View Full Version : Cristiano Ronaldo: "Beşiktaş'a Gelebilirim."
BaGa TaRKaN
09.Eylül.2010, 22:40
Bu sözlerin sahibini görünce gözlerinize inanamayacaksınız...
http://1.bp.blogspot.com/_XwGmhOeaFq4/SjFgXgjXhLI/AAAAAAAACek/Bb_91QrX-3E/s400/CR7+Real+Madrid.jpg
Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, futbol hayatının ilerleyen döneminde Beşiktaş'tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi.
İspanya merkezli saat firması Time Force, 2011 yılı için sponsporluğunu üstlendiği ve reklam filmlerinde oynatacağı yıldız oyuncu ile bir basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Portekizli yıldız, sakatlığının tamamen geçtiğini ve takım ile çalışmalara devam edeceğini belirtti.
Ronaldo, bu yıl flaş transferler yapan Beşiktaş'ın kendisine bir gün transfer teklifi yapmasına olumsuz bakmayacağını kaydetti.
Milli takımdan arkadaşı Ricardo Quaresma'nın, eski takım arkadaşı Guti'nin ve takımı Real Madrid'in eski çalıştırıcısı Bernd Schuster'in şu an bir arada olduklarını hatırlatan muhabirin, kendisinin de bir gün bu kadroda yer almak isteyip istemeyeceğini sorması üzerine Ronaldo, "Şu an olmasa da, ileride neden olmasın. Zaten devam etmekte olan bir kontratım var, futbol hayatında her türlü teklifler değerlendirilebilir. Önemli olan mutlu olmak ve futbol hayatını mutlu sürdürebilmektir. Ayrıca başta Guti olmak üzere bu isimler şu an oynadıkları takımda çok başarılılar. Umarım bu başarıları artarak devam eder" cevabını verdi.
HTSPOR
Nedvedmania
09.Eylül.2010, 22:50
Vaybe Beşiktaş baya adını duyurdu :)
Beşiktaş'tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi.
Ama o cazip teklifin olması çok zor :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Eylül.2010, 22:57
Vay Be :)...
BaGa TaRKaN
09.Eylül.2010, 23:01
Bize Yıldız Gerek Yıldız. Yetmez Demirören Yetmez:zuhaha
Ahmet Göktaş
09.Eylül.2010, 23:03
Quaresma varken gereksiz olur :D
World Hollow o1
09.Eylül.2010, 23:15
"Şu an olmasa da, ileride neden olmasın. Zaten devam etmekte olan bir kontratım var, futbol hayatında her türlü teklifler değerlendirilebilir. Önemli olan mutlu olmak ve futbol hayatını mutlu sürdürebilmektir. Ayrıca başta Guti olmak üzere bu isimler şu an oynadıkları takımda çok başarılılar. Umarım bu başarıları artarak devam eder" cevabını verdi. Asparagass, haberden başka birşey değil.
Guti 2 sene sonra topu tüfeği bırakacak gitcek memleketine şusterde öyle en fazla 5 sezon dursun ki Ronaldo ile onun bir bağlantıısı olduğunu düşünmüyorum..
Quaresma 2 sene kalsın hadi en fazla takımda, Ronaldo 32'den sonra anca gelir, o zamanda demirören kalır ne şuster ne guti ne q7.. :)
BaGa TaRKaN
09.Eylül.2010, 23:21
Gelsinde İsterse 35inde Gelsin:D
I3esiktas
09.Eylül.2010, 23:38
Asparagass, haberden başka birşey değil.
Guti 2 sene sonra topu tüfeği bırakacak gitcek memleketine şusterde öyle en fazla 5 sezon dursun ki Ronaldo ile onun bir bağlantıısı olduğunu düşünmüyorum..
