Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Gençlerbirliği [7. Hafta]

TR.CaPTaiN
29.Eylül.2010, 17:22
http://i52.tinypic.com/epiptj.jpg

Varonil
29.Eylül.2010, 18:07
Farklı Kasımpaşa galibiyeti takımda moralleri yerine getirdi.Her ne kadar takım savunması olarak kötü bir maç çıkartsak da,takımın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı ve bunun getireceklerini Gençlerbirliği maçına yansıyacağını göreceğiz.

Çıkışımız bu maçta da sürer,bu sezon ligde ilk kez 2 maç üstüste kazanırız.3-0 gibi net bir skorla alınacak bir galibiyet bekliyorum.

fm_monster
29.Eylül.2010, 18:15
---------------volkan----------
gokhan-lugano-yobo-caner
---------selçuk--emre---------
dia-----------alex----------stoch
-------------niang------------------

bu 11 le çıkmamızı bekliyorum

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Eylül.2010, 18:54
Fenerbahçe Kasımpaşa maçıyla birlikte oldukça morallendi,kendi sahasında Gençler'i yenecektir diye düşünüyorum.

RasAnt
29.Eylül.2010, 19:14
Garanti Handikaplı 1 maç sonucu :D:D alırız ya kesin gözüyle bakıyorum yobonun iyileşmesinden ve takımın rayına oturmaya başlamasından ötürü Fenerbahçemm oleyyy diyorum :)

BeeTLeJuiCe
29.Eylül.2010, 19:45
---------------volkan----------
gokhan-lugano-yobo-caner
---------selçuk--emre---------
dia-----------alex----------stoch
-------------niang------------------

bu 11 le çıkmamızı bekliyorum

Alex-Dia-Stoch bir arada oynayamaz, Aykut Hoca'da oynatmaz. Zaten defansif olarak kötüyüz, 4 forvet ile oynamayız. Mehmet yine 11'de başlar.

Universal
29.Eylül.2010, 19:49
Gençlerbirliği önünde de patlama yapacağız. Başka bir planım olmasa bu maçı mutlaka statta izlemek isterdim.

Suicider
29.Eylül.2010, 19:49
Gençler kötü Fener moralli..Fener güzel bir fikstür avantajı yakaladı iyi kullanırlarsa yukarlara çıkarlar rahat rahat..

yunusgs
29.Eylül.2010, 20:22
Fenerbahçe'nin Kasımpaşa galibiyetinden sonra bu maçı da kolay bir şekilde kazanacağını düşünüyorum.Zaten Saraçoğlu'nda son yıllarda Fenerbahçe,Gençlerbirliği'ne karşı rahat kazanıyor.

Zekirdek
29.Eylül.2010, 21:47
Miroslav Stcoh sakatlandı. Maçta oynama ihtimali yarın ki tetkiklerden sonra belli olacakmış.

Hasan Erbey'de Andre Santos'u hafif sakatlamış ama malesef Andre Santos antremana devam edebilmiş.

barahir
30.Eylül.2010, 00:37
Maalesef derken? En azından onun bi insan olduğunu unutmayın..

SAİT71
30.Eylül.2010, 12:07
Bu maçı umarım kazanırız. Hep büyük rehavet getirebilecek galibiyetli maçlardan sonra zorlanmalar olur, sonraki maçta zor kazanırsınız ama umarım bu maç öyle olmaz. Birincisi Jobo oynarsa savunma anlamında daha rahat olacağımız kesin. İkincisi Emre'nin yanındaki insanın ne yapacağıda çok önemli. Sadece savunmayla olmuyor, önliberonunda biraz savaşması bunun yanında da maç içinde bir kaç pozisyonu kesmesi lazım. Sadece koşmayla da olmuyor bu iş. TGS= 2-3 diyorum.

Varonil
30.Eylül.2010, 15:07
Hasan Erbey'de Andre Santos'u hafif sakatlamış ama malesef Andre Santos antremana devam edebilmiş.

