Log in

View Full Version : Kazakistan - Türkiye | Euro2012 Eleme Grup Maçı

TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2010, 01:59
http://www.yukleresim.com/images/31545078445788872606.jpg (http://www.yukleresim.com/)

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2010, 02:22
Güç farkı olarak bu maçı kazanmamız gerekir.Ancak geçen elemelerde olmadık maçlarda olmayacak puan kaybı yaşamıştık.Umarım böyle olmaz bu maçta ve gruba galibiyetle başlarız.

Zekirdek
31.Ağustos.2010, 10:20
3 farklı kazanacağız. Güç olarak çok üstünüz.

partizanlion
31.Ağustos.2010, 11:18
Türkiye kazanıcaktır, ama golü erken bulup rakibi açmak lazım, Kazakistan'ın süpriz yaptığı maçlardan biri olmıyalım.. :)

Varonil
31.Ağustos.2010, 16:08
Kazakistan Alman bir teknik direktör ile çalışıyor ve sonucu ne olursa olsun oyun disiplininden kopmayan bir görüntüdeler.Yine de arada kalite farkı çok fazla.En az 2-3 farkla kazanmamız gereken bir maç.Ama rakibi ciddiye alarak oynamamız lazım.Kazanıp,galibiyetle başlayacağımızı düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ağustos.2010, 22:31
Kazakistan'dan çok daha güçlüyüz...Bu maçı rahat kazanmalıyız ve kazanacağız da bence.

Clayman
31.Ağustos.2010, 22:35
Hangi kanal verecek maçı ? NTV Spor mu ?

izmer96
01.Eylül.2010, 00:10
Bi zahmet su macida rahat rahat alsinlar artik

yunusgs
01.Eylül.2010, 00:13
En büyük zaafımız bu maçlar.Umarım kazanırız.Kazanacağımızı düşünüyorum ama çok da kolay olmayacaktır.Zemin önemli bir faktör olacaktır maçta.

C h A o S
01.Eylül.2010, 00:13
Hangi kanal verecek maçı ? NTV Spor mu ?

2012 Avrupa ve 2014 dünya kupası elemeleri NtvSpor'da.

KanaKe
01.Eylül.2010, 08:41
kolay mac olur farkli aliriz diye düsünüyorum

RasAnt
01.Eylül.2010, 13:26
Oyuncularmız cok formsuz ama inş kazanacağız

Clayman
01.Eylül.2010, 13:38
2012 Avrupa ve 2014 dünya kupası elemeleri NtvSpor'da.

Ben de öyle biliyorum ama maçın reklamını göremediğim için sordum.

MeMo
01.Eylül.2010, 13:56
Deplasmandaki maçlar NtvSpor'da değil biliyorum ama...

Zekirdek
01.Eylül.2010, 14:14
Kendi sahamızdaki imaçları NTV ve NTV Spor gösterecek.

besiktas1903
01.Eylül.2010, 18:02
• 20:55 MİLLİ MAÇ ÖZEL

http://www.ntvmsnbc.com/id/25005775/?act=YayinAkisi&val=03.09.2010

Mac saat 20.00'de degilmiydi

Clayman
01.Eylül.2010, 18:03
Maç sonu programı o.

besiktas1903
01.Eylül.2010, 19:00
Maç sonu programı o.

ozaman mac NTV'de degil cunku yayin akisinda ondan baska birsey yazmiyor.

tarikko
02.Eylül.2010, 18:28
--------------------Onur-------------------
Toraman-Servet-H.Balta-İsmail
--------------Aurelio---Emre----------------
Hamit-----------Tuncay-----------Arda
-------------------Semih-----------------

Yarin maca boyle bir 11 ile cikariz diye dusunuyorum.Sag bekte Sabri iyilesmis ise o oynar ama su anda boyle olacak bence kadro..

KaRaBükLü KraL
02.Eylül.2010, 18:37
Kazanacağımız bi maç ama zemin gibi problemlerin olacağını düşünerek çok büyük fark beklemiyorum

Ziya38
02.Eylül.2010, 18:42
ozaman mac NTV'de degil cunku yayin akisinda ondan baska birsey yazmiyor.

