View Full Version : Fenerbahçe'de Nowotny Sesleri !
Maymuncuk
09.Mayıs.2006, 12:41
http://img64.imageshack.us/img64/2417/3187bnowotny0010eb.jpg (http://imageshack.us)
Fenerbahçe'de Nowotny Sesleri !
Transfer arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de Nowotny sesleri yankılanmaya başladı. Alman Basınına göre Bayer Leverkusen'in emektar futbolcusu Jens Nowotny'e Fenerbahçe teklif götürdü. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nowotny'yi en çok Daum'un istediğini belirten Alman basını, 2-3 hafta önce B.Leverkusen'den ayrılacağını açıklayan tecrübeli futbolcunun da Fenerbahçe'ye sıcak baktığını yazdı.
Nowotny'nin menajeri George Bichof ile görüşen Fenerbahçe teknik direktörü Daum'un Nowotny hakkındaki sözleri Köln Gazeteleri'ndeki yerini aldı. Fenerbahçe 2002 yılında da Alman futbolcuyla ilgilenmişti.
Daha önce Alman Milli takımının da formasını giyen 32 yaşındaki futbolcu Jens Nowotny 10 yıldan beri B.Leverkusen'de forma giyiyor.
Fener hala Carlos'un peşinde
Öte yandan İspanyol Marca Gazetesi Fenerbahçe'nin hala Roberto Carlos'un peşinde olduğunu yazdı. Roberto Carlos haberlerinin Aziz Yıldırım tarafından yalanlanmasına karşın İspanyol gazete Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuya 3 yıllık bir teklif sunduğunu savundu.
Kaynak : SuperSpor
TüMeR_yAğıZ
09.Mayıs.2006, 13:42
hala 32-33 yaşındaki adamların peşinde koşuluyor.daha genç oyuncular tercih edilmeli bence.
zargı
09.Mayıs.2006, 13:52
kesinlikle daha genc oyuncuların pesinden gidilmeli bencede
Burak Duran
09.Mayıs.2006, 13:54
bu adam hala oynuyo mu ya
Del Piero_10
09.Mayıs.2006, 14:26
adam çok yaşlı bence almazlar.6 yabancı sınırı duruyor zaten.
enesao
09.Mayıs.2006, 16:49
haber yalan...
Jesus_FB
09.Mayıs.2006, 16:49
Daum'a bıraksalar kesin alınır bu adam ama Aziz Yıldırım varken olmaz bu transfer
gorkemyilmazkarasu
09.Mayıs.2006, 16:52
can arat oynasın onun yerine :D :D :D
Selman Ozturk
09.Mayıs.2006, 17:24
can arat oynasın onun yerine :D :D :D
Esasında çok doğru bir yaklaşım. Defansta Can Arat Türkiye'nin belkide en iyi defanslarından biri. Luciano'dan çok daha iyi defans yapabilen ve kademe anlayışı olan bir oyuncu.Can varken Fenerbahçe'nin defansa transfer yapmasına hiç gerek yok. Eğer sürekli ilk 11'de oynarsa Avrupa arenasında boy göstermeye aday bir oyuncu. Dilerim seneye oynar da biz de Türk milleti olarak bir yıldız daha kazanmış oluruz.
Burak Duran
09.Mayıs.2006, 17:28
daum varken fenerde gençlerin önü açılmaz
barahir
09.Mayıs.2006, 17:54
walla bende katılıyorum daum varken çoook zor.
Berkaiser
09.Mayıs.2006, 18:27
Nowotny Fenerbahçe için yararlı bir transfer olmaz.Fenerbahçe daha genç oyuncularla ilgilenmeli.
Denizli20-1907
09.Mayıs.2006, 18:41
cok gereksiz bi transfer olur...
gorkemyilmazkarasu
09.Mayıs.2006, 20:23
Esasında çok doğru bir yaklaşım. Defansta Can Arat Türkiye'nin belkide en iyi defanslarından biri. Luciano'dan çok daha iyi defans yapabilen ve kademe anlayışı olan bir oyuncu.Can varken Fenerbahçe'nin defansa transfer yapmasına hiç gerek yok. Eğer sürekli ilk 11'de oynarsa Avrupa arenasında boy göstermeye aday bir oyuncu. Dilerim seneye oynar da biz de Türk milleti olarak bir yıldız daha kazanmış oluruz.
abi dur daha genç semih yeni oynamaya başladı can aratın daha 5-6 senesi var önünde :D :D :D
bence yabancı hakkını daha iyi kullanmalı. Ayrıca artık Genç oyuncularıda takıma monte etme zamanı geldide geçiyor bile...
