Log in

View Full Version : Kasımpaşa - K.Karabük [4. Hafta]

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 16:31
http://i54.tinypic.com/11bj0qg.jpg

Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.

Varonil
08.Eylül.2010, 08:25
Kasımpaşa geçen yıla oranla gol yollarında daha bir sıkıntı çekiyor gibi.Maçın ortada geçeceğini fakat Karabükspor'un bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Since-1907
08.Eylül.2010, 15:16
Kasımpaşa yine klasik bir şekilde lige kötü başladı.Çok kötü oynamıyorlar ama gol atmada zorluklar yaşıyorlar.Bu maç bana göre ortada geçecek bir maç ama bir kazanan çıkarsa Kasımpaşayı buna daha yakın görüyorum.

yunusgs
08.Eylül.2010, 16:43
Moritz'i kaybetmek Kasımpaşa'yı çok etkiledi.Bu maçta da gol yollarındaki sıkıntıyı yaşarlar.Beraberliğe yakın bir maç.

BaGa TaRKaN
08.Eylül.2010, 16:53
Yılmaz Hocaya Güvenim Tam:D ve Bu Maçtaki Akıl Dolu Hareketlerini Kullanarak Kendini Toparlayacaktır.

nerazzuri
08.Eylül.2010, 16:56
Moritz'i kaybetmek Kasımpaşa'yı çok etkiledi.Bu maçta da gol yollarındaki sıkıntıyı yaşarlar.Beraberliğe yakın bir maç.
Sadece Moritz değil, Cenk'i kaybetmekte onları etkiledi.

KaRaBükLü KraL
08.Eylül.2010, 20:07
Bu sene ligte iyi futbolumuzla dikkat çekiyoruz ilk 3 hafta için.Skor olarak iyi olmasakta iyi futbolumuzu ben beğeniyorum ve K.Paşa'nın bu durumundan faydalanarak iyi futbolumuzla kazanıp ligteki 2.galibiyetimizi alırız.Skor tahminim 2-1 kazanacağımız yönünde

BaGa TaRKaN
08.Eylül.2010, 20:49
Bu sene ligte iyi futbolumuzla dikkat çekiyoruz ilk 3 hafta için.Skor olarak iyi olmasakta iyi futbolumuzu ben beğeniyorum ve K.Paşa'nın bu durumundan faydalanarak iyi futbolumuzla kazanıp ligteki 2.galibiyetimizi alırız.Skor tahminim 2-1 kazanacağımız yönünde

Yılmaz Hocada Öyle Diyordu Değilmi Karabük Gelsede Bizi Bir Yense:p :n::n:

Yılmaz Hoca Okkalı Bir Oyun Hazırlıyomuş Karabüklüm:zuhaha Sende Olsaydında Nasiplenseydin Keşke:p

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Eylül.2010, 21:01
Kasımpaşa'nın galibiyete daha yakın olduğu düşüncesindeyim. İyi oynadıklarını düşünüyorum,gol atarlarsa kazanırlar bence.

KaRaBükLü KraL
08.Eylül.2010, 21:41
Yılmaz Hocada Öyle Diyordu Değilmi Karabük Gelsede Bizi Bir Yense:p :n::n:

Yılmaz Hoca Okkalı Bir Oyun Hazırlıyomuş Karabüklüm:zuhaha Sende Olsaydında Nasiplenseydin Keşke:p
İlk 3 hafta nerdeymiş Yılmaz hoca:zuhaha

O kadro ile K.Paşa'dan bi cacık olmaz o kadar diyorum:D

I3esiktas
11.Eylül.2010, 21:39
Karabükspor yardımcı antrenörü Esat Karaberberoğlu Antremanda Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş.

DenizlispoR
11.Eylül.2010, 23:33
Karabükspor yardımcı antrenörü Esat Karaberberoğlu Antremanda Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş.
ALLAH rahmet eylesin , mekanı cennet olsun .

Varonil
13.Eylül.2010, 19:15
Esat Karaberberoğlu'nun vefatına çok üzüldüm.Karabükspor'lu futbolcular bu durumun yarattığı şok ile zor bir maç çıkarabilirler,fakat bu durum + bir motivasyon kaynağı da yaratabilir.Sonucunu çok merak ediyorum bu maçın.

Varonil
13.Eylül.2010, 20:14
Haftanın en zevkli maçlarından biri oluyor.Karabükspor Cernat'ın attığı golle 1-0 önde.

Ayrıca bir not:Karabükspor siyah bir formayla sahada bu akşam.

Zekirdek
13.Eylül.2010, 20:17
Karabükspor'un siyah formayla çıkması çok güzel bir örnek teşkil etmiş.

Varonil
13.Eylül.2010, 20:31
Ayrıca Kasımpaşa'nın geçen seneki o tempolu oynayan,önde basıp rakibin oyununu da bozan görüntüsünden çok uzak olduğunu da söylemek gerek.Yine istekli bir görüntü olduğunu söyleyebiliriz ama sanki son bölgelerde ne yaptığını bilmeyen bir Kasımpaşa var gibi.

C h A o S
13.Eylül.2010, 21:42
Karabük maçı 2-1 aldı.Tebrikler Karabük.

Zekirdek
13.Eylül.2010, 22:02
Bu sene Bank Asya'dan STSL'ye yükselen takımlar gerçekten çok kaliteli kadrolar oluşturmuşlar. Bu sene 3 takımında ligde kalacağını düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Eylül.2010, 22:40
Tebrikler Karabükspor... Kasımpaşa bu sezon iyi değil gibi yahu :/

A.FaruK
14.Eylül.2010, 17:58
Florin Cernat bence bu sezon çok iş yapcaktır. Bir Anadolu takımı için çok iyi bir 10 numara.