View Full Version : Galatasaray - İBB [6. Hafta]
TR.CaPTaiN
22.Eylül.2010, 14:03
http://i56.tinypic.com/k12emr.jpg
King_91
22.Eylül.2010, 14:14
ofansif olarak olmasa da defansif olarak güzel bi seri yakaladık . yeni (!) transferlerimizin alışma sancıları sürüyor . yine zor bi maç olacak . 1-0 çok muhtemel bi sonuç .. arda iyileşmezse yine cana yabancı sınırına takılacak ve sıkıntı olacak orta sahada yine .. kadro'yu inşallah bozmaz rijkaard . eğer arda iyileştiyse misi-arda , cana-ayhan(sarp) değişikliğiyle çok daha iyi bir takım oluruz . ama hocanın artık başka bir çözüm bulması lazım cana bu kadroda yabancı sınırına takılacak adam değil . oyuna girdikten sonra pas trafiğimiz , cana çok teknik bir oyuncu olmamasına rağmen inanılmaz değişti buca maçında ..
ufuk - serkan neill servet insua - cana sarp arda kewell pino - baros . kadrosuyla çıkarsak 2 farklı galibiyete ulaşabiliriz sonunda .
Revolution
22.Eylül.2010, 18:51
Puan kaybedeceğiz bence ama kaybedeceğimizi pek düşünmüyorum. Çifte şans olsa 02 derdim ama evde olduğumuz için en fazla 0 olur :)
KaRaBükLü KraL
22.Eylül.2010, 18:59
Kazanabiliriz.İBB büyüklerin belalısı ama en az hasarı bize veriyolar:DYine aynısı olacaktır ve 2-0 kazanacağız.Bakalım skor tahminimiz tutacakmı:D
IcedEarth
22.Eylül.2010, 19:28
BozBaykuşlar bu maça gidecekler mi acaba :zuhaha
A.FaruK
22.Eylül.2010, 20:00
Puan kaybedeceğiz bence ama kaybedeceğimizi pek düşünmüyorum.
????? :0::0:
eng1n
22.Eylül.2010, 20:44
berabere biticek demek istemiş :D
RaSenGan
22.Eylül.2010, 20:48
Yenilmeyiz ama berabere bitebilir diyor :D
A.FaruK
22.Eylül.2010, 21:01
Bence tam olarak orda ne dendiğini anlayan yok :)
Puan kaybedip maçı kaybetmeyeceğiz demiyormu dedin.Revolution Gel çöz şu işi:zuhaha
nannar
22.Eylül.2010, 21:53
bence rahat kazanacağız... Buca maçında saha çok kötüydü. A.S.Y. o kadar kötü değildir :D Son maçta sağ bekte Serkan iyiydi bence. Eğer o çocuk kazanılabilirse Sabri'ye bir alternatif olur. Ali Turan'ı da göbekte yetiştirirse savunmada her mevkinin yedeği olur. Yine tek problem ön liberolarda olacak sanırım ama ben kazanırız diye düşünüyorum
yunusgs
22.Eylül.2010, 21:54
Zorlu bir maç olacak.İBB'nin 3 büyüklere karşı etkili futbolunu ve aldığı sonuçları biliyoruz ama bu bize pek fazla denk gelmiyor.Geçen sene son dakika yediğimiz golle 1-1 berabere kalmıştık İBB ile.Önceki senelerde de tek farklı kazanıyorduk genellikle İBB'ye karşı.Maçı kazanacağımızı ve skorun yine tek farklı olacağını düşünüyorum.
Revolution
22.Eylül.2010, 22:30
+1 :yildiz:
Puan kaybedip maçı kaybetmeyeceğiz demiyormu dedin.Revolution Gel çöz şu işi:zuhaha
Aygün çözmüş olayı :D
Deus Dominus
23.Eylül.2010, 09:38
Galatasaray savunmasına bağlı karşılaşmanın sonucu. Açık alan ve kontratak şansı bulacak i.b.b., eğer Galatasaray daha diri bir mücadele sergilemezse son haftalardaki futbol şansı yanlarında olmayabilir. Kötü oynayıp kazanmayı kastediyorum :)
bursa_mc
23.Eylül.2010, 13:25
İBB nefret edilecek bir takım bu maçtan en az 1 puan alırlar :)
bjk4ever
23.Eylül.2010, 13:31
GS ya tek farkla alir ya da berabere biter. Bu futbol ve yaraticilikla kolay kolay gol atamaz GS, Belediye'de de etkili hucum oyunculari var, 1 tane sikistirir muhtemelen.