Mac TRT1 de..

izmer96
02.Eylül.2010, 19:51
Kazakistan kazanir demis birisi ankette (cc)

ThersoN
02.Eylül.2010, 23:10
Almanya - Belçika maçı saat 21.45'te TV8'de..

Crocodile1963
03.Eylül.2010, 19:15
Onur Recep Kıvrak, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin,Ömer Erdoğan,Hakan Kadir Balta,Hamit Altıntop, Emre Belözoğlu, Mehmet Aurelio, Arda Turan, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci

eGowiCh
03.Eylül.2010, 19:18
Onbire bak. Böyle onbir mi olur? Sabri, Hakan Balta, Nihat'ın bu takımda ne işi var? Aurelio yerine formda bir Selçuk İnan daha doğru olabilirdi.

LeqenDary
03.Eylül.2010, 19:35
Biz Kazakları havada karada yeneriz de şu kadroyu görünce insanın maç izleyesi gelmiyor .Hakan Balta ve Nihat'ı ilk 11 oynatıp ,Necip M.Topal Volkan Şen'i çağırmıyorsan senin aklından şüphe ederim .Bu kadro kesinlikle Oğuz Çetin'indir bundanda eminim ..

MaTRaKaN
03.Eylül.2010, 19:38
Maç ne zman nerde?

Bazıları 7de Trt 1 dio bazıları 8de ntvde ? biri doğru bişi söylesin :D

Night_Mare17
03.Eylül.2010, 19:40
Saat 19.00 da TRT 1 ' de.

Ziya38
03.Eylül.2010, 19:40
Maç ne zman nerde?

Bazıları 7de Trt 1 dio bazıları 8de ntvde ? biri doğru bişi söylesin :D

6 dakka kaldi:) http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/detay.aspx?pid=21755

DenizlispoR
03.Eylül.2010, 19:51
Maçı Ömer Üründül yorumluyor , maç umarım zevkli olur öteki türlü uyumamız içten değil :D.

MaTRaKaN
03.Eylül.2010, 19:58
Spikere uyuz oLdum bunu çok aramışlar mı acaba ?

Night_Mare17
03.Eylül.2010, 20:10
Biz gol atamayız 20 dakikada geliştirdiğimiz ataklardan belli Hamit Sağ Açık oynuyor sağ bek gibi yav Aurelio ile Emre dmc oynuyor nihat tuncay sadece arda'da cok vasat kalıyor bugün

Night_Mare17
03.Eylül.2010, 20:14
Goooooooooooooooool ömer erdogan

Crocodile1963
03.Eylül.2010, 20:14
Kaptan Ömer ...

Night_Mare17
03.Eylül.2010, 20:15
hamittttttttttttt ağları deldiiii

yunusgs
03.Eylül.2010, 20:17
Spiker:6 dakika itibariyle neler söylersiniz?
Ö.Üründül:Paslaşarak ileri çıkıyoruz.(Yok,şutlaşarak ile çıkacaktık :D )

Spiker:Süper Gol.
Ö.Üründül:Ne Süperi... :D

Clayman
03.Eylül.2010, 20:18
Spikere uyuz oLdum bunu çok aramışlar mı acaba ?

O uyuz olduğun spiker Levent Özçelik :) O adam 2000'deki UEFA Finali'ni de anlatan kişi aynı zamanda.

eng1n
03.Eylül.2010, 20:19
The Legend is back Ömer üründül :D

rahat kazanıcaz Hamitin golüde güzeldi bizim için bu maç değil Belçika maçı çok önemli.

DenizlispoR
03.Eylül.2010, 20:19
Hamit süper sert vurmuş diyolar :n:.

Night_Mare17
03.Eylül.2010, 20:22
nihat kornerden ceza sahası dısına ama baya arkalara açtı hamit havada olan topa bi yarım vole koydu 120 km ile kaleye girdi.

eng1n
03.Eylül.2010, 20:22
Acaba sadece bende mi oluyor spikerin sesi erken geliyor çok.

