Ne şanssızı dostum, öyle bir yazmışsın ki baya net golleri kaçırmış gibi algılar maçı izlemeyen birisi. Sadece tek pozisyon geldi, onu da pas olarak kullanayım dedi Onur araya girdi, orada şut atması daha doğru olurdu. Onun dışında şutu yok. Andre Santos ve Semih'e iki güzel pas verdi ama oyuncular değerlendiremedi.

partizanlion
25.Ağustos.2010, 17:16
Fener'in erken bulması gerek golü, zaman ilerledikçe daha çok açık vermeye başlıyacaklardır ve bu da Paok'un gol bulmasına neden olabilir. zor bir maç..

DisCo
25.Ağustos.2010, 17:34
Ne şanssızı dostum, öyle bir yazmışsın ki baya net golleri kaçırmış gibi algılar maçı izlemeyen birisi. Sadece tek pozisyon geldi, onu da pas olarak kullanayım dedi Onur araya girdi, orada şut atması daha doğru olurdu. Onun dışında şutu yok. Andre Santos ve Semih'e iki güzel pas verdi ama oyuncular değerlendiremedi.

Niang'ın bir iki pozisyonu var. Hatırlamıyorsun sanırım. Tabi bir Teofilo yada Yattara'nın kaçırdıları gibi %100 pozisyonlar değildi ancak Niang'ın rahat gol yapabileceği pozisyonlardı. Ceza alanı çizgisinden bir vuruşu Onur'da kaldı diğerinde ise kale alanına yakın yerde Giray'la mücadelesinde Onur çıkıp topu aldı.

barahir
25.Ağustos.2010, 19:18
Bu maça gitmeyi isterdim ancak Tokattayım... Arkadaşlar telekom c blok da olacaklar her zamanki gibi..

Bu arada yarın stad full olacak..

Varonil
25.Ağustos.2010, 19:24
Evet biletler tükenmiş,stad full olacak.Türk Telekom tribünündeyim ben de.

Umarım güzel bir atmosfer ile PAOK'u 2 farkla mağlup eder,gruplara kalırız.

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 19:51
Niang'ın bir iki pozisyonu var. Hatırlamıyorsun sanırım. Tabi bir Teofilo yada Yattara'nın kaçırdıları gibi %100 pozisyonlar değildi ancak Niang'ın rahat gol yapabileceği pozisyonlardı. Ceza alanı çizgisinden bir vuruşu Onur'da kaldı diğerinde ise kale alanına yakın yerde Giray'la mücadelesinde Onur çıkıp topu aldı.

İlk dediğini hatırlamadım ama ikinci dediğin pozisyon bile sayılmaz, yani rahatça gol yapılabilecek bir pozisyon değildi, kale alanına yakın yerde sırtı dönük topu almak için çabaladı ama Giray'la birlikte yere düştüler, kaleci de topu aldı.

Niang'ın sol çaprazdan girdiği pozisyonda pas vermek yerine şut atmayı denemesi lazımdı, bence o pozisyon saydıklarından daha müsaitti.

sananes
25.Ağustos.2010, 19:58
kazanmamız gereken bi maçı çıkıp kazanacağız.Ben bu sefer bi sürpriz olacağını sanmıyorum bence taşlar yavaş yavaş oturuyo yerine takımda.Bu maç güzel günlerin başlangıcı olacak gibi bi hisle bekliyorum maç zamanını

Deus Dominus
25.Ağustos.2010, 20:03
Fenerbahçe Trabzonspor maçındaki gibi oynasın, PAOK falan duramaz karşısında, istediği skoru rahatça elde eder. 2-3 gol farkla galip gelebilir. Yine çift forvetle, bu kez Özer yerine Stoch'la başlarsa süper olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 21:15
Caner tura inanıyor!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın PAOK'u yenerek, turu geçeceklerine inandığını söyledi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısında teknik direktör Aykut Kocaman'dan önce konuşan Caner, ilk maçı 1-0 yitirdiklerini hatırlatarak, ''Taraftarımızın desteğiyle burada çok iyi bir skorla ve iyi futbolla kazanıp, turu geçeceğimize inanıyorum'' dedi.

Karşılaşmada çok hırslı olmaları gerektiğini kaydeden Caner, ''Çok iyi mücadele etmemiz lazım. Mücadele etmeden maçı kazanamayız, bunu gördük. Çok fazla pozisyonla çok iyi mücadele ederek maçı kazanacağız'' diye konuştu

LigTv

eGowiCh
26.Ağustos.2010, 06:21
İçimde kötü bir his var. PAOK bizi yenecek, skor tahminim 2-1.

Geçen PAOK maçını ve Trabzonspor maçını tahmin etmiştim, ikisini de tutturdum. Hatta TS kazanır dediğimde arkadaşıma 3-0 demiştim ama 3-2 bitti :)

Bu sefer de yenileceğiz diyorum, kötü bir his. Ahtapot Paul gibi olduğuma inanacağım bu maçın sonucunu da bilirsem :)

Universal
26.Ağustos.2010, 13:49
Bakalm "TÜRK" polisi ATATÜRK posterini bu stada sokacak mı sokmayacak mı?

goosfraba
26.Ağustos.2010, 15:39
http://video.fanatik.com.tr/PAOK-taraftarlari-Turkiyede_1_31866.htm?auto=1

paok taraftarı türkiye'de.

Crazycat
26.Ağustos.2010, 15:43
Maçı izleyeceğim ama eleneceğimizi düşünüyorum, umarım yanılırım.

maNga 33
26.Ağustos.2010, 15:52
fenerbahçe maçı kazanır ve tur atlar bence ama kesin konuşmakta doğru olmaz

Lim10
26.Ağustos.2010, 16:50
Ntv yada Ntvspor vercek mi maçı?

BaFraLı
26.Ağustos.2010, 16:53
Ntv yada Ntvspor vercek mi maçı?

Keşke verse ama gene hiç bir maçı vermiyorlar sanırım.

GodfatheR
26.Ağustos.2010, 16:55
İçimde sonsuz bir huzur var :) İyi futbol, 3-0 gibi bir skor bekliyorum, umuyorum.

Universal
26.Ağustos.2010, 17:20
Akşam marmarisde Yunanlılarla izleyeceğim maçı, umarım yenerizde onların o güzel surat ifadelerini görürüm. :D Birde Trabzon, Liverpool'u elesin, İngilizler'i izlemek daha fazla haz verir. =))

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 17:52
PAOK taraftarları Türkiye'de
PAOK taraftarları Fenerbahçe bayrağını çğneyip, dans etti.Bazı taraftarların üzerinde Beşiktaş forması olması dikkat çekti.

Fener bayrağını nasıl çiğniyorlar erkenmi geldiler stada acaba yoksa öyle birşeye izin verilmez sanmam yani.

http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/63675F61695F636162615162676B61686B6662AA617C92A0.j pg

Bu fotoyu netten buldum bugünün fotosu olsa gerek sanırım gümrük burası.Hoşuma gitmedi bu foto pek.

MeMo
26.Ağustos.2010, 17:53
PAOK taraftarları Türkiye'de
PAOK taraftarları Fenerbahçe bayrağını çğneyip, dans etti.Bazı taraftarların üzerinde Beşiktaş forması olması dikkat çekti.

Fener bayrağını nasıl çiğniyorlar erkenmi geldiler stada acaba yoksa öyle birşeye izin verilmez sanmam yani.

Fenerbahçe bayrağı bir tek stadda mı var?

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 17:55
Düzgünce bir soru sorduk düzgün konuş.

Deplasman taraftarları erkende stada gelir genelde o yüzden sorduk insan gibi.Hemen üstüne alınma ayrıca herşeyi polisler adına söyledim onu.

Varonil
26.Ağustos.2010, 18:01
Olimpiyat Stadına götürülüp orada bekletilecekler diye duymuştum bugün PAOK taraftarları için.Maç saatine yakın bir zamanda otobüslerle stada götürülecekler.

MeMo
26.Ağustos.2010, 18:03
Düzgünce bir soru sorduk düzgün konuş.

Deplasman taraftarları erkende stada gelir genelde o yüzden sorduk insan gibi.Hemen üstüne alınma ayrıca herşeyi polisler adına söyledim onu.

Bu kadar büyütülecek birşey söylemedim.Alındığım da yok yani :)

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 18:04
Olimpiyatı götürülmeleri sanırım 4 saat sürmüştür :zuhaha

TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2010, 18:07
Silivri'de jandarma ve polis eşliğinde bekletiliyorlar.

RaSenGan
26.Ağustos.2010, 18:12
50 otobüsle gelmiş adamlar buraya.

EreN
26.Ağustos.2010, 18:20
PAOK taraftarı yönetim destekli bir gruba sahip olduğu için bu kadar şımarıklar. Hadlerini mümkün mertebe bildireceğiz zaten statta bugün. Umarım bir kaza bela olmazda fenerbahçe sonunda kadrosunun nimetlerini kullanabilir.

MeMo
26.Ağustos.2010, 18:20
PAOK taraftarı yönetim destekli bir gruba sahip olduğu için bu kadar şımarıklar. Hadlerini mümkün mertebe bildireceğiz zaten statta bugün. Umarım bir kaza bela olmazda fenerbahçe sonunda kadrosunun nimetlerini kullanabilir.

Seni gidiyor musun abi ? :D

sananes
26.Ağustos.2010, 18:29
evde dsmart yok gidip dışarda izlesek desek aynı gün 4 takımımızın birden maçı var fenerbahçeye sıra gelmez trabzon-liverpool macı varken keşke ntv falan gösterseydi

SAİT71
26.Ağustos.2010, 18:45
Şu edepsizleri gördükten sonra elenirsek varya o kadar yanarki ciğerim. :mad:

HooijDonk07
26.Ağustos.2010, 18:48
3-1 yada 4-1 alacağımızı düşünüyorum.Stoch patlama yapabilir.