Homer J.S
23.Eylül.2010, 16:59
Çok rahat bir maç olacağına inanıyorum, genel görüşün aksine.
Geçen haftaki Bucaspor maçında ikinci yarıda zaman zaman ortaya koyduğumuz güzel oyunu bu maçın tamamına yansıtabilirsek galibiyet konusunda zorlanmayız. Eğer ki maç içinde takım halinde güzel bir oyun ortaya koyamazsak bireysel ayaklarımız her türlü bir gol getirecektir.
El Mago, formama ismini yazdırdığıma pişman etmeyecektir beni..
Varonil
23.Eylül.2010, 17:30
İBB 3 büyüklerin belalısı diyorlar ama Galatasaray 3 büyükler arasında en çok kazanan takım İBB'ye karşı.Bence bu yıl da bu durum devam edecektir ve Galatasaray kazanacaktır.
maNga 33
23.Eylül.2010, 19:29
bu maçta kaybetmek veya berabere kalmak gibi bir lüksümüz yok o yüzden bu maçı alacağız
RaSenGan
23.Eylül.2010, 21:25
İBB bize ters gelen bir takım olmuyor genelde diğer büyük takımlarda olduğu gibi.Erken bir gol bulursak rahat bir galibiyet bekliyorum.Puan kaybedeceğimizi düşümüyorum.
Alicanfmfan
24.Eylül.2010, 02:49
İnşAllah kazanırız , kısır bi maç olacak gibi yine yalnız Pino ile Sarp bir arada oynamasın bu sefer cidden kan çıkacak sonunda :n:
deniz.91
24.Eylül.2010, 08:48
Zor maç gsnin oyununu pek beğenmiyorum son haftlara şansa kazanıyolar gibi geldi bana ibb puan alabilir
Homer J.S
24.Eylül.2010, 18:23
İnşAllah kazanırız , kısır bi maç olacak gibi yine yalnız Pino ile Sarp bir arada oynamasın bu sefer cidden kan çıkacak sonunda :n:
Bence de. Pino oynasın, Sarp oynamasın.
GeNç KaRTaL
25.Eylül.2010, 11:32
İBB ligin tehlikeli takımlarından ama bu tehlikeleri pek Galatasaray'a işlemiyor.Galatasaray kazanmaya başladı ama oynadıkları oyun iç açıcı değil.Bu maçı da böyle kazanırlar gibi geliyor bana.Beraberlik çıkma olasılığı da yüksek bence.
Alicanfmfan
26.Eylül.2010, 00:52
İBB ligin tehlikeli takımlarından ama bu tehlikeleri pek Galatasaray'a işlemiyor.Galatasaray kazanmaya başladı ama oynadıkları oyun iç açıcı değil.Bu maçı da böyle kazanırlar gibi geliyor bana.Beraberlik çıkma olasılığı da yüksek bence.
Tıpkı , Eskişehir'in yada Antalyaspor'un , Beşiktaş'a tehlike işlemedigi gibi =)
Artık patlama bekliyorum takımımdan...
A.FaruK
26.Eylül.2010, 01:03
İstanbul ligimizde en iyi kontra atak futbolu oynayan takım olduğunu düşünüyorum. Maçın genelini kendi yarı alanında kabul edecektir helede Galatasaraya karşı.Kapanan bir takıma karşı o kilidi açacak bir çok silahı var Galatasarayın.Eğer Beşiktaş'ın yaptığı hataya düşmezse galip ayrılır Galatasaray. Gerçi İBB'nin sağı soluda belli olmaz ama genel olarak Galatasarayın kazanacağı düşüncesindeyim ama kolay ama zor.