Tamam performanslarından filan memnun değiliz ama abartmayın bazı şeyleri.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Eylül.2010, 15:56
Takimin potansiyeli cok yuksek. Isler yolunda giderse, sans da yanimizda olursa yine rahat bir galibiyet bekliyorum. Hucum hatti cok formda, takim defansi da yerine oturursa derbiye kadar kayipsiz gideriz.

barahir
30.Eylül.2010, 17:42
Şuanki durumumuz:

PA: 160
CA:80

A.FaruK
30.Eylül.2010, 18:05
Galatasaray maçı öncesi önemli bir viraj. Bir seri yakalamamız lazım.

Zekirdek
30.Eylül.2010, 20:14
Maalesef derken? En azından onun bi insan olduğunu unutmayın..

Tamam performanslarından filan memnun değiliz ama abartmayın bazı şeyleri.

Biraz abartmış olabilirim. Ama aldığı paranın hakkını versin. €2M'den fazla para alıyor.

TR.CaPTaiN
01.Ekim.2010, 12:06
Doll'un favorisi Fenerbahçe..

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe'nin, hem bu maçta hem de şampiyonlukta favori olduğunu söyledi.. Doll, Almanya-Türkiye maçı hakkında da konuştu..

Doll, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, Fenerbahçe maçının kendileri için zor geçeceğini belirterek, ''Cumartesi günü en zor deplasmanlarımızdan birisine çıkacağız. Bütün Türkiye biliyor ki Fenerbahçe hem Şampiyonluğun, hem de bizim maçın favorisidir. Ancak bu zor maçta genç futbolcularımın görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Tribünlerin seyirciler ile dolu olduğu Fenerbahçe maçının seyir zevki yüksek bir maç olacağına eminim'' dedi.

Doll, Ankaragücü maçında uyguladıkları sistemi bu maçta da uygulayacaklarını ifade ederek, ''Futbolcular kendilerini iyi hissettikleri için bu sistemi çok iyi uyguluyorlar. Sahada önemli olan sistemin kavranması ve uygulanmasıdır. Mesela Ankaragücü maçında defansı fazla geride kurmayarak, Vittek gibi güçlü ve süratli bir oyuncuyu durdurmayı başardık ve karşılaşmayı kazanan taraf olduk. Bu maçta da arkada Fenerbahçe'nin hızlı futbolcularının kullanabileceği boş alan bırakmamaya çalışacağız. Dia ve Niang gibi hızlı futbolcuları 2 defans oyuncusuyla sıkıştırarak önlem alacağız'' diye konuştu.

-ÖZAT'A SİTEM-

Thomas Doll, Türkiye'deki teknik adamların birbirine saygısının fazla olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bu konuda daha önce söylediğim sözün arkasında duruyorum. Türkiye'de teknik adamlara çok şiddetli saldırılar var. Teknik adamlar arasında da çekememezlik olduğunu görüyorum. Bu nedenle de birbirine saygısızca davranışları oluyor. Almanya'da kaybeden takımın hocası, kazanan takımın hocasını tebrik eder. Oysa burada bu tür davranışları göremiyorum. Geçen hafta Ankaragücü maçını 1-0 kazandık, ancak Ümit hoca ne benim, ne de teknik ekipten bir arkadaşımın elini sıkmadı. Şayet karşılaşmayı kaybeden benim takımım olsa idi ben kendisini tebrik ederdim.''

-MİLLİ MAÇTA FAVORİ ALMANYA-

Almanya ile Türkiye arasında 8 Ekimde yapılacak Avrupa Şampiyonası grup eleme maçına, Almanya Futbol Federasyonu tarafından özel olarak davet edildiğini bildiren Doll, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bir Alman olarak hislerim Almanya'nın kazanacağını söylüyor. Türkiye'de 14-15 aydır görev yapıyorum teknik ve kapasite bakımından Alman Milli Takımı'nın daha üstün olduğunu görüyorum. Alman vatandaşı olarak gönlüm Almanya'nın kazanmasından yana, ancak Türkiye de kazanırsa üzülmem.''

Ajansspor

ForsakeN
01.Ekim.2010, 13:18
Alex geçen maç 2 gol bikaç asistle maçı tamamlasa da

Volkan
Gökhan
Santos
Yobo
Lugano
Selçuk
Emre
Mehmet Topuz
Dia
Stoch
Niang

11'i daha iyi olur sanki.

