PDA

View Full Version : Ron Artest:Plüton'un gezegenlikten çıkarılması beni çok üzdü

vego
21.Eylül.2010, 18:26
Artest'ten bir ilginç açıklama daha

21 Eylül 2010 15:20 | NTV Spor
NBA'in sıradışı figürlerinden Ron Artest, geçen sezon kazandığı şampiyonluk yüzüğünü açık artırmayla satacağını ve gelirini okullardaki ruhsal gelişim bölümlerine aktaracağını açıkladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/66/artest3_YHU0M.jpg
NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen Ron Artest'in sıradışı hareketleri ve açıklamalarına bir yenisi eklendi.
Geçen sezon kazandığı şampiyonluk yüzüğünü açık artırma ile satacağını söyleyen oyuncu, elde edilecek geliri de okullardaki ruh sağlığı bölümlerine kaynak olarak aktaracağını belirtti.
Boston Celtics ile oynadıkları final serisi boyunca sakin kalmak için psikolojik destek alan Artest, ilk mental yardımını 13 yaşındayken okulda aldığını ancak o dönemde imkanların yetersiz olduğunu söyledi.
Çocuklara yardım etmenin kendisini mutlu edeceğini anlatan Artest, böylece gelecek sezonki şampiyonluk yarışı için de yeni bir motivasyon kaynağı yaratmış olacağını savundu. "Yeni bir yüzük almak için savaşacağım" diyen Artest, takım arkadaşı Kobe Bryant'ın da kendisine bu konuda destek vereceğine inandığını belirtti.
Kobe için "o, Plüton seviyesinde bir yıldız" ifadesini kullanan Artest, açıklamalarının kalan bölümünde ise Plüton'un gezegen statüsünden çıkarılmasına ne kadar bozulduğunu anlattı.
Artest,"Plüton'un gezegenlikten çıkarılması beni çok üzdü. Ben küçükken Plüton gezegendi, ama şimdi değil. Bunu kim yaptıysa burnuna dirsek atmak istiyorum. Plüton'u seviyorum. Herkes Plüton'u seviyor. Hatta Plüton diye bir çizgi film karakteri bile var. Bu konuda elimizden ne gelir bilmiyorum ama Plüton'un yeniden gezegen olmasını sağlamak için bir şeyler yapmalıyız" diye konuştu.
Artest'in son birkaç aya yansıyan diğer vukuatları da oldukça ilginç. Geçen sezon NBA finali son maçının ardından basın toplantısında kalabalık bir aile fotoğrafı veren oyuncu, demeçleriyle herkesi güldürmeyi başarmıştı..
Lakers forveti, son olarak da Los Angeles trafiğinde büyük tip go-kart arabasıyla aşırı hız yaparken yakalanmış ve aracının trafik tescilinin dahi olmadığı anlaşılmıştı.

eXcitinG
21.Eylül.2010, 18:35
akLidengesi bozuk insan ya :D

DenizlispoR
21.Eylül.2010, 19:30
Artest bu her şey beklerim ben :D.

A.FaruK
21.Eylül.2010, 20:51
Nasıl bir psikopatsin arkadaş yaa :)

IcedEarth
25.Eylül.2010, 22:22
Adam haklı beyler.

Üşüyoruz Plüton reyiz...

Revolution
25.Eylül.2010, 22:25
Gereksiz insan :zuhaha

E.Cartman
25.Eylül.2010, 22:26
senin nası bir kafa yapın var Artest :n::n:

Zekirdek
25.Eylül.2010, 22:40
Bizde çok üzüldük reyiz.

bySilver
25.Eylül.2010, 22:57
Delisin sen.

A.FaruK
26.Eylül.2010, 00:43
Yanılmıyorsam Kobe'yle bi kavgası vardı.

Zekirdek
26.Eylül.2010, 01:02
Yanılmıyorsam Kobe'yle bi kavgası vardı.

Kobe'de bu adamı çok takmıştır ya.

A.FaruK
26.Eylül.2010, 01:09
Kobe'de bu adamı çok takmıştır ya.

Orasını bilemem ama geçen sezon Play-Off larda bayağı kapışmışlardı.

Since-1907
26.Eylül.2010, 01:13
Nasıl bir alkolün etkisindesin sen geçmek bilmiyor.

A.FaruK
26.Eylül.2010, 01:15
Nasıl bir alkolün etkisindesin sen geçmek bilmiyor.

:) :) Ne kullanıyor acaba :)

DenizlispoR
26.Eylül.2010, 10:34
Artest,"Plüton'un gezegenlikten çıkarılması beni çok üzdü. Ben küçükken Plüton gezegendi, ama şimdi değil. Bunu kim yaptıysa burnuna dirsek atmak istiyorum. Plüton'u seviyorum. Herkes Plüton'u seviyor. Hatta Plüton diye bir çizgi film karakteri bile var. Bu konuda elimizden ne gelir bilmiyorum ama Plüton'un yeniden gezegen olmasını sağlamak için bir şeyler yapmalıyız" diye konuştu.
Yetmez mi :zuhaha.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Eylül.2010, 19:30
Artest Adamım yaa :D

garydelgadov
26.Eylül.2010, 20:56
Allahım sen bize sabır ver lütfen lütfen.:zuhaha