RasAnt
26.Ağustos.2010, 20:25
Ya varya buradan trübündeki taraftara sesleniyorum son şampiyonlar liigndeki çeyrek finalimizden sonra tribünde taraftar hiçbirşey yapmıyor oturuyor öyle,

İstanbulda yaşasam gidicem maçlara ama orda değilm :) eskisi gibi olun ya öle oturuolar hep eğer bugün paok taraftarına futbolcularına hadlerini bildirmezseniz yazıklar olsun ya.

Önceden fenerbahce taraftarı 1 numaraydı ya Aziz Yıldırımında sayesiyle gitti o ünvan

sananes
26.Ağustos.2010, 20:30
Taraftar fena değil bi yani belki yarısı oturuyodur ama stad kapasitesini 2ye bölüncede 25bin kişi yapar destekleyen gittim gördüm ordan biliyorum.Oturanlar pahalı biletleri alan insanlar o kadar parayı versem bende oturup dikkatlice izlerim yarı yarıya düşürsün o zaman başkan biletleri bizim gibi insanlarda ordan bilet alabilecek duruma gelsin.Kale arkalarında vs tezahurat yapcam derken pozisyonları göremeyenler var.Örneğin Steaua Bukres maçında maraton üst tribunundeydim Alex'in golü tezahurat kurbanı oldu zaten uzak kaleyeydi akşam tekrarını izledim:)

RasAnt
26.Ağustos.2010, 20:32
Evet hep o pahalı bilet alanlar oturuyor zaten :D

RaSenGan
26.Ağustos.2010, 21:10
Olaylar başladı.Saldırmış bizimkiler adamlara :)

C h A o S
26.Ağustos.2010, 21:11
Köprüden otobüsleri taşlamış Fbli taraftarlar.Paok taraftarıda durup karşılık veriyor.Ntvspor canlı veriyor.

MeMo
26.Ağustos.2010, 21:15
Maçta olay çıkmasa bari :D

MeMo
26.Ağustos.2010, 21:17
Paok taraftarları çıldırmış.Daha bu ne ki :D

barahir
26.Ağustos.2010, 22:32
Haha Arap kanalları süper oluyo ya :D

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 22:42
paok çirkeflik peşinde daha ilk dakiklarda faulleriyle belli ettiler.
cok iyi tempolu başladık hadi hayırlısı..

EndoplazmiK RetikuluM
26.Ağustos.2010, 22:48
Hoca değişir sistem değişmezzzzz.

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 22:58
Stoch vurdu kaleci müthiş kurtardı.
Stoch şahane transfer
şu cristian ortasahada biraz basıp top kapsa..

DaveJones
26.Ağustos.2010, 23:11
Stoch vurdu kaleci müthiş kurtardı.
Stoch şahane transfer
şu cristian ortasahada biraz basıp top kapsa..

Sorunumuz kalmaz ama nerdee :rolleyes:

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 23:14
Alex'te hiç yok oyunda isteksiz bi hali var
tempomuz çok düştü
paok ta zaten elinden geleni yapıyo tempoyu düşürüp oyunu yavaşlatmak için

Zekirdek
26.Ağustos.2010, 23:17
Alex'te hiç yok oyunda isteksiz bi hali var
tempomuz çok düştü
paok ta zaten elinden geleni yapıyo tempoyu düşürüp oyunu yavaşlatmak için

Hafta içindeki açıklamalar nedeniyle böyle bir performans gösteriyor olabilir.

barahir
26.Ağustos.2010, 23:18
Takımda gereksiz bi baskı ve acelecilik var..

izmer96
26.Ağustos.2010, 23:26
Nasil gidiyor mac? baski kurabildimi FB?

sananes
26.Ağustos.2010, 23:27
şu maçı seyredemiyoruz ya allah kahretmesin be bilgisayar başında çıldırıyorum 2. yarının ilk 10-15 dakikasında gol bulup rahatlaması gerek oyuncuların

barahir
26.Ağustos.2010, 23:28
Bu maç biraz geçen yılki trabzon maçına benziyo.. umarım sonu öyle olamaz..

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 23:31
Alex'le Cristian'ın çıkması gerek Özer veya Caner'le Gökhan Ünal'ın girmesi lazım
Mehmet Topuz'un Emre'nin yanına geçip çift forvete dönersek daha hayırlı olacak gibi.
Alex ve Cristian hiç yoklar sahada

barahir
26.Ağustos.2010, 23:32
Alex nolursa olsun bu maçta çıkmamalıdır.. saçma sapan bi yerden öyle vurur ki turu atlattırır adama..

barahir
26.Ağustos.2010, 23:42
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllll

GebzeLi1907
Emre zımbaladı
helal be emre cok sert vurdu biraz daha canlanmamız lazım

Suicider
Gol mü oldu ?

Edit: olmuş :) tebrikler

barahir
26.Ağustos.2010, 23:44
Emre aynısı LİLLE maçında da yapmıştı..:D

Suicider
26.Ağustos.2010, 23:44
Fener morallenmişken bir tane daha atmalı

barahir
26.Ağustos.2010, 23:47
Şu salpingidis ve vieirinha çok tehlikeli.. onlardan korkuyorum..

sananes
2yi de peşinden atıyoduk ama olmadı olsun sakinliğimizi kazandırmıştır bu gol.şimdi sakin davranıp gol yemeden bitene kadar 1 tane daha atıp turu geçmemiz hiç zor değil

Zekirdek
Hadi be Alex. Bu arada Alex ayağa girmeye başlamış. Dinlemiş Aykut Hoca'yı.

barahir
26.Ağustos.2010, 23:49
Şu oyunda topuz ile Dia değişirse bu turu kaybederiz..

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 23:50
dia 18 de yok sanırım

Zekirdek
26.Ağustos.2010, 23:50
Gökhan hadiya az daha 2.gol geliyordu.

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 23:52
cristian'ın şuana kadar bi gram katkısı yok ya bu adamla bu sezon yürümez

barahir
İçim rahatları :) Yalnız nazar değmesin beklemedim kadar iyiyiz.. Çok istiyoruz hakkaten..

Zekirdek
Ohhhhhhhh nasıl kaçtı ya valla çok şanslıyız.

barahir
Yuh pozisyona bak..

O saniyede kalbim 20 kez attı valla

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 23:54
Paok çok net gol kaçırdı. İnşallah devam ederler kaçırmaya.

Zekirdek
26.Ağustos.2010, 23:55
Ah be Alex atsan çok rahatlıyacağız.

GebzeLi1907
alex bunu yazsaydın bunu atamıyorsa cıksın alex

sananes
devam et be alex fena oynamıyoruz ama biraz önce cok net kacırmıslar

goosfraba
26.Ağustos.2010, 23:56
stoch fenerbahçe'de efsane olacak...

sananes
26.Ağustos.2010, 23:56
güçlü değil Alex güçlü olsa kaleye kadar giderdi o topla neyse artık biz onu böyle sevdik

Zekirdek
26.Ağustos.2010, 23:57
Emre sakatlandı galiba.

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 23:59
alex duran top bile kullanamıyor ya

vego
27.Ağustos.2010, 00:00
Emre ayağa kalmış birşeyi yok galiba

Zekirdek
Yürü be Stoch adamım benim nasılda bıraktı Alex'e.

barahir
Bu stoch harika ya bayıldım buna

barahir
27.Ağustos.2010, 00:02
Stoch canını yerim senin ben yaa:D

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 00:03
stoch gerçekten harika transfer iyi ki almışız gs nin elinden aldığımızı düşününce daha bi mutlu oluyorum:D

Night_Mare17
27.Ağustos.2010, 00:03
Gs Bjk Fb el ele öbür tura hadi beyler atalım 1 tane daha

barahir
27.Ağustos.2010, 00:04
Yalnız PAOK afalladı resmen

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 00:05
Gökhan açıkta Mehmet arkasında oynuyor şu son dakikalarda
selcuk soyundu ya offff aykut hoca da selcuk'a takık

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 00:05
Selçuk girecek büyük ihtimal Alex çıkacak.

vego
27.Ağustos.2010, 00:06
Emre çıktı Selçuk girdi Emre sakatlandı galiba

vuque
stoch gerçekten harika transfer iyi ki almışız gs nin elinden aldığımızı düşününce daha bi mutlu oluyorum:D

Aynen senin gibi düşünüyorum :D

GebzeLi1907
emre cıktı umutlarımın yarısını aldı götürdü

barahir
Emre çıktı selçuk oyunda.. Bunda da vardır bi hayır.

Zekirdek
Emre sakatlığından dolayı çıkmış olmalı. Riske etmedi Emre'yi ama çok büyük riskte aldı.

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 00:07
Helal olsun Bilicaaaaaaaaaaaa.

barahir
27.Ağustos.2010, 00:07
Bravo volkan ve bilica..

sananes
27.Ağustos.2010, 00:08
ya emre çıkınca selcuk girmemeli bu takımda özeri falan al bari aykut hocam

deniz.91
27.Ağustos.2010, 00:08
Arap spiker deli edeck beni yok yere heyecan yapıyo:) kalas diyo birine şuan:)

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 00:09
şu vierinha tam baş belası bi adammış ya

Corpus
Noluyor arkadaş maçı açtım paok 1 dk da 2 kere karşı karşıya kaldı.

barahir
PAOK coştu valla

sananes
cristian selcuk orta sahası küme düser ya özer cristian cristian mehmet falan denemek öok mu zor şu orta sahayı hucuma cıkamaz olduk

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 00:10
Arap spiker deli edeck beni yok yere heyecan yapıyo:) kalas diyo birine şuan:)

Evet ya aynen.

barahir

Kapa o zaman gayet iyiydik biz :D Sen açtın PAOK coştu :)

GebzeLi1907
maç uzar gibi
caner yada özer'in girmesi şart cristian yerine
cristian la selcuk yan yana tur gelecekse de o turdan hayır gelmez

deniz.91
27.Ağustos.2010, 00:11
aynen korktum geri kapadım:)

barahir
Yani PAOK atamıyo biz atacaktık :D

Zekirdek
Yine büyük bir tehlike atlattık.

