Log in

View Full Version : Beşiktaş - Antalyaspor [6. Hafta]

TR.CaPTaiN
22.Eylül.2010, 13:56
http://i54.tinypic.com/2cqgtar.jpg

eXcitinG
22.Eylül.2010, 15:34
Avusturya depLasmanı öncesi mutLaka kazanmamız gereken maç. Skor önemLi değiL. ÖnemLi oLan 3 puan.

bursa_mc
22.Eylül.2010, 15:35
Antalyaspor son 2 maçını kazandı ama galibiyet serisine Beşiktaş son verir..

footballer33
22.Eylül.2010, 16:31
Antalya çıkışta olan bir takım, zemin de düşündürücü bir etken. Ancak yine de taraftarımızın ve usta ayakların sayesinde alırız maçı.

Revolution
22.Eylül.2010, 18:55
Beşiktaş'ın galibiyet alışkanlığını kullanarak kazanacağını tahmin ediyorum..

yunusgs
22.Eylül.2010, 21:58
Beşiktaş,Fenerbahçe maçında kaybettiği 2 puanın telafisini bu maçta yapacaktır.Zemin düzgün olursa,iyi futbol ve 3 puan gelir.Kötü olursa,iyi futbol gelmeyebilir ama ben her iki ihtimalde de Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.Zira Beşiktaş,Antalyaspor'u son yıllarda rahat yeniyor.

Deus Dominus
23.Eylül.2010, 09:40
Bol gollü karşılaşma olacağı konusunda şüphem yok, tabiiki oynadığı futbola bakarsak Beşiktaş 3 puana oldukça yakın. Antalya'da Necati formda, gole en yakın ismi takımının. Ben 4-6 gol denemeyi düşünüyorum bu karşılaşmada :) 3-1, 4-2...

bjk4ever
23.Eylül.2010, 11:04
Kesinlikle kolay bir mac olmayacak. Zemin bizi zorlayacak ve Necati savunma arkasina kolay kacan ve gol vurusu ortalamanin uzerinde olan bir oyuncu. Geriye dusersek, zorlanirsak veya puan kaybedersek kacirmam. Ama erken bir golle sov+fark da gelebilir bizim adimiza.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Eylül.2010, 18:45
Antalyaspor çıkışta olan bir takım fakat yinede kazanabileceğimiz kanısındayım.

anil luque
25.Eylül.2010, 11:25
Kadıköy'den 1 puanla dönmek her zaman için iyidir ama ikinci yarı rakibi hapsedip , üstün bir oyun oynayıp galip gelememek üzmüştü beni açıkçası. Bu akşam seyircimizin önünde güç olarak bizden çok uzakta bir takıml oynayacağız.Fb maçının yıldızı Guti oynamayabilir. O'nun yokluğu kreatif açıdan belki bize negatif yönde etki edecek ama dirençli ve mücadeleci Antalyaspor ortasahası karşısında aynı oranda savaşçı bir Necip'in oynaması belki bunu bir nebze olsun avantaja dönüştürebilir. Fakat her ne olursa olsun Guti'nin adı bile bizi maçlarda bir adım öne çıkarmaya yetiyor.
Saha ve seyirci avantajımızla kazanır Wien maçı öncesi moral depolar ve yolumuza devam ederiz diyorum.
3-0 gibi bir skor olabilir ya da 4-1..

GeNç KaRTaL
25.Eylül.2010, 11:25
Antalyaspor karşısında yakın zamanda puan kaybettiğimizi hatırlamıyorum.Sezona kötü başlayıp sonradan çıkışa geçtiler ama sahamızda favorisi olduğumuz bu maçı galibiyet alarak kapatırız diye düşünüyorum.Erken gol atarsak bizim için daha kolay bir maç olur.

footballer33
25.Eylül.2010, 18:08
Cenk
Hilbert(Ferrari) Toraman Zapo Üzülmez
Aurelio Ernst
Necip
Tabata Q7
Bobo

Bu tarz bir diziliş ve kadro bekliyorum. Belki Necip ya da Aurelio'dan birini kesip Holosko'yu sağ açığa Tabata'yı Necip'in bölgesine de kaydırabilir. Bu durumda da 7 yabancı olacağı için Ersan 11'e Hilbert(Ferrari) kulübeye geçebilir. Toraman da sağ bekte başlar böylece.