LeHeb
09.Mayıs.2006, 23:29
:mad::mad::mad::eek::mad::eek::mad: böyle asparagas haberlerden BIKKTTIIKK:mad::mad::mad:
emirduman
09.Mayıs.2006, 23:34
Can Arat kesinlike kazanılmalı, bu dede adamları almaya gerek yok...
hezzo
09.Mayıs.2006, 23:45
yalandııır kesin yalan!!
Selman Ozturk
10.Mayıs.2006, 00:27
abi dur daha genç semih yeni oynamaya başladı can aratın daha 5-6 senesi var önünde :D :D :D
Aman Görkem ne yaptın sen yahu :n: 5-6 sene sonra adam 26-27 yaşında olacak :n::n: Ama Daum olduğu sürece herşey mümkün tabi. Can girer 30 yaşına biz hala genç Can oynamayacak mı diye aranır dururuz. :n:
Aman Görkem ne yaptın sen yahu :n: 5-6 sene sonra adam 26-27 yaşında olacak :n::n: Ama Daum olduğu sürece herşey mümkün tabi. Can girer 30 yaşına biz hala genç Can oynamayacak mı diye aranır dururuz. :n:
yok ya o kadar da olmaz :) yani umarım öyle olmaz :)
Jesus_FB
10.Mayıs.2006, 00:31
Can Arat iyi bir oyuncu olabilir ama burda herkes çok kesin konuşuyor ben Can'ı sadece bir kere izledim sizler kaç kere izlediniz bu kadar kesin konuşuyorsunuz merak ettim;)
mertcan1304
10.Mayıs.2006, 00:32
bence nowotny cok yanlış bir transfer olur.Artık fenerin ileriye dönük genc oyuncuları alması lazım.Ama daum olduğu sürece bu zor gözüküyor.
Selman Ozturk
10.Mayıs.2006, 00:44
Can Arat iyi bir oyuncu olabilir ama burda herkes çok kesin konuşuyor ben Can'ı sadece bir kere izledim sizler kaç kere izlediniz bu kadar kesin konuşuyorsunuz merak ettim;)
Ortak tüh sana.:n::n: Hem kendi takımının oyuncusu hem de 1 kere izlemişsin olur mu yahu?
Ben Can'ın en azından 7-8 maçına tanıklık ettim. Şunu adım gibi emin olarak söylüyorum ki Can Arat Luciano'dan kat kat daha kaliteli bir defans. Ve yine eminim ki Fenerbahçe'ye Jens Nowotny'den de Luciano'dan da daha çok yararlı olacaktır.
Jesus_FB
10.Mayıs.2006, 00:57
ortak nasıl izleyim adam hiç ilk 11 başlamadı ki
Selman Ozturk
10.Mayıs.2006, 01:00
ortak nasıl izleyim adam hiç ilk 11 başlamadı ki
Bunun genç milli maçları var. Bazen FbTv'de yayınlanan Paf maçları var. Denk geldiği sürece izliyorum ve şu an yukarıda da bahsettiğim gibi 7-8 maçına tanık olmuşumdur çok rahat
gorkemyilmazkarasu
10.Mayıs.2006, 18:48
tarık bende olimpiyat milli takımında ve ümit milli takımda (1kere) izledim gerçekten çok iyi oynuyor özellikle kademelere girişi mükemmel şans tanınmalı bence.
selman semih kaç yaşında oynamaya başladı 23-24, canın önünde o zaman 4 senesi var daha :D
RoCCo_42
10.Mayıs.2006, 20:45
Eger LUCİANO gönderilip NOWOTNY alınırsa bence cok sacma bir iş yapılmıs olur abi adamın jübilesini yapası oldu ayıptır ya.