DaveJones
27.Ağustos.2010, 00:12
Akılalmaz şeyler oluyor :S

sananes
27.Ağustos.2010, 00:12
alex yok emre çıktıgından beri ortalıkta

goosfraba
27.Ağustos.2010, 00:13
emre çıkınca takımın kimyası bozuldu.

barahir
Kalemizi Melekler Koruyo resmen..

GebzeLi1907
aptallaştık resmen

barahir
Eyvah Muslimoviç geliyor.. Orta saha çöktü resmen..

Corpus
27.Ağustos.2010, 00:15
Kapadım maçınızı:1:(/)

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 00:16

hiç açma atıyoduk :D

barahir

Pozisyona girdik :D

Ahmet Göktaş
Emre niye çıkarki en önemli mevki bu maçta ortasaha değil mi ? (maçı izlemiyorum gidişat farklı olabilir)

barahir
27.Ağustos.2010, 00:17
Emre niye çıkarki en önemli mevki bu maçta ortasaha değil mi ? (maçı izlemiyorum gidişat farklı olabilir)

büyük ihtimal sakatlık

vego
27.Ağustos.2010, 00:17
Emre sakatlandı.

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 00:18

Bir pozisyonda sakatlık tehlikesi geçirdi Aykut Hoca'da riske etmedi.

sananes
27.Ağustos.2010, 00:20
baya yoruldu gibi takım değişiklik yapmalı hoca

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 00:22
cristian aptal aptal top kaybediyor ya cıkart şunu bilica ortasaha oynasın yine razıyım

sananes
27.Ağustos.2010, 00:24
santosun yürüyecek hali kalmamış

barahir
27.Ağustos.2010, 00:24
Bu havada uzatma :S

vego
27.Ağustos.2010, 00:25
maç bitti.uzatma

sananes
27.Ağustos.2010, 00:28
Selçuk-cristian yan yana oynatacaksan önlerinde Alex oynayamaz tek yönlü 3 oyuncu olur yoksa mehmet özer gibi bi oyuncu orta sahaya geçmeli toparlayıcı olarak.

Santos yorulmuş zaten göbekli falan dönmüştü uzatmalarıda kaldıramayacaktır.kesinlikle değiştirilmeli.

Allah korudu o kadar dakika kalemizi yani rahat gol yiyebilirdik buna ragmen hiç bişey yapmaması Aykut Hocanın düşündürücü.

Uzatmalarda gol yersek yine 2 tane atmamız gerekiyo son bi kaç senedir kurallar değişti o yüzden sakin olmalıyız ve dediğim gibi orta sahaya cift yönlü bir oyuncu koymalıyız son olarak turu geçeceğimizi düşünüyorum

Suicider
27.Ağustos.2010, 00:31
Gs de elendi bi bjk çıktı bi elimizde fb kaldı haydi bakalım.

barahir
27.Ağustos.2010, 00:32
Selçuk-cristian yan yana oynatacaksan önlerinde Alex oynayamaz tek yönlü 3 oyuncu olur yoksa mehmet özer gibi bi oyuncu orta sahaya geçmeli toparlayıcı olarak.

Santos yorulmuş zaten göbekli falan dönmüştü uzatmalarıda kaldıramayacaktır.kesinlikle değiştirilmeli.

Allah korudu o kadar dakika kalemizi yani rahat gol yiyebilirdik buna ragmen hiç bişey yapmaması Aykut Hocanın düşündürücü.

Uzatmalarda gol yersek yine 2 tane atmamız gerekiyo son bi kaç senedir kurallar değişti o yüzden sakin olmalıyız ve dediğim gibi orta sahaya cift yönlü bir oyuncu koymalıyız son olarak turu geçeceğimizi düşünüyorum

Çift yönlü oyuncu yok işte sorun o

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 00:33
cristian hala sahada aykut kocaman nası görmüyo bu adamı bide yanına selcuk'u koydu

vego
27.Ağustos.2010, 00:33
Özer girdi Topuz çıktı

sananes
27.Ağustos.2010, 00:35
özer yada topuz iyi kötu orta sahaya canlılık getirir ama kanatta oynatıyo ısrarla Aykut Hoca ya Caner bile daha iyi oynar cristian selcuk ikilisinden

vego
27.Ağustos.2010, 00:36
Bu Kresic neymiş ya:n:

Night_Mare17
27.Ağustos.2010, 00:36
Bari siz çıkın hadi hadii

BaFraLı
27.Ağustos.2010, 00:37
Hadi Fenerbahçe bari siz çıkında iki takımımız olsun Avrupa Liginde.

World Hollow o1
27.Ağustos.2010, 00:37
ikinci şok fenerden gelirse şaşırmam. :)

play off'da bile bu kadar sıkıntı çekiliyorsa gruplarda vay halimize bizim.. :)

sananes
27.Ağustos.2010, 00:39
nasıl kaçtı o be ya of be

barahir
27.Ağustos.2010, 00:40
Her an gol atabiliriz..

vego
27.Ağustos.2010, 00:41
Alex tek başına Paok kadar kaçırdı yani

King_91
27.Ağustos.2010, 00:41
geçmiş olsun fener de gtti yazık ..

Memedov
27.Ağustos.2010, 00:42
Fener'de elendi geçmiş olsun.

barahir
yok artık ya

RaSenGan
PAOK attı golü işi çok zor Fenerin.Türk futbolu bu gece çöktü diyebiliriz.

Zekirdek
Gol yedik ya işe bak.

DaveJones
Heh oyna oyna atama sonra golü ye pff

deniz.91
Şaka gibi bir gece ya

vego
gol muslimoviç bu iş bitti lanet olsun 4 te 1 olacak gibi

Suicider
Yazıklar olsun be !!!

sananes
yazıklar olsun.Bravo kaptan en kritik maçlarda gol kaçırma rekoru kırıyosun geçen seneden beri.herkese iyi geceler

Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 00:43
Ulan elin oglu geliyo 1 tane atip turu atliyo bizim takimlar ugrasiyor didiniyor atamiyoruz.Her sey bitmedi ama yazik olyuo

nerazzuri
Lugano çekip indirmeliydi.

GebzeLi1907
alex i görmek istemiyorum artık bu takımda ben turu götürdü kendi başına resmen

deniz.91
27.Ağustos.2010, 00:44
Şu adamlar seviniyo ya ne diyim ya

vego
27.Ağustos.2010, 00:45
Trabzon dışında

Fener ve GS ye ne diyim bilmemki

Bursa ve Bize başarılar Avrupada

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 00:48
saracoglunda yunan tezahüratlarını dinlemekte varmış
bu tribünleri bu hale sokan aziz yıldırım da utansın

M.Scofield
27.Ağustos.2010, 00:48
15 dk var daha 2 gol olabilir

Memedov
27.Ağustos.2010, 00:49
Yunan takımı TÜRK takımımıza gol atar seviniriz, Ukrayna takımı TÜRK takımımızı eler seviniriz.

böyle insanlar olduktan sonra biz bunları hakediyoruz, helal olsun adamlara evire çevire elediler bizi böyle devam TÜRK insanı.

yunusgs
27.Ağustos.2010, 00:49
Yazabileceğim tek şey -sakatlık olup olmadığını bilmiyorum ama- Emre'nin oyundan alınmaması lazımdı.

World Hollow o1
27.Ağustos.2010, 00:51
Yunan takımı TÜRK takımımıza gol atar seviniriz, Ukrayna takımı TÜRK takımımızı eler seviniriz.

böyle insanlar olduktan sonra biz bunları hakediyoruz, helal olsun adamlara evire çevire elediler bizi böyle devam TÜRK insanı.

Maçları bile evimizde şifresiz izleyemezken neyin avrupasından bahsediyorsunuz?
daha biz Türkiyede play off'larda elenmişiz, ülkemizin takımını şifreli kanal veriyor elin gavurunu her kanal alıyor rezillik.

Suicider
27.Ağustos.2010, 00:51
İYi oldu elenelimde belki akılları başlarına gelir takımların elendiğimiz adamlara bak böyle şey olmaz olsun

Suicider
27.Ağustos.2010, 00:53
Merak etmeyin Aziz yıldırım yarın 1-2 transfer açıklar herşey eskiye döner 1 ay sonra taraftar unutur bunlar aynı gs gibi ama gs nin transfer yapacak ortamıda yok iyice vahim..

BaFraLı
27.Ağustos.2010, 00:53
GS Şokundan sonra buda kötü oldu. Lanet olsun. Liverpool karpaty paok bu takımlar hiç bir takımımızdan çok üstün deil.

Ahmet Göktaş
27.Ağustos.2010, 00:54
Baktım şimdi maç 100'lü dakikalarda Paok uzatmalarda atmış demekki yazık olmuş Trabzondan sonra Fener'in de son dakika da hayal kırıklığına uğraması.

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 00:54
GS Şokundan sonra buda kötü oldu. Lanet olsun. Liverpool karpaty paok bu takımlar hiç bir takımımızdan çok üstün deil.

3'ünüde elimizden kaçırdık yandığım taraf bu.

