View Full Version : Trabzonspor - Beşiktaş [7. Hafta]
TR.CaPTaiN
29.Eylül.2010, 17:32
http://i55.tinypic.com/2lwmw7c.jpg
*Avrupa ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
RaSenGan
01.Ekim.2010, 00:48
Çok çekişmeli bir maç olacak.Quaresma'nın olmaması büyük şanssızlık.Trabzonspor galibiyete daha yakın gibi.
A.FaruK
01.Ekim.2010, 01:06
3 sonucada açık bir maç. Beraberlik ağır basıyor gibi
Bordo61Mavi
01.Ekim.2010, 06:00
Queresma'nin olmamasi bizim icin cok iyi :) Senol Gunes orta sahayi uclicek dicemde bu mac Ceyhun stoperde gorev yapacak, Colman ve Selcukun yanindaki adam kim olur ? ( benim tahminin Engin oynar o bolgede) Bu 3 lu haric defans hemen hemen ayni olur, Ceyhun Girayin yerine. En cok merak ettigim Senol hocanin bu mac kullanacagi hucum adamlari.
Yattara(Burak)-------------------------JaJa(Alanzinho)
-----------------------Teo(Umut)
Varonil
01.Ekim.2010, 08:28
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyordum ama Quaresma'nın oynamayacak olması ile Trabzonspor'un da kazanmak için şansını arttırdı.Yine de bu maçtan her sonuç çıkar,benim tahminim ise berabere biteceği yönünde.
Queresma'nin olmamasi bizim icin cok iyi :) Senol Gunes orta sahayi uclicek dicemde bu mac Ceyhun stoperde gorev yapacak, Colman ve Selcukun yanindaki adam kim olur ? ( benim tahminin Engin oynar o bolgede) Bu 3 lu haric defans hemen hemen ayni olur, Ceyhun Girayin yerine. En cok merak ettigim Senol hocanin bu mac kullanacagi hucum adamlari.
Yattara(Burak)-------------------------JaJa(Alanzinho)
-----------------------Teo(Umut)
Selçuk, Colman, Alanzinho yine ortada oynar, solda Yattara sağda Jaja oynar bence.
jarosik_61
01.Ekim.2010, 13:15
bobonun golü var yine trabzona yazın bir yere.adam her trabzon maçında gol atıyo bize...
maça gelirsek kritik adam guti olur bence...
gutiyi oyundan düşürürse trabzon şansı yüksek....
gutinin araya attığı toplar çok etkili bakalım bizim savunma oyuncuları ne yapacaklar....
bjk savunmasına baskı pres yapılmalı hata yapmaya zorlanmalı....
tahminim beraberlik bu maçta....
Selçuk, Colman, Alanzinho yine ortada oynar, solda Yattara sağda Jaja oynar bence.
Sanmıyorum. Bence ortadaki üçlü Selçuk,Colman ve Sezer/Barış ikilisinden biri olacak..
bjk4ever
01.Ekim.2010, 14:08
Bu macta kesinlikle Teo yerine savunmanin arkasina sarkabilen Umut oynamali, hatta forvette Burak bile olabilir. Yine Alanzinho ve Yattara da bu tarz oyuncular, bunlarin hepsi sahada olmali. Trabzon orta alandaki mucadeleyi kazanip bu ucluyu pozisyona sokabilirse maci kazanabilir, bu baglamda ortada Selcuk-Colman-Baris/Sezer oynamali, 4 ofansif oyuncu bence sikintiya sokar Trabzon'u. Yenmek icin 1 gol yetmez bence, Quaresma olmamasina ragmen BJK her sekilde en azindan 1 gol atar bence. Trabzon'un 11'i beklentime gore:
Onur
Serkan
Ceyhun
Egemen
Cale
Baris/Sezer
Selcuk
Colman
Yattara
Alanzinho/Burak
Umut/Teo/Jaja
Besiktas'ta ise kadro asagi yukari belli bence. Kalede (Cenk) veya solbekte (Ismail) supriz olabilir, birde stoperde Ferrari'nin oynayacagini dusunuyorum, Toraman'da dusus var, Zapo da oynayabilir. Asil soru isareti Quaresma'nin yerine oynayacak oyuncu, bence Nihat on plana cikiyor, Holosko'yu ikinci devrede dusunur hoca bence. Bir ihtimal Ankaragucu macindaki gibi kanatsiz baklavali 4-4-2 ve ileride Bobo-Nobre ile de cikabilir. Benim kadro beklentim:
Hakan/Cenk
Hilbert
Toraman/Zapo
Ferrari
Ibo/Ismail
Aurelio
Ernst
Guti
Tabata
Nihat/Nobre
Bobo
Revolution
01.Ekim.2010, 14:48
Banko 2-3 gol :)
ForsakeN
01.Ekim.2010, 16:04
2-2 biter gibi geliyor. Beşiktaş yorgun ve de Quaresma'dan yoksun. Quaresma oynasaydı banko Beşiktaş yener diye düşünürdüm.