SeZeRinHo
10.Mayıs.2006, 20:52
yaşı geçmiş bu biraderin hem defans istemez yollasın nobreyi alsın ii genç bi orta saha daha al sana manyaq bi takım bize sol açık lazım ya tabi tuncayı forvete koyacaz
Universal
10.Mayıs.2006, 20:57
Can Arat kesinlike kazanılmalı, bu dede adamları almaya gerek yok...
sana katılyorum bu oyuncuyu 5 maç üstüste oynatırlarsa takımın değişilmezi olacağına inanıyorum
Berkaiser
10.Mayıs.2006, 20:59
Fenerbahçe bu sene transferde çok dikkatli olmalı.Eğer Luciano'yu ya da Aurelio'yu yollar ve onların yerine aldığı adamlar beklenen performansı göstermezse taraftar haklı olarak tepki gösterecektir.Fenerbahçe yönetiminin transferde çok mantıklı davranması gerekiyor.
Cengo
11.Mayıs.2006, 05:01
Bir kaç defa ağır sakatlık geçirmiş, diz bağları kopmuş sanırım.
Ayrıca Nowotny'i Leverkusen'de kaptan yapan da Daum'du :)
Ne kadar yeterli olabilir, hiç bilinmez aslında.Nowotny sadece alternatif olmalı, ilk seçenek değil..
eGowiCh
12.Mayıs.2006, 20:08
Teknik Direktör Christoph Daum önceki gün Alman DSF kanalında yayınlanan Futbol Aktüel programına katılarak birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Kanarya'nın, Denizlispor ile pazar günü tarihi bir maça çıkacağına dikkat çeken Alman çalıştırıcı, Bayern Leverkusen’de forma giyen eski oyuncusu Jens Nowotny’yi kadrosunda görmek istediğini belirterek "Menajeriyle daha önce görüştüm. 16 Mayıs’tan sonra kulübüyle görüşüp bana kararını bildireceğini söyledi. Fakat oyuncu henüz kararını vermiş değil. Takımında kalmayı isterse saygı gösteririz. Menajeri, Jens Nowotny’nin seve seve Fenerbahçe’de forma giyebileceğini söyledi. Zaman ne getirir bilemiyorum" diye konuştu.
"Yıldıray teklifimizi kabul etmedi"
Daum Türkiye’de yabancı sınırlamasından dolayı kaliteli yerli oyuncu arayışında bulunduklarını ifade ederek "Yıldıray Baştürk ile Fenerbahçe’ye ilk geldiğim dönemlerde iki sene önce bir görüşmede bulunduk. Çok beğendiğim bir oyuncu. Kendisine reddedemeyeceği bir teklif yaptık ancak kabul etmedi. O her seferinde Almanya dışında (Türkiye hariç) futbol oynamak istediğini söylüyordu. Bu oyuncu düşüncelerini değiştirdiği taktirde kendisiyle her zaman görüşmeye hazırız. Onun gibi değerli bir oyuncuyu her zaman kadromda görmek isterim" görüşünü ortaya koydu.
"Fenerbahçe yıldız sever"
Telefon ile katıldığı programdaki ifadeleriyle önümüzdeki yıl da Fenerbahçe’de kalacağının sinyalini veren Christoph Daum ayrıca son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos konusunda yorum yapmaktan kaçınırken, "yıldız" kelimesini Türkçe kullanarak kendine has üslubuyla "Fenerbahçe her zaman yıldız oyuncuyu sever. Bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum" ifadesini kullandı. Canlı telefon bağlantısının bu konuşmanın ardından teknik nedenlerle kesildiği ifade edildi.
Kaynak: Hürriyet
SeZeRinHo
12.Mayıs.2006, 20:30
geçmiş bu biraderden Lucianodan bu vasıftaki bi oyuncu için vazgeçilmez akıllı bi teknik adam için diorum her nekadar Daumu sevsemde Vatandaşına kıyak geçerse olmaz tabi (bu arada bildiğim kadarıyla almandı)
Berkaiser
12.Mayıs.2006, 21:48
geçmiş bu biraderden Lucianodan bu vasıftaki bi oyuncu için vazgeçilmez akıllı bi teknik adam için diorum her nekadar Daumu sevsemde Vatandaşına kıyak geçerse olmaz tabi (bu arada bildiğim kadarıyla almandı)
Evet Alman.
enesao
12.Mayıs.2006, 22:00
alinsin alinsin iyi olur yaa... :D
OmuraK
14.Mayıs.2006, 19:43
Coq yaslı ya bence daha genc bir Brezilyalı aLınmaLı