View Full Version : Fenerbahçe'de Teknik Direktör Değişikliği Olmalı mı? Olmalıysa Kim Gelmeli?
EmReLie
27.Ağustos.2010, 03:29
Her Takımdaki Kötü Gidişatın Bir Çok Sebebi Olabilir.Ama Sonuç Yine Tek.Direk. de noktalanıyor.Geçen Sezon ki Bursa ve Trabzon Gibi...[E.Sağlam & Ş.Güneş Dönemi]
Usulca Başarısızlıklar Arttığı Sürece A.Kocaman Gitmeli mi? Gitmeli İse Kim Gelir? Kim Gelmeli?
BaGa TaRKaN
27.Ağustos.2010, 03:34
Bunu Tartışmak İçin Çok Erken Yerlileri Bu Kadar Kolay ve Bir Çırpıda Harcamamak Gerek Ne Olursa Olsun. Daum Örneğini Verirsek Ne Gençlere Bir Katkısı Oldu Ne de 2 Sezondur Doğru Düzgün Başarısı Olmadı Yine Hep Hüsran Buna Tahammül Ediyorsunuzda Aykut'u Niye Hemen Göndermek İçin Günah Keçisi Arıyorsunuz. Sonuna Kadar Güvenmeli ve Yerlilere Sahip Çıkmalı Bekle Gör Politikası Her Zaman İşe Yarar Çünkü.
EmReLie
27.Ağustos.2010, 03:40
Bunu Tartışmak İçin Çok Erken Yerlileri Bu Kadar Kolay ve Bir Çırpıda Harcamamak Gerek Ne Olursa Olsun. Daum Örneğini Verirsek Ne Gençlere Bir Katkısı Oldu Ne de 2 Sezondur Doğru Düzgün Başarısı Olmadı Yine Hep Hüsran Buna Tahammül Ediyorsunuzda Aykut'u Niye Hemen Göndermek İçin Günah Keçisi Arıyorsunuz. Sonuna Kadar Güvenmeli ve Yerlilere Sahip Çıkmalı Bekle Gör Politikası Her Zaman İşe Yarar Çünkü.
Bu Konuyu Açtım Diye Bana Kızmayın bende istemem ama Spor Yazarlarının Görüşlerinden Yola Çıktım.
A.FaruK
27.Ağustos.2010, 03:46
Sakin ol şampiyon :). Dur bakalım Aragonese 1 sene katlanan takım Aykut'a biraz şans tanımalı.
Cengo
27.Ağustos.2010, 03:49
Aykut değil, yönetim gitmeli.
Herkes buna hemfikir.
BeeTLeJuiCe
27.Ağustos.2010, 03:56
Bismillah daha 6. Mac. Cengizin dedigi gibi Aykutta problem yok, gitmesi gereken, degismesi gereken yonetimdir. İki yildir soyluyoruz...
Zekirdek
27.Ağustos.2010, 04:04
Bu takım iyi yolda yavaş olacak. Ön libero + stoper seneye alınacak. Boş mevkiler bir anda değil yavaş doldurulacak. Hani Lyon'un şampiyonluk serileri başladığında hocasını hatırlamıyorum ama şöyle birşey demiş başkanına; İlk sezon 10. olacağız ama ilerki yıllarda hep şampiyon olacağız. Bizde bu çizgide ilerliyoruz görüşümce. Bu takıma alınması gereken bir sol bek, bir stoper, bir ön libero ve bir forvet arkası Alex yerine fakat 3 lü orta sahaya döneceksek bir ön libero daha. Seneyede bu dediklerimde yapılırsa tam bir takım olunacak.
di canio
27.Ağustos.2010, 05:00
Bu takım iyi yolda yavaş olacak. Ön libero + stoper seneye alınacak. Boş mevkiler bir anda değil yavaş doldurulacak. Hani Lyon'un şampiyonluk serileri başladığında hocasını hatırlamıyorum ama şöyle birşey demiş başkanına; İlk sezon 10. olacağız ama ilerki yıllarda hep şampiyon olacağız. Bizde bu çizgide ilerliyoruz görüşümce. Bu takıma alınması gereken bir sol bek, bir stoper, bir ön libero ve bir forvet arkası Alex yerine fakat 3 lü orta sahaya döneceksek bir ön libero daha. Seneyede bu dediklerimde yapılırsa tam bir takım olunacak.
