View Full Version : Rapid Vienna - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. Maç]
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2010, 18:29
http://www.yukleresim.com/images/80279831678838399334.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Kazanırsak Porto maçları öncesi çok iyi olur.Ve zaten kazanmalıyız:)
Zekirdek
28.Eylül.2010, 19:44
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.
Gelen haberlere göre Guti ve Quaresma sahada olacakmış. Beşiktaş arkada açık vermeyip rakibi tehlikeli alanlarda foul ile durdurmazsa kazanır gibime geliyor.
Rakibin en önemli silahı ise Alman oyuncu Steffen Hoffman. Uzun şutları, frikikleri ve etkili oyunları ile kendini belli ediyor ve sağ kanatta görev alıyor. Free Kick Taking ve Long Shoots FM 2006'da 20'di şimdi durum ne bilmiyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Eylül.2010, 18:59
Deplasmanda zorda olsa kazanacağımızı ve puanımızı 6 yapacağımızı düşünüyorum.
RasAnt
29.Eylül.2010, 19:08
İddaa ayıp etmiş 2.30 oran ne demek rapid vienna gibi takıma karşı,yarınki kuponumda mutlaka değerlendireceğim beşiktaş yenilmezzz
Suicider
29.Eylül.2010, 19:49
Normal şartlarda beşiktaşın yenmesi lazım başarılar..
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2010, 20:13
Deplasmanda olmamız dezavantaj ama daha güçlü bir kadroya sahibiz.Umarım bir aksilik yaşamadan maçı kazanır ve yolumuza devam ederiz.Bu tür maçlarda yaşanacak puan kayıpları liderlik yarışında sıkıntı oluşturur.
Flawless Victory
29.Eylül.2010, 20:17
Beşiktaş sorun yaşamaz ve kazanır. Rakibin turu geçmesi mucize olur.
yunusgs
29.Eylül.2010, 20:18
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.Genellikle Avusturya takımları Türk takımlarına zor gelse de,Beşiktaş'ın bu maçı alması,büyük önem taşıyor Porto maçları öncesi.Beşiktaş kaliteli hücum hattı ile bu maçı kazanır.
sananes
29.Eylül.2010, 20:20
iddaacılar üst olur üst.beşiktaş yenilmez gibi görünüyor kağıt üstünde umarım kazanıp dönerler avrupada 2 takımımız kaldı başarıya ülke olarak çok ihtiyacımız var
Rapid Wien'i ciddiye alıyoruz"
29 Eylül 2010 20:42 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Rapid Wien'i ciddiye aldıklarını söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/68/schuster3_R3UMT.jpg
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın karşılaşacakları rakipleri Rapid Wien'i ciddiye aldıklarını söyledi.
Schuster, maçın oynanacağı Ernst Happel Stadı'nda Brezilyalı futbolcu Bobo ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş olarak rakiplerini her zaman ciddiye aldıklarının altını çizerek, ''Seyirci çokluğu da onlarda olduğu için zorlu bir maç olacak. Bu grupta herkesin şansı var. Porto favori ve diğer takımlar da gruptan çıkmak için aynı şansa sahipler'' diye konuştu.
Beşiktaş olarak henüz oturmuş bir futbol ortaya koyamadıklarını anlatan Schuster, ''Hala arayış içerisindeyiz. Kadromuzu oturtmamız lazım'' derken yarınki karşılaşmada kadroda yine değişiklik yapacağını söyledi.
Guti ve Ferrari'nin iyileştiğini belirten Alman teknik adam,''Yarın çok önemli bir maçımız var. Bu maç iyi tamamlanırsa gruptaki şansımız artacak. Çok fazla olmasa bile kadroda değişiklik olacak'' şeklinde konuştu.
''TAKIMIMDAN MEMNUNUM''
Schuster, takımının bugüne kadar yaptıklarından memnun olduğunu dile getirerek, ''Yaklaşık 3 aydır bu takımla birlikteyiz. Gelişmelerden memnunum. Türkiye'deki rakiplerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursaspor gibi takımlar aynı takım ve düzenle oynuyor. İlerlemelerden memnunum ama zamana ve maç oynamaya ihtiyacımız var'' ifadelerini kullandı.
