PDA

View Full Version : FM 2010 ekran görüntüsü alma



caglaruzun
02.September.2010, 03:31
Bilmeyenlerin olduğunu düşündüm çok kısa birşey hemen tarif edeyim. Ekran görüntüsünü almak istediğiniz ekrana geldikten sonra ALT+F9 tuşlarına basarak ekran görüntüsünü alıyorsunuz. Nereye gidiyor bunlar peki?
Belgelerim->Sports Interactive->Football Manager 2010->Screenshots klasörünün içine kaydediliyor. Bol SS'ler :)

World Hollow o1
02.September.2010, 03:34
Bak ilk sana sordum sonra başkasından öğrendim.. :)

Çook uzun zamandır FM oynuyorum ama bu olaya ilk defa sende dikkat ettim.. :p
teşekkürler bilgi için

caglaruzun
02.September.2010, 03:36
Bak ilk sana sordum sonra başkasından öğrendim.. :)

Çook uzun zamandır FM oynuyorum ama bu olaya ilk defa sende dikkat ettim.. :p
teşekkürler bilgi için

Rica ederim. Kolay bir yöntem çoğu kişi paint ile almayı tercih ediyor. Print Screen yap onu yapıştır sonra kes biç süsle püsle vs. :) uzun iş. O yüzden bende senin sorduğunu görünce paylaşayım dedim. Umarım faydalı olur.

playeray
02.September.2010, 04:34
Ben bir kere denedim de olmadı. Bu işlem Windows 7'de mi yoksa her sistemde oluyor mu ? Ve her basışımızda mutlaka alıyor değil mi ? Oyunu simge durumuna getirmemize gerek yok yani ? Ve bir de(yine) Solda ki alt mı sağdaki alt mı ? :zuhaha

caglaruzun
02.September.2010, 04:38
Ben bir kere denedim de olmadı. Bu işlem Windows 7'de mi yoksa her sistemde oluyor mu ? Ve her basışımızda mutlaka alıyor değil mi ? Oyunu simge durumuna getirmemize gerek yok yani ? Ve bir de(yine) Solda ki alt mı sağdaki alt mı ? :zuhaha


Şimdi ben Windows XP kullanıyorum Vista veya 7'de oluyor mu onu bilmiyorum. Her basışında alıyor tabi ki Eray ben oyunu simge durumuna getirmeden yapıyorum sol'u tercih ederim ama sağ ile arasında fark yok :)

EndoplazmiK RetikuluM
02.September.2010, 14:10
Bende olmuyor neden anlamadım. Yapıyorum ama ScreenShots klasörü çıkmıyor.

playeray
02.September.2010, 18:19
Bende olmuyor neden anlamadım. Yapıyorum ama ScreenShots klasörü çıkmıyor.

Belki de biz oluşturuyoruzdur :0:

caglaruzun
02.September.2010, 20:41
Belki de biz oluşturuyoruzdur :0:

Ben oluşturmadım direk kendisi oluşturmuştu. Olmuyorsa birde kendini oluşturmayı deneyin.

playeray
03.September.2010, 02:30
Yok Çağlar. ALT+F9 basınca takımın transferlerini gösteren sayfaya gidiyor.

caglaruzun
03.September.2010, 02:36
İşletim sistemiyle bir ilgisi var mı peki hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

playeray
03.September.2010, 02:47
Windows XP benim ki de. Kısayollarla ilgilidir belki. Oyunun kısayollarını nerden değiştirebilirim ?

Legendary
03.September.2010, 02:53
Ben vista kullanıyorum ve bende oldu.Hiçbir klasör eklemedim ya da çıkarmadım.
Teşekkür ederim. :)

caglaruzun
03.September.2010, 04:37
Windows XP benim ki de. Kısayollarla ilgilidir belki. Oyunun kısayollarını nerden değiştirebilirim ?

Oyunu kaydettiğin FM konsoluna tıkladıktan sonra ayarlara gel en sağda kısayollar olacak oradan değiştirebilirsin. Yalnız CTRL + F9 yapmadığına dikkat et kısayollara baktım transfer merkezine gidiyor CTRL + F9 yaptığında. Save Screenshot olacak onu bul oradan kısayoluna bak farklıysa değiştirirsin yada onu kullan çünkü değiştirirsen çakışma olabilir başka bir kısayolla ona dikkat etmen lazım :)

playeray
03.September.2010, 05:29
Oyunu kaydettiğin FM konsoluna tıkladıktan sonra ayarlara gel en sağda kısayollar olacak oradan değiştirebilirsin. Yalnız CTRL + F9 yapmadığına dikkat et kısayollara baktım transfer merkezine gidiyor CTRL + F9 yaptığında. Save Screenshot olacak onu bul oradan kısayoluna bak farklıysa değiştirirsin yada onu kullan çünkü değiştirirsen çakışma olabilir başka bir kısayolla ona dikkat etmen lazım :)

Oyunu kaydettiğim FM konsolu derken ? :D

mehmetd
03.September.2010, 09:25
Oyunu kaydettiğim FM konsolu derken ? :D
demek istiyor ki ayarlar kısmında en sağda kısayollar var oradan farklı bir kısayol ayarlamış olabilirmisin diyor

playeray
03.September.2010, 19:34
Kısayollarla oynamadım hiçbir zaman. Neyse şimdi bir bakacağım. Teşekkürler

playeray
03.September.2010, 20:46
Transfers kısaltması F9 muş. Ondan oraya gidiyordu herhalde. Save screenshot kısaltmasını F9 yaptım. Transfersi değiştirdim. Oldu şimdi. Sağol Çağlar.

caglaruzun
03.September.2010, 22:23
Transfers kısaltması F9 muş. Ondan oraya gidiyordu herhalde. Save screenshot kısaltmasını F9 yaptım. Transfersi değiştirdim. Oldu şimdi. Sağol Çağlar.


Rica ederim :)

Bekq
04.September.2010, 01:40
İşletim sistemi vs. hiç fark etmiyor. Fm 08'den beri var bu(öncesinde varmıydı oynamadığım için bilmiyorum).

Paylaşım için teşekkürler, + rep. :p