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 00:56
ya bizden bi cacık olmazdı zaten
cristian selcuk bilica nereye kadar gideceksin bu adamlarla
hele cristian adamın dünya umrunda değil ya ortasaha dediğin biraz mücade eder takımı ateşler.
santos dili dışarda her maç geriye dönemiyor
alex devrini coktan bitirmiş orta bile acamıyo duran toptan
ee ne olcaktı
emre cıktı bittik işte

sananes
27.Ağustos.2010, 00:56
bu lugano'da baş tacı ediyoruzda ayıp yahu geçen senekinin yarısını oynamıyo

DisCo
27.Ağustos.2010, 00:57
Lugano şimdi atacağın tekmeyi şimdi göreceğin kartı golde atacaktın golde görecektin. Sinirlerim yerle bir oldu ya.

izmer96
27.Ağustos.2010, 00:57
vallahi YAZIK demekden baska birsey cikmiyor agzimdan

sakary Ali
27.Ağustos.2010, 00:58
Türk futbolu gelişiyordu.Şu hale bakın ya elendiğimiz takımlara bakın.Yazık..

yunusgs
27.Ağustos.2010, 00:58
Lugano şimdi atacağın tekmeyi şimdi göreceğin kartı golde atacaktın golde görecektin. Sinirlerim yerle bir oldu ya.

İşte Türkiye'deki profesyonellik anlaşıyı bu.Pozisyonlarda kart görme,rakip geçsin gitsin.Sinirlendinmi istediğin şekilde vur.

LifeYourself
27.Ağustos.2010, 01:00
demek onlar bizden daha hızlı gelişiyor.
ama takmayın gülün sadece ya ağlancak halimize hep birlikte gülelim hadi:zuhaha

Suicider
27.Ağustos.2010, 01:03
2 yi atıyodu Paok

World Hollow o1
27.Ağustos.2010, 01:04
demek onlar bizden daha hızlı gelişiyor.
ama takmayın gülün sadece ya ağlancak halimize hep birlikte gülelim hadi:zuhaha

la yarın herifler bizi manşetlere taşıyacak yerin dibine sokacak neyden konuşuyon sen? ;;)

King_91
27.Ağustos.2010, 01:04
pozisyonu tam göremedim ama fb'li oyuncu çizgideyken hakem ofsayt verdi . 2 olmuştu yoksa ..

vego
27.Ağustos.2010, 01:05
Sergen'in koşmaktan bahsetmesi epey manidar:n:

sananes
pozisyonu tam göremedim ama fb'li oyuncu çizgideyken hakem ofsayt verdi . 2 olmuştu yoksa ..

fenerli oyuncu çizgideydi ama o bahsettiğin oyuncu volkanın ilerisindeydi

Suicider
Maç bitti mi?

Crocodile1963
27.Ağustos.2010, 01:06
Bitti. . .

Volkan Şen
27.Ağustos.2010, 01:07
Maç bitti geçmiş olsun :S

GebzeLi1907
yunanlar inletiyo stadı Şükrü Saraçoğlu'nun kemikleri sızlıyodur şimdi
yazıklar olsun ya

vego
Bitti.Türk futbolu çökmüştür miili takım felanda izlemiyorum artık hayırlı olsun.

Trabzonu ve Beşiktaşı tebrik ediyorum.

izmer96
27.Ağustos.2010, 01:08
Fenerbahce ile kader ortagi olduk bu gece , cidden cok sinir bozucu sekilde eleniyoruz , Fenerbahce ve Galatasaray gibi buyuk takimlar UEFA da eleme oynuyorsa bizim burda yorum yapmamiza bile gerek kalmadan 3-4 atip gecmeliler rakipleri , Turkiye Ligi soyle boyle diyorlar ama 4 takimdan 3 tanesi UEFA ya bile katilamiyorsa biz ulke olarak bu isi beceremiyoruz arkadas !

King_91
27.Ağustos.2010, 01:08
fenerli oyuncu çizgideydi ama o bahsettiğin oyuncu volkanın ilerisindeydi

alakasız belki ama kaleciden ilerideyse son adama bakılmaksızın ofsayt mı oluyor ?

LifeYourself
27.Ağustos.2010, 01:09
la yarın herifler bizi manşetlere taşıyacak yerin dibine sokacak neyden konuşuyon sen? ;;)sokulcazda ne olucak td değişicek 2 transfer yapılıcak sonra herşey iyiymiş gibi gözükücek diğer sezona kadar.eskiden türklerden korkarlardı çekinirlerdi.Şimdi 5 seviye düşük takımlar gelip bunlar kim biz bunları havada karada yeneriz ayağı yapabiliyorlarsa yazık bizim takımlarımıza...

RiG0BeRT
27.Ağustos.2010, 01:10
Ben Takımlara değilde Taraftarlara ve Digiturk'e acıyorum :n: O kadar para akıtıyorlar ama Takımların cevabı sadece Rezillik oluyor.

Lim10
27.Ağustos.2010, 01:10
Böyle bi takım olmaz olsun ya.Paokuda eleyemiyosan kimi eliyeceksin arkadaş?Yazıklar olsun.

zemlinskis
27.Ağustos.2010, 01:11
Allah sonumuzu hayır etsin.Türk futbol tarihinin en kara gecesi bu gece olmalı...

sananes
27.Ağustos.2010, 01:12
alakasız belki ama kaleciden ilerideyse son adama bakılmaksızın ofsayt mı oluyor ?

ofsayt kuralını google yazarsan anlarsın aslında ama cevap veriyim anlatmak zor cidden ofsaytı.neyse kaleci dahil 2 kişi olacak ki ofsayt olmayacak yani kaleci olmasaydıda 2 tane fenerli futbolcu cizgide olsaydı pozisyonda misal ofsayt olmazdı

vego
Oooo çok kötü oldu bu Gönül'ün sakat omzunda problem olmuş of birşeyi yoktur inşallah

Deus Dominus
Gerekirse birkaç yılı heba edip köklü değişiklere gitmek lazım Türk futbolunda. Gittiğimiz yol yol değil...

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2010, 01:13
Çok yazık gerçekten ya. G.Saray konusuna da yazmıştım bunu.

O kadar yaygara koparıldı Avrupada oynamamış adam cart curt. Al işte Avrupa'da oynasan kaç yazar oynamasan kaç yazar koskoca Fenerbahçe ve Galatasaray klüpleri asla rakip olamayacakları takımlara elendiler.

Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 01:14
Taraftarlar arasında olay çıktı mı ?

yunusgs
27.Ağustos.2010, 01:14
Sadece Türk Futbolu'nda yok bu sorunlar bugün.Artık futbol değişti.Bakın bugün Feyenord ve Aston Villa da gruplara kalamadı.Artık küçük takım-büyük takım,yıldız futbolcu-kötü futbolcu tabiri yok.İyi bir takımsan,takım ruhuna sahipsen herkesi yenebilirsin.

Crocodile1963
27.Ağustos.2010, 01:17
Herşeyi geçtim, adamlar Yunanistan'dan konvoy yaparak geldiler, Şükrü Saraçoğlu'nu inlettiler ya vallahi yazık ya. . .

MeMo
27.Ağustos.2010, 01:28
Yazık...Ne desem bilemiyorum.

Ahmet Göktaş
27.Ağustos.2010, 01:30
Maçtan önce olaylar çıkmış bu arada ntvsporda yazıyor...

Kadıköy'de büyük gerginlik
http://media1.ntvspor.net//C/I/58/tar600_QU1FU.jpg

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak Yunanistan'ın PAOK takımının taraftarları, geniş güvenlik önlemleri altında gruplar halinde Kadıköy'e geldi.
5 Fotoğraf
Kadıköy'de büyük kavga
Yunanlı taraftarları taşıyan otobüsler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı yanındaki eski Salı Pazarı'nın bulunduğu otoparka geniş güvenlik önlemleri altında alındı. Bu bölgeye PAOKlu taraftarlar ile basın mensupları dışında kimse sokulmadı.
GERGİNLİK YAŞANDI
Yunanlı taraftarları taşıyan ilk kafilenin otoparka gelmesiyle iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Otobüslerden inen PAOKlu taraftarlar ile Kurbağalıdere tarafında toplanan Fenerbahçe taraftarlarının önce sözlü olarak atıştıkları, daha sonra birbirlerine yabancı maddeler ve şişeler attıkları gözlendi.Çevik kuvvet ekipleri olaya hemen müdahale ederek, taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Bu arada, zaman zaman polise mukavemette bulunmaya çalışan Yunanlı taraftarların daha sonra sakinleştiği görüldü.Öte yandan, bazı PAOK'lu taraftarlar, olayları görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırmak isterken, araya giren güvenlik güçleri taraftarların saldırısını engelledi.

KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2010, 01:33
Bu gece Türk futbolunun rezaletini gözler önüne seren gecedir.Önce Trabzonspor gitti şanssız bi şekilde.Sonra Galatasaray ve şimdi de Fenerbahçe cidden Fenerbahçe'nin elenmesi kötü oldu

izmer96
27.Ağustos.2010, 01:41
adamlardaki cesarete bakarmisin benim ulkeme geliyorlar ve olay cikartiyorlar

Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 01:43
Paoklular neden "Çarşı" atkılarıyla inmişler otobüslerden ? Ben görmedim ama misafirlikteyken birisi(Beşiktaşlı) söyledi.

Ahmet Göktaş
27.Ağustos.2010, 01:44
Paok İstanbuldan göçen ve zorla göç ettirilen Rum Beşiktaşlıların kurduğu bir kulüp ve de dostluk Bjk-Aris maçına kadar dayanıyor ama konuyla ilgisi yok :)

RaSenGan
27.Ağustos.2010, 01:45
Renkler aynı.Çekememezlik yok.Paoklular da o forma ve atkılarla rakibi daha çok tahrik etmek istemiştir en büyük rakiplerinden birisiyle.