footballer33
01.Ekim.2010, 16:41
Çok zor maç olacak, Holosko Wien maçındaki egoistliğini sergilemezse bu maçta Q7'nin boşluğunu doldurabilir bir nebze, ama yine bencil olacaksa bu bünye zor kaldırır o maçı. Umarım kazananın biz olduğu güzel, zevkli bir maç olur. Beklediğim kadro ise şu şekilde:
Hakan
Hilbert Zapo Toraman Üzülmez
Ernst Necip(Aurelio)
Guti
Nihat(Nobre) Holosko(Tabata)
Bobo
Ahmet Göktaş
01.Ekim.2010, 16:45
Trabzon bence buraya kadardı , Manisaya yenilmesi ile klasik Trabzon düşüşüne geçerler , bu maçı da alırız
eXcitinG
01.Ekim.2010, 16:46
Quaresman ın MR ı çekiLmiş ve kesin oLarak 4 Hafta oynayamayacak. Trabzon, Manisa ve Sivasspor iLe Porto maçLarında yok. Adam çok biLe dayandı bu haftaya kadar. Ben daha önce işini bitirmeLerini bekLiyordum.
Zor maç. Her türLü skor ve sonuç oLabiLir. Süpriz oLmaz. Ama şunu söyLeyeyim, eğer Beşiktaş Trabzonspor u yenerse Quaresma geri geLdiğinde bu takım zirvede oLacaktır.
Bordo61Mavi
01.Ekim.2010, 16:53
Ayrica bu mac neden Pazartesi gunu degil, BJK deplasmandan gelip deplasmana gidiyor
A.FaruK
01.Ekim.2010, 17:02
3 sonucada açık bir maç olduğunu söylemiştim ama şöylede bir durum var Beşiktaş'ın savunması ağır ve arkaya atılan her top tehlike. Fener maçında Trabzon'un nasıl oynadığını gördük. Aynı düzende oynarsa ve Yattara, Yattara gibi oynarsa Q7'siz bir Beşiktaş'a karşı galip gelebilir.
bjk4ever
01.Ekim.2010, 17:03
Ayrica bu mac neden Pazartesi gunu degil, BJK deplasmandan gelip deplasmana gidiyor
Besiktas'a bildim bileli fikstur konusunda haksizlik yapiliyor. Gecen sene maclarin yarisinindan fazlasini pazartesi ve cuma oynamistik, hatta 2. yarida tum takimlar Avrupa'da elenmisken pazartesi sonra cuma mac yapip puan kaybetmistik, diger takimlar 7 gun dinlenirken bizimkiler 4 gun dinlenmisti. Ben asil bu macin cumartesi oynanmadigina sasirdim, beklerdim boyle birsey federasyondan.
bjk4ever
01.Ekim.2010, 17:08
3 sonucada açık bir maç olduğunu söylemiştim ama şöylede bir durum var Beşiktaş'ın savunması ağır ve arkaya atılan her top tehlike. Fener maçında Trabzon'un nasıl oynadığını gördük. Aynı düzende oynarsa ve Yattara, Yattara gibi oynarsa Q7'siz bir Beşiktaş'a karşı galip gelebilir.
Katilmiyorum. BJK savunmasi agir falan degil, aksine cok hizli. Ancak BJK oyunu kisa alanda oynamaya calisiyor, savunmayi cikartiyor ve o zaman bosluk yaratiliyor, ama bu ofansif bir futbol oynamak isteyen ve rakip yari alanda oynamak isteyen bir takim icin farz. FB ve GS bu formatta oynasin, onlar kac pozisyon verecek bakalim, onlar savunmayi geride kurup o kadar pozisyon veriyor zaten. Su ana kadar cok pozisyon verdigimiz maclar Plzen, Belediye ve FB maclari, Plzen ve Belediye maclarinda zaten tek onlibero oynadik, simdiki mevcut kalabalik orta alan yoktu. FB macinda ise 25. dakikaya kadar oyunun hakimiydik ve FB'nin 1 pozisyonu bile yoktu, pozisyonlar golden sonraki bocalama doneminde geldi, ki pozisyonu verdigimiz mac FB deplasmani. Dunku Wien macinda da atilan gol ve 1 kafa vurusu ve 1 sut disinda pozisyonlari yok, ki oynadigimiz takim A.Villa'yi elemis bir takim ve deplasmandayiz.
A.FaruK
01.Ekim.2010, 17:12
Katilmiyorum. BJK savunmasi agir falan degil, aksine cok hizli. Ancak BJK oyunu kisa alanda oynamaya calisiyor, savunmayi cikartiyor ve o zaman bosluk yaratiliyor, ama bu ofansif bir futbol oynamak isteyen ve rakip yari alanda oynamak isteyen bir takim icin farz. FB ve GS bu formatta oynasin, onlar kac pozisyon verecek bakalim, onlar savunmayi geride kurup o kadar pozisyon veriyor zaten. Su ana kadar cok pozisyon verdigimiz maclar Plzen, Belediye ve FB maclari, Plzen ve Belediye maclarinda zaten tek onlibero oynadik, simdiki mevcut kalabalik orta alan yoktu. FB macinda ise 25. dakikaya kadar oyunun hakimiydik ve FB'nin 1 pozisyonu bile yoktu, pozisyonlar golden sonraki bocalama doneminde geldi, ki pozisyonu verdigimiz mac FB deplasmani. Dunku Wien macinda da atilan gol ve 1 kafa vurusu ve 1 sut disinda pozisyonlari yok, ki oynadigimiz takim A.Villa'yi elemis bir takim ve deplasmandayiz.