TR.CaPTaiN
25.Eylül.2010, 20:37
İlk yarıda topa daha fazla sahip olan taraf Beşiktaş'tı. Beşiktaş topa daha fazla sahip olmasına rağmen bunu fazla pozisyona çeviremedi. Quaresma'nın direkten dönen bir topu var. Antalyaspor kendi sahasında fazla mahkum kaldı. İlerde Tita ve Necati gibi hızlı oyuncuları var ancak onlara top gitmiyor.

Night_Mare17
25.Eylül.2010, 21:03
Ernst topuk gibi bi ara pas attı bobo da golü attı 1-0

Rsa
25.Eylül.2010, 21:12
1-1 oldu, Tita.

RasAnt
25.Eylül.2010, 21:37
Ernste bak yaw :D 2 asist yaptı cok sağlam adam zaten

eXcitinG
25.Eylül.2010, 21:43
Rakibe pas yaptırmadan, orta yaptırmadan, şut attırmadan puan vererek tarihe geçicektik.

Rakip Beşiktaş ise 93,59 da biLe korkmak gerek. Her an atıp, yeme kapasitesi var.

bjk4ever
25.Eylül.2010, 22:11
H.Arikan'in futbolcu lisansi olmasi inanilmaz otesi. Bu kadar yeteneksiz ve kotu kaleci gormedim. Schuster insallah Erhan ve tek onlibero gibi hatalari tercihlerinden vazgectigi gibi bundan da vazgecer. H.Arikan su an anca 5. kaleci olur bizde.

Deus Dominus
25.Eylül.2010, 22:41
Hakan yetenekli kaleci ama kritik anlarda yanlış kararlar verebiliyor. Bunun sık tekrar etmesi sıkıntı veren yönü zaten. Cenk'le devam ederse bence daha uygun olur zira oynanan futbola uygun bir kaleci, en azından tercihleri Hakan'a göre daha iyi ve kendine olan özgüveni + konsantrasyonu daha yüksek ikisini kıyaslayacak olursak.

Beşiktaş'ın oynadığı futbola bayılıyorum. Yılın en büyük transferlerinden biriside şüphesiz Schuster.

Ahmet Göktaş
25.Eylül.2010, 22:54
Dakika 90 , hala organize ataklar , hala ayağa pas... Bu takım uçar tüm kulvarlarda...

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/167825796.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1285442625&Signature=PfX0YvoyBFODbLXdWPwyNxVegOI%3D

:icon_wink:

I3esiktas
25.Eylül.2010, 22:55
H.Arikan'in futbolcu lisansi olmasi inanilmaz otesi. Bu kadar yeteneksiz ve kotu kaleci gormedim. Schuster insallah Erhan ve tek onlibero gibi hatalari tercihlerinden vazgectigi gibi bundan da vazgecer. H.Arikan su an anca 5. kaleci olur bizde.

Hakan hiç bir zaman kötü kaleci olmadı, olamazda. Hatası var golde ama bu kötü kaleci oldugunu göstermez. Cech'inden tut Casillas, Buffon bile bir çok hata ile takımlara puan kaybettirmişlerdir.

bjk4ever
25.Eylül.2010, 23:10
Hakan hiç bir zaman kötü kaleci olmadı, olamazda. Hatası var golde ama bu kötü kaleci oldugunu göstermez. Cech'inden tut Casillas, Buffon bile bir çok hata ile takımlara puan kaybettirmişlerdir.