Ahmet Göktaş
27.Ağustos.2010, 01:46
Bunu hangi kulüptü bilmiyorum ama bir takım taraftarları Leeds'e karşı oynarken Galatasaray formaları giymiş ve Türk bayrakları açmıştı tahrik amaçlı böyle durumlar olabiliyor yani.

sananes
27.Ağustos.2010, 01:48
Bugün o kadar şok yaşadıkki çok kişi ceza alacak gibi geliyor bana.Atkı yakma olayına gelince yapmışlarsa yanlış yapmışlar eksisozluk okuyup Paokta Paok diye tutturan bjkliler yada çarşı atkılarıyla gelen PAOK'luların gazına gelinmiş olabilir her türlü münferit bi olay olarak değerlendirmek gerek.BJK, FB tartışmasına çekmeye gerek yok

TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2010, 01:53
Söylenecek pek birşey yok. Gerçekten yazık oldu denilebilecek maçlardan birisiydi. Oyunun genelinde iyi bir performans sergileyen Bilica'nın kendisinden daha cılız bir adama kafa topunu vermesiyle saçma sapan bir gol yedik. Oyuncuları bireysel olarak değerlendirdiğimizde Stoch, Gökhan, Emre, Niang iyidiler ama olmadı, başaramadık.

Avrupa liginden elenmek büyük bir yıkım ama Yunanlara elenmek daha da büyük bir yıkım.

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 01:55
o atkıyı muhtemelen paok taraftarı atmıştır veya onlardan ele geçirilmiştir

vuque
27.Ağustos.2010, 02:01
Gerekirse birkaç yılı heba edip köklü değişiklere gitmek lazım Türk futbolunda. Gittiğimiz yol yol değil...
Kesinlikle katılıyorum...

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 02:06
Mehmet Topuz ve Emre Belözoğlu kendi istekleri oyunda çıkmış.

eGowiCh
27.Ağustos.2010, 02:08
Gökhan Gönül için ayrı şeyler söylemek lazım. Bu adamın aldığı para, kuruşuna kadar, anasının ak sütü gibi helal olsun. Alex'in aldığı 3.5 milyon Euro'yu Gökhan Gönül gibi adamlara vereceksin, herkese hak ettiğini vereceksin. Baroni en az 2 milyon Euro kazanıyordur, acaba bugün sahada G.Gönül, Emre, M.Topuz kadar mücadele etti mi?

Yazıklar olsun gerçekten. Young Boys ve PAOK gibi iki takıma eleniyorsan eğer, daha ne söylenebilir ki? Bu takım 2 yıl önce Chelsea'yi yeniyordu, Şampiyonlar Ligi yarı finalini son anda kaçırdı.

Gerçekten o takımı oradan buralara getiren, bunda emeği geçen herkese yazıklar olsun.

M.O.S.H
27.Ağustos.2010, 02:10
emre ve selçuk biri elma diğeri armut bu değişikliği yapmak takıma ihanettir daha değişiklikten hemen sonra yanımdakilere maç burda bitmiştir dedim maalesef dediğim oldu toplantıda aykut hoca emre ve topuz kendileri çıkmak istedi dedi ama inanmıyorum maçın kırılma anı bu değişiklikti tabi tek suç aykut hocada değil orta sahanın ortasına emrenin yükünü hafifletcek bi transfer yapamıyorsan ve cristianla selçuğa muhtaç kalıyorsan bu hallere düşersin yazık hepimize geçmiş olsun

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 02:11
Gökhan €10K kazanıyor haftalık. Cristian ise €20K kazanıyor. Aradaki adaletsizliğe bak. Cristian Gökhan Gönül'den iki kat daha fazla kazanıyor.

DisCo
27.Ağustos.2010, 02:15
Gerçekten o takımı oradan buralara getiren, bunda emeği geçen herkese yazıklar olsun.

Galatasaray Lucescu'yu Fenerbahçe ise Zico'yu göndererek bugünü hazırladılar. 3-5 vermeyeceğiz diye koltuk sevdası diye iş yapıldığı zaman hem ilerde kazanacaklarından oluyorsun hem rezil oluyorsun.

eGowiCh
27.Ağustos.2010, 02:18
Galatasaray Lucescu'yu Fenerbahçe ise Zico'yu göndererek bugünü hazırladılar. 3-5 vermeyeceğiz diye koltuk sevdası diye iş yapıldığı zaman hem ilerde kazanacaklarından oluyorsun hem rezil oluyorsun.

Günün yorumu.

Galatasaray Lucescu'yu yolladığı günden beri belini doğrultamadı. Terim geldi, maddi olarak çökertti Galatasaray'ı, sportif olarak da o günden beri çok ama çok kötüler.

Fenerbahçe Zico'yu yolladığı günden beri şampiyon olamadı, Avrupa'da kaale alınacak bir galibiyet yok. Takım tamamen çöküşte, bir türlü doğrulamıyor.

Zico-Lucescu ikilisi eğer şu an takımların başında olsaydı, Fenerbahçe-Galatasaray belki Şampiyonlar Ligi'nde yarı final bile oynayabilirlerdi.

Since-1907
27.Ağustos.2010, 02:40
Yazık oldu.İyi oynadık , çokta gol pozisyonuna girdik ama faydalanamadık maalesef.Niang,Stoch,Gökhan,Mehmet ellerinden gelenleri yaptılar ama olmadı.Söylenecek çok birşey yok.

Avrupaya bu kadar erken veda etmek çok kötü.

titates1
27.Ağustos.2010, 03:04
Stoch - gökhan gönül - bu iki adama prim falan versinler ikisi de muhteşem , çok üzgünüm gerçekten ama Aykut Hoca'nın aldırdığı adamlara ve yaratmaya çalıştığı sisteme hayranım , çok sinirliyim takımdaki bazı oyunculara ancak söylemek istiyorum ki bu takımın geleceğini kurtaracak kocaman , bu takım bu adama sabredilirse çok ileriye gidicek çok

maxsleox
27.Ağustos.2010, 03:47
Şampiyonlar Ligi;
İsrail; 1
İskoçya; 1
TÜRKİYE; 1
Yunanistan; 1
Danimarka; 1
İsviçre; 1
Romanya; 1
Slovakya; 1
Sırbistan; 1

Devler liginde son yıllardaki halimiz ortada sadece 1 takım var düşünün, danimarka, sırbistan ve israil gibi takımların bile 1 takımı var.

Avrupa Ligi
TÜRKİYE; 1
Devler liginde yazdığım diğer takımların ülkelerini yazmaya gerek yok, çoğunun bizden daha fazla takımı var.İsviçre, İsrail, Yunanistan, Danimarka gibi ülkeler bizi geçmiş durumda.

Sanırım seneye daha az takım gönderebiliriz Avrupa'ya puan kaybettik çünkü, Beşiktaş ve Bursa'nın kesinlikle başarılı olması lazım.

BleedingMoon
27.Ağustos.2010, 04:05
selçuk denen adamın (futbolcu falan değil) oyuna girmesiyle aykut kocaman havluyu çoktan attı zaten. hocam sen çek mehmet'i ortaya, al özer'i sağa. nedir bu selçuk aşkı? caner bile oynasa daha iyidi yahu. selçuk gibi pas özürlü bir adama fenerbahçe'nin orta sahası emanet edilmemeli! olmadı emre'nin yerinde özer'i oynat. al mehmet topuz'u da, sok caneri... caner solda, stoch sağda. ne desem boş. olan oldu artık.

ligde de soru işaretiyiz.

A.FaruK
27.Ağustos.2010, 04:09
Kulakların çınlasın Edu. Senin kendi kalene attığın gollere rağmen seni bile arar olduk. Edu zamanında hiç bu kadar açık veren bir defansımız yoktu varsa bile bu kadar alelade olmuyodu. Tabi sadece Bilica'ya suç bulmak hakkaniyetsiz olur. Santos'ta artık sürekli cepten yiyor. Baroni'yi söylemek bile istemiyorum artık.

LifeYourself
27.Ağustos.2010, 04:11
yalnız edu kendi kalesine atıyordu ama o maçlarda çatır çatır oynuyordu.Cidden kendini aratıyor...

tarikko
27.Ağustos.2010, 04:12
Yaziklar olsun..Tek kelimeyle yaziklar olsun..Ilk once Young Boys,simdi Paok..Nasil bu hallere dustuk biz..Olan taraftara oluyor gercekten..

Macla ilgili pek soylenecek bir sey yok.Uzatmalarda turu verdik.Ne diyebilirim ki..

Bu arada macta tribundeydim ve paok taraftarlarini hayretle izledim.Nasil bir holiganliktir bu yahu.Adamlar mesaleleri bizim tribune firlatiyorlardi ve bir tanesi sanirim bir cocugun ustune geldi.Allahtan onemli bir sey olmadi.Ama adamlarin hakkinida vermek lazim.Kadikoy'de bu kadar iyi organize olan saglam bir deplasman taraftar grubu gormemistim gercekten.

Legendary
27.Ağustos.2010, 04:50
Foruma şöyle bir bakınırken gördüm burayı.Daha önce pek buralarda yorumum olmazdı ama bu sefer dayanamadım.Bu takımın ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı ?Hoca , oyuncular , yönetim...Sezon başında herkes ki en başta Aykut Kocaman Andre Santos'un fazla kilolarından şikayetçiydi fakat her şeye rağmen bizde bitip tükenmek bilmeyen bir Brezilya sevdası var.Be kardeşim madem Caner Erkin'i aldın.Andre Santos'u da beğenmiyorsun ne diye bütün maçlarda yedek bekletiyorsun.Koysana çocuk bir kendini göstersin.Daha sonra gelelim defansa.Gökhan Gönül bu takımda parayı hak eden nadir oyunculardan birisi.Yine bir gol çıkarttı.Yine harika oynadı.Acaba Gökhan bu golü çıkarırken Bilo ve Lugano neredeydi ? Ortasahada Baroni diye bir kişi var.Selçuk'tan ne farkı var kardeşim bu herifin ?Durun ben söyleyeyim BREZİLYALI ! Herkes her maç iyi oynayacak diye bir şey yok ama bu takım kaç maçtır bu kadar kötü oynuyor.

