View Full Version : Rangers - Bursaspor | Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Maçı
Crocodile1963
27.Eylül.2010, 13:51
http://img440.imageshack.us/img440/858/clrangersbursaspor1.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg440.imageshack. us%2Fi%2Fclrangersbursaspor1.jpg%2F)
Revolution
27.Eylül.2010, 15:39
Haydi Bursaspor, kalbimiz seninle !
deniz.91
27.Eylül.2010, 23:18
İlk maç bursa hayal kırıklığına uğrattı bu maçta iyi bir mücadele bekliyorum herşeyden önce gerisi gelir zaten
bursa_mc
27.Eylül.2010, 23:21
Celtic tipi formayla çıkarsak Rangers en az 3 atar zaten takım kötü oynuyor sürpriz bekliyoruz.
sakary Ali
27.Eylül.2010, 23:29
Rangers bence büyüktülecek bir takım değil.Yenebiliriz..İnşallah İskoçya'dan 3 puanla döner temsilcimiz..
Ahmet Göktaş
28.Eylül.2010, 00:33
Yarın idda oynayacağım sabahtan büyük ihitmalle 4-6 oynayacağım , Rangers'ın farklı kazanacağını düşünüyorum bu maçı.
ozaniel
28.Eylül.2010, 21:26
Eğer Bursa bu maçı kazanırsa 3. mücadelesinde ciddi bir avantaj elde eder. Fakat işimiz çok zor bence.
Bordo61Mavi
29.Eylül.2010, 05:27
Direnci erken kirilmasa Bursaspor burdan puan veya puanlar cikartabilir
izmer96
29.Eylül.2010, 09:09
Bursa'nin en buyuk dezavantaji tecrubesizlik , en buyuk avantaji ise cok iyi oyniyabildigi kontra atak futbolu icin bu mac tam bicilmis kaftan , sercan , volkan , ozan bu macda iyi oynarlarsa Bursa'nin galibiyetle donecegini dusunuyorum bu macdan
SAİT71
29.Eylül.2010, 11:22
Bence buradan 1 puanla dönse bile mükemmel bir sonuç elde etmiş olacak Bursaspor. İlk hedef beraberlik olsa daha iyi olur düşünceme göre.. Evinde de yenip aradaki farkı kapatabilir.
Crocodile1963
29.Eylül.2010, 12:49
Ertuğrul Hoca'nın basın toplanısında söylediği gibi ofansif oynamalıyız. Önce durduralım sonra atarız bir tane dersek başarılı olacağımızı sanmıyorum. Valencia maçında istediklerimiz yapamadık ancak bu maçta ayaklarımızın yere sağlam basacağını düşünüyorum, ilk maçtaki heyecan olmayacaktır.
Futbolcular gayet moralli bir yolculuk geçirmişler. http://www.bursasportv.com/index/video/vid/5264/Glasgow_Ucaginda_Purnese (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursasportv.co m%2Findex%2Fvideo%2Fvid%2F5264%2FGlasgow_Ucaginda_ Purnese)
Beraberlik iyi bir sonuç olacaktır. Galibiyet süper olur.
Gncl1905
29.Eylül.2010, 16:10
Kazanacağız inşallah :-)
Crocodile1963
29.Eylül.2010, 18:35
Şu saat olmuş gerek haber sitelerinde gerekse spor sitelerinde bu maç ile alakalı yazı bulabilmek için büyüteç kullanmak lazım. Nerde kenar köşe veya boş kalmış yer var maç haberi orada. Ama Bjk,Fb,Gs'nin maçı olsaydı günlerce reklamı yapılıp haber manşetlerde tutulurdu. O yüzden İstanbul yerel basını diyoruz onlara.
Hem İskoç basını hem İngiliz basını onların açıklarını kat ve kat kapattılar sağolsun. Görüyorum ki bazı yerler hala daha kabul edememişler şampiyonluğu . . .