İdeal Beşiktaş'ın ne zaman oluşacağı sorusuna Schuster, ''İdeal Beşiktaş, o gün sahaya çıkan Beşiktaş'tır. Her maça kazanmak için çıkarım. O gün çıkardığım takım da sahaya kazanmak için çıkacaktır. Yarın ve pazar günkü maçlar fiziki açıdan yüksek karşılaşmalar. İkisinde de aynı futbolcuları oynatırsam sıkıntı yaşayabiliriz. Elimde geniş bir kadro var ve bunun avantajından yararlanacağım'' şeklinde yanıt verdi.
BOBO: KAZANIRSAK İŞİMİZ KOLAYLAŞIR
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, yarın oynayacakları Rapid Wien maçı öncesinde ''Eğer bu maçı kazanırsak, grupta işimiz daha kolaylaşır'' dedi.
Bobo, maçın oynanacağı Ernst Happel Stadı'nda teknik direktör Bernd Schuster ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, ''Gruptan çıkmak için ilk maçımızı kazandık, buraya ikinci maçımızı da kazanmaya geldik. Bu maçı da kazanarak iyi bir avantaj yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.
Son maçlarda Avrupa kupalarında gol atamadığının hatırlatılması üzerine, ''Önemli olan benim veya kimin attığı değil, takımın kazanması'' dedi.
Viyana'dan üç puanla ayrılmak istediklerini anlatan Brezilyalı futbolcu, ''Ne olursa olsun kazanacağımıza inanıyorum. Eğer bu maçı kazanırsak, grupta işimiz daha kolaylaşır'' ifadelerini kullandı.
Zekirdek
29.Eylül.2010, 22:26
Schuster'e bayılıyorum. Tam en sevdiğim hoca tipi.
footballer33
29.Eylül.2010, 22:41
Zor maç olacağını düşünüyorum. En büyük güvencem önce usta ayaklarımız, sonra da bu sezon son dakikaya kadar pes etmeyip geride de olsak gol aramamız ve bunu son maçlarda başarıyor olmamız. Rastgele BEŞİKTAŞ'ım.
Cenk Gönen
Toraman - Ferrari(Hilbert) - Zapo - Üzülmez
Ernst - Necip
Tabata - Guti - Quaresma
Bobo
dizilişi bekliyorum bu arada.
RaSenGan
30.Eylül.2010, 00:09
Hilbert stoper oynayabiliyor mu ?
Suicider
30.Eylül.2010, 00:13
toraman yada hilbert yazmak istemiştir sanırım..
Ilhan
30.Eylül.2010, 13:39
Güzel bir oyun bekliyorum yine. Beşiktaş'ın en önemli avantajı bu sezon kimlik kazanması ve stoperinden forvetine kadar özgüvenli oynaması.
2 ya da 3 farklı bir galibiyet olacaktır.
Revolution
30.Eylül.2010, 14:38
Beşiktaş rahat kazanır. Tebrikler şimdiden Beşiktaş'a ve Beşiktaşlılara :)
footballer33
30.Eylül.2010, 15:11
Hilbert stoper oynayabiliyor mu ?
Şöyle ki; bu maç Ferrari'nin oynamasını bekliyorum, ancak o oynamazsa Hilbert oynar ve Toraman stopere, Hilbert de sağ beke geçer. ;)
Varonil
30.Eylül.2010, 15:17
İddaa'da Beşiktaş'a verdim,güzel bir galibiyet bekliyorum temsilcimizden.
GeNç KaRTaL
30.Eylül.2010, 16:08
Beşiktaş rahat kazanır. Tebrikler şimdiden Beşiktaş'a ve Beşiktaşlılara :)
Bence senin yazdigin kadar kolay mac olmaz.Bende galibiyet bekliyorum ama zorlanariz diye dusunuyorum.
bjk4ever
30.Eylül.2010, 18:51
Mac pek umrumda degil, ilk 2'ye zaten gireriz, bundan sonraki Wien ve Sofya maclarindan kuskum yok. Bence hafta sonu oynayacagimiz Trabzonspor maci cok cok daha onemli.
barahir
30.Eylül.2010, 18:54
Beraberlik Kokuyor..
