Log in

View Full Version : Galatasaray - Gaziantepspor [4. Hafta]

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 16:35
http://i56.tinypic.com/2yufvx3.jpg

Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.

Clayman
08.Eylül.2010, 00:49
Tek korkum, hakemin maçı katletmesi. Onun dışında güzel bir maç olacağını düşünüyorum. 3 ihtimalli...

LeqenDary
08.Eylül.2010, 00:52
Bu Bünyamin Gezer'e bir türlü kanım ısınmadı özellikle bizim maçlarda çok hata yapıyor birde oyuncularla diyalogu 0 azarlıyor sanki .Ama ne olursa olsun kazanacağız ..Insua ve Misimoviç'in oynamasını bekliyorum bu maçta .

Revolution
08.Eylül.2010, 00:53
Bünyamin Gezer'in maçlarında hep bir uğursuzluğumuz vardır ama Arda'yı bugünkü maçtan sonra maçın da Ali Sami Yen'de olmasıyla favori olduğumuzu düşünüyorum.

Zekirdek
08.Eylül.2010, 01:00
Berabere biter büyük ihtimal. Gaziantepspor dirençli bir takım. Galatasaray maçı alırsa Arda Turan alır götürür gerisi izler.

RaSenGan
08.Eylül.2010, 01:02
Misimovic ve İnsua'nın ilk 11'de sahaya çıkacağı söyleniyordu.Umarım öyle olur.3-0 kazanırız diye düşünüyorum maçı evimizde.

Varonil
08.Eylül.2010, 08:22
Arda'nın milli takımdan moralli dönüyor olması Galatasaray adına çok iyi.Bence bu hafta Galatasaray'ın patlama yapacağı hafta olacak.3-0,4-0 gibi farklı bir galibiyet alacağını düşünüyorum ben bu hafta Galatasaray'ın.

eng1n
08.Eylül.2010, 14:25
Arda sakatlanmış galiba oynayabilcek mi acaba ?

Homer J.S
08.Eylül.2010, 14:31
Arda sakatlanmış galiba oynayabilcek mi acaba ?

2 hafta oynayamayacak galiba.

nannar
08.Eylül.2010, 14:41
Sakatlar tam olarak iyileşmedi. Fakat savunma hattı ve ön liberolar sağlam galiba. Hücumda Arda,Pino ve Kewel sakatsa sıkıntı yaşarız. Eğer bu 3 lüden ikisi sağlamsa maçı alırız. Bünyamin Gezer'e alıştık artık. Daha doğrusu türk hakemlerine alıştık :n: yenmek istiyorsan hakem faktörünü de düşüneceksin bu ülkede :D

E.Cartman
08.Eylül.2010, 15:08
Medical Park Sağlık Raporu: 8 Eylül 2010 Çarşamba

A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda oynadığı Belçika maçında sakatlanan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncuları Arda Turan ve Hakan Balta'la ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir;

Hakan Balta'nın arka adalesinde kısmı yırtık tespit edilmiştir.

Arda Turan'ın ayak bileğine aldığı darbe sonucunda ikisi ciddi olmak üzere üç bağında zedelenme görülmüştür.

Her iki oyuncunun da dün oynanan maçtan sonra MR'ları çekilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.

Hakan neyse de Arda'nın olmaması kötü olur

Zekirdek
08.Eylül.2010, 15:18
Çağlar'ın iyileşip iyileşmediğimden pek haberim yok ama iyileşmediyse sol bekte kimi göreceğiz. Sabri'nin yerinde Ali Turan macerası yaşamayın.

E.Cartman
08.Eylül.2010, 15:33
Çağlar'ın iyileşip iyileşmediğimden pek haberim yok ama iyileşmediyse sol bekte kimi göreceğiz. Sabri'nin yerinde Ali Turan macerası yaşamayın.

Insua var ya hocam :zuhaha

Zekirdek
08.Eylül.2010, 15:38
Insua var ya hocam :zuhaha

Unutmuşum ya bir an. Sağda Sabri solda İnsua biraz ters orantılı ama gerçekten sol bek sağlam bu sene.

