Log in

View Full Version : Şampiyon kupayı gelecek sezon alacak!

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 20:04
Süper Lig'de gelecek hafta ipi hangi takım göğüslerse kupasına yeni sezonda kavuşacak.

Süper Lig'de nefesleri kesen zirve yarışı son haftaya kalırken, mutlu sona ulaşacak takım kupasını bu sezon kaldıramayacak.
Fenerbahçe ile Galatasaray'ın aynı puanda olması nedeniyle Futbol Federasyonu'nun yönetmelikleri uygulayacağı belirtildi. İki kulüp, kurallar gereği önümüzdeki sezonun ilk maçında kupasını alacak.

Federasyon şampiyonluk kupasını daha önceden hazırlatmasına rağmen, iki ekibin de birinciliği garantilememesi nedeniyle böyle bir karara vardı.

Fenerbahçe veya Galatasaray'dan biri matematiksel olarak şampiyonluğu garantileseydi, yönetmeliğe rağmen jest yapılarak kupa ya Denizli'ye, ya da Ali Sami Yen'e gönderilecekti.

Kaynak: Milliyet

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 20:06
yaa olmaz şimdi o kadar maça gidicem kupayı almıcakmıyız :D

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 20:07
evet bende denizliye gitmesem mi acaba bu durumda caddede olmak daha güzel olur sanki :D:D

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 20:11
bence sen maça gitme evde otur
çıkınca üzülme boşuna :D

meddah
08.Mayıs.2006, 20:20
Şu kadar senede kimbilir kaç defa son haftaya kafa kafaya girilmiştir, hala kimsenin aklına şu fikir niye gelmez:
Yaparsın kupanın sembolik bir de taklidini; birini bir maça, diğerini öbür maça gönderirsin..

EreN
08.Mayıs.2006, 20:21
Ben CADDE ye inicem maç sonu inş :)

Jesus_FB
08.Mayıs.2006, 20:23
Şu kadar senede kimbilir kaç defa son haftaya kafa kafaya girilmiştir, hala kimsenin aklına şu fikir niye gelmez:
Yaparsın kupanın sembolik bir de taklidini; birini bir maça, diğerini öbür maça gönderirsin..

bunu düşünmek çok zor geliyor galiba fenerbahçe 2001 de şampiyon olduğunda da aynı şeyi yaşamıştı yeni sezon başlangıcında vermişlerdi kupayı ve hiç heyecanı yoktu tabi

Sekopej
08.Mayıs.2006, 20:29
belki Aziz Başkan Saraçoğlunda şampiyonluk kutlaması yapar 1 hafta sonra falan orda getirsin ulusoy versin kupayı!!!

Burak Duran
08.Mayıs.2006, 20:31
adamlar şampiyon oldu kupası kaldı :D

Sekopej
08.Mayıs.2006, 20:46
adamlar şampiyon oldu kupası kaldı :D

ben takımıma güveniyorum şampiyonluk mücadelesi veren fenerbahçe kümede kalma mücadelesi veren bir takımı yenemiyorsa zaten bırakın gs şampiyon olsun.....(yok olmasın o da yenilsin:D :D )

Universal
08.Mayıs.2006, 20:47
demek ki şampiyonluk turu diğer sezona

VoLkaN BaROs
09.Mayıs.2006, 02:21
evet bende denizliye gitmesem mi acaba bu durumda caddede olmak daha güzel olur sanki :D:D
Git git sen, güzel memleketimi görmüş olursun hem... Gerçi sadece görmekle kalacaksın yenileceksiniz ama hadi neyse :)

Vieri
09.Mayıs.2006, 04:16
sen bunu bir TFF ye mail at güzel fikir : )

koray_capello
09.Mayıs.2006, 04:26
Aziz Yıldırım kesinlikle şampiyonluk kutlaması yapar ve o kupayı getirtir.Ama biz Beşiktaş olarak seneye ligin ilk maçında İnönüye Türkiye Kupasını tekrar getirirsek kimse şaşırmasın.

jacke
09.Mayıs.2006, 10:22

helal kardeş.çok güzel özetlemişin.ama kafa yokki bunlarda düşünemiolar.dünyanın hangi yerinde görülmüş böle şey..

Maymuncuk
09.Mayıs.2006, 11:32
Yaw kupa falan istemiyorum şampiyon olalım ama kupa vermesinler o da yeter :):)

Forza Denizlispor :):)

Selman Ozturk
09.Mayıs.2006, 15:17
Desenize seneye 2 tane lig şampiyonumuz olacak :n::n:

Jesus_FB
09.Mayıs.2006, 18:25
Git git sen, güzel memleketimi görmüş olursun hem... Gerçi sadece görmekle kalacaksın yenileceksiniz ama hadi neyse :)

işte bu mesaj beni çok rahatlattı artık gönül rahatlıyla Şampşyonuz diyebilirim Volkan abi sen ne zaman böyle iddialı konuşsan tersi çıkıyor :D:D

Burak Duran
09.Mayıs.2006, 18:41
fazla rahatlama tarıkCIM :D hiç belli olmaz

VoLkaN BaROs
09.Mayıs.2006, 18:45
işte bu mesaj beni çok rahatlattı artık gönül rahatlıyla Şampşyonuz diyebilirim Volkan abi sen ne zaman böyle iddialı konuşsan tersi çıkıyor :D:D
cidden yaa.. tutacağım demiştim kendimi, iddialı konuşmayacağım demiştim ama yine konuştuk.

Haydi hayırlısı ama bu sefer işiniz zor onu diyeyim :)

Berkaiser
09.Mayıs.2006, 18:55
Şampiyonluk turunu gelecek seneki ilk maçımızda atacağız demek ki.;;)

Burak Duran
09.Mayıs.2006, 19:05
valla biz şampiyon olalımda isterlerse 2 sene sonra atsınlar turu. İnşallah sami yende olucaz :D:D

nart_susruko
10.Mayıs.2006, 04:27
taraftar olarak bize sokaklarda atacağımız tur yeter...yeterki şampiyon olalım...