Son olarakta
Puan kaybedeceğiz bence ama kaybedeceğimizi pek düşünmüyorum. demek istiyorum :)
Nedvedmania
26.Eylül.2010, 17:54
Yarın Alpaslan Dikmenin ölüm yıl dönümü. Bugün bu konu hakkında bi kareografi var mı ?
Varonil
26.Eylül.2010, 19:00
Galatasaray'ın ilk 11'i:
Ufuk
Serkan Kurtuluş
Neill
Servet
Insua
Lorik Cana
Ayhan Akman
Misimovic
Pino
Aydın
Baros
Revolution
26.Eylül.2010, 19:02
İstanbul ligimizde en iyi kontra atak futbolu oynayan takım olduğunu düşünüyorum. Maçın genelini kendi yarı alanında kabul edecektir helede Galatasaraya karşı.Kapanan bir takıma karşı o kilidi açacak bir çok silahı var Galatasarayın.Eğer Beşiktaş'ın yaptığı hataya düşmezse galip ayrılır Galatasaray. Gerçi İBB'nin sağı soluda belli olmaz ama genel olarak Galatasarayın kazanacağı düşüncesindeyim ama kolay ama zor.
Son olarakta
demek istiyorum :)
Olay açıklandı ayaküstü enstantane yapmayın adamı :zuhaha
Bence çıkabilecek en iyi 11i sahaya sürmüş Rijkaard. Sonunda Cana 11'de.
E.Cartman
26.Eylül.2010, 19:06
Yarın Alpaslan Dikmenin ölüm yıl dönümü. Bugün bu konu hakkında bi kareografi var mı ?
vardır büyük ihtimal boş geçmez UA
Galatasaray'ın ilk 11'i:
Ufuk
Serkan Kurtuluş
Neill
Servet
Insua
Lorik Cana
Ayhan Akman
Misimovic
Pino
Aydın
Baros
Geçen sezon ki Elano'nun durumuna Misimovic düşebilir valla :n::n:
yunusgs
26.Eylül.2010, 19:13
Kewell'ın olmaması iyi olmuş denebilir.Gerçi İBB maçlarında daha önce golü var diye hatırlıyorum Kewell'ın ama,geçen hafta gerçekten çok kötüydü.Gidişata göre 2.yarı girebilir oyuna.
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 19:51
Baroş %100 kaçırmıştı fakat attık golü 1-0 öndeyiz
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 19:57
İşte Galatasaray yine Baroş 2-0
LadroN
26.Eylül.2010, 20:00
Asistler kimden
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 20:01
Serkan Kurtuluş 1. asist 2. golde ise Serkan sağdan orta açtı Baroş kontrol etti rakip elle oynadı penaltı oldu baroş attı
LadroN
26.Eylül.2010, 20:03
Sağol serkana bak be:D
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 20:03
Taraftar harika
LadroN
26.Eylül.2010, 20:09
Şu Baros ne zaman çoşucak diye bekliodum çoştu:D
E.Cartman
26.Eylül.2010, 20:19
orta açabilen bir sağ bekimiz var artık :zuhaha:zuhaha
KaRaBükLü KraL
26.Eylül.2010, 20:25
orta açabilen bir sağ bekimiz var artık :zuhaha:zuhaha
Orta açmak önemli değil Sabri'de açıyo ama biri boşa açıyo diğeri adam akıllı orta yapıyo:zuhaha:zuhaha
MaTRaKaN
26.Eylül.2010, 20:26
3 oLdu baroş attı.
Harika attı süper ya..
Çok güzeL ya tekrar tekrar izLenir vaLLa
KaRaBükLü KraL
26.Eylül.2010, 20:27
Süpersin Baros harikasın hat-trick oldu hemde ne golle:)
C h A o S
26.Eylül.2010, 20:27
O nasıl bir goldü öyle yaa.