Revolution
08.Eylül.2010, 15:40
Sabri'yle doğru orantılı olacak bir oyuncu tanımıyorum :)

vego
08.Eylül.2010, 15:43
Arda Turan yok Fellainimidir nedir sağolsun bence berabere biter bu maç.

GebzeLi1907
08.Eylül.2010, 15:45
Kewell Misimovic Elano önlerinde de Baros ile cıkabilecek durumda sanırım gs sakatlıkları yok bu dörtlünün ?
böyle cıktıklarında büyük ihtimalle gs ın macı kazanacağını düşünüyorum
arda nın yokluğu önemli eksik olsada baros'un olmamasından iyidir.

yunusgs
08.Eylül.2010, 16:39
Takım bir toparlanma sürecine girdi artık.Bu maçta bu sezon ASY'deki ilk galibiyetimizi alırız diye düşünüyorum.

Arda oynamazsa,yerine Aydın görev yapabilir.Baros-Aydın-Kewell-Misimovic ile çıkarız diye düşünüyorum.Forvet hattındaki 4lünün.

Addolorato
08.Eylül.2010, 16:40
Arda'nın oynamaması kötü ama Misimovic geldiği için çok büyük kayıp değil. Bana göre bu maçta Misimovic oynatılırsa show yapar ve rahat kazanırız.

RaSenGan
08.Eylül.2010, 17:45
Kewell Misimovic Elano önlerinde de Baros ile cıkabilecek durumda sanırım gs sakatlıkları yok bu dörtlünün ?
böyle cıktıklarında büyük ihtimalle gs ın macı kazanacağını düşünüyorum
arda nın yokluğu önemli eksik olsada baros'un olmamasından iyidir.

İleride 4 yabancı olursa geride Cana-Neill-İnsua üçlüsünden biri oynayamaz.İnsua kesin oynar sol bek yok.Neill de oynar kesin.Cana kesilir o zaman da Ayhan'a kalırız orta saha Ayhan-Sarp çöker.

nannar
08.Eylül.2010, 17:48
..............................Ufuk................ .................

sabri..............neill.............servet....... ..........insua

.................Cana...................Sarp...... ..................

Serdar Özkan (sağlamsa)..........Misimoviç.............kewel

...............................Baros.............. .......................

Ben böyle bir 11 bekliyorum... Yani Cana ilk 11 oynamazsa yerinde Ayhan oynar. O zaman Pino ya da Elano forma giyer.çağlar henüz takımla çalışmıyor. forma giymez sanırım.

KaRaBükLü KraL
08.Eylül.2010, 18:24
Bu maçı alırsak çok güzel olur.Misimovic ve İnsua kesin oynayacaklar sakatların yerine.Ben bu maçta özellikle Misimovic şov bekliyorum.Hem formayı kapmak hem kendini taraftara sevdirmek vs.gibi nedenlerden dolayı iyi oynar.Atar attırır bişeyler yapar maçı alırız.Kendi sahamızda olması büyük avantaj bu maçın ve tahminimce 2-0 kazanacağımız bir maç.ALLAH Utandırmasın:)

Lucas Neill
08.Eylül.2010, 20:28
Arda Turan yok Fellainimidir nedir sağolsun bence berabere biter bu maç.

Ardanin neden bu kadar cok sakatlanmasini istiyorsun anlamiyorum neden bu kadar korkuyosun Ardanin iyi performansidan.Yine sendin galiba keske sakatlansa Arda demistin tepki gelince smiley koymayi unuttum falan demistin...

Addolorato
08.Eylül.2010, 20:40
Ardanin neden bu kadar cok sakatlanmasini istiyorsun anlamiyorum neden bu kadar korkuyosun Ardanin iyi performansidan.Yine sendin galiba keske sakatlansa Arda demistin tepki gelince smiley koymayi unuttum falan demistin...

O o arkadaş değildi. Ayrıca Fellaini sağolsun derken Fellaini yüzünden demeye çalışmış.

Lucas Neill
08.Eylül.2010, 20:41
Ben yanlis anlamisim o zaman kusura bakmasin.

IcedEarth
08.Eylül.2010, 20:48
Ne Sabriymiş kardeşim 5 senedir çekiştire çekiştire bitiremediniz. Sanki yerine Ramos var da oynatılmıyor.

