PDA

View Full Version : Sağ Bekte mi? Stoperde mi? [FM 2010]

blackbriar22
06.Eylül.2010, 12:34
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz regen ben yıllar öncesinde satın almıştım.Kiralık oynatarak ve yeni yeni as takımda oynatarak muhteşem bir gelişme gösterdi.Oyuncu gördüğünüz gibi sağ bek.Ama bir stoperde olması gereken bütün özellikleri (Top Kapma,Markaj,Kafa,Güç,Dayanıklılık vb.) neredeyse üst düzeyde.Yeni pozisyon olarak DC'de denemeli miyim?Yoksa sağ bek olarak mı bırakmalıyım?Önerileriniz nelerdir?Teşekkür ederim.

http://img350.yukle.tc/thumbs/8475fbrunet.jpg (http://img350.yukle.tc/image.php?id=8475fbrunet.jpg)

Ayrıca herkes bundan 5 kat daha iyi regenler nasip olur inşallah. :D

RoNNiE91
06.Eylül.2010, 12:51
Bence kesinlikle stoper :)

blackbriar22
06.Eylül.2010, 13:08
Teşekkürler yorum için. :) Bu arada konu başlığında ufak bir yanlışlık olmuş.Oyuncu sağ bek olmasına rağmen ben başlığa 'sol bek' yazmışım.Orası sağ olacak.Bunu da düzeltmiş olalım. :)

rainmakerr
06.Eylül.2010, 13:43
bence hemen stoper mevkisinde oyuncunuzu çalıştırmaya başlayın çünkü özellikleri zapata ile yarışır düzeyde.

Addolorato
06.Eylül.2010, 13:51
Bir stoperde olması gereken agresiflik ve cesaret özelliği 9. Ayrıca pozisyon almasıda 12 yani çok iyi sayılmaz. Bence dünyanın en iyi defansif sağ beki var elinizde. Kesinlikle bek oynasın.

ozaniel
06.Eylül.2010, 13:51
bence sağ bek de düşünülebilir, eğer defansif bekler istiyorsan, çünkü mental özelliklerinde bazı eksiklikler var, pozisyon alması ve cesareti az. Ama stoper de oynar bayağı iyi.

Dooki
06.Eylül.2010, 16:01
Sağ bekde stoperden oynayacağından daha iyi oynar. Hem fiziksel olarak hem de mental olarak bir stoperde olması gereken özelliklerin hepsi yok. Ama defansif bir sağ bek, çok iyi olur bu adamdan. :)

blackbriar22
06.Eylül.2010, 16:26
WBR oynatıyordum.İyi de verim alıyorum.Ama sanırım daha çok verim alabilmem için daha defansif bir şekilde oynatmam gerekecek.Sağolun. :)

nouma16
06.Eylül.2010, 18:40
ne sol bek nede stoper sağ bek oynat bence

Cengo
06.Eylül.2010, 19:05
Solak, sağ bekte, feci saçma olmuş :|

cris king
06.Eylül.2010, 21:17
bence solak olduğundan dolayı stoper oynamalı ayrıca çalıştırılırsa sol bekide çok iii yapar aynı şekilde bendede bir regen vardı hem sağ bek hem stoper kararsızdım sonra gözlemcilerin 8inden 6sı sağ bek dedi sağ bek oynattım şimdi yılın en iii futbolcusu ödülüne aday :)

uAnil94
06.Eylül.2010, 21:57
Neden ki
Mesela sol bekte sağ ayaklı Lahm var.Gayette güzel oynuyor.
Mesela yine sol bekte sağ ayaklı Ümit Özat vardı.Daha bir sürü örnek var.Gerçekte olan birşey:)

kotakot
06.Eylül.2010, 23:10
Neden ki
Mesela sol bekte sağ ayaklı Lahm var.Gayette güzel oynuyor.
Mesela yine sol bekte sağ ayaklı Ümit Özat vardı.Daha bir sürü örnek var.Gerçekte olan birşey:)
Onunda kendine göre avantajları dahi var

eng1n
07.Eylül.2010, 01:17

sadece sol ayaklı değil yani az çok sağ ayağı da var.

ozaniel
07.Eylül.2010, 01:40
sağ ayaklı sol bek var çünkü sol ayaklı oyuncuların sayısı çok daha az. Tam tersi normalde olmamalı ama eninde sonunda fm de bir oyun.

playeray
07.Eylül.2010, 02:04
Hem sağ kanattan içeri katedip gol atabilir

3842
08.Eylül.2010, 10:46
Ters ayaklı bekler, hem hücumda hem de defansta başarılı oluyor. Sadece ilk topu ona oynatmayın yeterli, hatta oyun tarzınıza göre ilk topu ona oynatmanız da faydalı olabilir. Ben Fabio- Rafael ( Şeytan İkizler) hastasıyımdır. Bir zaman Galatasaray'a almıştım ikisini de. İkiz oldukları için ikisi de Sağ ayaklıydı yanlış hatırlamıyorsan. Doğal olarak sol bekte oynayan Fabio ters ayaklıydı çok faydasını görmüştüm.