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 20:28
Galatasaray döndü Baroş döndü
Varonil
26.Eylül.2010, 20:29
Bu hafta golcüler formda.Bobo 5,Baros 4 gol oldu,bari yarın Niang da boş geçmese de geri kalmasa krallıkta :D
yunusgs
26.Eylül.2010, 20:30
Türkiye'nin tartışmasız en iyi forveti; #15 King Baros
Ahmet Göktaş
26.Eylül.2010, 20:30
Rahat maç oluyor anlaşılan Gs için :) Gol iyi diyorlar trtyi beklicez mecbur
RaSenGan
26.Eylül.2010, 20:32
İlk yarının özeti Milan Baros :) O 3.gol neydi öyle dondum kaldım.Çok rahat bir ilk yarı oldu.
MaTRaKaN
26.Eylül.2010, 20:34
oKe tmm
Birde ufuk'un performansı gittikçe güzeLLeşiyor.
Rijkaard hep şans verir inş.
yunusgs
26.Eylül.2010, 20:35
Rahat maç oluyor anlaşılan Gs için :) Gol iyi diyorlar trtyi beklicez mecbur
Senin için golün videosunu upload etmeye çalışacağım Ahmet.Video'yu kendi ellerimle çektim :D
RaSenGan
26.Eylül.2010, 20:36
Takımda tek sırıtan isim Aydın gibi duruyor.Baros'a attığı berbat pas gol oldu ama onun dışında çok kötü oynuyor Aydın.Cana-Sarp ve Aydın-Kewell değişiklikleri gelebilir.
Sirius Black
26.Eylül.2010, 20:36
İlk devrenin özeti: Milan 'King' Baros
Clayman
26.Eylül.2010, 20:38
Bu senenin tartışmasız en iyi golü olacak bu gol. Jeneriklik tam..
yunusgs
26.Eylül.2010, 20:38
Buyrun Baros'un 3.golünü buradan izleyebilirsiniz. (http://www.izlesene.com/video/spor-galatasaray-3-0-ibb-gol-baros/2631411)
E.Cartman
26.Eylül.2010, 20:39
#15 Milan "King" Baros
Buyrun Baros'un 3.golünü buradan izleyebilirsiniz. (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.izlesene.com%2 Fvideo%2Fspor-galatasaray-3-0-ibb-gol-baros%2F2631411)
Epey ilginç ve güzel bir gol.
bjk4ever
26.Eylül.2010, 20:58
FB ve BJK'ye karsi bu kadar kapanan ve sert oynayan takimin bu sekilde cozulmesi bana cok garip geldi. FB ve BJK'den 10 ve 9 puan almis IBB, GS'den ise sadece 2 beraberlik, birini son dakikada.
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 21:08
FB ve BJK'ye karsi bu kadar kapanan ve sert oynayan takimin bu sekilde cozulmesi bana cok garip geldi. FB ve BJK'den 10 ve 9 puan almis IBB, GS'den ise sadece 2 beraberlik, birini son dakikada.
Şike yapmışız o zaman
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 21:12
Yedik :( Herve Tum
FreeStyLR
26.Eylül.2010, 21:14
Baros'a nazar değdi..
King_91
26.Eylül.2010, 21:18
Bana da şifo geldiğinden beri antalya'nın sizinle berabere bile kalamaması çok garip geliyo biliyo musun . ama napcan hayat garip ;)
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 21:18
Baros'a nazar değdi..
Bende Baroş neden oyundan alındı diyorum sakatlandı mı ?
FreeStyLR
26.Eylül.2010, 21:20
Bende Baroş neden oyundan alındı diyorum sakatlandı mı ?
Evet arka adelesinden..
Night_Mare17
26.Eylül.2010, 21:22
Evet arka adelesinden..
Uzun süreli olmaz inşallah bir daha toparlanamaz uzun süreli olursa
E.Cartman
26.Eylül.2010, 21:24
Şimdi resmen ortamı geriyorsun sen bu durumda. Rıza Çalımbay'ın, Şifo'nun vb. eski Beşiktaş'lı antranörler BJK maçlarında farklı oynuyorlar, Galatasaraylılar farklı, Fenerbahçeliler farklı bu ülkemizin bi gerçeği bi tek bize oluyormuş gibi yorum yapma
King_91
26.Eylül.2010, 21:28
Şimdi resmen ortamı geriyorsun sen bu durumda. Rıza Çalımbay'ın, Şifo'nun vb. eski Beşiktaş'lı antranörler BJK maçlarında farklı oynuyorlar, Galatasaraylılar farklı, Fenerbahçeliler farklı bu ülkemizin bi gerçeği bi tek bize oluyormuş gibi yorum yapma
Bülent Korkmaz bizi rezil etmişti erciyesteyken .. herkes yapmıyo yani ..