Senin gözlerin farklı benim gözlerim farklı görüyor demekki.
Tamam belki Bjk şu an erken form tutmuş olabilir ama defansı hızlı değil.Basının bu kadar konu yapması da Schuster'in defansı önde oynatmaya çalışmasından ötürü.Bu yüzden ağır kalması nedeni ile Ferrari'nin eksik yanlarını da gördük, kaliteli bir stoper olmasına rağmen adımları ağır kaldığı için geniş alanda çok sabit kaldı, çok eleştirildi bu yüzden.
Schuster defansı önce çıkarıp baskıyı arttırmaya çalışıyor ama Barca'daki üçlü gibi hareketli bir üçlü olmadığı için bu pozisyonları verdi Bjk bana göre.Pique zaten oldukça ağır ve Puyol da bence o kadarr hızlı sayılmaz (tabi biraz çabukluğu, çevikliği var elbet).Ona rağmen pozisyon vermiyor, çünkü Iniesta ve Xavi inanılmaz hareketli oynayarak pas kanallarını kapatıyorlar.
Bjk Barca değil elbet ama Guti oynayınca Guti ileride kalıyor, pres yardım etmiyor.Aurelio geride kalıyor (ya da Necip varsa Necip de çıkıyor), bu sene Ernst daha önde oynamaya başladı, Guti gibi paslar atmaya başladı.Hızlı bir stoper alırsa Bjk çözer ya da Toraman ne kadar faydalı olur bilemiyorum.
Beşiktaş form tutmuş olabilir ama rakipsiz değil.Daha sezon başı, sezon başı kimseyi favori göstermek doğru değil, sezon sonu yanılmak çoğunlukla mümkündür.
bjk4ever
01.Ekim.2010, 17:44
Illa kopek gibi kosmasina gerek yok bir oyuncunun, kendi alanini kapatirsa ve bunu herkes yaparsa zaten kendi kendine kalite farki ortaya cikiyor. BJK de bunu yapiyor zaten, takim rakibini kendi sahasina kitliyor ve herkes kendi alanini koruyor, ki bunun temelini M.Denizli doneminde atmistik zaten. Aradaki tek fark M.Denizli'nin savunmayi daha geride kurmasi ve Guti gibi oyun kurabilen ve Quaresma gibi top saklayacak bir oyuncu olmamasi, Tello ve Yusuf maalesef bunlarla kiyaslanamaz bile.
Illa kopek gibi kosmasina gerek yok bir oyuncunun, kendi alanini kapatirsa ve bunu herkes yaparsa zaten kendi kendine kalite farki ortaya cikiyor. BJK de bunu yapiyor zaten, takim rakibini kendi sahasina kitliyor ve herkes kendi alanini koruyor, ki bunun temelini M.Denizli doneminde atmistik zaten. Aradaki tek fark M.Denizli'nin savunmayi daha geride kurmasi ve Guti gibi oyun kurabilen ve Quaresma gibi top saklayacak bir oyuncu olmamasi, Tello ve Yusuf maalesef bunlarla kiyaslanamaz bile.
Topu bırakmazsan haklısın ama dengi ayarında bir takım karşı top üstünlüğü sağlamak zor.Bazı oyunculardan savunma beklememek lazım yada onlara bunları öğretmek lazım.Guti ve Quaresma takım formatı içinde biraz daha serbest oynuyorlar.Herkesin geri gelip herkesin ofansı çıktığı düzen en mükemmeli ama onu pratikte yapmak zor olanı.Bazı oyuncular geriye pek dönmüyorlar, takım savunmasını başka oyuncular kapatıyor.Her takımın çözmesi gereken denklem, Türkiye'de hiçbir takımın henüz çözebildiğini sanmıyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ekim.2010, 20:42
Son yıllardaki en gollü Trabzonspor-Beşiktaş maçı olacağını düşünüyorum,2 taraftan birinin 4-3 kazanacağını düşünüyorum,umarım kazanan biz oluruz...