Quaresma 2 sene kalsın hadi en fazla takımda, Ronaldo 32'den sonra anca gelir, o zamanda demirören kalır ne şuster ne guti ne q7.. :)
Adam zaten espirisine demiştir bu kadar ciddiye alma biz bile almadık. Adamın demesi bile korkuttu heralde :)
Flawless Victory
10.Eylül.2010, 00:10
Galatasaraylı olarak Beşiktaş'a gelse Beşiktaş maçını Beşiktaş tribününden izlerim. ;;)
Lucas Neill
10.Eylül.2010, 13:20
Mete Düren veya Fb resmi sitesinden Bjk ilgilenmiyor diye yalanlayabilir :D
GeNç KaRTaL
10.Eylül.2010, 13:52
Bu sezonki transferlerimizle iyi reklam yaptık.
garydelgadov
10.Eylül.2010, 14:10
Hemde ne reklam.İşte yıldız oyuncu transfer etmenin faydaları.Adamlar her maçımızı takibe alıyor,her maçımız yabancı basında gazetelerde.Faydalarını daha çok göreceğiz eminim..
footballer33
10.Eylül.2010, 14:44
Antu: Önemli Olan C.Ronaldo Gibi Pili Bitmiş Yıldızlar Getirmek Değil Önemli Olan Stoch Gibi Genç Yetenek Getirmek...
Aziz Yıldırım: Dia 10 Ronaldo Eder
Serdal Adalı: Ronaldo Olmasa Messi'yi Alacaktım...
Şenol Güneş: Burak Yılmazın (BUR7'nin) Ronaldo'yu Kesmesini Bekliyorum...
Sinan Engin: Ronaldo'nun Higuain'den Fazlası Yok Sadece Markası Var...
Hakan Şükür: Ronaldo Gereksiz Bir Transfer Hilbert ve Holosko O Mevkide Var...
Mete Düren: Ronaldo İle İlgilenmiyoruz...
Ahmet Çakar: Yemişim Ronaldo'yu Yahu Ronaldo Kim ?
Ömer Üründül: Vöhöheyt!
Yıldırım Demirören: Taraftar İstedi , Yönetim İstedi , Bizler İstedik Ve Ronaldo Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun.
Tamamen gırgır, şamata amaçlıdır. ;)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Eylül.2010, 15:34
Antu: Önemli Olan C.Ronaldo Gibi Pili Bitmiş Yıldızlar Getirmek Değil Önemli Olan Stoch Gibi Genç Yetenek Getirmek...
Yıldırım Demirören: Taraftar İstedi , Yönetim İstedi , Bizler İstedik Ve Ronaldo Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun.
Süper yahu :n:
Nedvedmania
10.Eylül.2010, 15:39
Bunlar çok güzeldi :n:
TR.CaPTaiN
10.Eylül.2010, 15:47
Aziz Yıldırım X oyuncu 10 tane Y oyuncu eder dememiştir; Fenerbahçe resmi siteden yalanladı. O sözün patenti hatırladığım kadarıyla Alex'le bir oyuncuyu kıyaslamaya çalışan Sinan Engin'e ait.
Varonil
10.Eylül.2010, 20:23
Evet Aziz Yıldırım böyle birşey söylemedi.Daha çok X adlı oyuncu 10 tane Alex eder olayı oluyor yıllardır genelde ülkemizde ;)
Suicider
10.Eylül.2010, 20:34
Hemen savunma mekanizmaları çalışmaya başlamış şakasına yapmışlar yahu..Koymayın abicim böyle şeyler sonra böyle oluyor..
Hemen savunma mekanizmaları çalışmaya başlamış şakasına yapmışlar yahu..Koymayın abicim böyle şeyler sonra böyle oluyor..
Son günlerde de bu ortaya çıktı.Herkes istediğini diyebiliecek ama cevap veren suçlu olacak.Bahsedilen mesaj için söylemiyorum sadece...
Zekirdek
10.Eylül.2010, 21:21
Gelir niye gelmesin ya.
Suicider
10.Eylül.2010, 21:26
Son günlerde de bu ortaya çıktı.Herkes istediğini diyebiliecek ama cevap veren suçlu olacak.Bahsedilen mesaj için söylemiyorum sadece...
Ama senin bu tavrın son günlerde değil her zman olan bişey :) fener le ilgili bi şaka yapılsın aman kimse bişey demesin şaka yapmasın fener bile demeyelim biz :) bu kadar sinirli olma sakin ol şakasına yazmışlar 'şaka' ne demek olduğunu biliyosundur umarım...Hemen bişeyler yazıp banane ya aziz yıldırım öyle demediki o böyle demediki bu böyle aslında falan demeye gerek yok :) Gerçek şeyler olsa haklısın istediğin kadar savunabilirsin..
