View Full Version : K.Karabük - Beşiktaş [3.Hafta]
Homer J.S
25.Ağustos.2010, 15:51
http://img822.imageshack.us/img822/3660/karabkbjk.png
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2010, 21:06
Helsinki karşısında rahat bi galibiyet aldık ve Belediye maçının moralsizliği gitti. Karabük hernekadar iyi bir takım olsa da galip geleceğimizi düşünüyorum.
GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 21:09
Zor maç karabük içerde baya iyi takım
beraberlik bekliyorum
geçen sene 3 lira olan taş tribüne bu sene bu maça 40 lira çeken yönetime de selam ederim.
sözde işcinin emeğin takımı olacaktı.
vego
28.Ağustos.2010, 18:55
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Basına kapalı olarak yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana tedavilerine devam edilen Tomas Sivok ve izinli Mehmet Aurelio katılmadı.Hakan Arıkan ve Rıdvan Şimşek ise takımdan ayrı çalıştı.
Teknik Direktör Bernhard Schuster yönetiminde yapılan antrenman takım halinde ısınma koşuları ile başladı. Koşuların ardından pas çalışmaları yapan Beşiktaşlı futbolcular, taktik maç ve şut çalışması ile idmanı tamamladı.
Öğleden sonra karayolu ile Karabük`e gidecek olan Siyah-Beyazlılar`da 18 kişilik kadroda şu oyuncularımız yer alıyor:
"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Zapotocny, Fabian Ernst, Quaresma, Ekrem Dağ, Ersan Adem Gülüm, Tabata, Bobo, İsmail Köybaşı, Hilbert, Nobre, Guti, Necip Uysal, Holosko, Nihat Kahveci."
Resmi Site
KaRaBükLü KraL
28.Ağustos.2010, 18:58
Karabük kazanır diyen öteki arkadaş kim yeni bi hemşerim mi çıktı acaba:n::n:
Şaka bi yana Beşiktaş ne kadar iyi bi takım olsada Buca maçında çok zorlanmış İBB'ye İnönü'de kaybetmiş bi takım Beşiktaş'ı İnşallah yeneriz Allah utandırmasın
KaRaBükLü KraL
28.Ağustos.2010, 19:00
Zor maç karabük içerde baya iyi takım
beraberlik bekliyorum
geçen sene 3 lira olan taş tribüne bu sene bu maça 40 lira çeken yönetime de selam ederim.
sözde işcinin emeğin takımı olacaktı.
Bence o kadarda laf etme K.Paşa-GS maçının bileti geçen sene 120 TL'ydi ayrıca böyle şeylere normal bakmanı beklerdim çünkü Anadolu klüpleri böyle maçları para bakımından değerlendiriyolar.Yani bunun işci takımı zengin takımı falan olmasıyla bi alakası yok
GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 19:13
Bence o kadarda laf etme K.Paşa-GS maçının bileti geçen sene 120 TL'ydi ayrıca böyle şeylere normal bakmanı beklerdim çünkü Anadolu klüpleri böyle maçları para bakımından değerlendiriyolar.Yani bunun işci takımı zengin takımı falan olmasıyla bi alakası yok
karabük şehir takımı, kemik seyircisi var iyi kötü
zaten cevre illerden de destek görüyor tribünleri dolduruyor zonguldak tı kastamonuydu
tribün doldurmama gibi sorunu yok kasımpaşa gibi
karabük halkının büyük coğunluğu işçi.işçi şehri ve işçi takımı olarak lanse edilmiş bi takım
klup yöneticileride bunu söylüyor sürekli
sendika aidatları klube aktarılıyor.
geçen sene tribüne işçiler gelmişti bi tarafa mavi baretleriyle oturdular diğer tarafada kırmızı baretleriyle hoş bi görüntüydü.çok kimse hayran oldu beğendi işçi şehrinin emeğin takımı geliyor diye.
bunu koruması devam ettirmesi lazımdı.
40 lira bilet çoğu kişiyi zorlayacak, bende karabük te öğrenciyim geçen sene içerdeki neredeyse her maça gittim
3 5 ve 10 liraydı biletler maç haftasının ortasında tükeniyordu coğu hafta biletler.
böyle kaygısı yok yani keşke çizgisini koruyabilseydi.
maddi açıdan gayet rahat bi klup sıkıntısı da yok.