King_91
26.Eylül.2010, 21:30
Takım duran toplarda acayip hata yapıyor . önce ufuk sonra servet çizgiden çıkardı .. az daha yiyoduk
King_91
26.Eylül.2010, 21:31
neill'in vole üst direkten döndü :D
IcedEarth
26.Eylül.2010, 21:40
Baros'un sakatlığı ciddi değildir umarım..
FreeStyLR
26.Eylül.2010, 21:40
Ve bitti 4 te 4 yaptık..
RaSenGan
26.Eylül.2010, 21:45
Rahatça kazandık maçı güzel gidiyoruz bol gollü bir galibiyet moralleri oldukça arttıracaktır.Tek üzüntüm Baros'un sakatlığı.Umarım ciddi bir şey değildir.
eXcitinG
İBB gibi takımLar karşısında zorLanmamak için erkenden goLü atmak gerekiyor. Eğer GaLatasaray iLk 10 dakika goL buLamasaydı bence bu kadar rahat bir gaLibiyet aLamazdı. Erken goL İBB nin bütün dengesini bozdu.
E.Cartman
Bülent Korkmaz bizi rezil etmişti erciyesteyken .. herkes yapmıyo yani ..
istisnalar kaideyi bozmaz yav :n::n: zaten kaç tane Galatasaray'lı TD varki süper ligde yanlış bilmiyosam bi Abdullah Avcı var bi de Tolunay Kafkas
yunusgs
26.Eylül.2010, 21:47
Yine Baros sakatlandı.Gerçekten ilginç ya.Başka biri sakatlansın ne olur?Bir kere de sakatlanmasın Baros ya.İnşallah ciddi değildir sakatlığı.Bana çok ciddi gibi gelmedi ama bakalım.
Her duran top kalemizde tehlike oluyor.Kafa vurmayı kesinlikle bilmiyor bizim futbolcularımız.Ne ofansta ne defansta.Bu sorunu çözemediği sürece Rijkaard,diken üstünde maç seyretmeye devam.Gerçi bu sorun çözülse bile,her maç en az 1 sakat verdiğimiz için,yine sevinemeyeceğiz.
bjk4ever
26.Eylül.2010, 21:54
Bana da şifo geldiğinden beri antalya'nın sizinle berabere bile kalamaması çok garip geliyo biliyo musun . ama napcan hayat garip ;)
Antalya'nin capi belli zaten. Ki Antalya genelde FB ve GS'den de cok puan almiyor zaten. Buna ragmen Antalya'yi 2 defa son dakika goluyle anca yendik, bunu da unutmamak lazim. Bu yorumu skora gore yapmadim, genelde Belediye hep kati defans yapan ve iyi kontraya cikan bir takim ve saha icinde her turlu pisligi yapiyor, BJK ve FB'ye karsi. Ama GS'ye karsi hic yapmiyorlar nedense, bunu anlayamiyorum o kadar. Yoksa GS IBB'nin fersah fersah ustunde ve yenmesi cok dogal.
King_91
26.Eylül.2010, 21:54
Erken gol kilidi açtı . İlk yarıda 3 farklı galibiyet bulunca oyundan düştük . Duran toptan 1 yedik 1de az kalsın yiyorduk . Takım yavaş yavaş oturmaya başlıyor .
Misimovic bugun daha iyiydi diğer maçlara nazaran .
Insua bence zaten iyi oynuyordu yine yerinde müdahalelerde bulundu .
baros'a zaten söyleyecek söz yok .
Cana'yı beğenmedim fazla . Gerçi internetten çok kesik kesik izledim ilk yarıyı ama çok pas hatası yaptı .