Paul Le Guen'di sanırım bahsettiğin hoca. Aykut Kocaman geldiğinde de benim öncelikli düşüncem Lyon gibi bir yapılanmaya gitmesiydi. Bunu da yapacak diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin bazı alışkanlıkları değişecek. Bu transferde ilgilenilen-alınan oyuncularda kendini gösterdi. Altyapı oyuncularına da eğilecek Kocaman, birçoğuna şans da verecek. Ankaraspor'da iken Umut Sözen, Anıl Taşdemir gibi oyuncuları 16-17 yaşlarında 11 başlatmıştı. Fenerbahçe'de de bunu yapabileceğini düşünüyorum. O yürek var benim inandığım Aykut Kocaman'da. Ama Lyon tarzı yapılanmaya sabredebilecek mi Fenerbahçe camiası? Umarım ne olursa olsun, uzun süre arkasında durulur Aykut Kocaman'ın.
Zekirdek
27.Ağustos.2010, 05:43
Altyapı oyuncularına da eğilecek Kocaman, birçoğuna şans da verecek. Ankaraspor'da iken Umut Sözen, Anıl Taşdemir gibi oyuncuları 16-17 yaşlarında 11 başlatmıştı. Fenerbahçe'de de bunu yapabileceğini düşünüyorum. O yürek var benim inandığım Aykut Kocaman'da. Ama Lyon tarzı yapılanmaya sabredebilecek mi Fenerbahçe camiası? Umarım ne olursa olsun, uzun süre arkasında durulur Aykut Kocaman'ın.
O sabırın olması için bu sezon şampiyonluğun gelmesi lazım. Bu sene şampiyonluk gelirse Aykut Kocaman'ın bütün istedikleri adım adım gerçekleşme sürecine girer.
Altyapıdaki oyunculara Ankaraspor'dakinden daha az şans verecektir ama vermemezlikte yapmayacaktır. Bu klübün geçmişten gelen bir sorunu var bu konuda. Gençlerle alınan bir mağlubiyet adeta kendi kuyusunu kazmaya eşittir. Bizim medya bunu böyle yorumlar. Ama bu gençlere inanma yolunu tek Aykut Kocaman yapabilir Fenerbahçe'de. O yapamazsa bir dahada olmaz.
En azından transfer mantalitesinide değiştirdi klübün. Brezilya ağırlıklı yerine Afrika ve Avrupa'lı oyunculara rota döndü.
Yaptığı transferlerde son derece yararlı çıktılar ama sistemin oturması lazım. Sistemin sezon sonuna doğru oturacağını düşünüyorum.
Transferlerden Dia'yı sakatlığından dolayı pek izleyemedik. Ama zenci sonuçta ciğersiz en azından koşar durur rakibi oyalar. Caner ise bir alternatif olduğu için pek izleyemedik. Benim görüşüm gelecek bir kaç haftada Andre Santos'un yerine forma şansının verilmesi.
Bordo61Mavi
27.Ağustos.2010, 06:24
Aykut hocaya sabredilmeli, degisim onun elinde :)
di canio
27.Ağustos.2010, 06:48
Aykut Kocaman'a gösterilmesi gereken sabrın şampiyonluğa endekslenmemesi gerek. Eğer bir değişim olacaksa, bu sancılı olacaktır büyük ihtimalle. Eğer gerçekten bazı şeylerin değişmesini istiyorsak ve bu yönde gelişmeler görülüyorsa, sonuç ne olursa olsun sabredilmeli. En azından 1 sezon.