SAİT71
01.Ekim.2010, 13:27
Bana göre Alex oynamalı. Çünkü Alex olmayınca yaratıcılık anlamında çok zayıf kalıyoruz. Alex etkin görünmüyor ama farkederseniz topu çok güzel saklıyor ve kullanıyor. En azından ilk devre onunla başlanmalı kesinlikle.

Sekopej
01.Ekim.2010, 13:34
Stoch sakatlandığı için, tartışmalar da son bulmuş oldu. Geçen hafta oynayan 11'de sadece Bilica-Yobo değişikliği olacaktır. Orta saha alternatifi için Baroni kadroya alınırsa Caner ilk 11 başlar.

GeNç KaRTaL
01.Ekim.2010, 21:33
Fenerbahçe geçen haftaki galibiyetten ötürü baya moralli.Eğer bu durum rehavete dönüşmezse evsahibi olması ve daha iyi kadrosu olması nedeniyle maçı kazanacaklarını düşünüyorum.

bjk4ever
02.Ekim.2010, 14:18
GB kadrosuna baktim, hucumdaki en etkili 3 adamin 3u de yok (Zec, Harbuzi, M.Pektemek). Bu sartlar altinda birakin beraberligi veya gol atmaya, pozisyona bile zor girer GB. Deplasman olsa daha sikintili olurdu, ama kendi sahasi ve seyircisi onunde cok rahat olur FB. Klasik bir FB-GB maci olur ve 3 golle gule oynaya kazanir FB.

fm_monster
02.Ekim.2010, 15:21
kazım tekrardan kadroda :0:

Zekirdek
02.Ekim.2010, 20:05
Helal olsun Niang.

Zekirdek
02.Ekim.2010, 20:10
Yarasın Niang'ıma 2'ciyide attı.

EndoplazmiK RetikuluM
02.Ekim.2010, 20:10
Ve 2-0 oldu.

DaveJones
02.Ekim.2010, 20:11
Bir takımın forvetinin olması böyle birşeymiş demekki.

C h A o S
02.Ekim.2010, 20:13
2.golde Niang çok güzel girdi içeri ve içeriye çevirdiği topu Aykut kendi kalesine attı.

Rsa
02.Ekim.2010, 21:30
3-0 öndeyiz.Gökay İravul son dakikalarda oyunda.

bjk4ever
02.Ekim.2010, 21:36
GB kadrosuna baktim, hucumdaki en etkili 3 adamin 3u de yok (Zec, Harbuzi, M.Pektemek). Bu sartlar altinda birakin beraberligi veya gol atmaya, pozisyona bile zor girer GB. Deplasman olsa daha sikintili olurdu, ama kendi sahasi ve seyircisi onunde cok rahat olur FB. Klasik bir FB-GB maci olur ve 3 golle gule oynaya kazanir FB.

Keske iddia oynasaydim.:)

RasAnt
02.Ekim.2010, 23:07
İyi galibiyetlere devam

fbdevil190737
02.Ekim.2010, 23:14
Rahat bir galibiyet aldık . Özellikle Niang takımı galibiyeti getiren isim oldu . Gökhan Gönül'ü de atlamamak lazım .

A.FaruK
02.Ekim.2010, 23:29
Allah içimi biliyor Gyan , Remy ve Niang'ın ismi anılmaya başlandığında Niang'ın gelmesini çok istiyordum ve çok şükürde öyle oldu.

Yıllar sonra Anelkadan gibi dripling özelliği olan bir forvetimiz yoktu aynı zamanda ileride top saklayıp arkadaşlarına topda dağıtabilen bir forveti özlemiştik.

Maç hakkında konuşacak olursam ilk yarıyı izleme fırsatım olmadı ama ikinci yarıyı izledim. Gençlerbirliği nin Serkan'ın pozisyonundan başka gol pozisyonu diyebileceğim bir atığı yoktu aklımda kalan.Lugano bildiğimiz Lugano'ydu.Yobo savunmada iyi bir kesici vede garantici. Premier Lig tecrübesi bu olsa gerek.Gökhan ileride ve geride başarılıydı. Oyunda diri kaldı sürekli ki zaten son golde ileriye çıkıp boş kaleye Santos'a golu attırdı.Caner vasattı top kayıplarıda yaptı ama en azından bu seneki Santos kadar oynadı.

