Log in

View Full Version : Bursaspor - Bucaspor [6. Hafta]

TR.CaPTaiN
22.Eylül.2010, 13:52
http://i54.tinypic.com/2804i6b.jpg

bursa_mc
23.Eylül.2010, 13:17
Rahat alacağımız bir maç olur..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Eylül.2010, 18:43
Bucaspor dirençli bir takım fakat Bursa'nın rahat alacağını düşünüyorum.

Crocodile1963
24.Eylül.2010, 16:43
Beklenilenin aksine rahat bir maç olacağını düşünmüyorum. Bucaspor'da birçok sakat oyuncu var ve hafta içinde başkanlarının istifaları oldu. Birde bunun üstüne Bülent Uygun bu maçı tribünden takip edecekmiş. Dirençli bir ekip, erken dakikalarda gol bulamazsak sıkıntı yaşarız.

Ertuğrul Hoca'dan bu maçta da rotasyon bekliyorum. Çarşamba günü Rangers maçından önce birkaç oyuncu yine dinlenecektir.

Maç ile ilgili çekincelerim umarım sahada etkisini göstermez, güzel bir maç olur. . .

Crocodile1963
24.Eylül.2010, 20:04
Yavuz Özkan - Ali, Ömer, İbrahim, Vederson - Steinert, Bekir Ozan, Hüseyin, Ozan İpek - Nunez, Turgay

Steinert'ten iyi bir maç bekliyorum, umarım yanıltmaz. . .

C h A o S
24.Eylül.2010, 20:50
BursaSpor 1-0 önde.

Crocodile1963
24.Eylül.2010, 20:50
Helal olsun be Hüseyin. .

Crocodile1963
24.Eylül.2010, 21:51
Sercan - Insua oyuna girdi. Nunez ve Steinert çıktı. . .

Crocodile1963
24.Eylül.2010, 22:10
Sercan herşeyi yaptı ama son vuruş yine olmadı. . .

KaRaBükLü KraL
24.Eylül.2010, 22:33
1-0 mı hala

Crocodile1963
24.Eylül.2010, 22:46
Helal olsun bütün takıma ama Ömer'in yeri çok ayrı, yine yarılmış kafasıyla, bandajından akan kanlarla maçı tamamladı boşuna "En büyük kaptan Ömer Erdoğan" demiyoruz biz ona.

Maç içerisinde İbrahim çok yerinde müdahalelerde bulundu, Bekir Ozan yedekliği hiç sorun etmiyor, çıkıyor standart futbolunu yerine getiriyor. Sercan çoğu şeyi yapıyor ama son topları halletmesi lazım. Takımın yarısı dinlendi Rangers maçı öncesi moraller üst seviyeye çıktı.

Hüseyin'in gol atmasına acayip sevindim, bu sene başka bir oyun oynuyor.

18 puan oldu hafta 18-10-10 puanla başladı. İyi oynamıyoruz belki ama dolu-dizgin devam ediyoruz. . .

Deus Dominus
24.Eylül.2010, 22:53
Ya Vederson'un yerine artık Mustafa Keçeli oynasın, yemin ediyorum fenalık geçirecem onu izlerken!

bjk4ever
25.Eylül.2010, 12:00
1-0 kazandık. Yürü be Bursasporum kim tutar seni : ))

Avrupa'dan herhangi bir takim tutar gecen hafta gordugumuz gibi. Bursa cok cok kotu oynuyor, su ana kadar aldigi puanlari kesinlikle hak etmedi. Yakinda ciddi bir dususe gecer kanimca. Yabancilarin zaten hic katkisi yok, sene basinda dedigimiz gibi Steinert, Nunez cok vasat isimler/oyuncular, klasik E.Saglam transferleri. Bursa dua etsin takimi tasiyan yerli oyuncularinin basina sakatlik/ceza vs gelmiyor, yoksa buyuk sikinti yasar.

Zekirdek
25.Eylül.2010, 12:17
Bu takıma bir tane sağlam sportif direktör lazım.

GeNç KaRTaL
25.Eylül.2010, 13:10
Bursaspor'un attığı golden önce kullanılan serbest vuruş için verilen karar bence yanlış.Vederson bırakmış kendisini yere.Bucaspor'lu eleman topu alıp bomboş gitme imkanı bulacakken hakem çok basit bir kararla faulü vermiş.Bucaspor'un kilidini erken açınca da kaybetmesi zordu zaten Bursaspor'un.Tebrik ediyorum galibiyetlerinden ötürü.

Deus Dominus
26.Eylül.2010, 15:20
Avrupa'dan herhangi bir takim tutar gecen hafta gordugumuz gibi. Bursa cok cok kotu oynuyor, su ana kadar aldigi puanlari kesinlikle hak etmedi. Yakinda ciddi bir dususe gecer kanimca. Yabancilarin zaten hic katkisi yok, sene basinda dedigimiz gibi Steinert, Nunez cok vasat isimler/oyuncular, klasik E.Saglam transferleri. Bursa dua etsin takimi tasiyan yerli oyuncularinin basina sakatlik/ceza vs gelmiyor, yoksa buyuk sikinti yasar.

Lig yeni başladı bu oyuncular 2 aydır bu takımda. Batalla'da ilk geldiğinde bu kadar etkili değildi, Ergiç'te. Herşey zamanla olur. Bursa çok kötü oynuyor diyorsun...6 hafta geride kaldı 1 gol yedik, 5 galibiyet aldık, 6.sıda yolda. Ligte şu an tek namağlup takım. Neresi kötü bunun?!

Sağlam bir planlamayla gelişiyor takım, istediğin kadar küçük gör gün geçtikçe büyüyecek Bursaspor ve imrenerek izleyeceksiniz sizde...