PDA

View Full Version : Bu kadroya taktik ve öneri lazım :)

KorcanK
30.Ağustos.2010, 19:32
Beşiktaş ile 3.sezondayım kadrom

Kaleci

Sinan Bolat
Cenk Gönen
Hakan Arıkan

Defans

Ömer Toprak
İbrahim Toraman
Ersan Gülüm
Gojko Kacar
Abdi Bakan (Regen)

Defans Sol

Royston Drenthe
Enes Eryılmaz (Regen)

Defans Sağ

Cumalı Bisi
Rıdvan Şimşek

Defansif Ortasaha

Yann M'Villa
Necip Uysal
Soner Aydoğdu

Ofansif Ortasaha

Ricardo Quaresma
Gökhan Töre
Filip Holosko
Gael Kakuta
Robinho
Marco Verratti

Forvet

Andre-Pierre Gignac
Coutinho

Takım olarak eksikleri transfer taktik önerilerinizi yazarsanız sevinirim

Dooki
30.Ağustos.2010, 23:55
4-2-3-1 gibi bir taktik kurabilirsin. yada 4-2-2-2 de olabilir. Ortasahada defansif olarak Necip'ten yararlanabilirsin. Oyun kurucu da Verratti çok iyi iş yapar. Quaresma ve Kakuta yada Robinho kanatlarında iyi iş yapabilir. Robinho tabi inside forward olarak güzel iş görür. Defans çizgisini önde kurup kalecini Sweeper Keeper yapabilirsin, defans önde olunca bağlantı kopmaz ileriyle, kısa paslarla çabuk gidebilirsin. Gignac'ı zaten kesemezsin :)

KorcanK
31.Ağustos.2010, 00:54
aynen zaten şuanki taktiğim

4-2-3-1

Sinan Bolat

Drenthe - Ömer Toprak - Ersan Gülüm - Rıdvan Şimşek

Necip Uysal - Yann M'Villa

Robinho(Kakuta) - Coutinho(Verratti) - Quaresma

Gignac

Verratti süper gelişim gösterdi Teknik 20ye vurdu ilk dokunuş yaratıcılık özel yetenek top sürme gibi özellikleride +17 aynı şekilde Kakuta da o şekilde.

Bu sezon Robinhoyu transfer ettim baktım klübünde mutsuzdu ama 15milyon euro gibi bi yıllık ücret vermek zorunda kaldım.Yanlız şuanki tek sıkıntım Gignac ın gösterdiği etkisiz performans tabi bunda 3yıldır aynı taktiği kullanmamın sebebide olabilir. bu yüzden değiştirmek istiyorum

playeray
31.Ağustos.2010, 04:12
Öncelikle sağ beke Aykut Demir'i al. Ayrıca defansın için joker oyuncu olur. Bir de yedek olarak 1 tane forvet al. Necip'i Central Midfielder oynat. Görevini sen seçersin. Başka da önereceğim bir şey yok :)

mehmetd
03.Eylül.2010, 04:13
4-2-3-1 gibi bir taktik kurabilirsin. yada 4-2-2-2 de olabilir. Ortasahada defansif olarak Necip'ten yararlanabilirsin. Oyun kurucu da Verratti çok iyi iş yapar. Quaresma ve Kakuta yada Robinho kanatlarında iyi iş yapabilir. Robinho tabi inside forward olarak güzel iş görür. Defans çizgisini önde kurup kalecini Sweeper Keeper yapabilirsin, defans önde olunca bağlantı kopmaz ileriyle, kısa paslarla çabuk gidebilirsin. Gignac'ı zaten kesemezsin :)
bişeyler düşünüyordum da aklıma geldi direk sistem yazacağıma fm genie scout kullan oradan klüpleri göster var onu tıklayınca ad yada lig girip beşiktaşı bul taktiklerden en iyi beş diziliş var onu tıkladğında oynaman gereken taktikleri sana söylüyor ki şu an bu durum 3-4-3 diamond 4-4-2 diamond diye gidiyor bende baktığımda sonra başka bilgi istemem hile programı dersen kapatırsın çarpıdan.tavsiye ederim bana da 4-2-4 diyor ama ben 4-4-2 oynatıyorum tabii.

eng1n
03.Eylül.2010, 18:15
Klasik 4-4-2 oyna

Gignac - Robinho

Kakuta-Veratti-Necip-Quaresma

Drenthe-Ömer-Kacar-Rıdvan

Verattiyi Oyun Kurucu kullanırsın.Necipi top kapan orta saha yaparsın Robinho Uç Forvet

Yalnız 7 yabancı oluyor regenin iyise Drenthe'yi oynatma zaten tam bir bek değil.