View Full Version : Kayserispor - Fenerbahçe [4. Hafta]
TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 16:23
http://i52.tinypic.com/1zgdund.jpg
Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
TR.CaPTaiN
08.Eylül.2010, 00:31
Kayseri deplasmanı son dönemlerde büyük takımlar için 1 puan da fena olmaz gözüyle bakılan maçlardan. Güzel bir statları var, maddi anlamda herhangi bir sıkıntıları yok, dirençli bir takımları oluyor; dolayısıyla büyük takımlar bu deplasmanda zorlanıyor.
Fenerbahçe bu sezon çok gol atıyor fakat basit gol pozisyonları da veriyor. Dolayısıyla ben 4-3 gibi gollü bir maç bekliyorum. Muhtemelen bu maçta Yobo forma şansı bulacak; Lugano'yla birbirlerine alışmaları belli bir süre alabilir ancak alıştıklarında çok iyi ikili olacaklardır.
Milli maçlardan oyuncularımız moralli dönüyor. Niang hattrick yaptı, Stoch'un muhteşem golüyle Slovakya deplasmanda Rusya'yı yıktı, Türk oyuncularımızda Belçika maçının morali var.
-------------Serkan
GG---Lugano---Yobo---Caner
Mehmet--Cristian--Emre--Stoch
--------------------Alex
-------------------Niang
KaRaBükLü KraL
08.Eylül.2010, 00:34
Beraberlik kokan bi maç tahminimce 1-1 biter
Varonil
08.Eylül.2010, 00:37
İlk 3 haftada tempolu oynayan ve rakiplerine karşı pozisyon bulabilen bir Kayserispor izledim.Gerçi buna rağmen gol sıkıntısı çekiyorlardı.Zalayeta'nın takıma katkısı nasıl olacak bu maçta göreceğiz.
Aykut Kocaman Yobo'yu bu maçta ilk 11'de başlatmayı düşünüyormuş.Volkan Kayseri maçına yetişir büyük ihtimalle.Dia'nın son durumu nedir bilmiyorum,ilk 11'de başlayacak durumda mı acaba.
Volkan
GG-Lugano-Yobo-Caner
Mehmet-Cristian-Emre-Stoch
Alex
Niang
şeklinde bir ilk 11'le çıkarız sahaya.Gollü bir maç olur.Skor tahminim de 3-1 kazanırız ;;)
Sekopej
08.Eylül.2010, 00:39
Semih ile başlayıp Santos bekte olabilir, Alex yedekte.
Ben de bol gollü maç bekliyorum, derbi öncesi kayıp olacağını da düşünmüyorum, kazanırız.
tarikko
08.Eylül.2010, 00:39
Dia'yi ilk 11'de baslatmasi lazim Aykut Hoca'nin..Umarim oyle yapar..
GodfatheR
08.Eylül.2010, 00:43
Paun kaybı yüksek ihtimal.
Volkan - Caner,Yobo,Lugano,Gönül - Mehmet,Emre,Dia,Stoch - Semih,Niang.
İlk 11 i en iyi tercih olacaktır bana göre.
Stoch gol atmış milli takımda.Milli takımdan dönenler moralli dönüyor...
Galibiyet bekliyorum.
Revolution
08.Eylül.2010, 00:54
Zor bir karşılaşma olacaktır ama Fenerbahçe kazanmasını bilir.
Zekirdek
08.Eylül.2010, 00:57
Oyuncularımız Milli Takımlardan çok formda dönüyorlar. GG asist yaptık. Niang 3 gol attı. Dia 2 asist yaptı. Stoch takımının tek golünü atıp 3 puanı adeta tek başına aldı.
Since-1907
08.Eylül.2010, 01:10
Zor bir deplasman Kayseri deplasmanı.Milli takımdan dönen futbolcularımızın hepsi moralli dönüyor neredeyse bu bir avantaj sağlayacaktır.Fakat yinede çok mücadele etmemiz gereken bir maç olacak.Buradan alacağımız 3 puan çok önemli lig geneli için.Umarım bu zorlu deplasmadan 3 puan ile döneriz.Kadro tahminim ise şu şekilde;
Volkan ( Serkan )
GG - Lugano - Yobo - Caner
Mehmet - Cristian - Emre - Stoch
Alex
Niang
Night_Mare17
08.Eylül.2010, 01:19
Dia neden oynamıyor çok süratli bir oyuncu oynamalı bence
Zekirdek
08.Eylül.2010, 01:24
Dia neden oynamıyor çok süratli bir oyuncu oynamalı bence
Yabancıya takılıyor. Cristian çıkarılıp Mhet oraya çekilse. Dia'da sağa konsa olur ama olmuyor işte. Bu seferde Andre oynayınca uymuyor.
deniz.91
08.Eylül.2010, 01:26
Zalayeta oynayacak bu maçta bakalm neler yapacak önderin oynayıp oynamıyacağı tam belli değil ama büyük ihtimal oynamayacak gibi fb yönetimin istediğine göre iyi bir hava yakaladı takım puan alırız gibi geliyor
M.O.S.H
08.Eylül.2010, 01:49
diayı artık izlemek istiyorum yabancılardan lugano yobo santos dia stoch niang tercih edilmeli cristian ve alex kenarda oturmalı bana kalırsa ama ihtimal vermiyorum orası ayrı.
goosfraba
08.Eylül.2010, 01:54
dia 3 asist
niang 3 gol
stoch 1 gol
performanslarıyla döndüler milli takımlarından. yobo da oynadı yanılmıyorsam. aykut hoca'nın kadro kurmakta sıkıntı çekeceğini düşünüyorum:D
Zekirdek
08.Eylül.2010, 02:00
Alex kesilebilir bu hafta.
GebzeLi1907
08.Eylül.2010, 02:08
Bana göre Alex'in artık bu yıl yedek oturması lazım deplasmandaysak da iki kere yedek oturması lazım.
Bugunkü milli maçtan sonra; Semih Niang ikilisinin harika olacağını bi kez daha düşündüm.
Dia Emre Topuz Stoch ortasaha dizilişiylede cıkarsa aykut hoca rahat bi maç çıkarırız diye düşünüyorum.
fbdevil190737
08.Eylül.2010, 02:52
Kayseri karşısında artık sadece ligi düşünmemiz ve kadronun uyum sürecini tamamladığını varsayarak kazanacağımızı düşünüyorum .
Kadro olarak da şöyle bir kadro tercih etmeliyiz .
Volkan ( Serkan )
G.Gönül Yobo Lugano Santos(Caner)
Dia Emre Topuz(Cristian) Stoch
Niang Semih
EmReLie
08.Eylül.2010, 03:51
Defansif Anlamda Sağlam Oynarsak Galibiyet %99
RasAnt
08.Eylül.2010, 13:12
Umarım orta sahamız DİA MEHMET EMRE STOCH üzerine kurulur
nerazzuri
08.Eylül.2010, 14:11
http://footballuser.com/Formations/2010/09/18299_Fenerbah%C3%A7e_SK.jpg
nannar
08.Eylül.2010, 14:14
Fenerbahçe geride kalan 3 haftada 4 golle 2 galibiyet aldı fakat bunlar Manisa ve Antalya gibi ligin en zayıf halkası olmaya day takımlardı. Trabzonspor maçı zaten derbi maçıydı. Kayseri deplasmanı hem Fenerbahçe hem de Kayserispor için kendinin tartma maçı gibi olacak. Beraberlik ya da Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
RasAnt
08.Eylül.2010, 16:15
http://footballuser.com/Formations/2010/09/18299_Fenerbah%C3%A7e_SK.jpg
Santos yerine caner,semih yerine alex benim kadrom bu diğer türlü hem fikirim
nerazzuri
08.Eylül.2010, 16:16
Santos yerine caner,semih yerine alex benim kadrom bu diğer türlü hem fikirim
Caner ile olmaz, çok zor. Caner sol açık oyuncusu, Uğur oynasa ona bile razıyım sol bekte ama Caner asla olmaz.
