Log in

View Full Version : Lig Maçları İlla Şifreli Yayınlanacaksa D-Smart'ta Yayınlansın!

EmReLie
26.Ağustos.2010, 19:39
Arkadaşlar bir tartışma konusu açayım,paylaşayım dedim.Şahsi düşüncelerimle...

Bildiğiniz Gibi TFF Lig Maçlarını İlla Şifreli yayınlatıyor.TRT'te,NTV'de vs. yayınlanmayacaksa D-Smart'ta Yayınlansa Süper Olur.Hem Avrupa Kupaları hem Süper Lig Elimizin Altında Olurdu.Gerçi O Zaman D-Smart Aylıkları Yükseltebilir Ama.Zaten Digiturk İle Sanırım bir 5 Yıl Daha Sözleşme var :(

Estranged
26.Ağustos.2010, 19:44
Zaten Avrupa maçlarını izleyemeyen bizler ne yapacağız peki?Digiturk'te kalmamızın ne amacı olacak ki :)

Zekirdek
26.Ağustos.2010, 19:44
Uefa maçları şifreli yayınlanacaksa Lig TV''de yayınlansın.

vego
26.Ağustos.2010, 19:45
O zaman Digitürk niye bizi soyuyor:n:

EmReLie
26.Ağustos.2010, 19:50
Sanal Alemde En Çok Tercih Edilen D-Smartmış Digiturkta Şifreli Yayınlar D-Smartta Açık

aerysnmz
26.Ağustos.2010, 19:53
Rekorlar kıran yayın ihalesi zaten bunun için yapılmadı mı?

EmReLie
26.Ağustos.2010, 19:54
Rekorlar kıran yayın ihalesi zaten bunun için yapılmadı mı?

yapılsa nolacak şimdi tercih yapmak zorundayız digiturk mu d smart mı d smarttan yanayız lig ve avrupa masrafa boğar adamı:D

KaPaLı
26.Ağustos.2010, 19:56
Şaka herhalde bu öneri. D-Smart'ta maç izlemek kadar berbat bişey yok. Spikerlerin hepsi " Made By İlker Yasin. "

RaSenGan
26.Ağustos.2010, 20:14
Bu arkadaş her yerde D-Smart'ı destekliyor zaten :) D-Smart'ta maç izleyeceğime Ömer Üründül'ün Lig TV'de yorumcu olmasını yeğlerim.

ForCimbom
26.Ağustos.2010, 20:18
d-smart gibi ahlaklılıktan nasibini alamamış rezalet ötesi yayın kalitesi olan iğrenç berbat dayanılmaz bir kanal görmedim ben. bırak lig maçını avrupa maçını, reklam bile vermezdim ben olsam bu kanala...

ForCimbom
26.Ağustos.2010, 20:20
Sanal Alemde En Çok Tercih Edilen D-Smartmış Digiturkta Şifreli Yayınlar D-Smartta Açık

senin sanal alemin herhalde?...

d-smart'a üye olmak için ne biçim şifreler paralar dönüyor haberin var mı?

resmen reklam için açılmış palavra dolu bir başlık. kapatılmasını istiyorum bu konunun.