Emre yine canla başla mücadele etti tek eksiğimiz onun yanındaki bölge. Mehmet orda başarılı gözükebiliyor ( Selçuk ve Baroniye göre ) iyi basıyor ama tek eksiği top kesme özelliği. Dia ise her iki kanattada etkili oldu bazı anlarda gerçekten süratiyla adam geçebiliyor. Alex yine kendi futbolunu oynadı orta alan bocalayınca geldi top aldı takımı rahatlattı. Niang ise gerçekten bize özlediğimiz forvet tipini gösterdi. Orta alandan top aldı 2 gol attı birde son golde golün hazırlayıcısı oldu ( İlk golu ona yazdılar galiba pek bilmiyorum ).

Son olarak Kazım'ı takımda görmek beni mutlu etti. Kazım'ı seven bir Fenerbahçeli olarak takıma kazandırılması maç içindeki önemli bir andı. Birde formayı giyerken bir kaç kez öpmesi gerçekten etkiledi beni oda özlemiş futbolu belli. İnşallah sayılı kredisini çabuk tüketmez. Gökay'ın sonradan oyuna girmeside önemliydi benim için. Aykut Hocanın en önemli özelliği vede Fenerlileri etkileyen özlliklerinden biri bu heralde gençlere şans vermesi.

Derbiye kadar bir seri ve takım içinde bir hava yakalamak gerekliydi oda oluşmaya başladı. Bu açıdan mutluyum.

TR.CaPTaiN
02.Ekim.2010, 23:59
Güzel, rahat bir maç oldu. Fenerbahçe maçın başından itibaren rakibine bu maç benim dedi ve art arda gelen gollerden sonra da rakibin direncini tamamen kırmış oldu.

Görevini yapmayan hiçbir oyuncumuz yoktu. Yobo çok temiz oynadı. Lugano'yla uyumluydu, pasları doğruydu, hamleleri yerindeydi. Transfer döneminin sonunda olsa da Yobo transferinin çok önemli olduğu gün geçtikçe ortaya çıkacaktır. Emre yine ortasahada arı gibi çalıştı. Selçuk bildiğimiz yetenekleri kısıtlı olsa da rakibini yıldıran, sert oyuncu kimliğindeydi; geçen hafta böyle değildi; Cristian tarzında oynamıştı. Niang kalitesini gösteriyor. Tam ihtiyacımız olan oyuncu; 12'den isabet ettirilmiş bir transfer. Ligde 7. golüne ulaştı ve gol krallığında lider. Caner tempoluydu, iyi mücadele etti; beğendim.

Gökhan Gönül'e ayrı bir parantez açmak lazım. Genelde özel oyuncular hücum oyuncuları olur ancak Gökhan bir sağ bek olmasına rağmen özel bir oyuncu. 3. golde sol kanattan hareketlenip topu Santos'a bırakması çok güzeldi. Adamın mevkisi sağ bek olmasına rağmen 90. dakikada sol açıktan depara kalkıyor ve asist yapıyor; herşeyin özetidir.

Fenerbahçe'nin son yıllarda coşku sorunu var. İstisna maçlar haricinde atıyorum 2-0 öne geçtiği maçta rakibin üzerine daha fazla gitmiyor. Haftaiçi Avrupa maçın olur, kendini kasmazsın anlarım. Ancak; diğer maçın tam 1 hafta sonra, 2 gol atmışsın, kendi sahandasın, rakibin direncini kırmışsın.. Daha fazla yüklensen rakibe rahat 5-0 yapacağın maç. Hem taraftarını coştur hem rakiplerine gözdağı ver. Ama bizim oyuncularımız öyle yapmıyor. 2-0'a getirdikten sonra al gülüm ver gülüme dönüyoruz ve maçın bitmesini bekliyoruz. Son yıllarda kronikleşen bir sorun ve çözülmesi gerekir.