RasAnt
08.Eylül.2010, 16:25
Yaw sırf santos oynamasın diye caner yazıyorum bide yabancı kontenjanı,santosta malum bek oyuncuusu değil
yunusgs
08.Eylül.2010, 16:40
Kayseri büyük takımlara özellikle kendi sahasında sorunlar yaşatabilen bir takım.Bu yüzden maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
SAİT71
08.Eylül.2010, 17:45
Kayseri güçlü bir takım olsada özellikle defansa aldığımız Jobo'nun gelişi, ilerideki ofans hattımızın kaliteli oluşu sayesinde maçı kopartırız diye tahmin etsemde Kayseri'den de çekinmiyor değilim. Ama zorda olsa kazanırız.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Eylül.2010, 21:09
Kayseri bu ligin en zor Anadolu deplasmanı bence ve büyük takımlar da burada çok zorlanıyorlar. Bu nedenle ben Kayserispor'u galibiyete daha yakın taraf olarak görüyorum.
TR.CaPTaiN
09.Eylül.2010, 23:02
Gökhan Gönül omzundan tekrar ameliyat olabilirmiş, pazartesi günü teste girecekmiş. Tekrar ameliyat olması demek 1 ay sahalardan uzak kalması demekmiş. Maalesef bu omuz sakatlıkları çok kötü, her an oyuncunun başına tekrar iş açma durumu olabiliyor.
goosfraba
09.Eylül.2010, 23:08
bir oyuncunun şanssızlığı, diğer bir oyuncunun şansı olabiliyor.
umarım gökhansız dönemde okan çok iyi performans gösterir. ki ben göstereceğinden eminim.
TR.CaPTaiN
10.Eylül.2010, 15:16
Fenerbahçemizin 11 Eylül Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır. Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran, Okan Alkan, Diego Lugano, Joseph Yobo, Caner Erkin, Andre Santos, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Gökhan Ünal, Semih Şentürk, İssiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch
Fenerbahce.org
Bilica 8 yabancı arasına girememiş.
Aşk-ı Şehir
10.Eylül.2010, 15:19
Çok mu şaşırdın kaptan? :D
goosfraba
10.Eylül.2010, 15:20
------------volkan
okan--lugano--yobo--caner
--------selçuk---emre
dia---------alex-------stoch
----------niang
11'i ile çıkarız muhtemelen.
Ahmet Göktaş
10.Eylül.2010, 15:26
Kayserisporun bu sene iyi bir oyunu var , iyi oyunculardan kurulu bir kadrosu var ve uyumlular. Kayseri deplasmanında zorluğunu göz önüne alarak Kayseri galibiyeti bekliyorum.
KanaKe
10.Eylül.2010, 15:28
Gökhan Gönül omzundan tekrar ameliyat olabilirmiş, pazartesi günü teste girecekmiş. Tekrar ameliyat olması demek 1 ay sahalardan uzak kalması demekmiş. Maalesef bu omuz sakatlıkları çok kötü, her an oyuncunun başına tekrar iş açma durumu olabiliyor.
okan gökhani hayatta aratmaz
TR.CaPTaiN
10.Eylül.2010, 15:42
Çok mu şaşırdın kaptan? :D
Kadroda yedek stoper yok Mustafa; o yüzden ilginç geldi. Maç esnasında Yobo veya Lugano'da herhangi bir sıkıntı olsa herhalde Selçuk'u stoper olarak izlemek zorunda kalırız.
Aşk-ı Şehir
10.Eylül.2010, 16:30
Mesajı okuduktan sonra kadronun tamamına baktım banada enteresan geldi. Sakatlığı felan olabilir. Yoksa Baroni'nin yerine muhakkak alınırdı diye düşünüyorum...
sananes
10.Eylül.2010, 16:44
Baroni'yi 11 başlatmasında Aykut hoca.Yanlış bir karar yedek stopersiz gelmek hemde çok yanlış alt yapıdan bi isimde olsa kulübede olmalıydı.Herneyse benim istediğim Mehmet-Emre ikilisi göbekte birlikte oynatılmalı artık Cristian'ı izlemek istemiyorum.Stoper sakatlığı yaşamazsak kazanırız Kayseri deplasmanında.güzel zemin,güzel hava bizim için Kayseri deplasmanının avantajları yani tamam kayseri iyi takım olabilir ama Fenerbahçe çok daha iyi bir takım kıyaslandığında.derbi öncesi kayıpsız dönecektir İstanbula Fenerbahçe
Varonil
10.Eylül.2010, 18:43
Okan Gökhan Gönül'ün yokluğunu aratmayacaktır diye düşünüyorum.Bu maçta alacağımız 3 puan kadar Lugano-Yobo ikilisinin göstereceği uyum çok önemli.
Zekirdek
10.Eylül.2010, 21:00
Artık şu Baroni çıksında Selçuk oynasın razıyım.
Cengo
10.Eylül.2010, 22:07
------------volkan
--------selçuk---emre
dia---------alex-------stoch
----------niang
11'i ile çıkarız muhtemelen.
------------volkan
--------cristian---emre
topuz------alex-------stoch
----------niang
Bu şekilde de çıkabilir Aykut hoca.
Bu iki dizilimden biri çıkacak, kesin.
GodfatheR
10.Eylül.2010, 22:08
Dia'ya ilk 11 şansı verilmeli artık.
mersinlivolkan
11.Eylül.2010, 11:16
3-1 Fenerbahçe kazanır diyorum .
İnşallah Mehmet ortada Dia sağda oynar.Baroni tribüne çıkar inşallah.
TR.CaPTaiN
11.Eylül.2010, 17:31
Herhangi bir oyuncu tribüne çıkmayacak. Güiza ve Bilica zaten kadroda yok. 6 yabancımız sahada 2 yabancı ise kulübede olacak.
tosunpasa
11.Eylül.2010, 18:52
KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE
STAT: Kadir Has
SAAT: 19.00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Hamza, Serdar, Amusulashvili, Hasan Ali, Mehmet Eren, Santana, Selim, Moritz, Cangele, Zalayeta
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
FENERBAHÇE: Volkan, Okan, Lugano, Yobo, Caner, Dia, Mehmet Topuz, Emre, Stoch, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
uAburak89
11.Eylül.2010, 18:58
İŞTE F.BAHÇE'NİN İLK 11'İ...
Volkan Demirel
Okan
Lugano
Yobo
Caner
Emre
M. Topuz
Cristian
Stoch
Alex
Niang
RaSenGan
11.Eylül.2010, 19:00
Cristian oynuyor Dia yine yedek.
Zekirdek
11.Eylül.2010, 19:29
Allah kahretsin ne var şu Baroni'de ne var ya. Sahada birşey yapıyorda bizim mi haberimiz yok. Koy Dia'yı at gibi koştursun. Adam maşallah atlet gibi. 100 metreyi 10-11 saniye arası koşuyormuş.
Varonil
11.Eylül.2010, 19:57
Keyifli bir maç olacak gibi oyun tempolu başladı.
