PDA

View Full Version : Beşiktaş-CSKA Sofya [UEFA Avrupa Ligi L Grubu İlk Maç]

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2010, 15:40
http://img840.imageshack.us/img840/929/b361610beiktalogosu.jpg Beşiktaş-CSKA Sofya http://img191.imageshack.us/img191/6889/cskasofialogo.gif

UEFA Avrupa Ligi
Tarih/Saat: 16 Eylül 2010/22.05
Hakem: Laurent Duhamel
Stad: BJK İnönü Stadı
Yayın: Star

Varonil
14.Eylül.2010, 18:05
Beşiktaş'ın dengi bir takım değil rakip,3-0 veya 4-0 gibi farklı bir skorla kazanır temsilcimiz..

Zekirdek
14.Eylül.2010, 18:06
Beşiktaş 2 farklı fazla zorlanmadan kazanacaktır.

Ahmet Göktaş
14.Eylül.2010, 19:32
CSKA'ya baktığın zaman , tam bir kapalı kutu. (bkz:sergen) :D

Quaresma hatta Guti'de dinlendirilmeli derbi için. Ev sahibi olmasak tedirgin olabilirdim ancak 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum.

Universal
14.Eylül.2010, 19:36
Beşiktaş yıllar sonra ilk kez söke söke maçlar kazanabileceği bir kadro kurdu, Beşiktaş'tan hem Avrupa'da hem Ligde çok umutluyum. Güzel bir zafer bekliyorum.

Hugo
14.Eylül.2010, 19:58
7-0 falan kazansın Beşiktaş :D

vego
14.Eylül.2010, 20:01
bence ortasaha fink aurelio olur bu maç 7-8 yabancıyla çıkarız erhan'ı sağ bekte görebiliriz.

Yinede rakibi çok küçümsememek lazım.

Zekirdek
14.Eylül.2010, 20:03
Beşiktaş atacağı kadar atsın CSKA bana düşman takım.

sentugo
14.Eylül.2010, 21:50
rahat rahat alır..

RiG0BeRT
15.Eylül.2010, 00:21
Zaten bu maç alınamazsa biz Futbol falan konuşmayalım.Gerçekten Rezil durumdayız.Bari Beşiktaş Sürpriz yapıp bir Yarı Final yada Final oynasa.

eXcitinG
15.Eylül.2010, 00:23
BuLgaristan da ki takımım CSKA iLe Hayatımın takımı Beşiktaş arasında ki maç iLginç oLacak benim açımdan. Umarım farka boğarak kazanırız.

Zekirdek
15.Eylül.2010, 03:07
Bulgaristan'daki takımım Levski'nin pek hazzetmediği bir takım CSKA. Güveniyoruz BJK'ye.

bjk4ever
15.Eylül.2010, 11:50
Bulgaristan'da takimim olmadigi icin fark yapmamizin bir mahsuru yok.:)

anil luque
15.Eylül.2010, 22:24
Aynen =)) Güzel oyunla 3 puan bizim olsun gruplara iyi başlayalım. Ve mümkünse Belediye maçındaki gibi param yanmasın !

C h A o S
15.Eylül.2010, 22:38
Star inşallah yarın maçı şifresiz yayınlarda izleriz.

yunusgs
15.Eylül.2010, 22:42
Beşiktaş için kolay gözüken bir karşılaşma.Grupta ilk maçı olması açısından zorlu fakat,Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde 3 puana rahatça ulaşacaktır.Skor tahminim 2 ya da 3-0.