Sezon başından beri bas bas serkan kurtuluş diye bağırıyorum .son 2 maçtır duydu sesimi rijkaard sonunda sağımız düzgün oldu . keşke sene başından beri serkan oynasaydı belki sabriyi kesme şansı olabilirdi . sabri gelince kesinlikle kesilmemeli 2-3 maçta bir de olsa oynamalı mutlaka .
ufuk'un golde bir hatası yoktu bence tamamen defansif hatadan oldu gol .
pino hala bal yapmayan arı hüviyetinde ama açıldığında çok faydalı olacağına inanıyorum .
aydın son 20dk'da oyuna girmeli ilk11 oynadığında sapıtıyor :D
neill servet ikilisi de fena oynamadılar ama duran top çalışılması lazım .
son olarak rijkaard'ın şu son dakika kontralarına bi düzen getirmesi lazım . acayip plansız saldırıyoruz. kimin nereye koşu yaptığı belli değil . geçen buca maçında da bu maçta da gol bulamadık bir sürü pozisyonda .. bunlardan attığın (atacağın) gollerle ligde temiz 2-3 maç kurtarırsın . son dakika kazası da yaşamazsın ..
RaSenGan
26.Eylül.2010, 21:55
Antalya'nin capi belli zaten. Ki Antalya genelde FB ve GS'den de cok puan almiyor zaten. Buna ragmen Antalya'yi 2 defa son dakika goluyle anca yendik, bunu da unutmamak lazim. Bu yorumu skora gore yapmadim, genelde Belediye hep kati defans yapan ve iyi kontraya cikan bir takim ve saha icinde her turlu pisligi yapiyor, BJK ve FB'ye karsi. Ama GS'ye karsi hic yapmiyorlar nedense, bunu anlayamiyorum o kadar. Yoksa GS IBB'nin fersah fersah ustunde ve yenmesi cok dogal.
Yalnız GS değil TS için de aynı durum var.GS'a özel bir şey yok.
King_91
26.Eylül.2010, 21:59
Valla antalya bize kök söktürür genelde .. geçen sezon kupadan onlar eledi :D antalya'daki maçta 2-0dan 2-3e getirerek kazandık , istanbuldaki maçı hatırlamıyorum .. Kaldı ki gs-ibb maçında hasan'ın sinirden kırmızı kart gördüğü son dakikadaki golle berabere kaldığımız bi maç da hatırlıyorum . geçen seneki sami yen maçı da baya pislik olmuştu . Zaten TD'lerin futbolculara bugun pislik yapmayın rakip GS/FB/BJK diyebileceğini aklım almıyor ama çok olunca da insan düşünmüyo değil :zuhaha
bjk4ever
26.Eylül.2010, 22:00
Yalnız GS değil TS için de aynı durum var.GS'a özel bir şey yok.
Uzatmaya gerek yok zaten, 3 puani aldi GS. 34 maclik maratonda bu tur seyler pek fark etmiyor zaten, takimlar yine hak ettikleri yerde oluyor lig sonunda. Sifo buna yenilmis, A.Avci yenememis vs cok fark etmiyor zaten lig sonunda.
yunusgs
26.Eylül.2010, 22:03
Baros,durumum MR'dan sonra belli olacak dedi.Yukarıda da dediğim gibi,çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum.Üstüne basabiliyordu zira.Ufuk'un geçen hafta yaşadığı sakatlığın biraz daha ağırı olabilir.Büyük ihtimal haftaya Karabük maçında yine forvetsiziz.
İşte özlediğim futbol bugün oynandı.Serkan Kurtuluş eğer böyle devam ederse Sabri biraz daha geç gelse de olur :)
Baros çok ayrı bir adam.Hırslı,istekli ve bunun yanına da becerisi ekleyince durdurması çok güç bir oyuncu.
Umarım her böyle devam ederiz,böyle futbolla 3 puan çok tatlı,ayrı tatlı.
Gncl1905
26.Eylül.2010, 22:44
Tebrikler Galatasaray'ım :)
3 puanı 3 golle almışız, 3. golde hakkaten güzelmiş, inşallah Baros'un sakatlık durumu ciddi değildir...