C h A o S
30.Eylül.2010, 20:40
Tribünlere bak muhteşem:)
Quaresma ne vurdu öyle direkten döndü inanılmz oynuyor Quaresma
GeNç KaRTaL
30.Eylül.2010, 20:55
www.digiturkwebtv.com.tr
Ücretsiz üye olup maçı yine ücretsiz seyredebilirsiniz.Yayın mükkemmel.
SAİT71
30.Eylül.2010, 21:14
Q7 sakatlandı devam edemiycek...
Suicider
30.Eylül.2010, 21:16
bu kötu oldu iyi baslamisti maca
Ahmet Göktaş
30.Eylül.2010, 21:32
Alırız bu maçı ama koku falan almadım yani öyle hissediyorum.
I3esiktas
30.Eylül.2010, 21:33
Q7 Sakatlanması çok kötü oldu. Bunlar kendi becerileriyle bize gol atamaz. 1 Gol bulursak maçı alırız.
Ahmet Göktaş
30.Eylül.2010, 21:39
Bu Digi webtvye para ödüyor muyuz Lig maçları için ? Bedava mı yapmışlar yoksa :zuhaha
Night_Mare17
30.Eylül.2010, 21:52
Haydaaa yedik
Suicider
30.Eylül.2010, 21:52
yasin asist veli gol 1-0
Suicider
30.Eylül.2010, 21:56
kaleci hatasi ve holosko 1-1
RaSenGan
30.Eylül.2010, 21:56
Kalecinin büyük hatası ve 1-1 oldu dk 55.
Night_Mare17
30.Eylül.2010, 21:58
şimdi bu meşaleler takımı desteklemek mi anlamıyorum ya ne zihniyetle bunlar yapılıyor
Zekirdek
30.Eylül.2010, 21:58
Çok büyük bir şans.
Night_Mare17
30.Eylül.2010, 22:04
Bobo attı 2-1
Aslan Holosko Quaresma'yı aratmadı hatta daha bile iyi oynadı bravo.
Suicider
30.Eylül.2010, 22:05
bobo atti 1-2 oldu :)
RaSenGan
30.Eylül.2010, 22:06
Maçı toplam 10 dk izlememişimdir ama izlediğim zamanlarda 2 gole 2 direkten dönen pozisyona denk geldim :)
footballer33
30.Eylül.2010, 22:09
Ne maç ama. :D Holosko golünü attı, ama kaçırdıkları da attığından zor değildi, pas verse yanındaki arkadaşları da atabilirdi. Biraz futbol zekası lazım bu adama. :) Bobonun attığı gol ise çok güzel bir anda geldi. çünkü kaçan net gollerden sonra onlar üstümüze gelseydi daha kötü olabilirdi maç.
Suicider
30.Eylül.2010, 22:19
nobre nin eldiven takintisi nedir yahu
BaGa TaRKaN
30.Eylül.2010, 22:27
Aslanım Hakan Be Süper Hamle Yaptı İleri Doğru Sakatlanma Pahasına da Olsa Güzel Hamle Yaptı. O El Uzamasaydı 2-2idi.
BaGa TaRKaN
30.Eylül.2010, 22:29
Ulen Holosko Ne Adamsın Yahu Güizayı Geçtin:D Bitiricilik Bu Adama 10dan Fazlası Çok Lüks.
nannar
30.Eylül.2010, 22:31
bu gidişle bjk-trabzon maçı da fb-trabzona benzer...çok gol kaçabilir :D
tebrikler bjk şimdiden ...
Ahmet Göktaş
30.Eylül.2010, 22:37
Çok iyi oynadık gerçekten holosko becerikli olsa en az 4-1 biterdi bu maç. Emin adımlarla ilerliyoruz hedefmize.Bu arapas taktiğimiz çok takımın canını yakar rakiplerin :)
eXcitinG
30.Eylül.2010, 22:39
Maç için söyLenebiLecek 2 şey var.
Ah HoLosko Ah.