Bir kaleci surekli mac kazandirip arada sirada hata yapiyorsa cok iyi kalecidir Casillas gibi. Ama bir kaleci Hakan gibi surekli hata yapip arada sirada mac kazandiriyorsa o da kotu kalecidir. H.Arikan dedik mi iyi oynadigi ve kazandirdigi sadece 1 mac (Trabzon) geliyor aklima, ama kotu oynadigi ve hata yaptigi tonla mac var. Berbat bir kalecidir kendisi, sirf GS'ye karsi hasbelkader 2 penalti kurtardi diye yuceltildi herif.

I3esiktas
25.Eylül.2010, 23:13
Bir kaleci surekli mac kazandirip arada sirada hata yapiyorsa cok iyi kalecidir Casillas gibi. Ama bir kaleci Hakan gibi surekli hata yapip arada sirada mac kazandiriyorsa o da kotu kalecidir. H.Arikan dedik mi iyi oynadigi ve kazandirdigi sadece 1 mac (Trabzon) geliyor aklima, ama kotu oynadigi ve hata yaptigi tonla mac var. Berbat bir kalecidir kendisi, sirf GS'ye karsi hasbelkader 2 penalti kurtardi diye yuceltildi herif.

Bende tam tersi Hakan'ın bütün maçlarda iyi oynadıgını düşünüyorum. Burdaki Hatasına birşey demiyoruz zaten. Ama Fenerbahçe maçındaki Yedigimiz gol bence onun hatasından kaynaklanmıyor. Defansıda suçlamak lazım. Rakibe orda topu nasıl vurdurtuyorsun?. Hakan'ın ben o kadar fazla abarttıgın kadar Hatalı oldugu maç hatırlamıyorum.

GeNç KaRTaL
25.Eylül.2010, 23:25
İlk yarıda sağlam baskı kurduk ancak kapanan Antalya savunmasını açmakta pek başarılı olamadık.İkinci yarıda işler böyle gidecek gibi gözükürken devreye Ernst girdi.Kendisini çok iyi boşa çıkardı.Hilbert iyi gördü onu ve devamında Bobo'yu kaleciyle karşı karşıya bırakan mükemmel ara pasını attı.Bunu yaparken topuğuyla attı pası bir de.Golü erken bulmamız çok iyi oldu.Zira ne kadar süre gol bulamasak rakibimizin direnci o derece artacaktı,yine bizde stres artacaktı.Fakat golü erken bulmuşken rahat alacağımız maçı zora soktuk.Golden sonra Antalya savunması dağıldı ve peş peşe net pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik.Sonrasında maç boyunca pozisyonu olmayan Antalyaspor'a çok basit bir hatayla golü ikram ettik.Açıkcası şu maçta puan kaybetmek kötü olacaktı bizim adımıza ama Allah'tan 90'da yine Ernst ve Bobo sahneye çıktı ve maçı kazandık.

Ernst bugün harikaydı gerçekten.Guti'nin yokluğunda devreye girdi ve 2 müthiş asistle maçı kazanmamızda başrol oynadı.Hakkında söylenecek tek kelime var; harikaydı.Bobo yine attığı 2 golle bu takımın bir numaralı santraforu olduğunu gösterdi.Hilbert sağ bekte pek sırıtmadı.Çok fazla iş düşmedi aslında.Ondan kaynaklandığını düşünüyorum.Golde hatası vardı ama Hakan'ın hatası daha fazlaydı.Hiç çıkmasına gerek yoktu.Çıktıysan o topa vuracaksın.Geçen hafta yine basit bir hatası yüzünden gol yedik.Hakan'ın iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum ancak böyle basit hatalar yapması iyi kaleci olmasının önüne geçiyor.Hocamız onu kazanmak için bugün sahaya sürdü ancak bundan sonra dinlendirilmesinde fayda var gibi.Tabii bu konuda kararı verecek olan Schuster.

Sonuç olarak 3 puan almamız iyi oldu.Geçen haftanın üstüne bu hafta puan kaybetseydik -hele bu şekilde- zirve yarışında kötü bir darbe olurdu.Allah'tan olmadı.Emeği geçen herkese tebrikler,teşekkürler.

eXcitinG
25.Eylül.2010, 23:46
GoLde Hakan ın hatası vardı bence. HiLbert kademeye girmiş geLiyor, sonra Hakan ı görünce ona bırakmaya çaLışıyor ama bu seferde Hakan geri kaçıyor. Ee çıktı mı aLacaksın o topu. Gerekirse kendi adamınında önüne atLayacaksın orada.