Night_Mare17
03.Eylül.2010, 20:24
Bendede spiker önce söylüyor yayın sonra geliyor

Wesley Sneijder
03.Eylül.2010, 20:25
Evet erkek geliyor da, Hamit'in golü tam olarak FM'nin korner taktiği bug'ı gibi oldu.

Alicanfmfan
03.Eylül.2010, 20:27
Kaptan Ömer ...

Arda 24' ....

Aydin
03.Eylül.2010, 20:39
Arda 24' ....

ömer + arda + vs = milli takım.

hatırlatayım.

titates1
03.Eylül.2010, 20:44
Maçı Ömer Üründül yorumluyor , maç umarım zevkli olur öteki türlü uyumamız içten değil :D.

Ömer Üründül ayrılmadımı Trt 'den?

Flawless Victory
03.Eylül.2010, 20:45
Hamit'ten insanlık dışı muamele...

Clayman
03.Eylül.2010, 20:46
Ömer Üründül ayrılmadımı Trt 'den?

Evet, ben de ayrıldı diye biliyorum, bir anda sesini duyunca çok sürpriz oldu :D

titates1
03.Eylül.2010, 20:50
Evet, ben de ayrıldı diye biliyorum, bir anda sesini duyunca çok sürpriz oldu :D

o kadar dalga geçtik ama adamın yerine koyunca kendimi üzülüyorum valla çocuğu falan varsa nasıl bir psikolojidir ondan dalga geçmemeye çalışıyorum artık , gerçi o da işini doğru düzgün yapsın ama ne bileyim =) neyse ikinci yarı başladıysa izleyeyim unutmuşum maçı =)

TR.CaPTaiN
03.Eylül.2010, 20:50
Golleri bulmamız güzel oldu. Oyun anlamında iyi olduğumuz söylenemez. Yan top zaafiyetimizi de işin içine katarsak 0-0 giden maç çok tehlikeliydi. Takımımızda birkaç oyuncu haricinde formda oyuncu olmaması dolayısıyla doğal olarak pek kaliteli maç izlemiyoruz.

playeray
03.Eylül.2010, 20:53
Hamit'in gol muhteşemdi..

TR.CaPTaiN
03.Eylül.2010, 20:54
Hamit'in golü;

http://www.youtube.com/watch?v=ARBC-8uiSkg

http://img228.imageshack.us/img228/3669/19269141.gif

KaRaBükLü KraL
03.Eylül.2010, 20:57
Hamit'in golü mükemmelden de öte bişeydi.İyi oynuyoruz rakipte zayıf alırız galiba

Lucas Neill
03.Eylül.2010, 21:02
Hamit'in golü;

http://www.youtube.com/watch?v=ARBC-8uiSkg

Hamit resmen yardirmis yani son yillarda izledigim en güzel gollerden biri.

KaRaBükLü KraL
03.Eylül.2010, 21:19
Oylar şimdi dikkatimi çekti Kazakistan kazanır diye oy atan arkadaşlar ben attım diye bi söylese merak ettim kimler oy atmış Kazak milli takımına:n:

Clayman
03.Eylül.2010, 21:21
Nihat attı 3-0 oldu. Arda'dan çok şık bir asist.

Trabzonspor
03.Eylül.2010, 21:26
Sipiker Ömer Üründüle Hakanı nasıl buluyosunuz diyor oda uzun bir sakatlık geçirdi formsuz ama futbolu biliyor diyosani adam kasapta ordan geldi kasap ama futbolu biliyor:D

Night_Mare17
03.Eylül.2010, 21:33
Arda Halil'e çok şık bir pas attı.

zemlinskis
03.Eylül.2010, 22:16
Kötü futbol iyi sonuç.Tuncay ı çok kötü gördüm.Yerine Kazım oynamalıydı.Belçika maçında işimiz zor.Kesinlikle yenmemiz gereken bir maç...

Aşk-ı Şehir
03.Eylül.2010, 22:20
Kötü futbol iyi sonuç.Tuncay ı çok kötü gördüm.Yerine Kazım oynamalıydı.Belçika maçında işimiz zor.Kesinlikle yenmemiz gereken bir maç...