Neron_FB
11.Eylül.2010, 20:28
pek keyifli devam etmiyor ama :/
Varonil
11.Eylül.2010, 20:35
Ortada bir ilk yarı geçti.2 takımın da ciddi pozisyonları yoktu.2.yarı böyle devam edemeyiz.
TR.CaPTaiN
11.Eylül.2010, 20:42
Fenerbahçeli olmasam herhalde bu maçı izlemeye devam etmezdim. Fenerbahçe'de tüm oyuncular uykudan yeni uyanmış gibi, bitse de gitsek havasındalar. Kayserispor da Fenerbahçe'nin isminden korkuyor; şimdi yüklenirsek geride sakata gelmeyelim, böyle devam edelim yan toptan falan da bulursak götürürüz 3 puanı, bulamazsak da 1 puan fena değil tadında oynuyor. Dolayısıyla çok zevksiz bir maç oluyor.
Lugano'nun Hasan Ali'ye aldırdığı kart güzeldi. Lugano'nun ayağını uzattığını gören Hasan kendini yere bıraktı ama Lugano cin gibi, ayağını çoktan çekmişti. :}
RaSenGan
11.Eylül.2010, 20:45
Çok sıkıcı bir maçtı umarım ikinci yarı tempolu ve keyifli bir maç olur.
Clayman
11.Eylül.2010, 21:04
Yobo sakatlandı, Selçuk girdi yerine stoper olarak.
Neron_FB
11.Eylül.2010, 21:10
1-0 kayseri önce gecti
Clayman
11.Eylül.2010, 21:10
Kayseri golü buldu, Santana atmış...
GodfatheR
11.Eylül.2010, 21:11
Selçuk stoperinse golü yersin işte.
Ahmet Göktaş
11.Eylül.2010, 21:12
Santana kim ya duymadık hiç adını transfer sezonunda Zalayeta oynuyormu :D
GodfatheR
11.Eylül.2010, 21:12
Bu iş burda biter ! Bravo Aykut Kocaman.
Clayman
11.Eylül.2010, 21:13
2-0 oldu. Furkan attı.
Neron_FB
11.Eylül.2010, 21:13
bravo aykut.. 2-0 selçuğun luganonun yanında oynadığını söyleyelim de.. %100 hatalı yenilen golde ünlü stoper selcuk
DisCo
11.Eylül.2010, 21:17
İlk gol Selçuk'un adamı kaçırması nedeniyle gelişti. Yerden gelen pası Santana kontrol ederken top havalandı. Selçuk engellemeyince ceza alanına girdi ve Volkan'ın üzerinden aşırtarak golü attı. Orda iyi bir stoper olsa top kontrolünü yapamayan bir oyuncuya bu kadar rahat hareket izni vermezdi.
GebzeLi1907
11.Eylül.2010, 21:22
murphy kanunu
yedek stoper almazsan kadroya selcuk sahin denen futbol katilini stoper izlersin
yazık oldu bu sebebten cok gidilecek aykut hocanın üstüne savunulacak yanıda yok niye almazsn
Lucas Neill
Ilhan veye Bekir sakat miydi?
Ahmet Göktaş
İzleyenlerin söylediğine bakılırsa Selçuk maça girip oyunu koparmış. Heralde selçuk ilk kez stoper oynuyordur kariyerinde.
eXcitinG
11.Eylül.2010, 21:26
3 kaçtı.
VoLkan çıkardı.
Fenerbahçe maçın başından beri hiç pozsiyona giremedi.
Lucas Neill
11.Eylül.2010, 21:26
Cangele cok iyi oynuyor su dkya kadar.
GebzeLi1907
11.Eylül.2010, 21:28
Bu maçın savunması yok
Aykut hocaya inanılmaz güveniyordum böylesine sacma bi hata cok şey götürdü güvenimden
orada bekir bilica ilhan biri girsin yobo cıkınca 6 tane de yiyelim mühim değil selcuk girip hata yapıp böyle olunca haliyle sinirler alt üst oluyor
ne diyecek maçtan sonra acaba selcuk u önceden tanıyordum o mevkide oynayabileceğini biliyorduk oynadı oyuncumlada konuştum oynayabileceğini söyledi falan der büyük olasılıkla
böyle acemilik bu denle sacma altında hiç bi mantık olmayan bi hareket olmaz
cok düşük olasılıktı yobo nun cıkması ama işte gercekleşti.
GodfatheR
11.Eylül.2010, 21:28
Kayseri kafilesine sadece 2 stoper alan Aykut Kocaman'a selamlarımı yolluyorum ! Takımdan önce onun toparlanması lazım.
Lucas Neill
11.Eylül.2010, 21:29
Yil 2002 Hakan Ünsal Rivaldoya topu atti kirmizi gördü simdi Emre atti rakibe topu sari kart :)
DisCo
11.Eylül.2010, 21:30
Dia çok kötü oynuyor. Pas vermek istiyor ama vurduğu top ilerlemiyor. Çok acayip.
IcedEarth
11.Eylül.2010, 21:37
3 Büyükler'in 2'si bu sene zor günler geçiriyor, Anadolu'lu Büyükler bu sene bir kez daha şampiyon olur mu acaba?
GodfatheR
11.Eylül.2010, 21:39
Bu seneden de ümidimi kesiyorum yavaş yavaş. 2 deplasman 0 puan.
RaSenGan
11.Eylül.2010, 21:42
Tebrikler Kayserispor'a.Hakettiler istediler ve kazandılar.Fenerbahçe kazanmak için istekli değildi.Selçuk faktörü de buna eklenince bu sonuç kaçınılmaz oldu.
izmer96
11.Eylül.2010, 21:43
Tebrikler Kayserispor'a hakettikleri bir maci aldilar , FB'de hic istek yokdu sanki bugun
Ahmet Göktaş
11.Eylül.2010, 21:45
Tebrik ediyorum Kayseriyi bu sonuç için. Fenerbahçe 2 deplasmanda 0 puanlık bir performans sergiledi şimdiye kadar ve çok tehlikeli bu durum.
DisCo
Sadece suçu Selçuk'a atmamak lazım. Caner'in tarafıda koridor oldu. 2 golün pasıda o kanattan geldi. Kayseri'nin kaçırdığı mutlak pozisyonda yine Caner, M. Eren'i durduramadı.
goosfraba
hepsi exotan atıp gelmiş maça :)
not: exotan uyku hapı.
LeqenDary
11.Eylül.2010, 21:46
Kayseri maçın başından sonuna kadar maçı hakeden taraftı .Tebrikler , Kayseri .
Bir sözde Kayseri taraftarına ,o kadar güzel stadınız var ama doğru düzgün tribünler blie dolu değil .Tribündeki insanların birazı da forma alsa çok güzel olur ,kameranın çektiği yerde formalı adam görmedim nerdeyse .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2010, 21:49
Beklediğim gibi Kazandı Kayserispor,Tebrikler...
eGowiCh
Bu seneden de ümidi kestim. Aragones'in senesine benziyor, ilk 6 maçta 4 mağlubiyet almıştık. Gidişat yine aynı olacak. Haftaya Kadıköy'de Beşiktaş da bizi yener, 5 maçta 3 mağlubiyet almış oluruz.
Yönetimin derhal istifa etmesi lazım. Daha fazla zorlamanın bir anlamı yok. Avrupa'ya erken veda, lige de erken havlu atılacak gibi, Bursaspor 4'te 4 yapmış, rakipler gidiyor, biz bakıyoruz.