RaSenGan
29.Eylül.2010, 18:42
Oldukça zor bir maç olacak.Umarım en az 1 puan alır Bursaspor.Valencia maçındaki gibi oynarlarsa o zaman çok kötü olur.
Varonil
29.Eylül.2010, 19:00
Zor bir maç,Bursaspor'un Avrupa Ligi hedefini sürdürebilmesi için bu maçtan 1 puanla ayrılması lazım.Alınacak bir yenilgi ile Avrupa Ligi'ne gitmek zora girer diye düşünüyorum.
RasAnt
29.Eylül.2010, 19:05
1.70 oran glasgowa verdim umarım bursa kazanır ülkemize puan gelir ancak kalbim bursa aklım glasgow diyor
Addolorato
29.Eylül.2010, 19:05
Bursaspor'un deplasmanda puan alması çok büyük sürpriz olur..
Universal
29.Eylül.2010, 19:22
Bursaspor bu grupta ki rakibi ile oynayacak. Kazanması gerek. Bursaspor, Valencia maçında ki saçma sapan defans hatalarını yapmasa puan alabilir.
Flawless Victory
29.Eylül.2010, 20:12
Ben bu maçı da kaybedeceğini düşünüyorum. Yavaş oynayan bir takım Bursaspor, biraz hızlanması gerek.
sentugo
29.Eylül.2010, 21:15
Kazanır mıyız ? :D Belli olmaz
Crocodile1963
29.Eylül.2010, 21:31
Bursaspor : Ivankov - Ali, Ömer, Stepanov, Vederson - Volkan, Svensson, Ergiç, Ozan - Batalla, Sercan
Night_Mare17
29.Eylül.2010, 21:42
heyecanlandım şimdi ya bir an ne olduysa
sentugo
29.Eylül.2010, 21:56
G. RANGERS
McGregor
Weir
Broadfoot
Papac
McCulloch
Edu
Davis
Miller
Naismith
Whittaker
Bougherra
BURSASPOR
Ivankov
Vederson
Ömer Erdoğan
Stepanov
Ali Tandoğan
Ergic
Svensson
Batalla
Ozan İpek
Volkan Şen
Sercan Yıldırım
Suicider
29.Eylül.2010, 21:58
Hadi bakalım hayırlısı inş kazanırız
Allah Bursaya yardım etsim inşallah kazanırız.
Zekirdek
29.Eylül.2010, 22:25
Hakkında hayırlısı olsun.
Night_Mare17
29.Eylül.2010, 22:28
Bursa'nın formayı ilk defa görmüş gibiyim harika
Night_Mare17
29.Eylül.2010, 22:30
Yine Volkan yerde
Suicider
29.Eylül.2010, 22:47
al işte oldumu bu
sentugo
29.Eylül.2010, 22:48
Ivankov gözünü seveyim!
EndoplazmiK RetikuluM
29.Eylül.2010, 22:52
Çok basit goller yiyiyor Bursaspor 2 maçtır.
Crocodile1963
29.Eylül.2010, 23:19
Ivankov, Ozan'dan daha fazla topla buluşmuştur herhalde.
Bir tane gol atsak açılıcaz, stresi atamadık hala üzerimizden. . .
garydelgadov
29.Eylül.2010, 23:20
Kaç kaç ki?
KaRaBükLü KraL
29.Eylül.2010, 23:27
İlk yarı 1-0 bitti maalesef
Ahmet Göktaş
29.Eylül.2010, 23:30
Bu Sercan'a mı Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif vardı ve de CL maçlarından sonra bütün Avrupa isteyecekti ? Hani 3 büyükleri az gören adam bu y ani :) ?
bjk4ever
29.Eylül.2010, 23:38
Burdaki Bursa'li arkadaslar ididali konusurken ben puan almalari, hatta gol atmalari bile basari diyordum. 1.5 mac sonunda Bursa'nin capi acikca gorunmustur. Bu saatten sonra puan vs alabilir, ama yedigi goller ve oynadigi oyun kalite farkini acik ara ortaya koyuyor. Besiktas, Galatasaray ve Fenerbahce'de yer bulamamis 3 defans oyuncusu ile bu kadar iste. Bursa'nin cok kaliteli transfer yapmasi gerekirdi sene basinda, ama yine vasat ve ucuz oyunculari tercih etti, yaptiklari katkilari da goruyoruz zaten.