Gollü galibiyet için takımımıza tebrikler.

http://i56.tinypic.com/2r2nnzl.jpg

Fearless Coward
03.Ekim.2010, 00:10
Kazanılması gereken bir maçtı öyle oldu.Niang 7 gole ulaştı sanırım Guiza'nın geçen sezonki gol sayısını geçmesine 1-2 gol kaldı :D

MeMo
03.Ekim.2010, 00:11
Kazanılması gereken bir maçtı öyle oldu.Niang 7 gole ulaştı sanırım Guiza'nın geçen sezonki gol sayısını geçmesine 1-2 gol kaldı :D

Bu bile çoğu şeyi özetliyor :D

TR.CaPTaiN
03.Ekim.2010, 00:35
Selçuk'un sakatlığı ciddiymiş, ilk yarıyı kapatmış. Yazık oldu, geçmiş olsun.

Börk
03.Ekim.2010, 00:47
Üstündeki Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle yukarıdaki sıralarda yer almak için ayrı bir motiveydi Fenerbahçe.

Yobo,çok eleştirdim.Pas yapamayan biri sanıyordum ama bugün öyle paslar dağıttı ki yüzüm kızardı.

Genel olarak Fenerbahçe iyiydi,Alex uzun zamandır ilk kez sahnedeydi,Caner bizde 1 sezon yapamadığını Fenerbahçe'de bir maçta yaptı.Emre çok hırslıydı bence.Biraz daha dikkat etmesi gerek kendine.Bu oyunun sadece bir futbol olduğunu unutuyor bazenleri.Niang her şeyiyle kalitesini bir kez daha gösterdi.Harika oynuyor Niang,keyifliydi.

Tebrikler Fenerbahçe.

Universal
03.Ekim.2010, 00:48
Turksportal olarak maçtaydık, görsel kanıtlar birazdan...

Börk
03.Ekim.2010, 00:54
Turksportal olarak maçtaydık, görsel kanıtlar birazdan...

Kanıt için İstanbul buluşmasına göz gezdirebilirsiniz :) :schaf:

Universal
03.Ekim.2010, 01:02
http://i53.tinypic.com/aaujp5.jpg

http://i51.tinypic.com/33kwu49.jpg

http://i52.tinypic.com/vzar6x.jpg

http://i56.tinypic.com/9ql6at.jpg

http://i52.tinypic.com/2zez29u.jpg

GodfatheR
03.Ekim.2010, 01:43
Sayın nekop'u F.BahçeLi yapsaydınız atmosferden etkilenmiştir zaten :p

Universal
03.Ekim.2010, 01:55
Adam bizi aradı gol oldu, mesaj attı gol oldu. Bir baktık dayanamadı stada girdi. :)

BleedingMoon
03.Ekim.2010, 02:02
niang senin allahına kurban.

Universal
03.Ekim.2010, 02:07
Niang için söylenecek söz yok. Şuan ki performansı ile Güiza'yı geride bıraktı. Sonunda doğru tercih yaptık. :)

M.O.S.H
03.Ekim.2010, 02:52
Selçuğun sakatlığı kötü olmuş o mevkide o kadar büyük sıkıntımız varki Selçuğun sakatlığına üzülür hale geldik umarım Cristian kendine gelirde devre arasına kadar bi derece idare ederiz.

Zekirdek
03.Ekim.2010, 08:55
5-6 yıldan beri ilk kez forvetli oynuyoruz. Bir takımının forvetinin olması böyle birşey. Güiza geçen sene 11 gol attı. Niang şimdiden 7 attı.

Selçuk için şimdiden geçmiş olsun ilk yarıyı kapattı. Ama Aykut Hoca için şimdi bir sınav daha var. Bakalım kadro dışı bıraktığı Cristian'a geri mi dönecek yoksa orada başka isimlere şans mı verecek. Yoksa o bölgede Topuz, Özer veya Gökay'a mı şans verecek. Eğer Topuz'a verirse Dia sağ Stoch sol şeklinde özlediğimiz ilk on biri sahada görürüz.