Umarım Quaresma nın ciddi birşeyi yoktur.
SAİT71
30.Eylül.2010, 22:39
Tebrikler BJK. Ülke puanına yaptığı katkı için. O da olmasaydı koskoca haftayı 0 puanla geçecektik valla. Hollandalılar Ruslar puanları koparıyorlar büyük küçük...
footballer33
30.Eylül.2010, 22:40
Oh beee. :) Holosko ömrümden ömür götürse de maçı hakederek almayı bildik. Artık bu galibiyetle 2 rakibimizi de saf dışı bıraktık diyebilirim. Şimdi sırada Portoyla görülecek bir hesabımız var, ama Q7 ile beraber. :D
I3esiktas
30.Eylül.2010, 22:52
Q7 Sakatlanması çok kötü oldu, Umarım Trabzon maçına yetişir. Ernst gerçekten mükemmel bir oyuncu. Hem defansif, Hem ofansif çok iyi oynuyor. Tam bir Guti, Mükemmel paslar. Aurelio Ernst'in yanına oturdu ama yinede Necip'i tercih etmesi gerekiyor. Holosko kendini Schustere kanıtlamak için bencil olsada galibiyetde büyük payı var. Bobo Ustalıgını gösterdi ve Holosko'nun yakaldıgı pozisyonlardan daha zor olan bir pozisyonda güzel bir vuruşla kaleciyi ters köşeye yatırdı. Guti Her zamanki gibi Hatasız ve kusursuz bir maç çıkardı.
Hakemler çok kötü bir maç yönettiler. İki taraf için bazı pozisyonlarda faulleri çalmadılar. Çaldıkları ofsayt, Çalmadıkları ofsayt'ların çogu hatalı. Bir çok pozisyonlarda tereddüt'de kaldılar.
Maçta bir şey dikkatimi çıktı. Onların oyuncu degişikligi sırasında oyuncu çıktıkdan sonra hiç bir takım arkadaşı kalkıp el uzatmadılar tebrik etmediler. Belkide o anki yenilginin üzüntüsü olabilir bilmiyorum. Bizim degişikligimiz sırasında Schusterden, Sucusuna kadar herkez kalkıp el uzattılar. Buda beni çok sevindirdi. Takım içindeki arkadaşlık( Teknik heyetinden Tut Futbolcu ve Sucusuna kadar) çok iyi.
Hakan için geçen hafta bazı arkadaşlar bundan kaleci felan olmaz diyorlardı. Acaba Halen öyle düşünüyorlarmı? Hakan'ı Şu performansı ile iyi bulmuyorum, Hakan normaldede Bence Çok çok iyi bir kaleci.
Universal
30.Eylül.2010, 22:52
Beşiktaş çok önemli bi maç kazandı. :)
I3esiktas
30.Eylül.2010, 23:17
Bu arada Skor bil yarşmasında 2-1 Beşiktaş yener. Golleri Bobo,Tabata atar demiştim. Tabata yerine Holosko'yu yazsam formayı kazanacaktım :)
SAİT71
30.Eylül.2010, 23:25
Ernst sanki kendini aştı gibi. Adam DM olmasına rağmen kıvrak çalımlar atıyor ileride müthiş asistlik paslar atıyor. Çok kaliteli bir oyuncu. Taş gibi adam valla.. Şahsen Necip veya Ernst i Fenerde görmek isterdim o mevkide..
bjk4ever
30.Eylül.2010, 23:38
DM olarak oynamiyor, ondandir belki.
Aurelio'yu zaten bu yuzden tercih ediyor Schuster, Aurelio hem takimin defansif kimligini bozmuyor, hem de bu sekilde Ernst'i one cikarabiliyor, bu hem takima hem Ernst'e iyi yansiyor. Necip defansif olarak hala saglam degil, tam box-to-box oynayan oyuncu, bu durumda Ernst'in geride kalmasi gerekiyor ve etkinligi azaliyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Eylül.2010, 23:55
Tebrikler Beşiktaş'ım çok önemli bir galibiyet aldık ve puanımızı 6'ya çıkardık. :)
RaSenGan
01.Ekim.2010, 00:38
Skor iyi de Quaresma 3 hafta yokmuş çok kötü oldu Beşiktaş için.
