Log in

View Full Version : Kayseri'den gol şov: 7-2

mustang
06.Mayıs.2006, 23:13
Turkcell Süper Lig 33.hafta mücadelesinde Kayserispor evinde konuk ettiği V.Manisaspor'u 7-2'lik sonuçla mağlup etti. Kayseri'nin rakibini gole boğduğu maçta 4 gole Gökhan Ünal imza attı. Kayseri'nin diğer golleri İlhan, Bülent ve Mehmet Topuz'dan geldi. Manisaspor'un golleri ise Tufan ve Zafer'den geldi. Kayseri bu sonuçla puanını 51'e çıkartırken Manisaspor 39'da kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada sağ kanattan gelişen Vestel Manisaspor atağında Caner'in yaptığı ortaya ceza sahası içinde Tufan kafa vurdu. Tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1
7. dakikada Kayserispor defansının uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza sahası dışında Selçuk'un önünde kaldı. Selçuk'un sert şutunda meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu. 0-2
12. dakikada Kayserispor atağında Bülent, Vestel Manisaspor yarı sahasından aldığı topla ceza sahasına girdi. Bülent'in sert şutunu kaleci Ufuk kornere çeldi.
13. dakikada Mehmet Topuz'un ceza sahası içindeki şutunu kaleci kornere çeldi.
14. dakikada Mehmet Topuz'un sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada topa iyi yükselen Gökhan topu ağlarla buluşturdu. 1-2
16. dakikada Vestel Manisaspor atağında Arda'nın ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Zelenka uygun pozisyonda topu auta attı.
26. dakikada Gökhan sol kanattan ceza sahası içine girdi. Kaleci Ufuk ile karşı karşıya kalan Gökhan, düzgün vuruşla takımının beraberlik golünü attı. 2-2
28. dakikada Yordanov'un sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Johnson topa yerden sert vurdu. Top, direğin yanından az farkla auta çıktı.
36. dakikada Bülent'in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Gökhan, sert bir vuruşla takımı galibiyete taşıyan golü kaydetti. 3-2
38. dakikada kaleci Ivankov ile karşı karşıya kalan Holosko'nun vuruşunda top kalecide kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
49. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Gökhan'ın vuruşunda top, defanstan dönerken, dönen topu önünde bulan Bülent'in plase vuruşunda meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 4-2
58. dakikada ceza sahasında Arda'nın Bülent'i düşürmesini hakem Süleyman Abay, penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan Gökhan, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 5-2
62. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Sinan'ın vuruşunda top, kaleci Ivankov'da kaldı.
67. dakikada Caner'in uzaktan sert şutunu, kaleci Ivankov kornere çeldi.
71. dakikada İlhan, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 6-2
88. dakikada ceza sahası çizgisi önünden Mehmet Topuz'un sert şutunda meşin yuvarlak, kaleci Ufuk'un solundan ağlarla buluştu. 7-2

STAT: Kayseri Atatürk
HAKEMLER: Süleyman Abay, Murat Şahin, Ali Saygın Ögel
KAYSERİSPOR: Ivankov, Bülent (Kamber dk. 73), Ragıp, Johnson, İlhan, Veysel, Aydın, Ergün, Mehmet Topuz, Yordanov (Kemal dk. 74), Gökhan (Köksal dk. 84 ?)
YEDEKLER: Hamdi, Bora, Bayram, Ergin
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
VESTEL MANİSASPOR: Ufuk, Serkan, Johana, Holosko, Hakan (Yunus dk. 73), Selçuk, Zafer, Tufan (Sinan dk. 46), Arda, Zelenka, Caner
YEDEKLER: Göksel, Yılmaz, Zafer, Atıf, Gürol
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
GOLLER: Tufan (dk. 3), Selçuk (dk. 7), (Gökhan dk. 14, 26, 36 ve 58), (Bülent dk. 49), (İlhan dk. 71), (Mehmet dk. 88)
SARI KARTLAR: Ragıp, Bülent, Gökhan, Mehmet (Kayserispor), Serkan, Zelenka, Johana, Caner (Vestel Manisaspor)
kaynak:superspor

10_Osmanozc
06.Mayıs.2006, 23:18
Fatih Tekke ile Gökhan Ünal arasındaki krallık yarışını Gökhan Ünal bitirdi diyelim:)