BaGa TaRKaN
28.Ağustos.2010, 19:15
Karabük Halkı Q7nin Gollerini İlk Defa Canlı İzleyecek Büyük Gururdur Onlara:) Rahat Kazanırız.
KaRaBükLü KraL
28.Ağustos.2010, 19:18
karabük şehir takımı, kemik seyircisi var iyi kötü
zaten cevre illerden de destek görüyor tribünleri dolduruyor zonguldak tı kastamonuydu
tribün doldurmama gibi sorunu yok kasımpaşa gibi
karabük halkının büyük coğunluğu işçi.işçi şehri ve işçi takımı olarak lanse edilmiş bi takım
klup yöneticileride bunu söylüyor sürekli
sendika aidatları klube aktarılıyor.
geçen sene tribüne işçiler gelmişti bi tarafa mavi baretleriyle oturdular diğer tarafada kırmızı baretleriyle hoş bi görüntüydü.çok kimse hayran oldu beğendi işçi şehrinin emeğin takımı geliyor diye.
bunu koruması devam ettirmesi lazımdı.
40 lira bilet çoğu kişiyi zorlayacak, bende karabük te öğrenciyim geçen sene içerdeki neredeyse her maça gittim
3 5 ve 10 liraydı biletler maç haftasının ortasında tükeniyordu coğu hafta biletler.
böyle kaygısı yok yani keşke çizgisini koruyabilseydi.
maddi açıdan gayet rahat bi klup sıkıntısı da yok.
Herşey dışardan göründüğü gibi değil maddi açıdan da şu an o kadar da rahat değil Karabükspor.40 lira bi Beşiktaş maçı için çok çok normal millet Guti izlemeye gelecek millet Q7 izlemeye gelecek 10 Liraya Guti ya da Q7 izlemek beleşten bile öte bi fiyat olur:)
GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 19:26
Herşey dışardan göründüğü gibi değil maddi açıdan da şu an o kadar da rahat değil Karabükspor.40 lira bi Beşiktaş maçı için çok çok normal millet Guti izlemeye gelecek millet Q7 izlemeye gelecek 10 Liraya Guti ya da Q7 izlemek beleşten bile öte bi fiyat olur:)
anlatmak istediğim o değil ben burda quaresma ya guti ye fiyat biçmiyorum
takım kendi olsun şehrine taraftarına sırt dönmesin
şehir karabüksporu cok sahiplenmiş durumda karabük'ün içerde maçı varsa rakip değil karabük önemsenmeli
bugune kadar çoğu anadolu klubu tersini yaptı
karabük yakıştırılan sıfat ve yönetim demeçleriyle bu konuda farklı olur diye düşünüyordum yanılttı beni
çarşı karabük yükselince pankart açtı ne diye açtı
bu çizgisini kaybetmemesi gerek karabük'ün benim söylediğim.
ayırca illa fiyat kalite olarak bakacaksak taş tribüne ve konuk takım bölümüne 40 lira değil 5 lira dahi fazla.beşiktaş taraftarıda hak verecektir bana maça gittiklerinde.bank asyanın en kötü statlarından biriyidi.
BaGa TaRKaN
28.Ağustos.2010, 19:33
Biraz Yanlış Düşünüyorsun Bence. Bu Maç 40 Lira Tamam Diğer Maçlarda Bu Fiyatsa 40 Liraysa Bu Sezon Dediğine Katılırım. Ama Büyük Takımlarla Oynanan Maçlarda Biletlerin Fazla Tutulması Bence Çok Normal Devir Ekonomi Devri. Kulübün Kesesi Daha Önemli. Zaten Dünyanın Sistemi Olan Arz-Talep Dengesinde Neye Çok Hücum Edilirse Fiyatlar Fırlar.
GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 19:35
40 çok fazla yinede.