Aykut Kocaman Dia için "Bize her maç 3-4 pozisyon kazandırır, beklentimiz bu yönde" diyor, adamı sene başından beri daha ilk onbirde oynatmadı. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? M.Topuz sahada yürüyor, Semih'i oyuna almıyor 0-0'ken. Kulübende bir tane bile stoper yok, stopersiz geliyorsun. Gerekirse Baroni'yi, Andre Santos'u, Alex'i almayacaksın kadrona, Bilica'yı alacaksın 18'e. Böyle bir laubalilik yaparsan bedelini böyle ağır ödersin.
Bizi 3'ten Volkan kurtardı, hatta 4'ten. 2 net kurtarışı var Volkan'ın. Ve buna karşın bizim bir tane bile pozisyonumuz yok.
Niang ikinci Güiza olacak. Şu ana kadar sadece 2 gol attı, onu da geçen hafta. Oynadığı maç sayısı 5. Adım adım Güiza yolunda ilerleyecek o da, sistem kurbanı olacak. Adam ilerde hep mi yalnız kalır arkadaş?
TR.CaPTaiN
Bu kadroyla pozisyona girmeden maç bitirmek de önemli bir başarıdır. Sene başından beri hatalar birikip duruyor. İnsanda artık heves kalmıyor, heyecan kalmıyor.
Fenerbahçe'nin herhangi bir oyun planı yok. Fenerbahçe ne yaptığını bilmiyor. Aykut Kocaman sistemin 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 ise forvet arkasında oynatabileceğin en iyi adamın Alex'tir. Macera arayıp da maç içinde bir Emre'yi deniyor, bakıyor olmuyor 5 dakika sonra Dia'yı koyuyor, 5 dakika sonra bakıyor olmuyor Stoch'u koyuyor. İlk yarıda birçok top kaybeden Stoch'un gününde olmadığı belli, illa da Dia'yı sokacaksan Stoch'u çıkar. Dia'yı herkes çok beğeniyor ama ben şimdiye kadar hızından başka bir numarasını görmedim. Gerçi çok şans bulamadı ama ilerleyen zamanlarda daha iyi değerlendirme fırsatı bulacağız.
Geçelim yedek stoper meselesine; Bekir, İlhan, Bilica Fenerbahçe'nin yedek stoperleri. Bilmiyorum Bekir veya İlhan'ın sakatlığı mı vardı ama bu adamlar sakatsa dahi stoper yedeğin Selçuk olmaz, olamaz. Cristian'ı bırak İstanbul'da, Bilica'yı al kenara. Selçuk oyuna girdi ve maça damgasını vurdu. İlk golde adam sadece topu kenara çekti Selçuk pazara gitti.
Bana göre bu sezonu heba etmeye gerek yok. Yönetim artık koltuğu bırakmalı, Fenerbahçe yoluna yeni yönetim ve yeni yönetimin seçeceği yeni teknik ekiple devam etmelidir.
Since-1907
11.Eylül.2010, 22:00
Pozisyona giremeden maçı bitirdik büyük başarı.Stoch maçın başından beri Milli takımın yorgunluğundan olsa gerek çok formsuzdu ama bir türlü oyundan çıkarmadı Aykut hoca. Tamam Alex'de iyi değildi ama Stoch gibi aldığı topları rakibe vermiyordu.Stoch - Dia değişikliği olmalıydı 2.yarının başında Alex'i çıkarıp zaten çok az olan Defans-Forvet bağlantısını kökten kopardı orta saha sadece Emre kaldı.
Selçuk kendi mevkisinde bile bu kadar verimsiz oynarken stoperde başarı olmasını beklemek hayalperestlik olur.Cristian'ın bu takımda yaptığını herkes yapar , A2 takımından gelen bir adam da aynı şeyi yapar.Zaten İlhan,Bekir'i getirmemişsin bari yabancı hakkını Bilica'dan yana kullan Cristian'ı getirme.Bu büyük bir hataydı.
Aykut hocaya olan güvenim devam ediyor fakat bugün ki maçla ve Bilica'nın yedeğe alınmamasıyla sarsılmadı değil.Bir gerçek var bununla yüzleşmeliyiz bizim takım 4-3-3 oynayabilecek bir takım değil gerek orta sahasıyla , gerek defansıyla.Bu defans hattı , takım çok ileride oynamaya kalkarsa çok gol yer.Gerçi bugün ne defansı yapabildik , ne hücumu.Çok çok kötüydük.
eGowiCh
11.Eylül.2010, 22:01
Şu kadro kimde var Allah aşkına? Beşiktaş'ın da kadrosu iyi ancak Fenerbahçe kadar komple bir kadroya sahip değil, bazı mevkileri çok güçlü, bazıları vasat. Fenerbahçe'nin ise ön libero hariç her mevkii çok iyi oyunculardan kurulu. Bu kadroyla dahi sene başından beri "ÖNEMLİ MAÇ" kazanılamadı.
Kazanılan Manisaspor ve Antalyaspor maçlarının gözümde değeri sıfır. Young Boys, PAOK, Trabzonspor ve Kayserispor gibi takımlarla maç yapıldı. Bu maçların hiçbiri kazanılamadı. İlerisi için ne kadar da umut verici, değil mi? İleride Bursaspor, Beşiktaş, Galatasaray ile maçlar yapacağız. Açıkçası o maçlar için de umudum yok.
İnanın maç izlerken insanda heyecan da bırakmıyorlar, istek de. Biraz sonra basketbol maçımız var, milli maç, o maç için de bile şevk bırakmadı adamlar.
Milyon dolarlar harca, takım başarılı olamasın. 4 yeni yabancı al, takımı komple yenile ama en ufak ilerleme kaydetme. Daum'u eleştiriyorduk ama Daum geçen seneye 8'de 8'le başladı, rekor kırdı. Takım gol yemiyordu. Daum da iyi hoca değildi bana göre, ama Aykut Kocaman ondan da beter. Kocaman'ın ismi gündemdeyken hep ben Pellegrini'nin gelmesini istemiştim, buraya da yazmıştım. Beşiktaş'ın hocası Schuster gelse mesela harika olurdu. Aykut Kocaman'ın sonu Rıdvan Dilmen gibi olacak. Kocaman, doğru bir transfer politikası izlemiş olsa da taktik bilgisi sıfır, antrenman bilgisi sıfır, yönetimi sıfır. Kaptan'ın dediği gibi M.Topuz'u ortaya koyup deniyor, sonra Dia'yı oraya çekiyor, saçma sapan şeyler deniyor. Oyuncuya sahip çıkma adına hiçbir şey yok, eleştirdiğimiz Daum geçen sene Güiza'ya sahip çıkmış ve sezona iyi başlamasını sağlamıştı. Kocaman geldi, dakika bir gol bir Güiza'yı harcadı. Alex'i oyundan alacaksan bari çift forvete dön, yine orta sahayı beşlemenin alemi ne?
Kocaman'ın transfer politikası, duruşu, efendi oluşu güzel şeyler ama kesinlikle Fenerbahçe'nin hocası değil. Yolların ayrılması gerek. Tabi sadece Kocaman'ın değil, yönetimin de.