Maça gelirsek, yeni oyuncularımızla tanışacağımız maç olacaktır bu. UEFAdan elenen, lige de kötü görüş yapan takımımız Eskişehir maçıyla biraz da olsa toparlandı diyebiliriz. Bu maçta da çıkışımızın devam edeceğini düşünüyorum, 3-1 gibi bir skorla 3 puana ulaşacağımıza inanıyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Eylül.2010, 21:04
Arda'nın olmaması kötü fakat Galatasaray'ın ne olursa olsun bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

vego
08.Eylül.2010, 21:10
Lucas Neill:@
1.Ben demedim
2.Fellaini sağolsun derken onun yüzünden demek istemiştim:)
;)

Edit:2. mesajını görmemişim:D

Alicanfmfan
12.Eylül.2010, 00:30
Patlama yapacagımız maç , İnşAllah kazanacagız...

Nedvedmania
12.Eylül.2010, 00:31
İstanbuldan ayrılmadan önce bu maçada gitmeye çalışacağım. Umarım bilet kalır :D

nerazzuri
12.Eylül.2010, 00:32
İstanbuldan ayrılmadan önce bu maçada gitmeye çalışacağım. Umarım bilet kalır :D
hevesini kursağında bırakmam istemem Cihan ama, biletler sanırım tükenmiş.:D

nerazzuri
12.Eylül.2010, 00:33
hevesini kursağında bırakmam istemem Cihan ama, biletler sanırım tükenmiş.:D
Çok pardon, heyecan ile Sırbistan-Türkiye konusuya yazıyorum zannettim.:D

Nedvedmania
12.Eylül.2010, 00:40
Olur öyle arada :D Belki bu maçınkide bitmiştir ama karaborsa diye bişey var. Maç saatine doğru 50 liraya iner. Boşunamı bayram harçlığı aldık :D

Gncl1905
12.Eylül.2010, 00:42
Galatasaray kazanır, inşallah...

IcedEarth
12.Eylül.2010, 01:01
Arda'nın yokluğunda yabancı kontenjanında sıkıntı yaşayacağız. Tahminim Cana yedek kalacaktır bu forma savaşında. Orta sahada yine dream three çıkarsa bu maçı izleyenlere Allah sabır versin.

E.Cartman
12.Eylül.2010, 01:03
Arda'nın yokluğunda yabancı kontenjanında sıkıntı yaşayacağız. Tahminim Cana yedek kalacaktır bu forma savaşında. Orta sahada yine dream three çıkarsa bu maçı izleyenlere Allah sabır versin.

ben bu dream three sayesinde çok sabırlı bi insan oldum zaten :D:D sabır taşıyla bile kapışırım :zuhaha

Suicider
13.Eylül.2010, 19:18
insua ilk 11 baslicak sanirim da misimovic te baslicak mi acaba?

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 19:41
Maça gidemiyorum maalesef. Sırf Misimovic ve insua için izleyeceğim :)

Corpus
13.Eylül.2010, 19:49
insua ilk 11 baslicak sanirim da misimovic te baslicak mi acaba?

başlayacakmış :)

LaKe
13.Eylül.2010, 20:04
Fenerbahçe'nin bu hafta kaybetmesi, bu maçın önemini de artırmıştır. Şu an bu önem tabloya yansımayabilir ama uzun bir maraton olan Süper Lig'de, Fener'in kaybettiği hafta alınacak 3 puan, uzun vadeli hedefler için kritik olacaktır.
Ayrıca bugün Arda'nın forma giyemeyecek olması da fırsata çevrilmelidir. Şayet her maç orta saha da liderlik göstermesi beklenen Arda'nın yokluğunda, büyük umutlarla transfer edilen Misimovic'i belki de lider rolde izleyebileceğiz. Yine de eksiklik çok önemli tabi.

