View Full Version : Beşiktaş - Ankaragücü [4. Hafta]
TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 16:26
http://i51.tinypic.com/6ej0ph.jpg
Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
HeLLquaRd9
08.Eylül.2010, 03:04
İnşallah yeneceğiz ankaragücünü :)
yunusgs
08.Eylül.2010, 16:41
Beşiktaş kötü olduğu dönemlerde dahi Ankaragücü'nü İnönü'de mağlup etmeyi başarmıştır.Bu maçı da Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.
Ahmet Göktaş
08.Eylül.2010, 19:14
Tecrübesiz Ümit Özat'ın , Schuster'in hamlelerine karşı koyabileceğini düşünmüyorum ve kadro kalitesi olarak da çok üstün oldugumuz agücü'nü 2 farklı mağlup ederiz diye düşünüyorum.
footballer33
08.Eylül.2010, 20:01
Defansımız gününde olursa ve olduk olmadık yere ileri çıkmazsa rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. 3 puanı alırız.
Addolorato
08.Eylül.2010, 20:50
Ümit Özat'dan teknik direktör olmaz Ankaragücü asla kazanamaz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Eylül.2010, 20:59
Kaliteli oyuncularımız ve taraftarımızın desteğiyle rahat kazanırız bence.
I3esiktas
09.Eylül.2010, 23:20
Ankaragücü'nü rahat geçeriz. Quaresma'nın oynamama ihtimali varmış.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Eylül.2010, 15:31
Ankaragücü'nü rahat geçeriz. Quaresma'nın oynamama ihtimali varmış.
MR'ı çekilecekmiş. Eğer Yırtık varsa Fenerbahçe maçını bırak,6.haftada bile oynamama riski varmış. Umarım bişeyi yoktur Quaresma'nın.
I3esiktas
10.Eylül.2010, 18:42
Uefa maçı için riske atılmıcak büyük ihtimalle
eXcitinG
10.Eylül.2010, 20:35
Quaresma UEFA ve Fenerbahçe maçında oynayabiLecek.
Bu maçta Quaresmasız Beşiktaş ın nasıL oynadığı görmek güzeL oLacak. BakaLım Süperstar oLmadan nasıL oynayacağız.
Cengo
11.Eylül.2010, 16:33
Quaresma UEFA ve Fenerbahçe maçında oynayabiLecek.
Bu maçta Quaresmasız Beşiktaş ın nasıL oynadığı görmek güzeL oLacak. BakaLım Süperstar oLmadan nasıL oynayacağız.
Böyle bir bilgi yok henüz, muhtemelen Fenerbahçe maçında da yok.
Bu akşam Quaresma yerine Bobo oynayacakmış.
Guti önünde Bobo - Nobre - Nihat oynuyormuş.
I3esiktas
11.Eylül.2010, 16:35
Böyle bir bilgi yok henüz, muhtemelen Fenerbahçe maçında da yok.
Bu akşam Quaresma yerine Bobo oynayacakmış.
Guti önünde Bobo - Nobre - Nihat oynuyormuş.
Uefa ve Fenerbahçe maçları için bu maç oynatılmıcak
Ahmet Göktaş
11.Eylül.2010, 16:41
Q7 , Sofya maçında %90 oynar. fenerbahçe maçında ise Quaresma kesin olarak sahada :icon_cool: Bu akşam Q7 olmaması bence bişey değiştirmez , 4 gol yerine 3 yada 2 atarız :)
Varonil
11.Eylül.2010, 17:53
Quaresma'sız ilk maçına çıkacak Beşiktaş sanırım,bakalım yokluğu takıma nasıl etki edecek.
besiktas1903
11.Eylül.2010, 21:40
Beşiktaş'ın Ankaragücü maçına çıkacağı ilk on bir belli oldu.
