PDA

View Full Version : Manisa'da Hakan Kutlu istifa etti!

yunusgs
12.Eylül.2010, 18:09
Ligde arka arkaya alınan başarısız sonuçlar Hakan Kutluyu istifa etmeye sürükledi.
Spor Toto Süper Lig'de ardı ardına kötü sonuçlar alan Manisaspor son olarak kendi sahasında Antalyaspor'a 2-1 kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Sezon başında kurduğu kadroyu bir de Ariza Makukula ile takviye eden Manisaspor'da beklenen sonuçlar alınamayınca genç teknik adam Hakan Kutlu görevinden istifa etti. Hakan Kutlu'nun istifası yönetim kurulu tarafından kabul edildi.
Manisaspor yönetiminin yeni hoca arayışı kapsamında Hikmet Karaman, Nurullah Sağlam ve Samet Aybaba'nın adı geçiyor. Yeni teknik direktörün kim olacağı en geç yarın belli olacak.

Spor Toto Süper Lig'de öne geçtiği müsabakada Medical Park Antalyaspor'a 2-1 yenilen Manisaspor, bu sezon 4. maçını da puansız tamamladı. Manisaspor, Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, Ankaragücü ve Fenerbahçe mağlubiyetlerinin ardından dün Manisa'da ağırladığı Medical Park Antalyaspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen, Necati Ateş'in gollerine engel olamayınca bu sezon üst üste 4. mağlubiyetini aldı.

Bu maçlarda kalesinde 11 gol gören Ege temsilcisi, 4 gol kaydetti. Manisaspor, Süper Lig'deki son galibiyetini, hükmen kazandığı Ankaraspor maçı hariç, geçen sezonun 31. haftasında Kayserispor karşısında almıştı. 4 hafta sonunda puansız tek ekip olan Manisaspor, 5. haftada 17 Eylül Cuma günü deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak.

12 Eylül 2010 Pazar - 14:29
Sporx.com
HABER: Hilmi SEVER

RaSenGan
12.Eylül.2010, 18:13
Manisa için bayram günü bugün :D Kurtuldular sonunda.Artık iyi bir hocayla iyi bir yere gelirler o oyuncularla.

KaRaBükLü KraL
12.Eylül.2010, 18:16
Ya bu hocayla neden anlaştıklarınıda anlamadım ben ama neyse:zuhahaManisalılar iyi kurtarmışlar zararın neresinden dönülse kârdır:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Eylül.2010, 18:25
O kadroyla bu kadar kötü gitmek ayıp zaten. :D Manisaspor bundan sonra yukarılara çıkacaktır :)

DenizlispoR
12.Eylül.2010, 18:30
ALLAH Kurtarmış ...

BaFraLı
12.Eylül.2010, 18:31
Kıyım başlamış daha 4.haftada.

TR.CaPTaiN
12.Eylül.2010, 18:57
Hakan Kutlu yeni nesil gezgin teknik direktörlerden oldu.

eXcitinG
12.Eylül.2010, 19:22
Adam sezon başında öyLe açıkLamaLar yapıyordu ki ben dedim aha Şampiyon feLan oLacakLar. Ağzı oLan konuşuyor işte.

Bana göre Amatör kümede biLe hocaLık yapamaz bu adam.

RaSenGan
12.Eylül.2010, 19:28
Hakan Kutlu yeni nesil gezgin teknik direktörlerden oldu.

Ayman'ın TD versiyonu :)

Lim10
12.Eylül.2010, 19:49
Sen bu işi yapamıyorsun hoca.Neden zorluyorsun ki?İlla her emekli futbolcu T.D. olacak.Çok değil 1-2 takım daha gezer belki, daha sonra silinir gider.

Suicider
12.Eylül.2010, 19:52
Bu adamdan T.D oluyosa bendende voleybol kocu olur

Passive Offside
12.Eylül.2010, 20:02
Yol yakınken kurtulmuş Manisaspor zira, kendisi futboldan anlamayan bi kişilik.

Zekirdek
12.Eylül.2010, 22:06
Çalsın davullar. :) :)

IcedEarth
12.Eylül.2010, 22:46
Oha.. Daha 4. haftadayız be.

DenizlispoR
13.Eylül.2010, 00:15
Hakan Kutlu olunca bence her şey mübah olmalı :n:.

KaRaBükLü KraL
13.Eylül.2010, 00:20
Hakan Kutlu olunca bence her şey mübah olmalı :n:.
Oğuz haklı adam her gittiği takımı baıtırıyo ya 14.haftada kovsalar Manisanın küme düşmesi garantiydi yahu:n::n:

Deus Dominus
13.Eylül.2010, 09:36
Hadi gözü aydın Manisa'lıların :D tek üzüntüm iddaa'da bir banko maçımı kaybettim artık...

vego
13.Eylül.2010, 22:05
Hikmet Karaman ile prensipte anlaşılmış:)

bjk4ever
14.Eylül.2010, 19:48
Suc bu tarz adamlara takim emanet edenlerde. Bu herifin hicbir vasfi, bilgisi, birikimi, tecrubesi yok, ne isi olur 1. ligde inanilmaz bir olay.

Zekirdek
14.Eylül.2010, 19:52

Geç kovuk farkındayız. Koskoca 4 hafta bekledik.

