View Full Version : Antalyaspor - Trabzonspor [3.Hafta]
Homer J.S
25.Ağustos.2010, 15:54
http://img829.imageshack.us/img829/7613/antalyatrabzon.png
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2010, 21:05
Trabzonspor Liverpool'a elendi ama kötü bir oyun oynamıyorlar... Ben Trabzonspor'un kazanacağı görüşündeyim.
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:19
teofilo takıma uyumu mükemmele yakın derecede sağlayacak bu gidişle, yattara ise şenol hoca tarafından ustaca kazanılmış bir yıldız. trabzonspor'un bariz orta saha üstünlüğü bulunuyor ligde şu durumda, selçuk gibi pas yüzdesi yüksek kaliteli bir oyuncuya da sahipler. bunların hepsi büyük avantajlar.
antalyaspor mağlup olur.
di canio
29.Ağustos.2010, 21:45
Trabzonspor'un Liverpool maçından hem fiziksel hem de zihinsel olarak yorgun döneceğini düşünüyorum. Antalyaspor'un galibiyeti daha ağır basıyor bana göre.
nekop
30.Ağustos.2010, 13:07
Erken bir gol bulursak bu maçta farkı yakalayabiliriz bulamazsakta her halükarda kazanacağımızı düşünüyorum. Teofilo golünü atacaktır.
izmer96
30.Ağustos.2010, 13:24
Trabzon ne kadar yorgunda olsa bu maca cikarken karsilarindaki rakip cok gucsuz gecen seneye gore , Trabzon'un cok kolay olmasada 2-0 alicagini dusunuyorum
Bordo61Mavi
30.Ağustos.2010, 16:35
Teo mac kadrosunda yok :) Sakatlik yuzundenmis ama sakatlik hakindada resmi bi aciklama yok :)
Sanirsam Senol hoca Buraki en ucta oynatir. Alanzinho Yattara onu destekler sagli solu, orta alan 3 lusu yine ayni SELCUK COLMAN CEYHUN.
Jaja yi izlemek istiyoruz artik biraz, ikinci yari Umut Buluta oyuna dahil olabilir :)
Maci aliriz InsAllah, zor mac olcak gibime geliyor
izmer96
30.Ağustos.2010, 18:57
Bana sorarsaniz Burak'in bu takimda yeri yok , umarim ve tahmin ediyorumki JAJA bugun ilk 11 de baslar , eger bir sorun yoksa aralarinda Snol hoca Umut ile baslar bugun maca , altta belirttigim sekilde oynarsa Trabzon cok rahat bir galibiyet alir bu aksam
...................... Umut
JAJA............. Alanzinho............Yattara
.......... Ceyhun .......Colman
di canio
30.Ağustos.2010, 19:28
Antalyaspor geçen seneye göre daha güçlü bence. Geçen sezon ki kadrodan en önemli kayıp Jedinak. Ondan başkasının eksikliği hissedilmez bence. Yerleri dolduruldu yeni transferlerle. Sadece henüz çarklar yerine tam oturmadı. Oynadığı 2 maçtan daha iyi bir oyun sergileyeceklerdir.
Cengo
30.Ağustos.2010, 20:39
Teo mac kadrosunda yok :) Sakatlik yuzundenmis ama sakatlik hakindada resmi bi aciklama yok :)
Sanirsam Senol hoca Buraki en ucta oynatir. Alanzinho Yattara onu destekler sagli solu, orta alan 3 lusu yine ayni SELCUK COLMAN CEYHUN.
Jaja yi izlemek istiyoruz artik biraz, ikinci yari Umut Buluta oyuna dahil olabilir :)
Maci aliriz InsAllah, zor mac olcak gibime geliyor
Teo, hayır, of. Gitti fantezi futbol hayalim, bu hafta neredeyse rekor puan alacaktım.
Varonil
30.Ağustos.2010, 20:42
Trabzonspor Liverpool maçının etkisiyle fiziksel olarak bir yorgunluk yaşayacaktır maç içinde,Antalyaspor'un puan alabilmek için Trabzonspor'a bu yönde üstünlüğünü kabul ettirmesi gerekiyor.
Deus Dominus
30.Ağustos.2010, 20:51
Burak'ın ilk 11'i bırakalım, Trabzonspor'da işi yok bir kere. Bank Asya'da oynarsa oynar ancak. Orda yedirebilir fakelerini, kendini yere atmalarını :)
Jaja'yı izlemek istiyoruz artık, Umut'la başlayıp ikinci yarıda Jaja'yı oynatmasını bekliyorum Şenol Güneş'in.