Eğer sistem bu olacaksa Tuncay'ın yerine ya Halil ya da Semih oynamalı. Hamit insanlık dışı bir gol atmış.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Eylül.2010, 22:23
Zaten rahat bi şekilde kazanmamız gereken bir maçtı ve öylede oldu,3-0 kazandık. Ama oyunu beğenmedim,defansta hala açıklar var -ki Kazakistan gibi bir takım bile 3-4 kere iyi geldi ama Onur formundaydı yine :) Hamit'in golü olağanüstüydü bu arada... :0:

tarikko
03.Eylül.2010, 22:52
Rahat kazanacagimizi bekliyordum zaten.Cok iyi oldu bu mac.Hamit'in golu mukemmeldi.Tebrikler takimimiza..

E.Cartman
03.Eylül.2010, 23:14
maçın özeti = Hamit ne gol attı beaaa :n::n::n: valla maçı izleyemedim sadece ilk 2 golü gördüm kazandık, mutluyuz. Önümüzdeki maçlara bakıcaz :D Belçika maçı çok zorlu maç. Bizim için asıl test o maç olacak.

Nedvedmania
04.Eylül.2010, 01:18
maçın özeti = Hamit ne gol attı beaaa :n::n::n: valla maçı izleyemedim sadece ilk 2 golü gördüm kazandık, mutluyuz. Önümüzdeki maçlara bakıcaz :D Belçika maçı çok zorlu maç. Bizim için asıl test o maç olacak.

Aynen bende maçı 2 kere actım ikisindede gol oldu gerisini izlemedim zaten :D Hamitin golü süperdi .

Ghazi
04.Eylül.2010, 02:09
Snejiderin de dediği gibi hiddink korner bugtan yararlanıyor olmaz ki böyle! :D Cidden hamit ne vurdu öyle ya

Bordo61Mavi
04.Eylül.2010, 06:13
Maci izliyemedim :) Kazaklar hic pozisyon buldumu ? Onur nasildi ?

TR.CaPTaiN
04.Eylül.2010, 06:53
Kazaklar 1-2 tane yan topta çok etkiliydi. Bunun haricinde bir tane frikik ve bir tane de uzaktan şutları vardı. Köşeye giden frikiği ve uzaktan şutu Onur iyi çıkardı.

Tuncay bu takımda en uçta oynayacak oyuncu değil. Tuncay normalde de çok top kaybı yapan oyuncudur, uçta oynadığında top kaybı daha artıyor. En kaliteli forvetimiz bana göre Mevlüt ama kadroda yok. Bugün çok iş düşmemesine rağmen Ömer güven veren bir oyun sergiledi. İlk defa milli formayı giyen bir oyuncu değil de milli formaya alışkın bir oyuncu gibiydi. Tabi böyle bir durumda tecrübesinin de etkisi var. Ortasahada Emre iyidi; yeri geldi sağ bek gibi kademeye girdi yeri geldi sol açık gibi soldan gidip ortaladı. Hamit birkaç pozisyonda rakip kaleyi zorladı, muhteşem gol attı.

Esasen bu maçı ölçü almak pek doğru olmayabilir. Sonuçta sahaya çıkan oyuncularımızın çoğu formsuz, yeni bir teknik direktörle çalışıyorlar, alışık olmadıkları suni çimde oynadılar, 26 dakikada 2 gol bulunca Belçika maçını da düşünüp fazla kasmadılar. Bu maçta önemli olan 3 puanla başlangıçtı. Salı günü kaliteli bir takım olan Belçika'yla evimizde yapacağımız maç bizim için daha iyi ölçü olacaktır.

di canio
04.Eylül.2010, 10:42
Tuncay'ı yardımcı forvet olarak kullanmamız gerek. Yanına sırtı dönük oynayabilen bir forvet şart Nihat'ın yerine. Orta sahamız iyiydi. Aurelio biraz daha direnç kazanilirse daha etkili olacaktır. Ama o bölgede Aurelio'dan önce Selçuk İnan ve Necip Uysal'ın düşünülmesi daha doğru olur. Nuri Şahin'i de düşünüyorum o bölge için. Sabri sanırım sakatlığının etkisinden kurtulamamış henüz. Ömer Erdoğan'ı da geç bulduk tez yitirmeyiz umarım. O bölgede çok büyük sıkıntımız var. Ömer ne yaptığını, nasıl oynaması gerektiğini bilen bir oyuncu. Bazı pozisyonlarda Servet'i yönlendirirken gördüm. İkinci bir Bülent Korkmaz etkisi yaratabilir Milli Takımımızda.