GeNç KaRTaL
01.Ekim.2010, 21:28
Zor bir maç bizi bekliyor.Trabzonspor iyi bir kadroya sahip,son haftalarda puan kayıpları yaşadılar ancak bu maçın zor olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu maçta Quaresma'nın olmayacak olması bizim için çok büyük bir dezavantaj.Şimdi onun yokluğunda kanatlardaki etkinliğimiz baya azalacak.Bu maçta Guti,Ernst ve Bobo bizim adımıza maçı kazanmak için kritik rol oynayabilirler.Savunmamızın basit hatalar yapmaması da gerekli.Kalede açıkcası Cenk'in oynamasından yanayım.Rapid maçındaki kötü performansından dolayı Toraman yerine Zapo da oynayabilir yine.Maçın sonucu ile ilgili tahminim ise beraberliğin ağır bastığı yönünde.Umarım yanılırım ve kazanan taraf biz oluruz.
3 sonuca açık bir maç umarım biz kazanırız.Beraberlikte bence kötü sonuç olmaz:)
Herkes Quaresma'nın eksikliğine vurgu yapmış ama bence bizde çok daha büyük bir eksik var. Glowacki ve Giray'ın yokluğunda savunmada ilkkez yanyana Ceyhun/Egemen ikilisi oynayacak. Bu ikilinin Beşiktaş'ın hızlı hucumcularına bolca pozisyon vereceğini düşünüyorum.
Trabzonspor
02.Ekim.2010, 16:04
Ben Q7'yı Holoskoya tercih ederim.Adam Rapid maçına girerken bu daha yararlı olacak dedim golünü attı 2-3 tanede kaçırdı.Bize karşı oynarsa kötü olacak.
Bizim kadrouda
-----------------------------Onur------------------
Serkan----ceyhun---Egemen-----------cale
-----------------Selculk--------------------------
----------Engin----------------Colman--------
Yattara-------------------------------Umut(Burak)
----------------------Jaja(teo)---------------
Diye tahmin ediyorum.
Bol gollü gzel ve sonunda bizim kazandığımız bir maç diliyorum:D
bjk4ever
02.Ekim.2010, 20:16
Boyle bir kadroyla dagitiriz Trabzon'u. Jaja pek basina birsey yapamaz, orta alanda Engin zaten orta alan oyuncusu degil, Colman ve Selcuk da ofansif oyuncular, orta alani gecemez Trabzon bu kadroyla.
Ahmet Göktaş
02.Ekim.2010, 20:24
Q7'yi Holoskoya tercih ediyorsun ama Holoskonun daha iyi oldugunu söylüyorsun :D
RaSenGan
02.Ekim.2010, 20:26
Q7'yi Holoskoya tercih ediyorsun ama Holoskonun daha iyi oldugunu söylüyorsun :D
O yüzden tercih ediyor zaten :) Adam kötünün oynamasını istiyor (:
garydelgadov
02.Ekim.2010, 20:39
Düz mantık zaten hep."Q7'nin olmaması Beşiktaş için dezavantaj.Trabzon'un şansı arttı ama beraberlik kokuyor."
Avni Akerde İnönüden daha rahat oynayan bir takımız.Her ne kadar son yıllarda gerçek Trabzonla karşılaşmasak da bu sene de aynı şey olacak diye düşünüyorum.Beraberliğe üzülmem ama kesinlikle berabere bitmez bu maç.En azından bu saçma düz mantığın gerçekçi olmadığının kanıtlanması açısından istemiyorum beraberliği.Arapas taktiğimiz,iyi kontraya çıkışımız,Guti ve ikinci Guti'nin müthiş pasları,Aurelio'nun savunmadaki duruşu skoru belirleyecektir.Zaten Bobo'dan ötürü 1-0 önde başlıyoruz.:D
bjk4ever
02.Ekim.2010, 20:48
O kadar buyuk konusmamak lazim, Trabzon bos takim degil ve savunmanin arkasina iyi top atacak ve sarkacak oyuncular var, en buyuks sikintimiz bu. Bence Quaresma olmamasina ragmen kesin gol atariz diyorum, ama gule oynaya kazanmamiz imkansiz bence.
footballer33
02.Ekim.2010, 21:27
Trabzonspor maçı kadrosunda Rüştü, Ferrari, Fink, Rıdvan, Fatih Tekke, Q7, Nihat Kahveci, Ekrem Dağ ve Erhan Güven sakatlıkları nedeniyle yoklar. Ayrıca, bu sezon ilk kez Yusuf Şimşek kadroya alınmış. :) Bobo da kadroda, fakat hafif sakatlığı var, o yüzden ilk 11 başlayacağını zannetmiyorum.
Trabzon kafilesine şu oyuncular alındı:
Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, İsmail Köybaşı, Aurelio, Ernst, Necip Uysal, Hilbert, Onur Bayramoğlu, Nobre, Bobo, Tabata, Holosko, Yusuf Şimşek, Ersan Adem Gülüm, Guti.
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2010, 11:17
Bobo'nun umarım önemli bir sakatlığı yoktur.Bu maçta ona çok ihtiyacımız olacak.
bjk4ever
03.Ekim.2010, 11:35
Lig TV'deki kadrolara gore Bobo ve Guti yok, Ismail ve Nobre oynayacakmis. Insallah dogru degildir, hazir milli takim arasi varken son mactan 3 puanla ayrilmaliyiz, Trabzon deplasmani rotasyon yapilacak mac degil!
