Log in

View Full Version : Sivasspor - Bursaspor [3.Hafta]

Homer J.S
25.Ağustos.2010, 15:45
http://img682.imageshack.us/img682/743/sivasbursa.png

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 16:31
Bursaspor sezona çok iyi başladı,deplasmanda Galatasaray'ı da yendiler fakat ben oyunlarını beğenmedim geride kalan 2 haftada... Kendi sahasında Sivasspor'un sürpriz yapıp Bursa'yı yeneceğini düşünüyorum.

Deus Dominus
25.Ağustos.2010, 19:47
Sivasspor geçen sezondan daha diri, daha toparlanmış bir görüntüde, saha-seyirci avantajları da var. Zor maç olacağı aşikar, gol olursa ya bir kontrataktan olur, ya da duran toptan. İnşallah maç sonunda gülen taraf Bursa'm olur. 1-0 olsun bizim olsun :)

Legendary
26.Ağustos.2010, 16:03
Bursa geçen hafta bıraktığı yerden devam edecektir.

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 21:39
Bursaspor : Ivankov - Ali - Ömer - Stepanov - Vederson - Volkan - Ergiç - Hüseyin - Ozan - Batalla - Nunez

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 21:46
Her iki takım taraftarları futbolcuları el ele tribünlere çağırdılar.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2010, 21:46
Üst verdim o yüzden bol gol bekliyorum.

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 22:06
Volkan yine koridor yapmaya başladı sağ tarafı. . .

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 22:35
İlk yarı 0-0 bitti. Ozan çok istekli, Stepanov ve Volkan sahanın iyilerinden . . .

Deus Dominus
28.Ağustos.2010, 22:44
Ozan koşuyor tamamda sol kanadımız hiç işlemiyor ya...ne hücum yapabiliyoruz adam akılı sol tarafta, ne de savunma. Ozan-Vederson ikilisi pek güven vermiyor bana bu sezon. Volkan her zamanki gibi sorumluluk alıyor, hızıyla sıkıntılı anlar yaşatacak yine Sivas'a. Tabii yerden kalkabilirse çocukcağız.

GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 22:48
Bu maçta gol çok zor olur gibi.

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 22:55
Hüseyin, Bursasporla ilk golünü atıyordu, direğin yanından dışarı çıktı top. . .

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 23:03
Insua ve Sercan oyuna giriyor. . .

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 23:07
Ergiç bitirdi Ceyhun'u . . .

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 23:25
Golll

Volkan Şen. . .

GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 23:28
Vederson bitane güzel orta açtı gol oldu.Volkan çok güzel bıraktı köşeye.

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 23:34
Sercan 2 dakikada 2 tane %100 lük gol kaçırdı. . .

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 23:36
Goll 2 oldu

GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 23:38
2-0 oldu bom boş kaleye kontra ile ama maçın hakkı beraberlikti bana göre sivas cok iyi mücadele etti ligin en dirençli takımlarından biri.
Bursa ya tebrikler tarihinde ilk defa 3 te 3 yapmış

Deus Dominus
28.Ağustos.2010, 23:39
Sercan kanser eder adamı, o kaçırdıkları neydi yahu. Bu kadar vurdumduymazlık olur mu?
Neyseki bir kaza olmadan bitirdik maçı. 3'te 3 yaptık, güzel başlangıç oldu.
Sivasspor'da en beğendiğim oyuncu Sedat oldu. Savunmada hatasız oynadı neredeyse, hatta takımı adına gol atmaya çok yaklaşmıştı direğe takıldı.

Crocodile1963
28.Ağustos.2010, 23:41
Penaltı atıyor, top kurtarıyor, asist yapıyor. Sen neymişsin be Ivankov :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2010, 23:44
Tebrikler Bursaspor...

izmer96
28.Ağustos.2010, 23:47
Bursaspor iyi oynamasada 3 puani almasini bildi tebrik ederim 3 de 3 yaptilar , Sercan kendine cok yazik ediyor boyle devam ederse erir gider kadroya dahi giremez , 2 tane karsi karsiya %100 luk pozisyon kacirdi

Emrelation
29.Ağustos.2010, 00:32
Goller kimden geldi

ayseeg
29.Ağustos.2010, 00:36
Goller kimden geldi
Volkan Şen ve Ali Tandoğan'dan

KaRaBükLü KraL
29.Ağustos.2010, 03:15
Maçın 2 saat önce falan özetini izledim.Sivas'ta çok iyiymiş gördüğüm kadarıyla ama Sercan cidden neler kaçırıyo hayret yahu bi de golcü olacak:D

Zekirdek
29.Ağustos.2010, 03:18
Sercan dünyaları kaçırmış.

ForsakeN
29.Ağustos.2010, 04:01
Sercan 3 yıl önce de gol vuruşu yapamıyordu, hala yapamıyor. 3 yıl önce de fiziği zayıftı, hala zayıf. Peki bu adam 3 yıldır ne yapıyor? İvankov'dan topa nasıl vurulur , öğrensin.

goosfraba
29.Ağustos.2010, 10:24
sercan bir yerlere gelmek istiyorsa antrenmandan sonra ekstra şut ve son vuruş antrenmanları yapmalı. yoksa bursa'da kalır. böyle devam ederse en fazla istanbul'a gelir.