GeNç KaRTaL
16.Eylül.2010, 13:09
Favori olduğumuz grubun kendi adımıza açılış maçında umarım bir sürprize mahal vermeden güzel bir başlangıç yaparız.Derbi öncesinde de moralimizi korumuş oluruz.Bu maçta derbiyi göz önünde bulundurarak önemli oyuncuların dinlendirilmesini düşünüyorum ama burası da Avrupa arenası.Öyle rakipleri küçümsemeye gelmiyor valla.Hocamız umarım bu konuda en iyisine karar verir.

vego
16.Eylül.2010, 14:57
Kartal Avrupa arenasında

Güncelleme : 16 Eylül 2010 13:59 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk maçında bugün saat 22.05'te Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını ağırlayacak. Siyah beyazlılarda sakatlığı geçen Quaresma da teknik direktör Bernd Schuster'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.
http://media1.ntvspor.net//C/I/65/bjk3_RZ495.jpg
Beşiktaş, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor.

Siyah-beyazlılar, (L) Grubu ilk maçında bugün CSKA Sofya takımını İstanbul'da konuk edecek.

Fransız hakem Laurent Duhamel'in yöneteceği karşılaşma saat 22.05'te başlayacak. Karşılaşmada Duhamel'in yardımcılıklarını Stephane Duhamel ve Christophe Capelli yapacak. Maçın ilave yardımcı hakemliklerini Olivier Thual ve Clement Turpin yaparken, dördüncü hakem olarak da Wilfried Bien görev alacak.

Schuster'in 18 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alacak: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Fabian Ernst, Rodrigo Tabata, Mert Nobre, Bobo, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Filip Holosko, Guti, Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert.
Grubun diğer maçında ise Portekiz'in Porto takımıyla Avusturya'nın Rapid Wien ekibi, Porto'daki Dragao Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ BULGAR TAKIMLARINA HİÇ YENİLMEDİ
Bulgar takımlarıyla yaptığı 4 karşılaşmanın 2'sini kazanan siyah-beyazlılar, 2 karşılaşmada ise berabere kaldı.
Siyah-beyazlılar, 2000-2001 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda eşleştiği Levski Sofya'yı İstanbul'da 1-0 yenip, Sofya'da 1-1 berabere kalarak turu geçti.
UEFA Kupası'nda 2006-2007 sezonunda 1. turda CSKA Sofya ile eşleşen Beşiktaş, Kleberson ve Gökhan Güleç'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Rövanşta 90 dakikalık süre 2-0 Bulgar ekibinin üstünlüğüyle sona erdiği için maç uzatmaya gitti. Uzatmada Nobre ve Bobo ile 2 gol bulan ''Kara Kartallar'' sahadan 2-2 beraberlikle ayrılıp UEFA Kupası'nda gruplara kalmayı başardı.

partizanlion
16.Eylül.2010, 15:55
Bjk den fark bekliyorum..

footballer33
16.Eylül.2010, 16:48
Schuster'in 18 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alacak:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Fabian Ernst, Rodrigo Tabata, Mert Nobre, Bobo, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Filip Holosko, Guti, Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert"

Cenk ve İsmail kadroda yok, sanırım derbide de olmayacaklar ya da tam tersi o maçta oynayacakları için bu maçta dinlendirme yoluna gitmiş Schuster.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da CSKA'nın İstanbul'a geldiği 19 kişilik kadro:

Zdravko Çavdarov, Pirinç Mboli, Paul Vidanovo, Giuseppe Akuaro, Kostadin Stoyanov, Rumen Trifonov, Todor Yanchev, Boris Galchev, William Thierry, Markinyos, Alexander Tonev, Kaplıcalar Delev, Tommy Kostadinov, Gregory Nelson, Trekarichi, Hıristiyan Thibaud, Cillian Sheridan, Lucas Dimitar Iliev, Dormushali Saidhodza.