Berkaiser
06.Mayıs.2006, 23:20
Kayseri gaza geldi.:D

zargı
06.Mayıs.2006, 23:26
ben maça baktım vestel hiç top oynamamış satılık gibi geldi bana siz ne düşünüyosunuz

dinaMYt
06.Mayıs.2006, 23:53
gökhan ünalın freni patlamış anlaşılan.gol kralı bu sezon da anadoludan çıkıyor.uefa için önemli bir adım attı kayseri.bu manisanın fenerbahçeyi yenebildiğine hala şaşıyorum her gelen 3ten az atmıyor bu takıma o maçı kazanmasaydılar küme düşme hattındaydılar şimdi.

mustang
07.Mayıs.2006, 00:04
ben maça baktım vestel hiç top oynamamış satılık gibi geldi bana siz ne düşünüyosunuz
Kardeş ilk önce sen maça nerden baktın sen bana onu söyle maçı ne lig tv ne bir başka kanal verdi,kayserispor maçı bileginin hakkıyla kazandıve hiç kimse bu farklı galibiyete leke süremez bazı şeyleri söylerken adam akıllı söyleyin vestel maçı satsa 2-0 öne geçer mi hiç
ha bu arada zargı maçı gittiysen o ayrı

zargı
07.Mayıs.2006, 00:05
Kardeş ilk önce sen maça nerden baktın sen bana onu söyle maçı ne lig tv ne bir başka kanal verdi,kayserispor maçı bileginin hakkıyla kazandıve hiç kimse bu farklı galibiyete leke süremez bazı şeyleri söylerken adam akıllı söyleyin vestel maçı satsa 2-0 öne geçer mi hiç
ha bu arada zargı maçı gittiysen o ayrı
yok abi radyodan dinledim bi anda maç degişti vestel iyi oynarken nolduysa acabamı diyo insan ersun yanalın yapmadıgı bişe deil yani

nekop
07.Mayıs.2006, 00:12
ufff beaa gökhan cakmıs 4 tane fatih bugün sadece 1 tane attı gelecek hatfa besiktasa 3 gol atamazsa krallık yattı:)

EreN
07.Mayıs.2006, 00:18
Maşallah! :)

lazyboy7
07.Mayıs.2006, 00:21
ya bu gokhan unal ın bı yerde power dugmesı fln warsa bassınlar her macta gol atılırmı yaw.macı ızlemedım kayserı ıyı oynamıs bellı hatta abartmıslar bıraz da :D

10_Osmanozc
07.Mayıs.2006, 00:23
ufff beaa gökhan cakmıs 4 tane fatih bugün sadece 1 tane attı gelecek hatfa besiktasa 3 gol atamazsa krallık yattı:)
Tekke 2 gol attı

Universal
07.Mayıs.2006, 00:24
geçen hafta 5 bu hafta 7 çostu kayseri

gorkemyilmazkarasu
07.Mayıs.2006, 00:24
vay beee kayseri haftalar sonra manisaya patlamış yaw :D :D

gökhan ünalada tebrikler 1 maçta 4 gol atan oyuncular arasına girmiş bide jardel 5 gol atmıştı 1 maçta sanırım erzurumspora

gezenti
07.Mayıs.2006, 00:49
ya hemen nie kötü düşünüyorsunuz ben bunu anlamıyorum.yok bursa maça yattı yattı yok vestel maçı sattı oldu bu kadar kolaymı bu işler?insan emeğine biraz saygı duyun.
bide bu vestelin allah belasını versin diye bişey gördüm aşağıda modlar onu silecektir diye tahmin ediyorum lütfen seviyeli olalım.tebrikler kayseri.

enesao
07.Mayıs.2006, 01:07
aslananim kayseri devam et... ben kayseriliyimde :D

ibo
07.Mayıs.2006, 10:50
kayserispor a helal olsun...

Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 11:11
galibiyet alınamayan 6 hafta nerdeydi bu takım uefa garantii derken şimdi bir ihtimal diyorlar
iyi bir patlama oldu ama geç oldu

emirduman
07.Mayıs.2006, 13:15
Bi de 2-0'dan 7-2...

Helal olsun, Gökhan Ünal'da bitirdi yarışı... ;)

Maymuncuk
07.Mayıs.2006, 13:18
Kayseri'ye helal olsun ama; Trabzonspor ile çekistikleri UEFA kupasi icin averaja ihtiyaci olan Kayserispor'un iki haftada 12 gol atmasi cok ilginc...

Cancanokan
07.Mayıs.2006, 14:13
ben kayseri yendi demem gokhan yendi derim

RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 14:20
gökhan ünal ne zamandır durgundu adam bi attı pir attı gol krallıgı yarısınada son vermis oldu böylelikle. :D

Maymuncuk
07.Mayıs.2006, 14:36
Kaç gol oldu Gökhan Ünal'da ??

RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 14:40
Kaç gol oldu Gökhan Ünal'da ??

25 gol attı

Maymuncuk
07.Mayıs.2006, 14:40
Hey Masallah..

Umarim 25'de kalir ( Malum haftaya Galatasaray maci var :) )

RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 14:43
Hey Masallah..

Umarim 25'de kalir ( Malum haftaya Galatasaray maci var :) )

insallah zaten son hafta yarıs bitmezse GS vermez macı gol atsa bile.

ibo
07.Mayıs.2006, 14:43
insallah zaten son hafta yarıs bitmezse GS vermez macı gol atsa bile.

o kadarda emin olmamak lazım sonuçta top yuvarlak...

RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 14:57
o kadarda emin olmamak lazım sonuçta top yuvarlak...

top yuvarlak kare diyen yok zaten son haftaya kadar gelen bir galatasaray kolay kolay kayseriye mac vermez ( vermez derken olasılık olarak diyorum bunu ayrıca her mesajıma karsılık verdirtme istersen arkadasım )

zargı
07.Mayıs.2006, 16:09
ya hemen nie kötü düşünüyorsunuz ben bunu anlamıyorum.yok bursa maça yattı yattı yok vestel maçı sattı oldu bu kadar kolaymı bu işler?insan emeğine biraz saygı duyun.
bide bu vestelin allah belasını versin diye bişey gördüm aşağıda modlar onu silecektir diye tahmin ediyorum lütfen seviyeli olalım.tebrikler kayseri.
abi vestel iyi oynuyodu 2-0 dan sonra nolduysa biranda fenere 5 atan takım 7 tane yedi ben bunda bişeler ararım kusura bakma ki takımın basında ersun yanal varsa dahada cok ararım

Cengo
08.Mayıs.2006, 00:15

:)

34. Hafta Galatasaray - Kayserispor

ibo
08.Mayıs.2006, 00:20
:)

34. Hafta Galatasaray - Kayserispor
:D iyi yakalamışsın ABOOO. arkadaş hem GS li hemde Kayserili çok büyük ikilemde kalsa gerek :)

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 00:33
valla kayseri elazığ rize fark etmez haftaya bizim maç kayseri ligdeki son gollerini attı

Cengo
08.Mayıs.2006, 00:51
valla kayseri elazığ rize fark etmez haftaya bizim maç kayseri ligdeki son gollerini attı

acele etme ;;)

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 00:52
son hafta ne olursa olsun o maçı vermeyiz inşallah :D

mustang
08.Mayıs.2006, 13:30
Zargı sen maçı izlememişşin adamlar defans yapmıyorlar Kanat yok vestel de her kanat organizasyonunda kayseri geldi ve golü attı ben bir kayserili olarak 7 gollü galibiyet beni çok mutlu etti
Galatasaray maçı ise kayseri için çok rahat geçecek ,galatasaray kayseri'yi yenmek istiyorsa en az 5gol atması lazım çünkü kayseri 7 atacak bu demek oluyor ki gs 5 gol yetmez o zaman gs 8 gol atması lazım işte böyle matematiksel bir denklem kim yener kim kazanır ama dostluk kazansın

LaKe
08.Mayıs.2006, 13:37

enes o nasıl söz öyle ya :D :D haftaya biz oynuyoruz kayseriyle. :p

BU ARADA kayseri gene yenmiş. helal olsun valla :)

zargı
08.Mayıs.2006, 14:37
Zargı sen maçı izlememişşin adamlar defans yapmıyorlar Kanat yok vestel de her kanat organizasyonunda kayseri geldi ve golü attı ben bir kayserili olarak 7 gollü galibiyet beni çok mutlu etti
Galatasaray maçı ise kayseri için çok rahat geçecek ,galatasaray kayseri'yi yenmek istiyorsa en az 5gol atması lazım çünkü kayseri 7 atacak bu demek oluyor ki gs 5 gol yetmez o zaman gs 8 gol atması lazım işte böyle matematiksel bir denklem kim yener kim kazanır ama dostluk kazansın
o 7 bi kere olur kayseriye aynı sovu biz yapıcaz bu kez biz atıcaz kayseri seyretcek:D:D:D(aa)

mustang
08.Mayıs.2006, 14:52
kayseri bu sezon hep altı beş yedi attı yani anlayacagın gs çok gol atması lazım