Cenk
İsmail Köybaşı
İbrahim Toraman
Ferrari
Ekrem
Ernst
Necip
Guti
Nihat
Nobre
Bobo
HABER1903
IcedEarth
11.Eylül.2010, 21:43
Nihat-Nobre-Bobo :icon_eek: Icon Eek Icon Eek
besiktas1903
11.Eylül.2010, 21:49
Nihat-Nobre-Bobo :icon_eek: Icon Eek Icon Eek
Bobo Quaresma'nin yerine oyniyacak gecen sene orda pek verimli olamamisti hayirlisi
izmer96
11.Eylül.2010, 22:08
yahu bu zeminin hali nedir ? sanki kar yagmis
RodRiGOtELLo14
11.Eylül.2010, 22:39
Zemin yine berbat :(
I3esiktas
11.Eylül.2010, 22:58
Bobo ile 1-0 Öndeyiz
Ahmet Göktaş
11.Eylül.2010, 23:08
Abi nasıl oynuyoruz yahu inanamıyorum bu takımın Beşiktaş olduguna Schustere ve onu getirenlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Helal olsun.
İlkyarının son 2 dakikası hariç tamamen ezdik Ankaragücünü. Açıkçası Q7'siz de takımın bu kadar iyi oynayabilmesi kendi özgüvenlerini de iyice pekiştirecektir diğer oyuncuların. Önemli olan Q7 değil sistemmiş demekki. Nobre harika bir oyun oynuyor. Ferrari , Necip ve İsmailde muhteşemlerdi ilk yarı. Necipi sanki Schuster bugün sol kanat olarak deniyor gibi geldi ve Necip açıkçası sol açıktada çok iyi oynuyor , İsmail ile uyumları çok iyi şuana kadar.
Allah nazarlardan saklasın hepsini :) Haydi Beşiktaşım 1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun , Guti-Bobo-Nobre atsın! :)
uAburak89
11.Eylül.2010, 23:55
Skor 4-0.
Bobo, İ. Toraman, Bobo, Nobre.
IcedEarth
12.Eylül.2010, 00:12
Beşiktaş bu işi abarttı iyice..
izmer96
12.Eylül.2010, 00:54
BJK ye tebrikler guzel oynamislar , ligin 10. haftasindan sonra sampiyonluga oyniyan takimlarin siyrilirlar diyorum digerlerinden BJK ve Bursa bu yonde en guclu takimlar gibi duruyor su an icin , bu arada Ankaragucununde 0-0 ken macin 11. dakkasinda bal gibi golunu ofsayt diye vermemiz yan hakem
Zekirdek
12.Eylül.2010, 01:05
Beşiktaş'lı futbolcuları tebrik ederim.
Night_Mare17
12.Eylül.2010, 01:39
Yine mi 4 ya ilk defa bir maçta haftaya Fb yi destekleyeceğim ;) Tebrikler...
Ahmet Göktaş
12.Eylül.2010, 02:12
Gerçekten ortalama 13 yıldır Beşiktaşlıyım. Bu takımı hiç böyle istekli arzulu doymaz bir şekilde görmemiştim. Bu sene en büyük transfer Schuster şüphesiz.
Öylesine geniş bir kadro varki , bugün Quaresmasız oynuyoruz , yedeklerden giren adamlar Holosko,Aurelio,Tabata...Zapotocny , Fink saymıyorum bile daha. Seç beğen oynat.
Guti gerçekten yaşına laf edenlere tokat gibi cevap verdi , tıpkı Quaresma gibi. Guti yüzünü ceza sahasına döndüğü zaman araya attıgı her top gol pozisyonu.
1-0 oluyor 2 yi istiyor , 2 oluyor 3 , 3 oluyor 4 ü istiyor takım. İşte Beşiktaşın gerçek oyun karakteri. Korkusuz ve atak futbol.
Bunu yaparken pozsiyon vermeyeceğiz mi ? Elbete vereceğiz , gülü seven dikenine katlanır. Hala bu takımı her maç 2-3 pozsiyon veriyor diye beğenmeyenler var. Normal bir maç izlediğinizde maç çok kısır değilse görülürki her takım en az 1-2 pozsiyon verir defansif oynasa bile.Kaldı ki bu takım 2002 Brezilyası gibi sürekli hücum hücum hücum diyen bir takım.