KaRaBükLü KraL
30.Eylül.2010, 00:15
Burdaki Bursa'li arkadaslar ididali konusurken ben puan almalari, hatta gol atmalari bile basari diyordum. 1.5 mac sonunda Bursa'nin capi acikca gorunmustur. Bu saatten sonra puan vs alabilir, ama yedigi goller ve oynadigi oyun kalite farkini acik ara ortaya koyuyor. Besiktas, Galatasaray ve Fenerbahce'de yer bulamamis 3 defans oyuncusu ile bu kadar iste. Bursa'nin cok kaliteli transfer yapmasi gerekirdi sene basinda, ama yine vasat ve ucuz oyunculari tercih etti, yaptiklari katkilari da goruyoruz zaten.
İlk söylediklerine katılırım ama son dediklerin bana mantıksız geldi şöyleki çok kaliteli dediğin oyuncular için önce para sonrada prestij lazımki ilk kez ligi şampiyon bitiren bir Anadolu klübünde bu dediğim iki şey olmadığı için çok kaliteli isimler Bursaya gelmedi gelmezde zaten.Bursaspor anca Arjantin,İskandinavya vs.gibi ülkelerden ve bölgelerden oyuncu getirerek bişeyler yapmaya çalıştı ama olmadı.
Ahmet Göktaş
30.Eylül.2010, 00:22
Hep dediğim gibi Bursaspor'un Şampiyonlar Ligindeki tek şanssızlığı Ertuğrul Sağlam'dır.
Bursaspor
30.Eylül.2010, 00:32
Bazen gözlüklerimizi çıkarıp etrafımıza bakmak gerekir.
Tek şanssızlığımız kendi şansımızı yaratacak tecrübeye sahip olmamamız. Onun dışında takımın gidişatından şüphem yok. Evet grubu ManU'nun önünde bitirebiliriz sonuncu da olabiliriz, bunlar önemli değil önemli olan seneye ya da bu seneye bunların üzerine neler koyacağız.
Bize iğneli fıçıyı reva görenler çuvaldızlarını unutmasınlar.
Crocodile1963
30.Eylül.2010, 00:53
Şampiyonlar Ligindeki ilk deplasman maçımız buna rağmen ilk maçtaki özgüven sorunu ve atağa çıkarken yaptığımız kayıplar aza indirilmişti. Kalemize gelen tek atakta golü yedik Rangers'ı 50000 kişinin önünde kalelerine hapsettik, ikinci yarı tek kale maç oldu. Ancak iş bitirici forvet eksikliğinden gol bulamıyoruz. Sevindirici olan şu her maçtan sonra ders çıkarıyoruz ve hep iyiye gidiyoruz .
Volkan ve Sercan ne olursa olsun bu takımın en iyi oyuncuları.
Maçtaki en önemli kazançlarımızdan biri Insua'nın takıma kazandırılması.
Tüm futbolcularımıza, teknik heyete, yönetime ve binlerce kilometre ötede "Bursaspor" seslerini bize duyuran taraftarımızdan Allah razı olsun. . .
A.FaruK
30.Eylül.2010, 01:30
Bursasporun yapacağı bişey yok adamlar 2004'teki Otto Rehagelin Yunanistanı mübarek . Çok iyi kapandılar. Ama bi penaltıı pozisyonu varmış galiba ben kaçırdım orayı. Bursanın penaltısı mı verilmedi ?
