PDA

View Full Version : Güiza Tedavi İçin İspanya'ya Gidiyor

vuque
03.Eylül.2010, 19:01
9/3/2010
Güiza tedavi için İspanya’ya gidiyor

Futbolcumuz Daniel Güiza, 2 yıla yakın bir süredir ayağının arka kısmında nükseden sakatlığı nedeniyle tedavi olmak üzere İspanya’ya gidiyor.

Kulübümüz Sağlık Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Ömer Taşer ve İspanya Milli Takımı Doktoru Juan Garcia Cota’nın görüşleri neticesinde futbolcumuzun İspanya’da çeşitli testlerden geçmesine karar verilmiştir. Şu ana dek ertelenen ve futbolcumuzun tam kapasite ile mücadele etmesini önleyen rahatsızlığının tedavisi için Daniel Guiza 04.09.2010 Cumartesi günü İspanya’ya gidecek.

6-7 Eylül tarihlerinde testlere girecek olan Güiza’nın nihai test sonuçları 8 Eylül’de belli olacak. Sayın Taşer ve Sayın Cota bu sonuçlara göre uygulanacak tedavi ya da ameliyat konusunda karar verecekler. Futbolcumuz ameliyat olması halinde fizik tedavi çalışmaları ve doktor kontrolleri amacıyla 2-3 hafta İspanya’da kalacak; ardından Türkiye’ye dönecek futbolcumuz takım ile birlikte çalışmalara başlayacaktır.

Bazı basın yayın kuruluşlarında futbolcumuzun gönderileceği ve/veya kiralanacağı yönünde haberler yer almaktadır. Buna karşın yönetimimizin bu yönde aldığı herhangi bir karar bulunmamaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Estranged
03.Eylül.2010, 19:10
Özellikle İspanya'da olması ilginç :)

RasAnt
03.Eylül.2010, 19:48
Ülkesi ispanya o yüzden genelde yabancılar hep kendi ülkelerinde tedavi oluyor,Bnce yerinde bir kaarar kendini toplayıp gelmeli guiza.

GodfatheR
03.Eylül.2010, 19:54
cebine 3 milyon euro koyup memleketine tatile yollamışız.

Clayman
03.Eylül.2010, 21:42
Dönecek mi acaba ? :D

Zekirdek
04.Eylül.2010, 01:00
Kalsın orada.

eng1n
04.Eylül.2010, 13:08
Yönetim kadroda seni düşünmüyoz git gez dolaş al şu parayıda bir çorba içersin falan diyip göndermiş resmen :D

di canio
04.Eylül.2010, 16:10
Takımda gönderemeyerek, Güiza konusunda zaten başarısız oldu yönetim. Gönderilemediği için takıma kazandırmaya çalışmalarını istemem ben. Gitsin, gezsin, eğlensin, çoluk çocuk yapsın, takımın huzurunu kaçırmasın hiç değilse.

Bir de konuyla alakasız olacak ama geçenlerde birçok kanalın spor haberlerinde Güiza ile Kazım'ın A2 Ligi'nde oynamak için uygun olmadıkları söylendi. A2 Ligi'nin statüsüne de baktım ama oynamalarına engel bir durum göremedim. Daha net bilgisi olan var mı bu konuda?

Sekopej
04.Eylül.2010, 16:29
Oynayabilirler, Beşiktaş'ta Yusuf oynamıştı, Kazım ve Güiza da, Aykut Kocaman A2'de oynayacaksınız dediğinde oynamaları gerekiyor.

Sezon başından beri sakatım diyor (Aslında topuğunda sakatlığı var, bu doğru, hatta geçen sezonun başından beri var, hala aynı şikayeti mi var bilmiyorum tabi), gitsin ameliyatını olsun, düzelip gelsin. O zaman görelim hala sakatım diye idmanlara çıkmayacak mı?

Bence böylesi daha iyi oldu, 4 milyona Hercules'e gitse, onun istediği olacaktı. Sonuçta cidden satılmak istense elde kalmazdı Güiza. Kendisi istediğinde değil ancak Fenerbahçe istediğinde gidebileceğini A2 maçlarında oynarken daha iyi anlar artık.

Döndükten soonraki tutumu da belli eder geleceğini, hala aynı kafadaysa zaten devre arası yollar kesin ayrılır Aykut Kocaman'ın söylediklerine bakarsak.

di canio
04.Eylül.2010, 17:09
Oynayabilirler, Beşiktaş'ta Yusuf oynamıştı, Kazım ve Güiza da, Aykut Kocaman A2'de oynayacaksınız dediğinde oynamaları gerekiyor.

Sezon başından beri sakatım diyor (Aslında topuğunda sakatlığı var, bu doğru, hatta geçen sezonun başından beri var, hala aynı şikayeti mi var bilmiyorum tabi), gitsin ameliyatını olsun, düzelip gelsin. O zaman görelim hala sakatım diye idmanlara çıkmayacak mı?

Bence böylesi daha iyi oldu, 4 milyona Hercules'e gitse, onun istediği olacaktı. Sonuçta cidden satılmak istense elde kalmazdı Güiza. Kendisi istediğinde değil ancak Fenerbahçe istediğinde gidebileceğini A2 maçlarında oynarken daha iyi anlar artık.

Döndükten soonraki tutumu da belli eder geleceğini, hala aynı kafadaysa zaten devre arası yollar kesin ayrılır Aykut Kocaman'ın söylediklerine bakarsak.

O yüzden sordum. Yusuf Şimşek oynadı geçen hafta. Ama aynı günlerde Kazım ve Güiza'nın uygun olmadığı vurgulanarak bu haberler yapıldı. Her sezon öncesi tüm liglerin statülerini incelerim. A2 Ligi statüsünde, maç kadrosunda en fazla 2 yabancı oyuncu bulunabileceği ve yaş sınırı olmadığı belirtiliyor. Bu haberler ilginç geldi. Gözden kaçırdığım birşey mi var acaba diye düşünüyordum.