PDA

View Full Version : Avrupada Başarısızlık

juanov
12.Eylül.2010, 20:56
merhaba arkadaşlar
garip gelecek belki ama fm 2010 elime 1 hafta önce geçti.hemen bir Galatasaray kariyeri açtım.Ligde ilk sene açık ara şampiyon oldum ve 2. sene de güzel gidiyorum.Fakat avrupada bir türlü iyi oyanayamıyorum.ilk sezon uefada 2. turda elendim 2.yıl Şampiyonlar ligi gruplarda çok kötü futbol oynuyorum

Kadrom
Kameni
H.balta
servet
ö.toprak
ali turan
g.inler
obasi
hazard
arda
cardozo
eneramo

neden avrupada başarılı olamıyorum.yardım edebilirseniz sevinirim

KaRaBükLü KraL
12.Eylül.2010, 21:04
Taktiğini biraz daha etkili hale getir kadroya göre biraz daha oyna ama şu da var Avrupa'da başarı şak diye gelmez.Tabi UEFA'da ve Ş.Liginde bu kadro ile erken elenmekte sorun.Dediğim gibi takıma göre taktik yapmayı dene

juanov
12.Eylül.2010, 21:13
Taktiğini biraz daha etkili hale getir kadroya göre biraz daha oyna ama şu da var Avrupa'da başarı şak diye gelmez.Tabi UEFA'da ve Ş.Liginde bu kadro ile erken elenmekte sorun.Dediğim gibi takıma göre taktik yapmayı dene

dediğin gibi takıma göre taktik yapıyorum genel olarak oyuncuların form durumu iyi ama avrupa maçlarında durumum çok kötü bunu nasıl giderebilirim?

Corpus
12.Eylül.2010, 21:24
cardozo ve eneramo yan yana oynatma bence hemen hemen aynı tip güçlü santrafor ikiside. Cardozo nun yanına hızlı bir isim koyup poacher oynatabilirsin. 4 Def oyuncunda fazla defansif. Bek bölgelerinde daha ofansif oyuncular oynatabilirsin. Cardozo - inler uzaktan çok sağlam vuran oyuncular onların bu özelliklerinden de yararlanabilirsin.

Suicider
12.Eylül.2010, 21:27
Aynen bende ilk senemde uefada 2.turda elendim.2. sene şamp. liginde 3. oldum Uefada 1 tur fazla gittim,3.senemde şamp liginde gruptan çıktım sora elendim :) bu gidişle 4-5 sene sonra anca olucam herhalde oda olabilirsem..

GebzeLi1907
12.Eylül.2010, 21:28
Gökhan inlerin arkasına bi dmc top kesici fizik gcü iyi capoune gibi yanınada ayn takımdan moussa sisokko yu al çift yönlü oynayan gol atan hucuma katılan geriyede destek veren bi adamla.
4 3 3 e dön
deplasman maçları için daha fazla kapan diyip top kapmayı agresif yap direk toplarla hızlı tempo belirle kontra atağı acık tut
sağ bekede takviye yapabilirsin
bu kadro bu 11 in avrupa da başarılı olması zor zaten.
eneramo cardozo aynı tarz adamlar avrupada kolay kolay yan yana oynatma
en kısa çözüm obasi yi forvete cek gökhan ın yanına yine biraz daha sert bi ortasaha oynat

cris king
12.Eylül.2010, 21:49
sabret ve takımı bozmamaya çalış bu sezon olmasada diğer sezona az transferle ve az futbolcu yollayarak gir takım iskeletini koru başarı kesin gelir kadron çok iii biraz sabır bir taktik yap ve takımı ona alıştır sürekli değiştirirsen sıkıntı yaşarsın başarı gelmez...

juanov
12.Eylül.2010, 22:51
peki avrupa için 4-3-3 oynamak 4-4-2 den daha mı mantıklı?gerekli takviyeyi yapsam daha düzgün bir kadro kursam 4-4-2 ile yine de bişeyler yapamaz mıyım?

Corpus
12.Eylül.2010, 23:29
peki avrupa için 4-3-3 oynamak 4-4-2 den daha mı mantıklı?gerekli takviyeyi yapsam daha düzgün bir kadro kursam 4-4-2 ile yine de bişeyler yapamaz mıyım?