Kaptan'ın son cümlesini tekrar yazmak en güzeli:
Bana göre bu sezonu heba etmeye gerek yok. Yönetim artık koltuğu bırakmalı, Fenerbahçe yoluna yeni yönetim ve yeni yönetimin seçeceği yeni teknik ekiple devam etmelidir.
sananes
11.Eylül.2010, 22:14
Ben sıkı Aykut Kocamancılardanım.Ama artık yeter Cristian tribünde oturmayı bile hak etmiyoken ilk 11 oynuyosa bu ayıptır bizlere yapılmış.Bakın ben kendi adıma bu yılı çöpe atıp Aykut Kocaman'ın kendi sistemini oturtmasını beklemeyi kabul edebilirim.Ama sistem falan oturtmuyor Aykut Kocaman.Aragones'in takımından bile kötü oynadı bugün takım ve geçen sene yada önceki seneler hangi oyuncu yapısı ile oynuyorsa öyle oynadı.Yeter bu taraftarın çektiği Aykut Kocaman'da kendine gelsin artık.
Geçen seneden beri Mehmet Topuz kendine gelsin diye bekliyoruz.Tek bir artısı yok.Hiç bir işe yaramaz mı bir oyuncu.Bu adam yaramıyo işte gezinip duruyo Serkan Balcımız bize yetiyodu sana hiç gerek yok böyle oynuyosan eğer.
Alex ilk yarı o kadar durgunduki benim içim sıkıldı tv karsısında.Ama Alex çıkarılıp Emre Alex gibi oynatılmaya calısılcaksa kaptanı kimse kesemez bu takımda.Kesersen ilk golde Emre'nin alamadığı top yüzünden kontrayı ve golü yersin işte.
Selcuk denen insanın görevini çözdüm artık.Onun işi takım iyide oynasa kötüde oynasa oyuna sonradan girip çolpalık yapmak,faul yapmak bi şekilde gol yedirtmek.
Cristian kendisini sona sakladım.Bu adama kızmıyorum oynatma arkadasım zorlamı ilk 11e adını yazıyo sonuçta adam.Aykut hoca ısrara devam ederse kendi sonunu hazırlar
Ha birde Kayserispor resmen dalga geçti.Özellikle son dakikalarda
sananes
11.Eylül.2010, 23:05
Maçın hakemi ile ilgili bir yorum yapmak istiyorum.Adam kuralları bilmeden sahaya çıkmış resmen:) Fenerbahçe kendi ceza sahasında faul atışı kullanıyordu volkan pas verdi oyuncumuz aldı ama hakem bey durdurdu maçı top ceza sahasının dışına çıkmadı diye.Böyle bir kural yok.Kale vuruşu kullanırken topun ceza sahasına çıkması beklenir sadece.Yönetimi hakkında yorum yapmıyorum ama bunu bile bilmeyen bir adamın hakem diye maç yönetmesi ilginç.
burak95
11.Eylül.2010, 23:12
Zaten Selçuk futbolcudan öte birşey..Tüm sene yerlerde sürünür..Derbilerde tavana çıkar..Kayseri gerçekten güzel oynadı maçı haketti bana kalırsa.. Ve ilaveten Anadolu takımları 3 büyüklere karşı ayrı bir gazla oynuyorlar..
Deus Dominus
11.Eylül.2010, 23:16
Hakem hakkında konuşan görmedim bütün mesajları okudum. Tek bilmediği kural oymuş herhalde, o da senin dikkatini çekmiş demekki :)
Hakikaten şanssız Aykut Kocaman. Ben fm oynarken nadiren defans yedek almadan/alamadan maçlara çıktığım olur, hepte o karşılaşmalarda savunma oyuncum oyundan çıkar, kırmızı görerek ya da sakatlanarak :D Benzeri Aykut Kocaman'ın başına geldi, o da tahmin etmemiştir Yobo gibi adam sakatlanmaz herhalde diye düşünmüştür :)
şu FM fazla gerçekçi oyun :)
deniz.91
12.Eylül.2010, 00:59
Eren Önder Moritz ve hazır olamayan zalayeta giib bir çok eksiğimiz olmasına rağmen hasan aliyle furkanla falan fenere poziyon vermeden kazandık.Takım Şotayla birlikte büyük bir kabuk değiştirdi tolunayın futbolundan eser yok sürekli hucum düşünen bir takım.Bu sene çok can yakacağız gibi
Zekirdek
12.Eylül.2010, 00:59
Aykut Kocaman sen nasıl bir amatörsün ya. Bunu 3.lig maçında yapmazlar bu hatayı. Yedek stoper nasıl olmaz ya. Sekopej'in dedikleri birebir doğru çıktı. Ya bu Cristian'da ne var ya ne var. Bir numara varda biz mi bilmiyoruz kardeşim. Türk olsa birşey demiyeceğim yabancıdan kısmak istiyor diyeceğim ama adam yabancı bide. Neler yapıyorsun sen Aykut ya neler yapıyorsun. Aykut Hoca'nın bu hareketinden dolayı değeri gözümde artık 0. Bildiğin 0.
Addolorato
12.Eylül.2010, 01:03
Devrimci Aykut Kocaman'ın ömrüde 4 maçmış. Acayip sıkıcı bir maçtı Amerika - Litvanya maçını izledim ikinci yarıda. 90 dakikada Fenerbahçe 4 tane yada 5 tane şut attı sanırım. Kayserispor'a tebrikler.
Devrimci Aykut Kocaman'ın ömrüde 4 maçmış. Acayip sıkıcı bir maçtı Amerika - Litvanya maçını izledim ikinci yarıda. 90 dakikada Fenerbahçe 4 tane yada 5 tane şut attı sanırım. Kayserispor'a tebrikler.
Ben de bu seneden ümidi kestim de."Devrimci Aykut Kocaman'ın ömrü 4 maçmış" kadar saçma bir laf görmedim.
eXcitinG
12.Eylül.2010, 02:11
Şota; ELinde defter ve kaLemi ve saha içerisinde ki oyun anLayışı iLe biLdiğin Van GaaL gibi. Çok yerinde hamLeLer yapıyor oyun içerisinde. Yobo oyundan çıkınca SeLçuk oyuna girdiğinde hemen Mehmet Eren i aLıp hücumu düşünmeye başLadı. Serbest vuruş ve kornerLerde değişik stiLLer deniyorLar. Bana heryeri iLe Van GaaL ı hatırLatıyor. Çokta başarıLı oLuyor bu konuda.
Türkiye Liginde 18 takım arasında futboLunu en beğendiğim 1.Takım Kayseri. 2. Beşiktaş
Sekopej
12.Eylül.2010, 02:33
Milli takım bize büyük heyecan ve sevinç yaşattı da, bu maçı unuttum en azından.:D
Maçın 10. dakikasıydı, yaptığım yorum, bu takım ne pas verebiliyor ne de koşuyor, hazırlık maçlarındaki durum oldu. Yobo çıkması belki maç 0-0 biterdi ama Yobo'nun çıkması işleri değiştirdi, Aykut Kocaman ömrü boyunca unutamayacağı bir ders almış oldu.
Uzun uzun analize gerek yok, herkes kötüydü. Stoch çok kötüydü, olumlu pasını görmedim, şu iyi mücadele etti bile diyecek oyuncu yok, geçtim iyi oynayanı.