I3esiktas
01.Ekim.2010, 00:43
Şu maçta puan kaybetseydikde, sakatlık yaşanmasaydı daha iyiydi ya
Bordo61Mavi
01.Ekim.2010, 05:55
Tebrikler Besiktasa, ulke puani icin saldir BESIKTAS
Hakemler rezaletti bence.Hakem konuşmayı sevmem ama bu hakemler başarısızlıklarıyla damga vurdular maça.
Holosko'nun attığı gol %100 Faul.Kaleci topu 2 eliyle tutmuşken Holosko (hızlı geldiği için istemeyerekde olsa) kalecinin eline vurarak topu düşürmesini sağlıyor ve golü atıyor.
Ayrıca Beşiktaş'a ofsayt diye çalınan çoğu pozisyon ofsayt değildi.Bir çok net pozisyon şansını bu yüzden kaybetti Beşiktaş.
Ancak tam tersi durum taçlarda yaşandı ve taç atışlarında benim gözlemlediğim kadarıyla birçok Rapid Wien'in kullanması gereken taçı Beşiktaş'a verdiler.
Hakemler kötü niyetli değildir,bu hataları bilerek yapmıyorlardır tabii ki(çünkü 2 tarafında hakkı gasp edildi) ancak bu hatalar ufak hatalar değil.
Beşiktaş'ın golü verilmese(ki verilmemesi gerekir) maçın kaderi değişebilir,Maç berabereyken 3 tane net Beşiktaş atağı ofsayt gerekçesiyle kesildi;eğer bu pozisyonlar kesilmese maçın kaderi değişebilir ve Beşiktaş farka gidebilir.Yani bana göre futbol'dan çok hakemler ön plandaydı.
Futbol bazında en fazla dikkatimi çeken şey Necip oldu.Oyuna girdiği andan itibaren kendisini fark ettirdi.Hata yapmadı,topları olumlu kullandı ve umut verdi.
Genel olarak bakmak gerekirse Beşiktaş dikine güzel paslar yaptı.Bu tür oyunu sadece Guti'den beklerken ben, Ernst bile beni şaşırttı arada ölümcül paslar attı(çoğu ofsayt diye kesildi ya neyse)
Holosko'da güzel koşular yaptı,hata yapmadı ve fazla sırıtmadı diye düşünüyorum.
Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı.Gerekli bir galibiyet aldılar.
SAİT71
01.Ekim.2010, 13:23
Maçın hareketi bana göre Ernst'in Holosko'ya attığı pastır. Çok güzeldi valla..
I3esiktas
01.Ekim.2010, 15:23
Quaresma 4 Hafta sakatlanmış. 2 Hafta sonraki Porto maçında kadroda yer almıcak. Bu çok kötü oldu.
Bu arada Beşiktaş'ın Avrupa maçlarında BJK Yerine BES Yazıolar neden?:) Bilen varmı merak ettim.
ForsakeN
01.Ekim.2010, 16:01
Bu arada Beşiktaş'ın Avrupa maçlarında BJK Yerine BES Yazıolar neden?:) Bilen varmı merak ettim.
Takımların ilk 3 harfi yazılıyor genelde. Besiktas'ı BES , Fenerbahce'yi FEN yazmaları gibi.
bjk4ever
01.Ekim.2010, 17:49
Quaresma 4 Hafta sakatlanmış. 2 Hafta sonraki Porto maçında kadroda yer almıcak. Bu çok kötü oldu.
Milli mac arasi var, Quaresma sadece Trabzon ve Manisa maclarini kaciracak diye biliyorum.
GeNç KaRTaL
01.Ekim.2010, 20:26
İlk yarıda fazla net pozisyonumuz yoktu ancak ikinci yarıda çok fazla net pozisyona girdik.Sanırım bu durumun oluşmasında Rapid'li oyuncuların mutlak kazanmak zorunda oldukları düşüncesiyle ikinci yarıya çıkmaları etkiliydi.Tabii attığımız şans golünü de işin içine katmak lazım.(Kalecinin topu kontrol edememesi bizim için şans anıydı) Golü yedikten sonra kısa bir süre sonra bu golü bulmak önemliydi.Zira rakip skorun üstüne yatmak adına geri çekilseydi işimiz çok zor olurdu.