Maçın nasıl biteceğine gelirsek, Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Ama bu zorlama bir futbolla mı olur, yoksa bu kez gerçekten iyi ve diri bir Galatasaray seyredip umutlanır mıyız bilemiyorum.

nannar
13.Eylül.2010, 20:12
Diri bir GS olmaz. Çünkü bizim kadromuzda Kewel,Serdar Özkan, Elano ve Misimoviç gibi diri olmayan oyuncular var :D

Corpus
13.Eylül.2010, 20:35
Diri bir GS olmaz. Çünkü bizim kadromuzda Kewel,Serdar Özkan, Elano ve Misimoviç gibi diri olmayan oyuncular var :D

Hocam sabri dönüyor sanırım :) Sabri herkese yeter biliyorsun :D

LaKe
13.Eylül.2010, 20:40

Serdar Özkan ve Elano'nun üzerindeki ölü toprağı malum. Misimovic'i de bugün seyredeceğiz. Ama Kewell konusuna katılmıyorum. Şayet sakat olmadığı o şanslı günlerimizde takıma ruh getiren bir oyuncudur kendisi. Bugün de -eğer oynarsa- ona büyük iş düşecek.

E.Cartman
13.Eylül.2010, 20:56
Hocam sabri dönüyor sanırım :) Sabri herkese yeter biliyorsun :D

Sabri varsa iş değişir :n::n:

Serdar Özkan ve Elano'nun üzerindeki ölü toprağı malum. Misimovic'i de bugün seyredeceğiz. Ama Kewell konusuna katılmıyorum. Şayet sakat olmadığı o şanslı günlerimizde takıma ruh getiren bir oyuncudur kendisi. Bugün de -eğer oynarsa- ona büyük iş düşecek.

iyide hocam dirilik farklı isteklilik farklı şeyler. Kewell çok istekli bir oyuncu bu diğerlerini de etkiliyor ama futbolcular diri değil derken fizik-kondisyon durumundan diri değil

Lucas Neill
13.Eylül.2010, 21:47
GALATASARAY
Ufuk
Ali Turan
Serve
Neill
İnsua
Ayhan
Mustafa Sarp
Misimovic
Elano
Kewell
Baros

E.Cartman
13.Eylül.2010, 21:49
Elano sağ açıkta beklediğimiz gibi

C h A o S
13.Eylül.2010, 21:49
Ya ne Ali Turan'ı ya.Sabri'yi koysana hoca Sabri'yi.Olmadı Serkan'ı koy.O daha iyi Ali Turan'dan.Adam top süremiyor daha.

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 21:52
Maçmı Ezelmi bi türlü karar veremedim. Ama sanırım Neill İnsua Misimovic Elano Kewell Baros oynuyor diye maçı seçeceğim :)

yunusgs
13.Eylül.2010, 22:03
Yine mi Ali Turan ya?Şaka yapıyor olmalı Rijkaard bize :rolleyes:

Zekirdek
13.Eylül.2010, 22:06
Sabri'nin sakatlığının tamamen düzeldiğini sanıyordum ama düzelmemiş galiba. Galatasaraylı ve Galatasaray'ı yakından takip eden arkadaşlar daha iyi bilir. Gaziantepspor'un Ali Turan'ın oynamasıyla sol kanattan etkin olacağını düşünüyorum. Ama bu maçta dikkatimi çeken başka birşey ise ikili orta saha ile oynuyacak Galatasaray. Ayhan - Mustafa Sarp ikilisi orayı nasıl götürür düşündürücü. Bu maçın gollü geçeceğini düşünüyorum. Çünkü Galatasaray'ın ofansı ile defansı birbirine çok orantısız. Galatasaray atacak ama yiyecekte. Güzel bir maç ve güzel bir futbolun oynanmasını diliyorum.

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 22:13
Hemen çektim :)

http://img826.imageshack.us/img826/7225/42770066.jpg (http://img826.imageshack.us/i/42770066.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Zekirdek
13.Eylül.2010, 22:34
Metin Oktay'a güzel bir jest olmuş.

uAburak89
13.Eylül.2010, 22:55
http://i52.tinypic.com/15g5c1u.jpg

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 23:00
Baros kaleciye bi çakti kaleci uçtu :D Devamındaki pozisyonda boş kaleye kafa atamadık.

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 23:02
Bu hafta protesto beklerken mütiş bi taraftar desteğiyle karşılaştık :) Bu sene samiyen çok güzel.