bySilver
30.Ağustos.2010, 21:31
Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Yattara,
Selçuk, Colman, Alanzinho, Umut, Jaja
kadro bu. başarılar trabzonum
izmer96
30.Ağustos.2010, 22:05
Bana sorarsaniz Burak'in bu takimda yeri yok , umarim ve tahmin ediyorumki JAJA bugun ilk 11 de baslar , eger bir sorun yoksa aralarinda Snol hoca Umut ile baslar bugun maca , altta belirttigim sekilde oynarsa Trabzon cok rahat bir galibiyet alir bu aksam
...................... Umut
JAJA............. Alanzinho............Yattara
.......... Ceyhun .......Colman
Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Yattara,
Selçuk, Colman, Alanzinho, Umut, Jaja
kadro bu. başarılar trabzonum
Beni duymus Senol Gunes :D
izmer96
30.Ağustos.2010, 22:36
Guzelim Turk futbolu kaldigi yerden devam ediyor macin 35. dakkalarinda elektrikler gitti stadda hala gelmedi , boyle rezillik anca bizim ligimize reva
Varonil
30.Ağustos.2010, 22:38
Oldukça güzel bir stad Mardan stadı.Fakat elektriklerin kesilmesi bir rezilliktir bence de.Türkiye Ligi'ne yakışmayan görüntüler.
Deus Dominus
30.Ağustos.2010, 23:00
Sizi bilmem ama ben bayağı eğlendim bu karşılaşmayı izlerken, izlemeye çalışırken diyelim :) Ama karşılaşma daha başlamadan aksaklıklar başladı, ağlarda sorun oldu, ışıklar azaldı falan, neyseki düzeldi sorun. Tekrar başladı karşılaşma :)
bence devre arası yapmadan devam etsinler ikinci yarıya :) altı üstü 6 dakika oynayacaklar :)
Deus Dominus
30.Ağustos.2010, 23:09
ilk yarı bitti 75 dakikada :D
izmer96
30.Ağustos.2010, 23:19
Vallahi iyi sen dayanmissin ben kapadim izlemiyorum bile artik :)
Deus Dominus
30.Ağustos.2010, 23:21
benimde kaçırdığım anlar oldu, fm oynuyorum bir tarafta :)
deniz.91
30.Ağustos.2010, 23:34
Daha ilk yarımı bitti ya bende maç bitti sandm :) elektrikler gidince kapadm
Deus Dominus
30.Ağustos.2010, 23:59
devam ediyor, dakika 75 (yine :D) ve su molası verildi. Antalyaspor yükleniyor, gol bulabilirler ama savunmada da açık veriyorlar. Son 15 dakika ilginç olacak.
peh keyfim kaçtı şimdi, crash dumps...
Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 00:00
Ya akşamdan beri ekranın üsütnde yazıyor bu maç bitmedimi hala ?
izmer96
31.Ağustos.2010, 00:10
40 dakka elektrikler gitti :D
Night_Mare17
31.Ağustos.2010, 00:16
bitti mi maç bitmediyse kaç kaç bittiysede kaç kaç :D
Deus Dominus
31.Ağustos.2010, 00:16
0-0 bitti, şampiyon Bursa'm kaldığı yerden devam ediyor liderliğe :)
Antalyaspor toparlanmış, çok iyi oynadılar bu akşam. Trabzonspor'un gollük net pozisyonu yok gibi birşey.
Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 00:17
Bitti bitti sonunda TV'nin köşesindeki alan açıldı şükür :D 3 Devre oynandı sayılır maç süre olarak yahu :zuhaha
Addolorato
31.Ağustos.2010, 00:19
Antalyaspor toparlanmış, çok iyi oynadılar bu akşam. Trabzonspor'un gollük net pozisyonu yok gibi birşey.
Maçı izlemediğini varsayıyorum sırf Alanzinho'nun 2 tane kaleciyle karşı karşıya pozisyonu var..
yunusgs
31.Ağustos.2010, 00:26
Maçı izlemediğini varsayıyorum sırf Alanzinho'nun 2 tane kaleciyle karşı karşıya pozisyonu var..
Katılıyorum.2 tarafın da net pozisyonları vardı ama kaleciler başarılıydı.
Bordo61Mavi
31.Ağustos.2010, 00:42
Stadda elektrikler gitti belli sizin evdede gitmis :D Alanzinho'nun pozisyonlarini kacirmisin :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ağustos.2010, 00:51
Alanzinho müthiş pozisyonlar kaçırdı gerçekten... Ama 1 puanı aldığı içinde Antalyaspor'u tebrik ediyorum...
Rsa
31.Ağustos.2010, 01:01
Antalyaspor'un kalecisi Ndjock Sammy'i çok beğendim.Kalede güven veriyor.
Varonil
31.Ağustos.2010, 01:03
Beklediğim bir skordu açıkcası.Trabzonspor'da Alanzinho net gol pozisyonlarını kaçırdı.Antalyaspor'un ise biraz daha zamana ihtiyacı var daha derli toplu oynamak için.
3 haftası geride kalan ligimizde ilk 3 sıradaki 3 Anadolu takımı da namağlup durumda,pek rastlanan birşey değil. :) Galiba hakikaten ligimizin kalitesi artıyor yavaş yavaş.