İsimlere gel. :zuhaha

ForsakeN
16.Eylül.2010, 18:47
Hıristiyan Thibaud da iyiymiş :)

anil luque
16.Eylül.2010, 18:52
Kaplıcalar doğru değil dimi :D

Addolorato
16.Eylül.2010, 18:57
Bir tanede Markinyos var. Bizim Marquinhos'un çakması heralde :D.

anil luque
16.Eylül.2010, 19:09
Regen mi bunlar abi:D

LadroN
16.Eylül.2010, 20:58
Regen galiba bunlar.Kafası 1 zıplaması 20 olanlardan:D

Ahmet Göktaş
16.Eylül.2010, 21:06
Birazdan çıkıyorum evden maçı izleemye , şifresizmiş ama arkadaşla izleyeceğim heyecanı olsun :) Bi terslik olmasın haydi kartalım :) Umuyorum ve inanıyorumki büyük bir tarihi zaferin ilk adımının atıldığı gün olacaktır bu.

Night_Mare17
16.Eylül.2010, 22:57
Başladı Beşiktaş ezecek fakat 2-0 gibi bir skorla matçan ayrılacak gibi geliyor bana kanımca.

GeNç KaRTaL
16.Eylül.2010, 23:42
İlk yarıda pozisyon bulmakta sıkıntı çektik.Maçın başında Ernst'in pasında Holosko'nun yakaladığı fırsat var aklımda kalan bir tek.Kanatlarda oynayan oyuncularımız Hilbert ve Holosko çok kötüler.Ortanda etkili olamayınca kısır bir ilk yarı oldu pozisyon bakımından.Umarım ikinci yarıda maçın kilidini açacak golü bulabiliriz.Bu gol erken gelirse de iyi olur.

Night_Mare17
17.Eylül.2010, 00:08
Dünya'nın sayılı yetenklerinden biri sahaya girdi #7 Quaresma.

eng1n
17.Eylül.2010, 00:30
Şu Sheridon ne kadar yeteneksiz bişiymiş :D

eng1n
17.Eylül.2010, 00:38
Erns attı Dk 90

IcedEarth
17.Eylül.2010, 00:39
Guti müthiş ortaladı Ernst çaktı kafayı. 3 puan güzel olacak.

Night_Mare17
17.Eylül.2010, 00:40
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Universal
17.Eylül.2010, 00:41
Beşiktaş'a tebrikler yazacaktım hemen küfüre başladı İnönü de ki seyirciler. :)

Uyuya kalmıştım, gol sesi ile uyandım. Güzel oldu bu galibiyet.

E.Cartman
17.Eylül.2010, 00:43
Beşiktaş'a tebrikler ama golün üzerine küfür hiç yakışmadı.

MeMo
17.Eylül.2010, 00:45
Beşiktaş golü küfür için bekliyormuş anlaşılan :)

Alicanfmfan
17.Eylül.2010, 00:46
Aynı durumda , Fenerbahçe de olsa , Galatasaray da olsa derbi için rakip takıma küfüre başlarlar son derece normal , şaşırılacak bir durum yok.

yunusgs
17.Eylül.2010, 00:50
Zor oldu ama galibiyet geldi Beşiktaş adına.Beceriksizlik vardı bugün Beşiktaş'ta çoğu pozisyonda.Tabata'nın bölgesinde Guti oynayıp,arkasında Necip olsaydı sonuç daha farklı olabilirdi.Tebrikler Beşiktaş'a.Galibiyetle başlamak önemliydi.

LaigLeNoiR
17.Eylül.2010, 00:52
Tecrübe sahibi olmuşuz yavaştan.

Sekopej
17.Eylül.2010, 00:53
Erken gol gelse daha çok küfür olacakmış demek ki.:D Taraftar rahatlamayı bekliyormuş.

Aynı küfürü diğer takımlar da yapabilir Alican ama bu doğru demek değildir, hoş olmayan bir durum söylenmiş, herkes yapıyor diye susup kabullenmek olmaz. Ben ailemle izliyorum ve hop oturup hop kalkıyoruz, gol olmuş sevinenler var ve başlıyor küfür, sonra ben Fenerbahçeli olarak ya da ailem Fenerbahçeli olarak nasıl sevinir yoksa lanet olsun mu der?

(Aynı durumda diğer takımlar olsa onlar da yapardı düşüncesine katılıyorum, milli takım maçında Fenerbahçe diye bağıranlar vardı mesela, anlamsız şekilde.)

