PDA

View Full Version : Güiza: 2 Ay Sonra Sahalara Dönüyorum

goosfraba
23.Eylül.2010, 02:06
İŞTE GERÇEK FENERBAHÇELİ ; DANIEL GÜİZA

Daniel Güiza´yı hiç böyle görmediniz.. Memleketi İspanya´da topuğundan ameliyat olan ve şimdilerde iyileşmeyi bekleyen gol kralı Güiza‚ Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini izlerken heyecandan hop oturup hop kalktı..

FOX´ta yayınlanan "Gündem Futbol" programında Elvan Arat´ın yaptığı özel röportajda tüm soruları içtenlikle yayınlayan Guiza‚ topuğundan ameliyat olmak üzere gittiiği İspanya´da bozdu suskunluğunu..

İspanya´nın Xerez kentinde kız arkadaşının evinde dinlenen Guiza´nın çok özel açıklamalarını aşağıdaki videolarda izleyebilirsiniz.

http://www.dailymotion.com/video/xewxms_guiza-gundem-futbol-1_sport?s tart=3from=embed (http://www.dailymotion.com/video/xewxms_guiza-gundem-futbol-1_sport?start=3from=embed)

http://www.dailymotion.com/video/xewxrs_guiza-gundem-futbol-2_sportfrom=embed

http://www.dailymotion.com/video/xewy2c_guiza-gundem-futbol-3_sportfrom=embed

-----------------------------------------------------------------------------------

http://i1009.hizliresim.com/2010/9/22/3629.jpg

Niang ´ n golüne sevinç anı

http://i1009.hizliresim.com/2010/9/22/3581.jpg

Güiza'nın son hali

Lim10
23.Eylül.2010, 02:56
Ne köy olur ne kasaba bu saatten sonra.

Bordo61Mavi
23.Eylül.2010, 03:32
Niang la beraber oynasin bakalim nolcak :)

bursa_mc
23.Eylül.2010, 13:21
Beşiktaş maçında oynasaydım Beşiktaş defansını dağıtırdım gibi bir açıklama yapmış galiba,helal olsun Guiza. :D

Nedvedmania
23.Eylül.2010, 13:24
4 Gözle bekliyoruz kendilerini :D

Son fotoda çok karizmatik çıkmış :cool:

BleedingMoon
23.Eylül.2010, 17:36
sanırsınız adam doğuştan fenerli beyler.

o değil de yaklaşık bir yıldır bu adamın sakalları ne uzuyor, ne de kısalıyor.

yine de satılamıyorsa niang'ın yanında denemekte fayda var. :D

atsan atılmaz, satsan satılmaz...

RasAnt
23.Eylül.2010, 18:06
Sistem kurbanı oldu,bir futbolcu bazı günler şansız olur ve çok gol kaçırabilir bunlar göze çok çarptıı eleştirildi bazen taraftarın bir kesimi sahip çıktı ama dediğine göre amelayıtına izin verilmemiş ve bir forvet oyuncusunun kafasında soru işaretleri varsa konstrasyonunu sağlayamıyorsa çok gol kaçırır.

İnşallah şu sakatlığından sonra arzuladığımız çift forvet sistemine kavuşuruz ve niangla beraber tozu dumana katarlar bu herkezin kafasında oluşan olabileceğine inandığımız bir sistem inş görürüz o sistemi.

Aziz Yıldırımın özellikle Aykut Kocamanın Guizayı araması çok hoşuma gitti sahip çıkmaları çok önemliydi güizada neşeli ağlamaklı hali yok bir tek bjk maçında ağlamaklı olmuş oda güzel birşey :)

GodfatheR
23.Eylül.2010, 18:12
Özledik seni be Dani :)

eng1n
23.Eylül.2010, 18:17
2 ay sonra tribündedir o

iam1superman
23.Eylül.2010, 18:24
Niang'la belki iyi bi ikili olabilirler ama çoğumuz aynı şeyi düşünüyoruz. Sözleşmesi biter veya cüzi bi rakama satılması...