Revolution
13.Eylül.2010, 23:03
Ayhan topu kafasına istedi milimetrik top geldi, zıplamasına bile gerek kalmadı ama dışarı attı bomboş kaleye inanılır gibi değil..

Night_Mare17
13.Eylül.2010, 23:05
Ali Turan ' ın çıkıp Sabri ' nin girmesi lazım ve Ayhan Pino değişikliği Elano yu mc ye alıp Pino sağ kanat oynar ve biraz daha ofansif olmus oluruz

Nedvedmania
İlk yarı 0 - 0. Güzel bi maçtı. İkinci yarı bi aksilik olmazsa kazanırız.

C h A o S
Ali Turan adamı fıtık eder.Adam önündeki adama pas adamıyor.Çıldıracağım yaaa.

Revolution
13.Eylül.2010, 23:06
Ali Turan ' ın çıkıp Sabri ' nin girmesi lazım ve Ayhan Pino değişikliği Elano yu mc ye alıp Pino sağ kanat oynar ve biraz daha ofansif olmus oluruz

Ayhan-Pino değişikliği olursa 7 yabancı olur ama Sabri'nin girmesine katılıyorum.

Night_Mare17
13.Eylül.2010, 23:09
Hömm Ayhan pino olmaz ama pino yu almak gerek kanatta etkisiziz

Lucas Neill
13.Eylül.2010, 23:10
Elano Pino Ali Sabri degisiklikleri sart yoksa duran top veya sans golünden baska gol bulmamiz zor gibi ilk yari itibariyle.

uAburak89
13.Eylül.2010, 23:11
Ayhan'ın pozisyonunda faul verdi hakem yalnız, atsaydı da bir şey değişmeyecekti.

İlk yarı itibariyle inanılmaz kötüyüz, uyum sorunu var takımda, Rijkaard'ın işi zor.

Zekirdek
13.Eylül.2010, 23:12
Maçın ilk yarısının nasıl geçtiği ile ilgili bilgi verecek ve değerlendirme yapacak biri varmı?

C h A o S
13.Eylül.2010, 23:12
İlk yarıda takımı hiç beğenmedim.Pozisyon üretemedik.Oyuncular çok baygın top oynuyor.Antep daha etkiliydi.Ayrıca Antep'de Popov çok iyi transfer olmuş.

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 23:13
Ayhan'ın pozisyonunda faul verdi hakem yalnız, atsaydı da bir şey değişmeyecekti.

Olsun bu bi şeyi değiştirmez. Ayhan faul diye bırakmadı. O golü atması lazımdı.

uAburak89
13.Eylül.2010, 23:15
Ayhan'dan bir beklentimiz olmamalı zaten, yaşı belli. Hiç bir zaman müthiş bir oyuncu değildi, Gerets ile parladı bir dönem doruk noktasıydı o kademeli olarak düşüşe geçti ardından. Daha beterlerini de kaçırabilir, şahsen ben tepki vermiyorum Ayhan'a artık.

uAburak89
13.Eylül.2010, 23:24
İkinci yarıya iyi başladık, İnsua iyi bir orta yaptı ancak Baros kalitesine yakışır bir vuruş yapamadı.

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 23:25
Süper orta. Kaleciye kafa :)

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 23:26
Ah bee biri dokunsa gol olacaktı.

Revolution
13.Eylül.2010, 23:27
Sabri ve Aydın oyunda, Elano ve Ali Turan kulübede. Oyuna büyük hareket geldi..

uAburak89
13.Eylül.2010, 23:36
Dk. 60 Harry Harry Kewell (pen)

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 23:37
GOOOL 1-0 Kewell

Hugo
13.Eylül.2010, 23:42
http://c0013484.cdn1.cloudfiles.rackspacecloud.com/x2_2ae147c

E.Cartman
13.Eylül.2010, 23:42
Pino'yu soktu bence tam zamanında soktu rakip yorulmuşken Pino ve Aydın fazlasıyla etkili olur ama değişiklik haklarımızın dolması kötü