Fazla tutulacaksa bile 20 25 lira idealdi.Neyse daha fazla konunun dışına çıkmayalım :)
KaRaBükLü KraL
28.Ağustos.2010, 23:36
20-25 böyle bi maç için az hala ısrarcıyım ama konunun dışına çıkıp uzatmayalım meseleyi:)
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 07:23
http://img830.imageshack.us/img830/8358/bjkpankart.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg830.imageshack. us%2Fi%2Fbjkpankart.jpg%2F)
karabük tarafında da bu pankart açılacak sanırım
http://img4.imageshack.us/img4/6195/maviate.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg4.imageshack.us %2Fi%2Fmaviate.jpg%2F)
garydelgadov
29.Ağustos.2010, 07:31
OLay budur.:)
Sonunda bize sempati duyan takımLardan biri bunu cesurca diLe getiriyor.Bize imrenen,hayranLık duyan çok ama saLdırarak bunu kapatmaya çaLışıyorLar.Karabükspor taraftarı ise harika bir hareket yapmış oLur.BeLki iLerde birLikte maç izLerLer.:)
Varonil
29.Ağustos.2010, 14:25
Karabük Bank Asya'daki şampiyonluğunun ardından tempolu oynayan,önde basan iyi bir takım görüntüsü çizdi hazırlık döneminde ve bu 2 maçta.Yalnız her takıma karşı böyle oynayamazlar,Beşiktaş da buna dahil.
Bol mücadeleli,keyifli bir maç olacaktır.Karabük 1 golle öne geçer,fakat sonra Beşiktaş yetenekli oyuncularının da maça etki etmesiyle 2 ya da 3 gol bulup galip gelecektir ..
Zekirdek
29.Ağustos.2010, 14:26
Kontra ataklarla ciddi biçimde tehlikeli olabilirler.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 14:35
İlk golü biz bulursak rahat kazanırız.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 14:37
Cenk,Ekrem,Zapo,Toraman,Üzülmez,Necip,Ernst,Hilber t(Tabata),Guti,Quaresma,Bobo
Muhtemel 11'imiz.
LeqenDary
29.Ağustos.2010, 14:44
Karabük beklenenden daha çok zorlayacak Beşiktaş'ı bence .Beşiktaş'ın 1 farklı galip gelmesi yüksek ihtimal , sürpriz ise beraberlik olur .
MeMo
29.Ağustos.2010, 15:08
Sonunda bize sempati duyan takımLardan biri bunu cesurca diLe getiriyor.Bize imrenen,hayranLık duyan çok ama saLdırarak bunu kapatmaya çaLışıyorLar.Karabükspor taraftarı ise harika bir hareket yapmış oLur.BeLki iLerde birLikte maç izLerLer.:)
Bir örnek verir misin ?
Beşiktaş'tan fark bekliyorum.4-1 gibi Karabük belki kontratakla gol bulur.
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 15:34
Bizi örnek almayan yada özenmeyen taraftar var mı sence :) ? En iyiler her zaman en nefret edilenlerdir.
Maça gelince Emenike'ye dikkat edersek gol yemeyiz , zaten 2-3 tane atarız.
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 16:16
Bu önemli mücadele öncesinde Beşiktaş ile Karabükspor 7. kez karşı karşıya gelmiş olacak.
Karabükspor, Lig Tarihinde Dört Büyüklerden Sadece Beşiktaş’ı Mağlup Etmişti.
Beşiktaş, Süper Lig’de Karabükspor İle Oynadığı Her Maçta Gol Attı.
Karabükspor 2010-11 Sezonunda Süper Ligin En Ucuz Takımı. (Transfermarkt.de Değeri: 14.550.000 Euro)
Beşiktaş Süper Lig`de Geride Kalan 2 Haftada En Çok Topla Oynayan Ekip Oldu.
Bernd Schuster, Süper Lig`de Sadece 4 Oyuncusunu 2 Maçta da 90 Dakika Sahada Tuttu.
Ayrıca Ferrari kadroda yokmuş yaa Schuster'de tavşancı çıktı valla :zuhaha
Zekirdek
29.Ağustos.2010, 18:00
Delinho içinde özel bir maç olacak. Eski takımına karşı oynayacak.
besiktas1903
29.Ağustos.2010, 20:08
Beşiktaş`ın K. Karabükspor karşısına çıkacak 11`i belli oldu.