Biz Kazakları havada karada yeneriz de şu kadroyu görünce insanın maç izleyesi gelmiyor .Hakan Balta ve Nihat'ı ilk 11 oynatıp ,Necip M.Topal Volkan Şen'i çağırmıyorsan senin aklından şüphe ederim .Bu kadro kesinlikle Oğuz Çetin'indir bundanda eminim ..

Hiddink'in namı belli, itibarı belli, kariyeri belli. Kadroyu Oğuz Çetin'e yaptırtım kendi prestijini neden zedelesin? İddia edildiği gibi Oğuz Çetin'in yaptığı kadro başarısız olursa eğer, Hiddink'e bizden sonra görev verecek federasyonlar, kulüpler Hiddink büyük hoca, Türkiye'de kadroyu Oğuz Çetin yaptı mı diye bakarak iş teklif edecekler? Kariyerini sadece 1990'da tanıdığı ve beraber çalıştığı birisi için neden zedelesin?

O uyuz olduğun spiker Levent Özçelik :) O adam 2000'deki UEFA Finali'ni de anlatan kişi aynı zamanda.

UEFA Finali sunması iyi bir sunucu olmasını gerektirmez. O zaman iyi anlatmışsa da dün maçı katletti yorumcusuyla beraber. O an anlattığı maçtan çok TRT Haber'de ki iftar özel programından, Gözyaşları Sel Olmasın'dan bahsetti. Uykusuzluğum da vardı, maçın çoğunu yarı uykulu geçirdim onlar yüzünden.

SAİT71
04.Eylül.2010, 11:25
Yahu ilk önce bu spiker 2-3 kez yanlış telaffuzda bulundu. Hakem autu işaret etti bu penaltı dedi, bizim oyuncumuza garip bir isim söyledi. Kısacası hiç beğenmedim.

Maça gelirsek takımıda beğenmedim oyunuda. Kazanmamız iyi oldu fakat bu takım böyle giderse ben gelecek adına umutlu konuşamam. Zaten Almanya havada karada bizide yener liderde olur ama 2. olabilmemiz de bu oyunla zor.

E.Cartman
04.Eylül.2010, 12:16
Maçı Ömer Üründül yorumladı :D nasıldı kendileri :D:D Hamit'in golünden sonra bi vöheeeyyyy duydum gibi geldi bana :zuhaha:zuhaha

BaGa TaRKaN
04.Eylül.2010, 12:30
Kazakların Gol Atmasını İstiyordum Ama Adamların Teknikleri Sıfır Ayağında Top Tutamıyorlar Biraz Becerir Gibi Oldular Onda da Bizim Savunma Kurgusu Afallaştı. Durum Pek Parlak Değil Bizim Açımızdan Çok Savruk ve Dağınık Görüntü Vardı Takımda. Bu Maç Aslında Yenilseydik Keşke O Zaman Sorunu Daha İyi Kavrarlardı. İlk Defa Bir Maçta Rakip Gol Atsın Diye Uğraşıyordum:D Adamlar Sıfır Kabiliyetle Oynadılar Az Küfür Etmedim.

Ah Ulen Ah Saha Müthiş, Stat Müthiş Ama İçi Boş Bir Takım ve Oyun İnşallah Bir An Önce Gelişirler Kazak'ımız.

GeNç KaRTaL
04.Eylül.2010, 14:55
3-0 gibi net bir skor var ama ortaya konan oyun aynı derecede net değil.Bu 2 takım arasındaki kalite farkından kaynaklandı.Böyle maçları kaybetmemiz lazım.Bu yüzden önemli bir galibiyet.Umarım Belçika karşısında daha iyi bir oyunla galibiyet alırız.Her maça final maçı olarak bakmalıyız.Sonra sıkıntısını çok çekiyoruz.