Lim10
26.Eylül.2010, 00:13
Maçı izlemedim.Yediği hatalı olduğunu söylediğiniz golü de görmedim.Ama Hakan Arıkan'ı yerden yere vurmak bu kadar mı kolay?Sadece benim hatırladığım geçen sezonki Ts maçında ve bu sezonki yanılmıyorsam Plzen maçında takımı kurtaran adam olmuştu.Yediği hatalı gole sinirlenerek anlık verilen tepki olsa gerek.Bilinçli taraftar olmak lazım biraz.

deniz.91
26.Eylül.2010, 00:43
Bi karar verin hakan iyi kalecimi kötü kalecimi:)

anil luque
26.Eylül.2010, 10:48
20. dakikadan sonrasına yetişebildim. O zamana kadar birkaç pozisyona girmişiz. Q7'niin direkten dönen topu falan. Pozisyon açısından sıkıntı çekmediğimiz bir maç oldu ama yine son vuruşlarda etkisiz kalarak maçı sıkıntıya soktuk, tabi halısahada bile yapmadığımız bir hatayı prof topçularımızın yapmasıyla.Ama bu seneki belki de en pozitif özelliğimizin yani son saniyeye kadar bilinçli bir şekilde , kesinliklee doldur boşalta falan başvurmadan gol arama özelliğimizin sayesinde golü bulduk.Ernst Guti'nin saçsız versiyonu gibi oynadı resmen :) Bobo'nun kalitesine zaten diyecek yok , her zaman bu takımda olmasını istemişimdir 1. forvet olarak.
Kazandık yolumuza devam ediyoruz. Allah bozmasın..

King_91
26.Eylül.2010, 11:27
Bikaç haber sitesinde 90+2de penaltı falan diyolardı da bi izledim pozisyonu , öyle penaltı olmaz arkadaş ..

footballer33
26.Eylül.2010, 13:21
Yine skor olarak ölüp ölüp dirildiğimiz bir maç oldu. Halbuki ilk yarım saat rakibi kalemize bile yaklaştırmadık, fakat ne var ki biz de gerekli pozisyonları bulamadık. 2. yarıda ise erken gelen gol sonrası 2. gol için yakalanan fırsatların kaçması maçı buralara getirdi. Zaten 2. golü de bulabilseydik maç 3-4 olurdu. Gerçi Hilbert&Hakan ortak hatası olmasa yine de sıkıntıya girmezdi bu maç. Bu 2'li maçın en kötüleri olurken 2 asist yapan Ernst ve 2 golle oynayan Bobo da gecenin kahramanlarıydı. R.Wien maçı öncesi kaza yaşamamamız iyi oldu.

bjk4ever
26.Eylül.2010, 13:28
Bende tam tersi Hakan'ın bütün maçlarda iyi oynadıgını düşünüyorum. Burdaki Hatasına birşey demiyoruz zaten. Ama Fenerbahçe maçındaki Yedigimiz gol bence onun hatasından kaynaklanmıyor. Defansıda suçlamak lazım. Rakibe orda topu nasıl vurdurtuyorsun?. Hakan'ın ben o kadar fazla abarttıgın kadar Hatalı oldugu maç hatırlamıyorum.

Plzen ve Trabzon maclari disinda 1 tane daha iyi macini sayabilir misin? Ama ben cok kotu oynadigi 5 maci direkt sayarim. H.Arikan 2 senede 3-5 mac anca iyi oynamistir, Cenk gelelim yarim sene olmadi onun da cok iyi oynadigi 3-5 mac var yasina ragmen. Aradaki fark bu iste. H.Arikan oynadigi surece 60 dakika kalemize yaklasamamis Antalyaspor'a karsi bile puan kaybedebiliriz, derbilerde cok iyi ve kontrollu oynadigimiz ve rakibin kalemize gelmedigi anlarda her an gol yiyip maci kaybetme asamasina gelebiliriz, Avrupa'da fark yiyebiliriz (bazen 4 bazen 8). Besiktas'a gelmis gecmis en kotu kalecilerden biri.