MaTRaKaN
23.Eylül.2010, 19:36
Dön artık yeter... :(

Sekopej
23.Eylül.2010, 19:46
Topuk sakatlığı geçen sezon başından beri var ama ameliyat olmayı kendisi istemedi diye biliyorum, milli takıma gidebilmek için ameliyata zaman ayıramam demiş herhalde. Şu ameliyatı sezon bittiğinde olsa, şimdi iyileşmişti bile ama o nasılsa beni her şartta gönderecek Fenerbahçe havasında olduğundan gidecekmiş gibi davrandı, hesapları tutmadı.

Yedek kulübesinde Güiza'nın oturmasını isterim, sezon başı satılmadığına göre, bu ameliyattan sonra devre arası iyi bir teklif alması da mümkün değil, bu nedenle 2 devre şans bulacaktır, bekleyip görelim.

barahir
23.Eylül.2010, 20:00
Güçlü bir güiza yararlı olur kesinlikle..

Zekirdek
23.Eylül.2010, 22:32
Fener'in kaçırdığı gollerden sonra bu goller nasıl kaçıyor tarzında birşey söylemişti. :) :)

Real Madrid maçının devre arasında gösterilmişti Fox Tv - Futbol Gündemi'di galiba.

KanaKe
23.Eylül.2010, 23:50
Güiza bayagi kilo vermis

sananes
23.Eylül.2010, 23:57
herşeyden öte t-shirt seçimi güzelmiş aferin dani:) bu sene zemin çok düzeldi belki güzel zeminde daha iyi vurur toplara keza pozisyona girme yeteneği baz alınarak yorumlarsak son yıllarda kadromuzda bulundurduğumuz en başarılı oyuncu

King_91
24.Eylül.2010, 00:13
herşeyden öte t-shirt seçimi güzelmiş aferin dani:) bu sene zemin çok düzeldi belki güzel zeminde daha iyi vurur toplara keza pozisyona girme yeteneği baz alınarak yorumlarsak son yıllarda kadromuzda bulundurduğumuz en başarılı oyuncu

zaten guiza'nın en büyük sorunu müthiş pozisyona girme yeteneği . o kadar çok pozisyona giriyor ki attığı gol sayısı çok kötü olmamasına rağmen eleştiriliyor :D

sananes
24.Eylül.2010, 00:24
türkiye liginin ilacı eğer forvetsen güçlü olmaktır.yada çevik ama kendine avantaj sağlıycak fiziksel özelliğin mutlaka olmak zorunda.güiza'nın en büyük eksiği bu.fiziksel olarak benle eşdeğer bi adam güiza sakatlıgı yüzünden çok antreman kacırıyodu belki sorun budur bilemiyorum aslında ama kezman gibi değil bu adam güizanın ayagı iyi,güzel paslar cıkarıyor.yani kezman bunları yapamıyodu güiza pas atarken iyiyken neden şutlarda bu kadar yetersiz diye düşünüyorum mutlaka bi sebebi olmalı ve çözüme kavusturulabilir bu ama hemen oynamamalı dediğim gibi sakatlıktan kurtulduktan sonra iyi bi hazırlık dönemi geçirip güçlenmeli biraz

ForsakeN
25.Eylül.2010, 11:07
Maçı çevirmek için kurtarıcı olarak G.Ünal yerine Guiza'yı tercih ederim

Varonil
25.Eylül.2010, 16:49
Fenerbahçe'de sistemin kurbanı olan forvetlerden biri o da.2 sezonda attığı gol sayısı çok da kötü olmamasına rağmen kaçırdığı gollerin ön planda olmasıyla hepimiz çok eleştirdik onu.

Artık İspanya Gol Kralı,Avrupa Şampiyonu olan Milli Takımın forveti rahatlığı da olmayacak.Fenerbahçe sonuna kadar onun yanında durdu,şimdi kendisini ispatlama sırası onda.Herşeye rağmen Güiza'yı Niang ile birlikte ileride çift forvet deneyebiliriz diye düşünüyorum.Zaten yabancı kontenjanından yedek bile kalsa yedekte bekleyen bir Gökhan Ünal'dan daha iyidir hiç olmassa.

sui generis
25.Eylül.2010, 23:39
gelsin bakalım neler olacak takımda kontenjan yüzünden yedek kalmaya mahkum bence devre arasıda gidemez bu takımdan artık sene sonu yolcu ederiz ispanyadan bi takıma