Hoca hala kararsız, Alex'ten vargeçmeyi mi düşünüyorsun, vazgeçeceksin artık. Ya da sistemimi değiştirmeyi düşünüyorsun, değiştireceksin. Kararsız kaldığı süre boyunca daha kötü oluyor, en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler, artık karar vermeli. Oyuncular gerçekten belli seviyede oyuncular ama bu kadar kötü oynamayı, pas verememeyi, koşamamayı nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
M.O.S.H
12.Eylül.2010, 02:43
bekirle ilhandan birinin kadroya alınmamasının mantıklı bi açıklaması maalesef yok...
bütün yaz ön libero eksiği var dedik işte cristian işte selçuk...
korkaklığından dolayı alexi 11 başlatıp 2.yarı değiştirmek nası saçma bi mantık...
canerin savunmayla uzaktan yakından alakası yokken santosun yerine oynaması ne kadar komik kontenjan demeyin cristian bu takımda 11 oynarken...
kanatlardan hızlı çıkmak en temel amacımız diyip sağ kanatta mehmet topuzla başlamak çok tutarlı olsa gerek...
aykut hoca ne yapmak istediğine artık karar vermeli ya kendi sistemine geçecek yada yıllardır gelen sıkıcı alexli sisteme geri dönecek şuan ikisinin ortasında saçma sapan bi sistemle oynamaya çalışıyoruz aykut hoca yavaş yavaş diyorda bunun yavaşı mavaşı yok değişim kökten olmalı buda cristian alex gibi temposuz oyuncuları göndermekle mümkün olur.
bjk4ever
12.Eylül.2010, 09:57
Sene basinda cok tartismistik arkadaslarla, sonra ban yedim. Yok FB dogru transfer yapiyormus da bilmemne, aha iste dogru transferlerle PAOK ve Young Boys'a elendi, sonra benim 1 ay evvel soyledigim seyi yapip stoper aldi, zamani olsa onlibero da alirdi, ama hala yabanci kontenjanindan dolayi sizin cok dogru transfer dediginiz Dia kulubede oturuyor, sag acikta yine yerli oynuyor, kim hakliymis o zaman? Olan Avrupa kupasi macerasinda oldu zaten.
A.Kocaman'dan zaten bahsedilmez bile, sirf futbolculuk gecmisiyle antrenor olanlara zaten antipatim var, Aykut antrenor bile degil. Cok kotu antrenor gorduk bu memlekette, ama Kayseri gibi zor bir deplasmana 2 stoperinden 1i yari sakatken yedek stopersiz ve kulubede 1 onlibero 3 kanat 2 forvet ile giden biri daha olmadi. Resmen Aykut Kocaman'in beceriksizliginden dolayi 1 puan kaybetti FB, 1 puan diyorum cunku zaten galibiyeti sansini Alex'i cikartarak kaybetmisti. Biri sezon basinda yerli Mourinho vs demisti birisi burada Aykut icin. Ben de umuyorum bir BJK'li olarak insallah istikrar ve guven adina 5 sene kalir FB'de Aykut, boylece FB 5 sene boyunca isi son haftaya bile tasiyamaz, siz de 5 sene sonra belki sampiyon olup isikrarliyiz vs dersiniz herhalde.:)
RasAnt
12.Eylül.2010, 11:40
İğrenç bir maçtı futboldan soğuyacaktım,aykut kocaman sakatların yok eksiğin yok sana verilen destek bir ömür sürmez bilesin sen cristianı oynat alexi çıkar,baroniyi savunman kadar gereksiz bir inat olamaz.Madem bekir ilhan yok santosu alma bilicayı getir cok amatörce hareketler yapıyorsun.
Şu baroniyi kadroda tutmaya devam edersen yazıklar olsun senın futbol bilgine zerre kadar inanmam
SAİT71
12.Eylül.2010, 11:42
Tamam iyi değiliz. Şota Kayseriyi adam etmiş ama Aykut hoca Özer'i alsana be takıma, neden stoperde İlhan yerine Selçuk'u koyuyorsun yani savunuyoruz ama sende garip garip işler yapıyorsun ya. Biz İlhan'ı ne zaman oynatacağız o halde. O zaman satalım gitsin. Madem stoper sakatlanınca oyuna giremeyecek..
bjk4ever
12.Eylül.2010, 11:58
Tamam iyi değiliz. Şota Kayseriyi adam etmiş ama Aykut hoca Özer'i alsana be takıma, neden stoperde İlhan yerine Selçuk'u koyuyorsun yani savunuyoruz ama sende garip garip işler yapıyorsun ya. Biz İlhan'ı ne zaman oynatacağız o halde. O zaman satalım gitsin. Madem stoper sakatlanınca oyuna giremeyecek..
Kulubeye de almamisti Ilhan'i veya baska bir stoperi.
nerazzuri
12.Eylül.2010, 12:14
Ümidi hala kesmiş değilim. İlk defa sabır gösteriyorum, Aykut hoca gitmemeli.
World Hollow o1
12.Eylül.2010, 12:24
Aykut hoca her ne kadar böyle skorlar olsada durmalı takımda en kötü devre arasına kadar çünkü gitse yerine şu dönemde kimse gelmez gelsede oda sezon sonu gideceğini bildiği için neticede gelmez..
Fenerbahçe geçen hafta nasıldı bu hafta nasıl, takımdaki hala kenetlenmeyi ayarlayamadılar, hala uyum sorunu var diye düşünüyorum umarım en kısa sürede düzeleceğiz, BJK ve Bursa'nın avrupa maçlarından dönüşlerindeki puan kayıpları olacaktık illaki onlardan yararlanarak hedeften sapma olmadan iyi şeyler olacaktır diye düşünüyorum.. :)
EndoplazmiK RetikuluM
12.Eylül.2010, 13:34
Herşeyi açıklıyor bence...
http://img713.imageshack.us/img713/3348/adszqo.jpg (http://img713.imageshack.us/my.php?image=adszqo.jpg)
Gncl1905
12.Eylül.2010, 13:53
Bende Kayseri cephesinden yaklaşayım :)
Tebrikler Kayseri'ye vallahi.Sırf bu galibiyet için değil; son yıllarda yaptıkları için.Daha dün gibi hatırlıyorum Kayseri'nin küme çıkıp isim değiştirdiklerini o yıldan beride adamlar devamlı üstte.Ne yapıyolar ne ediyolar bilmiyorum ama şampiyon olamasalarda devamlı üst sıradalar.Yıldızlar kazandırdılar ülkeye; Gökhan Ünal, Mehmet Topuz.Bunlardan çok para kazanıp o paraları akıllıca kullandılar.Teknik direktör olarakta Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas'ı ülkeye kazandırdılar ve şimdide Shota Arvaladze geliyor.Bu süreç içinde yeni stat yaptılar.Vallahi bravo.Bence seyircileri Bursa kadar iyi olsaydı şampiyon olmamak için hiçbir engelleri yoktu, umarım böylede devam ederler, bu senede onlar şampiyon olsalar keşke; ama biraz zor gibi kadronun biraz daha güçlenmesi gerek bence...
Galibiyet içinde ayrıca tebrikler, Fenerbahçe cephesinden bakarsakta bence iki büyüğümüz bu seneyide es geçecek gibime geliyor...
Deus Dominus
12.Eylül.2010, 14:21
Kayseri halkına büyük iş düşüyor o noktada. Tek eksik taraftar bana kalırsa. Tesisleri gayet iyi, mükemmel bir stadları var, kadro kaliteli, genç, maddi sıkıntıları yok. Onları destekleyecek, itici güç olacak taraftarda olursa arkalarında daha üst sıralarda görebiliriz Kayserispor'u.
goosfraba
12.Eylül.2010, 15:18
daha yeni başlıyoruz bismillah.
barahir
12.Eylül.2010, 15:31
Bence bu konuda Fenerbahçe değil Kayserispor konuşulmalı artık..