Birde kafam şuna takıldı; Lig Tv'nin sitesinden golleri izledim, Galatasaray gol atınca "Baroooooos, Barooooos"; İBB gol atınca, "Herve Tum top ağlarda".
Sanki yabancı takımla oynuyoruz, spikerde hangi takımlı olduğunu bu kadar belli etmemeli...
bjk4ever
26.Eylül.2010, 23:03
Hatirladigim kadariyla Melih'ler maci sundular, onlarin ikisi de GS'li degil. Ama 3 buyuklere daha sicak davrandiklari dogru, o da yayin politikalarinin geregi sanirim.
King_91
26.Eylül.2010, 23:26
Zaten kaç belediyespordu vardır ki :D zaten es-es bursa gibi takımlarda bu kadar fark olmuyor gol sevinçlerinde . onlar da haklı tabi onların açısından da bakılırsa .
Alicanfmfan
26.Eylül.2010, 23:28
Birde Eskişehir ve Antalya'nın neden Beşiktaş'a bu kadar rahat oynamaları bana yıllardan beri garip geliyor , ama Çalımbay gitti artık =)
Güzel mac oldu King yine attı gollerini attıgı 3.gol , bir forvetin işte bu ya dedigim andı ,
Tebrikler ve Teşekkürler Galatasaray'ım.
maNga 33
26.Eylül.2010, 23:30
Baros harika oynadı 3.gol süper :D yavaş yavaş kendimize geliyoruz artık bizden korksunlar....
Gncl1905
26.Eylül.2010, 23:32
Hatirladigim kadariyla Melih'ler maci sundular, onlarin ikisi de GS'li degil. Ama 3 buyuklere daha sicak davrandiklari dogru, o da yayin politikalarinin geregi sanirim.
Zaten kaç belediyespordu vardır ki :D zaten es-es bursa gibi takımlarda bu kadar fark olmuyor gol sevinçlerinde . onlar da haklı tabi onların açısından da bakılırsa .
Günahlarını almışız o zaman, ama bence genede hoş değil...
Tekrar galibiyete dönelim :) umarım galibiyet serimiz devam eder :)
nannar
26.Eylül.2010, 23:41
maçı izleyemedim ben :( nasıl oynadı misimoviç,pino ve cana ?
M.Scofield
26.Eylül.2010, 23:44
baros en az bir hafta yok yırtık varmış
RaSenGan
26.Eylül.2010, 23:46
Heh tam iyi gideriz bir aksilik çıkar.Derbiye kadar iyileşir derbide bir daha sakatlanır oynamaz yine 2-3 hafta.
King_91
26.Eylül.2010, 23:50
sakatlanmasa şaşardım zaten
deniz.91
27.Eylül.2010, 00:14
Barosun 3. gol çok klastı adını golcülüğünü konuşturdu
GodfatheR
27.Eylül.2010, 01:31
Melih Şendil Beşiktaş maçı anlatıyorsa sesi kısar izlerim. Amigodan farkı yok çünkü. Ercan Taner'de Beşiktaşlıydı ama her gole aynı tepkiyi verirdi. Neyse konu bu değil zaten.
Baros'un 3. golü jeneriklik valla muhteşem bi gol.
Lim10
27.Eylül.2010, 03:01
Baros bizim lige fazla bir golcü.
Nedvedmania
27.Eylül.2010, 12:45
vardır büyük ihtimal boş geçmez UA
Maalesef boş geçti. Tribünler dün çok güzel bağırdı (Yine) ama Alpaslan Abi için birşey yapmamışlar. 2-3 pankart var o kadar. Maç içinde de sadece 1 kere tezahuratını yaptılar. uA nasıl olurda bu konuda duyarsız kalır anlamış değilim. Ben Gollerden sonra "Dikmeen" "Alpaslaaan" bekliyordum , Maçın büyük bölümünde Alpaslan Dikmen tezahuratı yapılmasını bekliyordum , Kareografi bekliyordum. Ama nedense bunların hiç biri olmadı. Geçen sene çok güzel bir şekilde yapıldı ama bu sene nedense yapılmadı. Belkide artık unutmak istiyorlardır.