Aşk-ı Şehir
26.Eylül.2010, 13:32
Bence golde Hilbert'ten çok Hakan'ın hatası var. Hakan orda çıkmasa Hilbert topu uzaklaştırırmıştı...

I3esiktas
26.Eylül.2010, 13:40
Plzen ve Trabzon maclari disinda 1 tane daha iyi macini sayabilir misin? Ama ben cok kotu oynadigi 5 maci direkt sayarim. H.Arikan 2 senede 3-5 mac anca iyi oynamistir, Cenk gelelim yarim sene olmadi onun da cok iyi oynadigi 3-5 mac var yasina ragmen. Aradaki fark bu iste. H.Arikan oynadigi surece 60 dakika kalemize yaklasamamis Antalyaspor'a karsi bile puan kaybedebiliriz, derbilerde cok iyi ve kontrollu oynadigimiz ve rakibin kalemize gelmedigi anlarda her an gol yiyip maci kaybetme asamasina gelebiliriz, Avrupa'da fark yiyebiliriz (bazen 4 bazen 8). Besiktas'a gelmis gecmis en kotu kalecilerden biri.

Sayarmısın? Hakan arıkan Yaklaşık 4 senedir Beşiktaş'ta. 4 Sene içinde 50-60 Maça çıkmıştır. Sence 5 Maç kötü maç çıkarsa bile o onun kötü kaleci oldugunumu gösteriyor?

vego
26.Eylül.2010, 13:53
Bence golde Hilbert'ten çok Hakan'ın hatası var. Hakan orda çıkmasa Hilbert topu uzaklaştırırmıştı...
Katılıyorum bu golden dolayı Hilbert eleştiremem.Ama Hakan'a kötü kalecide demem ortalama bir kaleci biraz iki ucu keskin bıçak kurtardımı tamam,yedimi fena.

Bu da mental özelliklerinin çok kötü olduğunun kanıtı.

bjk4ever
26.Eylül.2010, 14:00
Sayarmısın? Hakan arıkan Yaklaşık 4 senedir Beşiktaş'ta. 4 Sene içinde 50-60 Maça çıkmıştır. Sence 5 Maç kötü maç çıkarsa bile o onun kötü kaleci oldugunumu gösteriyor?

Liverpool-Metalist-bu seneki FB-gecen seneki FB deplasmani-Antalyaspor.
H.Arikan'in kotu kaleci olmasi icin kotu mac oynamasina gerek yok, pozisyon pozisyon bakilirsa zaten ne kadar kotu kaleci oldugu anlasilir. Arikan'in tek ozellikleri fizigi ve refleksleri, ama topla uyumu sifira yakin. Cok top sektiriyor, ne zaman cikacagini bilemiyor, mental olarak cok kotu durumda, topu oyuna sokmasi da cok kotu. Mesela FB macinda yedigimiz gol konusuluyor, ama golden once 3 kere yan topta hata yapti, sans eseri tehlike olmadi konusulmuyor. Biraz dikkatli seyredersen farkina varacaksin zaten, biz burada sallamiyoruz, izleyerek dikkatli bakarak konusuyoruz. Ben kolay kolay profesyonel birine berbat demem, hele BJK'deyse daha da zor derim, ama Hakan hakikaten berbat bir kaleci.