CENK
İ. TORAMAN
ZAPOTOCNY
EKREM DAĞ
İ. ÜZÜLMEZ
ERNST
NECİP
TABATA
QUARESMA
GUTİ
NOBRE
besiktas1903
29.Ağustos.2010, 20:09
Toramanin takima geri donmesi sevindirici ama nobre olayini anlamadim.. umarim bu sefer iyi oynar
Varonil
29.Ağustos.2010, 20:23
Bobo kontenjandan dışarıda kalmış sanırım.
Edit:Saydım şimdi 5 yabancı var.Schuster'in tercihi sanırım Nobre.
garydelgadov
29.Ağustos.2010, 20:51
Bobo yok Nobre var.Tabatayı oynatmak için.Emenike umarım goLLerine devam eder de puan kaybederiz.Bunu gerçekten istiyorum biri Şuster'i durdurmaLı.Bu kadar saçma rotayson oLmaz..
sananes
29.Ağustos.2010, 20:52
Karabük başlar başlamaz gol atmış ilginç başladı maç
LeqenDary
29.Ağustos.2010, 20:53
Emenike yazdı yine .Çok gollü olacak bu maç .
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 20:57
1-1 oldu Nobre
garydelgadov
29.Ağustos.2010, 20:58
Nobre için iftar vakti..
Puan kaybetmek çok daha iyi oLacak bizim için eminim buna..
Deus Dominus
29.Ağustos.2010, 21:10
Nobre için iftar vakti..
Puan kaybetmek çok daha iyi oLacak bizim için eminim buna..
:D süper yorum olmuş. Unutmuşum maçları bir bakayım bende ne oluyor, ne bitiyor.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 21:10
Üst üste 2 hafta puan kaybı hoş olmaz bence.
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:11
beşiktaş bu maçı alacaktır, en azından kaliteli isimleriyle fark yaratıp sonuca gider. karabükspor her ne kadar flaş bir takım olsa da, tozo, deumi gibi transferleri kaliteli olsa da zayıf bir takım ve bence bu lig için yetersiz.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 21:13
Nobre 2'yi attı. DK 26
garydelgadov
29.Ağustos.2010, 21:14
Allahım rüya mı bu? Tabaka 2.asist,Nobre 2.gol.
LeqenDary
29.Ağustos.2010, 21:14
2.gol bariz faul yalnız .
vego
29.Ağustos.2010, 21:16
Nobre!!!!!!!!!!!!!!!Artık papuçun pahalı olduğunu anlamış 2-1
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 21:19
Cenk yine müthiş çıkardı.
garydelgadov
29.Ağustos.2010, 21:20
Emenike kaçırdı yine..
Deus Dominus
29.Ağustos.2010, 21:22
Cenk sınırları zorluyor...ne refleks, ne konsantrasyon var çocukta yahu.
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 21:25
cenk'in profili fmde uçar bu sene:)
King_91
29.Ağustos.2010, 21:26
cenk'în profil uçacak da schuster'in defansa bi çare bulması lazım .. bu maçı izlemiyorum ama hjk'nin de son maçta bi dünya pozisyonu vardı .. şimdi de veriyorlar . ibb maçı da malum ..
Deus Dominus
29.Ağustos.2010, 21:41
Transferlere bu kadar para harcıyor takımlar ama stadlarına hiç bakmıyorlar...Sezon başladığından beri izlediğim 9-10 maçta düzgün bir zemin göremedim. Allah yardımcısı olsun futbolcuların.
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:59
yalnız nobre bi 3-4 ay daha gol falan atmaz herhalde. :)
besiktas1903
29.Ağustos.2010, 22:01
Kaptan guzel oynuyor Cenk yine super
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 22:21
Quaresma ince yaparken yere indirdiler penaltı oldu.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 22:22
Guti Haz. ve ters köşe 3-1 dk 77
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 22:23
guti hazretleri helal olsun dedirtiyor kendisine vallahi. gel de imrenme arkadaş.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 22:24
Tabata out, Holosko in.
DK 79
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 22:26
bu Q7 çok defansın canını yakar :zuhaha
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 22:26
Nobre out, Bobo in
DK81
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 22:28
Quaresma şov sürüyor dakika 83 4-1 oldu.