Hikmet Karaman ile prensipte anlaşılmış:)

FM 2010 Enstantane bölümünde görmüştüm. 2019 yılında Bayern Munih'te görev yapıyordu. Belki de Bayern'e tırmanacağı yolsa bir basamak olacağız kim bilir? :)

BaGa TaRKaN
15.Eylül.2010, 03:54
Hikmet Karaman Manisaspor'a resmi imzayı atarken toplantıda iddialı açıklamalarda bulundu.

http://media1.ntvspor.net//C/I/64/karaman600_MXRCE.jpg

Spor Toto Süper Lig takımlarından Manisaspor'da Hikmet Karamanlı dönem resmen başladı.Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Antalyaspor maçının ardından teknik direktör Hakan Kutlu'nun istifa ettiğini hatırlatarak, "Hakan Kutlu ile karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Akabinde değerli hocamız Hikmet Karaman'la anlaşarak göreve davet ettik. Sağ olsun kendisi 5 saatlik bir toplantının ardından kararını verdi. Bizlerle beraber bu yola çıktı. Büyük bir misyonu, görevi, yükü üstüne aldı" dedi.

Hikmet Karaman'ın kendi ekibiyle birlikte teknik direktör olarak görev yapacağını kaydeden Yaralı, Karaman'a kendilerinin ilettiği teklifi kabul ettiği için teşekkür ederek, Karaman'la olan anlaşma zemininde paranın hiç gündeme gelmediğini ifade etti.Yaralı, şunları kaydetti:"Bizim için lig yeniden başladı. Hani derler ya 'Avans vererek başladık'. Artık arayı kapatmak hocanın ve ekibinin işi. Burada en büyük yük hocamıza düşüyor. Bu futbolcu grubu, yönetim ve taraftarla Türkiye'de büyük ses
getireceğine inanıyorum. Bu avansla başladığımız ligi daha iyi bir yerde tamamlayacağımıza inanıyorum. Manisa'ya, Manisa taraftarına bu işin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı olur."Manisaspor yönetimi ile dün karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunduktan sonra Manisaspor'da göreve başlama kararını verdiğini ifade eden Hikmet Karaman da "Biz teknik ekip olarak felsefemiz, takımı kümede bırakmanın ötesinde Manisa'da neler yapabiliriz, Manisaspor takımıyla lig bittiği zaman Manisa şehrine, taraftarına futbol açısından neler izlettirebilirizi konuştuk. Çünkü 'geldi, takımı düşmekten kurtardı, gitti' düşüncesinden kurtulmak istiyorum. Bu takımı şampiyon yapmak istiyorum. Şampiyon yapmak içinde çalıştığım sezonlarda, bir sistemi, bir futbol felsefesini kültürünü o takımıma yerleştirip ondan sonra da gelecek seneler içinde yüksek hedefleri koyarak belli bir başarı çizgisini yakalamak istiyorum" diye konuştu.

Amacınının "gel Manisaspor'u kümede bırak" olmadığına dikkat çeken Karaman, şöyle devam etti:"Amacım 'Manisaspor'u kümede bırak git, benden sonra bir başkası gelsin' değildi. Bu amaç üzerinde birleştik. Dört haftada 0 puan çeken bir takımımız var. Cuma gününe kadar çok üst düzey bir analiz yapıp, takımla birlikte olup en doğru 11 kişilik kadroyu çıkarıp, oradan nasıl 3 puan alırızın, yenilmeden dönebilirizin hesapları içindeyiz. Çünkü ligin dibinde makas yok. Baktığınız zaman 0,1,2,3 diye gidiyor. Makas yok. O zaman hedefleri değiştir. Ama şu anda görüntü itibariyle kafamızda bazı şeyleri düşünebiliriz. Bize verilen güven ve destek için teşekkür ediyoruz. Manisaspor'un bir güçbirliğine ihtiyacı var. Bunu da en iyi şekilde yapacağız."

TRABZONSPOR MAÇI
Trabzon'dan iyi bir sonuçla döndükten sonra iç sahada oynayacakları iki maçı da kazanarak çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Karaman, bunun gerçekleşmesi durumunda kafasındaki düşüncelerin sağlam temeller üzerine oturacağını belirtti.

Devre arasına kadar yukarılardan kopmadan eksikleri ve hataları belirleyeceklerini ifade eden Karaman, "İkinci yarıya bu şekilde girmemiz gerekiyor. Makas açık değil, bu bizim elimizde. Teknik ekip olarak iddialıyız. Eğer bir farkımız varsa bu farklılığı ortaya koymak zorundayız. Allah'ın izniyle başarılı bir şekilde bu işi götüreceğiz" dedi.Daha sonra Yaralı ve Karaman karşılıklı olarak sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Karaman'ın aldığı para ve sözleşme süresi açıklanmadı. Karaman, daha sonra takımla birlikte ilk antrenmanına çıkarak Trabzonspor maçının hazırlıklarını yönetti.

Zekirdek
15.Eylül.2010, 12:21
Yapar niye yapmasın. :)

RasAnt
18.Eylül.2010, 19:32
Hakan kutlu amatörden başlasın takım çalıştırmaya

Passive Offside
19.Eylül.2010, 15:27
Hakan kutlu amatörden başlasın takım çalıştırmaya
Hakan Kutlu takım bile çalıştırmasın bana kalırsa.