LeqenDary
04.Eylül.2010, 18:11
Hiddink'in namı belli, itibarı belli, kariyeri belli. Kadroyu Oğuz Çetin'e yaptırtım kendi prestijini neden zedelesin? İddia edildiği gibi Oğuz Çetin'in yaptığı kadro başarısız olursa eğer, Hiddink'e bizden sonra görev verecek federasyonlar, kulüpler Hiddink büyük hoca, Türkiye'de kadroyu Oğuz Çetin yaptı mı diye bakarak iş teklif edecekler? Kariyerini sadece 1990'da tanıdığı ve beraber çalıştığı birisi için neden zedelesin?

Oyuncuları tanımadığı için yardım istiyor olabilir .2 ayda tanınmaz kolay kolay oyuncu gayette normal bir durum olur Oğuz Çetin'e sorması .Hata zaten Oğuz Çetin'de adam FB'yi küme düşürecekti nerdeyse ne futboldan anlıyor ne teknik direktörlükten .

Aydin
04.Eylül.2010, 18:21
ben de oğuz çetin in orada işi nedir anlamıyorum. hangi kariyerle milli takım ekibine girmiş. tamam hadi fatih terim getirdi onu ekip olarak. şimdi ekip değişti. hala işi nedir?

di canio
04.Eylül.2010, 18:37
Bu oyuncularla ilgili her türlü bilgi en ince ayrıntısına kadar klasör klasör vardır Milli Takımda. Sonuçta Hiddink Vietnam milli takımına gelmedi. Çoğu oyuncumuzu az da olsa tanıyorsa bile federasyonda ki bilgilerle haklarında ulema kesilir okudukça. Oğuz Çetin de yardımcı oluyordur, olmalıdır da görevi itibariyle. Fatih Terim ayrıldıktan sonra onun ekibi de istifa etti, Oğuz Çetin de dahil. Hiddink'in isteğiyle Oğuz Çetin tekrar yardımcı antrenörlüğe getirildi. Oğuz Çetin başarısız geçen teknik direktörlük deneyimlerinin ardından, deneyim kazanıp birşeyler öğrenebileceği ülkemizin en başarılı teknik direktörü olan Fatih Terim'in yardımcılığına getirildi. Oğuz Çetin futbolla alakası olmayan birisi olsa ve bu göreve getirilse haklı olabilirsiniz. Ama Türk futboluna damga vurmuş isimlerden birisidir kendisi kimse inkar edemez sanırım. En azından yardımcı antrenörlük görevini, uzun süre kaptanlığını yaptığı takımda hakediyordur diye düşünüyorum. Teknik direktörlük deneyimlerinde başarısız olması eksikleri olduğunu gösterir. İki büyük hocayla çalışarak bunları da kapatabilir. Kapatamazsa da görev verilmez.

M.O.S.H
05.Eylül.2010, 00:44
bende sürekli oğuz çetine saldıranları anlamıyorum yok oğuz çetin kadroyu belirliyormuş yok kariyeri yokmuş faln filen harbiden kadroyu belirliyebilecek kadar etkisi varsa milli takımda helal olsun ama böle bişiye ihtimal vermiyorum kadro hiddinkin kadrosudur.

LeqenDary
05.Eylül.2010, 00:54
Oğuz Çetin yada Hiddink farketmez .Benim dediğim her zaman milli takıma formda oyuncular alınmalıdır .Ama nerede formsuz oyuncu hepsi kadroda .Bu adamlar maçlarımı takip etmiyorlar anlamıyorum .

M.O.S.H
05.Eylül.2010, 00:57
Oğuz Çetin yada Hiddink farketmez .Benim dediğim her zaman milli takıma formda oyuncular alınmalıdır .Ama nerede formsuz oyuncu hepsi kadroda .Bu adamlar maçlarımı takip etmiyorlar anlamıyorum .

bende kadroyu beğenmiyorum ama oğuz çetinin kadrosu demek yanlış olur koskoca Hiddinkten etkin değildir heralde kadro seçiminde