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 22:34
ceza sahası dışından mı attı yine:zuhaha
eXcitinG
29.Ağustos.2010, 22:37
İLk yarı Emenike bize zor anLar yaşattı ama ikinci yarın Ernst in savunmaya daha yakın oynaması iLe sahadan siLindi ve ikinci yarı tek kaLe Beşiktaş baskısı iLe oynandı. Rahat bir gaLibiyet.
Bu arada Guti az önce Bobo ya öyLe bir pas attı ki Bobo vurana kadar savunma araya girdi. GoL oLsa hakikaten müthiş goL oLacaktı.
Quaresma her gün, her geçen maç katLayarak oynuyor. Bu adam zirve performansa çıkınca oLacakLarı tahmin edemiyorum.
Deus Dominus
29.Ağustos.2010, 22:44
Bobo topu kontrol edene kadar yıl oldu :D Schuster boşa istemiyor forvet, eldekiler bunlar işte :) Tabata Beşiktaş'ın oyununu aksatıyor, iki asist yapması göz boyamamalı, topu ayağına aldığı zaman öldürüyor pozisyonu.
Suicider
29.Ağustos.2010, 22:47
Tebrikler Beşiktaş..Farklı kazandı fakat gördüğüm kadarıyla ilk yarı karabük önde bile kapayabilirdi biraz daha savunma da dikkatli olması lazım Bjk nın..Q7 ve Guti yine gol atmış yahu :D
footballer33
29.Ağustos.2010, 22:49
Maçın başlarında iki takım da iyi başladı maça ve karşılıklı gitti rakip kalelere, nitekim önce onlar sonra biz golü bulduk. Bu maç her şeye gebe diye düşünürken neyse ki 2. yarıda Karabük oyundan düştü ve hem defans hata yapmadı hem de usta ayaklarımızla skoru bulmayı başardık. Allah zeval vermesin Q7 ve G14'e. Tebrikler Beşiktaş'ım.
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 23:07
Quaresma kalenin içine girecek neredeyse :)
Çok iyiyiz ya nazar değmesin gerçi geçen hafta verdik o nazarlığı artık tam gaz ileri. Guti çok sakin attı penaltıyı bana bile güven verdi . İbrahim Üzülmez'de takvim geriye gidiyor sanırım gün geçtikçe daha dirençli dayanıklı ve teknik oluyor :)
Bu lige gerçekten çok fazla Quaresma , tek korkum seneye elimizde tutamama ihtimalimiz. Umarım uzun yıllar bu takımda kalır ve efsane olur , ligi de şuana kadar yaptığı gbi domine eder.
Bu takım çok zor durdurulacak transferler tamamlanıp , sistem ve kadro iyice yerleştiğinde. Herşey çok güzel gidiyor , daha da güzel olacak :)
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 23:32
Ahmetcim Üzülmez hakkında söylediklerini unutma. Bu adam bu oyunuyla minimum 40 yaşına kadar daha devam eder ve kimsede kesemez onu.
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 23:34
Böyle devam etse keşke 1 maç iyi 1 maç vasat olmasa da lafımı yesem. Ama sanmıyorum ki 3 maç üst üste bu şekilde oynasın.
Crocodile1963
29.Ağustos.2010, 23:36
4 tane gol yemişsin, ikisi bariz hakem hatasıyla Karabük tribünlerinden "Beşiktaş" sesleri çok ilginç. . .
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 23:38
4 tane gol yemişsin, ikisi bariz hakem hatasıyla Karabük tribünlerinden "Beşiktaş" sesleri çok ilginç. . .
Küfür mü etmeliydi ?
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 23:40
Böyle devam etse keşke 1 maç iyi 1 maç vasat olmasa da lafımı yesem. Ama sanmıyorum ki 3 maç üst üste bu şekilde oynasın.
Ben Üzülmez'in hiçbir maçta gözle görülür kötü oynayışını görmedim.
Üzülmez %90 oynuyorsa bu maçlarda senin kötü dediğin maçlarda da %70 ile oynuyor ama mesela Tabata iyi oynadığı zaman %80 kötü oynadığı zaman %20 yani, Üzülmez'in en kötü hali bile çoğu oyuncunun iyi halinden iyidir.