Gncl1905
30.Eylül.2010, 08:29
Açıkçası şu iki ŞL maçında Bursaspor'u beğenmedim.Dün akşamda 30. dakikadan sonra izledim, tamam top devamlı Bursa'da ama şuurlu bir atak yok, sanki herkes kendi havasında.Volkan birkaç kişi çalımla kaleye, tamam bunuda yapması lazım ama birazda pası düşünsün(bence Volkan maçın en iyisiydi).Sonra solda adam bomboş bindirme yapıyor, İnsua kaç metreden ara pası atmaya çalışıyor(oda maçın iyilerindendi).Sercan, Batalla, Ozan pek birşey yapamadı.Swenson muydu onuda beğenmedim.Defanstada Ved. beğenmedim. Sonuç olarak Bursa oyununa tempo katmalı ve daha kaliteli oyuncular bulmalı.Avrupa Ligi hayalide pek kalmadı, ama zaten Bursaspor'un puan alması bile başarıydı, sonuç olarak ilk defa ŞL'ye katılıyor, bence ilerliyen haftalarda puan alacak. Ayrıca Glasgow'ada sadece gülünür...
bjk4ever
30.Eylül.2010, 09:34
İlk söylediklerine katılırım ama son dediklerin bana mantıksız geldi şöyleki çok kaliteli dediğin oyuncular için önce para sonrada prestij lazımki ilk kez ligi şampiyon bitiren bir Anadolu klübünde bu dediğim iki şey olmadığı için çok kaliteli isimler Bursaya gelmedi gelmezde zaten.Bursaspor anca Arjantin,İskandinavya vs.gibi ülkelerden ve bölgelerden oyuncu getirerek bişeyler yapmaya çalıştı ama olmadı.
Hocam oyle bir gelir ki. Mesela Stepanov geldi, hucumda bu tarz adamlar alinamazmiydi? Mesela Makukula veya Necati olamaz miydi? Hatta mesela Matias Delgado? Bakiyorum, yabanci transferlerden 2'si sahada ama pek varlik gosteremiyor (Stepanov, Svensson), 3'u kulubede (Steinert, Insua, Nunez)....
SAİT71
30.Eylül.2010, 11:58
Bursa bu Rangers'i yenmeliydi. Rangers sadece takım olarak iyi savunma yapmayı beceriyor ve bu sayede kazanıyorlar. Attııkları gol çok basit, hiç bir yaratıcılığı olmayan tipte gol. Ama savunma anlamında taş gibilerdi. Bursa eksik yakalasa bile çok ağır davranıyordu ve Rangers hemen kapanıyordu böylece pozisyon bulma sıkıntısı çektiler. Bursaspor takım olarak daha kaliteliydi. Oyun olarakta fena değildi fakat daha iyisini yapmalıydılar. 3. lük şansları azaldı bana göre. Fakat yinede içerde alınacak bir puan Rangers'ten alınacak 3 puanla belki bir umut doğabilir ama bu ihtimalde zor çünkü Man U takımının puan kaybına tahammülü olmayacak. Mutlak kazanmak isteyecekler...
Ilhan
30.Eylül.2010, 12:15
Beşiktaş Bursaspor ile karşılaştırılmış sanırım bu konuda. Ben ona bir yorum ekleyeyim. Bursaspor'u çok seviyorum ancak bu Rangers'ı Beşiktaş rahat yenerdi.
Bursaspor'un en büyük eksikliği tecrübe. Hücum ederken korkak davranıyoruz. Bir de ligimizde tutan taktik Avrupa'da başarı getirmiyor. Çünkü Avrupa'daki ekipler Türkiye ligindeki ekiplerden daha hareketli hücum ediyorlar.
Bursaspor'un en önemli eksiği oyunu kuracak bir oyuncuya sahip olmaması. Beşiktaş'ta Guti, Ernst; Fenerbahçe'de Emre gibi bir oyuncuya ihtiyacı var Bursaspor'un. Hüseyin, Krita böyle oyuncular değiller. Insua da hücumda oynuyor.