Açık konuşmak gerekirse bu kadro kalitesinin ve zenginliğinin Schuster'in tecrübesi ile ve Guti ve Quaresmanın üstün yetenekleri ile birleştiğinde şampiyon olmasını hiç de zor görmüyorum.
Şu kadro UEFA'da da çok iyi derece yapacaktır muhtemelen zaten. Önümüzdeki senelerde yavaş yavaş yaşlanan oyuncuların yerine yenileri monte edilerek Galatasarayın 2000'lerde yaptıklarını yapmak bizede kısmet olabilir bence.
Önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçındanda galip ayrılırsak ki buna inanıyorum , Galatasarayın toparlanması halinde Galatasaray ile belki çekişiriz , eğer GS'de toparlanamazsa ben 2004 yılındaki gibi ligi erken koparacağımızı düşünüyorum ve bu kez 2004'ün aksine sonunu getireceğimizi düşünüyorum.
Tebrikler karakartalım.
eXcitinG
12.Eylül.2010, 02:18
Guti varken Bobo, Quaresma ve böyLe duran top organizasyonLarı yapmaya devam ettikçe Nobre daha çok goL atar.
Guti daha 4 haftada DeLgado nun 5 sezonda yaptığı asist sayısına uLaştı neredeyse.
Çifte bayram oldu benim için :D BJK+Basketbol ne müthiş gece:)
indie
12.Eylül.2010, 03:54
Pozisyon vermeye ben pek takılmıyorum. Hücuma takım halinde çıkan, 2 hücum bekle oynayan (Ekrem/İsmail), stoperi duran toplar haricinde de rakip ceza sahasına kadar gelip gol arayan (Zapo, Toraman) takımlar elbette ki pozisyon verir. Mesela Real Madrid Zaragoza'ya, Juve Napoli'ye falan pozisyon vermese Casillas, Buffon'un mükemmel kaleciler olduğunu nasıl bilecektik?
Varsın Ankaragücü gibi takımlar da bizim kalemizde pozisyon bulsun, kalecimiz de oyuna katılsın. Rakibin bulduğu 4 pozisyonu da gol yapma şansı Beşiktaş'ın bulduğu 8 pozisyonu da gol yapma şansı ile eşittir. Ha olmaz mı? Gün gelir, kırk yılın başında olur (Bakınız 3-5'lik Gs-Kocaeli maçı). Ama o riske değer.
Bugün ilk 11 çıkanlara ve sakat Quaresmaya göre baktığımızda elimizde şöyle bir alternatif 11 var ki transferler ve oyuncuların form tutmalarıyla geçen senenin üzerine ne kadar koyulduğunun kanıtı:
-----------------------------hakan-------------------------------------
-erhan/rıdvan----ersan------------zapo------------üzülmez---
---hilbert-----------fink-------------aurelio--------tabata/yusuf-
---------------------holosko---------f.tekke------------------------
Bordo61Mavi
12.Eylül.2010, 08:04
Ankaragucu kimin ellerinde boyle ya :) 4-0
Besiktasi tebrik etmek lazim takir takir oynuyorlar
bjk4ever
12.Eylül.2010, 09:51
4-3-3 sistemi ve orta sahadaki Ernst-Necip-Guti uclusu bozulmadigi surece bilegimiz zor bukulur. Insallah bir daha Schuster 4-4-2 veya tek onliberoyu dusunmez.....
garydelgadov
12.Eylül.2010, 10:56
Gönül isterdiki tribünler bomboş olsun,salona gidemeyenler evinde milli maçı izlesin ama tribün full doluydu.İlk başta buna baya üzüldüm,tarihi bir maç var ve 30 bin kişi futbol maçında.Ama maç sonunda yine yaptı yapacağını taraftarımız.Final için çok şey bekliyorum taraftarımızdan,mutlaka farklımızı belli edeceğiz diye düşünüyorum.
SAİT71
12.Eylül.2010, 11:37
Yahu Ümizt Özat çek git Allah aşkına ne hale soktun takıımı be. 1-H.Kutlu 2-Ümit Özat..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Eylül.2010, 14:53
Quaresma'sız da böyle oynayabiliyorsak,Quaresma'sız da 4 gol atabiliyorsak daha ne olsun. :) Gerçekten müthiş oynadık,Tebrikler Beşiktaş'ım...:)
nerazzuri
12.Eylül.2010, 15:08
Gerçekten beğendim Beşiktaş'ın oynadığı oyunu. En çok da Guti'yi.