Ayrıca konu başlığına dikkat etmemiştim daha önce. Tıpkı kelle avcısı medya başlığı. Avrupa'dan elenildi, hemen çullaşılır Hoca'nın üzerine.
ShevAnil
27.Ağustos.2010, 07:06
Fenerbahçe yönetiminde bir sorun olduğuna inanmıyorum. Hocanın istediği oyuncular takıma kazandırıldı zaten. Ama hocayı göndermek içinde biraz erken.
GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 07:24
Aykut Kocaman'ı göndermek en kolay yöntem asla da çözüm değil.
Şu brezilyalıları def edip artık adam gibi aldığı paranın hakkını veren forması için gerçek manada savaşan oyuncular getirilmeli
tek bir brezilyalı dahi kalmamalı alex de dahil.bir tek alex su sezon bekletilebilir ona layık bi uğurlama için.
yerlerine adam alınmasa bile altyapıdan oyuncularla devam edilsin gerekirse kaybediyorsak onlarla kaybedelim cristian dan umursamaz, santos dan tembel, bilica dan daha kazma olmaz hiçbiri.
nerazzuri
27.Ağustos.2010, 09:13
Durun daha yeni başlıyoruz.
Sabredin biraz, hepsi gidecek Alex'de dahil. Görün neler olacak.
deniz.91
27.Ağustos.2010, 11:21
Bazı oyuncular gitmeli takımdan aykut için erken
LaigLeNoiR
27.Ağustos.2010, 11:40
Yönetim gitmeli, Aykut'un ben en başından beri gelmesini desteklemiyordum, ayrıca birkaç oyuncu daha da gönderilmeli. Kökten revizyon.
SAİT71
27.Ağustos.2010, 12:09
Yönetim yaptığı saçmalıklar haddi hesabı aştı. Sezon başladı transfer dedik yönetim kimseyi bi tarafına takmadı. Hala savunma zaafımız var ve yediğimiz goller oldukça basit abuk sabuk goller. Her yıl geriye doğru sayan bir takım olduk. Artık Aziz Yıldırım 10 yıl önce böyledik şimdi buralardayız diyerek tutunacağı tek dalıda kesmiş oluyor. Aziz Yıldırım'ı kayıtsız şartsız savunuyordum ama yanlışı gördüm ve hala yapılanlardan yaşananlardan ders almayıp bildiği yolda inat edişini gördüm ve savunmayı bıraktım. Doğru olan ya gitmesi yada büyük bir operasyonla yönetim bazında yeniden yapılanıp sadece futbol bilenleri gerekli mevkilere getirmesi ki bu olacak birşey gibi görünmüyor.
Aykut Kocaman'a en az 3 yıl daha süre verilmelidir. Bu takımda 10 senedir Aziz Yıldırım varsa hemen hemen her sezon alışık olduğumuz olay yaşandı yine ama Aykut Kocaman bir kaç aydır var. Yani sorun hocada olsa sade şimdi ilk defa elenmiş şaşırmış olacaktık. Demekki sorun uzun vadede değiştirilmeyen şeylerde. Yazıklar olsun diyorum bu takımı geriye götürenlere..
sananes
27.Ağustos.2010, 13:08
Bizim Aykut Kocaman'a göstereceğimiz sabır tükenmez o yüzden yönetim bu sefer baltayı taşa vurdu kimseye yedirmeyiz Kocaman'ı.Ama hayalde kurmayalım bu sene şampiyon olamazsak yönetim zor durur Aykut hocanın arkasında ki sözleşmesi 1+1 diye biliyorum.O yüzden acilen başarılı sonuçlar almalıyız,alamazsakta sezon sonu hoca değil yönetim değişmeli.
DisCo
27.Ağustos.2010, 13:09
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=90500&page=9
Anket için
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=234