Maç hakkında da 2-3 şey yazacak olursam, Beşiktaş erken gol bulsa kesinlikle farka giderdi, CSKA çok sınırlı bir takım, Hakan maça konsantre olamamış ve onun oyuna sokamadığı toplarla atak yapmaya çalıştılar, tabi bir de net verilmeyen penaltı var.

LaigLeNoiR
17.Eylül.2010, 01:10
Schuster'in gelmesinden sonra son dakikalara kadar golü bulana kadar bile hiç dandun şişirme top yapmadık. Hep ayağa paslarla ilerledik kale önüne kadar.

Tabii bunda başrolde Guti vardı. Orta sahada Ernst ile ikisi çok iyi çalıştılar. Nobre'yi de çok beğendim neredeyse orta saha gibi oynadı sürekli geri gelip top aldı ve olumlu da kullandı bir çoğunu. Adam bile geçti yani :)

Forvetlerimizin suskun olduğu maçlarda orta sahadaki yetenekli isimlerin ortaya çıkıp maçı alması da ayrı bir hoş durum.

Uefa Avrupa ligine 3 puanla başladık mutluyuz. Devamı gelecek inşallah.

Ahmet Göktaş
17.Eylül.2010, 01:40
Aynen küfür olayı artık olmamalı Beşiktaş değil hiçbir tribünde. Ablamla , Annemle maç izliyorum mesela evdeyken , bir başlıyorlar herhangi bi maçta taraftarlar sinkaflı küfürlere sanki ben ediyormuş gibi utanıyorum ailemin yanında. Neyse bu sefer derbi heyecanıdır diyelim..

Maça gelince son dakikaya kadar ümidimi kesmedim ve Guti çıktı sahneye yine. Quaresmaya birşey olmaması çok daha iyi oldu.. .

3 puanla başladık hayırlısı olsun bu yoldaki ilk adımımız.

GeNç KaRTaL
17.Eylül.2010, 01:58
İkinci yarıda ileride daha etkili olduk ancak net pozisyon bulamakta zorlandık yine.CSKA savunması iyi kapandı ve neredeyse hatasız oynadılar.Bu yüzden açmakta zorlandık savunmalarını.90'da Ernst sahneye çıktı.Genelde bu tip golleri hep biz (Türk takımları) yeriz ama bu sefer atan tarafta olmak keyif verici.Grup maçlarına galibiyetle başlamak ve derbi öncesinde bu galibiyeti almak güzel oldu.

Maçın geneline baktığımızda bizim adımıza iyi performanslarıyla sivrilen kaptan İbrahim Üzülmez ve Ernst vardı.Ernst iyi futbolunu bir de golle süsleyerek maçın kahramanı unvanını hak etti.

Rotasyon olayı iyi hoş ama rotasyon yaptığımız adamlar da Hilbert ve Holosko gibi adamlar olunca sıkıntı çekmemiz anormal bir durum değil aslında.Umarım kendilerini toparlarlar.Bugün top kontrol etmekten aciz bir durumdaydılar.Gerçi Hilbert ikinci yarı toparladı kendisini ama yine de yetmez.

Son olarak hoca umarım bu ortasaha düzeni ile çıkmayı aklından geçirmez Fenerbahçe karşısında.Sıkıntı çekeriz yoksa.

Galibiyette payı olan herkese teşekkürler.Biraz zor oldu ama güzel oldu.

I3esiktas
17.Eylül.2010, 02:22
Tek sorun zemindi. Daha iyi olsaydı maç cok daha farklı geçebilirdi. Yinede 3 Puanla başlamak güzeldi. Küfür olayına gelirsede Her maçda, Her takım taraftarı rakiplerine küfür ediyorlar, Şaşırmamak gerek.