Yobo'ya gelecek olursak sonunda rahat bir maç izliyoruz. Bilica ne zaman hata yapacağını düşünmüyoruz. Bu da çok güzel bir olay.

Tüm Takıma Teşekkürler.

titates1
03.Ekim.2010, 12:07
O bölgede çok büyük sıkıntımız var baroni kullanılırsa kontenjan sıkıntısı doğucak , oraya acaba Bekir monte edilebilir mi diye düşünüyorum uzun zamandır , olmadı gençlerden biri oynasın

Varonil
03.Ekim.2010, 12:13
Çok güzel bir maç oldu.Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.Takımın form durumu daha iyi oluyor.

Uzun bir aradan sonra ligde gol yemeyip,2 maç üstüste kazanmak güzel.Yobo çok isabetli bir transfer,defansımızı iyice toparladı.Dia her top ile buluştuğunda çok tehlikeli oluyor.Alex de dün akşam çok mücadele etti.

Niang'a ayrı bir parantez açmak lazım.Dün bütün Fenerbahçe'lileri mest etti.Bir forvetten beklediğimiz herşey Niang da var,iyi ki almışız onu da.

5 dakika da olsa Gökay'ın şans bulması da güzeldi.

Haftaya Konya'yı yenersek,Galatasaray maçının ardından Bursaspor'un arkasına yerleşiriz diye düşünüyorum.

nekop
03.Ekim.2010, 12:28
Sayın nekop'u F.BahçeLi yapsaydınız atmosferden etkilenmiştir zaten :p

kulaklığımı taktım, yaslanıp gözlerimi kapadım. uyumuşum maç boyunca.. :D tek etkilendiğim noktada haliyle stadda ruh olmadığı için rahatça uyunabiliyor olması. :D

Sekopej
03.Ekim.2010, 12:52
Takım dün çok iyi bir oyun mu sergiledi? Hayır, 90 dakika rakibi ezdi mi? Hayır. Ama yine de Fenerbahçe taraftarını mutlu edebilecek şeyleri gösterdiler bize. Maç 2-0 olan kadar gerçekleştirilen mücadele, koşan, birbirine yardım eden oyuncular.

Bunu 90 dakikaya ya da oyunun büyük bölümüne yayarlarsa zaten artık sorun kalmaz. Aykut Kocaman neden Fenerbahçe için bir şans, kurtuluş diyorum, işte dün de gördük. Taktik bilgisi yeterince iyi olmayabilir (değildir demiyorum, tartışılır) ama duruşu, prensipleri ile Fenerbahçe'ye bir kimlik kazandıracak. Kazanılan maç sonrası da keyifliydi, açıklamaları da cidden çok iyiydi maç sonrası.

Niye gollerde sevinmiyorsun diye soruldu, ben forvet oyuncusuyum, o topu ağlarla buluşturduğumda yaşadığım mutluluğu tarif edemem, şu anda da gol olduğunda sevinmemem mümkün mü ama ben 1 sonrasını düşünüyorum, 1 gol attıysak 2 gol yiyebiliriz, 90 dakika içinde herşey olabilir bunu düşünüyorum, maç sonu sevinirim dedi. Dün 3. golden sonra bilmeyen birisi izlese o hareketleri Aykut Kocaman'ı Gençlerbirliği'nin hocası sanırdı.:D

Yabancı sınırı sıkıntı doğuruyor diyoruz ama Aykut Kocaman dün 18'e 6 yabancı aldı. Eğer çalışmaz yerli olsun yabancı olsun hiç farketmez oynatmam diyor. Bunu Alex üzerinde bile gösterinde, diğer oyuncuların daha çok korkması gerekir elbette.

Bilica, Cristian, Semih yeterince idman yapmadılar, performansları iyi değildi kadroya almadım diyebiliyor ve 2 genç oyuncuyu 18'e alıyor. Kazım yaptığı hatalardan sonra normalden daha fazla çalışmalıydı formayı yeniden haketmek için diyor, haftalardır takımın en çok çalışan ismi olmasına rağmen, ancak şans verdi.