Varonil
12.Eylül.2010, 17:52
Hala ümitliyim,Aykut Kocaman'a güveniyorum. :) Gitmesi,ömrünün bitmesi gibi birşey söz konusu bile değil zaten.
Sekopej
13.Eylül.2010, 02:31
Daha 4. haftada ne gitmesi ya, Aykut Kocaman'ın gitmesini düşünmek bile olmamalı sezon sonuna kadar.
nannar
13.Eylül.2010, 09:56
Ligin falan daha gittiği yok ama Kayserispor fena hazır hale gelmiş lige :)
Ben hanımın memleketteydim maç günü. Maçın 55. dakikasında falan girdim kahvehaneye.... Yobo sakatlanmış, yerine selçuk girdi dediler. Zaten onu duyunca Aykut kocaman kendi bindiği dalı kesmiş demiştim. Arka arkaya savunma hatalarından goller gelince de Aykut'un yapacak hamlesi kalmamıştı. Yalnız sadece Selçuk değil suçlu. Geçen yıl bizdeyken her maçta bildiğim tüm küfürleri ettiğim Caner'i iyi izleyin. Savunmada sürekli pozisyon hatası yapıyor ve maç boyunca o kanatta etkili bir isim varsa orayı koridor yapıyor. Caner'in yanındaki stoper Selçuk Şahin gibi o mevkinin gerektirdiği mental özelliklere sahip olmayan adamı da görünce Mehmet Eren her aldığı topta onların üzerine gitti. Ligde neler olur bilinmez ama bir gerçek varki şu anda Bursa 12, kayseri 10 ve BJK de 9 puanda. Trabzon kazanırsa onlar da 10 yapıyor sanırım. Yani şampiyonluk yarışında bence çok fazla kopukluk olmaz bu sezon....
Zekirdek
13.Eylül.2010, 11:04
Valla Aykut Hoca'ya olan inancım 7 kişilik yedek kadroya stoper almamasından dolayı sıfır oldu. Stoper çok diye Önder'i bedelsiz yolluyoruz ama bir bakıyoruz Kayseri maçında yedek kadroda stoper yok. Ne biçim iş bu.
sananes
13.Eylül.2010, 13:39
Maçın tamamı izlenirse Caner'in takımın belkide tek istekli ve iyi oynayan oyuncusu olduğu görülür.Goller ordan gelmiş olabilir ama bunun sebebi Stoch kardeşimizin maç boyunca hiç ortalarda görünmemesidir.Özellikle ikinci yarıda hiç ugramadı savunmaya.Birde mesela birinci gol hücuma çıkıyoruz,Caner araya attı hani Alex'e atılır şık kontrol ve güzel pas gelir gerisinden Alex olmayınca Emre'ye atıldı kontrol edemedi arkasında savunma baskısı olunca kaptırdık döndü kontradan gol yedik.Yani burda topun soldan gelmesinin suçu Caner'in değil topu kaptıran Emre'yi Alex gibi oynatabileceğini sanan hocanındır.Caner istekliydi Santos ne oynadıysa onu oynadı.Selçuk çok kötüydü hatta Luganoda kötüydü.Cristian zaten rezaletti.Emre ve Stochta rezalete yakın oynadılar.Sorunumuz bekler değil onlara yardım etmeyen ön oyuncuları ve orta sahalar bence
M.O.S.H
13.Eylül.2010, 16:29
ne stoch nede dia orta saha oyuncusu o yüzden geri gelmiyolar bu sistemle olmaz 3 lü orta saha şart yani 4-3-3 oynayıp alexi kesmeliyiz başka yolu yok.
Zekirdek
13.Eylül.2010, 16:35
ne stoch nede dia orta saha oyuncusu o yüzden geri gelmiyolar bu sistemle olmaz 3 lü orta saha şart yani 4-3-3 oynayıp alexi kesmeliyiz başka yolu yok.
Zaten Stoch ve Dia orta saha oynasın diye alınmadı ki. Stoch'a neden defans yapmıyon diye sorsan neden yapayım ki der. Bu adamın görevi o değilki. Bu adamın görevi full hücum. Dia'da hücum adamı. Senin dediğinin olması için klasik eski sisteme dönüp o bölgeye Uğur Boral getirilmeli. Uğur Boral Orta Saha Sol oynar ama Stoch oynamaz. Uğur Boral ML oynar Stoch AML oynar. Zaten orta sahada 1 kişi ile oynuyoruz orada Emre var. Haliyle Aykut Hoca'nın planları bundan dolayıda tutmuyor. Bu arada Gökhan Gönül'ün durumu nasıl.
nannar
13.Eylül.2010, 18:24
Hem GS'de hem FB de ilaç bu ama 3 tane orta saha oyuncusu yok iki ekiptede :n: FB'de Emre Belözoğlu 1 , başka ? :) Cristian,Selçuk Şahin o bölgede var ama yoklar... M. Topuz ya da Özer diyenler olabilir, o adamların mevkileri orası değil. Yani FB orta alanı beklere yardım edecek ve sürekli sağa sola, ileri ve geri koşabilecek çift yönlü 3 adam alırsa o zaman Caner'in savunmadaki eksikliği giderilir. Gökhan Gönül kondisyonu ve becerisiyle yine tek başına o kanatı savunuyor ama Caner bu işi göremez. Andre Santos da göremez. Ben FB'yi bu sezon ilk izlediğimde de eğer bu kanat oyuncularının savunmaya yardım etmeyeceği bir sistem oynayacaksa FB çok pozisyon verir diye foruma yazmıştım. Yani arkalı önlü Sabri ve Keita gibi iki oyuncuyla oynayan takımlara karşı Caner ya da Andre Santos tek başına direnemez... Mesela Bursaspor-FB maçını merakla bekliyorum ben. Ali Tandoğan-Volkan Şen ikilisine karşı Stoch-Andre Santos falan oynarsa o kanatı çökertir Bursa.... :)
bjk4ever
13.Eylül.2010, 19:25
Bence 4-3-3'te Selcuk-Emre-Topuz gayet iyi olur....
Varonil
13.Eylül.2010, 20:04
Aykut Kocaman 4-3-3'ü düşünüyorsa mevcut kadroda en uygun ortasaha 3'lüsü olur bence de Selçuk-Emre-Mehmet Topuz.Ayrıca Aykut Hoca kesin olarak 4-3-3'ü seçecekse Alex olmadığı zaman onun hücumda göstereceği yaratıcılığı Emre-Mehmet Topuz ikilisinin iyi göstermesi gerekiyor.
Dün gözümden kaçanları yakalamak için maçın geniş özetini tekrar seyrettim.AZ Alkmaar,Young Boys,Paok maçlarının birebir kopyası bir maç olduğunu tekrardan söyleyebilirim.Mehmet Topuz'un sağ kanatta yeterince iyi oynadığını söyleyemeyiz.Stoch ve Dia defansa yeterince yardım etmedikleri için bizim bu açığı ortasahadaki 3'lüyle kapatmamız gerekiyor.Caner sol bek için yeterli bir isim değil ama oldukça istekli bir mücadele ortaya koyuyor sahada.Andre Santos'taki uyuşukluk,Caner'de yok.
Okan'ı yine beğendiğimi de söylemek istiyorum.Maçın ilk bölümünde biraz aksadı ama sonrasında Mehmet Topuz ve Dia'nın defansa hiç yardım etmemesi yüzünden daha defansif bir rol oynadı maçta.Gökhan Gönül gelince zaman zaman birkaç maçta Okan'ı Gökhan Gönül'ün önünde deneyebiliriz bence.