garydelgadov
26.Eylül.2010, 14:08
Hakan çok iyi bir kaleci ama Cenk'in potansiyeli daha fazla.Geçen hafta da iyiydi neden formayı aldı elinden bilmiyorum.
Maça gelirsek isterse Messi gelsin bu takımda en sevdiğim oyuncunun Ernst olacağı aşikar.Bölye bir adam yok gerçekten.Kartal ruhunu mücadelesini geldiği ilk andan, Antalyaspor maçından bu Antalyaspor maçına kadar hiç bırakmadı.Ne gerkiyorsa yaptı,kilidi açamadığımız maçta uzaktan şutlarla ayağa kaldırdı takımı,bazen golleriyle.Bugün de inanılmaz iki asist yaptı.Hele 1.asistinden sonra abartısız 10 dakika ağzım açık kaldı.Madem Guti yok ben Guti olmalıyım dedi.Böyle yönlü,nöyle forma için oynayan bir oyuncu uzun süredir izlemiyorduk.Bir Ailhan Mansız,bir Nouma gibi benimsiyor takımı.Eline ayağına ciğerine sağlık Fabian Ernst..

KaRaBükLü KraL
26.Eylül.2010, 15:22
Maçın sadece gollerine baktım.Hakan Arıkan ne kadar hatalıysa Hilbert'te o kadar hatalı bana göre.Sadece Hakan Arıkana suçu yükleyip böyle kaleci olmaz tarzı laflar yanlış olur.

I3esiktas
26.Eylül.2010, 16:12
Liverpool-Metalist-bu seneki FB-gecen seneki FB deplasmani-Antalyaspor.
H.Arikan'in kotu kaleci olmasi icin kotu mac oynamasina gerek yok, pozisyon pozisyon bakilirsa zaten ne kadar kotu kaleci oldugu anlasilir. Arikan'in tek ozellikleri fizigi ve refleksleri, ama topla uyumu sifira yakin. Cok top sektiriyor, ne zaman cikacagini bilemiyor, mental olarak cok kotu durumda, topu oyuna sokmasi da cok kotu. Mesela FB macinda yedigimiz gol konusuluyor, ama golden once 3 kere yan topta hata yapti, sans eseri tehlike olmadi konusulmuyor. Biraz dikkatli seyredersen farkina varacaksin zaten, biz burada sallamiyoruz, izleyerek dikkatli bakarak konusuyoruz. Ben kolay kolay profesyonel birine berbat demem, hele BJK'deyse daha da zor derim, ama Hakan hakikaten berbat bir kaleci.

Doğru Liverpool - Metalist maçlarında takım %100 performans gösterdi bir Hakan kötü oynadı diye yenildik. Çok dogru tespit yapıyorsun.

ozaniel
26.Eylül.2010, 17:17
Geçen sene Denizli bu kadroyla maça çıksa "3 önlibero oynatıyor, taktiği de her maç değiştiriyor." denirdi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Eylül.2010, 17:28
Guti'nin olmadığı bir maçta gerçekten Ernst harika işler yaptı, Bobo'da klasını gösterdi ve maçı kazandırdı. Ankaragücü maçını Quaresma olmadan kazanmıştık,bu maçı da Guti olmadan kazandık. Bu da bizim gerçekten kaliteli bir takım olduğumuzu ve 1 oyuncuya bağlı kalmadığımızın göstergesi. Tebrikler Beşiktaş'ım,Helal Olsun Ernst'e,Bobo'ya...:)
*Bu arada Antalya kalecisi Sammy Ömer abisinin en önemli özelliği olan zaman geçirmeyi çok iyi şekilde öğrenmiş. ;)

eXcitinG
26.Eylül.2010, 18:18
Guti görünümLü Ernst.

bjk4ever
26.Eylül.2010, 20:57
Doğru Liverpool - Metalist maçlarında takım %100 performans gösterdi bir Hakan kötü oynadı diye yenildik. Çok dogru tespit yapıyorsun.

Hatali gol yemisse kotu performans gostermistir, ki o bahsettigim maclarda defalarca hatali gol yedi, 1 kere degil. Senin mantigina gore o zaman dun mac 1-1 bitse takim kotu oynadigi icin mi berabere kalmis olacakti yoksa kaleci olacak Hakan'in hatasindan dolayi mi? Sen de cok guzel tespit yapiyorsun, tebrik ederim.