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 13:46
Aygün açıklamış işte:D
Holosko daha iyi keşke o değilde Q7 oynasa dedim işte :D
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2010, 16:25
Holosko daha mı iyi.:icon_biggrin:
Zekirdek
03.Ekim.2010, 17:20
Holosko daha mı iyi.:icon_biggrin:
Onun için daha iyi. Bende karşımda Quaresma yerine Holosko'yu görmek isterim. Arkadaş Beşiktaş'lı değil ve bugün siz ile maçı var. Ondan öyle bir yorum yapmış.
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2010, 17:39
Keşke Quaresma oynasaydı diyor yanlış anlamadıysam.Açıkcası Holosko Quaresma'dan daha iyi veya daha tehlikeli demek ilginç geldi.
Ahmet Göktaş
03.Ekim.2010, 18:16
maç kaçta ?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ekim.2010, 18:18
maç kaçta ?
19.00'da...
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2010, 18:45
Quaresma'dan sonra Bobo'nun da olmaması çok kötü oldu bizim için.Açıkcası bu maçtan galibiyet konusunda pek ümitli olduğumu söyleyemem.
TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Musatafa Yumlu
Egemen
Cale
Selçuk
Colman
Burak
Engin
Yattara
Teofilo
BEŞİKTAŞ:
Hakan
Hilbert
Zapotocny
İ.Toraman
İsmail
Aurelio
Ernst
Guti
Holosko
Tabata
Nobre
Zekirdek
03.Ekim.2010, 18:51
Bobo neden oynamıyor? Bir sakatlığı var yoksa rotasyon mu?
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2010, 18:52
Sakatlığı vardı.Bu yüzden oynamıyor sanırım.
Varonil
03.Ekim.2010, 20:06
Maçta şu dakikalar tempo biraz yükseldi.Her an iki takım da gol bulabilir gibi bir görüntü var.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 20:24
Ceyhun niye almadı ki madem savunmaya Mustafa'yı koydu da.
deniz.91
03.Ekim.2010, 20:39
Zevkli bir maç oluyor ama nedense gol olamayacak gibi maçta:)
C h A o S
03.Ekim.2010, 20:40
Üst verdim hala gol yok.İkinci yarıda nasıl gol olur mu bu maçta?
RaSenGan
03.Ekim.2010, 20:42
Üst verdim hala gol yok.İkinci yarıda nasıl gol olur mu bu maçta?
Kesin gol olur da üst olur mu bilmiyorum abi.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 20:56
Mustafa attı 1-0 öndeyiz.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 20:58
Yine kaçtı gol duran toptan.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 21:12
Bobo oyuna girdi.akalım değiştirebilecekmi skoru.
Zekirdek
03.Ekim.2010, 21:19
Beşiktaş bir gol bulursa bizim için çok iyi olacak. Şampiyonluktaki 3 rakibimizde bu hafta puan kaybetmiş olacak. Bursa, Beşiktaş ve Trabzon bir arada puan kaybı yaparak bizim kazanmış olmamız çok güzel olacak.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 21:27
Of şu Burak deli ediyor beni ya.
C h A o S
03.Ekim.2010, 21:27
Kesin gol olur da üst olur mu bilmiyorum abi.
Dediğin gibi oldu.Gol oldu üst olmadı:D
RaSenGan
03.Ekim.2010, 21:32
Dediğin gibi oldu.Gol oldu üst olmadı:D
Evet abi :D Bunları da maçtan önce demiştim :icon_smile:
Çok çekişmeli bir maç olacak.Quaresma'nın olmaması büyük şanssızlık.Trabzonspor galibiyete daha yakın gibi.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 21:36
5 dk uzatma çok son dk'larda yemesek bari hazır öndeyiz maç gitmesin.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 21:37
Ceyhun cizgiden aldı aman allahım korktuğum başıma gelecek arkadaş.
İstatistikleri bilmiyorum ama herhalde 10dan fazla ofsayta düşmüşzdür.
Revolution
03.Ekim.2010, 21:38
Yüreğim ağzıma geldi vallahi gidiyordu kupon :D
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 21:39
Colman kaçırdı şimdi yeriz gol 1-1 biiter.Ahada duran top.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 21:41
90+8 oldu hala bıtırmedı bu nedir ya.
Revolution
03.Ekim.2010, 21:42
Colman sana ne diyeyim ya kalp krizi geçiriyordum frikik pozisyonunda hoca bitir ya :D
Revolution
Ohh bitti.. Sağol Trabzon sağol Spor Toto :D
Trabzonspor
Teo atıldı 2 haftada 2 kırmızı yedik oyuncuların şımarık tavırları yüzünden bunlara uyarı verilmeli bunnlar yapılmamlı.
Trabzonspor
03.Ekim.2010, 21:43
Sonunda bitti kazandık zorlu bir rakibi daha Avni Aker'de yendik.