E.Cartman
13.Eylül.2010, 23:49
Hemen çektim :)

http://img826.imageshack.us/img826/7225/42770066.jpg (http://img826.imageshack.us/i/42770066.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

http://i52.tinypic.com/15g5c1u.jpg

Eski açığın üstünün kapanması ordaki şov imkanlarını baya artırdı yav :D

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 23:52
Üstü kapalı olmasa biz üstümüzde taşırdık yinede kereografileri yapardık :)

E.Cartman
13.Eylül.2010, 23:54
Üstü kapalı olmasa biz üstümüzde taşırdık yinede kereografileri yapardık :)

o ayrı mesele ama böyle alternatif daha çok oluyor :) o Özhan Canaydın için yapılan ve Atletico Madrid maçında yapılan şovları daha da güzelleştirdi çatı

Nedvedmania
13.Eylül.2010, 23:56
Evet dahada güzelleştirdi tabi :)

Corpus
14.Eylül.2010, 00:10
Gidiyoruz sessiz ve kederli.....

sesleri yükseliyor SamiYen de

Corpus
14.Eylül.2010, 00:11
Geçmiş olsun GS 1- 0 G.Antep

Nedvedmania
14.Eylül.2010, 00:11
1-0 yendik. 6 puandayız :)

anil luque
14.Eylül.2010, 00:16
Gaziantep haketmediği bir yenildi yenilgi aldı bence .. Galatasaray'ın hala zamana ihtiyacı var..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2010, 00:16
Tebrikler Galatasaray'a... Hakettiler ve kazandılar. Yalnız bu Popov cidden iyi oyuncu.:)

yunusgs
14.Eylül.2010, 00:19
Zor oldu,geç oldu ama galibiyet geldi.Maçı hak ettiğimizi söyleyebilirim.Net fırsatlardan yararlanamadık ve penaltı golü ile maçı kazandık.

Misimoviç ne kadar kaliteli olduğu bugün pasları ile belli etti.Güzel de bir şut vurdu ama gol olmadı.Çok katkı sağlayacak takıma.

İnsua da çok doğru bir transfer.İleri çıkışları çok iyi.Baros'a yaptığı orta harika.Müdahaleleri de yerinde defansta.

Daha kendini bulamadı çoğu isim.Pino,Elano,Sabri,Kewell gibi isimler sakatlıktan yeni çıktı.Onlar daha iyi olunca,takım da daha iyi olacak.

Son söz olarak Gaziantepspor'a bir şey söylemek istiyorum.O kadar iyi bir takım oluşturmuş ki Tolunay Kafkas.90 dakika bıkmadan pres yaptılar.Az daha 1 puanı kurtaracaklardı.Popov,Sosa,Julio Cesar,Karcemarskas gibi kaliteli isimlere sahipler.İleride Antep'in toparlanacağını düşünüyorum.

LeqenDary
14.Eylül.2010, 00:19
Kötü oyun 3 puan .Ortasahamız hemen geçiliyor, Misimovic ve kanatların biraz daha ortasaha yaklaşması gerekiyor .Zaten M.Sarp ve Ayhan top kapma özürlü .

Performanslara gelince İnsua ve Aydın'ı çok beğendim .Misimovic'in kaliteli topçu olduğu belli pasları ve ortaları üst düzeyde .Baros'u bu maç tutuk gördüm ,fizik olarak tam hazır değil .

Maç öncesindeki dev Metin Oktay forması güzel jest olmuş .Tebrikler ultrAslan :) .

Flawless Victory
14.Eylül.2010, 00:21
Gaziantep haketmediği bir yenildi yenilgi aldı bence .. Galatasaray'ın hala zamana ihtiyacı var..

Evet 1 sene daha lazım.

Suicider
14.Eylül.2010, 00:21
15 dk oynadık geri kalanı antep oynadı..şu 2. yarının başındaki 10-15 dk lık oyunu biraz daha dk olarak artırabilsek iyi olacak..Yalnız baros u topu alıp gitmesiyle biliyoruz fakat bugün 1-2 kere gittiğini gördüm hep topu duraklatıp yanlara pas attı..Misimovic ilk maçı olmasına rağmen birkaç arapası attı fakat takım olarak kötüydük insua da iyi sinyaller verdi..

