View Full Version : İBB - Bursaspor [7. Hafta]
TR.CaPTaiN
29.Eylül.2010, 17:28
http://i56.tinypic.com/2114d9k.jpg
*Şampiyonlar Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
Crocodile1963
02.Ekim.2010, 14:25
Maçın nasıl şekilleneceği Belediye'nin oyununa bağlı. Eğer Galatasaray maçındaki oyunlarını devam ettirirlerse rahat rahat bir galibiyet alırız.
Belediye'nin defans hattında önemli eksikleri bulunuyor erken bir gol ile direnci de kırılacaktır. Maçın ASY'de oynanması büyük avantajlardan biri. Olimpiyat bize uğursuz geliyor :p
Bursaspor'da tek eksik Ergiç. Ertuğrul Hoca yine rotasyona gidecektir. İbrahim, Keçeli, Insua gibi isimleri ilk 11 bekliyorum.
7'de 7 için 7'den 77'ye ASY'ne !
yunusgs
02.Ekim.2010, 14:50
Hayret bir olay ya.Kasımpaşa'nın sahası bozuk,Sami Yen'e ver.İBB'nin bozuk,Sami Yen'e ver.Bravo federasyon.
bursa_mc
03.Ekim.2010, 14:04
Hayret bir olay ya.Kasımpaşa'nın sahası bozuk,Sami Yen'e ver.İBB'nin bozuk,Sami Yen'e ver.Bravo federasyon.
İnönü'de de oynandı..
Zekirdek
03.Ekim.2010, 15:03
İnönü'de de oynandı..
İnönü'de oynanması planlanıyordu fakat İnönü'nün zeminleri yenilendiğinden Ali Samiyen'e alındı.
Crocodile1963
03.Ekim.2010, 15:49
BURSASPOR : Ivankov - Mustafa Keçeli, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Vederson - Hüseyin,
Bekir, Ozan, Volkan, Insua - Turgay
Keçeli sağ bek olarak oynuyor. . .
sentugo
03.Ekim.2010, 15:52
İSTANBUL BŞB:
Hasagiç
Marcin
Can
Serhat
Ekrem
Mahmut
Holmen
Gökhan Süzen
İbrahim Akın
Herve Tum
Tevfik
BURSASPOR:
Ivankov
Mustafa Keçeli
Ömer Erdoğan
Vederson
İbrahim Öztürk
Hüseyin
Bekir
Ozan
Volkan
Insua
Turgay
bu maçtan umudum var.. Fener kazandı, Ga kaybetti, Bjk alır.. Bizim de almamız lazım..
Crocodile1963
03.Ekim.2010, 16:16
Süper Lig'de en fazla faule maruz kalan oyuncular arasında ilk 3'tedir herhalde Volkan Şen. . .
sentugo
03.Ekim.2010, 16:34
yapma volkan yapma :D
BaGa TaRKaN
03.Ekim.2010, 16:55
Böyle Yorumları Sevmiyorum Hiç Yapmayın Yahu Adam Haddini Bilerek Oynuyorsa Gol Yememek İçin Çırpınıyorsa İlla Böylemi Yorum Yapmak Lazım. Kim Olursa Olsun Rakibi Böyle Küçümsemeye Hiç Ama Hiç Hakkımız Yok.
Crocodile1963
03.Ekim.2010, 17:00
Coşkun abi, çirkeflik yapıyorlar, sürekli faulle oynuyorlar diyor sen rakibi küçümsemeyin diyorsun. Yanlışlık var bir yerde. . .
BaGa TaRKaN
03.Ekim.2010, 17:05
İBBnin Oyun Yapısı Zaten Böyle Değilmi:)
Zekirdek
03.Ekim.2010, 17:30
Şu an maç beklediğim gibi gidiyor. Böyle bitmesi dileğiyle.
sentugo
03.Ekim.2010, 17:33
oyuncu değişikliği olması lazım artık.. Yoksa böyle gider bu maç..
Crocodile1963
03.Ekim.2010, 17:43
Sercan sağ açık, Volkan sol açık oynuyor. Ozan İpek çıktı. . .
Crocodile1963
03.Ekim.2010, 18:08
Tatsız, tutsuz bir maç oldu. Bursaspor haricinde bir takımın maçı olsaydı asla izlemezdim. Son dakikalarda etkili olmaya çalıştık ancak golü bulamadık. İlk puan kaybımız hayırlı olsun. Geçen seneki ısıran, sağlı sollu ataklar yapan takım umarım milli maç arasından sonra görürüz. . .
Deus Dominus
03.Ekim.2010, 18:10
Galibiyeti alamasakta oynadığımız oyundan gayet memnunum. Sahada takımı 11'e tamamlamak dışında başka bir işeyaramayan birkaç oyuncumuz olmasına rağmen (Ozan İpek, Turgay, ve bugüne özel Hüseyin gibi...) çok önemli gol şansları bulduk, top bizi sevmedi. i.b.b. zaten 1 puana razı, ''farklı'' oyun tarzlarıyla kazandıkları 1 puan için kına yakarlar artık. Böyle oynasın Bursa'm, kaybetse de önemli değil.
Ozan ve Nunez oynamasında kim oynarsa oynasın, Vederson'a bile alıştım artık :)
Zekirdek
03.Ekim.2010, 18:11
Galatasaray'ın puan kaybından sonra Bursaspor'un da puan kaybetmesi bizim için oldukça yararlı oldu.
BaGa TaRKaN
03.Ekim.2010, 18:14
Bu Sonuca Sevindim TSİ Tahmin Yarışmasına Çok Kötü Başlamıştık Ama Son Son Üç Maçtaki Tahminlerim Tutunca Sıfır Puan Almaktan Kurtulduk:D Fener,Ankaragücü 1 Bursa 0 Demişiz İyi Demişiz:zuhaha
IcedEarth
03.Ekim.2010, 21:06
Büyükşehir belediye farkın daha fazla açılmasına izin vermedi
sentugo
04.Ekim.2010, 00:32
1 puan 1 puandır.. Hiç yoktan iyidir.. Puanımız halen iyi.. Eğer zaten hafta içi maçlarımız olmasa, daha ideal bir kadro ile daha başarılı olabilirdik.. Mustafa keçeli 1 kere çıkabildi, Ali Tandoğan gibi olmasını kimse bekleyemez zaten.. Ergic'in yokluğu gerçekten çok hissedildi.. Ozan İpek yine yokları oynadı hücum anlamında..
Ama sol bekte Vederson oynayacağına lütfen Keçeli oynasın ya. Sinir oluyorum ya o adama. Uzun taç ve sert frikik atmaktan başka hiç bir şey yapmıyor!
Dediğim gibi 1 puan gayet iyi..