KanaKe
13.Eylül.2010, 20:17
Ben de bu seneden ümidi kestim de."Devrimci Aykut Kocaman'ın ömrü 4 maçmış" kadar saçma bir laf görmedim.
bence dogru söylemis aykut kocaman cok büyük bir devrimi gerceklestirerek avrupada ön elemelerde takildi dahasi bence fenerbahcenin tarihinin en kötü hocasi olmaya simdiden aday bakalim lorantin rekorunu kirabilecekmi.
M.O.S.H
13.Eylül.2010, 20:17
Hem GS'de hem FB de ilaç bu ama 3 tane orta saha oyuncusu yok iki ekiptede :n: FB'de Emre Belözoğlu 1 , başka ? :) Cristian,Selçuk Şahin o bölgede var ama yoklar... M. Topuz ya da Özer diyenler olabilir, o adamların mevkileri orası değil. Yani FB orta alanı beklere yardım edecek ve sürekli sağa sola, ileri ve geri koşabilecek çift yönlü 3 adam alırsa o zaman Caner'in savunmadaki eksikliği giderilir. Gökhan Gönül kondisyonu ve becerisiyle yine tek başına o kanatı savunuyor ama Caner bu işi göremez. Andre Santos da göremez. Ben FB'yi bu sezon ilk izlediğimde de eğer bu kanat oyuncularının savunmaya yardım etmeyeceği bir sistem oynayacaksa FB çok pozisyon verir diye foruma yazmıştım. Yani arkalı önlü Sabri ve Keita gibi iki oyuncuyla oynayan takımlara karşı Caner ya da Andre Santos tek başına direnemez... Mesela Bursaspor-FB maçını merakla bekliyorum ben. Ali Tandoğan-Volkan Şen ikilisine karşı Stoch-Andre Santos falan oynarsa o kanatı çökertir Bursa.... :)
bi çapa selçuk 2 çift yönlü emre ve topuz daha ne olması gerekiyorki başarılı olur olmaz tartışılır ama mevki olarak uyan oyuncular var kadroda galatasaraya gelirsek ortasahanın göbeğinde oynayabilecek bi ayhan var oda bitik.
eGowiCh
13.Eylül.2010, 20:40
4-3-3'e geçmesi lazım Kocaman'ın.
Stoch-Niang-Dia
Emre-Selçuk-M.Topuz
Caner-Yobo-Lugano-G.Gönül
Caner yerine Andre Santos, Selçuk yerine Baroni de oynayabilir.
Varonil
13.Eylül.2010, 20:43
3'lü ortasahada Selçuk bu sezon idare eder,ama önümüzdeki sezon muhakkak o bölgeye top rakipteyken rakibe baskı yapacak,yeri geldiğinde ayağını uzatıp rakipten topu alabilecek,defanstan topu alıp kanatlara ve ileriye topu iyi dağıtabilecek ve iyi oyun kurabilecek özellikte birini transfer etmemiz lazım.Uzun vadede Selçuk Şahin ile gitmez.
Varonil
14.Eylül.2010, 18:08
Aykut Kocaman açıklaması!
Fenerbahçe Kulübü Aykut Kocaman'a ilk günkü gibi desteklerinin sürdüğünü belirten bir açıklama yaptı.
Fenerbahçe Kulübü, yönetim kurulu üyelerinin tamamının, teknik direktör Aykut Kocaman'a ilk günkü gibi desteklerini sürdürdüğünü açıkladı.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, medyada yer alan bir haberde, yöneticilerden bazılarının Aykut Kocaman'a duydukları güvenin azaldığına dair ifadeler yer aldığı belirtilerek, ''Başta Sayın Şekip Mosturoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizin tamamı Sayın Aykut Kocaman'a ilk günkü desteklerini sürdürmektedir. Bu bağlamda her mağlubiyet sonrası camiamızı yıpratmayı amaçlayan bu tarz asılsız haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz'' denildi.
14 Eylül 2010 Salı - 15:18
TR.CaPTaiN
14.Eylül.2010, 19:09
Aziz Yıldırım, Adnan Polat ve Sadri Şener'in katıldığı Arena programında Uğur Dündar, bizde hocanın arkasındayız gibi açıklamalar geldiğinde anlıyoruz ki hocanın suyu ısınmıştır demişti. Sadri Şener de tandem, önlibero derken bir bakıyoruz hoca gitmiş demişti.
Fenerbahçe Spor Kulübü 4. haftada resmi siteden hocamızın arkasındayız gibi bir açıklama yapmak zorunda kalıyorsa; Aykut Kocaman ve yönetim şapkayı önüne alıp düşünmek zorundadır.
Universal
14.Eylül.2010, 19:42
Fenerbahçe umrumda bile değil, bu kadar düşünmeyin, boşuna stresi siz yaşarsınız. Beşiktaş maçlarını her yıl staddan izlerdim; çünkü Beşiktaş'ı yenmek bana inanılmaz bir haz verir; CHP'nin iktidara gelmesi kadar mutlu olurum; ama bu yıl maçı bile izlemiyeceğim. Fenerbahçe'den birşey olmaz.
bjk4ever
14.Eylül.2010, 19:47
Peki Universersal bunun nedeni ne sence? Yonetim mi, baskan mi, A.Kocaman mi yoksa futbolcu kadrosu mu? Fikritini merak ettim.
Fenerbahçe umrumda bile değil, bu kadar düşünmeyin, boşuna stresi siz yaşarsınız. Beşiktaş maçlarını her yıl staddan izlerdim; çünkü Beşiktaş'ı yenmek bana inanılmaz bir haz verir; CHP'nin iktidara gelmesi kadar mutlu olurum; ama bu yıl maçı bile izlemiyeceğim. Fenerbahçe'den birşey olmaz.
Oyuncularla konuştun mu Universal?
Universal
14.Eylül.2010, 19:51
Aziz Yıldırım... Fenerabahçe eğer bu kadar maddi güce rağmen Türkiye'de Barcelona gibi oynayamıyor; çeyrek final oynadıktan sonra Young Boys ve PAOK gibi köy takımlarına yeniliyorsa gitmesi gereken isimdir. O gitmeden hiçbirşey olmaz. Dünya'da hiç bir ülkede kulüp başkanları bu kadar konuşulmaz. Bir kulüp başkanı olmak demek; başbakan ile görüşmek demek; ona istediklerini randevu almadan aktarmak demek. O yüzden bu isimler hayatta bu koltuğu bırakmazlar.
Universal
14.Eylül.2010, 19:53
Aziz Yıldırım... Fenerabahçe eğer bu kadar maddi güce rağmen Türkiye'de Barcelona gibi oynayamıyor; çeyrek final oynadıktan sonra Young Boys ve PAOK gibi köy takımlarına yeniliyorsa gitmesi gereken isimdir. O gitmeden hiçbirşey olmaz. Dünya'da hiç bir ülkede kulüp başkanları bu kadar konuşulmaz. Bir kulüp başkanı olmak demek; başbakan ile görüşmek demek; ona istediklerini randevu almadan aktarmak demek. O yüzden bu isimler hayatta bu koltuğu bırakmazlar.
Bütün gün twitter'da takılıp; İstinye Park'da Masa'ya her gün yemeğe giderlerse takımdan başarı filan gelmez. Bir Can Bartu'ya bakın bir Kazım'a...