View Full Version : 2 Çaya Süper Bahşiş
Zekirdek
14.Eylül.2010, 20:30
http://www.zekirdek.com/forum/attachments/lay-lay-lom/31728d1284464239-ki-caya-super-bahi-iki-caya-super-bahsis-822571jpg
Dün akşam Ali Sami Yen Stadı'nda Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada, sakat olduğu için forma giyemeyen Arda Turan, maça sevgilisi Sinem Kobal ile birlikte geldi.
Maçın devre arasında soyunma odalarının bulunduğu alandan sevgilisi ve kendisi için çay alan Arda, top toplayıcılık görevini yapan çocuktan çayları Sinem Kobal'ın yanına kadar getirmesini rica etti.
Kendisini kırmayan ve çayları sevgilisinin yanına kadar getiren çocuğun başını okşayan Arda Turan, çocuğa tam 500 TL bahşiş verdi. Milli futbolcu, daha önce de sevgilisi için sinema kapattırmıştı.
Kendisi de bir zamanlar top toplayıcısı olarak saha kenarlarında görev yaptığından, Arda Turan'ın zaman zaman bu görevi yapan çocuklara harçlık verdiği ya da gönderdiği biliniyor. (gazeteport)
Suicider
14.Eylül.2010, 20:43
Aferim Arda..Geçmişini unutmaması iyi ne güzel..
World Hollow o1
14.Eylül.2010, 21:12
Arda Turan'a karşı her zaman bir sevgim vardı, halada devam ediyor bunlada daha çok oldu ..:p
Sahada bazen hırsına yenik düşüp fevri çıkışlar yapsada yinede herşey saha dışında doğal olarak devam ediyor, helal olsun ALLAH her zaman böyle devam etmesini nasip etsin..:)
Nedvedmania
14.Eylül.2010, 21:17
Ardanın gerçek hali bu. Kaç gazetede yazdı acaba bu haber ?
sentugo
14.Eylül.2010, 21:32
çoğu gazetede yer aldı :D
Ama bence abartı, bu kadar da olmaz.. 50 lira falan diye düşünmüştüm. 500 ü görünce, yuh dedim..
RaSenGan
14.Eylül.2010, 21:32
İyice abarttılar bu işleri.Arda ne yapsa haber oluyor.İyi yapmış hoş yapmış da adam ne yapsa haber oluyor.İlk defa görüyorum sinema kapattı diye haber olan futbolcuyu bahşiş verdi diye haber olan futbolcuyu.
Universal
14.Eylül.2010, 21:35
İki çaya 500 TL vermek görgüsüzlüktür, bağış veya bu tarz şeyler gösteriş için yapılmaz. Gizli yapılır, kimse öğrenmez. Okul yaptırmıyorsun; orada çalışan kişiye yardım ediyorsun.
Neyse medya Türkiye'nin durumunu konuşacağına iki çayı konuşuyor; zaten gazete filan almayacaksın, Aydın Doğan iyi ki çekiliyor medyadan.
EndoplazmiK RetikuluM
14.Eylül.2010, 21:38
Haber doğruysa üzüldüm. Gösteriş yapmış. Saygısızlık yapmış.
C h A o S
14.Eylül.2010, 21:56
Neresi saygısızlık onu anlamadım?Arda'nın gösterişe ihtiyacı var mı sence?Birde o verdiği bahşiş o çocuğa kim bilir nasıl yaramıştır.Birde olaya bu yönden bakın.
Ayrıca böyle bir olayda kesinlikle haber yapılmamalıydı.Basın abarrtı bu işi iyice.
sentugo
14.Eylül.2010, 21:59
Aynen gösteriş yapmak için yapmamıştır sonuçta ama bu niye haber oluyor bunu anlamıyorum ben :D
GebzeLi1907
14.Eylül.2010, 22:00
Bunun haber olarak cıkması basının ilkesizliğinden Arda nın gösteriş namına bu tarz bi harekette bulunacağına inanmıyorum.Eğer öyleyse kendi ayıbı tabi.
EndoplazmiK RetikuluM
14.Eylül.2010, 22:01
Neresi saygısızlık onu anlamadım?Arda'nın gösterişe ihtiyacı var mı sence?Birde o verdiği bahşiş o çocuğa kim bilir nasıl yaramıştır.Birde olaya bu yönden bakın.
