Log in

View Full Version : Yeni Miami hazırlıklara başlıyor

vego
16.Eylül.2010, 19:29
16 Eylül 2010 13:52 | NTV Spor ve Ajanslar
NBA takımlarından Miami Heat, süper yıldızları Dwyane Wade, LeBron James ve Chris Bosh’un da katılacağı hazırlık kampıyla yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.
http://media1.ntvspor.net//C/I/65/heat3_SPMAU.jpg
NBA takımlarından Miami Heat, süper yıldızları Dwyane Wade, LeBron James ve Chris Bosh’un da katılacağı hazırlık kampıyla yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.
Miami Heat, süper yıldızları Dwyane Wade, LeBron James ve Chris Bosh’un ilk kez katılacağı hazırlık kampı çalışmalarının Florida’daki Hurbult Field ve Elgin Hava Kuvvetleri’nin tesislerinde gerçekleştirileceğini duyurdu.
28 Eylül’den 3 Ekim’e kadar sürecek olan kampın ardından Heat, evi American Airlines Arena’daki çalışmalara bu hazırlık kampının ardından başlayacak.
Takımın dış etkenlerden etkilenmemesi ve sadece basketbola odaklanabilmesi için Hava Kuvvetleri’nin tesislerinde çalışacaklarını belirten Heat baş antrenörü Erik Spoelstra, “Bu bizim takım için çok önemli bir fırsat.Bu tesisler sadece basketbola odaklanmamızı ve dış etkenlerden etkilenmememizi sağlayacak. Ayrıca bize özgürlüğümüzü koruyan pilotlarla zaman geçrime ayrıcalığı tanıyacak” dedi.

Corpus
16.Eylül.2010, 19:57
Bu nasıl bir 3 lüdür aman Allah'ım :icon_eek: Bu sene takımı uçuracakları için pilotlardan eğitim alıyorlar sanırım :zuhaha

Addolorato
16.Eylül.2010, 20:31
Takıma bak off off..

BleedingMoon
16.Eylül.2010, 20:35
zannedersem ideal 5'li:

ilgauskas
bosh
james
wade
chalmers

olacak.

hem savunmada hem hücumda çok canlar yakacak miami.

Corpus
16.Eylül.2010, 21:12
ilgauskas
bosh
james
wade
chalmers
.

Fizik olarak çok güçlü bir takım olmuş gerçekten :) Geçen sene Dallas'ın kadrosunda fizik olarak çok güçlüler vardı ancak bu kadar yetenekli değillerdi tabi. Miami de hem yetenek hem fizik var :)

vego
16.Eylül.2010, 21:29
Büyük ihtimal Dampier'da katılacak Miami'ye

Corpus
16.Eylül.2010, 21:37
Büyük ihtimal Dampier'da katılacak Miami'ye

Bir damperimiz eksikti o da olursa değmeyin benim keyfime :D

1 numaraya da nash i istiyorum bir o kaldı :D

DenizlispoR
16.Eylül.2010, 21:46
Bir damperimiz eksikti o da olursa değmeyin benim keyfime :D

1 numaraya da nash i istiyorum bir o kaldı :D
Nash Celtics'e gelecek yaş ortalamamızı yükseltecek :D.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Eylül.2010, 17:13
Miami gerçekten inanılmaz bir takım oldu. Süper işler yapacaklarını düşünüyorum.

GodfatheR
17.Eylül.2010, 17:27
Bu sene şampiyonluk zor. Çok hazır bir LA var. Ama ertesi seneden başlayan bir hegamonya kurabilir Miami =/