Zekirdek
03.Ekim.2010, 21:43
Maç bitti Trabzon kazandı fakat Teofilo kırmızı kart gördü.
titates1
03.Ekim.2010, 21:53
Onur saçma sapan hareketler yaptı , colman son dakika bencillik yaptı , burak komple saçmaydı zaten bir rakibimizin puan kaybetmesi güzel oldu tebrikler trabzon
bjk4ever
03.Ekim.2010, 21:54
Besiktas'in hucumda iyi diyebilecegimiz 2 oyuncusu var, biri Quaresma digeri Bobo. Bugun Bobo'nun hafif sakatligi varmis, o yuzden oynamamis, bunun yani sira Quaresma, Nihat ve F.Tekke de sakat olunca sikinti oluyor tabii, tam 4 tane forvet demek bu. Degil 90 dakika, sabaha kadar oynansa Holosko ve Nobre'li takim gol atamazdi, bunlar ilk 11 oyuncusu degil, hatta yedek bile olmamasi gerek ya, neyse. Nobre zaten apayri bir dunyanin insani, her topu kaybettigi gibi, maci slow-motiona cevirdigi gibi, bos kaleye gidecek topa dokunamadigi gibi bir de duran toplarda tutacagi adami tutamayip gol de yedirdi takima, bambaskaymissin be Nobre. Herseye ragmen oyun fena degildi, bu kadar eksiklige ve yorgunluga ragmen cizgiden cikan, direkten donen ve diregi siyiran pozisyonlarimiz vardi, 1-1 de bitebilirdi mac, ama saglik olsun. Bobo'yu riske etmeliydi aslinda, ama oyuncunun saglik durumu da onemli, en dogru karari vermistir Schuster.
Zekirdek
03.Ekim.2010, 21:58
Quaresma'sız Beşiktaş'ın puan kaybedeceği maçlardan biriydi ve öyle oldu. Zaten bu Beşiktaş Quaresma ve Bobo yokken puan kaybetti kaybetti. Kaybetmezlerse bir daha zor kaybederler. İşte fark yaratan bir oyuncunun eksikliği böyle göze çarpıyor.
Trabzonspor'a Tebrikler.
EndoplazmiK RetikuluM
03.Ekim.2010, 21:59
Tebrikler Trabzonspor.
garydelgadov
03.Ekim.2010, 22:00
Tebrik ederim Trabzon'u hakkıyla kazandı.Bobo'nun oynamaması tüm planları bozdu,en azından bizim planlarımızı.Ama yine de maçın başında ve sonunda bulduğumuz net fırsatları aptalca kaçırmasak rahat kazanabilirdik bile.Hilbert..herneyse tebrikler Trabzon.
Onur saçma sapan hareketler yaptı , colman son dakika bencillik yaptı , burak komple saçmaydı zaten bir rakibimizin puan kaybetmesi güzel oldu tebrikler trabzon
bir rakibiniz puan kaybetti ama diğer rakibiniz puan kazandı.
Ahmet Göktaş
03.Ekim.2010, 22:08
Kaybedeceksek böyle dürüstçe kaybedelim. Helal olsun takımıma , helal olsun Onur'uma Necip'ime...
titates1
03.Ekim.2010, 22:14
bir rakibiniz puan kaybetti ama diğer rakibiniz puan kazandı.
Yıllardır şampiyonluk yarışında olmayan bir rakibim yerine , şampiyonluk yarışının içinde sürekli olan ve güçlenmiş kadrosuyla yükselişte olup iyi bir hava yakalayan rakibimin oynadığı 2.ciddi maçta da puan kaybetmesi benim için iyi bir şey , berabere olsaydı daha iyiydi ama bu sonuçta iyidir.
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2010, 22:22
Quaresma'dan sonra Bobo'da olmayınca maçın başın başında galibiyet alabileceğimiz yönünde pek umudum olmadığını söylemiştim.Zira öyle de oldu.Holosko ve Nobre bizi taşıyacak nitelikte oyuncular değiller.Daha güçsüz rakiplere karşı belki işe yarama olasılıkları vardır ama bu tür maçlarda zor.
Maç bence başabaş bir mücadeleye sahne oldu.Trabzonspor duran toptan bulduğu golle avantajı yakaladı ve bu avantajını korumasını bildi.Tebrik ediyorum galibiyetlerinden ötürü.İlk golü biz bulabilsek belki tam tersi bir durum ortaya çıkacaktı ancak olmadı,kısmet değilmiş.Sağlık olsun.
Son olarak Fatih Tekke'nin neden bu kadar uzun bir süre geçmesine rağmen oynayacak seviyeye gelmediğini merak ediyorum.10-15 güne hazır olur deniliyordu ancak kadroya girecek seviyede bile değil.Umarım bu milli takım arasından sonra hazır hale gelir.Çünkü bir tek Bobo ile olmuyor maalesef.Bobo sakatlandı mı sıkıntıya düşüyoruz.