Ayrıca böyle bir olayda kesinlikle haber yapılmamalıydı.Basın abarrtı bu işi iyice.
Basın abartmış olsa da yaptığı davranışı uygun buluyor musun ? O 500 TL'yi çocuğa vermek için illa yanına çağırmalımıydı ? Sevgilisinin yanına ?
RaSenGan
14.Eylül.2010, 22:03
Basın abartmış olsa da yaptığı davranışı uygun buluyor musun ? O 500 TL'yi çocuğa vermek için illa yanına çağırmalımıydı ? Sevgilisinin yanına ?
Çocuğun ayağına mı gidecekti 500 TL vermek için.Sevgilisinin yanındayken ne yapsın başka.Kaldı ki sevgilisine 500 TL'yle mi gösteriş yapacak milyonlar alırken.
Ben buluyorum.Kapıma 50 yaşındaki adam yemek getirmeye geliyor.Bende ona 2-3 lira gönlümden ne kopuyorsa veriyorum.Bu benim iyi düşüncemdir fakat karşıdaki adamın yerine koysan çocuğu yaşındaki adamdan bahşiş alıyor dersiniz.Yanına gidip verecek hali yok ya ? Kim bilir ne kadar sevinmiştir çocuk.Teşekkürler Arda.
C h A o S
14.Eylül.2010, 22:07
Uygun buluyorum.Sonuçta rica etmiş çocuktan.Bir terslik göremiyorum ben bu olayda.Kendi açımdan Arda'ya sevgim bir kat daha arttı.50 tl de verebilirdi bahşiş.Ancak kendi de oralardan geldiği için çocuğun durumunu biliyordur.Kim bilir ne ihtiyaçlarını karşıllar o para.Bırakalım bence artislikti,gösterişti şuydu buyduyu.Olaya iyi yönünden bakalım.
Universal
14.Eylül.2010, 22:08
Ben o parayı alan çocuk olsam bu gün, bu haberlerden sonra yüzüm kızarır ve basına dava açardım benim maddi durumum ile nasıl dalga geçersiniz diye... Bu iş budur. Arda'nın yaptığı güzel bir davranış; ama istemeseydi bu olay haber olmazdı gizli kapaklı yapardı.
Nedvedmania
14.Eylül.2010, 22:14
çoğu gazetede yer aldı :D
He iyi o zaman :D
Kendinizi o çocuğun yerinde düşünün. Galatasaraylısınız ve Arda gibi bir oyuncu size harçlık veriyor. Dünyanın en mutlu insanı olmazmısınız ? Ben o parayı harcamaz saklardım.
Tüm eleştrilere ve basına rağmen biz senin niyetini biliyoruz Arda. Teşekkürler.
Redrum
14.Eylül.2010, 22:45
Benim durumum da halim vaktim de yerinde, top toplayıcı olsam, Arda'nın sevgilisine çay getirsem, bana 500lira verse, istedikleri kadar haber yapsın kardeşim hiç de gocunmam, 500 lira vermiş sağolsun varolsun.
uAburak89
15.Eylül.2010, 09:36
50 lira vermiş son havadislere göre..
World Hollow o1
15.Eylül.2010, 11:22
Bencede 50 TL'dir..
Çünkü 500 TL her ne kadar meşhur olsanda ayak üstü verilecek bir miktar değil, oda biliyordur yani o kadar para verdikden sonra Arda işte gösteriş yapmak için şu kadar para verdi vs. diye haberlerin çıkacağını..
IcedEarth
15.Eylül.2010, 12:00
Ben o parayı alan çocuk olsam bu gün, bu haberlerden sonra yüzüm kızarır ve basına dava açardım benim maddi durumum ile nasıl dalga geçersiniz diye... Bu iş budur. Arda'nın yaptığı güzel bir davranış; ama istemeseydi bu olay haber olmazdı gizli kapaklı yapardı.
Dalga geçme ?? Çocuğun adı haber içinde geçiyor da ben mi görmedim acaba? Veya resmi filan mı kullanılmış?
Türk basınında en ilgi toplayan oyuncu olan Arda'nın bu olayının haber yapılması da mı gösteriş oldu? Çocuktan çay istemiş, çocuk kırmamış getirmiş ve Arda da çocuğa kendince bir jest yapmış, bunun neresinde gösteriş?