Bordo61Mavi
17.Eylül.2010, 03:50
Ernst in kafayla benimde cepler doldu :D Helal BJK ye

Gncl1905
17.Eylül.2010, 08:40
Bravo Beşiktaş'a.Sadece ikinci yarıyı izledim, ondada gayet güzel bir oyun vardı, hiç telaşlanmadı takım ayrı bir takdir noktası.90 dakika tempolu oynadılar, bu Fenerbahçe maçı için dezavantaj olabilir.Guti, Ernst, Q7, İ.Üzülmez iyi oynayan oyunclardı. Sheridan adlı futbolcunun tek görevi defans arkasına kaçmak herhalde başka bir numarasını göremedik:-) bütün ikinci yarı ona güldüm.

Universal
17.Eylül.2010, 10:18
Beşiktaş yönetimi bu zemini kesinlikle çözmeli, Türkiye'nin en güzel stadlarından birisi; ama Eylül ayında böyle bir zemin hiç hoş durmuyor. Kışın başı çok ağrıyabilir; çünkü elinde ki oyuncular topla oynamayı seven isimler kötü zeminde sorun yaşayabilirler.

bjk4ever
17.Eylül.2010, 10:35
Erken gol gelse daha çok küfür olacakmış demek ki.:D Taraftar rahatlamayı bekliyormuş.

Aynı küfürü diğer takımlar da yapabilir Alican ama bu doğru demek değildir, hoş olmayan bir durum söylenmiş, herkes yapıyor diye susup kabullenmek olmaz. Ben ailemle izliyorum ve hop oturup hop kalkıyoruz, gol olmuş sevinenler var ve başlıyor küfür, sonra ben Fenerbahçeli olarak ya da ailem Fenerbahçeli olarak nasıl sevinir yoksa lanet olsun mu der?

(Aynı durumda diğer takımlar olsa onlar da yapardı düşüncesine katılıyorum, milli takım maçında Fenerbahçe diye bağıranlar vardı mesela, anlamsız şekilde.)

Maç hakkında da 2-3 şey yazacak olursam, Beşiktaş erken gol bulsa kesinlikle farka giderdi, CSKA çok sınırlı bir takım, Hakan maça konsantre olamamış ve onun oyuna sokamadığı toplarla atak yapmaya çalıştılar, tabi bir de net verilmeyen penaltı var.

PAOK macinda BJK atkisini yakan FB'yi BJK'liler nasil desteklemediyse FB'liler de desteklemez. Kimse kimseyi kandirip bu sekilde dramatik seyler soylemesin. Uc buyukler birbirlerini Avrupa'da desteklemiyor, kac defa rakiplerinin formalarini (Yunanlilari bile) giyip destek verdiler Avrupa maclarindan once, rekabet o derece artti. Ki burada bile destekliyorum diyenlerin cogu ya yalan soyluyordur ya da cidden gonulden desteklemiyordur. O yuzden kimse polyanna'cilik yapip kimseyi kandirmasin, oyle birsey yok. Kufur gercekten cok cirkindi, cirkin olmasi disinda anlamsiz ve yaraticiliktan uzak, insani rahatsiz edecek kufurdu. Rakibe laf atilmasini sonuna kadar isterim, hatta icerisinde kufur bile olabilir, ama bu dogru sekilde kullanilmali, insanlari rahatsiz etmemeli, onemli nokta bu.

bjk4ever
17.Eylül.2010, 10:42
Tek sorun zemindi. Daha iyi olsaydı maç cok daha farklı geçebilirdi. Yinede 3 Puanla başlamak güzeldi. Küfür olayına gelirsede Her maçda, Her takım taraftarı rakiplerine küfür ediyorlar, Şaşırmamak gerek.

