Log in

View Full Version : Jes Högh Yürüyemiyor ve Konuşamıyor.

Börk
27.Eylül.2010, 23:35
Futbol kariyerinde ülkemizdede top koşturan Jes Högh, 2 yıl önce beyninde meydana gelen kan pihtisi yüzünden dili tutmuyor ve yuruyemiyormus.
Konusamadigi için derdini yazarak anlatıyormuş. Hastalıktan dolayı karısından boşanmış ve yorumculuk isini kaybetmiş.
Doktoru, kafa toplarına vurduğu için beyni kan pihtilasmasina daha yatkın olduğunu söylemiş. İsin acısı ölümü bekliyormuş Högh.

Kaynak : Tribün ve Son dakikalar.

A.FaruK
27.Eylül.2010, 23:38
Zamanında Fenerbahçede oynamış olmasından ziyade insanlık adına insanın içini burkuyor. Birde insan hastalanınca diğer insanların ona sırt dönmesi dahada vahim bir durum. Ayıptır ya.

Sekopej
28.Eylül.2010, 00:51
Uche-Högh bu ikili unutulur mu ya, çok üzüldüm. Fenerbahçe tarihinde yıllar geçse de unutulmayacak oyuncular arasında Högh, yönetim durumdar haberdar olduğunda kendisine umarım destek olur.

Zekirdek
28.Eylül.2010, 16:53
Kendi hasta olmadığına dair açıklama yaptı.

Varonil
28.Eylül.2010, 16:59
Geçmiş Olsun Högh

28 Eylül 2010 Salı

Profesyonel Futbol Takımımızın formasını 4 yıl boyunca başarıyla taşıyan Jes Högh’ün rahatsızlığının artarak sürdüğünü öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

1995-1996 sezonunda elde ettiğimiz şampiyonlukta önemli payı olan Danimarkalı eski oyuncumuzun bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

TR.CaPTaiN
28.Eylül.2010, 18:30
Metin Şen ( Ali Şen'in oğlu)

Hogh ile konustum.
Durumu gayet iyi. Hic bir seyi yok. Gecirmis oldugu felci cok buyuk olcude atlatmis‚ hayatina normal sekilde devam ediyor. Fenerbahce´yi ve Turkiye´yi cok ozledigini en kisa zamanda gelmek istedigini soyledi.

Börk
28.Eylül.2010, 18:32
Fenerbahçe durumu öğrenmeden neden yalan yanlış iş yapıyor :)

Sonra biz bu duruma düşüyoruz.