Şimdi Bilica'yı sildiğini görüyoruz, Cristian da formunu düzeltmezse oynamayacaktı ama Selçuk'un sakatlığı ciddi diyorlar. Mecbriyetten değil de çalışıyor diye formayı vermeli. Bu haldeki Cristian'dan daha iyi oynar Mehmet o bölgede.

Gökay'ı maç sonu FB TV'de izledim, 5 dakika sahada kaldı, belki 2-3 defa ancak topla buluşabildi ama o kadar mutluydu ki, gözlerinin içi gülüyordu. Aynı şekilde Okan da yanındaydı ve o da o mutluluğu paylaşıyordu. 5 dakika oynaması bile, onun haftayı daha keyifli idman yaparak geçirmesini sağlayacak. Niang yerine başka bir oyuncu girebilirdi, mesela Daum asla ve asla Gökay'ı oyuna sokmazdı.

Mücadele etmezsem beni bile kesecek düşüncesi Alex'te bile oluştuysa, bu takım iyi yolda. Maça hırslı başladı. Sık kullanmadığı sağ ayağıyla maçın başında uzaktan şut attı, orada bunu düşünmezdi bile ama o da istekliydi.

Caner, Santos'un formunu arttırması için iyi bir seçenek. Elbette iyi bir Santos'u Caner'e tercih ederim ama şu aşamada Caner oynasın, en azından yürekten oynuyor.

Lugano-Yobo ikilisi daha iyi olacaktır. Defansı yöneten isim artık Yobo olacak. Savunma her maç rakibe net 6-7 gol pozisyonu vermez artık umarım.

Dia uyarılmış gibi geldi, hücumda son 2 maçta olduğu kadar etkili olmasa da, savunmada sürekli yardım için geriye geldiğini gördük.

Emre'ye söylenecek laf yok, hırsını oyuna daha çok yansıtmalı, öfkelenmek yerine. Mehmet Topuz da çabalıyor ama o da artık seviyesini yükseltmeli yoksa kenarda formayı isteyen çok oyuncu var.

Son olarak da Niang elbette. Hakem 2. golü de ona yazmış ve Ligde 8 gole ulaştı. Her maçta gol atabilecek potansiyeli var. İzlemesi büyük keyif. Sadece topla bile karşısında rakip yokken gidemeyen, kafa vuramayan Güiza'dan sonra, aynı maçta 2 farklı tarzda gol atan Niang'ı görünce, normalden daha çok seviniyor elbette insan.:D

Çok iyi oyun olmasa da zaman zaman iyi mücadelenin olduğu güzel maç oldu.

Zekirdek
03.Ekim.2010, 13:01
Serkan abi yazının tamamını büyük bir keyifle okudum ve en çok şu cümlen yüzümde gülümsemeye sebep oldu. Sadece topla bile karşısında rakip yokken gidemeyen, kafa vuramayan Güiza'dan sonra bu kelimeler öldürdü. Çok güzel yorumlamışsın.

Ayrıca Gökay ve Okan'ın röportajını bende izledim. Gökay oyuna girdiği için çok sevinçliydi ama Okan ondanda çok seviniyordu adeta. Arkadaşlıklarıda biraz eskimiş. İkisininde kumaşı iyi futbolcular. İnşallah güzel yerlere varırlar.

Universal
03.Ekim.2010, 13:06
Selçuk yerine G.Gönül, o mevkiyede Okan Alkan. Bence bu değişim ideal olabilir. Gökhan'ın ortasaha oynayabileceğini düşünüyorum. Çünkü adam eksiltebilen bir yapıya sahip, top kontrolü defans yapısı ve pas trafiği iyi olan bir oyuncu. Üstüne hızlı bir isim.

fm_monster
03.Ekim.2010, 13:10
yobo lugano 2 maç beraber oynamalarına rağmen güven veriyolar daha da iyi olucaklardır ileride.
niang'a nazar değmesin yıllar sonra gerçek forvetimiz oldu:) 6 da 8
kazım inşallah bu sefer gereken ciddiyeti gösteriri de takımda kalır.