I3esiktas
26.Eylül.2010, 21:02
Hatali gol yemisse kotu performans gostermistir, ki o bahsettigim maclarda defalarca hatali gol yedi, 1 kere degil. Senin mantigina gore o zaman dun mac 1-1 bitse takim kotu oynadigi icin mi berabere kalmis olacakti yoksa kaleci olacak Hakan'in hatasindan dolayi mi? Sen de cok guzel tespit yapiyorsun, tebrik ederim.

Ben dünkü maçta Hakan'ın hatası yok demiyorum zaten. Ama bir maçla Hakan gibi bir kaleci kötülenmez. Kötüleyenlerinde futbol bilgisinden şüphe ederim. Hakan Şuan Beşiktaş'ın Bana göre 1. Kalecisidir.

bjk4ever
26.Eylül.2010, 21:51
Ben dünkü maçta Hakan'ın hatası yok demiyorum zaten. Ama bir maçla Hakan gibi bir kaleci kötülenmez. Kötüleyenlerinde futbol bilgisinden şüphe ederim. Hakan Şuan Beşiktaş'ın Bana göre 1. Kalecisidir.

Zaten bir maca gore konusmuyorum, FB derbisinden evvel ve sonra da dedim, hep de soyledim. Ben konusmalarimi Hakan'in performansina ve tum maclarina gore yapiyorum, tek maca gore adam yuceltmem, yerin dibine bile sokmam. H.Arikan su an bence 3. kalecidir, Cenk ve Rustu'yu kendisine kesinlikle tercih ederim.

M.O.S.H
27.Eylül.2010, 03:11
Zaten bir maca gore konusmuyorum, FB derbisinden evvel ve sonra da dedim, hep de soyledim. Ben konusmalarimi Hakan'in performansina ve tum maclarina gore yapiyorum, tek maca gore adam yuceltmem, yerin dibine bile sokmam. H.Arikan su an bence 3. kalecidir, Cenk ve Rustu'yu kendisine kesinlikle tercih ederim.

Katılıyorum Cenk ve Rüştü varken Hakan 3.kaleci olabilir , mental olarak çok aşağılarda büyük takım kalecisi olamaz hiç bi zaman.

GeNç KaRTaL
27.Eylül.2010, 10:26
Quaresma'ya tam 27 darbe

Antalyaspor karşısında büyük efor sarfeden Quaresma, maçtan ağır hasarla çıktı.İnter’den sezon başında transfer edilen Ricardo Quaresma, Antalyaspor karşılaşmasında galibiyet için büyük çaba sarfetti. Terinin son damlasına kadar mücadele eden Portekizli, maçtan ağır hasarla ayrıldı. Q7’nin her iki alt ve üst adaleleri ile göğüs bölgesine toplam 27 darbe aldığı açıklandı. Kulüp doktoru Devrim Urgun’un ayrıntılı raporunun ardından, başarılı oyuncu dünkü antrenmana katılmadı. Quaresma’nın son kontrollerin ardından bugün takıma katılması bekleniyor.

King_91
27.Eylül.2010, 11:24
Quaresma'ya tam 27 darbe

Antalyaspor karşısında büyük efor sarfeden Quaresma, maçtan ağır hasarla çıktı.İnter’den sezon başında transfer edilen Ricardo Quaresma, Antalyaspor karşılaşmasında galibiyet için büyük çaba sarfetti. Terinin son damlasına kadar mücadele eden Portekizli, maçtan ağır hasarla ayrıldı. Q7’nin her iki alt ve üst adaleleri ile göğüs bölgesine toplam 27 darbe aldığı açıklandı. Kulüp doktoru Devrim Urgun’un ayrıntılı raporunun ardından, başarılı oyuncu dünkü antrenmana katılmadı. Quaresma’nın son kontrollerin ardından bugün takıma katılması bekleniyor.

Türkiye'de yıldızların kaderi bu maalesef ..

Zekirdek
27.Eylül.2010, 19:28
Az bile almış o darbeleri Quaresma. Cem Baki yakalamasın 6 aydan aşağıya bırakmaz.