Zekirdek
15.Eylül.2010, 12:13
Abartmayın bu kadar yazılacak bunlar sonuçta. Günümüzdeki Türk olan en yetenekli futbolcu.
KaRaBükLü KraL
15.Eylül.2010, 12:21
Bahşiş verir vermez napalım yahu:)Adamın parası var önceden top toplayıcı biri Arda çocuğa rica edip bi çay istemiş çocuk reddetmemiş harçlık niyetine vermiş Arda.Bunda ne gibi bi sakınca var.Adamda para var veriyo.
KanaKe
15.Eylül.2010, 14:26
Dalga geçme ?? Çocuğun adı haber içinde geçiyor da ben mi görmedim acaba? Veya resmi filan mı kullanılmış?
Türk basınında en ilgi toplayan oyuncu olan Arda'nın bu olayının haber yapılması da mı gösteriş oldu? Çocuktan çay istemiş, çocuk kırmamış getirmiş ve Arda da çocuğa kendince bir jest yapmış, bunun neresinde gösteriş?
gösteriste olabilir fakat ben ardanin gösteris yapacagina inanmiyorum keske basindan bu olayin haberini yapmamalarini isteseydi yanlis düsünenler olabilir..
Universal
15.Eylül.2010, 14:47
İşte gösteriş bu. Kendin yazdın. Gösteriş, bizim bu olayı konuşmamıza sebep olacak bir olaydır. Eğer konuşuyorsak veya tartışıyorsak bu olay gösterişdir. Bu ismin Arda olması önemli değil, Mehmet olur, Fatih olur, Yavuz olur. Önemli olan olay, medyanın yaklaşımı ve bu olaydan sonra medya tarafından pohpohlanan birisinin olması, bu egodur. Kendini tatmin etmektir. Bir çocuğa yardım etmek güzel bir olaydır; ama önemli olan bunun gizli saklı yapılmasıdır.
Nedvedmania
15.Eylül.2010, 14:50
Yahu daha ne kadar gizli yapsın. Çocuktan çay istiyor , çocuk yanına geliyor o zaman veriyor parayı. Görende Arda gazeteleri aradı "Gelin çocuğa para veriyorum" dedi zannedecek.
IcedEarth
16.Eylül.2010, 01:59
İşte gösteriş bu. Kendin yazdın. Gösteriş, bizim bu olayı konuşmamıza sebep olacak bir olaydır. Eğer konuşuyorsak veya tartışıyorsak bu olay gösterişdir. Bu ismin Arda olması önemli değil, Mehmet olur, Fatih olur, Yavuz olur. Önemli olan olay, medyanın yaklaşımı ve bu olaydan sonra medya tarafından pohpohlanan birisinin olması, bu egodur. Kendini tatmin etmektir. Bir çocuğa yardım etmek güzel bir olaydır; ama önemli olan bunun gizli saklı yapılmasıdır.
Arda ölse gösterişte mi bulunmuş oluyor yani?
ForsakeN
16.Eylül.2010, 15:07
Arda'nın bir çocuğa bahşiş vermesini, verdiği miktarın kaç olduğunu, çocuğun ne yapması gerektiğini tartışıyoruz. Size de garip gelmiyor mu bunları tartışmak ?
Varonil
16.Eylül.2010, 17:10
Arda'nın en formda olduğu dönemlerden biri belki de şu dönem,hem Galatasaray'da hem de Milli Takım'da sezona oldukça iyi başladı.Yalnız medyada bir kesim var,Arda ağzıyla kuş tutsa yine eleştiriyorlar.Nedeni de sevgilisi Sinem Kobal ile birlikte objektiflerin önünde olması.Hem Galatasaray'ın hem de Milli Takımımızın yıldızına medyanın biraz daha hassas davranması gerektiğini düşünüyorum.
Bordo61Mavi
16.Eylül.2010, 18:51
Verdiyse verdi adamin kendi parasi
Benim eski calistigim yere ledly king ve van persie gelirdi adamlar 1 kurus olsa dahi para ustu beklerlerdi :) ayrica ayni dukanada jermaine defoe nun 15 sterlin borcu var :)