Zekirdek
03.Ekim.2010, 13:15
@fm_monster

6'da 8 oldu. Kendi kalesine atılan gol Serkan abinin dediğine göre Niang'a yazıldı. Ayrıca Niang Antalyaspor maçında oynamadı.

fm_monster
03.Ekim.2010, 13:19
@fm_monster

6'da 8 oldu. Kendi kalesine atılan gol Serkan abinin dediğine göre Niang'a yazıldı. Ayrıca Niang Antalyaspor maçında oynamadı.

doğrudur unutmuşum
diğer golun nianga yazılması hata olumuş ama fark etmez:)

Börk
03.Ekim.2010, 13:30
Aslında o golün Aykut'a yazılması gerek.

Çünkü Niang'ın vurduğu top kaleye paralel gidiyordu ve taca çıkması muhtemeldi.Aykut'un orada olmadığını düşünürsek o pozisyon gol değeri kazanmayacaktı.

last breath
03.Ekim.2010, 13:37

Çünkü Niang'ın vurduğu top kaleye paralel gidiyordu ve taca çıkması muhtemeldi.Aykut'un orada olmadığını düşünürsek o pozisyon gol değeri kazanmayacaktı.

Evet ben'de öyle düşünüyorum ama Fırat Aydınus golü Nianga yazdım demiş.:)
Kaynak:Maraton

Zekirdek
03.Ekim.2010, 15:05

Bende senin gibi düşünüyorum. Golün tekrarları izlendikçe insan fark ediyor. O topun kaleye yönelmediği aşikar. Zaten Niang'ın niyeti de kaleye vurmak değil yandaki futbolcuya pas atmak olması lazım. Arada da Aykut'a çarpınca gol oluştu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ekim.2010, 15:06
Tebrikler Fenerbahçe... Beklenildiği gibi kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak rahat bi galibiyet aldı Gençler karşısında.

The.Crow
03.Ekim.2010, 17:13
Beni yak kendini yak Mamadou Niang :D

A.FaruK
03.Ekim.2010, 17:17

:) :) iyiydi :)

Zekirdek
03.Ekim.2010, 17:29

Maçta uzun süre bu tezahürat yapılmış galiba.

RasAnt
04.Ekim.2010, 19:09

Zuhahahah yarıldımmm :D:D golü aykuta yazmışlar Nianga yazılmadı yani

RasAnt
04.Ekim.2010, 19:23

Ya keşke sadece sen söyleseydin bunu kasımpaşa maçında bir grup söylemiş iğrenç ya :D:D 'Saldır Cimbom Okey Let's go Oolleyyy oleeyyyy ' tezahüratıyla 1.liği paylaşırlar :D

nekop
04.Ekim.2010, 21:30
Maçta uzun süre bu tezahürat yapılmış galiba.

oradaydım söylenmedi. :D

Universal
04.Ekim.2010, 22:13
Maç sonunda öndeki bir kaç kişi söyledi ya. :) Onu diyorlar. :D

barahir
04.Ekim.2010, 22:17
oradaydım söylenmedi. :D

Yok ya söylendi nerde söylenmedi :D biz de aynı maçtaydık ;)

nekop
05.Ekim.2010, 11:08
Yok ya söylendi nerde söylenmedi :D biz de aynı maçtaydık ;)

ne ara söylendi? bencede batuhan'ın dediği gibi oldu. :D

barahir
05.Ekim.2010, 17:01
ne ara söylendi? bencede batuhan'ın dediği gibi oldu. :D

Valla ben gayet duydum :)

MeMo
05.Ekim.2010, 17:20
Çoğu kişi yazmış söylendi diye hatta Niang anlamamış :D

Bursaspor
05.Ekim.2010, 17:33
Bir ara maç içinde söylendi diye hatırlıyorum, sonradan maç sonunda önümüzdeki ve arkamızdakilerden geldi.

Universal
05.Ekim.2010, 19:48
Arkamızda ki deme; adam omzumu öyle bi tuttu ki, kolum hala kızarık...

Sekopej
06.Ekim.2010, 01:41
Maçın tekrarını izleyince hakem hatasını düzeltmiş ve raporuna Niang attı yazmamış, bu nedenle Niang hala 7 golde.