Ahmet Göktaş
14.Eylül.2010, 00:30
Sosa çok fena adammış cidden.

Börk
14.Eylül.2010, 00:32
İnsua bu takımın sol bek sıkıntısı çözeceği sinyallerini verdi.

Gaziantenspor hızlı ve tek pas oynamayı felsefe haline getirmiş.Kimin ne zaman nerede nereye atacağı belli.Son pasları yapabilselerdi şu anki skor çok farklı hallere gelebilirdi.Kötü oynadık ama bireysel olarak baktığımız da bizde iyiydik denilebilir.Aydın Yılmaz hücum varyasyonlarına katkısı tartışılmaz.Tebrikler Galatasaray.

Nocna Mora
14.Eylül.2010, 03:26
Maçtaydım. Yeni açıkta amigonun yanında. Maç boyunca tezahürat yaptık durduk. İkinci yarı takım çok yoruldu bunu farkettim. Ortalama bir oyun ve üç puan. Antep çok iyi takım oluşturmuş onlarda galip gelebilirlerdi. Ali Turan bir kez daha bu takımda en fazla yedek olabileceğini gösterdi. Takımın genel bir sorunu oyuncular boşa çıkmıyor. Yani biri topu aldığında hep basit paslar atıyor. Böyle boş alana kaçan bi oyuncuya top atılamıyor. Gitmiyor. Ayhan çok yetersiz kaldı bu konuda ama yinede iyiydi. Zevkli maçtı. Sesimde kısıldı ama güzeldi :D

sentugo
14.Eylül.2010, 09:59
Bence İnsua, Volkan Yaman'ın daha güçlü hali o kadar..

Aşırı yavaş, çok adam kaçıracaktır..

Sirius Black
14.Eylül.2010, 11:00
Bence İnsua, Volkan Yaman'ın daha güçlü hali o kadar..

Aşırı yavaş, çok adam kaçıracaktır..

Şu 1-2 adamı geçip de ters ayakla Baros'un kafasına kondurduğu ortayı Volkan Yaman kaçıncı denemede yapar bilemiyorum.

sentugo
14.Eylül.2010, 11:22
arkadaşım rahat olur musun ? Volkan Yaman'da o şekilde parlamıştı Gs'ye gelmeden önce..

Kendi fikrim çok ağır ve güçlü bir oyuncu olduğu

Sirius Black
14.Eylül.2010, 11:25
arkadaşım rahat olur musun ? Volkan Yaman'da o şekilde parlamıştı Gs'ye gelmeden önce..

Kendi fikrim çok ağır ve güçlü bir oyuncu olduğu

Evet, biri Liverpool'da öbürü Antalya'da. Bu karşılaştırmayı yapmak bile Insua'ya hakarettir. Maçtan önce at gözlüklerinizi çıkarmanızı öneririm.

sentugo
14.Eylül.2010, 11:54
bu konuşmaları daha sonra yaparız.. (daha ilerleyen haftalarda o kanattan feci goller yediğinizden sonra)

madem Liverpool da oynuyordu neden onun yerine transfer yapıldı da bu adam 3. tercihe döndü.. diyebilirdim..

Sirius Black
14.Eylül.2010, 13:09
bu konuşmaları daha sonra yaparız.. (daha ilerleyen haftalarda o kanattan feci goller yediğinizden sonra)

madem Liverpool da oynuyordu neden onun yerine transfer yapıldı da bu adam 3. tercihe döndü.. diyebilirdim..
Ya kahinsiniz ya da öyle olmasını uman bir fanatiksiziniz.

Roy Hodgson ile uyuşmadığını sağır sultan bile duymuştu halbuki.