Maalesef büyük ihtimalle sonuncu olacak Bursaspor. Üçüncülük büyük başarı olur. Önemli bir tecrübe, ancak ben ülkemize daha çok puan kazandıracak bir takımın Şampiyonlar ligine katılmasını yeğlerdim.
Flawless Victory
30.Eylül.2010, 12:21
Ben bu maçı da kaybedeceğini düşünüyorum. Yavaş oynayan bir takım Bursaspor, biraz hızlanması gerek.
İnşallah puan alabilir grupta ama çok zor görünüyor.
jarosik_61
30.Eylül.2010, 14:18
şu vasat rangersı yenemedi ya bursa şaşırıyorum valla.süper ligde fırtına gibi gidiyo şl nde başaşağı gidiyo.gerçekten inanamıyorum.her mağlubiyetin ardından tecrube yok diye bahaneler üretiliyor bence saçma biraz..artmedia bratisllava,cfr cluj,anarthosis,rubin kazan bunların önceden şl tecrubelerimi vardı.yaptıklarıda ortadaydı...dün bursaspor baya oyunun hakimiydi..ama atak yapamadı bunun tek sebebi g.rangers iyi etüt edilmedi..hep havadan oynandı...insua iyi oynadı diyolar nereye iyi oynadı allah aşkına..volkan şen ve ozan ipeği defansın arasına pozisyona sokabildimi ver wedersona ve ali tandoğana orta yapsın şandele...
rangers iyi etüt edilmedi....
bursanın arjantinlileri nerde....
ozan ipek niye bukadar formsuz.....
geçen sene urziceni diye bir romen takımı bu takıma hemde rangers şuanki durumdan daha iyiyken 4 tane gol attı tecrunbesiz urziceni.....
tecrube bahaneleri bursayı bir adım ileriye götürmez...
Varonil
30.Eylül.2010, 15:15
şu vasat rangersı yenemedi ya bursa şaşırıyorum valla.süper ligde fırtına gibi gidiyo şl nde başaşağı gidiyo.gerçekten inanamıyorum.her mağlubiyetin ardından tecrube yok diye bahaneler üretiliyor bence saçma biraz..artmedia bratisllava,cfr cluj,anarthosis,rubin kazan bunların önceden şl tecrubelerimi vardı.yaptıklarıda ortadaydı...dün bursaspor baya oyunun hakimiydi..ama atak yapamadı bunun tek sebebi g.rangers iyi etüt edilmedi..hep havadan oynandı...insua iyi oynadı diyolar nereye iyi oynadı allah aşkına..volkan şen ve ozan ipeği defansın arasına pozisyona sokabildimi ver wedersona ve ali tandoğana orta yapsın şandele...
geçen sene urziceni diye bir romen takımı bu takıma hemde rangers şuanki durumdan daha iyiyken 4 tane gol attı tecrunbesiz urziceni.....
Oldukça mantıklı bir tespit.Tamam tecrübe eksikliği de var ama burada bahsettiğiniz bütün takımların da tecrübe eksikliği vardı.(Artmedia,Cluj,Rubin Kazan,Unirea Urziceni) Buna rağmen kritik maçlardan süpriz puanlar çıkarttılar.Bence Rangers Bursaspor'un yenebileceği bir takımdı.
TR.CaPTaiN
30.Eylül.2010, 15:18
Bursaspor özellikle 2. yarı top daha hakim gibi gözükse de bu top hakimiyetini hücum zenginliğine çeviremedi. Ortasahada 3-5 pas yaptıktan sonra kaleyi gören şut çekti. Kendilerini ŞL'de gösterme amacıyla bencillikten midir yoksa puan alma isteğiyle midir bilmiyorum ama çok fazla bireysel oynadı Bursasporlu oyuncular.