Zidane'a söylenen bir laf vardı '' ne yapacağımızı bilmediğimiz anlarda Zidane'a atardık topu o mutlaka bilirdi '' gibi bir laf söylenmişti onun için. ( Tam olarak böyle değildi ama )
Dün de Guti tam böyleydi. Sürekli olumlu paslar, arkadaşlarını gol pozisyonlarına sokmalar. Müthiş bir transfer.
Ayrıca Tabata'da çok iyiydi dün.
footballer33
12.Eylül.2010, 15:19
Bu sezon izlediğim en rahat maçtı bu. Helsinki'yi 4-0 yenerken bile stresli ve sıkıntılı geçmişti bazı anlar, ama bu maçta o maçlara göre o kadar iyiydik ki, ne defansta ne ofansta hemen hemen hatasız bir maç oldu, ufak tefek şeyler dışında. Bobo sol açık başladı, Nobre sağ açık bitirdi, ama ikisi de çok iyiydi. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi fakat, Tabata'yı bile çok beğendim. Bir orta alanda, bir sağda, bir solda, bir forvet arkasında gerçekten üzerine düşeni yaptı. Defansta da Ferrari'yi çok beğendim, Belediye maçının aksine 0 hatayla oynadı. Genel olarak Nihat dışında tüm takım başarılıydı. Tebrikler KARAKARTAL'ım.
bjk4ever
12.Eylül.2010, 16:07
Ankaragucunun formalari bu arada muhtesem otesi super olmus, acik ara ligin en guzel formasi bence.
Ahmet Göktaş
12.Eylül.2010, 16:11
Ankaragucunun formalari bu arada muhtesem otesi super olmus, acik ara ligin en guzel formasi bence.
Ciddi misin ? :icon_surprised::D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Eylül.2010, 17:39
Az Önce LigTv Haberlerinde Quaresma'nın takımla çalışmalara başladığı,Cska Maçında büyük ihtimalle oynayabileceği,Fenerbahçe maçında ise kesin olarak sahada olacağı söylendi :)
Bu arada Bobo'da Ankaragücü maçında bi sakatlık geçirmiş,Cska maçında oynayıp,oynamayacağı Salı günü belli olacakmış.Oynayabilecek durumda olsa bile Schuster Fenerbahçe maçını düşünerek Cska maçında 20 dk. filan oynatabilirmiş.
bjk4ever
12.Eylül.2010, 20:12
Ciddi misin ? :icon_surprised::D
Ciddiyim, niye ki?
sentugo
12.Eylül.2010, 20:53
bence Bjk çok iyi oynadı, Ümit Özat ne yapsın..
anil luque
13.Eylül.2010, 13:20
henüz ligin başı ama gol krallığının ilk iki ismi Beşiktaş'tan. Uzun zamandır böyle bir tablo görmüyordum açıkçası..
GeNç KaRTaL
14.Eylül.2010, 00:02
Geçen sezon beklentilerin altında kalan Tabata,İsmail ve Nobre'nin ortaya koymuş oldukları performans sevindirici.Bu sene gelenlerin yanında bu tür oyuncularımızında katkıda bulunması gücümüzü artıracak bir faktör.Nihat'ın da bu sezon kendisine gelmesini ümit ediyorum.Büyük bir silah olacaktır.
Bir başka sevindirici nokta ise bol gollü galibiyetler almaya başlamamız.Yıllardır üstümüzde bir gol sıkıntısı var.Kazandığımız maçlarda nadir böyle gollü sonuçlar ortaya çıkıyordu.Bu sezon Schuster'in gelişiyle değişen zihniyet,yıllardır hasret olduğumuz zihniyet.Tabii savunma da önemli.Savunmamızın gün geçtikçe daha iyi olacağını ümit ediyorum.İşte o zaman bileği bükülmesi zor olan bir ekip haline geleceğiz.