IcedEarth
14.Eylül.2010, 13:35
Taraftarlara burdan seslenmek istiyorum. O "Sen Var Ya Sen" tezahüratını Allah rızası için yapmayın. Hayatımda bu kadar bayık bu kadar rezalet bir tezahürat görmedim.

yunusgs
14.Eylül.2010, 13:43
Maçtaydım. Yeni açıkta amigonun yanında. Maç boyunca tezahürat yaptık durduk. İkinci yarı takım çok yoruldu bunu farkettim. Ortalama bir oyun ve üç puan. Antep çok iyi takım oluşturmuş onlarda galip gelebilirlerdi. Ali Turan bir kez daha bu takımda en fazla yedek olabileceğini gösterdi. Takımın genel bir sorunu oyuncular boşa çıkmıyor. Yani biri topu aldığında hep basit paslar atıyor. Böyle boş alana kaçan bi oyuncuya top atılamıyor. Gitmiyor. Ayhan çok yetersiz kaldı bu konuda ama yinede iyiydi. Zevkli maçtı. Sesimde kısıldı ama güzeldi :D

Takım nasıl yoruluyor anlamak güç gerçekten.Kaç gün ara verildi lige.İzin de yaptılar.

Bir de Ufuk için bir şey söylemek istiyorum.Dünkü maçta İsmael Sosa'nın pozisyonunu çok iyi çıkarttı.Yavaş yavaş kendine güveni gelmeye başlıyor.Umarım çok daha iyi olacak.

Aydin
14.Eylül.2010, 14:39
Ufuk'un pozisyon almada sorunları var bence ya da kendine fazla güveniyor. uzaktan atılan şutlarda her zaman tehlike yiyoruz. hatta neill ile bu yüzden tartıştı maç içerisinde yanlış görmediysem.

Börk
14.Eylül.2010, 18:13
Hakan Balta çok mu hızlıydı yahu ? İnsua gayet iyi oynadı bence,formayı bırakmaz bundan sonra da.

Ve buradan Lig Tv kameramanına sesleniyorum.3-4 kere Baros'un eşini gösterdiler . Çok mu hoşuna gitti be kardeşim :)

C h A o S
14.Eylül.2010, 18:23
Taraftarlara burdan seslenmek istiyorum. O "Sen Var Ya Sen" tezahüratını Allah rızası için yapmayın. Hayatımda bu kadar bayık bu kadar rezalet bir tezahürat görmedim.

Valla benimde en çok hoşuma giden tezahüratlardan biri.:)Taraftarların en çok sesinin çıktığı tezahüratlardan biri o beste.

Nedvedmania
14.Eylül.2010, 18:31

Niye ki bence çok güzel :)

Bu sene yeni tezahurat :

Çocukluğumda sana tutuldum
Sarı rengine vuruldum
Kırmızınla yandım tutuştum
Şanlı GALATASARAY!

Saldırın Allah aşkına!
Oynayın Cimbom aşkıyla
Yüreğinizi koyun ortaya
ultrAslan arkanızda!

yunusgs
14.Eylül.2010, 18:46
Niye ki bence çok güzel :)

Bu sene yeni tezahurat :

Çocukluğumda sana tutuldum
Sarı rengine vuruldum
Kırmızınla yandım tutuştum
Şanlı GALATASARAY!

Saldırın Allah aşkına!
Oynayın Cimbom aşkıyla
Yüreğinizi koyun ortaya
ultrAslan arkanızda!

Bu da çok güzelmiş.Dün akşam söylendi mi bu acaba?Bir ara duyar gibi oldum ama söylenip söylenmediğinden emin değilim.

Night_Mare17
14.Eylül.2010, 21:59
Melodiyi istiyoruk nı-nı-nı-nı gibi mi :n:

Nedvedmania
14.Eylül.2010, 22:32
Evet dün söylendi. Bursa maçında tam söyleniyordu gol yedik dahada söylenmedi :D

Melodisi için googleye sözleri yazın çıkar videosu.

E.Cartman
14.Eylül.2010, 22:43
bende var UA'nı sitesinden indirmiştim isteyen olursa gönderebilirim :D

IcedEarth
15.Eylül.2010, 11:53
Valla benimde en çok hoşuma giden tezahüratlardan biri.:)Taraftarların en çok sesinin çıktığı tezahüratlardan biri o beste.

Valla hayatımda bu kadar bayık bir tezahürat görmedim ben, hiç coşku vermediği gibi bir de iyice bayıyor bence. Arabesk şarkıyı tutup da tezahürata çevirmekte bir mantık göremiyorum ben açıkçası.