Aldığı paraları hak etmeyen oyuncular bu takımda olduğu sürece BEN YOKUM !

goosfraba
27.Ağustos.2010, 07:39
tribünde pkk bayrağı açan paok taraftarına müdahalede bulunmayan polisime (!) ve bugünü hazırlayan yönetime, koşmayan oyuncuya, hakkımı helal etmiyorum.

di canio
27.Ağustos.2010, 09:34
tribünde pkk bayrağı açan paok taraftarına müdahalede bulunmayan polisime (!) ve bugünü hazırlayan yönetime, koşmayan oyuncuya, hakkımı helal etmiyorum.

Bizim takımlarımız başka ülkelere gidince; rakip taraftarlar tarafından her türlü pislik yapılır, o ülkenin polisi göstermelik engelleme girişimlerinde bulunurken kendisi de yapabildiği pisliği yapmaya çalışır.

Rakipler ülkemize geldiğinde; bizim taraftarımızın yapacağı pisliğin önüne geçilmeye çalışılır, rakip taraftarlar her türlü pisliği yapar, bizim taraftarlarımız onlara karşılık vermeye çalışırsa da polisimiz müdahaleyi bizim taraftarlara yapar.

Hemen hemen her yurtdışı deplasmanında taraftarlarımızın maruz kaldığı durumlar yanlış olan. Ama bizim yaptığımız uygulamalarda doğru olanın çok ilerisinde.

PAOK taraftarı inmiş otobüsten, bırakın Fenerbahçe taraftarıyla buluşsunlar. Biraz geç müdahale ediverin. Ne yapabilecekler bizim stadımızın dibinde bizim taraftarımıza? Polisimizin uygulamalarıyla sanki PAOK'lular evsahibi de, bizim taraftar deplasmana gitmiş gibi oluyor.

PKK bayrağına müdahale etmez polis, Yunanistan'la ortam gerilmesin, açılıma gölge düşmesin, vb. Ama 'Sandıkta görüşürüz Mesut Bey' pankartına İstiklal Marşı okunmasına rağmen atılırlar kaldırmak için.

Maç konusunda birşey yazmak istemiyordum aslında ama mesajımın konuyla alakası olsun diye yazayım biraz.
Maç boyunca kaçırdığımız her golden sonra aklıma ilk gelen şey Mehmet Topuz'un ilk maçın son dakikasında kaçırdığı pozisyon oluyordu. İçimde hep, son dakikalarda yeriz golü hissi vardı ve kaçan her pozisyon pekiştirdi bunu. Ve gerçekleşti bu da. Diğer arkadaşları bilmem ama ben alıştım artık birşeye ulaştık, başardık derken kaybetmeye. O yüzden bu maç fazla koymadı. Geçen sezondan beri Bilica, Cristian, Santos'u takımda görmek istemiyorum. Selçuk'u ne zamandan beri görmek istemiyorum ben bile hatırlamıyorum, o kadar uzun zaman oldu ki. Bu sezon varsın şampiyon olmayalım. Hemen satılsın Bilica, Santos, Cristian. Altyapıdan oyunculara daha fazla şans verilsin. Sezon öncesi hazırlık kampına götürülen Hasan Erbey, Okan Alkan, Gökay Iravul, Berk Elitez'in yanısıra Recep Niyaz, Serhat Hürriyet, Berkay Öztuvan, Devrimcan Beyaz, Doğukan Genç, Enis Gül, İsmail Aslan, Mehmet Topçu, Murat Özer, Sertaç Eren gibi genç milli takımlarımızda forma giyen/giymiş oyuncular var altyapıda. Hadi onları da geçelim, genç milli takımlarda oynayan oyuncular transfer edilebilir. Yeter ki Önder, Deniz, Ali, Deivid'le başlayan temizlik Bilica, Cristian, Santos, Selçuk, Uğur'la devam etsin.

murat taşlı
27.Ağustos.2010, 10:15
Bence tek sorun fiziki düşme olur zaten Aykut hoca bundan korkmuş olacak ki Alex ve stoch la başlamadı Trabzon da .

Takımın fizik-kondüsyonu çok zayıf oyuncular güçlü değil .Neyse olan oldu şu andan itibaren Aykut hoca seneye kuracağı takımın hesabını yapmalı bence gereksiz oyuncular sezon sonuna kadar yollanmalı yerlerine oyuncular şimdiden belirlenmeli.

KanaKe
27.Ağustos.2010, 10:19
Takim cok zorlanir demistik... nedense renkdaslar yine fark atariz dediler rakibi kucumsediler.. aykut hocada bu takimi yonetecek kapasite yok bu anlasildi... daumun ellerinden opuyorum harbi buyuk hocaymis bosuna dahi daum dememisler

di canio
27.Ağustos.2010, 11:20
Takim cok zorlanir demistik... nedense renkdaslar yine fark atariz dediler rakibi kucumsediler.. aykut hocada bu takimi yonetecek kapasite yok bu anlasildi... daumun ellerinden opuyorum harbi buyuk hocaymis bosuna dahi daum dememisler

Daum'un bana göre tek artısı beraber çalıştığı kondisyon uzmanı Roland Koch'tu. Sezon öncesi haberlerden takip ettiğim kadarıyla Daum ile yollar ayrıldıktan sonra Koch'a yönetim kal demiş, Koch da Daum'la geldim onunla giderim demiş. Daum'u Fenerbahçe'de çalıştığı 3 sezonun ardından -bence yanlış olsa da- özlüyorsanız, Aykut Kocaman'ı henüz 6 maç yapmışken olmayacak demek doğru değil bana göre. Avrupa'dan elendiğimiz için Aykut Kocaman yetersiz ise, Daum Avrupa'da ne yaptı da özlendi? Ön elemede elenmedik Daum döneminde orası da bir gerçek ancak ben Aykut Kocaman sayesinde bu takımda bir devrim olacağına inandığım için Avrupa'dan elenmeyi sineye çekebilirim. Bu takım ve taraftarlar en büyük travmalarından ikisini Daum ile yaşadı. Bunları da unutmak mümkün değil. Lütfen biraz daha sabır.

SAİT71
27.Ağustos.2010, 12:16
Tebrik etmek lazım yönetimi... Young Boys maçında hatta sezon başı kampında böyle olacağı belliydi. Ne denebilirki. FENERBAHÇE Youngs Boys ve Paok'a elendi. Var mı izahati, ne açıklama yapabilirsinki. Ne deyip durumu kurtarabilirsinki? Yalanlarla geçen koca sene. Yok uzak kalınan son senemiz 3 yıl üst üste şampiyonluk ve devamında gelen şok elenmeler. 1 sezon başlamadan bitti. Avrupa'da yokuz. Şimdi istediği kadar transfer yapsın. İstediği adamları alsın. Neye yarar? Prestij, para kaybedilenin hesabını tutsak kafamız karışır gerçekten. Bazılarına özellikle Dedeme, suçlu Aziz Yıldırım gitmeli dediğimde kızıyor o zaman Aykut Kocaman'da diyorum yok çok güzel genç hoca vs. diyor peki kimde? Oyuncuda zorla gelmiyor sen alıyorsun...

Diyecek söz yok. Geriye saymaya devam...

Sekopej
27.Ağustos.2010, 13:27
Yb maçlarına çok üzülmemiştim, takımın hali ortadaydı ama bu 2 maçta gerçekten haketmediğimiz sonuçları aldık. Gerçi yine üzülmüyorum, geleceğe dair bazı önemli adımların atılmasına vesile olacaksa hiç üzülmem, olacak mı göreceğiz?

Lugano senin işin takımın gol yemesini engellemek, orada rakibi indirip kırmızı göreceksin. Sonrasını düşünmeden bunu yapacaktın.

Emre bu takımın en değerli oyuncusu, o olmadığında neler olduğunu geçen sene de gördük bu sene de görüyoruz, Emre çıktığında oyun değişti. Tüm maç oyunu kontrol et hatta deplasmanda da oyunun büyük bölümünde kontrol sende olsun ama 2 gol atama 2 maçta. 750'ye yakın pas yapmışız, %80 isabet oranı var ama icraat yok. Gol pozisyonları da var gerçi ama Alex, sen o kadar pozisyonu kaçıracak oyuncu muydun ya?

Sistem değişmeli diyorsa Aykut Kocaman, artık cidden değişmeli. Alex ile oynayacaksa Niang pek faydalı olamayacak gibi duruyor, çok geziniyor ve yanında bir partnere ihtiyacı var. Ligde en kötü 4. oluruz daha da kötüsü olmaz, bazı riskleri alıp yola devam etmeliyiz. Bu başarısızlıktan sonra günü kurtarma derdine düşüp geleceği planlamadan yola devam edilmez umarım çünkü bu takım geçen seneki gibi savunma ağırlıklı oynayarak yine götürür işi bu kadroyla. Bazı kötü sonuçların oluşması riskini göze alıp, radikal kararlar alınmalı yoksa gelecek ümit vermez.

SAİT71
27.Ağustos.2010, 13:30
Bu takımın şimdiden gelecek seneki transferleri planlaması lazım. Bunu bari yapsınlar artık. Ligde bir şekilde götüreceğiz ama önümüzdeki sezonun planlamasına başlasınlar.

Bu arada PAOK taraftarlarının introsu buram buram ırkçılık kokuyor.

http://www.paokmania.gr/

World Hollow o1
27.Ağustos.2010, 13:32

Evet çok büyük hocaydı.
52000 kişi sahada guiza'nın çok kötü olduğunu görüyordu ama daum göremiyordu hala oynatıyordu..!

MeMo
27.Ağustos.2010, 13:47
Bu arada bu Stoch'u kim alalım dediyse alıp getirdiyse ondan Allah razı olsun.İyiki geçen sene Twente'yle maç yapmışız :D Efsanemiz olacak adam.

SAİT71
27.Ağustos.2010, 14:19
Yanlışlıkla maç yapmasak onun yerine Brezilyalı 2. sınıf bir adam alınırdı kesin. İyiki o bari nasip olmuş bize.

