View Full Version : Manisaspor - Kayserispor [7. Hafta]
TR.CaPTaiN
29.Eylül.2010, 17:21
http://i52.tinypic.com/10omhah.jpg
deniz.91
29.Eylül.2010, 17:36
2 maçtır galip gelemiyoruz toparlanmamız gerek manisada hikmet hocadan sonra büyük gelişşme var zor maç olacak umarım alırız
Zekirdek
29.Eylül.2010, 17:51
Takım ve şehir Hikmet Hoca'dan sonra bayabi inandılar. Maçı kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Büyük ihtimal maçı kazanacağız ama İsaac'ın geçen maç ki gibi net gol pozisyonlarını har vurup harman savurmaması gerekir. 10 tane pozisyon yakalıyoruz ve 1'ini atıyoruz. Son vuruşlarda yetenek olsa biraz maçı erkenden bitirebiliriz. Geçen maçın tartışmasız yıldızı Murat Erdoğan'ın bir sakatlığı bulunmaması güzel. Geçen maç ki gibi top kaparsa ve etkili paslar atarsa maçı alma şansımız artar.
Kayserispor'un hücum yükünün büyük bir kısmını çeken Cangele'nin olmaması bizim için çok bir avantaj. Defansif anlamda büyük bir sıkıntımız yok. Beklerimiz iyi çalışıyor. Stoperlerimiz ise formunda.
Bu maçı kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Ama kazanırsakta şaşırmam.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Eylül.2010, 18:56
Kayserispor 2 haftadır düşüşte,Manisaspor 2 haftadır Hikmet Karaman'la birlikte çıkışta... Zor maç olacaktır ama Manisaspor'un kazanarak çıkışını sürdürmesini bekliyorum.
yunusgs
29.Eylül.2010, 20:26
Biri çıkışta,biri düşüşte olan 2 takımın maçında beraberlik bekliyorum.Manisaspor'da mükemmel bir bütünleşme oldu ama tabi ki bu olay lig sonuna kadar seri galibiyetlerle devam etmeyecek.Takılacağı bir maç varsa bu maç olabilir Manisaspor için.
deniz.91
02.Ekim.2010, 18:30
Pek beklemediğim bir galibiyetti çok iyi geldi takıma yeniden hava yakalamalıyız
Zekirdek
02.Ekim.2010, 19:31
Maç ilk 25 dakika da Manisaspor lehine bitebilirdi. Maçın başında kaçan çift vuruş sonra Makukula'nın kaçırdıkları ve diğer kaçanlar. Geçen maçın iki yıldızı Murat Erdoğan ve Simpson hiçbir şey yapmadı.
Benim anlamadığım olay o yan hakem penaltıyı nasıl veriyor nereden görüyor. Gözüyle görmediği kesin artık neresiyle görüyor çok merak ediyorum. Akşam Fener maçının özetinin ardından bu maçın özetini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
deniz.91
03.Ekim.2010, 00:47
Maç ilk 25 dakika da Manisaspor lehine bitebilirdi. Maçın başında kaçan çift vuruş sonra Makukula'nın kaçırdıkları ve diğer kaçanlar. Geçen maçın iki yıldızı Murat Erdoğan ve Simpson hiçbir şey yapmadı.
Benim anlamadığım olay o yan hakem penaltıyı nasıl veriyor nereden görüyor. Gözüyle görmediği kesin artık neresiyle görüyor çok merak ediyorum. Akşam Fener maçının özetinin ardından bu maçın özetini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
kardeş sonuçta penaltı ve hakemde görmüş birşekilde arkadaş görse eleştiriyosunuz görmese eleştiriyosunuz hakemleri