Zemine baglamamak gerek. Ilk yarida iyi futbol oynamadik, istahta ve niyette sorun yoktu ki bizde olacagini da zannetmem, ama ilerideki 3''lunun teknik kapasitesi cok dusuk. Hilbert iyi bir 4-4-2 oyuncusu, ama 4-3-3 icin cok duz kaliyor. Holosko yine teknik becerisi cok cok dusuk bir oyuncu, anca yedek olacak bir oyuncu. Nobre zaten bitirici, futbol olarak katkisi olmayan bir oyuncu. Hucumda Q7 ve Bobo olmayinca cuvalliyoruz maalesef, hatta Nihat bile olsaydi dun daha iyi olurdu. Bu takimin en buyuk ihtiyaclarindan biri yaratici bir kanat oyuncusu daha. Hilbert de bence sagbekte denenebilir, sag acikta yetersiz kaldigini artik anlamamiz lazim.

Sekopej
17.Eylül.2010, 15:12
PAOK macinda BJK atkisini yakan FB'yi BJK'liler nasil desteklemediyse FB'liler de desteklemez. Kimse kimseyi kandirip bu sekilde dramatik seyler soylemesin. Uc buyukler birbirlerini Avrupa'da desteklemiyor, kac defa rakiplerinin formalarini (Yunanlilari bile) giyip destek verdiler Avrupa maclarindan once, rekabet o derece artti. Ki burada bile destekliyorum diyenlerin cogu ya yalan soyluyordur ya da cidden gonulden desteklemiyordur. O yuzden kimse polyanna'cilik yapip kimseyi kandirmasin, oyle birsey yok. Kufur gercekten cok cirkindi, cirkin olmasi disinda anlamsiz ve yaraticiliktan uzak, insani rahatsiz edecek kufurdu. Rakibe laf atilmasini sonuna kadar isterim, hatta icerisinde kufur bile olabilir, ama bu dogru sekilde kullanilmali, insanlari rahatsiz etmemeli, onemli nokta bu.

Niye küfür ediyorlar demiyorum, olayı bizimkiler sizinkiler kavgasına da dönüştürmüyorum, rahatsızlığımı dile getiriyorum. Kimin kimi desteklediği umrumda da değil, diğer ülkelerin formasını giymiş bana ne, o yapanların öküzlüğü.

Ben ailemle maçı izliyorum, annem teyzem de var maçı izleyenler arasında ve futbolu takip ederler, benden fazla takip ederler hatta. Avrupa maçı olur ben desteklemesem onlar her zaman destekler, dün gol oldu mesela teyzem havalara sıçradı, iyi bir Fenerbahçelidir üstelik ve 2 dakika sonra Fenerbahçe diye mi bağırıyorlar, niye diye sordu. Orada ne cevap verirsiniz? İyi dileklerini sunuyorlar Fenerbahçe'ye dedim.

Mesela 3-4 sezon önce Galatasaray'ın maçı vardı, yine ailecek izliyoruz, maç bitmiş. Galatasaray yenmiş maç yorumlarını dinliyoruz, stadda spikerin arkasına geçmiş bir grup taraftar ellerinde atı ne kadar fenerli varsa diye başlayıp devam eden şeyin kelimelerin baş harflerinin yazılı olduğu, annem sordu bunlar ne gösterip gülüyorlar diye. Ne cevap verebilirim, o günden sonra da Galatasaray'ı avrupa maçlarında desteklemez mesela, diğer takımları desteklemesine rağmen.

Ben stadda bir grup küfür etse ya da forma giyse buna kafayı takmam ama tüm stad bağırıp tv başındakileri soğutuyorsa ve sonra da aman canım, herkes yapıyor diyerek sanki normalmiş gibi konuşuluyorsa, burada hata ararım. Herkes yapabilir ama şuraya çıkıp da yapılan terbiyesizliktir demek de bir erdemdir, kendi takımım diye korumaya geçip siz de yapıyorsunuz demek yerine.

Stadlardaki küfür elbette bitmez, ben küfür etmem diyen adam bile o atmosferde küfür edebilir, benim zaten küfürsüz stadlar diye de bir idealim, düşüncem yok.