Revolution
27.Eylül.2010, 15:23
Alpaslan Dikmen tezahuratının yapılmasını bende bekliyordum, koreografi de bekliyordum ama hiçbiri olmadı. Sadece gollerden sonra "Dikmen,Alpaslan" anonsu yapıldı diye hatırlıyorum. 3 golü atana kadar güzel bir oyun sergiledik bu seneye nazaran. Zorlu bir rakibe karşı kazanmamız güzeldi.
Bu ara Elano'ya değinmeden geçemeyeceğim. Bu sene dünya kupasında Brezilya'da iyi performans gösteren oyunculardan biriydi ve Rijkaard bu adamı takıma küstürmek için elinden geleni yapıyor. Elano'nun surat ifadesinden ne kadar üzgün olduğu da belli. Elano'yu böyle gördükçe içim parçalanıyo gerçekten çok yazık.. Misimovic'ten faydalanamazsak çok ararız disiplinli bir oyuncuyu o bölgede.
Not: NTVSpor'da biraz önce Elano'nun izinli olarak Brezilya'ya gittiğini söylediler. Şimdiden güle güle Elano. Eminim ki seni çok özleyeceğiz.. Yazık oldu çok yazık....
M.Scofield
27.Eylül.2010, 16:25
bu nasıl işdir dünyanın parasını alıyor çalışacağı yerde ülkesine gidiyo
Revolution
27.Eylül.2010, 16:32
Elano, tanıyabileceğimiz en disiplinli Brezilyalılardan. İstenmediği bu senenin başından beri belliydi, yerine son olarak da Misimovic'i getirdiler. Oynatmayı bile düşünmüyor Rijkaard ki dün Barış'ı aldı Elano'yu alabileceği yerde..
RaSenGan
27.Eylül.2010, 17:54
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını yarıda bırakmak zorunda kalan Milan Baros’un tedavisine başlandı. Sol ayak arka adalesinde birinci derecede yırtığı bulunan Baros; Karabükspor maçında forma giyemeyecek.
GS.org
maçı izleyemedim ben :( nasıl oynadı misimoviç,pino ve cana ?
Cana her zamanki gibi sertti.Orta sahayı topladı,gerektiğin de top dağıttı.Hatasızdı diyemiyorum ceza sahasında kaybettiği bir top vardı ama tehlike yaratmadı.
Pino demek dribbling demek bence :) Biraz daha pası düşünürse Keita'dan daha yararlı olacağına adım kadar eminim.
Misimovic paslarıyla ön plana çıkmaya çalıştı.İlk haftalardaki Elano gibiydi.2 şut attı ikisi de kaleciyle buluştu.
:)
bjk4ever
27.Eylül.2010, 18:26
Melih Şendil Beşiktaş maçı anlatıyorsa sesi kısar izlerim. Amigodan farkı yok çünkü. Ercan Taner'de Beşiktaşlıydı ama her gole aynı tepkiyi verirdi. Neyse konu bu değil zaten.
Baros'un 3. golü jeneriklik valla muhteşem bi gol.
Amigodan farki yok ama kendisi Besiktas'li degil Fenerbahce'lidir, BJK'li olan diger Melih.
sentugo
27.Eylül.2010, 19:03
Valla Misivovic yakaladığı 2 pozisyonu gol yapsa, daha ne yapçak :D İkisinde de iyi vurdu, kaleci de tuttu, sıkıntı yok..
Pino baya iyi.. Zaten hızlı oyuncudan zarar gelmez :D bknz: Sabri :D
Elano bence 6 yabacı sınırından dolayı oynayamıyor.. Cana'sız olmaz, onu kesemezsin. Neill'i mi kesiceksin ? Pino'nun yerinde de denedi, olmadı.. Elano oynar aslında yani..Ama sanırım hala değeri varken satıcak Gs, yabancı yedek bir forvet alıcak gibi hissediyorum..
Baros ne biçim gol atmış.
Zekirdek
27.Eylül.2010, 19:17
Baroş yine kalitesini konuşturdu.