SAİT71
29.Ağustos.2010, 10:56
Sivas gerçekten geçen sezonun tramvasını tam anlamıyla atlatmış ve Mesut Bakkal sayesinde toparlanmış. Kalecilerini genel olarak beğendim. Zita'yı etkili bulmadım. Cihan iyiydi. Sivasın bana göre en iyi iki ismi Cihan ve Ceyhun'du. Maçta 60. dakikayı geçerek uykum geldi ve gerisini izlemeden yattım. Maç 2-0 bitmiş :D Buda bizim şansımız diyelim..

Crocodile1963
29.Ağustos.2010, 18:16
Bursaspor ne istediğini bilerek oynuyor. Gerektiği zaman defansif bir anlayışa bürünüyor Sivas maçının 60 dakikasındaki gibi, istediği zamanda Sercan - Insua gibi atak oyuncularını sokarak ofansif bir anlayışa bürünüyor.

Hüseyin - Ergiç ikilisi maçın en iyisiydiler. Ergiç, Ceyhun'u sahadan sildi, Hüseyin'de ataklara dahil olarak gol pozisyonlarına girdi adeta görev değişimi yapmış gibiydiler.

Vederson - Ozan ikilisi uyum sorununu atlatamamışlar. Ozan lig başladığından beri en istekli maçını oynadı, defansa yardıma geldi, top çıkardı, değişikliklerden sonra sol kanadı aktif olarak kullanmaya başladı maçın iyilerindendi.

Ali - Volkan maçta skora etki eden aktörlerdendi. Volkan çok güzel bir maç çıkardı, Sivas'ın sol bekinin yerinde kimse olmak istemezdi adeta bu maçta. Çalım atıyor duruyor tekrar çalım atıyor adeta Oğuz Çetin'e nazire yapıyor. Havada asılı kalarak attığı gol müthişti.

Ivankov kariyerine attığı gollerden, kurtardıklarından, çalımlarından sonra birde asistlerini dahil etti.

Ömer - Stepanov çok çabuk adapte oldular, birbilerini maç içerisinde tamamlıyorlar.

Maçın istatistikleri : Bursaspor oynadığı son 8 lig karşılaşmasında kalesinde sadece 1 gol gördü o da şampiyonluk maçında Beşiktaş'ın attığı gol.

Sivasspor, Mesut Bakkal geldiğinden bu yana ilk mağlubiyetini Bursaspor'dan alıyor...

Varonil
29.Ağustos.2010, 18:29
Maçın geniş özetini izledim biraz önce,Sivas'a karşı Bursaspor'u oldukça iyi gördüm.Takımda yardımlaşma üst seviyede,ne istediğini bilen bir yapıda oynuyorlar.Lig maçları Şampiyonlar Ligi için ölçü değil ama ben çok umutsuz değilim Bursaspor'dan Şampiyonlar Ligi'nde.Yapabileceklerinin en iyisi yapacaklardır.

Bordo61Mavi
30.Ağustos.2010, 17:11
Twitter'dan isyan etti

Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım Sivasspor maçında kendisine ilk onbirde yer bulamadı ve derdini twitterdaki takipçilerine anlattı.

30 Ağustos 2010 Pazartesi - 11:57
DHA

http://forum.turksportal.net/img/3/2010-2/sercanyildirim94859587.jpg Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) maçında kendisine ilk onbirde yer bulamayan ve oyuna 63'üncü dakikada dahil olan Bursa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/)spor'un golcü futbol (http://www.sporx.com/futbol/)cusu Sercan Yıldırım (http://www.sporx.com/sercan-yildirim/), twitter'daki sitesinde ilginç açıklamalarda bulundu.

Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) maçında peş peşe gelişen iki yüzde yüz pozisyonu akıl almaz şekilde değerlendiremeyen Sercan, maç dönüşünde telefon üzerinden paylaşım sıtesine yaptığı açıklamalarda Konya ve Sivas maçlarında sahaya yedek çıkmasının kendisini olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Yedek kulübesinden oyuna girmeye alışık olmadığını belirten Sercan, açıklamalarında "O gollleri kaçırmam normal. Çünkü konsantre eksikligi oluyor, özgüvenim azalıyor. Bu da beni çok etkiliyor" ifadelerini kullandı. Kendi sayfasında, kendisiyle ilgili özeliştride bulunan genç golcü, daha sonra şu ifadelere yer verdi: "Ya ben 2 haftadır kötü oynuyorum, ya da bir problem var. Anlamış değilim. Artık sabrım taştı."

Sercan beyin kulagi cekilmesi lazim :)

Crocodile1963
30.Ağustos.2010, 18:18
Sercan'dan Twitter yalanlaması

Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, Twitter'da yer alan ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sitemkar söler içeren açıklamanın kendisine ait olmadığını söyledi.

DEVRİM ÇETİN - Sercan Yıldırım, Konyaspor ve Sivasspor maçlarnda ilk 11'e alınmaması nedeniyle Twitter'da "Artık sabrım taştı" şeklinde ifadeler kullandığı iddiaları üzerine NTVSPOR.NET'e açıklama yaptı.
Bursasporlu futbolcu, söz konusu açıklamanın kendisine ait olmadığını vurgulayarak, "Twitter hesabım yok. Bir bayan hayranım, benim adıma Twitter hesabı açmış. Sivasspor maçında yedek kaldığım için sinirlenmiş. Bu nedenle böyle bir şey yapmış" dedi.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile arasında hiçbir sorun olmadığını belirten golcü futbolcu, basında çıkan haberler üzerine bayan hayranının kendisini arayıp özür dilediğini söyledi.