BaGa TaRKaN
29.Ağustos.2010, 23:43
Karabük Renkdaşımız Yahu Severim Karabükü:) Ama Yinede Kazandığımız İçin Mutlu Oldum Tabi:D
Deus Dominus
29.Ağustos.2010, 23:45
İ.Üzülmez şarap gibi, nazar değmesin. Yıllandıkça kalitesi yükseliyor.
GebzeLi1907
30.Ağustos.2010, 00:38
2.gol ve penaltı kararları yanlış yazık olmuş.
Karabük ilk yarı daha cok pozisyon bulan taraf özetten izlediğim kadarıyla ama ikinci yarı beşiktaş oyuna hükmetmiş..
@Crocodile1963
sen bide bursa gelince gör karabüğe :)
karabük taraftarı ılımandır genelde, gecen sene ilk defa maça gittiğimde kartaldı rakip tribün tayfasının ordaydım maçın başında kartal taraftarına hoşgeldiniz diye bağırıldı karabük lü arkadaşıma noluyo nereye geldik dedim istanbul ve özellikle kartal tribününü bilen biri olarak :)
maçın sonunda bi kaç olay cıktı gerci kartallıların taşkınlıklarıyla ama genelde taraftarı ılımandır.
KaRaBükLü KraL
30.Ağustos.2010, 01:52
Olsun Beşiktaş'a gol atmak güzeldi:zuhaha
Şaka bi yana çokta kötü oynamamışız penaltı ve Nobre'nin golünde hakem hatası olsada Beşiktaş'a karşı oynadığımız iyi futbol yeter.
eXcitinG
30.Ağustos.2010, 11:39
İbrahim ÜzüLmez Benjamin Button gibi maşaLLah. Adam yaşLandıkça gençLeşiyor.
MeMo
30.Ağustos.2010, 13:09
Beşiktaş'tan fark bekliyorum.4-1 gibi Karabük belki kontratakla gol bulur.
Demiştim maç öncesi :)
LaigLeNoiR
30.Ağustos.2010, 16:47
Karabük Bank Asya'daki şampiyonluğunun ardından tempolu oynayan,önde basan iyi bir takım görüntüsü çizdi hazırlık döneminde ve bu 2 maçta.Yalnız her takıma karşı böyle oynayamazlar,Beşiktaş da buna dahil.
Bol mücadeleli,keyifli bir maç olacaktır.Karabük 1 golle öne geçer,fakat sonra Beşiktaş yetenekli oyuncularının da maça etki etmesiyle 2 ya da 3 gol bulup galip gelecektir ..
Ben maç esnasında da bu yorumu hatırladım. Aynen de böyle oldu tek farkı 4 gol atmamızdı :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ağustos.2010, 22:45
Tebrikler Kartal'ım... :)
Quaresma her maç üstüne koyarak gidiyor ;)
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2010, 03:33
Geçen haftaki İBB mağlubiyetinden sonra deplasmanda Karabük galibiyeti güzel oldu.Nobre'nin uzun süre sonra 2 gol birden atması,Tabata'nın galibiyette paya sahip olması,uzun süre sonra bir korner organizasyonundan gol atmamız,Cenk'in daha önceki maçlarda olduğu gibi kritik pozisyonlarda başarılı olması,yine Quaresma'nın her maç olduğu gibi döktürmesi de olumlu şeylerdi maçlarda.Nobre umarım bu sezon bu 2 golden sonra yatışa geçmez ve katkı vermeye devam eder sezon içerisinde.Maçın tamamını seyretmeğim için genel performansı nasıl bilmiyorum ama Tabata'nın 2 golde de isminin geçmesi önemli bence.Cenk maşallah çok iyi gidiyor.Umarım üstüne koyarak devam eder.Son olarak Quaresma...Sezon öncesinde bildiğimiz performansı sergilemeyeceği yönünde iddialar,endişeler söz konusuydu ama aksi şekilde Portekiz'de oynadığı gibi oynuyor ve bu bizim için gerçekten çok önemli.İnşallah o da böyle devam eder.