Sadece bu iğrençliği belirtelim, yarın Fenerbahçe yaptığında da ben söyleyeyim bu iğrençliği, rezilliği övünülecek şey olmadığını. 3 kişi 5 kişi, en azından takımı tutarken yapılan rezilliği de görebilenler varmış diyeyim, küfür edenlere kızıp desteklemeyi nasıl bırakıyorsam, bu öküzlerden utananlar da varmış diye görüp yumuşayayım. Yoksa olayı körüklemekle, sen de yapmıştın demekle elimize ne geçecek? Daha fazla nefret.

footballer33
17.Eylül.2010, 17:44
Ölüp ölüp dirildiğimiz bir maç oldu, çok sıkıntı yaşadım maçı izlerken. Hatta Guti gol ortasını yapmadan önce bu pozisyondan da boş dönersek uzatmalarda bir şey olmaz demeye kalmadı neyse ki, Ernst çıkıp çaktı kafayı. Öyle veya böyle zorlandık zeminin de etkisiyle, ama 3 puanı almayı bildik.

bjk4ever
17.Eylül.2010, 18:58
Sokaga cikinca havada kufurler ucusuyor zaten. M.Ali Erbil gibi bel alti espriden baska birsey yapmayan bir insan para kazaniyor bu ulkede, o bahsettigin teyzeler ve anneler de kikir kikir guluyor ama. Kufur bu ulkenin gercegi, o kadar dramatize etmeye gerek yok. Cirkin, olmamasi gerek, ama her tarafta kufur varken taraftar gruplarinin birbirine kufur etmemesi beklemek dogru degil.

Sekopej
17.Eylül.2010, 19:25
Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma derim.

Hala derdimi anlatamadım, isteyen etsin küfürünü, ben bunda değilim ki, kimse küfür etmesin derdinde de değilim. Sadece bunu normalmiş gibi görenlerin yanında bundan rahatsız olanları da görmek beni bir nebze olsun memnun ediyor. Ayrıca sokağa çıktığımda öyle küfürler duymuyorum ya da Mehmet Ali Erbil'den öyle küfürler duymuyorum ben, stadalarda duyduğumdan. Arkadaş çevresine girersin, küfür elbette olur ama aileden biri varsa bulunduğum ortamda, kimse de küfürlü konuşmaz.

Zor bir şey değil, yapılan terbiyesizlik, rezalet demek. Herkes böyle yapıyor demekten daha iyi geliyor bana.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Eylül.2010, 19:44
Bir FB li olarak Bjk nin son dakika golune sevindim , fakat anlamsiz bir sekilde gol sevincini ezeli rakibine kufrederek gosterdi tum stad. 3-5 kendini bilmez densizin yaptiklarina kistas olarak bunun yapilmasi bizim kulturumuze hic yakismiyor. Bu seviyesizligin katlanarak devam etmesi cok uzucu. Her zaman avrupadaki basarilarda beraber sevindik, oyle de devam edecektir umarim,

Varonil
17.Eylül.2010, 20:03
CSKA'lılar benzin istasyonunu soydu

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam karşılaştığı CSKA Sofya takımının taraftarlarının, maç dönüşü bir benzin istasyonunu soydukları açıklandı. İçişleri Bakanlığı Basın Merkezinin açıklamasına göre, sabah saatlerinde taraftarları Sofya'ya getiren otobüs, E-5 Trakya otoyolundan geçerken 86'ncı kilometrede bulunan OMV benzin istasyonunda mola verdi.

Otobüsten inen ve oldukça içkili görünen CSKA Sofya taraftarları,benzin istasyonunun market bölümüne girerek buradan taşıyabildikleri kadar içki,meşrubat ve kozmetik eşyalar alarak,para ödemeden otobüse bindiler.

Benzin istasyonu personelinin polisi araması üzerine otobüs,Sofya girişinde durduruldu ve sayısı açıklanmayan taraftarlar gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

17 Eylül 2010 Cuma - 17:23
AA