TR.CaPTaiN
03.Ekim.2010, 22:46
Fenerbahçe - Beşiktaş maçını tartışmak isteyen arkadaşlarımızı şu konuya alalım;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=91285
O maç için hepimiz yorumlarımızı yaptık, tekrardan eski maçlar için puan kazanıldı, kaybedildi muhabbetiyle bu konuyu kirletmeyin lütfen.
TR.CaPTaiN
03.Ekim.2010, 22:58
Trabzonspor maça etkili başlayan taraftı. Şimdiye kadar oynanan maçlarda ortasahada ağırlığını koyan Beşiktaş'a alan bırakmadılar ve ortasaha kontrolünü ele geçirdiler. Ortasahayı ele geçirmeleri hücumda da daha etkili olmalarını sağladı. Önemli pozisyonlara girdiler fakat Hakan başarılıydı. 20-25'ten sonra Beşiktaş maça ortak olmaya başladı ve soyunma odasına dengede girildi. İkinci yarıda Trabzon tekrar üstünlüğü ele geçirdi. Mustafa'nın iyi yükseldiği yan topla da golü buldular.
Trabzonspor'da Burak ofsayt kuralından bihaber olsa gerek. Ayrıca Trabzon oyuncuları aşırı bencildiler. Engin, Colman, Burak müsait pozisyonlarda arkadaşlarına atmadılar ve belki de son dakikada Ceyhun çizgiden çıkarmasaydı bu bencillikleri pahalıya patlayacaktı.
Hakem birçok pozisyonda kontrolü kaybetti. Vermesi gerekenleri vermedi, vermemesi gerekenleri verdi. Kart vermesi gerekenleri es geçti. Oyuncular da bu kararlardan dolayı gerildi.
Tebrikler Trabzonspor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ekim.2010, 23:40
Trabzonspor'u galibiyetinden ötürü,Takımımı da mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum. :)
Hakettiğimiz bir galibiyet aldık oyuncularımızı tebrik ediyorum. Mustafa'yı ayrıca tebrik etmek lazım ilkkez Trabzonspor formasını böyle önemli bir maçta giyiyor olmasına rağmen iyi oynadı ve attığı golle takımımıza galibiyeti getirdi.
I3esiktas
04.Ekim.2010, 00:04
2. Yarıdaki kötü oynumuz maçı yenilmemize neden oldu. Guti'nin çıkması ile orta sahada top tutan kimse kalmayınca iyice takım çöktü. Forvetlere top atacak hiç kimse kalmayınca maçta pozisyonlar yakalayamadık. Son haftalarda üst üste maçlar oynadık, Hepsi birbirinden zordu. Son maçta kazaya ugradık. Milli maçlar arasında takım tekrar kendine gelir. Trabzonspor'u Galibiyetinden dolayı kutlarım
deniz.91
04.Ekim.2010, 00:19
Ceyhun gülselam son dakikalardaki tabatnın şutu iyi çıkardı zevkli bir maçtı tebrikler trabzona
Trabzonspor
04.Ekim.2010, 02:05
Sekan,Ehgin.(Girdikten sonra)Ceyhun,Mustafa,Selçuk iyilerdi.Colman o pozisyonu atsa rahatlıcaz ama yaptığı iş değil.Onur kornere çıkasıb dedi gol yiyoduk.Yine puan kaybetsek saçma hatadan kaybedecektik ucuz yırttık.Burak niye bu takımda 90 dakika oynar çözemiyorum ya.Teo hiçbirşey yapmadı.hA Birlikte ofsayta kaldılar sürekli oda bir başarı:D
Bordo61Mavi
04.Ekim.2010, 07:27
Mac bana gore bizim hakimizdi ama Bjk ninde hakkini yememek lazim. Tehlikeli pozisyonlarda buldular bundan sonraki maclarinda basarilar
Colmana cok sinir oldum, son dakika yaptigi seye anlam veremedim. Maci koparcan bitcek, ondan sonraki 3-4 dk bizim icin olum olmicak. Senol hoca bunlari guzel bi anlatmasi lazim bunlara.
Takim milli aradan once kazandi bizi mutlu etti InsAllah milli takimimizda iyi sonuclar alirda cifte sevinc yasariz
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2010, 11:19
Hakan dün çok iyi bir maç çıkardı ancak golde en büyük hata onda olmasa da yine hatası var.Şu yan top zaafiyetini hiç aşamayacak sanırım Hakan.
Tabata o son dakikadaki pozisyonda biraz daha iyi bir vuruş çıkarsa gol olmama şansı azdı ancak yerden Ceyhun'un üstüne vurunca Ceyhun da rahatça çıkardı ve beraberlik şansını kaçırdık.
Milli maç arasının olması iyi oldu.Çünkü üst üste zorlu maçlardan sonra takımda bir yıpranma söz konusu olmaya başladı.Şu araya Bursaspor'da puan kaybetmişken galibiyetle girseydik daha iyi olacaktı ama neyse.
