PDA

View Full Version : Bir oyuncuyu nasıl getiririz?

aLka
12.Eylül.2010, 16:43
merhaba arkadaslar. GS ile oynuyorum 2020 yılındayım artık 2010un son sezonlarını oynuyorum yavas yavas sıkılmaya basladıgım anlardayım. Her neyse takıma almak istedigim Valencialı bir oyuncu var bu herif bir türlü gelmek istemiyor benim takıma.
Basarı olarak lig sampiyonluklarının yanında sadece bir UEFA ve bir SÜPER KUPA basarım var(2000 yılından hariç bu:smismileyiw2:) oyuncuda Valenciada yetişmiş reports olarak 3,5 yıldızlı takımın as oyuncusu favori club neyse ki yok.Yıllık 3 alıyor ben yıllık 18 m dolar,10 m dolar imza bedeli, 60-bin gol ve mac bası primi,yıllık %25 maas artısı ama herif gelmek istemedigi icin bu ücrete bile gelmiyor. Interactiondan sürekli övüyorum seni takımda görmek istiyorum diyorum yapmadıgım yalakalık kalmadı ama bir türlü gelmiyor. Gelmesi icin baska yapılabilicek bişey var mı acaba?

Flawless Victory
12.Eylül.2010, 16:46
Bir süre bekle. :)

EndoplazmiK RetikuluM
12.Eylül.2010, 16:47
Sende çok para veriyorsun adama, belli ki ondan gelmiyor :n:

Şaka bir yana yıllık 18 Mn + + 10 Mn + İmza bedeli çok fazla yahu :)

nouma16
13.Eylül.2010, 14:34
Dinamik Tanınmışlık olmadığı için çok zor. Ama FM 2011'de bu özellik olacak.

Rind-i Şeyda
13.Eylül.2010, 14:44
Dinamik Tanınmışlık olmadığı için çok zor. Ama FM 2011'de bu özellik olacak.

FM 2010 da tanınmışlık oranı değişir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. =)

Konuya gelince, biraz bekle arkadaşım.

mehmetd
14.Eylül.2010, 16:28
merhaba arkadaslar. GS ile oynuyorum 2020 yılındayım artık 2010un son sezonlarını oynuyorum yavas yavas sıkılmaya basladıgım anlardayım. Her neyse takıma almak istedigim Valencialı bir oyuncu var bu herif bir türlü gelmek istemiyor benim takıma.
Basarı olarak lig sampiyonluklarının yanında sadece bir UEFA ve bir SÜPER KUPA basarım var(2000 yılından hariç bu:smismileyiw2:) oyuncuda Valenciada yetişmiş reports olarak 3,5 yıldızlı takımın as oyuncusu favori club neyse ki yok.Yıllık 3 alıyor ben yıllık 18 m dolar,10 m dolar imza bedeli, 60-bin gol ve mac bası primi,yıllık %25 maas artısı ama herif gelmek istemedigi icin bu ücrete bile gelmiyor. Interactiondan sürekli övüyorum seni takımda görmek istiyorum diyorum yapmadıgım yalakalık kalmadı ama bir türlü gelmiyor. Gelmesi icin baska yapılabilicek bişey var mı acaba?
getiremezsin ben fm 2006 da ballack b.münih te idi sözleşmesine 6 ay kalmış ya 800 yada 600 bin alıyor aynısını teklif ettim gelmedi 5 ay uğraştım ve son 1 ay kala sıkılıp başka adamlar çıkmıştı onlara yöneldim ballack ta 400 yada 300(kontratının yarısına) kontrat yeniledi (*****-bu kısım sansürlendi- ne diyim daha)yok favori takımıymış yok transfer sezonu açılsın beklicekmiş falan silmediğime şükretsin fm modifier den acaip sinir olmuştum o zaman ama diğer oyuncuları aldığımdan gene sinirim geçmişti.
3 milyona 18 de desen gelmez ve gelmiyorsa da peşini bırak yok illa da alacaksan ya adamı sil yada hileyle takımına al hile istemiyorsan da peşini bırak.gelmeeeeeeez.