Quaresma'nın sakatlanması çok kötü oldu.Bu maç eksikliğini fazla hissetmedik ancak uzun vadede bizim için önemli bir dezavantaj olacak eksikliği.Yerine giren Holosko özellikle ikinci yarıda baya etkili oldu ancak yakaladığı pozisyonlarda bencillik yapıp daha uygun durumdaki arkadaşlarına pas vermemesi maçı sıkıntıya sokabilirdi.Allah'tan Bobo çıktı sahneye.Holosko'daki bu düşüşün nedenini merak ediyorum.Şampiyon olduğumuz sezondan beri inanılmaz bir düşüş var.Çok net pozisyonları bile gol yapmakta sıkıntı çekiyor.Atamıyorsun bari pas at.Sezon başında ayrılması gerektiği düşüncesindeydim.Böyle giderse fikrim değişmeyecek.Kendisini toparlaması lazım.Bildiğimiz,sevdiğimiz Holosko kesinlikle şu an ki Holosko değil.
Fabian Ernst son zamanlarda hücumdaki etkinliğini devam ettiriyor.Guti gibi bir oyuncunun yanında Ernst'in bu performansı bizim için çok önemli bir avantaj.Allah bozmasın diyelim.Tabata fena gitmiyor.Bobo'nun golünde önemli bir asist yaparak galibiyette önemli bir paya sahip oldu.Hilbert sağ bekte şimdilik fena değil.Sırıtmıyor şimdilik.Hakan elle top kontrol sıkıntısında devam ediyor ancak dün akşam önemli pozisyonlarda gole kalesini kapattı.Şu basit hataları yapmasa 10 numara kaleci olacak.Umarım ilerleyen maçlarda hataları ön plana çıkmaz.Takımda herkes fena değildi ancak İbrahim Toraman dün çok kötüydü.Yediğimiz golde Veli tarafından kolay ekarte edildi.Golden hemen sonra yine bir pozisyonda Nihiu idi adı sanırım o yine çok kolay sıyrıldı.2.golü yeseydik sıkıntı büyük olacaktı.
Sonuç olarak kazanmamız gereken maçı kazandık.Artık grupta önümüz açık.Porto ile rahatça liderlik yarışı yapabiliriz.Quaresma'nın ilk Porto maçında olmayacak olması kötü bir durum bizim için.Umarım 2.maça yetişebilir.
I3esiktas
01.Ekim.2010, 21:13
Milli mac arasi var, Quaresma sadece Trabzon ve Manisa maclarini kaciracak diye biliyorum.
Beşiktaş'a Quaresma'dan kötü haber geldi...
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Beşiktaş'ın deplasmanda Avusturya'nın Rapid Wien takımını 2-1 mağlup ettiği maçta sakatlanan Ricardo Quaresma'nın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı kesinleşti.
Bugün MR'a giren Portekizli oyuncunun sağ arka adalesinde yırtık oluştuğu ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Portekizli yıldız futbolcu, pazar günü oynanacak Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği gibi, milli takım arasından sonraki Manisaspor, Kayserispor ve Sivasspor maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.
Yıldız oyuncu ayrıca; uzun bir aradan sonra yeniden seçildiği Portekiz milli takımının 8 Ekim'de Danimarka ile içerde ve 12 Ekim'de İzlanda ile dışarıda oynayacağı maçlara da çıkamayacak.
Quaresma ve Beşiktaş teknik heyetini en çok üzen konu ise Portekizli starın eski takımına karşı Avrupa Ligi'nde oynanacak olan kritik maçlar öncesi sakatlanması...
21 Ekim'de Porto ile İstanbul'da karşılaşacak olan Siyah-Beyazlı takımda Quaresma yer alamayacak. Portekizli oyuncunun 4 Kasım'daki rövanşa ise yetişmesi bekleniyor.
DHA