Trabzonspor
04.Ekim.2010, 13:45
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 1 – Beşiktaş: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 12 - Beşiktaş: 10
İsabetli Şut: Trabzonspor: 5 - Beşiktaş: 2
İsabetli Orta: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 6
Faul: Trabzonspor: 18 - Beşiktaş: 20
Korner: Trabzonspor: 5 - Beşiktaş: 5
Ofsayt: Trabzonspor: 11 - Beşiktaş: 2
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 50 - Beşiktaş:% 50
Şuraya bak bu kadar ofsaytamı düşülür.Sanki 16 yaşında oyuncular ofsaytın ne olduğunu bilmeyen adamlar vardı hucumda.
Zekirdek
04.Ekim.2010, 19:00
Şu Nober'nin kalenin dibinden kaçırdığı golü aklım hiç almadı.
footballer33
04.Ekim.2010, 22:55
Rotasyonun sapına kadar gerekli olduğu bir maçtı ve hocamız da bunu uyguladı doğal olarak, ancak 60. dakikada pilinin bittiği açıkça belli olan bir Guti yerine dinç bir Necip sahada olsaydı da bu sayede Nobre yerine Bobo 11'de olsaydı, daha iyi olurdu. Yok işte, Nobre deplasman golcüsü değil, olmuyor, yapamıyor. Kaldı ki, Guti sonradan girerek yorgun Trabzon defansına öldürücü ara paslarıyla son darbeyi de indirebilirdi ve o girene kadar Necip-Ernst ikilisi de forvete destek sağlayabilirdi(bknz. Antalya maçı). Holosko ve Tabata içinse söyleyebilecek bir şeyim yok, çünkü yerlerine koyacak isim yok dünkü kadroya bakarak konuşacak olursak. Belki Üzülmez önünde İsmail olabilirdi, ama o işin teferruatı sadece. Bence yorgunluk ve baskı bu sonucu doğurdu, ancak yine de kaçan pozisyonlarımızın da olduğunu düşününce bir beraberlik alabilirdik, ama olmadı, sağlık olsun. Mücadelemizden ve maçı son dakikaya kadar kovaladığımızdan ötürü takımıma teşekkür ediyorum.
bjk4ever
05.Ekim.2010, 00:36
Neden TS-FB pazartesi oynayabiliyor da persembe deplasmana gitmis BJK'nin maci illa ki pazar oynaniyor bunu aciklayabilir mi?
Fietra 10
05.Ekim.2010, 00:39
Yıllardır şampiyonluk yarışında olmayan bir rakibim yerine , şampiyonluk yarışının içinde sürekli olan ve güçlenmiş kadrosuyla yükselişte olup iyi bir hava yakalayan rakibimin oynadığı 2.ciddi maçta da puan kaybetmesi benim için iyi bir şey , berabere olsaydı daha iyiydi ama bu sonuçta iyidir.
şampiyon olmak ile şampiyonluk yarışında olmak arasındaki farkı anlamını bekliyorum..
Beşiktaş'ın pazartesi oynamamasının nedeni de geçen gün yapılan Kulüpler Birliği toplantısı..Kulüpler Birliği pazartesi günü maç uygulamasının kalkmasını istedi ve federasyonda buna uydu..Bjk yönetimi de bu yüzden ses çıkarmadı zannediyorum..
Aşk-ı Şehir
05.Ekim.2010, 00:40
Neden TS-FB pazartesi oynayabiliyor da persembe deplasmana gitmis BJK'nin maci illa ki pazar oynaniyor bunu aciklayabilir mi?
Beşiktaş Avrupa'da başarı yakalamak istiyorsa bu maç formuna alışmalı. Yanlış mı düşünüyorum?
Bordo61Mavi
05.Ekim.2010, 04:19
Beşiktaş Avrupa'da başarı yakalamak istiyorsa bu maç formuna alışmalı. Yanlış mı düşünüyorum?
Dogru bi dusuncede, fikstur musaitken Pazartesi oynansaydi iyi olurdu.
Milli takimi dusunmus olabilir federasyon ama bu iki takimdaki cogu futbolcu ilk 11 baslamaz. Hatta bi Ismail Koybasinin ilk 11 baslicagini dusunuyorum
bjk4ever
05.Ekim.2010, 11:03
Guzel soyledin, peki, tamam. Fakat neden bu ayni uygulama mesela Fenerbahce, Trabzon, Bursa icin olmadi, bunlar defalarca pazartesi mac yapti? Kasimpasa-FB, Antalya-Trabzon, Bursa-Konya, derbi istersen Trabzon-FB pazartesi oynandi. Soz konusu bunlar olunca mac ritmi onemli degil de BJK olunca mi onemli? Avrupa'da bu sene ulkesine puan kazandiran tek takim BJK iken en azindan 1 gunluk ertelemeyi hak etmiyor mu, hele ki deplasmanda oynamissa ve yine deplasmana gidecekse? Milli takim dersen sana sorarim, Kazakistan macina hangi gun ucmustuk, ve o macin evvelindeki hafta ligde pazartesi maci var miydi? Arastirip cevap ver bakalim, bekliyorum....