View Full Version : Misimovic: "Schalke Birinci Tercihimdi"
BaGa TaRKaN
09.Eylül.2010, 23:44
Alman Sportbild dergisine açıklama yapan Misimovic, ilk tercihinin Schalke olduğunu, ama Hoeness'in transferi engellediğini söyledi.
http://images.beyazgazete.com/haber/resim/galatasaray-a-misimovic-mujdesi.jpg
Geçtiğimiz günlerde transferiyle ilgili Alman basınına açıklamalarda bulunan Misimoviç, yine bir Alman dergisi olan Sportbild’e konuştu. Bosnalı futbolcu, Schalke Teknik Direktörü Felix Magath’la prensip anlaşmasına vardığını söylerken, “Ancak Wolfsburg Menaceri Hoeness, benim Bundesliga’da başka bir takıma gitmemi istemiyordu. Transfer döneminin son 3 haftasında üstümde çok ciddi bir baskı hissettim” dedi. Birinci tercihinin Schalke olmasına rağmen, Galatasaray’ın dünyaca ünlü bir kulüp olduğunu belirten Misimoviç, “Beni transfer etmek için çok uğraştılar” dedi.
Para da etkendi
Muhabirin, “Galatasaray’a gitmende para etkili miydi?” sorusuna Misimoviç, “Elbette bu da bir etkendi” şeklinde dürüst bir cevap verdi. Yıldız futbolcu, İstanbul’a uçtuğu gün Magath’la son kez konuştuğunu ve işlerin bu şekilde geliştiğini söylediğini ifade etti. Misimoviç son olarak, “Galatasaray çok büyük bir kulüp. Burada kendimi mutlu hissediyorum. Tutkulu ve coşkulu bir taraftar grubu var” dedi
Fanatik
RaSenGan
09.Eylül.2010, 23:51
Kaynak müthişmiş..
Sonuç olarak Galatasaray oyuncusu önemli olan da o zaten.
ForCimbom
09.Eylül.2010, 23:53
http://devrimderki.blogspot.com/2010/09/misimovic-giderken.html
Flawless Victory
10.Eylül.2010, 00:12
Hakkında çok haber çıkmaya başladı. Daha oynamadan bunlar çıkıyorsa, GS'ı yine zor günler bekliyor demektir. Yeni bir Lincoln vakası olmasın da.
Ahmet Göktaş
10.Eylül.2010, 01:47
Galatasarayın oyuncu konumundayken bu lafı söylemesi ilginç.
Nedvedmania
10.Eylül.2010, 02:08
Belki favori takımı Schalke'lidir o yüzden açıklamıştır böyle birşey. Ben futbolcu olsam ve başka bir takıma gitsem bende açıklardım "Önceliğim Galatasaray'dı" diye :)
KaRaBükLü KraL
10.Eylül.2010, 02:50
Bence yalan haber.Aynı adam Galatasaray'a gelmeden önce Galatasaray şöyle iyi böyle iyi falan.Nasıl ilk tercihi Schalke oluyo
Sirius Black
10.Eylül.2010, 13:15
Medya kazanının altını ateşledi yine birileri.
Önemli olan bizim bunlara prim vermememiz.
GebzeLi1907
10.Eylül.2010, 13:20
medyayla ne alakası var haberler dış basının haberi
girin sportbildin sitesine haber orda, bizim basın tercüme edip koymuş sadece
2 tane misimovic haberi var ikisindede türk medyasına laf atılmış, her ne kadar basınımız sütten cıkmış ak kaşık olmasada her haberi şuursuzca birileri yine iş başındaya falan getirmek tuhaf bence.
medyayla ne alakası var haberler dış basının haberi
girin sportbildin sitesine haber orda, bizim basın tercüme edip koymuş sadece
2 tane misimovic haberi var ikisindede türk medyasına laf atılmış, her ne kadar basınımız sütten cıkmış ak kaşık olmasada her haberi şuursuzca birileri yine iş başındaya falan getirmek tuhaf bence.
şu kısım işte bazen sakat olabiliyor.
Sirius Black
10.Eylül.2010, 19:33
Metni İngilizce'ye çevirip okudum. Hani bakın dediniz ya,
kendisi Galatasaray'da işlerin son derece iyi gittiğini, Wolfsburg'dan ayrılmak istediğini, önce Schalke'ye Felix Magath için yönelip orada anlaşamayınca gelen Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.
Yani öncelik değil, ilk Schalke teklifi var, kabul etmek üzereyken çıkan anlaşmazlıklardan ""sonra"" yapılan Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.
Sanırım medyamız birazcık malzeme aramış, saygılar.
GebzeLi1907
10.Eylül.2010, 20:01
Metni İngilizce'ye çevirip okudum. Hani bakın dediniz ya,
kendisi Galatasaray'da işlerin son derece iyi gittiğini, Wolfsburg'dan ayrılmak istediğini, önce Schalke'ye Felix Magath için yönelip orada anlaşamayınca gelen Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.
Yani öncelik değil, ilk Schalke teklifi var, kabul etmek üzereyken çıkan anlaşmazlıklardan ""sonra"" yapılan Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.
Sanırım medyamız birazcık malzeme aramış, saygılar.
bende üşenmedim baktım google translate ne kadar sağlam ceviri olmasada bu cıktı ortaya;
He also said that Schalke was not your first choice ...
... What I mean. I would like to go to Schalke. I even on the Monday on which I am the evening flew to Istanbul, even telephoning with Felix Magath. I would have done that. Schalke is a very different number than Wolfsburg. Hoeness did not want. Only that was the problem.
hatta pazartesi günü -istanbula uçtuğum akşam üstü- görüştük magath la, ben gitmeyi istedim hoones istemedi tek problem buydu demiş
benim anladığım bu, o metinden. önce teklif etti sonra gs teklifi geldi gibi bişey yok sanki
istanbula geleceği gün bile hoones tamam dese schalke deymiş misimiovic
konuyu böyle uzatmak istemezdim gereksiz bi konu ama misimovic in söylemi ortada, basın kendi uydurmuyor bunu
Sirius Black
10.Eylül.2010, 20:05
Orada demek istediği İstanbul'a gittiği gün Felix Magath'ı aradığı ve Hoeness'in izin vermediğin söylüyor yani, o işin bittiğini. :) Yani Galatasaray'la anlaştığı zaman Schalke defteri kapanmıştı, tamamen.
Ahmet Göktaş
10.Eylül.2010, 21:15
Yahu bu ısrar nedir anlamıyorum :D GS 2. tercihimdi olsa orjinal sözü ne olacak yani ? Ki bence atıl'ın dediği gibi , Galatasaray schalkeden daha sonra teklif yapmıştır ve öyle birşey dememiştir misimoviç.
KanaKe
10.Eylül.2010, 23:27
profesyonel futbolcular tabiki parayi tercih edecek bunun kadar normal birsey yok herhalde.. adamlar karin tokluguna oynamiyor sonucta..
burak95
11.Eylül.2010, 23:08
En azından dürüst bir oyuncu..Ama sonuçta gs için oynayacak..Hayırlı olur inşallah.