KanaKe
27.Ağustos.2010, 15:20
ben hep yönetimi elestirdim fakat bazi arkadaslar savundu niang transferi stoch transferi yine gözlerini boyamaya yetti yönetimin ya isi tamamen profesyonel birisine devretmesi lazim yada istifa etmesi lazim sadece aziz yildirimin istifasi ile olmaz bu komple istifa etmeliler.. bir yandan da aykut hocanin ne kadar acemi oldugu daha simdiden belli oldu aykut hoca 5 senede bu takimin basinda kalsa en fazla 1 kere sampiyon oluruz acik ve net söylüyorum bunu oynatmak istedigi sistem fenerbahcenin elindeki kadroya uymuyor 4-3-3 e yakin bur sistem oynatmaya calisiyor elindeki kadro bu sisteme uygun degil madem 4-3-3 oynatacaksin ona göre adamlar alacaksin niang 4-3-3 oyuncusumu? ya alex? bu adamlar ya 4-5-1 oynar ya 4-4-2 denedi iste sistemi avrupadan elenmemize neden oldu fakat görünen o ki hala israr edecek bu taktikte daha cok mac kaybederiz bu sene biz... birde hala bazi arkadaslar avrupadan elenmemizin önemini kavrayamamis avrupa cok büyük bir gelir kaynagidir keske giden sizin dediginiz gibi sadece prestij olsa fakat cuvalla paradan olduk....

DaveJones
27.Ağustos.2010, 15:25
Aksine Niang tam 433 oyuncusu. Stochun oynadığı bölgede Niang oynayıp ortada pivot santrafor, sağdada Stoch olsa harika hücum hattımız olur. Ama Niang pivot santrafor olarak düşünülmüş ki buda onun etkisini azaltıyor.

KanaKe
27.Ağustos.2010, 15:30
niangin neresi pivot kardesim niang dedigin adam kanattan devsirme forvet oyuncusu marsilyaya transfer olmadan önce kanat oynamis bir oyuncu hatta marsilyada da 1-2 sene kanat oynadi cisse gidince forvete gecti niang dedigin adam 4-4-2 oyuncusudur 4-3-3 sisteminde ortada oynayamaz ya kanatta oynar yada forvet arkasi oynar aralara kacmayi seven bir oyuncu pivot tarzi oynayamaz niang.

eGowiCh
27.Ağustos.2010, 16:24
Sistem değişmeli diyorsa Aykut Kocaman, artık cidden değişmeli. Alex ile oynayacaksa Niang pek faydalı olamayacak gibi duruyor, çok geziniyor ve yanında bir partnere ihtiyacı var. Ligde en kötü 4. oluruz daha da kötüsü olmaz, bazı riskleri alıp yola devam etmeliyiz. Bu başarısızlıktan sonra günü kurtarma derdine düşüp geleceği planlamadan yola devam edilmez umarım çünkü bu takım geçen seneki gibi savunma ağırlıklı oynayarak yine götürür işi bu kadroyla. Bazı kötü sonuçların oluşması riskini göze alıp, radikal kararlar alınmalı yoksa gelecek ümit vermez.

Tamamen katılıyorum Serkan abi. İki PAOK maçında ve Trabzonspor maçında gördük ki Niang da bu sistemde iş yapmaz. Alex'in olduğu sistemde hiçbir forvet iş yapmaz. Bunu Güiza eleştirilirken defalarca dile getirmiştim, David Villa'yı, Forlan'ı koy, yine fayda etmez. 3 maç oynadı Niang ve gol atamadı. Bu böyle devam eder, Niang da gol atamaz ve bir süre sonra homurdanmalar başlar. Tıpkı geçen sene Güiza'da olduğu, önceki senelerde Anelka'da, Kezman'da olduğu gibi.

niangin neresi pivot kardesim niang dedigin adam kanattan devsirme forvet oyuncusu marsilyaya transfer olmadan önce kanat oynamis bir oyuncu hatta marsilyada da 1-2 sene kanat oynadi cisse gidince forvete gecti niang dedigin adam 4-4-2 oyuncusudur 4-3-3 sisteminde ortada oynayamaz ya kanatta oynar yada forvet arkasi oynar aralara kacmayi seven bir oyuncu pivot tarzi oynayamaz niang.

Niang pivot değil, kanattan devşirme, sana katılıyorum. Marsilya'da sol kanat oynuyordu. Hatta dünkü maçta da sol kanattan devşirme olduğunu bir pozisyonla gösterdi, soldan aldığı topta çalımlayarak ceza sahasına girmeye çalıştı.

Niang'ın yanında mutlaka bir forvet olmalı. İkinci bir forvet olmadan Niang dünkü gibi sahada bir sağ kanada gider top almaya, bir orta sahaya gelir. Emre gibi top almaya geldi Niang, M.Topuz'un yanına geldi top almaya. Niang'ın yanına ya Güiza ya Semih, ikisinden birini koyacaksın. Başka çaresi yok.

DaveJones
27.Ağustos.2010, 16:25
Ben zaten pivot yazmadım ki? Stochun olduğu bölgede yani sol kanatta oynasa daha verimli olur yazdım hatta? Aynı fikirdeyiz yani.

MeMo
27.Ağustos.2010, 16:26
Tamamen katılıyorum Serkan abi. İki PAOK maçında ve Trabzonspor maçında gördük ki Niang da bu sistemde iş yapmaz. Alex'in olduğu sistemde hiçbir forvet iş yapmaz. Bunu Güiza eleştirilirken defalarca dile getirmiştim, David Villa'yı, Forlan'ı koy, yine fayda etmez. 3 maç oynadı Niang ve gol atamadı. Bu böyle devam eder, Niang da gol atamaz ve bir süre sonra homurdanmalar başlar. Tıpkı geçen sene Güiza'da olduğu, önceki senelerde Anelka'da, Kezman'da olduğu gibi.

Niang pivot değil, kanattan devşirme, sana katılıyorum. Marsilya'da sol kanat oynuyordu. Hatta dünkü maçta da sol kanattan devşirme olduğunu bir pozisyonla gösterdi, soldan aldığı topta çalımlayarak ceza sahasına girmeye çalıştı.

Niang'ın yanında mutlaka bir forvet olmalı. İkinci bir forvet olmadan Niang dünkü gibi sahada bir sağ kanada gider top almaya, bir orta sahaya gelir. Emre gibi top almaya geldi Niang, M.Topuz'un yanına geldi top almaya. Niang'ın yanına ya Güiza ya Semih, ikisinden birini koyacaksın. Başka çaresi yok.

Alex 6 senedir bu takımda 4 seneyi Kezman ve Guiza'yla geçirdi.Semih gol kralı oldu bu süre içerisinde.Aç bak Kezman ve Guiza'nın attığı gollere çoğunda Alex'in imzası var.Alex yaşlanıyor artık bitik dersin de.Forvet nasıl iş yapmaz ?Anelka'nın durumu belliydi zaten adam oynamak istemiyor.

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 16:28
Şu Alex yollansın Van der Vaart gelsin dertler bitsin.

eGowiCh
27.Ağustos.2010, 16:38
Alex 6 senedir bu takımda 4 seneyi Kezman ve Guiza'yla geçirdi.Semih gol kralı oldu bu süre içerisinde.Aç bak Kezman ve Guiza'nın attığı gollere çoğunda Alex'in imzası var.Alex yaşlanıyor artık bitik dersin de.Forvet nasıl iş yapmaz ?Anelka'nın durumu belliydi zaten adam oynamak istemiyor.

Dostum, Alex de Souza olduğu sürece forvetler ileride yalnız kalacak. Bu açık. Nicolas Anelka oynadığı sezon pozisyona giriyor muydu takımda? Semih de sonradan oyuna girerek, son dakikalarda attığı gollerle gol kralı oldu o yıl. Yani Semih, G.Ünal, Kezman, Güiza, Anelka gibi klas golcüler vardı ve hiçbirinden gerekli verim alınamadıysa, artık sistemi değiştirme vakti gelmiştir.

Bak Niang'a, adam bir sağa bir sola gidiyor, Alex dün Niang'dan çok daha fazla pozisyona girdi, çünkü Alex forvet gibi oynuyor, forveti besleyen bir orta saha gibi değil. Fabregas, Xavi gibi bir orta saha değil Alex, hücumu besleyen biri değil. Kendi giriyor, kendi üretiyor. Dün pozisyonlara bak, Alex 3-4 tane net pozisyona girmiştir, Niang ise bir kez. Niang'ın girdiği de kendi ürettiği pozisyon. Marsilya'daki gibi iyi beslenemeyecek Niang bu sistemle bizde ve gol de atamayacak.

MeMo
27.Ağustos.2010, 16:40
Dostum, Alex de Souza olduğu sürece forvetler ileride yalnız kalacak. Bu açık. Nicolas Anelka oynadığı sezon pozisyona giriyor muydu takımda? Semih de sonradan oyuna girerek, son dakikalarda attığı gollerle gol kralı oldu o yıl. Yani Semih, G.Ünal, Kezman, Güiza, Anelka gibi klas golcüler vardı ve hiçbirinden gerekli verim alınamadıysa, artık sistemi değiştirme vakti gelmiştir.

Bak Niang'a, adam bir sağa bir sola gidiyor, Alex dün Niang'dan çok daha fazla pozisyona girdi, çünkü Alex forvet gibi oynuyor, forveti besleyen bir orta saha gibi değil. Fabregas, Xavi gibi bir orta saha değil Alex, hücumu besleyen biri değil. Kendi giriyor, kendi üretiyor. Dün pozisyonlara bak, Alex 3-4 tane net pozisyona girmiştir, Niang ise bir kez. Niang'ın girdiği de kendi ürettiği pozisyon. Marsilya'daki gibi iyi beslenemeyecek Niang bu sistemle bizde ve gol de atamayacak.

Niang'ın daha 2.maçı Alex'le performansını artacağını düşünüyorum ben.Tabi Alex şu görüntüsünden kurtulursa.