Ama senin bu tavrın son günlerde değil her zman olan bişey :) fener le ilgili bi şaka yapılsın aman kimse bişey demesin şaka yapmasın fener bile demeyelim biz :) bu kadar sinirli olma sakin ol şakasına yazmışlar 'şaka' ne demek olduğunu biliyosundur umarım...Hemen bişeyler yazıp banane ya aziz yıldırım öyle demediki o böyle demediki bu böyle aslında falan demeye gerek yok :) Gerçek şeyler olsa haklısın istediğin kadar savunabilirsin..
Ben bu mesaj için değil dedim zaten farkındaysan da bişey yazmadım :) Sadece o düşünce için demedim daha bir kaç tane daha böyle olay olmuştu.Yanlış anlamışsın...
footballer33
10.Eylül.2010, 21:31
Yahu neyi paylaşamıyoruz arkadaşlar. :) En alta yazmışım zaten gırgır, şamata amaçlı diye, gülüp eğlenmeniz için. Kaldı ki orada bireylere falan da saldırı yok, sadece tek bir kişinin sözleri de alaya alınmamış, tüm takımları ilgilendiren sözler mevcut. Nedir yani? Lütfen. ;)
SAİT71
10.Eylül.2010, 21:38
Ben bu haberin doğru olduğuna bile inanmıyorum. Bilmem ne markasının reklamında böyle bir soruyu neden sorsunlar ki? Guti veya Schusteri aldı diye her Realli oyuncuya böyle bir sorumu soruyor İspanyollar. Bunun üzerinden haber yapmaya çalışıyorlar. Ayrıca bu sorunun C.Ronaldo gibi marka bir kişiye sorulmasıda hayal yani :) 32 de bile gelmez, o veya bu takım farketmez..
Lucas Neill
10.Eylül.2010, 21:39
Bu ülkeye Roberto Carlos bile gelmis C Ronaldo mu gelmicek pehh :D
Ahmet Göktaş
10.Eylül.2010, 21:44
Doğrusu bende inanmıyorum haberin doğruluk payı olduguna , geçtiğimiz yılda Fb'ye gelirim demişti aynı oyuncu. Şahsen şöyle düşünün , siz çok iyi dünyaca ünlüsünüz , size birisi hiç gitme ihtimalinizin bile olmadığı bir takımın adını söyleyecek gider misin diye ? Siz hiç gereği yokken , aşağılayıcı bir tavır mı takınırsınız "Aaa onlarda kim güldürmeyin beni gidermiyim hiç" mi dersiniz yoksa "E tabi futbol bu neden olmasın ilerleyen dönemlerde ne olacağını bilemeyiz" gibi politik bir cevap mı verirsiniz ? :)
:icon_biggrin:
Zekirdek
10.Eylül.2010, 21:47
Bu Cristiano Ronaldo ne Fener'i, ne Beşiktaş'ı ne de Galatasaray'ı tanıyordur. Hiç birini tanımıyordur benden söylemesi. En fazla Türk Klübü olduğunu biliyordur o da bir ihtimal.
Ahmet Göktaş
10.Eylül.2010, 21:48
Evet Ronaldo Türk futboluna pek ilgi duymuyor , bir röportajında tanıdığım tek türk oyuncu Tuncay Şanlı demişti yanılmıyorsam. O da premier ligden biliyordur düşünün ne kadar tanıdıgnı artık :) İnternet çağında birde :)
BaGa TaRKaN
10.Eylül.2010, 21:50
Türk Olduğunu Biliyorsa Sorun Yok:D Aman Başka Milletlerle Karıştırmasın Bizi:zuhaha Bekleriz Yahu Nolacak Elbet Gelir Birgün Hiç Yoktan Ziyarete Gelir:p :n:
SAİT71
10.Eylül.2010, 21:51
Bir basın toplantısında da açıkçası Türk futbolu hakkında hiç bir bilgim yok, ne kulüplerini tanıyorum nede milli takımı demişti. Sanırım Euro 2008 maçı öncesindeydi. Buna benzer bir şeydi.
ozaniel
11.Eylül.2010, 02:29
Sponsor bulursak neden olmasın.:p
bySilver
11.Eylül.2010, 03:44
Kendi çerçevenizden bakın, Real Madrid' ten Beşiktaş' a gelmek ne kadar mantıklı ? istediği kadar para verilsede :D