Rangers golü bulduktan sonra sert defans yaparak skoru koruma niyetindeydi ve nitekim istediklerini de başardılar. Bursaspor bu grupta birşeyler yapmak istiyorsa bu maçı kesinlikle kaybetmemeliydi. Deplasmanda alınacak bir beraberlik ve sahasında alacağı Rangers galibiyetiyle belki de AL'de yola devam etme şansı bulabilirdi.
Ilhan
30.Eylül.2010, 15:34
Tecrübenin en önemli etkisi oynarken rahat ve güvenli olmaktır. Bursaspor ligde oynadığı kadar rahat oynayamıyor Şampiyonlar Liginde.
eXcitinG
30.Eylül.2010, 15:40
Fizik oLarak yeniLdi dün akşam Bursaspor bence. ErtuğruL sağLam daha fizikLi bir 11 iLe başLasaydı beLki ikinci yarı ve sonLarına doğru Bursaspor 1 goL atıp maçı kazanabiLirdi. Orta sahada Svensson, Ergic ve Hüseyin iLe başLayıp, önde de Turgay ı oynatmaLıydı. Rangers orta saha ve savunması Bursaspor orta saha ve hücum adamLarını her ikiLi mücadeLede yenmeyi başardı. Bucaspor maçına defansif takım iLe çıkıyorsun, Ama Rangers gibi fizik gücü müthiş oLan bir takıma karşı Sercan, BataLLa, Ozan ve VoLkan gibi fizik gücü düşük adamLar iLe başLıyorsun. İşte ErtuğruL sağLam ın bu mantığını çözemiyorum ben yıLLardır.
Önce kora kor, fiziki oLarak Rangers iLe mücadeLe edip, son 20-25 dakika da BattaLa ve Sercanı oyuna aLarak goL arasaydı, zaten maç kendi sahasında 0-0 gidiyor diye panikLeyip, daha ofansif oynamaya çaLışacak ağır Rangers takımını yenme şansı oLabiLirdi.
SAİT71
30.Eylül.2010, 15:51
Zaten Bu Vedersonun fantazi vuruşlarına sinir olurdum bizdeykende. Lille maçı harici bir ton şut çekmiştir ceza sahası dşından başka gol yada kaleyi tutan şutu olduğunu hatırlamıyorum. Dünkü gibi auta dikiyordu hep. Bu özelliğini bırakıp takım adına daha faydalı olacak hareketlere yönelmeli.
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Eylül.2010, 15:52
Mutlaka kazanmak zorunda olduklari bir mac gozuyle bakinca Saglam ev sahibi takim gibi ofansif oynamayi tercih etti ama sabirli olmasi gerekirdi aynen dedigin gibi. Aslinda Ozan ile Volkan ne kadar ofans oyuncusu olsa da defansta da iyi isler yapan futbolcular.
Mac tamamen Rangersin istedigi gibi gitti. Erken bir gol ve sonrasinda kontraya dayali oyun. Biz bunu Bursadan gormeye aliskiniz ama 2 mactir Bursa golu erken yiyor, one gecen taraf olursa ofansta istedigi firsatlari kesin yakalayacaktir. Bu arada bu takim gecen hafta Man Utd deplasmaninda da gol yemedi, bunu unutmamak gerekir.
Lim10
30.Eylül.2010, 21:15
Fenerbahçe'nin sıfır çektiği dönem gibi oynuyor Bursa.Tecbübe böyle bir kulvarda çok önemli.Dün akşam sahadan en kötü beraberlikle ayrılabilselerdi çok iyi olacaktı ama bence gruplar sonunda Avrupa'ya veda etmiş olacaklar.
bjk4ever
30.Eylül.2010, 23:59
Super ligde firtina gibi gittiklerine de pek katilamayacagim. Su ana kadarki cogu maclarini da ite kaka aldilar, ben Eskisehir maci haric cok iyi futbol oynadiklari mac hatirlamiyorum, vasat oyun ve saglam defans sayesinde puanlari topladilar, ama biraz ust seviyede yetmiyor iste....