ForsakeN
27.Ağustos.2010, 16:49
Niang-Semih , Alex-Semih'ten daha fazla katkı verir bu takıma.

di canio
27.Ağustos.2010, 16:57
ben hep yönetimi elestirdim fakat bazi arkadaslar savundu niang transferi stoch transferi yine gözlerini boyamaya yetti yönetimin ya isi tamamen profesyonel birisine devretmesi lazim yada istifa etmesi lazim sadece aziz yildirimin istifasi ile olmaz bu komple istifa etmeliler.. bir yandan da aykut hocanin ne kadar acemi oldugu daha simdiden belli oldu aykut hoca 5 senede bu takimin basinda kalsa en fazla 1 kere sampiyon oluruz acik ve net söylüyorum bunu oynatmak istedigi sistem fenerbahcenin elindeki kadroya uymuyor 4-3-3 e yakin bur sistem oynatmaya calisiyor elindeki kadro bu sisteme uygun degil madem 4-3-3 oynatacaksin ona göre adamlar alacaksin niang 4-3-3 oyuncusumu? ya alex? bu adamlar ya 4-5-1 oynar ya 4-4-2 denedi iste sistemi avrupadan elenmemize neden oldu fakat görünen o ki hala israr edecek bu taktikte daha cok mac kaybederiz bu sene biz... birde hala bazi arkadaslar avrupadan elenmemizin önemini kavrayamamis avrupa cok büyük bir gelir kaynagidir keske giden sizin dediginiz gibi sadece prestij olsa fakat cuvalla paradan olduk....

Aykut Kocaman 5 sene takımın başında kalsa en fazla 1 kez şampiyon oluruz. Çünkü Aykut Kocaman'ın oynatmak istediği sistem kadroya uymuyor diyorsun. 5 sene boyunca da bu kadroyla mı oynayacak Aykut Kocaman. Şu ana kadar yapılan transferler genel olarak umut verici. Sisteme uymuyorsa bu oyuncular, daha uygun olanlar transfer edilir, bu oyunculara uygun sisteme gidilir. Birşeyler yapılır da, takımın başındaki 3 aylık çalışmasıyla Aykut Kocaman'ın 5 yılına nasıl ipotek konulabiliyor, anlamak güç. Bu sabırsızlık neden anlayamıyorum. Kimleri gördü bu gözler takımın başında, kimlere katlandık. Kendi içimizden çıkan, takım tarihine geçmiş bir ismi daha altıncı maçta harcadık. Hadi kovalım Aykut'u da, kim gelecek? Mourinho mu, Guardiola mı, Wenger mi? Yoksa Ferguson? Hangisi dindirir hazımsızlığınızı?

M.O.S.H
27.Ağustos.2010, 17:32
niangın maç boyunca kaç kere top alamadığı için yakındığını gördüm alex oynamaya devam ettikçe nianga kolay kolay top gitmez alex 2.forvet gibi oynadığı için ortasaha 1 kişi eksik kalıyor aykut hocada bunu bildiği için açıkları kapatmak adına kanatları forvete yakın oynatamıyor fm tabiriyle ml-mr oynatmak zorunda kalıyor böle oluncada hem niangın hemde stochun verimi düşüyor

Varonil
27.Ağustos.2010, 18:06
Bir anlık hata bütün emeklerin boşa gitmesine neden oldu.

Maç boyu oldukça iyi bir oyun oynadık halbuki.Stoch'un,Niang'ın kaçırdığı pozisyonlarda kahroldum.Emre'nin golünden sonrada yapmamız gereken herşeyi yaptık.Fakat bir anlık hata bütün emeklerin boşa gitmesine neden oldu.Emre,Stoch,Niang,Gökhan Gönül birşeylerin farkında olan ve turu geçmek için çabalayan oyunculardı.Santos,Blica,Baroni,Mehmet Topuz ve Selçuk'a da yazıklar olsun.Takımın hızını kesmekten başka hiçbirşey yapmadılar.

Bir sözümde Türk Polisine.Yunanlıarın yaptıkları her türlü pislğie göz yuman,2 kez Maraton Alt Tribününe meşale atmalarına rağmen hiç birşey yapmayan Türk Polisine yazıklar olsun.Bostan Korkuluğundan başka birşey değilledi maç boyunca.

Aykut Hoca ve takıma desteğe sonuna kadar devam edeceğiz.Ancak şimdiden gelecek sezonun planlaması yapılsın.Bu kadro ligde şampiyon olmaya yeter de artar.Ancak gelecek için hazırlıklara şimdiden başlanmalı.

di canio
27.Ağustos.2010, 18:26
Bir sözümde Türk Polisine.Yunanlıarın yaptıkları her türlü pislğie göz yuman,2 kez Maraton Alt Tribününe meşale atmalarına rağmen hiç birşey yapmayan Türk Polisine yazıklar olsun.Bostan Korkuluğundan başka birşey değilledi maç boyunca.

Polis görevini layıkıyla yaptığını düşünüyordur eminim. Çünkü onlara verilen görev Yunan taraftarları korumaktı, mümkün olduğunca yaptılar. Bir iki ufak kaza dışında. Yunan taraftarların sağa sola saldırmasını, zarar vermesini önlemenin ya da müdahale etmenin dün görevli polislerin görev tanımı içinde yer aldığını sanmıyorum.

vego
27.Ağustos.2010, 18:29
bir Yunan taraftarının burnu kanasa ve bu polis müdahalesi sonucu olsa avrupa'da barbar ilan edilirdik ne zannediyorsunuz.

di canio
27.Ağustos.2010, 18:31
bir Yunan taraftarının burnu kanasa ve bu polis müdahalesi sonucu olsa avrupa'da barbar ilan edilirdik ne zannediyorsunuz.

Zaten öyle değilmiyiz Avrupa'nın gözünde. Bir an unutalım Avrupa, Batı ne düşünür, ne der diye umursamayıi da, bize yapılanlara az da olsa karşılık verebilelim.

sananes
27.Ağustos.2010, 18:31
Luganoda çok kötü bu sene oyun kuramıyo ve bunu denemekten vazgeçmiyo topu rakibe atıp duruyo geçen seneki sertliğide olmayınca sıradan stoper gibi kalıyo.

Birde Mehmet Topuz'un beğenilmesini anlamıyorum Topuz kanatta oynadıgında Serkan Balcının bizde oynadığı gibi oynuyo bal yapmayan arıdan farksız.Göbekte daha etkili olabilir ama bir sorunu var "Mental yetersizlik".Mesela bi pozisyon oldu maçta gökhan mehmetin ilerisindeydi pozisyon icabı mehmet sağ bek gibi duruyo topu aldı sahanın daha iç kısmındaki gökhana verdi 2ye 1 yapcaklar 3 yunanlıdan kurtulcaklar Gökhan attı ama Mehmet hareketlenmedi bile pası verdikten sonra durmaya devam ettiği burası büyük takım pası verdikten sonra işin bitmez,duramazsın orda öylece.Çok koşuyo olabilir ama verimsiz koşuyo kendini geliştirmesi gerek artık.En pahalı türk oyuncu imajı ile çıkıyo sahaya.

Varonil
27.Ağustos.2010, 18:37

Doğru sesimizi bile çıkarmaya hakkımız yok (!) Attıkları meşaleler taraftarlarımıza zarar verseydi de sesimizi çıkarmaya hakkımız yoktu,çünkü barbar ilan edilebilirdik dimi. İyi ki polisimiz korumuş Yunanlıları da,yıllardır bizi iyi olarak gören Avrupa şimdi de barbar ilan etmeyecek (!)

vego
27.Ağustos.2010, 18:39
Valla öyle düşünüyorum öyle talimat gelmiştir polise 'bir zarar gelmesin'.Bende isterdim ah ahhhhh olaylar çıktığında'müdahale' edlimesi hemde çok!

Universal
27.Ağustos.2010, 19:18
Yazıklar olsun ne diyeyim...

Peh Sevilla zaferi nazara geldi... Biz bir daha zor görürüz böyle zafer.

BaFraLı
27.Ağustos.2010, 20:25
Haberleri izliyorumda şu Paok'luların yaptıklarına bak ya. Polis bunları dayaktan döve döve öldürmesi lazım. Ama 3-5 kişi dışında gözaltına alınan bile yok. Nası iş bu ya.

Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 21:08
Bende izledim o haberi. Eğer maç Yunanistanda olsaydı ve fenerliler taşkınlık yapsaydı yunan polisi evire çevire döverdi. Ama olay Türkiyede olunca işler değişiyor.

KanaKe
27.Ağustos.2010, 22:17
türk polisinin isine gelmiyor baska yerde bu hareketleri yapsalar hepsini mahkemeye cikarirlardi

Universal
27.Ağustos.2010, 23:07
Asıl düşünülmesi gereken bir kaç gün sonra oynanacak Türkiye - Yunanistan Dünya Şampiyonası maçı...

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2010, 15:23
Bu kadarı da fazla artık!

http://www.spor3.com/images/news/367425.jpg

Yunan taraftarlar bu sefer de F.Bahçeli futbolculara dansöz kıyafeti giydirdiler.

Fenerbahçe bayrağını ezen, İstanbul'da polise taş atan, kameramanları tartaklayan PAOK taraftarları son olarak Ayasofya'nın üzerine haç diktikleri bir video hazırlamıştı. Yunan taraftarlar bu sefer de Fenerbahçeli futbolculara bilgisayar ortamında dansöz kıyafeti giydirdiler.

Yunanlı taraftarlar, bu kez de Paokmania.gr adlı internet sitesinde Fenerbahçeli futbolculara dansöz kıyafetleri giydirdi. 'Hanoum Fenerbahçe' başlığıyla yayınlanan fotoğrafın altında, İngilizce olarak, "Dancing with the stars" (Bu yıldızlarla dans edin) yazıldı.

Ayrıca sitedeki konunun detaylarında ağır hakaret içeren ifadeler de yer aldı.

Hürriyet