4-4-2 de oynattığın mentaliteye uygun oyuncuları bulursan başarı gelir.

Mesela cardozo-eneramo yan yana oynatma hatasını yapmazsan başarı gelebilir :)

playeray
12.Eylül.2010, 23:50
Valla ben 7 sezondur oynuyorum Bjk ile. Avrupa Kupasında Yarı Final, ŞL'de bir kaç kez çeyrek final oynadım o kadar :D Hala kupa yok

juanov
13.Eylül.2010, 02:17
peki nerelere takviye yapmalıyım sizce?yada isim olarak önerebileceğiniz futbolcular var mı?

Corpus
13.Eylül.2010, 02:31
1.Hızlı bir forvet
2.Ofansif 2 bek
3.Kesici sert orta saha

Hazard ' tan 4-4-2 de istediğin kadar verim alamazsın onu söyleyeyim :) Amc li sistemde çok daha fazla katkı alırsın ki sende şaşırırsın :)

juanov
13.Eylül.2010, 02:54
1.Hızlı bir forvet
2.Ofansif 2 bek
3.Kesici sert orta saha

Hazard ' tan 4-4-2 de istediğin kadar verim alamazsın onu söyleyeyim :) Amc li sistemde çok daha fazla katkı alırsın ki sende şaşırırsın :)

1-Şu anda Obasi mantıklı gibi çaresine transfer sezonunda bakmam lazım
2-türkiytede iyi bek yok denecek kadar az.yabancı kontenjanı da var.2 yabancı bek alırsam diğer emvkilere türk koymak zorunda kalırım o çok kötü olur
3-Cana var.yavaş gibi biraz ama özellikleri çok iyi o idare edebilir

bu arada bek için önerebileceğiniz birkaç isim var mı?

Corpus
13.Eylül.2010, 03:01
ben sabri den hep memnun kalmışımdır eğer duruyor ise :)

Sol bek e yabancı ansaldi , boltonda matty taylor dı galiba o olur , monzon yine aynı şekilde çok kalite :)

juanov
13.Eylül.2010, 03:39
bakıcam bu oyunculara.teşekkürler yardımın için.konu kapanabilir

playeray
13.Eylül.2010, 04:15
Al Aykut Demir'i idare eder uzun yıllar boyunca :n: Sol beke yabancı olarak Leandro Grimi olabilir. Uzun taç özelliği 18. Bana 90. dakikada gol attırmıştı taç atışıyla. Sana da yararı olur mutlaka.

Zekirdek
13.Eylül.2010, 11:09
Valla bu özellikle gerçekçilik artmış oluyor. Yoksa hangi klübümüz alır Avrupa Kupası'nı artık. Regen bak birkaç sene içinde her sene 3-4 tane Türk wonderkid çıkıyor. Ama sol beke Alman Sebastian Boenisch'i al. Genellikle Arsenal alıyor ama sen al defans olarak süper. Ofansıda idare eder.

mehmetd
14.Eylül.2010, 16:35
merhaba arkadaşlar
garip gelecek belki ama fm 2010 elime 1 hafta önce geçti.hemen bir Galatasaray kariyeri açtım.Ligde ilk sene açık ara şampiyon oldum ve 2. sene de güzel gidiyorum.Fakat avrupada bir türlü iyi oyanayamıyorum.ilk sezon uefada 2. turda elendim 2.yıl Şampiyonlar ligi gruplarda çok kötü futbol oynuyorum

Kadrom
Kameni
H.balta
servet
ö.toprak
ali turan
g.inler
obasi
hazard
arda
cardozo
eneramo

neden avrupada başarılı olamıyorum.yardım edebilirseniz sevinirim
ben ilk sezonda gs ile uefa kupası ve süper kupa yı almıştım hemde normal takımla adam almadan yani ama çok kolay olduğundan bıraktım şimdi kendi takımımdayım bu sene avrupada yokuz ama seneye şamp.ligi kesin alıcaz alamazsak bırakmam gerek zira bu oyunu az buçuk bilen biri bile bu takımı şamp.yapar! öyle bir takım yani!